עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. משהו מכיר? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. שלום אנשים אני מעוניין לקנות ZEN M 30GB צבע לבן, כנראה בארץ בגלל האחריות... מישהו מכיר מקום אמין ? איך KSP בעניין הזה ? להתרחק ? לקנות ? ואיך IVORY מתמודדים עם שירות לגבי נגן כזה ? אשמח לשמוע חוות דעת בעניין... והאם יש חנות ממש זולה בארה"ב ששווה להזמין ממנה את הנגן (מחיר מתחת ל-200$) בלבן ? תודה !

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by oba3k,

שמציגה עברית כראוי?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  4. יש ברשותי נגן IRiver H140 אשר התקנתי עליו כבר לפני הרבה זמן RockBox. הסיבה להתקנה היתה שעם RockBox המכשיר מתחבר הרבה יותר מהר ל-USB והרבה יותר קל לעבוד איתו כך בתור דיסק נייד. את המוסיקה אני עדיין מקשיב עם ה-Firmware הישן על ידי לחיצה על Record + Play שמעלה אותו. לפני שבוע פתאום בנסיון להעלות את ה-Firmware הישן זה נתקע על הכתובית "Starting Original Firmware" ולא עולה. הדרך היחידה לאפס את המכשיר זה לחכות שתגמר לו הסוללה. האם יש למישהו מושג איך אפשר לתקן את הנגן? אני אשמח אם מישהו יתן לי טיפ טוב כי אני קשור לנגן הזה מסיבות נוסטלגיות. עברתי איתו הרבה טיולים ולא מתאים לי לקנות נגן חדש שלא עומד ברמה של הישן והטוב.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  5. שמעו יש לי IPOD של 1 ג'יגה חמוד כזה.. כבר די הרבה זמן של אבא שלי.. בקיצור אני מנסה שנה לפענח תתוכנה המטומטמת שנקראת iTunes וזה פשוט התוכנה הכי מטומטמת ולא מובנת שיש בעולם הזה.. איך אני מכניס שירים לאיפוד דרכה? ואיך אני מוחק תשירים שיש !? מזה החרא הזה ?!?!!?!? חרא של תוכנה אני לא מבין שם כלום כסעמק שנה אני מנסה לפענח ואולי פעם או פעמיים בחיים שלי הצלחתי להכניס לשם שירים .. זה לא כמו ב MP3 רגילים שפשוט נפתחת תיקיה במחשב דרך ה USB ואתה פשוט שם תשירים ומוחק רגיל.. חייבים להתעסק עם האיפוד דרך התוכנה iTunes המפגרת הזאת או שאפשר איכשהו עם תוכנה יותר פשוטה או רגיל ? או שמישהו פשוט יסביר לי איך להשתמש בתוכנה המטומטמת הזאת.. יעני ממש ידריך אותי שלב שלב איך למחוק שירים ואיך להוסיף..…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by Green,

שלום לכולם אני מחפש נגן שיכול לשמש גם כזכרון Usb נייד (דיסק און קיי) כזה שלא צריך תוכנות ושאני יכול לחבר אותו לכל מחשב ולהעביר קבצים וחשוב שלא יהיה לו כבלים אלה Usb זכר מובנה על הנגן עצמו גדלים שבין 4-8gb יהיה מצויין האם יש יצור כזה מחברה טובה ולא משהו שהוא זבל סיני תודה רבה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by tomer952,

מישהו יודע אם כבר יש עברית לzune?????

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by שמואלל,

האם הנגנים האלו תומכים בתקיות שאני פותח בתוך המחשב ויהיה אפשר לעיין בהם בתוך הנגן? MPIO ML100 2GB Sandisk Sansa C250 2GB

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. יש לי IPAQ 2210 ואיכשהו יש לו בעיה עם הכניסה של האוזניות שגורם לצליל להישמע עמום. אותה בעיה גם משפיעה על הרמקול הפנימי של המכשיר. ניסיתי להזיז חיבורים עם סיכה וזה מסתדר לכמה זמן וכנראה שהמתכות קופצות פנימה שוב. תודה..

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by or2077,

מישהו יכול בבקשה בבקשה להביא ערכות נושא לסמסונג E250 לא חשוב איזה צבעים ועל מה זה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by R9547655G,

שלום, לפני קצת פחות משנה קניתי את ה CREATIVE MuVo Sport שלי ודי נמאס לי ממנו. אני מחפש לקנות נגן למוסיקה-נטו, אני דיי סגור על ה קראטיב זן מיקרו. הסיבה שאני בחרתי דווקה אותו היא בגלל שיש לי איכות שמע גבהה (98DB). אם יש למישהו המלצה יותר טובה ? נגן משתלם יותר או איכותי יותר, אני אשמח לשמע הערות ו המלצות. תודה ו המשך ערב נעים.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by R9547655G,

שלום, אני ראיתי את המחיר המפחיד של האוזניות בארץ וחשבתי על לקנות אותן באי-ביי. שווה סיכון? 100$?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by AMD-GUY,

כשאני מעביר שירים לאייפוד (חדש מהיום) המחשב פשוט נתקע! זה קורה לי גם עם ה- PSP כשאני מעביר אליו קבצים, וזה חיבורים שונים עם כבלים שונים... עצות מישהו? המכשיר לא פגום במחשבים אחרים זה לא קורה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by ag43,

קיבלתי היום מיו P350M וגיליתי שלאחר כל הרד ריסט הMICROSOFT ACTIVE SYNC מזהה לי אותו בשם אחר ולא משחזר את מה שהיה בו. כיצד ניתן לשחזר נתונים לאחר הרד ריסט?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  15. למרות שלי יש Zen v plus ואני מאוד מרוצה הוא אינו תמוך עיברית , ואני מחפש נגן אחר לאחי שכן יתמוך . מה שחשוב לי זה גודל 1-2G שאינו מובסס הארדיסק והכי חשוב שיתמוך עיברית . תודה......

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  16. כותרת, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Zilberberg,

שלום, שתי שאלות לגבי sansa e200: א. איך אפשר לראות את הקבצים בתצוגה של browser (כמו שרואים במחשב) ולא עפ"י שם הזמר, האלבום וכו'. ב. יש דרך לגרום לנגן לתמוך בעברית (שיציג עברית, ואם אפשר שהתפריטים יתמכו בעברית - מה טוב). בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by ilia121,

אהלן, אני רוצה לקנות פלאפון נוקיה בחו"ל (תאילנד), רציתי לדעת איפה ואם אפשר לצרוב עברית למע' ההפעלה? אפשר אולי לעשות את זה לבד? תודה. עריכה: יצאתי חומוס, מצאתי את התשובה כמה ת'רדים לפני, בכל מקרה הנה: http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=162004

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by davidcohen,

היי, רציתי לדעת אם יש עידכון עברית או משהו לנגן sansa m240 הכל רשום לי בג'בריש אם יש אז תביאו קישור תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. אני מקבל שגיאה 1418 כשאני מנסה לעשות שיחזור לאייפוד ועכשיו המכשיר נעול ניסיתי לעשות את מה שהסבירו באתר של apple- הקובץ bat עכשיו אני תקוע עם אייפוד שלא עובד בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by spaltiel,

שלום לכם, האם זה שיש לי אפשרות לBT בסלולרי מאפשר לי לחבר מקלט GPS אליו ובצורה זאת להשתמש בסלולרי כמערכת ניווט לוויני? אם כן איפ האפשר למצוא כזה?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by TaMiRn2,

צריך המלצה לDOK עד 60 ש"ח 1 GB מהיר וקטן ושלא עושה יותר מידי צרות...אם יש אחד שגם יודע לקרוא כרטיסי MMC אז זה בונוס ענקי... ראיתי כמה בZAP אבל אני ממש לא מבין בזה ואני מעדיף להעזר במישהו שמבין בזה... תודה...

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by elad_jacoby,

http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=869 רציתי לדעת אם אפשר גם לחבר אותו ישירות לחשמל (אם אין מולי מחשב במצב מסויים), תודה.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by MasterOfMuppets,

בריטי זקן ומשועמם לפני 15 שנה המציא רדיו שעובד על קפיץ, בלי סוללות בכלל. עכשיו הוא שם את הפטנט שלו לשימוש בנגן MP4. כתבה בוואלה: http://computers.walla.co.il/?w=/4003/1152080 נראה לי חמוד מאוד. גם אם טיפה גדול והכל... הקץ לטרקים בהודו בלי נגן!

25. Started by bm1125,

למישהו יש ניסיון ? איך הרמקול ? חזק ? איזה בעיות יש בו ? תודה!

• 0 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים