גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
הקשיים הלוגיסטיים והחשש מהדבקה המונית בוירוס הקורונה הכריעו - תערוכת MWC הגדולה לשנת 2020 בברצלונה שתוכננה לסוף החודש לא תתקיים כלל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה עולה samsung galaxy s4 בברלין ? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן בגודל 4GB עד 900 ש"ח .אני מתלבט בין שני נגנים. הנגן(+אוזניות) הראשון הוא SanDisk Sansa E260-FM 4GB + Sennheiser CX300 והנגן השני זה Iaudio U3 4GB(עם האוזניות שמקבלים איתו). מה שחשוב לי בנגן זאת בעיקר איכות הסאונד. איזה נגן מבין השניים יתן לי איכות סאונד יותר גבוהה?
-
- 40 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי חברים שאלה קשה. האם ניתן לחבר את "השן הכחולה" כמיקרופון לשימוש בשיחות ב"סקאיפי" ?? אם כן כיצד אני מחובר עם אנטנת USB
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מכשיר טלפון סלולרי חדש, יש לי הזדמנות חבר יורד לאילת עוד 3 שבועות. אני דיי מתלבט בין 2 דגמים של סמסונג הגלאקסי נוט 10 פלוס , ו- S10 Plus היום יש לי MEIZU 6 PRO כשנתיים וחצי לאחרונה נראה שהמכשיר עשה את שלו,ובכלל כל השנים היו לי מכשירים סיניים הבעייה איתם שהם תוקעים את מערכת ההפעלה עם כל האליקציות שהם דוחפים ולא ניתן להסירם. התכונה הכי חשובה לי מעבר למצלמה זה המסך MEIZU 6 PRO יש לו מסך ברזולוציה של 2k 520 ppi . כיום הסיני היחידי עם מסך כזה זה ה ONEPLUS שהוא יקר להחריד עבור מכשיר סיניץ ההתלבטיות : בדקתי זה עתה המעבדים של המכשירים הנ"ל המיובאים לארץ באים עם chipset של Exynos ואינם מכי…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
חברת Mediatek מפתיע עם צמד דגמים חדשים שמיועדים בראש ובראשונה למערכת ההפעלה האחרת של גוגל - בהתבסס על תהליך הייצור המשופר הטרי של חברת TSMCלכתבה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! חברתי קנתה נקסוס 5. גוגל החליפו את הדפדפן ברירת המחדל בכרום, שהוא סבבה רק שאין לו את הפיצ'ר של text reflow (שכשעושים זום הפיסקה מסתדרת מחדש ככה שרוחב הטקסט נכנס במסך). היא ניסתה את dolphin browser אבל הוא עשה בעיות (אי אפשר ללחוץ על לינקים באיזשהו אתר שהיא גולשת בו) . ניסיתי אפילו להשתמש במדריך להתקנת דפדפן הסטוק הישן, אבל זה לא עובד על נקסוס 5. למישהו יש המלצות לדפדפן אחר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מערכת התזכורות של נוקיה symbian מאוד נוחה. במיוחד ב-Nokia 6120 Classic. מערכת התזכורות שבנוקיה עם windows phone משתווה לה?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעיצה כדי לדעת איזה סלולארי נוח לערוך בו EXECL בעיקרון אני זקוק לבחור בערך 100 שורות מסוימות מתוך 3000 שורות באקסל ,ולשנות אותם קצת (דברים בסיסים ) ולשלוח את הקובץ בסלולארי דרך GMAIL או walla . יש עדיפות למכשיר סלולארי שתומך בGPS (לא דרך חברת הסלולאר) וב- WIFI אם זה ניתן, אבל כאמור הדרישה שלי זה לערוך מסמך באקסל ולשלוח דרך הדוא"ל עדיף מכשיר כמה שיותר זול כמובן תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אייפון של חבר הצליח בצורה כלשהי להכנס למים אבל רק בחלק התחתון איפה שהחיבור של המטען. המכשיר עובד רגיל לגמרי. בשבוע הראשון הוא לא הצליח בכלל לחבר אותו למחשב כדי לסנכרן, עכשיו זה הסתדר. אבל עכשיו המכשיר מזהה כאילו איזה אביזר מחובר אליו ואי אפשר לשמוע מוזיקה ברמקול של הפלאפון וחלק מהצלצולי הודעה וכאלה לא נשמעים בכלל כי זה כאילו נשמע באביזר "שמחובר". כניראה המים גרמו לאיזה קצר של 2 נקודות או משהו. מה צריך לעשות כדי לסדר את זה? יש מעבדה מומלצת באזור נתניה \ ת"א במקרה הצורך? אשמח לעזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. איך לשנות את מסך הנעילה שסלקום שמו (טפט) לזה של האנדרואיד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הזדמנו לידי 3K ש"ח טבין ותקילין. בתור חובב גאדג'טים מושבע, התחלתי לחשוב מה לעשות איתם, אבל לא ממש מצאתי את הדבר ששווה להוציא עליו סכום כזה. כרגע יש לי Ipod Nano (בתור נגן), K610i בתור פלאפון. (שני ה"גאדג'טים" העיקריים). חשבתי על הרבה כיוונים, מצלמה איכותית (ומצד שני אני לא כזה צלם מדופלם שצריך מצלמה יקרה), iPhone (אבל הוא יוצא עוד הרבה זמן לשוק), WII (אבל הוא לא כזה זמין). כל האופציות פתוחות, וקרוב משפחה שלי נוסע מחר לארה"ב, אז זה גם פותח דלתות. אז אמרו לי- מה אתם הייתם עושים?
-
- 43 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני בהתלבטות לגביי רכישה של ה LG 3 רציתי לשאול מספר שאלות בכדי לקבל החלטה דרך ניסיונכם 1 . מאוד חשוב לי נושא הסוללה שתהיה חזקה ואמינה הבנתי שב G2 הסוללה הייתה מעולה וקיבלה ביקורות טובות האם גם ב G3 ? אם אפשר לדבר מתוך ניסיון בבקשה שהתשובה שלכם תהיה מוצקה על סמך עובדות בשטח ולא שמועות 2. איך הרמקולים של המכשיר איכות שמע טוב ביחס לסמארטפונים מתקדמים אחרים ? 3. יוצא לי לדבר לא מעט בפאלפון שאני על רמקול רציתי לדעת האם איכות השיחה על רמקול טובה ואיכות השמע גם כן תוך כדי שיחה ? 4. מסך 5.5 אינץ לא גדול מידי ? מרתיע אותי קצת ... זה המסך הגדול ביותר שיש היום בשוק ? תודה תודה תודה חברים יקרים !
-
- 19 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
אני צריך הצעה לאוזניות אלחוטיות BT, לא משהו יקר, אבל שיהיה איכותי כמה שאפשר. והאם יש דגם שהוא אלחוטי אבל אפשר לחבר לו גם כבל?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מדובר על מכשירים של רשת ORANGE NOKIA N95 או Mio A701 או HTC TyTN :s05:
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לאחר שחשדתי בדליפת סוללה, כשבדקתי במעבדה, נאמר לי שהסוללה התנפחה עכשיו אני צריך אחת חדשה. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על האמינות של סמסונג? בתודה מראש
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הנקסוס המייוחל סוף סוף הגיע, החלטתי לא לחכות ל SGS 3 עקב הרצון העז בחוויית גוגל מלאה. רשמים ראשוניים(אני אדלג על טאץ' רספונסיבי וממשק מהיר, כי את זה אנחנו מקבלים כבר ב SGS 2 מהקופסא ממילא, אז מהבחינה הזאת אין חידוש משמעותי): 1. פיצ'ר המולטי-טסקינג מעולה. 2. הגודל שלו מאוד קרוב ל SGS 2 מבחינה פיזית, הוא ארוך יותר בקצת פחות מחצי ס"מ. 3. הרבה אפליקציות עדיין לא עברו התאמה נורמאלית ל ICS 4, אז אני חווה הרבה FC. 4. הרבה אפליקציות עדיין לא עברו התאמה לרזולוציה של המכשיר ולכן בחלק מהן, הממשק נראה מוזר עד לא פונקציונאלי בעליל. 5. פיצ'ר ה google voice typing עובד ממש סבבה, גם בעברית. 6. העברית במכשיר היא בתמיכה מלאה, אך ללא תפריטים. בדוא"ל, SMS, דפדפן וכו' הכל מיושר RTL בצ…
-
- 109 תגובות
- 23k צפיות
-
-
מיקרוסופט מנסה את מזלה עם מקלדת אנדרואיד המיועדת לשעונים חכמים ומופעלת על ידי ציור במקום הקלדה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a7%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא אשחק במשחקים בסמארטפון אבל אשתמש באפיליקציות כמו האפליקציה שרושמת מתי הגעתי לעבודה ומתי עזבתי. הסתכלתי על Galaxy Mini שהוא ניראה רחב פטטה ועל Galaxy Gio שהוא ניראה יותר נורמאלי. מה אתם ממליצים לי? ללכת על Galaxy Gio ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 16GB וזה לא מספיק לי בכלל... אילו הצעות תוכלו להציע לי? להחליף מכשיר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מגבים במחשב את מספרי הטלפון שיש לי בפלאפון? יש לי פלאפון K800i של סוני אריקסון תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים קוראים לי אסף אני לא בא מתחום פיתוח האפליקציות אבל אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני יודע שטלפון, לצורך העניין גלאקסי 5, מסוגל להוציא כ5 וולט ו250 מיליאמפר דרך שקע הטעינה. אני רוצה לדעת האם יש אפליקציה / קוד מסוים / דרך כלשהי להוציא את המתח הזה באופן שאפשר יהיה להפסיק ולהמשיך להוציא לפי הצורך? תודה רבה לכל העוזרים ושתהיה לכולנו שבת שלום :-)
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אם חשבתם שמכשיר ה-G Flex של LG משנה שעברה היה רק טרנד חולף, תחשבו שוב - החברה מציגה דור חדש ועוצמתי במיוחד של הסמארטפון הגמיש ביותר בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.androidcentral.com/bunch-apps-sale-today-49-cents SwiftKey, HomeRun Battle 3D, SoundHound, Shadowgun, World of Goo, NFL Flick Quarterback, Osmos HD, Quell Reflect ב49 סנט. אם מישהו מוצא עוד דברים מעניינים תשתפו רשימה מלאה: https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_2012_03_06_AppsFavorites?feature=banner#?t=W251bGwsMSwyLDIwMSwibnVsbC10b3BfZmVhdHVyZWRfYXBwc19fXzFfcHJvbW9fMTMzMTA1ODM2NDgyNSJd
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-