גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
לא קיבלתי איתו כבל USB , אלא קורא כרטיסי זיכרון ( שהכרטיס שיכול להיכנס אליו הוא גדול הרבה מהכרטיס זיכרון שבתוך הפלאפון ) מה עושים ? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מכשיר חדש ואני יכול לבחור בין המכשירים הבאים: K800i 6288 E65 6500 6120 עכשיו, לסוני אריקסון יש מצלמה טובה שזה נחמד, אבל אני חושב שאני אוותר עליו כי אני רגיל לממשק של נוקיה, אלא אם הוא עדיף בהרבה. את ה6288 אני מכיר והוא נחמד. ואת השאר אני בכלל לא מכיר. ה-E65 נראה לי ממש ממש מגגניב, עם ה-WiFi וזה.. הקטע הוא שאי אפשר לדעת אם מכשיר הוא סבבה בלי להשתמש בו, אז תוכלו בבקשה להגיד לי איזה מכשיר עדיף? (לא משנה לי גודל מכשיר וכולם עולים אותו הדבר) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
אז ככה: אנחנו מחפשים דרך לעשות FORWARDING לשיחות שמגיעות למערכת הIP שלנו (מעט מסובך, חברה שנמצאת בישראל אבל עובדת עם ארה"ב - ולכן גם הטלפונים שלנו "נמצאים" בארה"ב) לסלולרי ישראלי רגיל. שתי האופציות שמצאתי הן: א) סלולרי WI FI שיתחבר גם הוא לרשת הקיימת - פתרון יקר, לא בטוח אם שווה. ב) האופציה השנייה מתבססת על משהו שראיתי באיביי ואין לי מושג איך למצוא את זה שוב, זה מעין ממשק חיצוני שמתחבר למחשב ומכוון שיחות IP לטלפון סלולרי, או לפחות כך הבנתי מהתיאור של המוצר. זה בהחלט פיתרון זול יותר. חוצמזה אני מוכן לשמוע כל פיתרון אפשרי. התקציב עומד על איזור ה-500 ש"ח כך שסלולרי אייפי אכן מהווה אופציה הגיונית, אבל אנחנו מנסים לסגור את זה בעלות פחותה בהרבה (הממשק החיצוני שראיתי באיביי נמכר…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
דרישות: 1. קטן יחסית אבל לא מיניאטורה. 2. תומך בלוטות' לסינכרון עם המחשב. 3. לא יקר (עד 1500 ש"ח אני מניח) 4. רצוי בעל מצלמה טובה - 2MP לפחות. 5. עמיד יחסית 6. פשוט להפעלה וזריז בלי יותר מדי תחכום (לא סימביאן). 7. ספיקר טוב. 8. רצוי לא דור 3, אלא אם אין ברירה. אשמח לחוות דעת על ה-Z610 או על מכשירים אחרים שיתאימו כאן. האם המעבר מנוקיה (כבר 7 שנים) ל-SE כל כך קריטי? מתרגלים בקלות? רוב תודות גונן. http://www.mobilegyan.com/images/sonyericssonz610.jpg
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלך חברים, בעקבות המבצע החדש באורנג', החלטתי לשדרג את המכשיר שלי ב6120 של נוקיה; התרשמות ראשונית-התקדמו טכנולוגית מהטנק שהיה אצלי. בכל מקרה, אחריי יום של משחקים עם הפונקציות הבסיסיות של המכשיר, החלטתי להשתמש בגולת הכותרת-מערכת ההפעלה הסימביאנית; הורדתי תוכנה סימביאנית (קובץ עם סיומת SIS) ואין לי מושג איך אני מפעיל אותה דרך המכשיר, ובכלל לאן להעתיק אותה במכשיר. חיפוש מקיף בהוראות המכשיר לא הניב תוצאות, וגם חיפוש קצר באתר לא מצא לי תשובות (ה-מ-ו-ן דפים עם המילה "סימביאני" ואחריי 5 דפים התייאשתי) מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
כתבתי כבר נוסח לשאלה על הנגן אז זה יראה קצת מבלבל, מצטער בקשר לGPS, יש לי מכשיר Mio P550L, והDestinator בבחריה האוטומטית כל הזמן בוחר בNMEA (לא Sirf) ובCOM2, הזמן ההתחברות לוקח המווון זמן שבמכשירים אחרים שראיתי מדגמים יורת ישנים משלי זה לקח כמה שניות ולא יותר, מדוע?? איך אפשר לעשות שזה יקלוט ישר ומהר? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 27.11.2007 בשעה 22:46:08 עברו 24 שעות, מקפיץ.[br]פורסם בתאריך: 29.11.2007 בשעה 16:17:51עברו עוד 24 שעות, מקפיץ באישור מנהל הפורום.[br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 14:57:44UP[br]פורסם בתאריך: 2.12.2007 בשעה 16:19:39מישהו כאן בקטע של לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום כלום, יש לי 2 שאלות בנוגע להבאת פלאפון מחו"ל: 1. מה אני אצטרך לבדוק בפלאפון לפני שאביא אותו לארץ? הכוונה היא- האם כולם מתאימים לרשתות שיש כאן בארץ? 2. אם אני אביא מכשיר שהוא דור 3 או דור 3.5, יחייבו אותי בחבילת הגלישה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ללא פגיעה בתוכן הקיים. אם כן, חבר שלי קיבל לידיו IPOD, אינני יודע איזה דור אך הוא בעל קיבלת 30G ויוצר בשנת 2005. לאחר התקנה של iTunes הוא רוצה לעשות sync עם המכשיר - ומיד מזהיר אותי שבתנאי והוא יעשה סינכרוניזציה הוא יצטרך למחוק את כל הקבצים שנגן, האם יש אפשרות להעביר קבצים\מוזיקה\סרטים [לא נראה לי שזה משנה] לנגן בלי לפגוע בתוכן הקיים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, עקב הניידות אני רוצה לעבור מחברת פלאפון לאורנג' או סלקום, בעיקר להנות קצת מהמכשירים של GSM. חשוב לי פלאפון כמה שפחות מורגש בכיס (דק, לא ארוך או רחב מדי), שיראה טוב ומספיק יוקרתי ולא זול וילדותי מדי וכמובן שיהיה נוח לשליטה עם אופציות נוחות. מצאתי את הW880 של סוני אריקסון שדי עונה על הדרישות אבל הבעייה שהוא מאוד יקר כשקונים חדש - לכן כזה משומש נכנס לתקציב (ראיתי שמשומש נמכר באיזור ה1000-1200 ש"ח). השאלה שלי היא איך בדיוק קונים פלאפון משומש ?: מה בודקים? איך בודקים? ממה להיזהר ומאיזה תרמיות להיזהר ? הדגשים שחשבתי עליהם: - איזה דברים צריך בשביל בדיקת תקינות (דברים שאני לא אצטער אחרי זה ששכחתי לבדוק)? האם יש קוד טכנאים לבדיקה אוטומטית לW880? - איך אני בודק ומבטיח שהטלפון …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש שלט לאייפוד 80 ג'יגה שלי. לא משהו יותר מדי יקר, בטווח של 100-250 ש"ח. שיתן לי את הפונקציות המינימליות. תודה מראש, Levcog
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי P= אני מחפש פלאפון חדש, שלי במצב גסיסה מתקדם ביותר כבר. אז.. אני צריך פלאפון עד 1500 שקל נגיד. חשוב לי דיבורית, mp3 איכותי יחסית, מצלמה. עדיפות לנוקיה, כבר הבנתי שהם החברה הכי טובה לי. לא חייב לקנות מסלקום, אבל חייב שהוא יתמוך בעיברית מלאה [כולל סמסים כמובן]+בסים קארד הישן שלי. למישהו יש דגם מומלץ+חנות מומלצת לקנות ממנה? תודה =]
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כולכם כבר ראיתם את זה אבל פשוט אהבתי את זה כול כך שהייתי חייב לשתף.. תראו את הסרטון ותבינו לבד (ולא. לא את הצרפתית, אלא את מה שמציגים.) נ''ב וכמובן שאני לא מאמין לזה. http://www.dailymotion.com/video/x3jwe0_usb-wine-telechargez-vos-vins-en-di_fun
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יגיע ה-sansa view לארץ?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
איך מכבים את הציפ בשביל לשחק ברשת ב PS2? יש לי ציפ MATRIX
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי אני צריך נגן נייד עד 1500 שקלים. חיפשתי הודעות ישנות ולא ממש מצאתי. הדרישות שלי הן שיהיה בעל נפח כמה שיותר גדול, פיזית כמה שיותר קטן (אני מעדיף מאוד משהו שאפשר להסתובב איתו בכיס) ותומך ב-FLAC (רצוי מאוד אבל לא חובה). כמובן איכות סאונד כמה שיותר גבוהה. עד כמה שאני יודע ה-ZVM הוא האופציה הכי טובה, אבל הוא קצת גדול מדי. הייתי מעדיף אחד יותר קטן. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג את המכשיר הסלולארי שיש לי ואם אפשר מכם כמה המלצות יש כמה דרישות מהמכשיר דבר ראשון, שיהיה פליפר מסך פנימי גדול וצבעוני לפחות 2" ובאיכות טובה (1.8" לא יספיק P:) וגם מסך חיצוני נורמלי BT וWI-FI חריץ הרחבה לזיכרון מקשים גדולים ונוחים אלה דברים שאני מוכרח שיהיו מומלץ מרשת אורנג' איך הN76? שווה קניה? הבנתי שזה מכשיר אחלה אבל המקשים שלו ממש לא נוחים והמסך החיצוני שלו באיכות גרועה למדי המלצות?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
30 ג'יגה ב350$ ו60 ג'יגה ב400$ http://www.engadget.com/2007/11/29/cowon-a3-us-launch-details-revealed/
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים לכולם מה אתם אומרים על המכשיר הנ"ל? האם הוא שווה את המחיר שלו בארץ 1500 שקל ל 16 ג'יגה? איך איכות הסאונד שלו? האם אתם ממליצים על נגן אחר יותר טוב באותו טווח מחירים חשוב לי שתהיה אפשרות לצפייה בסרטים שיהיה לו זיכרון פלאש ושהוא יהיה קטן ויפה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי נגן מולטימדיה שנטען דרך כבל USB. בקרוב אני נוסע לחול לכמה שבועות ואני די בטוח שלא יהיה באפשרותי להטעינו דרך USB. ראיתי לפני כמה ימים אצל מישהו מתאם מ USB למתח - מותר המאפשר לחבר את הכבל USB לשקע בקיר ולהטעין מכל שקע סטנדרטי. יש לכם מושג אפא רוכשים מוצר שכזה? אני מדבר על מוצר כזה: http://images.google.com/images?svnum=10&um=1&hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=usb++power+adapter&btnG=Search+Images
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כל הסרטונים מופיעים אבל לא כולם ניתנים לצפייה, בכל מקרה זה פתרון זמני מעולה עד שהפלאש 3 יגיע בגירסה מלאה (בינתיים יש גירסת מפתחים) כנסו לRrealMedia במכשיר, בהגדרות רשת בחרו את רשת הדור 3/3.5 (דאטה) כעת כנסו לאתר m.vtap.com וצפו באילו סרטונים שבא לכם enJ0y
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
ה GPS המובנה ב N95ידוע בתור אחד מאוד רגיש לתנאים לא אופטימליים ושלוקח לו מלא זמן למצוא לויינים, נוקיה הוסיפו AGPS בשביל למנוע את הבעיות האלה אבל בהגדרות ברירת מחדל של אוראנג' לפחות זה לא עובד וצריך לשנות טיפה. צריך להכנס להגדרות --> כללי --> מיקום --> ולוודא שם שהכתובת של השרת היא supl.nokia.com (אצלי זה כן היה מוגדר מראש ככה) מעבר לזה חייבים לוודא שהנקודת גישה בשימוש היא נקודה של אינטרנט מלא ולא רק של WAP ולפחות אצלי זה לא היה מגדר ככה ולכן ה AGPS לא עבד. פתאום המכשיר קולט לווינים אפילו בתוך הבית שלי ולוקח לו פחות מ20 שניות למצוא אותם. הסבר קטן למי שלא יודע מה זה AGPS: Assited GPS זה בסך הכל מתקן GPS שבנוסף לקליטת לווינים הוא גם מתקשר עם שרת שעוזר לו לחשב איפה ה…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי תנגן e260 ורציתי לדעת אם אני עושה לו פורמט בווינדוס אז זה מוחק הכל אבל הנגן יעבוד?או שברגע שאני עושה לו פורמט הוא לא יעבוד? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה יותר מהיר, ה- Intel XScale 416MHz שמגיע ב- Asus A696, או ה- Samsung 400MHz שמגיע ב- Mio P560 ? תודה, ניר.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מה דעתכם? אני לא צריך דור 3, שני המכשירים האלה הם בעלי קרינה נמוכה (יחסית כמובן) ולכן אני שוקל לקנות אחד מהם - אני מצטרף בימים הקרובים לחברת orange ככה שאשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-