גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
ההמלצה היא עבור חבר, הייתי מעוניין לקבל המלצה על נגן MP4 הכי משתלם שאפשר לקבל בסביבות הסכום הזה. אין העדפות מיוחדות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כמה שאלות על רכישה של אייפון 6 פלוס בארץ. האם יש בעיה לרכוש את אייפון 6 פלוס עם 64 גיגה בארץ? כלומר היתה בעיה בזיכרון של גירסת 128 ואפל היו אמורים להחליף את המכשירים, אבל יכול להיות שבארץ עדיין מוכרים את המכשירים עם הזכרון התקול? בנוסף, איפה כדאי לקנות? ומה בדבר אפשרות לקנות אייפון 6 פלוס בעזרת תושב אילת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי נתקל במודעה בעיתון על טאבלט חרטא כלשהו ב444 ש"ח ושאל אותי אם אני מעוניין.. חיפשתי קצת וגם אם הנתונים הטכנים נראים אולי בסדר אני מניח שהוא על הפנים (אין שם של חברה אפילו..). יש טאבלט זול כלשהו שאפשר לרכוש בארץ במחיר הזה +-? אין באמת שימוש לטאבלט, סתם שיהיה מכשיר נייד כלשהו לבית/לאוטו מעבר לסמארטפון (מסך גדול יותר).
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול הלוויתי לחבר שלי את הסטרימר והוא הריץ אותו על הטלוויזיה שלו על 720p, אצלי בבית הסטרימר רץ על 1080P, היום שהחזרתי אותו לאחר הצום, הסטרימר נדלק ולאחר המסך הראשוני הטלוויזיה מאבדת את האות. מישהו אולי יודע כיצד ניתן לאפס את הסטרימר במצב הזה?.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מצלמת הבטחה (לא משנה מאיפה) והייתי רוצה לחבר אותה למחשב. זה המעגל ועליו מורכבת העדשה בצג השני, כמו שאתם רואים יש חיבור לבן עם ארבע חיבורים (אני משאר ששניים מהם זה + ו- והשניים האחרים זה חיבור וידאו, אין לי מושג), הצ'יפ הראשי הוא של סוני וכתוב עליו CXD314IR... בתמונה הבאה אתם רואים את כל החלקים מהם המצלמה בנויה, על הטבעת יש עוד חיבור לבן של 2 פינים (חשמל?), לדים וחישן (בטח חישן אור?) יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המדליף הפופולרי אוון בלאס מעניק חותמת אמינות נוספת עבור המפרט של סמארטפון הדגל הבא מבית סמסונג, אשר ייחשף ככל הנראה ב-2 באוגוסט מאז ומתמיד היה ברור כי גם בשנת 2016 נראה את סמסונג ממשיכה בטקטיקה המוכרת שלה בעולם המכשירים החכמים – עם השקה גדולה ל-Galaxy S חדש במחצית הראשונה של השנה, והשקה גדולה לא פחות מדגם Galaxy Note חדש במחצית השנייה, כאשר סימני השאלה העיקריים בכל הסיפור נגעו למפרט הטכני שיציע כל דגם (ובדיעבד גם לשם שלהם). עתה, נראה שיש לנו אישור לכל הפרטים החשובים אודות המכשיר הגדול הבא של סמסונג, יותר מחודש לפני שהוא ייחשף בצורה רשמית: אם להתבסס על מדליף הטוויטר אוון בלאס (evleaks@) ועל מגוון מקורות אחרים ברשת, הפאבלט החדש יכונה Galaxy Note 7 בכדי לבצע יישור …
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים קיבלתי את הדרון החדש של פארוט מקנדה. סיפור ארוך של מכס ושאר טובין אבל הוא הגיע ההליקופטר נורא כיפי להטסה, מהיר, עם טווח מעולה ואופציית ההקלטה המעולה. אבל הדבר המאכזב היחיד הוא הבטריה. היא מתרוקנת כמו שדה! אחרי המראה כבר מתחסלים להם 7 אחוזים עד 11 וזמן ההטסה במקסימום עומד על 12 דקות. מאכזב. בגלל זה אני רוצה לקנות בטריה נוספת. אם אפשר, שתהיה בעלת נפח גבוה יותר ושתהיה איכותית. והכי חשוב, יהיה אפשר לטעון אותה עם המטען המקורי (המטען של ה-2.0 שונה!). את הבטריה המקורית ניתן לקנות מהאתר של פארוט ומאמזון ב-40 דולר (משלוח לא משנה, יש לי משפחה בקנדה) יש באיביי כל מיני דברים שקשה לסמוך עליהם, בטריות סיניות ועוד.. אני ראיתי שהכי הרבה ממליצים על הבטריה 1300MA…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טאבלט אנדרואיד למטרת משחקים, בעיקר clash of clans אבל גם משחקים יותר גרפיים בעתיד כשיצאו. התקציב הוא בין 1500-2000, חשוב לי שיהיה מסך 10 אינץ' איכותי, מעבד חזק וראם, סוללה חזקה, חיבור לאינטרנט כמובן. אני לא מבין בזה אבל צריכה להיות אופציה לשיחות ומקום ל-sim. וצריכה להיות אחריות לטאבלט עם הוא נקנה מחברה איכותית, לא ? העדיפות היא לקנות בארץ רק בגלל שאני לא מנוסה בהזמנות בחו"ל ולא רוצה להסתבך עם דברים שאני לא מבין. יעזור לי מאוד עם ניתן יהיה לראות פיזית את הטאבלט ולהתנסות בו לפני שאני קונה, רק שאני לא יודע באיזה חניות יש תצוגה של טאבלטים טובים. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
וגם ynet . בplay store הוא אומר שהאפליקציה אינה מתאימה לגרסת תוכנה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי נגן ipod touch ואנני מצליחה להכניס לזכרון רשימה של אנשים עם מספרי הטלפון שלהם אני עושה את כל הפעולות הנחוצות ושומרת וכשאני נכנסת לתפריט זה לא נשמר האם מישהוא יכול להסביר לי מה לעשות תודה מראש רינה זכרון האייפוד 16 gb
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://iandroid.co.il/hero-nexus/?post_type=post&p=7378
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לאוזניות עם ביטול רעשים אקטיבי שיעלימו במקסימום האפשרי רעשי טיסה, במיוחד בכי של תינוקות. תכונות נוספות שיתקבלו בברכה: חיי סוללה ארוכים ; אפשרות לכבות סלקטיבית ובקלות את סינון הרעשים, כדי לשמוע את הדייל/ת. תקציב: עד 350$, כלומר אפשרי BOSE QC 35 או SONY MDR-1000x אם מורגש ההבדל באיכות לעומת אוזניות זולות יותר. אבל פחות חשובה לי איכות המוזיקה, אז לא צריך לנצל את כל התקציב אם יש סינון רעשים אקטיבי מעולה בזול יותר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קצת אחר שגרסת ה-15 שלה נחתה בחנויות מצויידת בשבב ביניים - הנציגה המקומית של היצרנית הסינית מתכוננת להשיק את דגם ה-Meizu 16 עם Snapdragon 845 במחיר מעניין לכתבה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לסיבוב את אחד מהמחשבים הניידים החדשים המבוססים על ארכיטקטורת Ice Lake של אינטל - הראשונה בתהליך 10 ננומטר. כל הפרטים על היתרונות הטכנולוגיים וחויית השימוש בפנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
- 1 follower
-
-
הענקית מקוריאה יצרה בהצלחה הבדלה משמעותית יותר בין שלושת דגמי המשפחה המובילה שלה - עם מחירים שבין מעט יותר מ-3,000 שקלים ליותר מ-6,000 שקלים בתלות בדגםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה. לפני שנה וחצי קניתי surface RT. מצב מעולה אין שריטה אחת. בא עם כיסוי. 1. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותו? 2. איפה למכור אותו? יד 2? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנגן המדובר הוא Meizu m3 music card
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הי , אני רוצה לקנות נגן, ותהיתי מה לדעתכם הנגן הכי מתאים לפרופיל שלי : שימושים- בעיקר מוזיקה , אבל גם ווידאו , אני רוצה לראות קצת סרטוני CBT (Computer Based Training), אז המסך חייב להיות מספיק גדול כדי לצפות בהם בצורה נורמלית. חשוב לי גם איכות סאונד טובה , אבל אני משער שבמסגרת של 250$ לכל הנגנים יש איכות טובה. בינתיים , הזון 80 ג'יגה עושה רושם של מתמודד ממש טוב וגם הביקורות משבחות , הדבר היחיד שמטריד אותי - הוא שאם אי פעם יהיה שירות רישום למוזיקה שעובד בארץ (בסגנון Rhaphsody או Zune Marketplace) - סביר להניח שהוא יקום על ידי הד-ארצי או NMC והוא יהיה מבוסס על Playforsure , הזון לא תומך בPFS , אז זה די דפוק , מצד שני , יש סיכוי שבכל מקרה , לא יהיה בארץ שירות Music Subscript…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בתמימותי חיברתי את המכשיר להתקן ה USB שלו למחשב, לאחר שניות מספר המכשיר מודיע לי "לא ניתן להפעיל מצב העברת נתונים. כרטיס הזיכרון נמצא בשימוש של יישום שליחה הודעות, שנה תחילה את הזיכרון שנבחר בהגדרות שליחת הודעות" מה לעזאזל אני צריך לעשות ? מישהו מכיר את הבעיה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חברים... אני מחפש מכשיר קומפקטי, עד היום לא היה לי סמארטפון אז כל סמארטפון מבחינתי הוא קפיצת מדרגה. עדיפות לאנדרואיד. סקר שוק קטן שעשיתי הביא אותי למכשיר xpiria ray שנראה לי מאוד קומפקטי וסביר מבחינת המחיר. אשמח לשמוע את דעתכם או הצעות נספות. במידה ואמור לצאת מכשיר יותר מתאים בתקופה הקרובה אני גמיש ויכול לחכות. בנוסף הבנתי שבקרוב אמור לעבור חוק בקשר למכסי ייבוא על פלאפונים, אמור להשפיע על מחירי המכשירים שנמכרים כיום? או רק על מכשירים שייובאו אחרי הצעת החוק? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק מפרוייקט הגמר באוניברסיטה אני צריכה לבנות אפליקציית אנדרואיד מבוססת GPS התוצר אמור להיות מפה עליה מסומנים מסלולים בהם אנשים הלכו עם ניתוח כלשהו של הנתונים. כיוון שזו ההתנסות הראשונה שלי בפיתוח אפליקציות אני צריכה קצת ייעוץ, איך ניתן ליצור תיעוד על גבי מפה של מסלולים בהם הלך מישהו? אם יש בזה צורך, יש לי אישור מWAZE להשתמש בAPI שלהם. תודה גלית
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט שהמטרה העיקרית שלו היא כתיבה בעט. התנסתי בכתיבה בטאבלט samsung ativ pc 500 החסרונות היו עט קטנה יחסית וכן שחלק מהכתיבה היתה פחות ברורה מכתיבה על דף . האם ידוע למישהו האם הפונקציות הנל טובות יותר במחשבים כגון המיקרוסופט סרפס פרו או ,asus vivo tabtf810 או בטאבלטים אחרים. אני מעונייל לקנות טאבלט במחיר של 4000שח ? האם קיימים טאבלטים PC אם מך גדול יותר שממלא אחר הפונקציות הללו. תודה צפריר
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סרטון שצילמתי: https://plus.google.com/photos/110127684062374356586/albums/5847840760425221297/5847840762607610914?authkey=CIjVmJn80LHsyAE הגרסה שהם שחררו היא preview, רוב הדברים לא עובדים בה, היא מאוד באגית ועם לאגים. מה שהכי חסר לי זה כפתור ה-back של אנדרואיד. הגרסה המלאה תשתחרר רק לקראת סוף שנה/שנה הבאה, ככה שיש להם עוד הרבה זמן לתיקונים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אשמח לקבל המלצות לטאבלט שנוח לכתוב עליו. לכתוב - עם עט, לא במקלדת. המטרה היא כתיבה בשיעורים/תרגולים/שרטוטים וכו'. ראיתי שיש את ה-S3 של סמסונג בסביבות 600$ (כולל משלוח ומיסים) ויש כמובן אופציות יקרות יותר כמו ה-Surface. האם ישנן אופציות נוספות שאני מפספס ושוות את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-