עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by YARONGT,

אייזה מעבד יש לו? באתר של חברת פלאפון רשום 1.5 כפול ליבה ובמקומות אחרים רשום 1.5 חד ליבה אני ממש מבולבל?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%9e%d7%9d-%d7%aa%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%94-snapdragon-810-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%9b%d7%91%d7%95%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני מעוניין להעביר סרטים ממסך הסמארטפון שלי ( LG G2 4.4.2 ) ל- SmartTV של סאמסונג מדגם 50F6400. ביצוע המטלה הוא פשוט וישיר כשמדובר בתקשורת בין סמארטפון של סאמסונג לבין טלביזיה של סאמסונג. לא הצלחתי לבצעו ב- LG G2. האופציות הזמינות בטלביזיה הן screen mirror ו- AllShare. האם יש דרך לבצע זאת ללא רכישת חומרה? אם לא, איזו חומרה מומלצת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מתכנן לקנות PSP מחר , אני לא ממש מבין בזה כרגע , הייתי שמח אם מישהו היה יכול להעביר לי "קורס מזורז" לגבי ה PSP , הבנתי שאפשר להתקין תוכנה אחרת על המכשיר שמאפשרת לו להפעיל משחקים ישירות מהכרטיס זכרון , יש איזה מדריך בעברית שאומר איך עושים את זה? וגם : האם הכרטיס זכרון הזה : http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=49 יעבוד עם ה PSP (ואם כן אז איך הוא כזה זול יחסית לאחרים?) תודה על העזרה אחים שלי!

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by alon p,

קניתי ההיום איפוד טאץ דור שני וחצי ב900, השאלה שלי היא האם שווה להחזיר לחנות ולנקות אחד דור שלשי ולשם יותר? או שלא צריך לשלםיותר?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  6. Started by sashakrik,

אני מתכנן לקנות HTC DESIRE משומש מארה"ב האם יהיה אפשרי לצרוב לו רום בעיברית ? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Armageddon26,

אני מחפש משחקים לפלאפון עם אפשרות לריבוי משתתפים דרך BLUETOOTH. הפלאפון שלי הוא K610i. המטרה העיקרית זה להעביר את השיעמום של שיעורי הסטוריה (הטניס המובנה בפלאפון די מעפן...) מחכה לתגובות 8)

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by ZiggyMan,

ככה; אני צריל להעביר את אנשי הקשר לדיבורית ספיריט ברכב. הבנתי שהדרך היחידה לעשות זאת זה דרך הSIM של המכשיר. הבעיה היא שאין באפשרויות האנדרואיד שום אופציה להעביר את אנשי הקשר לסים. פתרון?

• 7 תגובות
    • 8.1k צפיות
  9. אבד לאחי היום הסלולארי ורציתי לדעת אם המניאק שלקח את הפלאפון החליף לסים משלו , יכולים לעלות עליו איך שהוא? זאת אומרת למצוא את הפלאפון ולחסום אותו? והאם אפשר לדעת איפה הוא נמצא דרך GPS מובנה במכשיר או משהו ? ד"א המכשיר היה דור שלישי.

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by amirsource,

שלום לכולם, אם למישהו יש מושג מה העלות של המכשיר באיטליה אני ישמח לישמוע(: וכמובן את ה3G אבל 8GB. תודה הרבה.

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by assaffa,

האם ניתן להוריד עיברית לסמארטפון עם אנדרואיד 2.3 ומעלה לטלפון שאינו תומך בעיברית (לפחות מבחינת ההגדרות שרשומות) ? ברמה של אפשרות קריאה וכתיבה של SMS , קריאת מיילים וכדומה

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. שלום ! האים יהיה עידכון של JELLY BEAN (אנדרואיד 4.1) ל Samsung Galaxy S2 ?

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by Access Denied,

אני אשמח לקבל את העזרה והעצות של הפורום בנושא בחירת טלפון חדש לשנים הקרובות. נכון להיום יש לי נקסוס 5 שעושה עבודה לא רעה אבל מתחיל להראות סימני התעייפות, ובעיקר סובל ממצלמה גרועה וסוללה חלשה. לאור יציאת מכשירים חדשים בזמן האחרון קבלתי את הרושם שזה כנראה הזמן לקפוץ קדימה למכשיר עדכני. הדרישות המינימליות - מכשיר חזק, עם סוללה מספקת ומצלמה טובה. אני מעדיף מאוד גם מכשיר קטן באופן יחסי (G5 נראה קצת גדול לפי מפרט יבש) יתרונות - מכשיר שמאפשר פריצה או החלפת רומים וקל לפיתוח מחיר (איך לא) טעינה אלחוטית (יתרון בלבד, אבל לא חובה) גודל - שוב מהווה יתרון בולט עבורי ולכן צויין גם בדרישות אני מתלבט מאוד אם mi5 החדש ש…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by evy,

שלום, יש לי מטען ברכב שלא מצליח להטעין כמו שצריך את הטלפון. הפעלה של ווייז מורידה את אחוז הסוללה. האם ישנו מטען שיוכל להטעין את הטלפון (LG G2) עם הפעלת הווייז בדרך? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by LRa,

שלום, מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת כבלים טעינה למכשיר הנ״ל? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני כמו הרוב(עדר חחח) התמקדתי במכשירי סמסונג כמו ה S3 , אייפון או HTC ONE X ובלבטים של כחודש ימים , שלשום ראיתי אצל מישהו מכשיר של מוטורולה מדגם RAZR אם לא טועה xt910 ,ומאוד התרשמתי ממנו המכשיר הרגיש לי שונה ומיוחד ויזואלית ,האחיזה הייתה נוחה , שוטטות בממשק של האנדרוייד(לא יודע בידיוק איזו גירסא הייתה לו- סביר להניח הישנה) הייתה חלקה לגמרי וגם הממשק ויזואלית היה הכי מגניב שראיתי - נראה לי קוראים לזה wallpaper live בסוג של 3D . בדקתי את מחירו ועוד יותר מרשים כ 1800ש"ח עם אחריות של שנתיים ועוד של היבואן הרשמי ח.י , בנוסף עשיתי חיפושים ברשת ומצאתי עוד מכשירים של מוטורולה שהם "תותחים" כמו ה droid razr hd , razr i , droid razr m לדוגמא סרטון השווה של droid razr m מול S3 של …

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by mrsph666,

כאמור, המכשיר אינו עובד. פשוט יום אחד הוא החליט שהוא לא נדלק. הבעיה שאין עליו אחריות בארץ, הוא מיובא מארה"ב. השאלה בכותרת, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by keewlngc,

נא למחוק נושא זה כי קיים כבר נושא דומה בפורום.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מחפש סמארטפון פשוט לשימוש בעיקר של שיחות, אימאיילים,משחקים ואינטרנט. מה דעתכם על HTC DESIRE C ואיפה הכי כדאי לקנות אותו כרגע? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

עבר דיי הרבה זמן מאז שקיבלתי את ה 1 GB לפלאפון שלי ואני חושב שהגיע הזמן לאוזניות טובות... אז ככה הפלאפון שלי תואם BlueTooth זה NOKIA האוזניות צריכות להיות תואמות כמובן לפלאפונים וזה בונוס יפה אם יהיה להם גם דוגנלים לUSB וחיבור אוזניות סטאנדרתי... רצוי שהאוזניות יהיו קטנות אבל עוד יותר רצוי שלא יהיה לי את הקשת הזאת מעל הראש כשאני שם אותם... התקציב שלי הוא 230 שקל....תודה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, לכבוד הפורום החדש חשבתי לרכז את המקורות שנתקלתי בהם תוך כדי שאני למדתי לתכנת ל-iOS. את המקורות חילקתי לשלושה קטגוריות: רמת מתחילים - משתמשים אשר לא תכנתו מעולם, ואין להם ידע באף שפת תכנות. רמת מתקדמים - משתמשים אשר יש להם כבר ידע בשפות תכנות אחרות כמו C,Java וכו' ומעוניינים לעשות הסבה לפיתוח אפליקציות ל-iOS. פיתוח משחקים - משתמשים אשר מעוניינים לפתח משחקים ל-iOS (מומלץ בחום להתחיל מפיתוח אפליקציות ולהגיע לשליטה טובה ב-Objective C לפני שמתחילים לפתח משחקים). רמת מתחילים: שם המקור: iPhone Development Tutorial תיאור המקור: זוהי סדרת מדריכי וידאו (37 סרטונים) באתר Youtube אשר נכתבה על ידי משתמש בשם newboston. המדריכים מפורטים מאוד ומסבירים כל מה שצריך לדעת מה…

• 4 תגובות
    • 20.1k צפיות
  22. בצל עדכונים לפיהם אימוצה של מערכת ההפעלה החדשה נעצר כמעט לגמרי, במיקרוסופט מבטלים סופית את האפשרות של יצרניות המחשבים להציע כל מערכת הפעלה ממשפחת חלונות שהיא אינה גירסה 10 לכתבה

23. Started by matanhh,

יש לי תנגן הזה ושאני בה להכניס דרך התוכנה של הנגן סרטים לנגן הוא מעברי לי אותם כ wmv למרות שהוא תומך ב avi איך אני מכניס סרטים ב avi שהוא יקרא אותם ולא כ wmv כי wmv יותר גרוע מ avi איך עושים שאני יכניס סרטים וזה ישאר כ avi ולא יהפוך wmv?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  24. מכשיר ה-Superbook, שגייס סכום כולל של יותר מ-3 מיליון דולר כשהבטיח להפוך כל סמארטפון מבוסס אנדרואיד למחשב נייד שלם, יגיע באיחור של שלושה חודשים לכל הפחות לכתבה

25. Started by MoSQuiTo,

מישהו יודע איך עובד הרעיון של שני SIM במכשיר אחד? יש סיבה שלא יעבוד עליו SIM של סלקום עם SIM נוסף של גולן/HOT? ד"א ניתן להשיג אותו פה ב300$ בערך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.