גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
-
ובכלל, MIO או ASUS? מה עדיף ולמה !! ? תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם החברה הענקית מקוריאה תצליח לפצח את הנוסחה להצלחה עבור טאבלטים מבוססי אנדרואיד בגודל של מחשבים ניידים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש לקנות פלאפון חדש , לא משהו יותר מידי מפלצתי סגנון אייפון. אני צריך פלאפון בסיסי אבל איכותי. הטווח מחירים הוא 600 - 800 ש"ח חשבתי על משהו בסגנון k610 שידוע לי כפלאפון מומלץ ומחיפוש באינטרנט מצאתי עוד כמה מכשירים לרשימה אבל כולם נראים לי פחות או יותר אותו דבר : nokia 2700 , nokia 3600 , nokia 3120 אז על מה אתם ממליצים ?! תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום ראיתי באתר זאפ את התגובה הנ"ל: יש לשים לב ברכישת מכשירי טלפון מהחברה!! קניתי בחנות 5 מכשירים מסוג LG 280 GU, לכאשר פניתי לחברת פאלפון לקבל את ההחזר עבור הרכישה, נמסר לי מפאלפון שהמכשירים נרכשו ע"י החברה במכרז של פאלפון וע"כ אין אפשרות לקבל עבורם החזר. מחברת רייל טיים אישרו עובדה זו ואמרו שאין מה לעשות. הם לא היו מוכנים לפצות אותי. אכלתי אותה בסכום של 2500 ש"ח אותם איני יכול לקבל חזרה מפלאפון. מה זה השטויות האלה? שאני לא יקנה בטעות ולא אקבל זיכוי מהחברה הסלולרית
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אל תביאו לי לינק לכתבה בYnet כי כבר קראתי אותה. אני יכול להשיג את N97 מהעבודה של אבא שלי במחיר זול כעת. ויש לי אפשרות לחכות חודש חודשיים ולהשיג גם את האייפון במחיר מוזל. שניהם רק דרך חברת סלקום. אבל השאלה אם יש טעם לחכות לאייפון בכלל? ממה שהבנתי יש לN97 הרבה יתרונות על הIphone. *מצלמה 5MP *פלאש לצילומים בלילה. *העברת קבצים דרך בלוטוס. (מה שהבנתי שאי אפשר לעשות באייפון) *רמקולים סטריאופונים טובים. *אין צורך בפריצה *32GB + אפשרות להרחבה לעוד 16GB (את האייפון בסלקום אפשר להשיג עד 16GB) *מקלדת *רדיו FM *רזולוציית מסך גבוהה יותר *זמן סוללה הרבה יותר גבוהה אז בכל זאת, מה עושה את האייפון כלכך נחשק, אם הוא בעל חיסרונות בכלכך הרבה תחומים לעומת הN97? הדבר היחיד שמצאתי עד כה זה מה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אירוע ה-Galaxy Unboxed התורן של סמסונג ביום הראשון של חודש פברואר יהיה מוקדש על פי כל הסימנים לשלישיית מכשירי הדגל אשר מככבת באינספור הדלפות בימים אלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
- 1 follower
-
-
היבואנית המקומית הרשמית של המותג הסיני בארץ מתחילה להציע גרסה אחת של ה-Xiaomi Pad 6 - אך לא את גרסת ה-Pro בשלב זה, אשר ממשיכה להיות זמינה רק דרך צינורות בלתי רשמייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, שחררתי אפליקציה חדשה למרקט בשם Smile Clock, זה בעיקרון שעון מעורר שנכבה רק כשמחייכים אל הטלפון. אשמח אם תורידו ותגידו לי מה דעתכם ואם יש הצעות לתוספות או תיקונים. הורדה חינם: https://play.google.com/store/apps/details?id=smile.clock.app תודה מראש על הזמן!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סמסונג גלקסי 2 שקניתי בחנות פרטית, לא באחת הרשתות הסלולריות. בחנות הדגישו שיש תמיכה מלאה בעברית, ובאמת אין בעיה בכתיבת עברית, וההודעות שאני שולח בעברית מתקבלות בלי בעיה. הבעיה היחידה שנתקלתי בה הוא בפתיחת קבצי PDF בעברית, כאשר גם POLARIS (התכנה המובנית בגלקסי), וגם ADOBE READER לא מצליחים לפתוח את הקבצים ואומרים שהם פגומים. גם שמות הקבצים שבעברית מופיעים בפונטים של סינית או יפנית. אני בטוח שזה כבר נושא שדובר עליו באינטרנט אבל באמת שניסיתי לחפש על זה משהו ולא מצאתי כלום. אני ממש שמח לעזרה כי בתור סטודנט הבעיה מאד מפריעה לי בצורה יום יומית. תודה רבה על כל עזרה. יואב
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה אצלי נקסוס 4 כבר איזה שנה וחצי היה אחלה נפל מדיי פעם היה בכיסים הכל הוא נשבר רק לפני איזה חודשיים, אוקיי הלכתי למעבדה החליפו לי כבר בהתחלה חשדתי שזה לא מקורי בגלל שהעיגול תאורה (ששולחים הודעות) בתחתית המסך הוא לא היה נקודה, אלא אור די גדול..אבל לא הייתי בטוח ולא עשיתי כלום. לפני חודש נפל מגובה של פחות ממטר (מהספה), על הפעם הראשונה נשבר.. גם אז כבר זה ביאס אבל אמרתי מה אני יכול להגיד להם כבר, הוא נפל.. עכשיו המסך השניי של החנות אתמול נשבר לי רק מהיותו בכיס, אם אני לא טועה הוא היה בלי כלום, אבל גם אם היה משהו זה עם מפתח, זה הגיוני שמסך תקין ישבר רק בשל היותו בכיס עם מפתח?? ידוע שנקסוס 4 עדינים אבל לא עד כדי כך, זה בחיים לא קרה לי באף טלפון ולא עם אותו טלפון. ו זה אפילו …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a2%d7%9e%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הי חברים פוטרתי מעבודתי במפתיע (עקב סגירת החברה) יש לי חנות באיביי שאני כרגע מרים אותה יותר אבל לסדר את הראש החלטתי לטוס לחודש-חודשיים להודו - תאילנד אני חייב שיהיה איתי טאבלט (מעדיף מיני) ואין לי שמץ של מושג מה לקנות כל כתבה באינטרנט אומרת משהו אחר אני מודיע מראש שאין לי הרבה כסף אבל מה שאצטרך לשפוך אשפוך. אז ככה: שיהיה מיני טאבלט שיהיה חזק איכותי כמה שאפשר אמרו לי מינימום 32 ג'יגה אבל אם זה אנדרואיד אז תמיד אפשר להשים סים שידע לקבל אינטרנט ממקומות קצת יותר מבודדים בעולם כמו הודו ונראה לי שזה הכל..... יש לי בבית לאפטופ pc ומחשב mac אז אני יכול לעבוד עם מה שתמליצו תודה מראש על עזרתכם לאחד שלא מבין תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אייזה מעבד יש לו? באתר של חברת פלאפון רשום 1.5 כפול ליבה ובמקומות אחרים רשום 1.5 חד ליבה אני ממש מבולבל?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%9e%d7%9d-%d7%aa%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%94-snapdragon-810-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%9b%d7%91%d7%95%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר סרטים ממסך הסמארטפון שלי ( LG G2 4.4.2 ) ל- SmartTV של סאמסונג מדגם 50F6400. ביצוע המטלה הוא פשוט וישיר כשמדובר בתקשורת בין סמארטפון של סאמסונג לבין טלביזיה של סאמסונג. לא הצלחתי לבצעו ב- LG G2. האופציות הזמינות בטלביזיה הן screen mirror ו- AllShare. האם יש דרך לבצע זאת ללא רכישת חומרה? אם לא, איזו חומרה מומלצת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכנן לקנות PSP מחר , אני לא ממש מבין בזה כרגע , הייתי שמח אם מישהו היה יכול להעביר לי "קורס מזורז" לגבי ה PSP , הבנתי שאפשר להתקין תוכנה אחרת על המכשיר שמאפשרת לו להפעיל משחקים ישירות מהכרטיס זכרון , יש איזה מדריך בעברית שאומר איך עושים את זה? וגם : האם הכרטיס זכרון הזה : http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=49 יעבוד עם ה PSP (ואם כן אז איך הוא כזה זול יחסית לאחרים?) תודה על העזרה אחים שלי!
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות HTC DESIRE משומש מארה"ב האם יהיה אפשרי לצרוב לו רום בעיברית ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש משחקים לפלאפון עם אפשרות לריבוי משתתפים דרך BLUETOOTH. הפלאפון שלי הוא K610i. המטרה העיקרית זה להעביר את השיעמום של שיעורי הסטוריה (הטניס המובנה בפלאפון די מעפן...) מחכה לתגובות 8)
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ככה; אני צריל להעביר את אנשי הקשר לדיבורית ספיריט ברכב. הבנתי שהדרך היחידה לעשות זאת זה דרך הSIM של המכשיר. הבעיה היא שאין באפשרויות האנדרואיד שום אופציה להעביר את אנשי הקשר לסים. פתרון?
-
- 7 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אבד לאחי היום הסלולארי ורציתי לדעת אם המניאק שלקח את הפלאפון החליף לסים משלו , יכולים לעלות עליו איך שהוא? זאת אומרת למצוא את הפלאפון ולחסום אותו? והאם אפשר לדעת איפה הוא נמצא דרך GPS מובנה במכשיר או משהו ? ד"א המכשיר היה דור שלישי.
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם למישהו יש מושג מה העלות של המכשיר באיטליה אני ישמח לישמוע(: וכמובן את ה3G אבל 8GB. תודה הרבה.
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
האם ניתן להוריד עיברית לסמארטפון עם אנדרואיד 2.3 ומעלה לטלפון שאינו תומך בעיברית (לפחות מבחינת ההגדרות שרשומות) ? ברמה של אפשרות קריאה וכתיבה של SMS , קריאת מיילים וכדומה
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-