עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום אני מנסה להגדיר פרוקסי מקובץ הגדרות פרוקסי (pac) על אנדרואיד 4. יש אפשרות להגדיר פרוקסי פר רשת - אבל זה לא מה שאני מחפש. משום מה בכל גרסאות הדסקטופ של דפדפנים אפשר לעשות את זה, אבל בגרסאות האנדרואיד זה פתאום נעלם. רעיון למישהו?

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by haimamazavs,

שלום \קניתי מצלמת רשת ואני רוצה לראות את מה שהיא מצלמת דרך הטלפון כשהו מחחובר לאינטרנט סלולרי ומשום מה אני לא מצליח. יש איזה אפליקציה או איזה טריק שאני יכול לעשות כדי להצליח בזה? samsung s4

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  3. Started by mrraz,

הבוקר, יום שבת, החלטנו לבקר בעיר העתיקה בירושלים. קבעתי מסלול מגוש דן לחניון ממילא שליד שער יפו. עד ירושלים הכל עבר בנעימים ואז נכנסנו לעיר. באיזשהו שלב מצאתי את עצמי נוסע לבד ברחוב ריק. זה היה מוזר לכן הגברתי ריכוז ופתאום מצאתי את עצמי ברחוב מלא חרדים, הרכב היחיד שנוסע. לא היתה לי ברירה והמשכתי ישר ברחוב הראשי בין החרדים שהולכים בכל מקום כולל על הכביש עד שהתחברתי לכביש ששם נסעו מכוניות והסכנה חלפה. וויז נותנת אפשרות להמנע משטחי A ו-B אבל אין לה בעיה להכניס אותך למקומות לא פחות מסוכנים. גם שם אפשר לחטוף אבן

• 33 תגובות
    • 6.5k צפיות
  4. Started by assaf181,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות נגן חדש. אני רוצה נפח של 4 ג'יגה. הנגן מיועד רק למוזיקה, לא סרטונים ולא כל השטויות האלה. שיהיה אמין עם איכות סאונד טובה. יש המלצות? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. סמארטפון הביניים המתכתי והשאפתני של היצרנית הסינית מסתמן כלהיט אדיר, עם מספר חסר תקדים של הזמנות מוקדמות בשבוע הראשון להשקתו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ב-huawei-מתגאים-9-מיליון-מכשירי-honor-7-כבר-הוזמנו/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן, רציתי לדעת מה קורה אם אני עובר עכשיו לגולן למשל, אחרי כמה ימים עובר להוט מובייל ואחרי זה שוב חוזר לגולן. האם אני אצטרך שוב לקנות את כרטיס ה SIM של גולן? או שברגע שיש לי SIM של חברה כלשהי אני תמיד יוכל להפעיל אותו מבלי לקנות SIM נוסף? איך זה עובד אני ממש לא מבין. תודה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by DarkSight,

שלום ברשותי טלפון סלולרי מדגם נוקיה 6280 ושמעתי כי קיים GPS עבור המכשיר, הייתי רוצה לדעת האם ערכת ה- GPS שלו טובה. יש מישהו שמבין בנושא? תודה!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  8. Started by Hayabusa,

ביום שני הקרוב אני מתגייס להנדסה קרבית, ואני חייב נגן וידאו לנסיעות , 4-6 שעות נסיעה לכיוון יהרגו אותי משעמום אני מחפש נגן שיוכל להחזיק לפחות 6 שעות ניגון וידאו , עם הטענה בחיבור לחשמל , ויכולת להריץ סדרות [לא משנה SD או HD] טוב. התקציב הוא גג 1000 שקל.

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  9. אני רוצה לקנות לרכב את המכשיר הזה... Pioneer DEH-P3000IB עכשיו לפי המפרט שלו כתוב. Bluetooth ע"י מתאם אני פשוט מאור רוצה שהרדיו דיסק שלי ישמש לי גם כדיבורית האם ע"י הוספת המתאם הוא ישמש אותי גם כדיבורית?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by LRa,

שלום, אתם מכירים תוכנה שמאפשרת לשים סמניות בקבצי אודיו(בעיקר נוח לספרי אודיו ופודקאסטים). עוד היום השתמשתי באפליקציה הזאת: http://itunes.apple.com/us/app/ibookmark/id361985804?mt=8 אבל היא כל הזמן קורסת. תודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  11. סמארטפון חדש של היצרנית הסינית תחת שם הקוד Kenzo עלה במאגר של מבחן הביצועים Geekbench, וגורם לנו להאמין כי השקתו של ה-Redmi 3 נמצאת מעבר לפינה אנחנו עדיין מנסים לעכל את יחס העלות-תועלת המפואר שסיפק לנו ה-Redmi Note 3 המתכתי החדש של Xiaomi, והנה נראה כי מתחילים לטפטף פרטים ראשונים על מכשיר חדש נוסף שלה, אשר עשוי להיות "האח הקטן" Redmi 3. אל המאגר של מבחן הביצועים Geekbench עלתה תוצאה של סמארטפון מבית Xiaomi שעונה לשם Kenzo – ומציע מעבד Snadpragon 617 של קוואלקום (MSM8952 מתומן ליבות, אף על פי שבמאגר הוא מזוהה בצורה לא נכונה לכאורה כמשושה ליבות), זכרון RAM בנפח 2GB ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1.1. פרטים טכניים נוספים לא זמינים בינתיים, אך ברשת כבר משוכנע…

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  12. Started by daniel89,

היי, קונה היום מארהב מכשיר חדש עד 300$. מה ממליצים? מתלבט כרגע בין אסוס zenfone 2, meizu mx4 pro, xiaomi mi5. עוד משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  13. לידיעתכם, שמתי לב כרגע שב-ALIEXPRESS מפורסם כעת טאבלט זה: Ainol NOVO 7 Mars IPS 4.0.3 tablet pc 16GB 1GB RAM 1GHz CPU HDMI 1080p Camera *** בכדי להגיע לדף המוצר: לחצו על החלק הנ"ל בלינק: Ainol NOVO 7 Mars IPS 4.0.3 tablet pc 16GB 1GB ולא על החלק האחר. ב....33$ ומשלוח חינם!!! חייב לסייג שזה נראה TOO GOOD TO BE TRUE ;D גם אם זה דגם ישן יותר...עדיין - 33$.

14. שלום, אני עומד לקנות סמארטפון ראשון, אנדרואיד, ל-3 שנים לפחות, ואני ממקם בעדיפות גבוהה מכשירים שיקבלו תמיכה רשמית ועדכונים לאורך זמן. עדכוני החומרה לא יגרמו לי לקנות מכשיר בשנים הקרובות, אבל אם יפסיקו להוציא עדכוני תוכנה, זה עלול לאכזב. 1. האם יש יתרון לאחת היצרניות הגדולות בתמיכה לאורך זמן והוצאת עדכונים בזמן סביר? 2. האם יש יתרון בעניין זה לסדרות מסויימות של מכשירים או לדגמים מסויימים? למרות שמבחינתי זה הקריטריון הראשון לסינון, אשמח לשמוע גם על יתרונות וחסרונות שאינם חלק מהמפרטים הסטנדרטיים, ובעיקר עד כמה הפעולה חלקה כשרצים כמה דברים במקביל, ועד כמה המערכת יציבה וצפוייה לתפקד טוב לאורך זמן. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  15. Started by Elishablue,

שלום . האם בנייד עם מקום לשני כרטיסי סים אני יכול לשים 2 כרטיסים של שני מפעילים שונים ? למשל סלקום וגולן ? תודה . אלישע

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. במילה אחת: אכזבה!!!! http://www.forum.nokia.com/devices/N97 מעבד ישן ויחיד! במקום לשים 2 מעבדים של TI הם שמו מעבד ישן! קצת יותר מהיר מה 5800. בכל זאת מכשיר שעובד ממש ממש מהר, כל העולם ציפה שנוקיה שמו 2 מעבדים חדשים של TI. בכל אופן, אני N97 לא קונה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי אני חפש קורא ספרים עם תמיכה ברוסית כולל ממשק לחבר. תמיכה בעיקר לקבצי fb2. תודה.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אני מדבר על Archos 604/404 . ממה שהבנתי ה404 ממש קטן וצפוי להיותר זול יחסית... ה604 הוא כבר פלא טכנולוגי.. מסך מעולה 4.3" רחב .. תומך WI-FI ומאפשר גלישה ברשת דרכה . הוא ניראה טוב.. יגיעה בנפח מקסימלי של 160 גיגה : : וקטן בטיפה מAV500 ודק ממנו בהרבה .. http://www.t3.co.uk/news/247/entertainment/personal_media_player/hands_on_with_the_archos_604 מתי הם אמורים להיות מושקים ? אחרי כמה זמן בארץ ? וכמה נגן שעולה 500 אירו (המחיר של ה604) עולה בארץ ?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אז ככה אני מחפש נגן מוזיקה (ממש אין צורך בוידאו) עבור מישהי מאוד מיוחדת (אשתי לעתיד בתקווה) דרישות מאוד ספציפיות, אני אשמח לתשובות מבעלי נסיון וידע. הדרישות : - דבר ראשון שיהיה אסתטי מבחינת תצוגה , עד כמה שאני רואה את זה - אסתטי = אייפוד. - עברית, לא חובה, אבל מאוד מאוד רצוי. - יכולת הצגת תמונות. - ממשק לא איטי - זה חשוב. - בעל יכולת הקלטה (למשל על מנת להקליט הרצאות משולחן המרצה באוניברסיטה) עוד נקודות חשובות : לא משנה אם הוא מבוסס HD או פלאש (למרות שבגדלים האלה אני לא חושב שיש מבוססי HD) - אין צורך בוידאו, אבל אם יש נגן שעונה על הדרישות האלה ויש לו גם וידאו, זה לא חסרון. חשבנו על ה IPOD NANO בנפח 2 ג'יגה, אבל מסתבר שאין לו יכולת הקלטה, מה שדי חשוב לנו. איזה עוד נגנים יש,…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by מגדל,

מה אתם יותר ממליצים? KingMax: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=KM3400112&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=427 SilverLine: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SL405&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=427

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  21. שלום חברייה ניסיתי למצוא ביקורת באנגלית או בעברית על PDA/GPS HP RX5940 ולא מצאתי (רק דברים לא רצנים של חניות שמוכרות את המכשיר). מצאתי ביקורות רק בשפות זרות :-\ אם משהוא יוכל למצוא משהוא ולהבי לינק אני אודה לו מאוד

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  22. היי, אני מחפש מצלמת וידאו בסגנון גו-פרו לצילום POV בידיים חופשיות. אני לא פוסל את האפשרות (הנוחה מאוד מבחינת שימוש בחומר המצולם לאחר מכן) פשוט לצלם עם הטלפון, אם יש איזשהו מתקן שיאפשר לי "ללבוש" אותו איכשהו בצורה בטוחה, אבל אני מניח שזה יהיה בכל מקרה פחות נוח ממצלמה יעודית. פעם היתה מצלמה סינית שאני לא זוכר את שמה שהיתה מתחרה דיי ראויה לגו פרו ועלתה באיזור ה-100$, אבל זה היה לפני כמה שנים ואני מניח שמה שהיה אז כבר לא רלוונטי היום. מה מומלץ היום, בסדר הגודל הזה של המחירים (100-150$) למצלמות "אקסטרים" שאפשר לקחת לטיולים וכו' ולצלם וידאו "ברקע" בלי שזה יפריע לי להתנהל באופן רגיל? תודה

23. Started by kletsman,

מה אתם אומרים על המכשיר הזה? עולה כ-1100 ש"ח. 64 ג'יגה זכרון. סוללה 4100. שנתיים אחריות. יבוא מקביל יבואן רישמי עולה כ-1600 ש"ח אבל עם 5 שנות אחריות

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by FIRE-KID,

http://www.elecom.co.il/product_info.php?cPath=47&products_id=798 תומך בעיברית? תודה רבה טוב אחרי כמה בירורים הבנתי שהוא לא תומך בעיברית.. אבל זה לא כזה קריטי כי אני יכול לכתוב את השם של השיר באותיות באנגלית עם משמעות בעיברית לדוגמה ANI YOSHEN נכון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Chymes,

מחקר, גילוי והחלטה לפני מספר שבועות החלטתי ליצור את חווית המוזיקה הניידת האולטימטיבית. בשלב הראשון החלטתי להחליף את ה-SHURE E2C משתי סיבות: א. כבל קרוע. ב. איכות סאונד מאכזבת. E2C אוזניות טובות, טובות מאד אפילו. אבל הן לא שוות את הכסף. כן, האטימה מעולה. שמעתי מוזיקה בזמן שרכבת בלמה ולא שמעתי כלום. באוטובוס שמעתי אך ורק את המוזיקה שלי. אבל לא היה להן באס מורגש. בהתחלה רציתי לקנות E4C, אבל אחרי מחקר גיליתי שגם הן סובלות מבעית הבאסים קשה. במהלך המחקר ניתקלתי בשם חדש - Ultimate Ears. הרצתי חיפוש מהיר ב-Cnet ולהפתעתי הרבה גיליתי שקיימת חברת Underdog בשם LE, שמייצרת אוזניות In-Ear איכותיות. CNET נתנו לאוזניות ציון 8.0, ביקורות גולשים בממוצע 8.7. הממוצע של SHURE E4C עומד על 7.…

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.