עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by p1nHas,

לא קיבלתי איתו כבל USB , אלא קורא כרטיסי זיכרון ( שהכרטיס שיכול להיכנס אליו הוא גדול הרבה מהכרטיס זיכרון שבתוך הפלאפון ) מה עושים ? תודה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by cool_g,

מישהו יודע מתי פלאפון או אורנג ישיקו את הנוקיה X6? הוא נראה מכשיר מדהים לא כן?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה לדעת אם זה דבר שניתן לשינוי כי מה שמגיע עם ה-PSP עצמו משעמם לדעתי, אם אפשר לשנות אז מאיפה ואיך?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  4. יש לי בבית את APEX DVX-811 נגן DVD MPEG4 ניסיתי לצרוב את קובץ השדרוג כקובץ תמונה על דיסק DVD-RW באמצעות התוכנה CDBurnerXP הכנסתי את הדיסק ל DVD וזה רשם CD unknown מה עושים?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by ziko,

שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש באילת טאבלט אבקש את המלצתכם לטאבלט איכותי -תקציב 1500 שח אפשר לגלוש קצת - מסך איכותי עם רזולוציה של 4K לפחות 11 אינץ - תמיכה בסלולר אנא עזרתכם המהירה תודה צביקה

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  6. Started by Kolshamen,

האם צריץ מכשיר פרוץ? המלצות לחנויות בלוס אנג'לס או באינטרנט? אני מחפש מכשיר כמו HTC HD2

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by KF,

אני מעוניין לקנות סמארטפון חדש וההתלבטות שלי היא בין גלקסי S5 ל- G3. כרגע אני עם S1 והאמת שאני ממש אוהב את הממשק של סמסונג.. מצד אחד אני מפחד לקנות G3 ולהתאכזב מבחינת הממשק כי אף פעם לה היה לי מכשיר של חברה אחרת.. יצא לי כבר לראות את הS4 והוא אחלה מכשיר מבחינתי לכן חשבתי כבר על האופציה של הS5 (למרות שעכשיו יצא גלקסי אלפא אבל אין לי תקציב). מה ההבדלים בין הG3 לS5 מעבר לגודל המכשיר והמצלמה ? אגב אני חושב לקנות את ה16GB כי זה פחות 200 שקלים לערך.. אין לי צורך ב32GB.

• 73 תגובות
    • 12.4k צפיות
  8. היי, קיבלתי פלאפון מתנה N73... והפנאל שלו די משומש ושרוט... הייתי רוצה להחליף לחדש. אני לא ממש מבין בפלאפונים ולא מכיר חנויות בקושי, בגלל זה אשמח להמלצה על חנות שיכולה להחליף לי את הפאנל לצבע שחור במחיר לא יקר באזור מגורי. תודה על כל עזרה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by liav12,

כמעט שקניתי את ה S9 של COWON אבל ראיתי את המוצר הזה..קיבלתי בלבלות אני רואה שיש אותו רק בארה"ב, לא ניתן למצוא בארץ? ראיתי רק באיזה אתרים מפוקפקים ועוד במחיר הזוי של 1700 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. לפני כשנה רכשתי מחנות כלשהי בת"א K850I, הבאתי אותו לתיקון ובעיות חדשות צצו. אני מעוניינת לרכוש מכשיר חדש מבית SE מכיוון איכות השמע שלו מעולה. אני גרה בנתניה ומעוניינת לדעת אם יש חנות שהיא אמינה, אך באמת אמינה שכן איני רוצה לזרוק בשנית סכום לא מבוטל (מבחינתי). אם אתם מכירים חנות בנתניה יהיה זה נפלא. הסכום שאני מוכנה להשקיע הוא עד גובה המכשיר הנל. אם יש לכם דיעה על פלאפון אחר אשמח לדעת בגדול מה שלי חשוב זה: רמקול חזק שניתן לשמוע את הצילצול. ספיקר חזק מצלמה שמיעה איכותית בעת שיחה, שאינך מרגיש שאתה בתוך מנהרה. מסך איכותי, וחנות אמינה שלא לוקחת כסף ונעלמת

• 43 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by Dr__MIKO,

הי השבוע התחדשתי לי באייפוד עם מסך מגע ויש לי שתי שאלות. האם אני יכול להתקין ישומים שנועדו ל-iphone? ומישהו מכיר אתרי הורדה לתוכנות למכשיר? (חוץ מאפל)

12. Started by Radioheadz,

שלום חברים אז הבנתי שהמכשיר שלי תומך ב32 ג'יגה אחסון. רציתי לדעתי אם אפשר ללכת לחנות ולקנות כל microsd בנפח של 32 ג'יגה או שאני צריך משהו ספציפי? (את הזכרון אני אקנה בKSP אז אני אשמח ללינק)

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  13. חריגה: עד 200 ש"ח מטרות: שיחות, sms,משחקים ומוזיקה. דרישות: סמארטפון,נוח,מהיר,מסך טאץ ועמיד. חברה: לא משנה תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום אני מנסה להגדיר פרוקסי מקובץ הגדרות פרוקסי (pac) על אנדרואיד 4. יש אפשרות להגדיר פרוקסי פר רשת - אבל זה לא מה שאני מחפש. משום מה בכל גרסאות הדסקטופ של דפדפנים אפשר לעשות את זה, אבל בגרסאות האנדרואיד זה פתאום נעלם. רעיון למישהו?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by haimamazavs,

שלום \קניתי מצלמת רשת ואני רוצה לראות את מה שהיא מצלמת דרך הטלפון כשהו מחחובר לאינטרנט סלולרי ומשום מה אני לא מצליח. יש איזה אפליקציה או איזה טריק שאני יכול לעשות כדי להצליח בזה? samsung s4

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  16. Started by mrraz,

הבוקר, יום שבת, החלטנו לבקר בעיר העתיקה בירושלים. קבעתי מסלול מגוש דן לחניון ממילא שליד שער יפו. עד ירושלים הכל עבר בנעימים ואז נכנסנו לעיר. באיזשהו שלב מצאתי את עצמי נוסע לבד ברחוב ריק. זה היה מוזר לכן הגברתי ריכוז ופתאום מצאתי את עצמי ברחוב מלא חרדים, הרכב היחיד שנוסע. לא היתה לי ברירה והמשכתי ישר ברחוב הראשי בין החרדים שהולכים בכל מקום כולל על הכביש עד שהתחברתי לכביש ששם נסעו מכוניות והסכנה חלפה. וויז נותנת אפשרות להמנע משטחי A ו-B אבל אין לה בעיה להכניס אותך למקומות לא פחות מסוכנים. גם שם אפשר לחטוף אבן

• 33 תגובות
    • 6.6k צפיות
  17. Started by assaf181,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות נגן חדש. אני רוצה נפח של 4 ג'יגה. הנגן מיועד רק למוזיקה, לא סרטונים ולא כל השטויות האלה. שיהיה אמין עם איכות סאונד טובה. יש המלצות? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. סמארטפון הביניים המתכתי והשאפתני של היצרנית הסינית מסתמן כלהיט אדיר, עם מספר חסר תקדים של הזמנות מוקדמות בשבוע הראשון להשקתו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ב-huawei-מתגאים-9-מיליון-מכשירי-honor-7-כבר-הוזמנו/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן, רציתי לדעת מה קורה אם אני עובר עכשיו לגולן למשל, אחרי כמה ימים עובר להוט מובייל ואחרי זה שוב חוזר לגולן. האם אני אצטרך שוב לקנות את כרטיס ה SIM של גולן? או שברגע שיש לי SIM של חברה כלשהי אני תמיד יוכל להפעיל אותו מבלי לקנות SIM נוסף? איך זה עובד אני ממש לא מבין. תודה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by DarkSight,

שלום ברשותי טלפון סלולרי מדגם נוקיה 6280 ושמעתי כי קיים GPS עבור המכשיר, הייתי רוצה לדעת האם ערכת ה- GPS שלו טובה. יש מישהו שמבין בנושא? תודה!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  21. Started by Hayabusa,

ביום שני הקרוב אני מתגייס להנדסה קרבית, ואני חייב נגן וידאו לנסיעות , 4-6 שעות נסיעה לכיוון יהרגו אותי משעמום אני מחפש נגן שיוכל להחזיק לפחות 6 שעות ניגון וידאו , עם הטענה בחיבור לחשמל , ויכולת להריץ סדרות [לא משנה SD או HD] טוב. התקציב הוא גג 1000 שקל.

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  22. אני רוצה לקנות לרכב את המכשיר הזה... Pioneer DEH-P3000IB עכשיו לפי המפרט שלו כתוב. Bluetooth ע"י מתאם אני פשוט מאור רוצה שהרדיו דיסק שלי ישמש לי גם כדיבורית האם ע"י הוספת המתאם הוא ישמש אותי גם כדיבורית?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by LRa,

שלום, אתם מכירים תוכנה שמאפשרת לשים סמניות בקבצי אודיו(בעיקר נוח לספרי אודיו ופודקאסטים). עוד היום השתמשתי באפליקציה הזאת: http://itunes.apple.com/us/app/ibookmark/id361985804?mt=8 אבל היא כל הזמן קורסת. תודה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  24. סמארטפון חדש של היצרנית הסינית תחת שם הקוד Kenzo עלה במאגר של מבחן הביצועים Geekbench, וגורם לנו להאמין כי השקתו של ה-Redmi 3 נמצאת מעבר לפינה אנחנו עדיין מנסים לעכל את יחס העלות-תועלת המפואר שסיפק לנו ה-Redmi Note 3 המתכתי החדש של Xiaomi, והנה נראה כי מתחילים לטפטף פרטים ראשונים על מכשיר חדש נוסף שלה, אשר עשוי להיות "האח הקטן" Redmi 3. אל המאגר של מבחן הביצועים Geekbench עלתה תוצאה של סמארטפון מבית Xiaomi שעונה לשם Kenzo – ומציע מעבד Snadpragon 617 של קוואלקום (MSM8952 מתומן ליבות, אף על פי שבמאגר הוא מזוהה בצורה לא נכונה לכאורה כמשושה ליבות), זכרון RAM בנפח 2GB ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1.1. פרטים טכניים נוספים לא זמינים בינתיים, אך ברשת כבר משוכנע…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by daniel89,

היי, קונה היום מארהב מכשיר חדש עד 300$. מה ממליצים? מתלבט כרגע בין אסוס zenfone 2, meizu mx4 pro, xiaomi mi5. עוד משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.