עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by XGALX,

איזה סוג קובץ וידאו קורא הT650I???

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by creek,

שיתאים לדרישות הבאות: * 30GB ומעלה * לא חייב ווידיאו ותמונות, עדיף שכן אם אפשר * מסך 2.5 יספיק * מידות-משקל-מראה חשובים לי * רדיו, משחקים, אוזניות שמגיעות עם ה-bundle ושאר features לא נחוצים * נוח לתפעול, אני הולך להשתמש בו הרבה אפשר לחרוג גם עד אם זה שווה את זה, כמובן אפשר גם בפחות (: הקנייה תעשה בחו"ל. בינתיים חשבתי על ה-Zune החדש וה-iPod classic. הבנתי שב-Zune יש הגנה של מוזיקה. יש דרכים כלשהם לעקוף את זה? מה לגבי וידיאו?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מחשב כף יד מדם mio ותוכנת ה gps igo תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by Elite_Sniper,

הגיע לארץ כבר? מה המחיר של דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  5. שלום רב, אני מנוי ותיק של פלאפון, והגעתי למצב שעליי להחליף מכשיר, כי שלי גוסס כבר מספר חודשים. קיבלתי מפלאפון הצעה אטרקטיבית במיוחד, שלא סלקום ולא אורנג' לא הצליחו להשוות או אפילו להתקרב, ולכן כנראה אשאר עימם למרות ניידות המספרים. הבעיה היחידה הוא שבמקום העבודה שלי יש בעיות קליטה הנובעות מהחומרים שמהם עשוי הבניין. זה לא שמדובר במקלט או מבנה תת-קרקעי עם 0 קליטה, אבל ביא משמעותית חלשה מאשר במקום נורמלי. אם מישהו מכיר, מתוך כל המכשירים שפלאפון משווקת, אחד שידוע בכך שיש לו קליטה טובה, אשמח להמלצות. אין לי צורך במכשיר מתקדם. לא מעניין אותי לא דור שלישי ולא מצלמה ולא MP3, למרות שאין לי התנגדות עקרונית לקיום פיצ'רים אלה, אם עלות המכשיר לא תהיה גבוהה מידי (נגיד מכשירים שהרשת משוו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם 8), עוד חודש אני מתגייס והחלטתי להתחדש בפלאפון חדש. עד היום היה לי פלאפון telit לא מתקדם במיוחד. החלטתי שאני רוצה לרכוש פלאפון דור 3 מתקדם. אני בחברת פלאפון ולאחר בירור במכשירים שהם מציעים הבנתי שאני לא רוצה להישאר בחברה גם כי המכשירים שם לא משהו וגם המחירים לא משהו לעומת הסחורה שמקבלים. ביררתי גם בחברות סלקום ואורנג' ונראה לי שאני אעבור אל אחת מהחברות הללו (נוטה יותר לאורנג') במיוחד שיש את הקטע עם השמירה של המספר הקודם. הסתכלתי על כל המכשירים שיש. מאוד מאוד התלהבתי מהמכשירים של sony ercsson. העיצוב שלהם פשוט יפה וגם מה שיש בפנים מעולה. תראו אני לא פריק של פלאפונים, ואינטרנט וGPS זה דברים שלא ממש מלהיבים אותי. מה שחשוב לי שהנגן יהיה יפה, שתהיה בו מצלמה טובה (…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

W660I VS K610I מי יותר טוב מבין שניהם? מבחינת הכל...

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  8. צהריים טובים, אחריי חודש במבצע של אורנג', הגלישה החינמית באינטרנט הופסקה, דבר שגרם לי לחשוב על מעבר לדור 2 עם המכשיר. הבנתי שלמעבר הזה יש מספר יתרונות כמו סוללה שמחזיקה יותר זמן, המכשיר לא מתחמם בזמן שיחה. אך יותר חשובים לי חסרונותיו; מהם בעצם החסרונות? ובנוסף, יש מספר דברים שאם הם מתבטלים אני אשקול את המעבר, כמו: האם התקן הבלותוט' יהיה פעיל? האם אני אוכל לבצע שיחות וידאו? וכיצד אני מבצע את המעבר הזה במכשיר? תודה לעונים.

9. Started by parker8,

חזרתי מארה"ב עם IPOD TOUCH 8GB, יחד עם CASE מתאים שישמור על הבייבי הזה. אם יש הצעות, טיפים או משהו, אני אשמח. אמנם כרגע יש לי בעיה לחבר אותו למחשב שלי... אבל אני מסנכרן דרך מחשב של אח שלי. למישהו יש מושג איך אפשר לראות את הקבצים שעליו, שלא דרך האייטונס? זה השאלה שעולה לי בראש כרגע... תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by Koko Ben Hamin,

תראו,זה כמו זיוף כזה של חברת IKO לאייפוד TOUCH. http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=656&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=88&aff=Zap〈=he# שווה ? ונראה לכם אפשר להתקין עליו תוכנות כמו במקורי ?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

מזה עושה? ואיך אני משתמש בזה? תודה.

12. Started by galedri,

שלום לפני יומיים קניתי את המכשיר והוא קצת איטי זאתאומרת כשאני ניכס להודעות או לתיקייה כלשהי לוקח לו 2-3 שניות עד שהוא ניכנס וזה ואמרו לי שאני צריך לעדכן גירסא ולהוריד אותה מהאתר של נוקיה אז הורדתי אותה אתמול ועכשיו אני לא יודע איך מתקינים אותה בתוך הפלאפון אז אפשר מדריך כלשהו? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  13. מי מבין המכשירים האלה יותר טוב? בלי קשר למכיר הדרישות הם.. מוזיקה איכותית ורמקול חזק , מסך כמה שיותר גדול, מצלמה טובה, מולטימדיה מתקדת ואיכות צפייה טובה בוידאו. אם ידוע על בעיות קליטה או בעיות תקשורת יש לציין. תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  14. Started by LIOR42,

יש לי נגן של חברת סאן דיסק ושאני מחבר אותו הוא אומר שהוא לא מצא דרייבר ובדיסק של ההתקנה אין גם כן דרייבר איך אני מסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dark_zero,

יש לי בעיה כאשר אני מנסה לערוך שינויים בmp בוא אומר לי שהדיסק מוגן או משהו כזה ואני לא יכול לעשות כלום(להעביר,למחוק)יש לי נגן של M-box תודה מראש! ד"א הוא לא חדש כבר השתמשתי בו הרבה זה פעם ראשונה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  16. קיבלתי מכשיר BLACKBERRY 8700 מחו"ל עכשיו כאשר אני מכניס את הסים של אורנג' או סלקום אני מקבל INVALID SIM הבנתי שניתן לפתוח את המכשיר לשימוש כל הסימים מישהו יודע איך ? או איפה ניתן לפרוץ אותו ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני רוצה להעיף כבר לפח את ה6230.. מה שחשוב לי זה קודם כל מצלמה טובה ואחר-כך שיהיה נגן טוב.. כמו כולם אני בהתלהבטות בין הדגמים השונים של נוקיה וסוני כאשר ברור שהייתי לוקח את הN95 אם הוא לא היה עולה 80 שקל לחודש.. למישהו יש רעיונות? כדאי אולי לחכות לאיזה מכשיר שאמור להגיע בקרוב? תודה..

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  18. Started by בני סלע,

היי,התחדשתי לא מזמן במכשיר חדש, 6120C. אני מאוד מרוצה מהפלאפון,במיוחד מאפשרות להתקין בו כל מיני שטויות (סימביאן). המכשיר נקנה בארצות הברית,לכן לא תומך בעברית,וגם על המקשים אין אותיות בעברית אבל אם זה אני עוד מסתדר. אתמול הלכתי לחנות פלאפונים בסוקולוב(חולון)ואמרו לי שם שהתקנת שפה עולה בסביבות 100ש"ח והוסיף בגלל שהמכשיר חדש יחסית יהיה יותר קשה למצוא שפה עברית ולכן יש מצב שהמחיר יקפוץ ל150 ש''ח. אמרתי שאני אבדוק את זה בבית ואני אחזור מחר,הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי אפשרות לצרוב שפה עברית מהמחשב בלי לשלם אפילו שקל. האם כדי לצרוב את זה לבד? זה מסוכן? אם כן במה זה יכול לפגוע? ואיך צורבים את שפת ארצינו היפה למכשיר? המכשיר בגרסת : 03.83 תודה רבה לכל מי שמגיב ועוזר לי

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  19. למשל יש אפשרות להיכנס ליוטיוב ולצפות בוידיואים?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  20. אני רוצה לדעת כמה יעלה לי הכי זול בניו יורק [בחנות אמיתית] לקנות אחד מהמכשירים הבאים [יש לי מישהו שטס ויוכל להביא לי] נוקיה N95 נוקיה N95 8GB IPHONE IPOD TOUCH

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by dj_horse,

שלום אני משתמש בתוכנה igo והתקנתי אותה בפעם הראשונה שקניתי מחשב כף יד,והוא אומר לי גם שאני יוצא החוצה,שאין קליטת לווינים. אפשר עזרה? תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  22. Started by Ran Ventura,

טוב החלטתי לקנות פלא חדש הייתי רוצה לדעת איך הפלא הזה אם מישהו יכול להגיד איך הוא מבחינת סאונד איכות וכל זה אם יש איזה פלא מקביל אליו אפשר גם כן להציע אבל שלא יעלה על המחיר של הK610I תודה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by Combine,

ההורים שלי בארה"ב, הם אמורים כבר לקנות לי A3 תוך כמה ימים, רק שעכשיו חבר של אח שלי טוען שיש לו תA3 והוא נהרס הרבה (ככה שזה בעייה לשלוח אותו מחדש לארה"ב כל פעם שיתקנו) ובQ5 תיקנו הכל. עכשיו אין לי ממש מושג מה ההבדלים ביניהם (ובשביל זה אני פותח תדיון הזה..), מישהו יכול להגיד לי מהם? גם שמעתי שעד עכשיו הQ5 מאוד מאכזב ושיש עליו ביקורות רעות, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  24. שלום לכולם אני רוצה לקנות דיסק און קי 2 ג'יגה עכשיו הבנתי שישי הרבה סוגים טובים ופחות טובים אני רוצה דיסק און קיי טוב שיהי מהיר ושהיה איכותי וישמש אותי להרבה זמן. ועוד מה שאני רוצה שתמליצולי עליו זה כרטיס 2 ג'יגה לפל' סוני אריקסון 610I תודה רבה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by orninyo,

לפני שתענו מה עדיף, יש לי כמה שאלות 1. לN73 אין חריץ להרחבת זיכרון? 2. האם באמת הN73 יותר איטי מהסוני? 3. האם באמת הN73 נתקע הרבה והסוני בכלל לא? 5. האם באמת הבטריה של הסוני נגמרת הרבה יותר מהר משל הN73 ? מה היתרונות של כל אחד על השני והחסרונות ומה עדיף? תודה.

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים