גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
-
שלום.לפני בערך שנה וחצי קניתי את הפלאפון/מחשב כף יד הזה ועד שהתגייסתי לא הבני את הפוטנציאל של זה.זה מעביר לי את השמירות כמו מים ועכשיו אני מחפש דרך להגדיל את הזיכרון שלי כדי שאני יוכל להתקין עוד משחקים.אז השאלה שלי היא האם אני יכול איכשהו לחבר את הSD CARD לזיכרון הפנימי בפלאפון. או פשוט להתקין משחקים על הכרטיס.בינתיים לא הצלחתי עם התוכנה שבאה עם הפלאפון. activesyncתודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
משחק במשחק ב גאלאקסי S2 כשאני מנסה להזמין חברים במשחק הפייסבוק רושם לי את זה : some content in this message has been reported as abusive by facebook ואין לי בעיה להיכנס לחשבון הפייס שלי דרך כל דפדפן שקיים... תודה מראש למגיבים
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם האם יש אתר שאפשר דרכו לרכוש חומרה למחשב בזול עם משלוח זול/חינם לארץ? החומרה שאני מתעתד לרכוש היא : * 8gb X2 1600 * SSD 120GB~180 * GPU 7950 * HDD 500~1TB HYBRID באתר NEWEGG יש מחירים זולים יחסית אך לא רואה אופציה לשלוח לארץ. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי אוזניות של PLANTRONICS. עשיתי להם PAIR עם הN85 ואייפוד טאצ'. אתמול הכל עבד חלק (ושמעתי מצויין) אבל היום בבוקר האייפוד לא עושה CONNECT....למישהו יש רעיון למה?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בבעלותי נגן zen vision שקניתי בחו"ל (30 ג'יגה). יום אחד הנגן החליט לשבוק חיים הלך ההארד דיסק אז ככה שאין לי מה לעשות ואני צריך לשלוח אותו לתיקון דיברתי עם איסטרוניקס והם רוצים שאני אביא את הנגן אליהם, אשלם 80 שקל על בדיקה ורק אז הם יגידו לי כמה יעלה לי להחליף לו את ההארד דיסק מישהו פה יכול להגיד לי כמה בערך זה יעלה לי כדי לדעת בכלל אם זה רלוונטי????
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מעוניינים בסמארטפון ממותג מוכר עם קיבולת סוללה של יותר מ-4,000mAh? כדאי לכם להכיר את ה-Zenfone Max M2 וה-Zenfone Max M2 Pro לכתבה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני לקוח רמי לוי ורוצה לקנות רק ממנו מכשיר סמרטפון כרגע יש לי מכשיר די חלש עם 256MB RAM ו 528MHZ מעבד. עם מצלמה פשוטה ומערכת אנדרואיד 2.2 IDEOS GOOGLE המכשיר לפעמים נתקע בוויז ובWHATSAPP אני רוצה לשדרג ולתת אותו לאחיינת שלי. (בכללי הוא עובד בסדר) מה עדיף גלקסי מיני 2 (עולה 649 ש"ח) https://mobile.rami-levy.co.il/Model.aspx/90 או Samsung Galaxy Young S6310 ׁ(עולה 690) https://mobile.rami-levy.co.il/Model.aspx/111 אני צריך את המכשיר בעיקר בשביל GPS ככה שאם לאחד מהם יש בעייה בתדרים/קליטה תיידעו אותי בבקשה! תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין דגם 850 לדגם 720 באוזנייה של מוטורולה, ואיזה חדש יותר?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הי יש לי קובץ הקלטה של פלאפון סוג ישן שלא נפתח בשום תוכנה, אחרי בדיקה ניסיתי הרבה דברים כולל Samsung PC Studio 3, וכלום משהו יכול להשמיע את זה באיזו תוכנה ? סוג הקובץ נקרא VM הנה דוגמא: http://ayalabarjewelry.com/rtyvm/30-01-15_05-04-16PM.vm תודה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הגרסה המשופרת עבור ה-OnePlus 8 הפופולרי לא כוללת שינויים יוצאים מגדר הרגיל - אך תודות למחירים של בין 600 יורו ל-700 יורו שזולים ב-200 יורו מאלו שהובטחו לנו בחלק מההדלפות אינה זקוקה להם על מנת להיות רלוונטיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מכשיר PDA עם Windows mobile 6. המכשיר אינו תומך בעברית. מישהו יודע איפה אני יכול להוריד תמיכה בעברית למכשיר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך אותו בשביל לפתוח את נוקיה 6288 SIM FREE ? איפה אפשר להזמין אותו לבית מבלי לתת את פרטי כרטיס האשראי?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
חברת Circular Devices הפינלנדית מפתחת את סמארטפון ה-PuzzlePhone עם חלקים שניתן להחליף ולשדרג (אם הם תקולים וגם אם לא), בדומה לקונספט שראינו בעבר בפרוייקט Ara של גוגל וב-Blocks לשעונים מודולרים לכתבה: http://hwzone.co.il/puzzlephone-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%92%d7%a9-%d7%a2%d7%9c-%d7%97%d7%a1%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום למומחים הילדים שיחקו עם הטלפון, סידרו נעילה עם קוד, שכחו את הקוד ניסו וניסו ובסוף הטלפון ננעל במענה של סלקום אמרו שחייבים להגיע למרכז שירות יש דרך אחרת לאיפוס? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש של Xiaomi עשוי לכלול את שבב הדור החדש של קוואלקום, 4GB של RAM וגם מצלמה אחורית כפולה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-%d7%94-xiaomi-mi5-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9e%d7%a6%d7%95%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הכירו את המשחק שעושה צחוק ממשחקי פוקימון, הטוויסט החדש עבור סדרת מלחמת הכוכבים, משחק פעולה שנראה פשוט נהדר ועוד כמה כותרים שווים שיוכלו להעסיק ולבדר אתכם בדרכים בתקופה הקרובה בחנויות האפליקציה לסמארטפונים תוכלו למצוא מאות אלפי אפליקציות שונות, כך שלמצוא שם את המשחקים הטובים באמת נעשה קשה מחודש לחודש. לשם כך תוכלו להעזר בפינה הזאת, ולגלות בכל פעם חמישה משחקים ששווה לכם לבדוק. The Room 3 משחק הפאזלים המאתגר חוזר בפרק השלישי והטוב ביותר שלו עד כה. אם המשחקים הקודמים בסדרה היו מלאים בחידות שדרשו מכם להצליח לפתור קופסאות מורכבות ולגלות סודות נסתרים בחדרים אותם חקרתם, The Room 3 לוקח את זה צעד אחד קדימה. עם…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פרטים טכניים ראשונים אודות ה-Snapdragon 653 נחשפו, ואנחנו מחזיקים אצבעות לכך שיש בהם כמה שגיאות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אמור לשמש כנגן מוזיקה/וידאו. הSIM זה למקומות שאין WIFI לאינטרנט. מערכת הפעלה אנדרואיד. משהו פשוט אמין וזול.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שנפתחו כל מיני אשכולים פה על טאבלטים אבל לא מצאתי בהם את התשובות הקונקרטיות שאני צריך. בעיקרון אני מתלבט בין 2 דגמים סינים: 1. Ainol Novo 10 Hero 10.1" Tablet pc Android 4.1 dual core 1.5GHz 1GB 16GB Bluetooth dual camera WIFI HDMI (ראיתי כמה סקירות ב יוטיוב וראיתי שQUAD CORE של HERO2 מגיב ברוב המקרים יותר לאט מה DUALCORE של HERO1 ולכן החלטתי דווקא להשאר בדגם ה"חלש" יותר. בבקשה תקנו אותי אם אני טועה) 2. Cube U30GT 10" RK3066 Dual Core 1.6GHz tablet pc android 4.1 Bluetooth HDMI Dual camera WIFI בעיקרון מה שאני הולך לעשות בטאבלט זה הרבה גלישה באינטרנט ( WIFI ביתי) מעט מאוד משחקים ( לא משהו בגראפיקה מטורפת) וכמו כן ניהול של קבצי אופיס(רוצה לעשות בתוכו מעקב ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני עצוב!!!! לפני זמן מה התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7 ומאז אינני מצליח לקשר בין מחשב כףהיד מיו 350P לבין המחשב השולחני. כאשר היתה לי מערכת ההפעלה XP לא היו כמעט בעיות,הצלחתי להעביר כל מיני דברים מהמחשב השולחני למחשב כף היד.כגון תמונות ,תוכנות,שירים וכו'. כעת אנני מצליח לבצע שום פעולה.קניתי קורא כרטיסי זיכרון וכך אני מעביר דברים,מהמחשב ואליו.אבל ברגע שיש על כרטיס הזכרון תוכנה נוספת אי אפשר להפעיל את תוכנת הניווט IGO8. ניסיתי כל מיני דרכים אך ללא הצלחה. האם יש למישהו רעיון,דרך,עצה איך לפתור את הבעיה.ולא לחזור ל חלונות XP תודה לכל המשיבים והמתעניינים. ביי
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התקשרות דרך אנשי קשר מppc לפלאפון -------------------------------------------------------------------------------- יש לי פלאפון סמסונג 770 וasus 636 כאשר אני לוחץ על איש קשר יש לי אפשרות לחייג דרך Bt וכאשר אני לוחץ על אפשרות זאת הטלפון מגיב בהתקשרות אבל רק כמודם ,איך אני מגדיר שתהיה התקשרות רגילה כלומר מppc בחירת אנשי קשר ושליחת המספר לפלאפון ודיבור רגיל בפלפון?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני סטודנט וברצוני לתת למישהו שיקליט לי את ההרצאות צריך מכשיר בעל קיבולת גדולה ואיכות הקלטה טובה ( למרצים שמדברים כאילו תקעו להם סבון בגרון .. ) כמו כן העלות צריכה להיות נמוכה כי אני מתכוונן להביא את המכשיר לאנשים ... תודה רבה לכלל העוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אחרי שנים בהן התרגלנו לשלושה או ארבעה דגמים חדשים בלבד, נראה כי ב-OnePlus החליטו לשנות גישה בגדול - ולהציף את השוק במתחרים בקצב מסחררלכתבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
- 1 follower
-