גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלם אנשים השתתפתי במכרז אישי באתר לגבי הMio P550 וקניתי אותו ב1750 מה דעתכם עליו!? על המחיר? אפשרי עדיין לבטל... http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCMioP550ISHI&cfm=2BAD2FB6 והכי חשוב אם ידוע לכם איך הוא בניווט?! במחשבי כף יד אני קצת בור... תודה אנשים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם K850 יצא בארץ למכירה...במידה וכן - היכן אפשר לקנות אותו וכמה הוא עולה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים שאלתי על נגן עם הפרטים האלו: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289924.0) ושניצל המליץ לי על נגן של Sandisk כדוגמת זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 בסופו של דבר החלטתי לחכות עם זה.. עכשיו החלטתי שהגיע הזמן לקנות נגן. השאלה שלי היא האם ההמלצה עדיין עדכנית - כלומר האם באזור המחיר הזה זהו הנגן הכי טוב שתואם את הדרישות שלי (הדרישה היחידה שהשתנתה היא 2GB מינימום)? אשמח לתשובה בהקדם כי אולי אלך לקנות את הנגן השבוע.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
-
-
אני עומד לקנות טלפון מחודש מרשת EBAY מסוג Nokia 7360 במחיר של 75$, רציתי לדעת איך הטלפון הזה ואם יש עליו ביקורות טובות?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שבת שלום חברי הפורום. אני מעונין לרכוש MP4 חדש,תקציב משתנה לא יותר מ1000 שקל. השימוש-שיהיה איכותי וקל,דגש על איכות המוזיקה זה מאוד חשוב. הווליום שיהיה בסדר ולא חלש מידי. שיוכל להציג סרטים-לא חובה שתהיה איכות מי יודע מה. להציג תמונות ועדיפות גבוהה מאוד להצגת קבצי PDF על מנת שבשבת אפשר יהיה לקרוא משהו בצבא. אני לא מבין בכול הענין הזה ומעונין לרכוש מכשיר מעולה המלצות יתקבלו בברכה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כל מני תוכנות נחמדות ל- K800i. שמעתי שאפשר להשתמש בו כשלט עם האינפרא אדום, שאפשר למדוד מרחקים בעזרת הפוקוס של המצלמה וכו'. למישהו יש תוכנה נחמדה שהוא מוכן לשתף? תודה מראש, מודי69.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קראתי באיזה מקום שסאנדיסק תומכים בתפריטים בעברית לסנסה שלהם. מישהו יודע איך ומאיפה מורידים? באתר יש רק עדכונים אוטומטיים באנגלית. מדובר ב c200.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד שישמש אותי גם כפלאפון. במחיר טוב, שיהיה רק איכותי. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
פרמטרים חשובים לפי סדר עדיפות: 1. איכות מצלמה - בעיקר בצילום דינמי (ילדים, פעילויות בתוך/מחוץ לבית). 2. עמידות 3. סנכרון באנצעות BT 4. איכות שמיעה ב-BT סטריאופוני. 5. מחיר - לא קריטי. תודה מראש גונן
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר (בשביל חברה שלי) שהיא תוכל לקחת לג'וגינג כדי לשמוע בעיקר רדיו ואולי קצת שירים. על מה אתם ממליצים בסביבות ה 100-200 שקל? תודה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
חשבתי על SAMSUNG R510 יש למישהו אותו? או יש למישהו המלצה על המכשיר הכי נורמלי ברשת הזו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&category=&no=289&bmenu=download&category=21 עדכון נעים ובטוח
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
וגם על הנגן בדרך http://www.speed4u.co.il/sg_product~Sandisk-E250-1~63~81.htm חנות אמינה? עושים משלוחים לקרית מלאכי?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה פרטים על הYP-P2 א. איך התמיכה שלו בעיברית? ב. במיקרה שאני קונה אותו עם העדכון "קוחשה" הישן איך אני משדרג? ג. לא שזה כל כך רציני אבל... יש לו רמקול? ד. הוא מנגן סרטים אל אוזניות בלו טוט'?(כמובן שאני מתכוון רק לסאונד...) ובכללי איך הוא? סתם ככה ממישהו שיצא לו להתרשם... נ.ב. מצטער על הכותרת הקודמת פעם הבאה אני אהיה יצירתי יותר..
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי אמר לי שאפשר לשלוט על מכשירי חשמל כמו DVD, טלווזיה, וידאו, ומקרן וכו' דרך הבלוטוט' דרך שלט רחוק או משהו כזה. רציתי לדעת איך עושים את זה אם צריך איזה תוכנה ואם אפשר בכל סלולרי אם בלוטוט'. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
[move]היי[/move] אז המצב הוא כזה יש לי בר מצווה עוד מעט ואני יכול לקבל כל נגן שבאלי עד 2000 ש"ח ומה שאני רוצה במיוחד זה לראות סרטים באיכות ורצוי גם WIFI אני ראיתי את הARCHOS 605WIFI ולדעתי הוא נורא טוב ונחמד אבל אמרו לי שמסך המגע נורא שביר ושהWIFI שלו לא טוב תוכלו לפרט לי בבקשה מה זה WIFI ואיפה אני יכול להשתמש בוא.....וגם ראיתי את הCOWWN או איך שלא רושמים את זה הA3 של ה 30 GB תמליצו לי על משוה טבו ואני צריך את זה דחוף
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן. כן, אני יודע ש"פלאפון" פחות אטרקטיבית משאר החברות מבחינת מכשירים, פשוט עדיף להשאר אצלם מאשר להוריד קנס של אלף חמש מאות שקל למישהו יש את אחד הדגמים ויכול לחוות דעה ? או שאולי הA900 אוכל את שניהם ? אני קורא כאן ביקורות טובות על שני הדגמים... תודה מראש לעונים !
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ההמלצה היא עבור חבר, הייתי מעוניין לקבל המלצה על נגן MP4 הכי משתלם שאפשר לקבל בסביבות הסכום הזה. אין העדפות מיוחדות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הי כולם, היום הייתי באורנג' ושמעתי את התוכניות, מצאתי משהו שטוב לי ובעצם מה שנשאר זה רק לבחור מכשיר. האופציות הן נוקיה 6120 כמו שכתבתי (שעליו אני צריך להוסיף עוד איזה 4 שקל בחודש לעומת האחרים, אבל זה זניח), 6288, או סוני אריקסון Z610i/K610i/K530i. בגדול ה-6120 הכי נראה לי אבל נציגת המכירות סיפרה לי על הבעיות שרוב האנשים מתלוננים עליהן, ההתחממות שהבנתי שמעבר לדור 2 די פותר את זה ומערכת סימביאן שכנראה אנשים לא אוהבים. מהמעט שיצא לי להתעסק עם סימביאן אני דוקא לא זוכר שהיו לי אתה בעיות אבל זה היה די מזמן, מי יודע כמה השתנה בינתיים... מה אתם אומרים? האם המערכת אכן בעייתית או לא? הרי יותר פשוט להשיג בשבילה תוכנות חיצוניות כי היא פתוחה, לא? אשמח לתשובות. בקשר לאופציה שניה, ה-K53…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נוקיה N95 ומוגדר לו 5M ברזולוציה הכי גבווה הבעיה שכול קובץ יוצא 500 530 KB שזה ממש לא נראלי 5 M כמה צריך לתפוס למונה ב 5 M
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי ZIRE 71 שהוא קצת ישן, מסוף 2003 אני רוצה לקנות כרטיס SDHC שמונה גיגה, הוא יפעל בפאלם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
mio עם תוכנת I-GO ב 1500 ש"ח או איתורן עם תוכנת איתורן? ב 1900 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-