עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Chymes,

רכשתי Clix 2, אבל לצערי לא היה נרתיק בבאג. הנגן כבר הספיק לחטוף חבלה רצינית. איפה אפשר לרכוש בארץ נרתיק מתאים?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by D-M-X,

אחרי שסוף סוף מכרתי את הZVM שלי אני רוצה להתקדם לנגן PMP אבל יש לי כמה בעיות עם הנגנים שיש היום: iRiver P10 - ממש חדש ובגלל זה הוא עוד לא הגיע לארץ ואפילו לא לארה"ב, הבעיה היא שצריך יהיה לחכות לו ואז אולי להתבאס שהמחיר גבוה מדי (אני לא יוציא עליו יותר מ2500) iAudio A3 - אין נרתיק באריזה ואין איפה לקנות נרתיק ואני לא מחזיק נגן בלי נרתיק, זמן סוללה ממש גרוע iAudio Q5 - מסך גדול = נגן גדול, עוד לא הגיע לארץ וגם פה יכולה להיווצר בעיה של ציפיה ואז המחיר יהיה גבוה מדי או שהוא בכלל לא יגיע לפה Archos 605 WIFI - מזכיר את הiPod כי כל תוספת צריך לקנות לחוד ותמיכה בפורמטים צריך לקנות מהאתר של החברה וכל מיני דברים מציקים כאלה מה אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by OfirN73,

שלום, ברצוני לרכוש בקרוב נגן MP3/PMP אשר יאחסון כמות גדולה של שירים. אני יודע שנושא שכזה אמור להשתייך לפורום גאדג'טים, אולם כאן מדובר על השוואת איכות השמע באותם מכשירים. על כן, אשמח לדירוג הנגנים הבאים עפ"י איכות השמע (מהטוב ביותר לפחות טוב): Cowon iAudio A3 Archos 605 Apple iPod Touch Apple iPod Classic Creative Zen Vision:M Cowon iAudio D2 תודה מראש ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by Jaman,

לפני כמה חודשים שאלתי על נגן עם הפרטים האלו: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289924.0) ושניצל המליץ לי על נגן של Sandisk כדוגמת זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 בסופו של דבר החלטתי לחכות עם זה.. עכשיו החלטתי שהגיע הזמן לקנות נגן. השאלה שלי היא האם ההמלצה עדיין עדכנית - כלומר האם באזור המחיר הזה זהו הנגן הכי טוב שתואם את הדרישות שלי (הדרישה היחידה שהשתנתה היא 2GB מינימום)? אשמח לתשובה בהקדם כי אולי אלך לקנות את הנגן השבוע.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by D-M-X,

איפה אפשר להשיג דבר כזה

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by STi,

שלם אנשים השתתפתי במכרז אישי באתר לגבי הMio P550 וקניתי אותו ב1750 מה דעתכם עליו!? על המחיר? אפשרי עדיין לבטל... http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCMioP550ISHI&cfm=2BAD2FB6 והכי חשוב אם ידוע לכם איך הוא בניווט?! במחשבי כף יד אני קצת בור... תודה אנשים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by liran2003,

מה עדיף בין שני הדגמים האלה? חשוב לי הניגון וידיאו.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  8. Started by aloneg,

אני עומד לקנות טלפון מחודש מרשת EBAY מסוג Nokia 7360 במחיר של 75$, רציתי לדעת איך הטלפון הזה ואם יש עליו ביקורות טובות?

9. Started by mazinya,

אני מבקש מחבר שיקנה לי Psp בארה"ב ויביא איתו. יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון לגבי תאימות לארץ לפני שאני קונה? הבנתי שמבחינת אינטרנט אין סיכוי לראות אתרים בעברית. אבל מיילים נגיד Gmail אפשר יהיה לבדוק בנוחות? הגלישה באינטרנט נוחה או מסורבלת? זה משנה איזה מכשיר אני קונה מבחינת גירסה? או שזה לא משנה ותמיד אפשר יהיה לשנות את הגירסה? איזה עוד דברים לקנות עם המכשיר? זיכרון של 4 גיגה יספיק? מוזיקה אני לא הולך לשים שם. רק סרטים טיפה ומשחקים. איזה מגן מסך לקנות? בקשר ל Gps: ידוע מתי זה ישווק רשמית בארה"ב? תודה על התשובות

10. Started by MODY69,

שלום, אני מחפש כל מני תוכנות נחמדות ל- K800i. שמעתי שאפשר להשתמש בו כשלט עם האינפרא אדום, שאפשר למדוד מרחקים בעזרת הפוקוס של המצלמה וכו'. למישהו יש תוכנה נחמדה שהוא מוכן לשתף? תודה מראש, מודי69.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  11. רציתי לדעת האם K850 יצא בארץ למכירה...במידה וכן - היכן אפשר לקנות אותו וכמה הוא עולה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by shlomom,

קראתי באיזה מקום שסאנדיסק תומכים בתפריטים בעברית לסנסה שלהם. מישהו יודע איך ומאיפה מורידים? באתר יש רק עדכונים אוטומטיים באנגלית. מדובר ב c200.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by segevon,

שלום.. יש לי נגן iAudio X5L ואני רוצה לדעת מה אורך חיי הסוללה שלו.. ושאלה נוספת.. לחבר שלי יש אותו נגן.. פשוט בגרסת הX5 והוא הטעין אותו ב3V במקום ב5V כמו שכתוב על האריזה..זה יכול להשפיע על אורך חיי הסוללה.. תודה..

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. האם חברות הסלולר יכולות לדעת איפה אנחנו נמצאים בכל זמן נתון בזמן שהטלפון עובד? חייבים להתחבר ל GPS או לקיים שיחה? תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Combine,

יש לי סרט באיכות הבאה על המחשב - .STV.DVDRip.XviD-KOPPS קידדתי אותו עם התוכנה שקיבלתי עם הQ5 (כמו שאני מקדד כל סרט אחר) , פתחתי את הסרט במכשיר והוא רשם לי שהסוג וידאו הזה לא נתמך.. איך זה? אפילו בלי שום קשר לDVDRIP , קידדתי לקובץ שהQ5 תומך בו... עריכה: טוב לא יודע מה הולך עם המכשיר הזה... ראיתי עליו אתמול ארץ נהדרת. היום ראיתי עליו סדרה אחרת, פתחתי שוב פעם את אותו קובץ שראיתי אתמול, והופיע לי הודעה שהוידאו לא נתמך... הפעלתי את המכשיר מחדש וזה הסתדר, אבל ממש אין לי כוח לפתוח את המכשיר מחדש כל פעם שאני מחליף סדרה בגלל כאלה בעיות.. מישהו יודע למה זה?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. זהו לאחר התלבטות ארוכה החלטתי שאני הולך על הK800 ולא על הנוקיה 6120. אני רק לא שלם לגבי עמידות הג'ויסטיק.. החזקתי את המכשיר ושיחקתי עם הג'ויסטיק- היה לי סבבה. הבעיה שבגלל שאני רוכש את המכשיר ל-3 שנים אני מפחד שהג'ויסטיק יהרס.. בעלי המכשיר, איך אתם התרשמתם מעמידות הג'וסטיק ותפעולו?? האם ביטוח על הפלאפון מאפשר לי לתקן את הג'ויסטיק בחינם אם יש בעיה? אם לא בחינם אז כמה זה עולה לי?

17. http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&category=&no=289&bmenu=download&category=21 עדכון נעים ובטוח

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם! חבר שלי אמר לי שאפשר לשלוט על מכשירי חשמל כמו DVD, טלווזיה, וידאו, ומקרן וכו' דרך הבלוטוט' דרך שלט רחוק או משהו כזה. רציתי לדעת איך עושים את זה אם צריך איזה תוכנה ואם אפשר בכל סלולרי אם בלוטוט'. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  19. Started by gluz,

שלום, אני מחפש מכשיר (בשביל חברה שלי) שהיא תוכל לקחת לג'וגינג כדי לשמוע בעיקר רדיו ואולי קצת שירים. על מה אתם ממליצים בסביבות ה 100-200 שקל? תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  20. Started by Semlu,

[move]היי[/move] אז המצב הוא כזה יש לי בר מצווה עוד מעט ואני יכול לקבל כל נגן שבאלי עד 2000 ש"ח ומה שאני רוצה במיוחד זה לראות סרטים באיכות ורצוי גם WIFI אני ראיתי את הARCHOS 605WIFI ולדעתי הוא נורא טוב ונחמד אבל אמרו לי שמסך המגע נורא שביר ושהWIFI שלו לא טוב תוכלו לפרט לי בבקשה מה זה WIFI ואיפה אני יכול להשתמש בוא.....וגם ראיתי את הCOWWN או איך שלא רושמים את זה הA3 של ה 30 GB תמליצו לי על משוה טבו ואני צריך את זה דחוף

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  21. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד שישמש אותי גם כפלאפון. במחיר טוב, שיהיה רק איכותי. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  22. יצרנית ה PMP הפופלארית iRiver נכנסת לשוק הסלולרי ותכריז על פלאפון ראשון בתערוכת 3GSM בפברואר, דומה לiPhone iRiver GSM ,שם זמני של הפלאפון (עדיין אין לו שם) יצא ב2008. הסלולארי יתבסס על מערכת הפעלה לינוקס בשונה לiPhone של אפל שמבוסס MacX יכלול מסך 3 אינץ עם רזולוציה של 480 ו 272 פיקסלים. אין מקשים, רק ג'וסטיק ניווט. iRiver GSM ישוחרר לראשונה באירופה ומחיר אינו ידוע. החשיפה הראשונה שנעשתה בתערוכת CES. סירטון: מקור: iRiver hits on iPhone - GSMArena.com news פשוט מדהים, מחכה בקוצר רוח (נראה כמו שניסו להעתיק את העיצוב של אייפון)

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת כמה פרטים על הYP-P2 א. איך התמיכה שלו בעיברית? ב. במיקרה שאני קונה אותו עם העדכון "קוחשה" הישן איך אני משדרג? ג. לא שזה כל כך רציני אבל... יש לו רמקול? ד. הוא מנגן סרטים אל אוזניות בלו טוט'?(כמובן שאני מתכוון רק לסאונד...) ובכללי איך הוא? סתם ככה ממישהו שיצא לו להתרשם... נ.ב. מצטער על הכותרת הקודמת פעם הבאה אני אהיה יצירתי יותר..

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  24. אהלן. כן, אני יודע ש"פלאפון" פחות אטרקטיבית משאר החברות מבחינת מכשירים, פשוט עדיף להשאר אצלם מאשר להוריד קנס של אלף חמש מאות שקל למישהו יש את אחד הדגמים ויכול לחוות דעה ? או שאולי הA900 אוכל את שניהם ? אני קורא כאן ביקורות טובות על שני הדגמים... תודה מראש לעונים !

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by CyberBot,

וגם על הנגן בדרך http://www.speed4u.co.il/sg_product~Sandisk-E250-1~63~81.htm חנות אמינה? עושים משלוחים לקרית מלאכי?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים