גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש אפליקציה שתקליט ותצלם את מה שאני כותב.. לדוגמא אני רוצה לשבת בבית לרשום תרגילים על האייפד ותוך כדי להקליט אותי מדבר ומסביר. צריך עט מיוחד? מישהו מכיר? יש ברשותי טאבלט מסוג asus טרנספורמר.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המכשירים האלה (נטיתי לכיוון של NEXUS4 עד שכל הבעיות התחילו לצוץ ברשת), מה אתם חושבים שעדיף בלי קשר למחיר? האם לאסוס יש קהילת מפתחים? האם היא חברה שנוהגת לעדכן את הסמארטפונים שלה? חוץ מסרטונים בYOUTUBE, יש עוד ביקורות (אני מעדיף שליליות) על המכשיר? אם שולחים לי את המכשיר (ה"טאבלט" והסמארטפון) במשלוח FREE Economy Int'l Postage יש סיכוי שהוא יעבור בלי מכס? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote>אהלן לא מזמן קניתי גלקסי 1, ואני רוצה לצרוב לו רום. אין לי ידע קודם בעניין. המכשיר הקודם שלי היה K610. אז יש מצב שיהיו לי כמה שאלות מפגרות. אני עובר בפורומים כבר כמה ימים וטובע בהגדרות, מדריכים, רומים שונים, השתגעתי. אני אשמח לקצת עזרה. אני אגיד מה אני מחפש ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בעניין: אני מחפש רום פשוט בעברית עם- הגרסא הכי חדשה, כמה שפחות דברים מובנים, כמה שיותר זמן סוללה, שלא יתקע, GPS, WIFI, 3G, דרך להוריד אפליקציות, נראה לי שזהו. הויז'ואל - גרפיקות, אפקטים - לא מעניינים אותי בכלל. לא הולך לראות עליו סרטים. אולי קצת מוזיקה. אני גם צריך מדריך שיסביר לי בדיוק מה לעשות, צעד אחרי צעד. כמו שאמרתי, אין לי ידע קודם. אם צריך לעשות רוט או משהו כזה, …
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם המכשיר הוא גלקסי אס הראשון i9000 יש לו כבר root + recovey . הוא עכשיו על רום remics אני רוצה להעביר אותו ל slimbeab 4.1.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780071&highlight=search+this+forum עכשיו ממה שהבנתי אני צריך קודם רום של cm9/10 אפשר לינק לזה אני לא מוצא אחד כזה? ואז Download device_x.x.zip, slim_gapps.zip. מאיפה אני מוריד את זה Enter CWM, wipe data, format system ( in mounts and storage) יש לי את הריקברי זה בסדר Flash Device_x.x.zip***, then MUST flash slim_gapps.zip (other files optional) מה הכוונה פה זה רק להתקין את הגרסא עצמה של הרום ? *** - If the flash is too quick ( < 5 seconds or so), reflash device before flashing comm…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
אני עוקב אחרי המדריך הבא: http://blog.sptechnolab.com/2011/03/09/android/android-upload-image-to-server/ ובכל זאת, אני לא מצליח בשום צורה להעלות כלום. הLOGים בשרת לא מראים שגיאה, הם מראים ששום דבר לא הגיע בכלל. יש למישהו שיטה יותר מוצלחת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר סלולארי חדש. אחרי חפירות לא מעטות אני יודע פחות או יותר מה אני רוצה שיהיה במכשיר, אבל לא הצלחתי למצוא מכשיר מתאים, אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי להתמקד. הדרישות שלי הן: 1. תקציב - עד 1500 ש"ח 2. גודל - מכשיר קומפקטי יחסית, בתנאי שהמסך עדיין קריא. 3. קיבולת סוללה סבירה - צריכה להספיק ליום שלם (דיבור+stby) ללא טעינה. 4. רמת קרינה נמוכה. 5. תפעול פשוט ואינטואטיבי. 6. תמיכה בכמה שיותר תדרים כדי לאפשר קליטה בכל הרשתות - כולל בארה"ב. 7. זיכרון פנימי גדול או אפשרות לתוספת כרטיס זיכרון. 8. מכשיר קשוח ואמין - רצוי עם "אבא" בארץ. האם יש חיה כזו ? אם אין ברירה, אני מוכן למתוח את התקציב עד 2000 ש"ח אבל זה גבולי.…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, מדובר על טאבלט שנקנה מסלקום לפני כשנה כולל מודם סלולרי. המחיר בזאפ 2580 שימוש: אינטרנט ומעט סרטים לנסיעה ארוכה ברכבת (באר שבע- תל אביב) האם כדאי? לתשובתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
וגם ynet . בplay store הוא אומר שהאפליקציה אינה מתאימה לגרסת תוכנה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש פלאפון אנדרואיד תקציבי, חשבתי בהתחלה על הZTE u950, אבל מסתבר שהוא לא תומך בתדרים בארץ (רק בדור2). בגדול אני רוצה לקנות אותו בסין (יש לי מי שיקנה ויביא), אבל לא בטוח מה לקנות. התקציב הוא בגדול עד 1000 שקל, כשאני מצפה לקבל משהו שדומה ל u950 (שזה בגדול כמעט כמו sgs2). יש לכם שמות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא טיול (יוצא לטיול לבד). הנגן יהיה תקופות ארוכות ללא חיבור למחשב ככה שאני צריך זכרון גדול (לפחות 32 ג'יגה) שיחזיק את מרבית המוזיקה שלי. הוא צריך להיות בעל סוללה המחזיקה לפחות כמה עשרות שעות, בעל חיבור טעינה סטנדרטי (כדוגמת miniusb וכדומה, אני הולך להטעין אותו דרך מטען סולארי). רצוי שיהיה עמיד, אך אני לא מתכוון להשליך אותו מגבהים או לצלול איתו. אבל מאוד חשובה האמינות של המכשיר, שלא יתקלקל סתם ככה. קשה לי להגדיר תקציב כי אני לא יודע מה מחיר של מוצר סטנדרטי עם הדרישות שלי, אבל אני אקבע את הגבול בינתיים על 1000 ש"ח, אבל רצוי לא להגיע לזה אם אפשר, ומצד שני אם אין ברירה, אפשר יהיה לחרוג.. תודה! סטס.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
1. לאחרונה שמעתי על האפליקציה tasker שמאפשרת לי לבצע המון פעולות שימושיות במכשיר כמו הדלקת הWIFI שאני מגיע הביתה וכל מיני דברים שימושיים. התקנתי את האפליקציה אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להשתמש בה. ראיתי בפורום שיש אשכול על האפליקציה עם פרופילים אבל עדיין לא הסתדרתי. אני מחפש מדריך פשוט וקל למתחילים שיסביר איך עושים פעולות בסיסיות באפליקציה הזאת. 2. אני מחפש אפליקציה שבה אני יוכל לכתוב את מערכת השעות שלי, שיעורי בית, לוח מבחנים וכל מיני דברים ששימושיים בשבילי בתור סטודנט. 3. התקנתי את האפליקציה GOTYA שמזהה אם מישהו ניסה להיכנס לפלאפון שלי. האם האפליקציה חייבת להישאר דלוקה כל הזמן והאם האינטרנט חייב להיות דלוק כל הזמן? תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות עכשיו סטיק אנדררואיד..... מהחפירות שלי ברשת הבנתי שMK802 החדש הוא העסקה המשתלמת... אז הרצתי חיפוש בDX(http://goo.gl/K0LmY),וחוץ מהבדל הזיכרון בין הדגמים(8 ו-4GB)לא מצאתי שום הבדל אחר...(גם צבע,אבל בואו לא נהיה גזעניים ) המחירים בין הדגמים,שונים,למה?אתם יכולים לחדד לי את ההבנה? ועוד משהו,עדיף להזמין ממקומות אחרים או שמDX זה המחירים הכי זולים? ואם יש סטיק יותר חזק באזור של ה-50-65$ אני אשמח לעצה....(חשוב לי בעיקר ביצועי WIFI טובים וטיפה משחקים כשמשעמם...) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות השבוע 2 מכשירי GALAXY S3. רציתי לדעת אם ניתן לקבל המלצה על חנות באזור פרדס חנה - כרכור / חדרה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, מאיפה הכי כדאי לקנות אייפון 5 סים פרי בארה"ב (הגרסה הזולה ביותר) ומה המחיר? (כרגע יש לי אייפון 4 בסלקום אם יש עם זה בעיה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב אנדרואיד לטלווזיה. מה חשוב לי: שהוא יתמוך בסטרימינג של סרטים מהמחשב ב1080P בWIFI (הראוטר נמצא כ10 מטר מהטלוויזיה), שאני אוכל לחבר אליו דיסק קשיח חיצוני ולנגן ממנו תוכן (סרטים במגוון פורמטים ומוסיקה). שאני אוכל לחבר אליו שלט/עכבר/מקלדת. שיריץ אפליקציות ומשחקים שתהיה אפשרות לעדכון גירסא כשהצורך הזה יצוץ ושלא יהיה יקר עדיף לא יותר מ400 שקל כולל שלט "עכבר אוויר" ומפצל USB אם צריך (מקסימום 500 שקל). כרגע אני מתלבט אם להזמין את הMK802III כי שמעתי שהיו בעיות עם ה-WIFI ובעיות של התחממות עם הדגמים הראשונים ואני לא מצליח להבין אם הדגם אמין או לא. שמעתי גם על הminiX neo x5 שנראה מבטיח הוא אומנם קצת יותר יקר אבל יש בו יותר חיבורי USB וזה מבטל את הצורך לקנות מ…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
התקשרתי אליהם, והם טענו שההרשמה דרך האתר בלבד, וכשאני נכנס לאתר, צריך לקבוע מועד לקבלת ה-SIM, ובאופן קבוע כל הימים מלאים. (ובעצם, אי אפשר לבקש אפילו לקבל את ה-SIM) אני לא מצליח להבין את זה. מה קורה שם? מישהו אחר נתקל בתופעה הזו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנגן פתאום הפסיק להגיב. אני רוצה לפתוח אותתו לראות מה קורה איתו. אם איזה מברג אני יכול לפתוח אותו?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
חג שמח לכולם אני מחפש סט עכבר ומקלדת בלוטות' שיעבדו לי עם הנוט 2. אני מחפש משהו כמה שיותר זול ומומלץ ולא צריך פונקציות מיוחדות. תודה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
רכשתי סמארטפון אינפינטי אורנג ואני לא מצליח להוריד תמונה מהגלריה להיות תמונת נושא ב ווטאס אפ או ב וייבר כל פעם שאני מנסה להוריד יש הודעה נסה מאוחר יותר ב ווטאס אפ ו בוייבר יש הודעה המראה שיש בעיה בחיתוך התמונה תודה על עזרה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים - אז סליחה מראש... קיבלתי רכב זמני עם הדיבורית המצורפת. אין לי מושג איך מפעילים אותה ואיך בכלל יודעים אם היא עובדת או לא. כאשר אני נכנס באייפון לחיפוש התקני BLUETOOTH הוא מזהה משהו - אבל אין לי מושג אם זה באמת הדיבורית ואיך עושים את תהליך הסנכון בניהם כך שזה יעבוד. מישהו מכיר את הדיבורית הזו ויכול לעעעץ איך בודקים אם היא עובדת (כרגע לחיצה על הכפתורים לא גורמת לכלום) ואיך מחברים אותה לאייפון? תודה,
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מחפש המלצה לסמארטפון במחיר 1300-1600 ש"חתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ברוכים הבאים לפורום פיתוח אפליקציות! מפתחי אפליקציות שעושים את צעדיהם הראשונים ב-Android מוזמנים להשתמש במדריך פיתוח האפליקציות שנכתב כאן באתר: http://hwzone.co.il/tech/guides/android_guide בהצלחה!
-
החלפתי את הDESIRE המזדקן והתחדשתי לי במכשיר חדש ונוצץ מביץ SAMSUNG שנרכש מחנות פרטית. עם הנתונים הבאים(בתמונה), המכשיר לא עבר תהליך ROOT וכלל עיברית מהקופסא, לאחר ההדלקה הוא הוריד שתי עידכונים שכנראה היו מינוריים לפי זמן הפעולה. בנוסף למה שכתבתי בכותרת: התפריטים מיושרים לימין ולמשל במכשיר הקודם שלי אותו ווידג'ט, לוח שנה הופיע מיושר לימין (DESIRE עם FROYO). האם יש פתרון לזה ללא ROOT והאם עידכון לJB 4.1.1 שכנראה יגיע מתישהו בקרוב יעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מתקין adobe flash player על הטאבלט כי ניסיתי להוריד ולהתקין דרך האתר וזה אפילו לא פותח את ההתקנה,אם יש אפשרות אחרת להתקין אשמח לדעת. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-