עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני נמצא עדיין עם KITKAT ומתלבט אם לעדכן. כבר ביצעתי עדכון לפני מספר חודשים והטלפון נהיה ממש איטי עם המון לאגים. לאחר שבוע שנמכתי חזרה ל KITKAT. שמעתי שלאחרונה יצא עדכון של 5.1 או 5.1.1 של Lollipop שאמור לתקן חלק מהבאגים. מישהו ניסה?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. צמד המכשירים החדשים של היצרנית הסינית מציע מעטפת מתכתית יוקרתית, אבל גם שבבי ביניים מפוהקים, סוללות זעירות ותגי מחיר לא ממש קורצים התרגלנו לקבל מהיצרניות הסיניות ערימות על גבי ערימות של מכשירים חכמים עם מפרטים טובים במחירים שהופכים לקורצים יותר ויותר עם כל יום שעובר, אך לפעמים יש גם יוצאי דופן – כמו צמד המכשירים החכמים החדשים של Vivo, אותה אתם כנראה מכירים בעיקר תודות לכך שלכמה רגעים הייתה היצרנית היחידה בשוק עם סמארטפון בעל מסך ברזולוציית QHD, ולכמה רגעים אחרים הייתה היצרנית של הסמארטפון הדק ביותר בעולם כולו. היצרנית הסינית השיקה זוג מכשירי דגל חדשים שעונים לשמות Vivo X6 ו-Vivo X6 Plus – ואנחנו מתקשים להבין מדוע חלק מהמאפיינים שלהם הם אכן מתקדמים ונאים, בעוד שה…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  3. היצרנית הסינית הכריזה על כוונות משמעותיות להתרחבות על המדינות המערביות בעזרתו של מותג ה-Nubia, ויש לנו פרטים ראשונים על שני הדגמים הראשונים אשר עשויים להוביל את הדרך קדימה קוואלקום התפארו במעל ל-80 סמארטפונים עתידיים אשר יתבססו על שבב ה-Snapdragon 820 החדש שלהם, ונראה שעם כל יום שעובר אנחנו מגלים עוד ועוד מאותם מוצרים פוטנציאליים ומסקרנים. הפעם מדובר בצמד מכשירים ממשפחת ה-Nubia של ZTE, אשר אמורה להתחיל בהתרחבות אל השוק הבינלאומי השנה, באופן דומה לתת המותג Axon של החברה. מכשיר הדגם המרכזי החדש של השחקנית הסינית הצומחת יהיה כנראה ה-Nubia Z11, שיהווה יורש ישיר ל-Nubia Z9 שהושק באמצע שנה שעברה והיה בינוני יחסית, אך עם מאפיין אחד ייחודי בדמות מסך עם מעטפת בלתי קיימת …

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. שלום אני מעוניינת להחליף את הפלאפון הישן שלי ולקנות חדש. כרגע אני עם אייפון 4s עם 8GB שבקושי אפשר לזוז בו מבחינת איחסון ומקום של 8GB אני מעוניינת לקנות סמסונג גלקסי 6 edge ולא גלקסי 6 הרגיל. מעדיפה יותר את המראה של הEDGE למרות שאני יודעת ששני המכשירים אותו דבר לגמרי חוץ מהמראה שלהם. אצל היבואן הרישמי שזה סמסונג 32GB עולה 2500 ו- 64GB עולה 2700. השאלה שלי שווה להשקיע 200 ש"ח נוספים ולקחת את ה64 או ש-32 זה מספיק ? יש לקחת בחשבון שצריך גם מגן מסך וכיסוי שזה הוצאות נוספות של בערך 250 ש"ח, אבל אם זה שווה לקחת את ה64 אז אין ברירה. מה אתם אומרים ? אני לא ממש מבינה בזה וגם היות והאייפון הישן שלי לא באיכות טובה ולא של HD מלא כמו של הגלקסי, ולכן א…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by noodle,

שלום לכם, אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי עם פומית עד 500 ש"ח. מצאתי בזאפ את הנוקיה 6267 (490 ש"ח) , הנוקיה 6131 (335 ש"ח) ונוקיה 2720 (269 ש"ח), זה בערך ההיילייטס יש משהו אחר? כנראה נלך על הנוקיה 2720 אלא אם כן יש התנגדות?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  6. סמארטפון הביניים החדש של השחקנית הסינית הוא מעודן, מצוייד במצלמה כפולה - ועדיין לא יקר בכלל לכתבה

7. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1811325 P509 תודה!

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by Guy_1710,

שלום לכולם מבקש טאבלט לצרכי לימודים. חייב ווינדוס 8 (הרבה מהאתרי אינטרנט של האוניברסיטה דורשים ג'אווה) טאבלט כמה שיותר חזק (2 גיגה ראם לפחות, ובמעבדים של טאבלטים עדיין לא הספקתי להתעניין בגלל זה צריך עזרה) כפי שכתבתי, התקציב הוא עד 3000 וזה בגלל שראיתי טאבלט שממש הרשים אותי, ATIV של סמסונג כמובן שאם יש משהו זול יותר ועדיין מתאים לי אני אשמח לשמוע עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by averaraz,

האם הנגן נמכר בדיוטי פרי בארצנו? ואם כן אז מה המחיר? האם החנות הזו אמינה לקניית הנגן? http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7446 כי קראתי שהמחיר באתר הרשמי הוא החל מ1999 ש"ח http://www.idigital.co.il/ipodtouch/index.html

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by Wideblade,

שלום לכולם, נאמר לי שמחר יוצא באירופה הGalaxy Nexus החדש, טלפון ששמתי עליו עין כבר כמה זמן. רציתי לדעת, ידוע לכם אם הוא מתאים לרשת הישראלית? ואם לא, מהם הנתונים שאותם אני צריך לוודא שקיימים בטלפון כדי שהוא אכן יעבוד? בנוסף, המכס מקפידים על מס גם על טלפונים פחות ידועים (לנקסוס החדש אין כמעט בכלל חשיפה בארץ)? האם יש סיכוי סביר שהוא לא ייתפס (אני יודע שהם שמים עין במיוחד על אייפונים)? כדי לנצל את חוק ניתוק הזיקה עם טלפון שרכשתי מחו"ל (אתר כמו EBAY וכד'), אילו טפסים אני צריך להציג? מספיק הinvoice שיגיע עם החבילה? ומהם הקאצ'ים שאני צריך להזהר מהם בעסק הזה מול חברות הסלולר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  11. מסך גדול עם קצב רענון של 120 הרץ, סוללה עצומה, הגנות מתקדמות בפני פגעי הטבע - ושבב Helio G99 בינוני ומטה שאחראי על החגיגהלכתבה

12. Started by tmpusr,

http://www.a4c.com/product/samsung-galaxy-tectiles-programmable-nfc-tags-5-pack.html למה למשל?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by avive,

שבוע טוב, אני מתלבט בין שני הטאבלטים הנ"ל, שניהם בערך באותו טווח מחיר. ההבדלים העיקריים מבחיניתי הם בסוג המסך, הסוללה והזיכרון. למישהו יש המלצה או ניסיון עם אחד מהם? השימושים העיקריים הם לימודים, אינטרנט וסרטים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי אני חושב לרכוש בקרוב archos 605 wifi. כידוע המכשיר מצריך מיני אביזרים על מנת לאפשר חלק מהיכולות שלו, הנמכרים בנפרד ובארץ, כך מסתבר, ממש אבל ממש לא בזול. לאחר עיון בפרטי האביזרים השונים, צד את עיני אביזר בשם Battery Docking Station. היכולות שהאביזר "מעניק" הן: - תוספת סוללה של עוד 50% מעבר לסוללה של הנגן, כפי שמשתמע מהשם... - יכולת הטענה ישירות משנאי (הטענה מהירה יותר ממה שמקבלים דרך ה-USB) - חיבור הנגן לטלוויזיה לצורך הצגת ווידאו (ללא אפשרות הקלטה) - USB Host לחיבור דיסקים קשיחים חיצוניים, קוראי כרטיסים, וכו' המחיר בארץ, באתר הרשמי של היבואן: 600 שקל. המחיר ב-Amazon: פחות מ-42 $. חשבתי להזמין מ-Amazon, דרך השירות mustop אם הבנתי נכון, אני צריך לספק ל-mustop קטגורי…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by ranyr,

שום דבר מקצועי יותר מדי שיהיה זול לא צריך שום פונקציות אחרות אבל הכי חשוב שימדוד ויציג את הדופק באופן מספק יש המלצות??

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  16. ברשת מאמינים כי יורש ל-iPhone 5c הפלסטיקי נמצא בדרכו, עם גוף מתכתי וללא התקמצנות על הביצועים אפל כבר הוכיחה לעולם כולו שאין צורך ביותר ממספר קטן של דגמים בכדי להפוך לאחת מהמובילות הגדולות של עולם הסמארטפונים (ובייחוד למרוויחה העיקרית שלו, בהפרש ענק מכל השאר) – אך אם להאמין לדיווחים שחוזרים כעת לסיבוב נוסף בפרופיל גבוה, בענקית מקופרטינו מקווים להמשיך ולהגדיל את נתח השוק שלהם בשנה הקרובה בעזרת קאמבק לאייפון הקטן והמוזל שלהם. אנליסט שעונה לשם Ming-Chi Kuo משוכנע כי בחברה יציגו יורש לדגם ה-iPhone 5c במהלך הרבעון הראשון של שנת 2016, אשר יציע מסך 4 אינץ' צנוע, מעטפת מתכתית שתוצע במספר גוונים 'צבעוניים', שבב Apple A9שיהיה דומה מאוד או זהה לגמרי לזה המתקדם שקיבלנו באייפ…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by adark,

אפליקציית "סיפור בהמשכים" מבוססת על המשחק האהוב שכולנו שיחקנו בילדותינו, והיא מיועדת לשני שחקנים או יותר. התנהלות המשחק: השחקן הראשון בוחר אם ברצונו להתחיל סיפור עם התחלה מקורית משלו, או להיעזר במשפט מוכן מהמאגר הקיים באפליקציה. לאחר מכן, כותב השחקן טקסט (מקורי או בהתאם למשפט שבחר), ומעביר אותו לשחקן הבא. השחקן השני ממשיך את הסיפור מהמקום בו עצר השחקן הראשון, וכך הלאה. השחקנים רואים בכל פעם רק את המילים האחרונות מהטקסט שכתב השחקן הקודם, וזאת כדי שיוכלו להמשיך בכתיבה. לאחר שהשחקן האחרון יבחר לסיים את הסיפור, יופיע הסיפור המלא כשהוא כולל את החלקים שכתבו כל המשתתפים. שימו לב שכל קטע צבוע אחרת, וזאת כדי שתוכלו להבחין בין החלקים השונים. כל הסיפורים שכתבתם נשמרים בספרייה ה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by dor444,

עשיתי ריסטור ועדכון גירסא לאייפון ואחרי שהוא עשה את הריסטור והעדכון זה מראה לי את המסך הזה באייטונס: האייפון עבד לפני זה על כרטיס sim של אורנג' עכשיו אני יכול לעשות רק שיחות חירום ואייפוד בכלל באיזה ספרדית או משו כזה בבבבקשההה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by usb 2.0,

בתחילת אוקטובר החברה הודיעה שהיא תוציא עדכון 4.1 למכשירים שלה עד סוף החודש... מישהו יודע אולי איפה זה נתקע?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by WereBunny,

טוב אז כבר כמה חודשים שהנקסוס 4 הישן שלי מ2013 קצת דפוק: ghost touches ושורת ניווט שלא עובדת. הבנתי שאין ברירה וצריך טלפון חדש. אני נוטה לכיוון היצרניות הסיניות שנותנות תחרות, ומתלבט בין שלושת הטלפונים האלה. למישהו יש ניסיון או המלצה על איזה עדיף? אני יודע שבגדול מבחינת גודל מסך, מחיר, מצלמה וזכירון פנימי הם די דומים. אגב המלצות על פי זמינות/מחיר יבוא עצי לארץ יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sharonkal80,

שלום רב, אשמח להערות על האתר שלי של פיתוח אפליקציות. תודה מראש ! שמחה להיות חלק מהקהילה שרון ----------------- זה האתר שלי - http://www.shimara.co.il/

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  22. יש לי תמכשיר של סמסונג R500 הקלטתי בו בצילום וידאו סרטון הכל סבבה אני מפעיל אותו בפלאפון הוא עובד ושומעים ורואים העברתי את הקובץ ה MP4 למחשב דרך הכרטיס זיכרון ובמחשב רק רואים את הוידאו ולא שומעים תקול בכלל התקנתי מקודדים וכל מיני חבילות והסרות והתקנות ורק רואים ולא שומעים מה הבעיה?!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by aaronc76,

שלום, ברשותי בלאק-בארי 7290 משנת ~2005. מעוניין להתקין לו מע' הפעלה בעברית עם תמיכה לעברית ואנגלית. איך אני משיג? מאיפה אני מוריד? תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by FireStar,

שלום לכולם בשעה טובה קיבלתי את האייפד החדש שהזמנתי ואני מעוניין להגן על הבייבי החדש שלי. חיפוש קל באינטרנט העלה אינספור סוגים של נרתיקים. ראיתי נרתיק מעניין שנראה לי די איכותי ופונקציונלי: http://www.mobilementor.co.il/apple-all/ipad-accesories-all/c-e-o-hybrid-for-ipad-marware.html האם יש לכם עוד המלצות לנרתיקים בסגנון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.