עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום אני צריך לקחת טלפון מסלקום יש לי עכשיו את ה6120 אני רוצה להחליף אותו למה כדאי?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by B.M.W,

ראיתי שלK800i יש מסך בעל 262 אלף צבעים, לעומת זאת, לרוב הפלאפונים האחרים בטווח המחירים הזה יש מסך בעל 16 מיליון צביעים, האם ההבדל באמת כל כך גדול?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by nuctornal wisdom,

שלום, אני רוצה הצעה לפלאפון בסלקום בסביבות ה1000 - 1500 ש"ח מקס. אני מחפש בלוק, (לא סלידר\נפתח), חשוב בעיקר מהירות תגובה\טעינה ורמקולים. מצלמה ונגן סבירים. תודה מראש

4. Started by sheff2k1,

הבנתי ש"הקרינה של דור שלישי חזקה יותר", אבל לא מובן לי אם מדובר רק בקרינה שנפלטת בזמן שיחות וידאו ושאר השירותים של דור שלישי, או שהיא חזקה יותר גם בשיחות רגילות? מישהו כאן מספיק מבין בזה כדי לענות בוודאות?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  5. הוא פותח לי חלון ושואל באמצעות מה אני רוצה לפתוח את הנגן(שמחובר ל-usb) : ווינאמפ, ווינדוס מדיה פלייר או כלום. זהו, 3 אופציות. ואם אני בוחר באחת מהן הוא לא מבצע כלום. עכשיו, בקונטרול פאנל ב-add hardware המחשב מזהה אותו ואומר שהכל בסדר איתו. הוא גם מציג את הנגן בתור MTP Player. לא יודע מזה אומר. מה שחשוב הוא שב- My Computer לא מופיע לי כונן חדש אליו אוכל להיכנס ולהעביר אליו מוזיקה. מה עושים???

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. Started by BEN903,

אלו שבאו עם הפלאפון ממש מעצבנות .......... ( אני חייב את המוזיקה על הבוקר ואני כבר שבוע בלי כי נמאס לי מהאוזניות האלה HelP MEEEE ) אז מה יש לכם להציע ? 300 ש'ח גג... מעדיף In Ear כמו Sennheiser CX300 ואני מניח שצריך איזשהו כבל ממיר מהחיבור של הפלאפון לחיבור אוזניות אז תשלבו את זה גם .. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by מגדל,

שלום, קניתי אוזניות K414P לפני חודשיים ואני מאוד מרוצה מהם אבל עכשיו עבדתי קצת והרווחתי ככסף ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות. אז חשבתי אני יעשה עם באג טרייד אין - K414P בשביל K518DJ ואני אוסיף עוד כסף. אתם חושבים שזה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by segevon,

שלום.. יש לי נגן iAudio X5L ואני רוצה לדעת מה אורך חיי הסוללה שלו.. ושאלה נוספת.. לחבר שלי יש אותו נגן.. פשוט בגרסת הX5 והוא הטעין אותו ב3V במקום ב5V כמו שכתוב על האריזה..זה יכול להשפיע על אורך חיי הסוללה.. תודה..

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by avishai1b,

אני מחפש אוזניות טובות, איכותיות ולא של המטרו שלא עובדות אחרי יום אני גם מחפש פאד לעכבר... משהו איכותי, כמו בתמונה שפה- http://img237.imageshack.us/img237/3870/86677664am0.jpg תודה מראש

10. Started by solzi7x,

איזה מהפלאפונים הנ"ל טוב יותר ? לא שמתלם מביחנת מחיר, לא יפה.. אלא טוב. הבנתי שהם מאוד דומים ויש כרגע דיל ואני יכול להשיג אתK530I, האם כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן, אני מחפש אתרים של חנויות שמוכרות סוללות לפלאפונים, תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by CIV4,

הי, כבר זמן מה אני מנסה לרכוש את ה MVIX 2500, אך דומה שהאתר של היבואן לא פעיל ולא עונים שם לטלפונים - משהו פה יודע מה העניינים שם? בכל מקרה בחיפושי מצאתי את ה MEDIAGATE MG-25 הדומה להפליא בתכונותיו ל MVIX2500 ואף זול ממנו, אך לא הצלחתי לקבל אינדיקציה האם הוא קורא כתוביות בעברית כמו שצריך. מספר שאלות בנושא: - האם למשהו יש נסיון עם אחד משני המכשירים הנ"ל והוא ממליץ? - האם ידוע האם ה MG-25 קורה כתוביות בעברית כמו שצריך? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by גיבורי,

אהלן, בכל כבל USB יש ארבעה חוטים שונים: אדום ושחור - למתח, וירוק ולבן. השאלה שלי היא מה עושים / איך שולטים בלבן והירוק. יותר ספציפית, יש לי איזה צעצוע שעובד על 6 וולט ואפשר להפעיל אותו עם היואסבי, ואני תוהה אם אפשר להשתמש איכשהו בחוטים הירוק והלבן כדי להשתמש ברמקולים והמגבר של המחשב במקום הרמקול של הצעצוע. מה אתם אומרים? תודה, אלון

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  14. כן - אני יודע שנגמר :-( אני זקוק לו דחוף - רב תודות.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by OfirN73,

שלום, ברצוני לרכוש בקרוב נגן MP3/PMP אשר יאחסון כמות גדולה של שירים. אני יודע שנושא שכזה אמור להשתייך לפורום גאדג'טים, אולם כאן מדובר על השוואת איכות השמע באותם מכשירים. על כן, אשמח לדירוג הנגנים הבאים עפ"י איכות השמע (מהטוב ביותר לפחות טוב): Cowon iAudio A3 Archos 605 Apple iPod Touch Apple iPod Classic Creative Zen Vision:M Cowon iAudio D2 תודה מראש ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by D-M-X,

אחרי שסוף סוף מכרתי את הZVM שלי אני רוצה להתקדם לנגן PMP אבל יש לי כמה בעיות עם הנגנים שיש היום: iRiver P10 - ממש חדש ובגלל זה הוא עוד לא הגיע לארץ ואפילו לא לארה"ב, הבעיה היא שצריך יהיה לחכות לו ואז אולי להתבאס שהמחיר גבוה מדי (אני לא יוציא עליו יותר מ2500) iAudio A3 - אין נרתיק באריזה ואין איפה לקנות נרתיק ואני לא מחזיק נגן בלי נרתיק, זמן סוללה ממש גרוע iAudio Q5 - מסך גדול = נגן גדול, עוד לא הגיע לארץ וגם פה יכולה להיווצר בעיה של ציפיה ואז המחיר יהיה גבוה מדי או שהוא בכלל לא יגיע לפה Archos 605 WIFI - מזכיר את הiPod כי כל תוספת צריך לקנות לחוד ותמיכה בפורמטים צריך לקנות מהאתר של החברה וכל מיני דברים מציקים כאלה מה אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות נגן MP3. הוא צריך שיקליט באיכות סבירה (לדוגמא להקליט הרצאה ושיהיה אפשר לשמוע משהו) , שיתמוך בעברית , ושלא יעלה מעל 300 ¤. יש חיה כזאת? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by The Dom,

אני מחפש מסנג'ר נורמלי, בחיפוש בגוגל אני מוצא גרסאות דפוקות, לא עובדות, ולא חינמיות וחופשיות להורדה ישירה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by mazinya,

אני מבקש מחבר שיקנה לי Psp בארה"ב ויביא איתו. יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון לגבי תאימות לארץ לפני שאני קונה? הבנתי שמבחינת אינטרנט אין סיכוי לראות אתרים בעברית. אבל מיילים נגיד Gmail אפשר יהיה לבדוק בנוחות? הגלישה באינטרנט נוחה או מסורבלת? זה משנה איזה מכשיר אני קונה מבחינת גירסה? או שזה לא משנה ותמיד אפשר יהיה לשנות את הגירסה? איזה עוד דברים לקנות עם המכשיר? זיכרון של 4 גיגה יספיק? מוזיקה אני לא הולך לשים שם. רק סרטים טיפה ומשחקים. איזה מגן מסך לקנות? בקשר ל Gps: ידוע מתי זה ישווק רשמית בארה"ב? תודה על התשובות

20. שלום לכם סבא שלי מחפש פלאפון שהמקשים שלו יהיו מוארים וגדולים, ובנוסף שהצילצול שלו יהיה חזק כמה שאפשר.. גודל ומחיר לא משנים. האם קיימת חיה כזו? תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  21. האם חברות הסלולר יכולות לדעת איפה אנחנו נמצאים בכל זמן נתון בזמן שהטלפון עובד? חייבים להתחבר ל GPS או לקיים שיחה? תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Godmoney,

נכון להיום יש לי את ה Sony Ericsson T630. הטלפון הזה איתי כבר 5 שנים והאמת היא שאני מאד מאד מרוצה ממנו. התחלתי לחשוב בזמון האחרון על לקנות סלולארי קצת יותר מתקדם. מאד התלהבתי מהממשק של ה iPhone אבל הבנתי שהוא דיי מוגבל מבחינת הטכנולוגיה שלו. האמת היא שאני גם לא רוצה להוציא על הסלולארי יותר מדי. חיפשתי באתר של אורנג' וכל הטלפונים שראיתי שם מאד מאד מכוערים בתכלס... אני רוצה לקנות משהו באתר של איביי, בסביבות ה 150$ דולר (זה סכום ריאלי בכלל?). הדבר היחידי שאני חושש ממנו זה שהטלפון לא יתמוך בעברית (כמובן...), אבל אני חושב שזו הקרבה שאני מוכן לעשות... אם מישהו יכול להמליץ לי על פלאפון שאורנג' מחזיקים, מתאים לי גם לקחת את אחד המבצעים ההם שמשלמים 0 שקלים לחודש. הפחד שלי הוא כזה. …

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  23. זהו לאחר התלבטות ארוכה החלטתי שאני הולך על הK800 ולא על הנוקיה 6120. אני רק לא שלם לגבי עמידות הג'ויסטיק.. החזקתי את המכשיר ושיחקתי עם הג'ויסטיק- היה לי סבבה. הבעיה שבגלל שאני רוכש את המכשיר ל-3 שנים אני מפחד שהג'ויסטיק יהרס.. בעלי המכשיר, איך אתם התרשמתם מעמידות הג'וסטיק ותפעולו?? האם ביטוח על הפלאפון מאפשר לי לתקן את הג'ויסטיק בחינם אם יש בעיה? אם לא בחינם אז כמה זה עולה לי?

24. Started by Virus x,

ערב טוב! האם יש איזה שהיא מערכת הפעלה למחשב כף יד שתהפןך אותו למחשב רגיל או הכי קרוב לזה?? או דרך כלשהי להתקין LINUX\WINDOWS??

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by Chymes,

רכשתי Clix 2, אבל לצערי לא היה נרתיק בבאג. הנגן כבר הספיק לחטוף חבלה רצינית. איפה אפשר לרכוש בארץ נרתיק מתאים?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים