עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המדליף הפופולרי אוון בלאס מעניק חותמת אמינות נוספת עבור המפרט של סמארטפון הדגל הבא מבית סמסונג, אשר ייחשף ככל הנראה ב-2 באוגוסט מאז ומתמיד היה ברור כי גם בשנת 2016 נראה את סמסונג ממשיכה בטקטיקה המוכרת שלה בעולם המכשירים החכמים – עם השקה גדולה ל-Galaxy S חדש במחצית הראשונה של השנה, והשקה גדולה לא פחות מדגם Galaxy Note חדש במחצית השנייה, כאשר סימני השאלה העיקריים בכל הסיפור נגעו למפרט הטכני שיציע כל דגם (ובדיעבד גם לשם שלהם). עתה, נראה שיש לנו אישור לכל הפרטים החשובים אודות המכשיר הגדול הבא של סמסונג, יותר מחודש לפני שהוא ייחשף בצורה רשמית: אם להתבסס על מדליף הטוויטר אוון בלאס (evleaks@) ועל מגוון מקורות אחרים ברשת, הפאבלט החדש יכונה Galaxy Note 7 בכדי לבצע יישור …

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by אדם קולצר,

ב 1000ש"ח גג 1200 שח מה שחשוב לי זה מצלמה ואינטרנט הערה: איני יודע אם זה הפורום המתאים אך לא מצאתי איפה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  3. Started by lael,

צריך עזרה בקניית mp4 או mp3 . הכי חשוב איכות !

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by TaMiRn2,

צריך המלצה לפלאפון חכם לקנייה בארצות הברית הנתונים שחייב שיהיה: A2dp תומך wi-fi עם דפדפן מסך נגיעה (ולא סטיילוס) ושיעבוד בארץ באורנג' וסלקום הדרישות שרצוי שיהיו: תמיכה בוורד ופוואר פוינט סימביאן או לפחות לא מובייל 6 (ממש לא אהבתי את מובייל 6) שיהיה יפה ומסך של 2.5" חשוב מאוד שיהיה או עם חריץ הרחבה לSD או לפחות 8GB מובנה חשבתי על IPHONE או N81 למישהו יש רעיון אחר?

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by DUDEnamE,

1 מתי הדגם החדש צריך להגיע לארץ? 2 האם את הבדלים בין הדגם החדש לישן יהיה אפשר לשנות באמצעות?UPDATE בשל הבאגים שיש בישן יותר[כמובן שחוץ מהבדל בזכרון]

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

אני רוצה לחסוך עלויות בכך שאני יתקין סקייפ. כרגע יש לי NOKIA 6120C ואין לו WIFI. על איזה פל' של נוקיה אתם ממליצים לי בטווח של 200 דולר מEBAY.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי נוקיה N73 כבר הרבה זמן לא מזמן התחילה לי בעיה כל פעם שהטלפון היה במצב המתנה שהייתי רוצ לחייג או כל דבר אחר המסך היה מעוות מטושטש מלא נקודות וכל התמונה הייתה קופצת, הייתי מכבה מדליק והכול חוזר להיות טוב התמונה חלקה היום כיביתי הדלקתי איך שני מדליק המסך קופץ מטושטש כזה מכבה מדליק נשאר אותו הדבר פירקתי את המסך חיברתי נישאר אותו דבר רוב הסיכויים שהלך מסך מישהו יודע האם זה הגיוני שילך מסך? ואם כן כמה עולה לדעתכם מסך חדש? או משומש? תודה לעוזרים ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by id3232,

חג שמח לכולם אני מחפש סט עכבר ומקלדת בלוטות' שיעבדו לי עם הנוט 2. אני מחפש משהו כמה שיותר זול ומומלץ ולא צריך פונקציות מיוחדות. תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  9. אני מקבל מכשיר N95 של אורנג' בשבוע הבא מהעבודה. אני רוצה לדעת מה גודל ה-microSD המירבי שאפשר להתקין בו מכיוון שאני רוצה להשתמש בו גם כנגן MP3. באתר של נוקיה ישראל http://www.nokia.co.il/A4709310 כתוב 4GB, אבל בחיפוש בגוגל מצאתי אנשים שאמרו שגם כרטיסים של 8GB עבדו להם. ב-WIKIPEDIA כתוב שהדגמים של N95 מלבד N95-4 תומכים ב-microSDHC (שעד כמה שהבנתי זה המשמעות של microSD HighCapacity). האם הדגם של אורנג' הוא N95-4? האם מישהו כאן ניסה כרטיסים בעלי גודל גבוה עם המכשיר שאורנג' מספקת?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by אור כהן,

שלום לכולם אני צריך למצוא לאבי מחשב כף יד בעל מקלט GPS, עם אפשרות להתקנת תוכנת GPS (לא צריך שהיא תהיה כבר מותקנת) המחשב צריך להיות עדכני, עוצמתי, בעל מערכת הפעלה עדכנית, מעבד חזק, וחשוב שיהיה גם WIFI מחיר המכשיר צריך להיות בין 1000-1500 ש"ח. זה דיי חשוב ומאד דחוף, אז אני מחכה לתגובות אור כהן ראיתי את זה: http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7760 אבל אין לו GPS, אגב, מה זה מקלט GPS? כמה עולה ויפעל במכשיר הזה? אגב איך המכשיר הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10908 ASUS A696 חשוב שיהיה גם WM 6.0 אם אפשר, אני לא יודע המעבד שלו הוא רק 400MHZ זה לא חלש?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  11. היי, נשבר לי המסך של הנגן sansa e250 :-\ רציתי לדעת איפה אפשר לקנות רק את הזכוכית עצמה כדי להחליף.. זה קל להחליף לבד? כמה דבר כזה עולה? אשמח לקישורים, תודה.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by IlyaN,

אהה!!! מסתבר שבאג המטומטמים האלה מוכרים את הD2 4GB רק בצבע לבן! כששאלתי את שירות הלקוחות שלהם מה לעזאזל נסגר איתם, התשובה הייתה שהם רוצים לעשות הפרדה מגירסת 2GB... אולי הם פוחדים שאנשים חלילה יתבלבלו ויקנו את הגירסה הלא נכונה! בנוסף, לא ידוע מתי הגירסה בצבע שחור תהיה זמינה למכירה. וכרגע זה הדבר היחיד שמונע ממני להזמין את הנגן הזה... לדעתי חייבים לעשות משהו בנידון... למשל חרם צרכנים על באג או משהו... מישהו עוד חושב כמוני ומתכנן לשלוח מכתבי נאצה/מעטפות אנטראקס למנהל השיווק של באג?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  13. תהנו! (ופריצה נעימה..)

14. Started by iakovl,

חבילת Humble Bundle מגיעה לאנדרואיד למי שלא מכיר מדובר על חבילת משחקי אינדי (לרוב למחשב, הפעם לאנדרואיד) שנמכרת במחיר שקובע המשתמש כאשר אם משלמים יותר מהממוצע מקבלים משחק נוסף הפעם: * Anomaly Warzone Earth HD https://market.android.com/details?id=com.elevenbitstudios.AnomalyWarzoneEarthHD *Edge https://market.android.com/details?id=c2ma.android.edge *Osmos HD https://market.android.com/details?id=com.hemispheregames.osmos המחיר? כל מחיר שתבחרו... זה היופי בנושא, אתה בוחר את המחיר שבא לך לשלם במקום המחיר המקורי אבל! אם תבחר לשלם יותר מהמחיר הממוצע (כרגע 4.85$) תקבל את המשחק הרביעי בנוסף *World of Goo https://market.android.com/details?id=com.twodboy.worldofgo…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  15. שלום רב, לאחרונה בשל הטעיות הרבות בכביש אשר הובילו אותי לאזור מסוכן, אבא שלי ואני החלטנו שעליי לקנות GPS. חשבתי לעצמי שאם אני כבר מוציא סכום כסף נכבד, יהיה נחמד אם לGPS יהיו יכולות של נגן PMP ואוכל לצפות בו בסרטים ולנגן שירים, גם כשהוא לא מחובר לרכב. אשמח לדעת האם קיים סוג כזה של מכשיר. תודה מראש אלברט.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by Santa ^^,

ללא וידאו ותמונות רק מוסיקה! לא IPOD!!! 20GB ולא יותר. אני מצאתי creative zen 20gb לעומת iaudio m5 20gb לא מסוגל להחליט. האם ישנן אפשרויות נוספות? תודה!

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  17. בהנחה שהשימוש במכשיר הוא רק ל- שיחות/הודעות/מצלמה ?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  18. שלום, יש לי ראוטר אלחוטי בבית שמאובטח ב-WAP. לפני שאבטחתי אותו לא הייתה לי בעיה להתחבר לאינטרנט דרך הפוקט פיסי שלי (ASUS A639), אבל מאז שעשיתי אבטחה דרך הממשק של הראוטר אני לא מצליח להתחבר לרשת דרך הפוקט. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא היכן ניתן להכניס את הססמא בפוקט פיסי עצמו כדי לחבר אותו לרשת המאובטחת. מישהו יודע היכן אני מוצא זאת? תודה לכל העוזרים ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  19. הטלפון (נוקיה 6233) הלך ולכבר לא משתלם לתקן,חשבתי שרק המסך הלך אבל אחרי שהחלפתי כנראה גם הבורד עצמו הלך, היות ועכשיו יש תמונה שזה בעצם רק "שלג",מקודם לא הייתה תצוגה בכלל מסך שחור. כרגע התלבטות היא אם לעשות ביטוח על נייד שנשאר לי לשלם עליו רק עוד 300 ש"ח ולעשות ביטוח זה 30 שקל לחודש למשך שנה (360 ש"ח) או לשדרג למכשיר הנ"ל,במסגרת המבצע הוא יוצא כ-2160 ש"ח והתשלום הראשון מתחיל בחודש 13. ומקבלים חבילת נוויגיטור בחינם (רק לניידים עם GPS מובנה,נראה לי בשיטת חיוב-זיכוי). יש גם את ה-E71 אבל הוא מתאים יותר לאנשי עסקים ככה שזה לא מתאים לי כ"כ. מבחינת ניידים אחרים אין להם GPS מובנה. יש צפי שהנוקיה 5800 תגיע לסלקום ? כי אז זאת תהיה אפשרות הרבה יותר טובה אני חושב, למרות שאני מחפש עכ…

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by WarBeast,

אהלן, אני מחפש נגן מדיה איכותי בסביבות ה 2000 שקל.. חשוב שיהיה: מבוסס HD, לפחות בגודל של 30GB. שהמסך יהיה איכותי ולפחות בגודל של 4".. תמיכה בפורמטים פופולריים עבור וידאו ואודיו (DIVX/XVID וכו') שיוכל בקלות להכנס לכיס ושלא יהיה כבד מדי. חיבור למחשב וכמובן יציאה לאוזניות. נחמד שיהיה: חריצי הרחבה לכרטיסים מסוג SD או MEMORY STICK כמה שיותר יציאות, אם יש אפשרות ל Bluetooth ו/או WiFi. אורך חיי סוללה לפחות 4 שעות של וידאו. תמיכה בכמה שיותר פורמטים. יש המלצות למישהו?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  21. שלום, שמי אודי וברשותי טרנספורמר פריים חדש אני נתקל בבעיה לצפות בקובצי סי.אייץ'.אם נתקלתי בבעיה במספר אפליקציות מישהו מכיר את הבעיה? האם מישהו מצא פתרון ? תודה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by Aviko,

לפני כמה חודשים הוצג פה הSamsung "אוריגמי", מדובר על הדור היותר ישן, מהיכן אני יכול לקנות אותו, בארץ? בחו"ל? אם מחו"ל אז חייב משלוחים לארץ. תודה, Aviko

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by raltal,

דף אינרנט וחוות דעת תודה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by reggaewithdoli,

שלום לכולם, אנחנו מחפשים נגן לאמא של חברה שלי, ומכיוון שיש שוק גדול כל כך התבלבלתי והחלטתי לשאול כאן. מה מומלץ בתחום של עד 200 ש"ח עם לפחות 2GB. שיהיה נגן קל להפעלה ואמין. למוסיקה בלבד. תודה.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  25. שקלתי לקנות מצלמה טובה רחבת זווית. מתישהו נפל האסימון והבנתי שלמעשה אין לי צורך בעדשות מתחלפות. אני צריך רק עדשה אחת. לכן חשבתי לכיוון מצלמה פשוטה וקטנה. בהמשך נפל לי עוד אסימון ואמרתי, אם כבר קטן, למה לא מובנה בטלפון שהרי כך אוכל לשאת את המצלמה לכל מקום. אז ראיתי שיש כמה דגמים ואני מחפש המלצה לטלפון עם מצלמה רחבת זווית. החיסרון הבולט והמפחיד ביותר של טלפון היא העמידות הנמוכה לעומת מצלמה ללא טלפון. המלצות?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.