גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
הי אני מעוניין לקנות בטרייה לסמארטפון הבעיה שעולה זה אם אני קונה סוללה אני צריך לצורך הטענה להכניס אותה למכשיר הסלולרי? פשוט זה תמוהה בעיניי שאין מטען שפותר את הסירבול הזה למשל Anker Extended Battery for Samsung Galaxy S 2 II i9100 http://www.ebay.com/itm/Anker-Extended-Battery-Samsung-Galaxy-S-2-II-i9100-/330587954620?pt=PDA_Accessories&hash=item4cf893ddbc#shId
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הiriver x20 4gb לבין הmeizu m6 . מה ההבדלים מבחינת סאונד ומבחינת וידאו, ובכלל תנו לי ביקורת לגביהם.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אז יש תוכנה כזו? וגם יש איזו דרך לבטל את הפלאש והאור האדום כשמצלמים? (מצאתי דרך לבטל את הצליל של הפלאש, אבל האור עצמו עדיין מופיע, גם אם אני בוחר בלי הוא מופיע לאיזה שתי שניות לפני הצילום ואז בצילום לא מופיע) תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
http://www.iphoneblog.co.il/ זה בבלוג לאיפון עם כל מני דברים
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
היצרנית הסינית נחושה לתפוס נתח שוק בארצות הברית ובאירופה עם סמארטפון חדש ומתקדם אשר שם דגש על אודיו איכותי וכולל מחיר תחרותי במיוחד חלק בלתי מבוטל מהיצרניות הסיניות כלל לא מתיימר לפרוץ אל שוק המכשירים חכמים האמריקאי, אשר ידוע בקיבעון מסויים למותגים וותיקים וכאלה שנתפסים כביתיים (כמו אפל, ובעבר גם מוטורולה) – אך כל זה לא מפחיד את ZTE, ענקית התקשורת הסינית אשר חוזרת לסיבוב שני של נסיון פריצה בינלאומי עם סמארטפון ה-Axon 7 החדש. ה-Axon 7 מזכיר מאוד את ה-Mi 5 של שיאומי וה-Zuk Z2 Pro של לנובו, על ידי כך שהוא מציע מפרט מתקדם ביותר עם כמות מינימלית בהחלט של פשרות – במחיר התחלתי שנמוך משמעותית ממכשירי הדגל של שחקניות וותיקות ומוכרות יותר דוגמת סמסונג, LG, HTC וכמובן אפל.…
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אחרי שנים של סמארטפונים מרובעים עד מאוד בגימור שהיה מגנט לטביעות אצבע שמנוניות - מה תהיה הגישה החזותית החדשה של היצרנית היפנית המתייצבת? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש POWER BANK איכותי שמאפשר הטענת לפטופ בנוסף כמובן לטלפון ודברים נוספים. קראתי הרבה ביקורות טובות POWER BANK של: LENOVO או OMNICHARGE אני מחפש משהו איכותי, אני בדרכים הרבה מישהו יודע אם מוכרים אותם בארץ או יש לו המלצה על אחד ממש טוב שיענה על הצרכים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
קניתי סלולרי נוקיה N73 MUSIC EDITION לא בארץ. ייצור פיני וייצוא פיני (מסתבר שיש עוד מפעלים במקומות אחרים) ויש לו עיברית (למרות שקניתי בחו"ל). השאלה שלי היא אם אני אעדכן לו גירסה יש סיכוי שהעיברית תיפגע?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
-
אני רוצה לרכוש Samsung Galaxy Tab 10.1 האם לדעתכם זה טאבלט האנדרואיד המומלץ?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מפתחת הבקרים הטאיוואנית למוצרי אחסון Phison מתכוננת למתקפה גם על שוק זכרונות ה-UFS הזעירים, בתמיכת קוואלקום ו-Huawei לכתבה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם ? http://www.logitech-online.co.il/index.html?gclid=CPiVzfe62YwCFQrklAod2UYnEQ&lmd=39179.733044 http://www.akg.com/site/products/powerslave,id,965,nodeid,2,_language,EN.html
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט במחשב מרחוק במחשב ע"ג bluetooth או wifi. יש ברשותי מכשיר עם s60 3rd edition. הכוונה בשליטה מרחוק היא שהיא תאפשר לי לשלוט בתוכנת מדיה כמו windows media player, או שלפחות תתן לי להפעיל פונקציות שאני מגדיר מרחוק. מהחיפושים שערכתי בעצמי מצאתי רק תוכנות שלא מתאימות לגרסת מ"ע שלי (3rd edition), או שלא עובדות וכו'. חוץ מזה אשמח לשמוע המלצות לאפליקציות מגניבות ושימושיות שכדאי להשיג לסימביאן .
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן שאלה קטנה - האם יש הבדל משמעותי בין NOKIA Lumia 920 ולבין NOKIA Lumia 820 ?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%94-%d7%a9%d7%9c%d7%90-%d7%94%d7%99%d7%99%d7%aa%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-pixi-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%98%d7%9c-%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
איזה מכשיר מבין השניים עדיף לקנות (לא אכפת לי מהמצלמה של 5M)?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי, קניתי ספר אלטרוני של סוני מדגם PRS-600 והורדתי המון ספרים ברוסית עם הסיומת FB2. הספר של סוני לא מכיר את הפורמט הזה אבל רוב הספרים ברוסית באים ב-FB2. כל הנסיונות שלי להפוך את הקבצים ל-PDF או LRF לא הצליחו. השתמשתי בכל מיני תוכנות כמו fb2lrf או bbeb binder אבל זה לא מצליח לי. אני אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי ואני גם מוכן לשלוח למישהו את כל הספרים שהורדתי כדי שהוא יהפוך לי אותם לפורמט אחר תמורת תשלום. תודה.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אהה!!! מסתבר שבאג המטומטמים האלה מוכרים את הD2 4GB רק בצבע לבן! כששאלתי את שירות הלקוחות שלהם מה לעזאזל נסגר איתם, התשובה הייתה שהם רוצים לעשות הפרדה מגירסת 2GB... אולי הם פוחדים שאנשים חלילה יתבלבלו ויקנו את הגירסה הלא נכונה! בנוסף, לא ידוע מתי הגירסה בצבע שחור תהיה זמינה למכירה. וכרגע זה הדבר היחיד שמונע ממני להזמין את הנגן הזה... לדעתי חייבים לעשות משהו בנידון... למשל חרם צרכנים על באג או משהו... מישהו עוד חושב כמוני ומתכנן לשלוח מכתבי נאצה/מעטפות אנטראקס למנהל השיווק של באג?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
[ קונה היום צריך עזרה דחוף...
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
איך מקליטים שיחה ברומים של (CM(10.1? - עבור SGS2
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת באילו אפליקציות שמגיעות עם הגלאקסי 3 אתם לא משתמשים, ובמקומן משתמשים באפליקציות מהמרקט. אני בעיקר מחפש תחליפים טובים לנגן מוזיקה (קראתי את הכתבה באתר, אשמח לדעת במה אתם משתמשים), לגלריה למצלמה וכו'. תודה!
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אבא שלי קנה לפני כמה ימים מחשב כף יד עם גי פי אס מובנה . השם של המחשב P360 ורציתי לדעת איך המחשב הזה עם הוא טוב? והגירסאת ווינדוס שלו היא Windows Mobile 6 ומעבד 400MHz. אלה הפרטים שאני יודע עליו כי אין לידי את אריזה.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
הזמנות למסיבת עיתונאים גדולה שתתקיים בקליפורניה בתחילת השבוע הבא לא משאירים הרבה מקום לספקות - מכשירי iPhone חדשים נמצאים בדרכם אלינו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
- 1 follower
-