עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by אדם קולצר,

ב 1000ש"ח גג 1200 שח מה שחשוב לי זה מצלמה ואינטרנט הערה: איני יודע אם זה הפורום המתאים אך לא מצאתי איפה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  2. Started by Grim Reaper,

קניתי סלולרי נוקיה N73 MUSIC EDITION לא בארץ. ייצור פיני וייצוא פיני (מסתבר שיש עוד מפעלים במקומות אחרים) ויש לו עיברית (למרות שקניתי בחו"ל). השאלה שלי היא אם אני אעדכן לו גירסה יש סיכוי שהעיברית תיפגע?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

שלום יש לי נוקיה 6288 בכל פעם שאני מכניס ערכת נושא מהאינטרנט לפלאפון לאחר כמה ימים הפלאפון נדפק וכל פעם שנכנסים ל תפריט הפלאפון נתקע,הבעיה הנ'ל סודרה אבל רציתי לדעת אם זה קורה לעוד אנשים? תודה

4. Started by Combine,

ההורים שלי בארה"ב, הבאתי להם בדיוק את השם של הנגן שאני רוצה - A3 60GBוiAudio/Cowonו עכשיו הבעיה היא כזאת - הם עברו באיזה קניון ענקי שמה, וסיפרו לי שאף אחת מהחנויות לא מכירה את הדבר הזה, ורוב המוכרים פשוט חושבים שהם מדברים על IPOD.. יש מצב שלא מוכרים את זה בארה"ב ? או שאולי אזל המלאי בגלל הקריסמס? במקרה שבאמת אין IAUDIO בארה"ב - מישהו יכול להמליץ לי בדחיפות על נגן נייד שיאפשר לי לראות סרטים ולהצליח לקרוא את הכתוביות בנוחות? (לא אחד מהנגני MP4 עם מסך 1 אינץ' ) אני צריך משהו שיאפשר לי לראות בעיקר סרטים וסדרות, שירים זה לא הדבר העיקרי בשבילי. תודה

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by אדומי,

שלום, מישהו יודע מדוע בסטרימר שיאומי מי בוקס פרטי לא ניתן לקבל את היס פלוס לייב (ללא דיליי)? יש לי מנוי ליס פלוס והאפליקציה מותקנת אצלי אך להפתעתי גיליתי שבסטרימר פרטי לא ניתן לקבל את הלייב לכן הדיליי אצלי בשידורי כדורגל ארוך. הפיצ'ר קיים רק בסטרימרים ששייכים ליס. מישהו יודע מה ההבדל? תודה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  6. הערה: חייב להיות מותקנת גרסת אנדרואיד – 4.1.1 לפחות, לא חייב רוט. להכניס סים למכשיר, זה יפתח לנו הודעה להכניס קוד לפתיחת הסים, נבטל ונכנס ל תוכנת החיוג ולרשום - *#197328640# יפתח חלון תפריט ראשי ונבחר – [1]UMTS יפתח חלון ה – UMTS MAIN MENU. ונלחץ – [1] DEBUG SCREEN יפתח חלון ה – DEBUD SCREEN. ונלחץ – [8] PHONE CONTROL יפתח חלון ה – PHONE CONTROL. ונלחץ על – [6] NETWORK LOCK יפתח חלון ה - NETWORK LOCK. ונלחץ על – [3] PERSO SHA256 OFF ואז נחכה כ 30 שניות לתת לתהליך להסתיים. אחרי שחיכינו 30 שניות נלחץ על לחצן ה – MENU שבתחתית המכשיר השמאלי ונחץ על – BACK . ואז נחזור לחלון ה- NETWORK LOCK ונלחץ על – [4] NW LOCK NV DATA INITIALLIZ . ואז נחכה כדקה לתת לתהליך להסתיים, ואז…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by geniaXP,

אתמול בערב טענתי והיה לי 100% אחרי זה התקנתי fruit ninja וNFS ושיחקתי קצת. הסוללה היתה 80 ומשהו. היום אני מתעורר הפלאפון כבוי, חיברתי למטען והדלקתי, הסוללה מרוקנת לגמרי. זה מראה 70% זמן סוללה לandroid os שזה המון ואף פעם לא היה לי ככה, והגרף מראה ירידה ממש לינארית. למישהו יש מושג מה זה?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  8. יש כזו חיה? תוכנה שאני בוחר את קובץ המקור + כתובית עברית והוא מקודד לי לגודל לפי סוג מכשיר שאני מקיש לו?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  9. לא משנה הסתדרתי סתם שטויות שלא היה לי כוח להתעסק איתן בלילה מי שיש לו בעייה שייצור איתי קשר בפרטי... אפשר למחוק...

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  10. המכשיר צריך להסתנכרן עם OUTLOOK, תוספת GPS, WIFI ושאר הצעצועים יהיו תוספת נחמדה גם כן, אבל הדגש הוא על מחשב+טלפון+מקלדת+סנכרון. המחיר יכול לעבור את ה4000 ש"ח. אני גמיש. התעניינתי ב וIPAQ HW6915וHP/Compaq . מישהו יכול לתת חוות דעת? או על מכשיר דומה? תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  11. אהלן! קיבלתי לאחרונה מכשיר Motorola Atrix ללא מטען. קניתי לו כבל Micro USB ככה שאני יכול להטעין אותו מהמחשב, אבל אני רוצה להיות מסוגל להטעין אותו בחיבור לחשמל וגם ברכב. יש הרבה מתאמים כאלה (עם חיבור לחשמל ויציאת USB), אבל הבנתי שלא כולם בהכרח מתאימים ל-Atrix ויכול להיות שלא יטעינו אותו... מישהו יודע על מתאמים (כאמור, גם לבית וגם לרכב) שבטוח יעבדו?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  12. לאחר שהשיקה את סדרת מכשירי ה-A לשוק הבינוני-גבוה בשנה שעברה, מציגה החברה הענקית בתערוכת CES אלטרנטיבה זולה יותר בדמות מכשירי ה-E7 ו-E5 לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a9%d7%99%d7%a7-%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91-%d7%93%d7%a7%d7%99%d7%a7-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by Googleness,

יש לי N95 (הישן לא ה8 גיגה), יש אפשרות להגדיר שאופרה מובייל 11 (שעובד מצויין אגב) יהיה דפדפן ברירת המחדל במקום הדפדפן שמגיע עם המכשיר?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  14. מה הכי איכותי creative ep880 shure e2c ipod m9394 sony mdrex81lp cx300 suny g42 ובתחלס איזה חברה הכי טובה באוזניות: סנהייזר איפוד akg suny sure או קראטיב

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by D-j-d,

שלום לכם שוב =] הפעם אני מחפש אוזניית BT שתוכל להתחבר למספר מכשירים. ברשותי שלושה מכשירי סלולר שאני מעוניין שהאוזניה תתחבר אל כולם כדי שאוכל לקבל שיחות מכל המכשירים לאוזניה אחת .. יש דבר שכזה או שאני מתאמץ לחינם? ואגב, יש מכשיר שיכול לקבל שתי כרטיסי SIM ? משהו לא סיני או חרטה? שאפשר להשיג פה בארץ אולי גם באנגלית... =] המון תודה למגיבים =]

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by Green,

שלום לכולם אני מחפש נגן שיכול לשמש גם כזכרון Usb נייד (דיסק און קיי) כזה שלא צריך תוכנות ושאני יכול לחבר אותו לכל מחשב ולהעביר קבצים וחשוב שלא יהיה לו כבלים אלה Usb זכר מובנה על הנגן עצמו גדלים שבין 4-8gb יהיה מצויין האם יש יצור כזה מחברה טובה ולא משהו שהוא זבל סיני תודה רבה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  17. בהנחה שהשימוש במכשיר הוא רק ל- שיחות/הודעות/מצלמה ?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  18. מתנצל מראש על פתיחת כל השרשורים במקביל, הנושא פשוט בוער בי כרגע ואני מנסה לבדוק כל מיני דברים וחצאי דברים ששמעתי או קראתי לפני שמקבל החלטה סופית. הבנתי ממוכר אקראי בחנות אקראית ברמת גן שלא כדאי לקנות מכשירים שהם לא אפל, סמסונג או LG כי אם אצטרך שירות תיקונים או חלקי חילוף (מסך למשל) אצטרך לשלם הרבה יותר מאשר במקרים של שלושת הגדולות רציתי לשאול כאן האם זה נכון ועד כמה זה אכן מסבך או מייקר את כל העניין? תודה שוב

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  19. Started by ran1809,

טוב אז ככה השבוע קניתי GPS MIO C320 עכשיו קיבלתי אותו עם IGO-8 עכשיו לפי מה שאני יודע או לא יודע...צריכה לבוא עם המכשיר גם התוכנה המקורית שלו של miomap זה נכון או שהם מוציאים אותה ..?! תודה רן

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by DUDEnamE,

1 מתי הדגם החדש צריך להגיע לארץ? 2 האם את הבדלים בין הדגם החדש לישן יהיה אפשר לשנות באמצעות?UPDATE בשל הבאגים שיש בישן יותר[כמובן שחוץ מהבדל בזכרון]

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  21. תת המותג של היצרנית הסינית הגדולה ממשיך לספק לנו כח עיבוד גדולות במחירים קורצים גם בשנת 2022לכתבה

22. אחרי שהנסיון להתחרות בעולם הסמארטפונים לא ממש צלח, בחברת Canonical מקווים שיצליחו לשלב בהצלחה בין העולם הנייד לנייח עם טאבלט Ubuntu שיכול להפוך גם להפוך גם למערכת שולחנית מלאה לפני כמה שנים סיפרנו לכם על מערכת ה-Ubuntu Touch, שהיוותה את אחד מהנסיונות המסקרנים ביותר ליצור מערכת אשר תתחרה יום אחד באנדרואיד וב-iOS – בהתבסס על היסודות האיתנים של Ubuntu השולחנית, אחת מהפצות הלינוקס המלוטשות והפופולריות ביותר בתחום. לא מעט זמן עבר מאז, ולמרות כמה סמארטפונים מבוססי Ubuntu שכן מצאו את דרכם לשוק (כולל גירסה של ה-Meizu MX4), התחושה הכללית היא שהשאיפה להתחרות באנדרואיד רחוקה מתמיד. עם זאת, ב-Canonical לא מוותרים – אלא מתרחבים עם מיזם חדש ליצירת טאבלט Ubuntu, אשר ידע לתפקד …

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  23. איך מציגים תמונה של האלבום בזמן שמיעה?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by Alexkmr,

אני רוצה לחסוך עלויות בכך שאני יתקין סקייפ. כרגע יש לי NOKIA 6120C ואין לו WIFI. על איזה פל' של נוקיה אתם ממליצים לי בטווח של 200 דולר מEBAY.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/v55-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%9f-%d7%96%d7%99%d7%94%d7%95%d7%99-%d7%9c%d7%a7%d7%a9%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.