עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מחפש להחליף את המוטורולה V3X הגוסס/מת שלי בפלאפון חדש, בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני לא מחפש סלולרי משוכלל או מתוחכם כלכך, כמו כל ALL IN 1 אלה, אלה משהו פשוט לשיחות ומשחקי JAVA. התכונות היחידות שחשובות לי הם: 1.איכות הרמקול והעוצמה שלו. 2.העיצוב של הפלאפון, שיראה יפה 3. ואיכות המסך (עדיף 16M צבעים) דבר נוסף, הוא חייב לעבוד באורנג' יש לכם המלצות למשהו טוב במחיר הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by Santa ^^,

ללא וידאו ותמונות רק מוסיקה! לא IPOD!!! 20GB ולא יותר. אני מצאתי creative zen 20gb לעומת iaudio m5 20gb לא מסוגל להחליט. האם ישנן אפשרויות נוספות? תודה!

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by WarBeast,

אהלן, אני מחפש נגן מדיה איכותי בסביבות ה 2000 שקל.. חשוב שיהיה: מבוסס HD, לפחות בגודל של 30GB. שהמסך יהיה איכותי ולפחות בגודל של 4".. תמיכה בפורמטים פופולריים עבור וידאו ואודיו (DIVX/XVID וכו') שיוכל בקלות להכנס לכיס ושלא יהיה כבד מדי. חיבור למחשב וכמובן יציאה לאוזניות. נחמד שיהיה: חריצי הרחבה לכרטיסים מסוג SD או MEMORY STICK כמה שיותר יציאות, אם יש אפשרות ל Bluetooth ו/או WiFi. אורך חיי סוללה לפחות 4 שעות של וידאו. תמיכה בכמה שיותר פורמטים. יש המלצות למישהו?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by OFF-RoaD,

אני מחפש נגן שיחליף את הH10 שיש לי עכישו, שאני אמנם מאוד מרוצה ממנו אבל הוא כבר מיושן ומשעמם =] מה גם שההורים נוסעים לגרמניה, אז אני יכול לבקש שיביאו משם אם זה יוצא משתלם (או דיוטי-פרי). יש לי די הרבה דרישות מהנגן, ואני בטוח שתעזרו לי למצוא את הפשרה הטובה ביותר (כי אני בטוח שאין משהו שמכיל הכל) מבין אלו (לפי סדר עדיפויות): 1. איכות סאונד טובה מאוד-מעולה. אני אומנם לא אודיופיל אבל אוהב לשמוע מוזיקה באיכות טובה. 2. זכרון פלאש 2-4 ג'יגה, עם אפשרות להרחבה (אני צריך בפועל 8-10, אבל האופציה היחידה עד כמה שידוע לי היא אייפוד ולזה אני לא מוכן בשום אופן). 3. תמיכה בעברית בשמות שירים, מבצעים ושאר הדברים שיש בתגיות (אני שומע הרבה מוזיקה ישראלית. תמיכה בתפריטים בעברית לא צריך) 4. רדי…

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by zohar678,

ברצוני לקנות לאימי מסגרת דיגיטלית ויש כל כך הרבה דגמים וגדלים שאינני יודע איזה לבחור. התקציב שלי הוא 500 שקל. מחכה להמלצות שלכם

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  6. שלום אני מחפש חומרה שלאחר שהתקנתי את וויסטה , ,תוכנות צד ג' ,עידכונים , ועוד יצלם את כל חוצץ C ומתי שאני ירצה יחזיר את המחשב לנקודה שצילמתי בדיוק ללא קבצים שונים שהורדו לאחר הצילום ללא וירוסים שהגעו אחרי הצילום ללא שינויים בדפדפן שהגיעו אחרי הצילום של החוצץ בקיצור כל השינויים מ- א-ת ימחקו לאלתר . אם יש אנשים שיש להם חומרה כזאת בפועל אנא ענו אנשים שאין להם את החומרה ורק שמעו על כך בבקשה תנו לבעלי ניסיון בפועל לעזור

7. יש נגן וידאו שיכול לקרוא קבצים של RM/RMVB ועוד פורמטים רבים ונגן טוב? חשוב שיהיה מסך גדול ואיכותי מעל 3.3אינץ' יש סיכוי שאייפוד טאץ' קורא RM RMVB אפילו עם המרה? תקציב עד 900 שקל

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  8. יש לי את ה-D2 בנפח 4 ג'יגה וקניתי לו כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה. הכנסתי את הכרטיס לנגן וחיברתי אותו למחשב. המחשב מזהה לי 2 כוננים נפרדים - אחד של הנגן (כונן H) ואחד של כרטיס הזיכרון (Removable Disk, כונן I). שמתי כמה שירים בכונן I ושהפעלתי את הנגן הם לא הופיעו בו, ובמידע של הנגן כתוב שהנפח הוא 4 ג'יגה. איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by hedva,

Olympus Digital Voice Recorder WS-321M. Olympus DS-2 Stereo Voice. זאת ביקורת מלפני 3 שנים. בארץ שניהם עולים כ 1000 ש"ח באתר של היבואן יש דגמים אחרים. השאלה היא האם יש בינהם הבדלים באכות ההקלטה?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכולם... לפני מספר ימים האייפוד שלי קצת התחרפן...פתאום כשאני מחבר אליו את הכבל להעברת מידע המחשב לא מזהה אותו וגם האייפוד לא מגיב... ניסיתי בכמה מחשבים וזה אותו דבר...אז אמרתי בטח הכבל נדפק...החלפתי כבל ואותו הדבר!! אמרתי יש מצב הכניס באיפוד בטח איתה בעיות ואז ניסיתי לחבר מטען חשמל לאייפוד ואותו האייפוד זיהה.... אז לא יכול להיות שזאת הכניסה של האייפוד...אז מה נישאר?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by ofirr,

נמאס לי כבר מה6085. מתי אמורים להגיע ה6600 (סליידר + צדפה) לארץ? ואולי גם מישהו יודע אם בבולגריה (ורנה) הפלאפונים האלו זמינים, והאם המחירים שם זולים משמעותית מהמחירים בארץ?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by bezadon,

סתכלו בבקשה על ה GPS בקישור הבא: לחצו כאן אני יודע שהוא גנרי, אבל מהפרטים בו נראה שהוא סבבה לגמרי. אני רוצה את דעתכם עליו, ואם תגידו שהוא בסדר בסכך הכל, אני עכשיו קונה אותו. אהה ודבר אחד שלא רשום שם - הוא פועל על מערכת ההפעלה Windows CE 5.0 (שאלתי במייל את המוכר). תודה רבה !!!

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by yaloner,

בשיטוטיי ברשת היום נתקלתי ב- Plantronics Calisto: http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/home/telephone-headset-systems/calisto-pro זה נראה לי בדיוק מה שאני צריך כפתרון תקשורת אולטימטיבי. יש עוד דברים כאלה של חברות אחרות? אולי קצת יותר זולים?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by אור כהן,

שלום לכולם אני צריך למצוא לאבי מחשב כף יד בעל מקלט GPS, עם אפשרות להתקנת תוכנת GPS (לא צריך שהיא תהיה כבר מותקנת) המחשב צריך להיות עדכני, עוצמתי, בעל מערכת הפעלה עדכנית, מעבד חזק, וחשוב שיהיה גם WIFI מחיר המכשיר צריך להיות בין 1000-1500 ש"ח. זה דיי חשוב ומאד דחוף, אז אני מחכה לתגובות אור כהן ראיתי את זה: http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7760 אבל אין לו GPS, אגב, מה זה מקלט GPS? כמה עולה ויפעל במכשיר הזה? אגב איך המכשיר הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10908 ASUS A696 חשוב שיהיה גם WM 6.0 אם אפשר, אני לא יודע המעבד שלו הוא רק 400MHZ זה לא חלש?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by GOVNER_T.S.Y,

לסלולרי שלי התקלקלו המגעים של המטען, דבר מה שהופך את הטענתו לתהליך בלתי אפשרי.. איפה אתם ממליצים לי לתקן אותו ? מדובר בדראק של lg תודה מראש govner

16. מחוק סליחה.. ותודה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  17. הוא עובד מעולה עד עכשיו וזהו. ;D

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by ruff stuff,

שלום אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה הבנתי שהוא תומך בכתוביות smi כלומר אם אני מוריד סרט ומצמיד לו כתוביות של srt או סיומות אחרות הוא לא יצליח לקרוא או לזהות את הקובץ? האם צריך להמיר את הכתוביות ע"י תוכנה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  19. Started by darkquest,

שלום וצהריים טובים לכולם מה אתם אומרים על המכשיר הנ"ל? האם הוא שווה את המחיר שלו בארץ 1500 שקל ל 16 ג'יגה? איך איכות הסאונד שלו? האם אתם ממליצים על נגן אחר יותר טוב באותו טווח מחירים חשוב לי שתהיה אפשרות לצפייה בסרטים שיהיה לו זיכרון פלאש ושהוא יהיה קטן ויפה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  20. בגלל שהכניסות דומות. הנגן המדובר הוא Meizu m3 music card

21. שלום רב, לאחרונה בשל הטעיות הרבות בכביש אשר הובילו אותי לאזור מסוכן, אבא שלי ואני החלטנו שעליי לקנות GPS. חשבתי לעצמי שאם אני כבר מוציא סכום כסף נכבד, יהיה נחמד אם לGPS יהיו יכולות של נגן PMP ואוכל לצפות בו בסרטים ולנגן שירים, גם כשהוא לא מחובר לרכב. אשמח לדעת האם קיים סוג כזה של מכשיר. תודה מראש אלברט.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  22. יש לי IPOD VIDEO בן 3 עוד מעט, עם 30 ג'יגה. ובזמן האחרון קורה לי מלא פעמים שאני מחפש שיר ספציפי ואני לא מוצא אותו ואז אני מחבר אותו למחשב ורואה שהוא נעלם לי מהאייפוד. ככה לפחות 50 שירים נעלמו לי. אני משתמש באייפוד כל יום, לפחות שעה ביום. מישהו מכיר את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  23. בהנחה שהשימוש במכשיר הוא רק ל- שיחות/הודעות/מצלמה ?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  24. היי, נשבר לי המסך של הנגן sansa e250 :-\ רציתי לדעת איפה אפשר לקנות רק את הזכוכית עצמה כדי להחליף.. זה קל להחליף לבד? כמה דבר כזה עולה? אשמח לקישורים, תודה.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by SagroN,

שלום לכולם. לא מזמן קניתי פלאפון חדש והוא w660i עכשיו אני מאוד אוהב את הפלאפון, שמתרגלים אליו הוא אחלה והכל. בMP3 שומעים פצצה, ממש חזק ואיכותי. עכשיו הבעיה היחידה היא הרינגטונים, שאותם שומעים ממש חלש. הורדתי כמה רינגטונים מהאינטרנט שהם .mid ואני שם אותם על ההכי חזק ושומעים ממש ממש חלש, אבל קבצי MP3 וMID שמקבלים עם הפלאפון, ושומעים על ההכי חזק - שומעים חזק וכמו שצריך. עכשיו אני לא מבין מה הבעיה? לאחותי יש את הפלאפון Nokia XpressMusic 5310, שלחתי לה את הצלצולים האלה גם שאצלי שומעים חלש מאוד, אצלה שמעו חזק וכמו שצריך. למי יש מושג מה הבעיה? ואם אפשר לסדר את זה דרך הגדרות או משהו ;\ זה ממש מעצבן.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.