גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
דגם מוזל במעט של ספינת הדגל הקוריאנית, אשר לא מוותר על שימוש ב-Snapdragon 855, ינסה לאתגר את ה-Galaxy S10e הפופולרי בשוק המקומי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-
הערה: חייב להיות מותקנת גרסת אנדרואיד – 4.1.1 לפחות, לא חייב רוט. להכניס סים למכשיר, זה יפתח לנו הודעה להכניס קוד לפתיחת הסים, נבטל ונכנס ל תוכנת החיוג ולרשום - *#197328640# יפתח חלון תפריט ראשי ונבחר – [1]UMTS יפתח חלון ה – UMTS MAIN MENU. ונלחץ – [1] DEBUG SCREEN יפתח חלון ה – DEBUD SCREEN. ונלחץ – [8] PHONE CONTROL יפתח חלון ה – PHONE CONTROL. ונלחץ על – [6] NETWORK LOCK יפתח חלון ה - NETWORK LOCK. ונלחץ על – [3] PERSO SHA256 OFF ואז נחכה כ 30 שניות לתת לתהליך להסתיים. אחרי שחיכינו 30 שניות נלחץ על לחצן ה – MENU שבתחתית המכשיר השמאלי ונחץ על – BACK . ואז נחזור לחלון ה- NETWORK LOCK ונלחץ על – [4] NW LOCK NV DATA INITIALLIZ . ואז נחכה כדקה לתת לתהליך להסתיים, ואז…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן אנשים כמה שאלות בנועגע לpsp.... אני שוקל לקנות psp העניין הוא המשחקים והסרטים... כאילו אם אני קונה את המכשיר וקונה רק כרטיס זכרון...בלי הדיסק יו אמ די... תהיה לי בעיה להעביר סרטים ומשחקים? ובכלל איך הולך כל הקטע של המשחקים והסרטים? מאיפה אפשר להוריד ואיך להעביר למכשיר? תודה מראש, ומקווה לקבל תשובה מהר... עומרי
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, אני מחפש טלפון סלולרי בתקציב 2200+-ש"ח אני רוצה שיהיה לו נגן MP3 ממש איכותי, מצלמה עם פלאש, ומסך איכותי. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלפון חדש, לא יקר רצח (מתחת ל3000) ולא אוהב אייפון, אני רוצה מצלמה טובה, מסך טוב, טעינה מהירה (לא חייב טעינה אלחוטית), מסך טוב וכו... מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש דיבורית BT לרכב ראיתי את הדגם הזה בוואלה שופס http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2586588 מישהו מכיר? יכול להמליץ עליו? או על דגם אחר? תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
על איזה משחקים אתם ממליצים למכשירים סלולריים(מכשירים של סוני בעיקר) ?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת באילו אפליקציות שמגיעות עם הגלאקסי 3 אתם לא משתמשים, ובמקומן משתמשים באפליקציות מהמרקט. אני בעיקר מחפש תחליפים טובים לנגן מוזיקה (קראתי את הכתבה באתר, אשמח לדעת במה אתם משתמשים), לגלריה למצלמה וכו'. תודה!
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות פשוט של גלקאסי ס3 זה בערך אותו גודל מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97-%d7%a9%d7%9c-linshof-%d7%a0%d7%a2%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
משעמם לי בחדר כושר... מחפש נגן עם התכונות הבאות: 1. יכול לנגן סרטים 2. מכיר הרבה קודקים של וידאו - אבל באודיו מספיק mp3 3. כ-30 גיגה 4. לא צריך תוכנה כדי להעביר קבצים ממנו למחשב 5. רדיו 6. אמין וקטן 7. תקציב של כ-1500 ש"ח. 8. חיי סוללה סבירה (לפחות שעתיים של וידאו) 9. אין צורך ב-wifi 10. חיבור לטלוויזיה - לא חובה. נחמד אם יהיה. 11. איכות שמיעה וצפיה טובה כמובן 12. אין צורך באפשרות של כרטיסי הרחבה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הבנתי שכבל לחיבור למחשב שמגיע עם מוטורולה V3 ודגמים דומים הוא כבל USB מיוחד (סדר חוטים שונה או משהו). כמו כן הבנתי שקיימות תוכנות (או דרייברים או אחר) שמאפשרות שימוש בכבל USB רגיל (כמובן עם חיבורים מתאימים כלומר USB של מחשב וצד שני מיני). אודה אם תוכלו לייעץ ולסייע בנושא, טל
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
האם כדאי להתחיל לקחת את החברות הסיניות הצעירות האלו ברצינות? לפי נתונים עדכניים, לנובו ושיאומי נדחקו החוצה מהחמישייה המובילה על ידי שמות מפתיעים לצד דיווחים כספיים של כל היצרניות המובילות בשוק עבור הרבעון הראשון של שנת 2016 שהגיע לסיומו לפני בסוף החודש שעבר, אנחנו מקבלים בימים אלו גם סטטיסטיקות שונות שנוגעות לעולם הטכנולוגיה ועולם החומרה, משלל חברות אשר עוסקות באנליזה וחקר השוק. דיווח אחד כזה שמכה גלים ברשת כעת מגיע מחברת IDC – וטוען כי שיאומי ולנובו הודחו שתיהן מרשימת חמשת יצרניות הסמארטפונים הגדולות ביותר בעולם ברבעון הראשון של השנה הנוכחית, על ידי שתי יצרניות סיניות אלמוניות הרבה יותר: Oppo ו-Vivo. שתי השחקניות הללו חוו צמיחה אדירה של יותר מ-100 אחוזים…
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהה!!! מסתבר שבאג המטומטמים האלה מוכרים את הD2 4GB רק בצבע לבן! כששאלתי את שירות הלקוחות שלהם מה לעזאזל נסגר איתם, התשובה הייתה שהם רוצים לעשות הפרדה מגירסת 2GB... אולי הם פוחדים שאנשים חלילה יתבלבלו ויקנו את הגירסה הלא נכונה! בנוסף, לא ידוע מתי הגירסה בצבע שחור תהיה זמינה למכירה. וכרגע זה הדבר היחיד שמונע ממני להזמין את הנגן הזה... לדעתי חייבים לעשות משהו בנידון... למשל חרם צרכנים על באג או משהו... מישהו עוד חושב כמוני ומתכנן לשלוח מכתבי נאצה/מעטפות אנטראקס למנהל השיווק של באג?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן, בכל כבל USB יש ארבעה חוטים שונים: אדום ושחור - למתח, וירוק ולבן. השאלה שלי היא מה עושים / איך שולטים בלבן והירוק. יותר ספציפית, יש לי איזה צעצוע שעובד על 6 וולט ואפשר להפעיל אותו עם היואסבי, ואני תוהה אם אפשר להשתמש איכשהו בחוטים הירוק והלבן כדי להשתמש ברמקולים והמגבר של המחשב במקום הרמקול של הצעצוע. מה אתם אומרים? תודה, אלון
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אשמח לשמוע ביקורת חיובית / שלילית ואיפה ניתן לרכוש במחיר הזול ביותר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
עברתי עכשיו בסניף של באג יש להם גלאקסי S4 לבן במבצע עם אחריות של היבואן הרשמי שיחקתי עם הטלפון, מגיב מהר. בדקתי את שם החומרה מסתבר שזה I9505 מוזר, בטוח שזה לא יבוא של היבואן הרשמי שאלתי זה המודל שמקבלים ? אה..לא.. מקבלים משהו אחר, אבל זה אותו הדבר...
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מתאם אלחוטי שיתחבר לפלא שלי בעזרת הBT , ובצידו השני תהיה יציאה לאוזניות , חשוב אבל שיפיק את טווח התדרים המקסילמי 20HZ-20KHZ וחשוב מאוד שיהיה בעל הגברה גבוהה כמה שיותר !!!! אני אוהב לשמוע חזק ואיכותי מישהו מכיר ? תקציב - תלוי במוצר
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הiriver x20 4gb לבין הmeizu m6 . מה ההבדלים מבחינת סאונד ומבחינת וידאו, ובכלל תנו לי ביקורת לגביהם.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
האם קימת תוכנה כזו שלמשל ברגע קבלת SMS יופיע לי על הצג: "הודעה חדשה מ..." ובמקרה של שיחה שלא נענתה יופיע לי ישר שם המתקשר(במקרה והוא רשום אצלי).
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אחרי שנים של סמארטפונים מרובעים עד מאוד בגימור שהיה מגנט לטביעות אצבע שמנוניות - מה תהיה הגישה החזותית החדשה של היצרנית היפנית המתייצבת? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
- 1 follower
-
-
יש שני נגנים שאני ממש בהתלבטות איזה לקנות: 1. יש את הSamsung P2 שעולה 576 ש"ח בקרביץ (גרסת ה2GB ).. 2. ויש את ה Iaudio/cowon D2 שעולה 579 ש"ח בבאג (גם כן גרסת ה2GB)... אני רוצה לקבל המלצות לגבי שני הנגנים, תודה!
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני עדין תקוע עם N85 ונמאס לי ממנו לגמרי אני רוצה לקנות מחנות פרטית \ יד שניה אין הגבלה של תקציב בתכלס מה שאני רוצה זה או GALAXY S2 ב2800 מחנות פרטית או IPHONE 4 ב2000 שקל יד שניה במצב טוב מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-