עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום אני מחפש חומרה שלאחר שהתקנתי את וויסטה , ,תוכנות צד ג' ,עידכונים , ועוד יצלם את כל חוצץ C ומתי שאני ירצה יחזיר את המחשב לנקודה שצילמתי בדיוק ללא קבצים שונים שהורדו לאחר הצילום ללא וירוסים שהגעו אחרי הצילום ללא שינויים בדפדפן שהגיעו אחרי הצילום של החוצץ בקיצור כל השינויים מ- א-ת ימחקו לאלתר . אם יש אנשים שיש להם חומרה כזאת בפועל אנא ענו אנשים שאין להם את החומרה ורק שמעו על כך בבקשה תנו לבעלי ניסיון בפועל לעזור

2. Started by Holography,

יש לי אותו כבר כמה שנים טובות אך זאת הפעם הראשונה שיש לי צורך בניגון של קובצי FLAC, הקטעים פשוט אינם מופיעים בתיקייה, והיא מוצגת כריקה. בדקתי גם עם FLAC'ים ממקורות אחרים וגם אותם לא הצליח לקרוא כלל. גרסת ה-firmwire היא 2.02, אומנם עתיק אבל הוא אמור לדעת לקרוא FLAC מהקופסה, הלא כן?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by taltarablus,

הוכיחו את כישורי הצליפה שלכם על ברווזים, נסו להתנגש ולהתהפך בצורה המרהיבה ביותר ושחקו פוקר בסגנון Far Cry 4 - זאת ועוד במשחקים החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-47/

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by DUDEnamE,

חשבתי אולי לקנות פשוט של גלקאסי ס3 זה בערך אותו גודל מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by HairyAss,

חשבתי לקנות אותו, יוצא סביבות 500 מאיביי ככה, האם הוא יכול לקבל כרטיס סים לאינטרנט דור3? איך זה עובד? אני יכול לרכוש סים רק לאינטרנט בלי שיחות? דבר שני, יש לו gps? איך הוא באופן כללי?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by פוד,

היי אני מחפש POWER BANK איכותי שמאפשר הטענת לפטופ בנוסף כמובן לטלפון ודברים נוספים. קראתי הרבה ביקורות טובות POWER BANK של: LENOVO או OMNICHARGE אני מחפש משהו איכותי, אני בדרכים הרבה מישהו יודע אם מוכרים אותם בארץ או יש לו המלצה על אחד ממש טוב שיענה על הצרכים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  7. מכשיר ה-One Power מבית המותג הוותיק אמור להציע שילוב קורץ מאוד בין סוללה בקיבולת ענק למערכת אנדרואיד נטולת תוספות מיותרות לכתבה

8. Started by h.misha,

שלום לכולם! ברצוני לקנות נגן מוזיקה חדש בנפח 30 עד 40 G. אני צריך את הנגן רק כדי לשמוע מוזיקה לא חובה שיראה סרטים אבל הבנתי שרוב הנגנים החדשים בנפח הזה כן מראים סרטים. בכל מקרה אני לא זקוק לזה. מה שאני כן חייב זה שני דברים עיקריים: 1. איכות שמע הכי טובה שאפשר למצוא! 2. בטריה איכותית עם הרבה שעות עבודה! תודה מראש. אשמח לקבל המלצות לדגמים ומקורות מידע נוספים!

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  9. פטנטים נוספים של חברת הענק מציגים רעיונות מעניינים שיוכלו להופיע במכשירים אמיתיים בקרוב מאוד לכתבה

10. Started by nikf,

שלום, שאלה מוזרה אך לא מצאתי לה פתרון עדיין ואבקש את עזרתכם, (הבעיה מוזכרת פעמים רבות בחיפוש בגוגל אך ללא פתרון) בהעברת קבצי MP3 עם הסיפריה שלהם מתקבלת אחרי מספר קבצים הודעת שגיעה של WINDOWS path too deep שינוי השם לקצר יותר לא פותר את הבעיה, היו פתרונות של לפרמט את הזכרון אך מכיוון שיש שם קבצי מערכת אני לא יודע אם אני יכול לעשות זאת. לא מצאתי פורום מתאים יותר מזה לנושא ,אם זה לא המקום אבקש להעביר לפורום המתאים. תודה אחרי ניתוק כבל אחר שלא היה מחובר לכלום ושינוי פורט USB הבעיה נעלמה.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  11. כשמיתקשררים אליי בדור 3 נוצר מלא מלא רעש..כמו רישרושים מעצבנים כאלו וקשה לישמוע מה הבנאדם אומר וגם לו קשה לישמוע אותי.....יש דרך לתקן את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  12. גם הרשת החברתית שהחלה את דרכה בהתמקדות בתמונות בלבד נכנעת לטרנד, ותוסיף אפשרות לביצוע וידאו חי ומקוון בשיטה מעט שונה לכתבה

13. Started by liran2003,

מה עדיף בין שני הדגמים האלה? חשוב לי הניגון וידיאו.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  14. Started by sapartil,

הנגן תומך wmv הקובץ עם סיומת wmv בסוף ההעברה מהמחשב לנגן אני מוצא את הקובץ בקטגוריית המוסיקה ולא בוידאו ,למה זה ?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  15. מה הכי איכותי creative ep880 shure e2c ipod m9394 sony mdrex81lp cx300 suny g42 ובתחלס איזה חברה הכי טובה באוזניות: סנהייזר איפוד akg suny sure או קראטיב

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by simla101,

היי, אני יודע שזה מכשיר ממש עתיק, אבל האם אפשר לשים עליו עברית? פונטים + מקלדת (מקלדת אני מניח שאפשר להוריד את anysoft keyboard פשוט מהמרקט). אפשר להתקין עליו כמו שמתקינים על כל אנדרואיד אחר? או שלכל מכשיר יש שיטה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by matanya,

חשוב לי, כפתור פיזי שיעביר ממצב צלצול למצב רוטט, כך שבמקרה מבוכה באמצע שיעור אוכל להעביר לרוטט ללא הוצאת הטלפון מהכיס. האם משהוא מכיר דרך לתכנת את אחד המקשים הפיסיים לזה?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  18. דיווחים רבים ברחבי הרשת מצהירים כי הטכנולוגיה לה אנחנו מצפים עוד מתחילת העשור תוצג במסגרת דגם ממשי - לחלק מאלו שיבקרו בכנס המפתחים של סמסונג בסן פרנסיסקו לכתבה

19. עדכנתי ת'גרסא של הפלאפון... עכשיו היא יותר חדשה... הבעיה היא שהיא באנגלית!!!! בהגדרות>שפות אין לי עברית! מה עלשות!?!?!?!?1? תודה AVIKO

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by yossibe,

שלום, צריך הצלחתה למגן טוב עם סוללה מובנית, יש מישהו שקנה מוצר כזה ויכול להמליץ עליו? תודה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by yuval1101,

היי, לאיזה מכשיר יש מצלמת תמונות טובה יותר ולאיזה מכשיר יש מצלמת וידאו טובה יותר? אני יודע שה-e65 נחשב למכשיר טוב יותר, אבל אני מעוניין רק לדעת מה ההבדלים מבחינת המצלמה. תודה מראש, יובל

22. Started by -SainT-,

אני העברתי ספר בפורמט TXT למכשיר, אבל כשלחצתי "view" הוא אמר לי שהטקסט גדול מידי וקיצץ אותו. יש איזושהי דרך לקרוא טקסטים גדולים במכשיר הזה? אולי תוכנה או משהו? אם רק היה אפשר לבטל את ההגבלה על התוכנה המובנית...

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by ran1809,

טוב אז ככה השבוע קניתי GPS MIO C320 עכשיו קיבלתי אותו עם IGO-8 עכשיו לפי מה שאני יודע או לא יודע...צריכה לבוא עם המכשיר גם התוכנה המקורית שלו של miomap זה נכון או שהם מוציאים אותה ..?! תודה רן

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by bezadon,

סתכלו בבקשה על ה GPS בקישור הבא: לחצו כאן אני יודע שהוא גנרי, אבל מהפרטים בו נראה שהוא סבבה לגמרי. אני רוצה את דעתכם עליו, ואם תגידו שהוא בסדר בסכך הכל, אני עכשיו קונה אותו. אהה ודבר אחד שלא רשום שם - הוא פועל על מערכת ההפעלה Windows CE 5.0 (שאלתי במייל את המוכר). תודה רבה !!!

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  25. שלום רב, אני מחפש מכשיר טוב למסגרת עסקית, אשר ישמש אותי גם כ-GPS וגם כמכשיר ששואב מיילים מהאקסצ'יינג' בצורה מוצפנת(חובה). חשבתי על ה-HTC Diamond 2 http://www.eline.co.il/lhe/aecommerce/c3228/74492.php יש המלצות אחרות, הסתייגויות למה לא לקחת אותו? אני לא רואה אחת. תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים