עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by sbelker,

במצלמה כשלוחצים על כפתור הצילום מתקבלת הודעה " יישום המצלמה נסגר בשל היעדר מודול מצלמה " משהוא נתקל בזה, אני אשמח עם תוכלו לעזור לי בפתרון הבעיה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by urich,

אני שוקל לקנות מתנה לאחותי את הנגן בגרסת 2gb שעולה 400 שקל, אני די סגור על הנגן אז לא להעלות את כל עניין ה d2 האגדי. 1. השאלה הכי חשובה- רציתי לדעת איך התמיכה שלו בעברית (האם הוא תומך גם בשמות שירים ותקיות בעברית כמו שצריך או שרק התפריטים הם בעברית עילגת). 2. האם יש בארץ נרתיקים מתאימים עבורו. 3. איך המהירות שלו (מעבר בין שירים וכו', הדלקה וכו'). 4. האוזניות שמגיעות איתו שוות משהו? 5. האם הסיור בין הקבצים הוא רק על פי id3 או גם לפי תקיות. אני מעדיף את הm3 הזה על הסנסה c250 גם בגלל מה שקראתיי על איכות הקול שלו, גם בגלל שהוא מעוצב יותר גם כי התמיכה של הסנסה בעברית דפוקה למדי (ודופקת את המכשיר) וגם בגלל שהאיכות הכללית של הסנסה מרגישה בינונית (מה גם שראיתי הרבה החזרות של הנגנ…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by A.Iniesta,

כרגע עם הסיליקון הפשוט, כבר הצהיב לי לגמרי, למרות שהוא מהווה הגנה נאותה למחירו. מחפש כיסוי איכותי - שיתן תמורה מלאה לכסף. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  4. מה עדיף בתור מכשיר פשוט? סוני אריקסון J108 ? או סוני אריקסון X8 שהוא יותר אנדרוייד אבל יחסית חלש בשביל סמארטפון? בחרתי בX8 אל מול J108 למרות שהם מאוד שונים כי אחד מכשיר פשוט ואחד יותר סמארטפון מינימליסטי אבל שניהם יחסית פשוטים, אבל בכל זאת הצבתי את הX8 ולא את X10 MINI בגלל שהחיי סוללה של הX8 יותר גבוהים משל X10 MINI והמסך של X8 גם יותר גדול משל X10 MINI. אני לא הולך על HTC LEGEND כי הוא כבר מגיע ל1500+ שח.... (בחנות פרטית הכי זול שאפשר למצוא), למרות שלג'נד הרבה יותר טוב מX8. אם כבר לקחת מכשיר פשוט עם חיי סוללה טובים יחסית האם עדיף על מכשיר הכי פשוט? = הJ108 ? או שאם כבר מכשיר פשוט - אז עדיף לקחת משהו שיכול לשמש אותי גם בתור סמארטפון? = X8 ? (וגם בתור נגן מוסיקה הוא סבב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/hp-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%95%d7%96%d7%95%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by SilentBob,

סרטון של מודל תלת מימד מפורט עשוי להוות את ההצצה הראשונה שלנו למכשיר המוביל הבא מבית סמסונג לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9b%d7%9a-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%94-galaxy-note-5/

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  7. קיבלתי במתנה ipod touch , ניסיתי להדליק אותו והוא מבקש את itunes. אני לא אוהב את המדיניות הזאת של אפל להכריח אותנו להשתמש בתוכנות שלהם לאחר רכישת המכשיר. מכירים אלטרנטיבות טובות? אתרים מומלצים בכלל עבורו? האם כל מה שמתאים ל iphone, מתאים גם ל ipod? לצורך ההבהרה מדובר על דגם ה 8GB.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  8. ארגון התקינה הסיני מציג פרטים על צמד סמארטפונים חדש של שיאומי, שאמור לשדרג עוד יותר את ההיצע שלה בשוק הביניים העמוס שיאומי מציעה כבר היום כמה ממכשירי הביניים המשתלמים ביותר שניתן להעלות על הדעת ביקום המכשירים החכמים המודרני (Redmi Note 3, Redmi Note 2 וגם ה-Redmi 2,בגירסת ה-Pro שלו), אך עושה רושם שהיא ממש לא מסתפקת בזה, ועומלת במרץ על לכל הפחות שני מכשירים נוספים במטרה לשפר את התחרותיות שלה בטווחי מחיר נוספים. לפי מידע שמגיע אלינו מגוף התקינה הסיני המרכזי TENAA, היצרנית מכינה סמארטפון אחד שכולל מסך 5 אינץ' ברזולוציה של 720p, עם שבב מתומן ליבות בתדר של 1.5GHz (ה-MT6753 של מדיהטק? או שאולי דווקא ה-Snapdragon 615 של קוואלקום?), מערכת אנדרואיד 5.1, זכרון RAM של 2GB,…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. צמד ה-R9 וה-R9 Plus של היצרנית הסינית אשר משלב מראה יוקרתי וחומרת ביניים זוכה להצלחה בלתי מבוטלת עם תחילת השיווק בשוק המקומי Oppo היא אולי לא שם שנמנה עם אריות עולם המכשירים החכמים, אך זה לא מונע ממנה לקצור הצלחות ולשבור שיאים אישיים משלה תודות לצמד הסמארטפונים החדשים אותם חשפה לאחרונה, ה-Oppo R9 וה-Oppo R9 Plus – אשר כבר זכו לתיאור כמי שהצליחו להידמות הן למכשירי ה-Galaxy S העדכניים והן למכשירי ה-iPhone העדכניים בו זמנית. לפי דיווח עדכני, צמד הסמארטפונים צבר מכירות בהיקף מרשים של כ-180,000 יחידות ביום הראשון שבו החל להימכר באופן מקוון ובאופן פיזי ברחבי סין – לא רע בכלל, בהתחשב בכך שתגי המחיר שלהם עומדים על סכומים בלתי מבוטלים של כ-2,800 יואן וכ-3,300 יואן לדגם ה…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by Sargon,

חיברתי את הפלאפון שלי למכשיר האנדרויד החדש שלי שהוא מעין מחשב PC קטן קצת יותר גדול מDISK ON KEY במטרה להעתיק קבצים למכשיר שלי. כשחיברתי את הפלאפון הוא התלונן משהו על MTP ובנוסף הGALLERY נפתח אוטומתי והתחיל לסרוק את כל קיבצי המדיה שלי בפלאפון. האם יכול להיות שהמיני PC שלי לא תומך בהעברת קבצים רגילים דרך USB?(נדמה שהוא אמור לעשות MOUNT?) האם יכול להיות שיש קשר למפצל USB שדרכו חיברתי את הפלאפון או שאין מצב, זה בעיית תוכנה טהורה ולמפצל עצמו אין שום קשר לMTP? איך אני יכול להעביר קבצים "ידנית" ולא דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני רוצה לקנות נגן מפי 4 סביר שיעשה את עבודתו ושה יריגישו שיש איכות המחיר עד 350 שקל ככה מומלץ שלא יהיה אן גויסטיק

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by davidcohen,

היי, רציתי לדעת אם יש עידכון עברית או משהו לנגן sansa m240 הכל רשום לי בג'בריש אם יש אז תביאו קישור תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by shai87,

אחרי שהתלבטתי המון, ירדתי מהאנדרואידים וכל המכשירים היקרים. הבנתי שלי זה לא מתאים, יש לי מחשב נייד צמוד אליי ואין לי באמת צורך בכל המכשור המתקדם. הדרישות שלי הם אמינות, מצלמה יחסית סבירה , זכרון שאוכל לשים בו מוזיקה (בין אם זה פנימי או בעזרת הרחבה) ויציאת 3.5. שמתי עין על הנוקיה X2 שעולה כ500 ש"ח. ראיתי קצת ביקורות עליו ואומרים שהמצלמה לא משהו, למרות שבמחיר הזה אני לא יכול לצפות למשהו איכותי באמת. האם מבחינת זכרון מול המכשיר צפויים בעיות? אני הולך לשמוע במכשיר כמעט כל יום. אם למישהו יש הצעה טובה אשמח לשמוע, אולי פלאפון שקיים כמה שנים אבל ידוע באמינותו ולא מתקשה בקריאת קבצים מכרטיס זכרון.. בברכה, שי

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by Omer Hakim,

היי ראיתי שהמליצו כאן בפורום על הטאבלטים הסימניים של Ainol אבל יש להם כל מיני גרסאות וסוגים וגם המחירים של אותם דגמים באתרים שונים שונה. מה הדגם המומלץ שלהם עד 150 דולר כמו כן עם יש חברה סינית אחרת באותו תקציב שיש להם מכשיר מומלץ אשמח מאוד. חשוב שיהיה תמיכה קלה בעברית אפילו מובנית ולא אצטרך לפרוץ רומים וכאלו.. זה יותר לשימוש בייתי מיילים משחקים לילד וכו. כמו כן אשמח להמלצה על אתר שאפשר לסמוך עליו שיגיע מקורי ובזמן כמו אליאקספרס פנדהוויל ודומיו תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  15. היי לכולם אני עוזרת לחבר שעומד לקנות לאשתו sgs3 כרגע מבחינת המכשיר עושה רושם שהיא נעולה ואין על מה לדבר ולכן זה מה שיהיה. השאלה היא האם הוא צריך לשים לב למשהו בקניית המכשיר בחנויות בארץ או שפשוט ילך על החנות שמציעה את המכשיר במחיר הזול ביותר? בנוסף, המלצות לחנויות בת"א וסביבתה תתקבלנה בשמחה. תודה ושבש.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by ali,

שלום אני מחפש נגן MP3/MP4 עם רמקול מובנה וכמובן אם איכות סאונד טובה ומסך טוב אם זה MP4 אז עדיפות למסך גדול שלא יהיה אם סוללה מובנית אלה סוללה שאפשר להחליף כמו הAA *בגלל שפשוט הבטריות האלה מתפגרות ויש איתם בעיות לי פחות ככה היה אז בבקשה אל תציעו לי כאלו אם בטריות מובנות כלומר "יחודיות" תודה לכול מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  17. הזמנות למסיבת עיתונאים גדולה שתתקיים בקליפורניה בתחילת השבוע הבא לא משאירים הרבה מקום לספקות - מכשירי iPhone חדשים נמצאים בדרכם אלינו לכתבה

18. מחשב כולל תוכנה וכולל הכל אם אתם מכירים מקומות שמוכרים שמות של תוכנות וכמובן מחירים חשוב שהמחשב יוכל לשמש כGPS ויעבוד עם התכנה מהר וגם כיומן וכמקבל מיילים. תקציב כ2000-2500 שקל תודה רבה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  19. אני מתלבט בין שני סמארטפונים, עוד שבועיים אני בארה"ב ואקנה אחד מהם. השאלה היא פשוטה. ב SPEC של המכשירים בין היתר יש ערכי SAR. על האוזן 0.48 לפי תקן אירופאי ו 0.96 לפי התקן האמריקאי. למה אני צריך להתייחס ? האם אלו אותם ערכים שנמדדים לפי תקנים שונים בין 2 היבשות ? האם מכשירים שנמכרים בארה"ב משדרים יותר חזר ולכן הערכים שלהם יותר גבוהים? תודה רבה לעוזרים. ליאור.

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  20. דגם הביניים המבטיח שכולל סוללה בקיבולת 7,000mAh זוכה לתמחור רשמי בשוק הגרמני - ומגדיל את התקוות והציפיות שלנו להשקה גם בישראל לכתבה

21. Started by haimiko84,

חברה, שלום ברצוני להעזר בכם למצוא כבל טעינה ביתי למכשיר GPS של FUJICOM דגם 3519. החיבור הוא רגיל, ולא USB. אודה לכם מאוד על העזרה, חיים.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  22. ההודעה הועברה לפורום טאבלטים. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני קינדל paperwhite לאמא שלי. לא ראיתי את המכשיר במציאות. האם מסך של 6" גדול מספיק לקריאה לא מאומצת? תודה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום לכולם איך מעבירים פליי-ליסטים ממדייה פלייר לגלקסי אס 2? תודה

24. פרטים נוספים אודות המחליף של ה-OnePlus 10 Pro, שבוחר לוותר על תוספת ה-Pro בשמו בגלגול המתקרבלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.