עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Jenia24,

שלום אני מחפש טאבלט לאמא שלי. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט ויו טיוב. דברים שחשובים לי : מסך כמה שיותר גדול ואיכותי 7-9 (עדיפות ל 9) קישוריות ווי פיי אנדרואיד 4.0 (לא חובה) ,מעמד הטענה (לא חובה) דברים שלא חשובים לי : מצלמה. סוללה (הטאבלט לא יוצא מהבית והשימוש בו הוא לא יותר משעתיים רצוף.) תודה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by iakovl,

מחפש המלצה לאוזניית BT לפלאפון, הכותרת אומרת הכל לא? בגדול מסתכל על תקציב של עד 200 ש"ח, קצת יותר אם באמת צריך, עדיף פחות (סטודנט) אני רוצה לקבל המלצה על משהו איכותי (מזמין מחול במידת הצורך) אבל עם יחס תועלת/איכות גבוהים מעדיף לקבל המלצות מאנשים שיש להם מוצר

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by aradgonen,

שלום! אני מחפש לקנות טאבלט 10" אבל התקציב שלי נמוך רק 1350 ש''ח. אני מעדיף שיהיה בו את האנדרואיד 4, חשבתי על arnova 9 g3 8gb או ARCHOS 101 G9 TURBO 16GB אבל הם טובים סתם לבדיקה יותר מהאייפד 2? (פשוט אני מכיר את המכשיר) אולי יש אחרים? אבל מעדיף לקנות בבאג כי יש לי שם גיפטקארד... אז תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  4. היי חבריה, טאבלט תומך g3 מה עדיף לקנות לגלישה ?ומה המחירים? תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. איפה יש חנות באזור הוד השרון כפר סבא רעננה לרכישת אנדרויד ? רכישה כולל שרות טוב במידה ויש תקלה אני מעוניין ב HTC או S3 או NOTE

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Ovid,

משום מה במקבוק הוא לא רוצה לזהות בכלל את המכשיר. הקטע הוא שנכנסתי דרך vmware לוינדוס וגם שם הוא לא מזהה אותו. מה הקטע?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  7. עד סכום של 250 יורו ראיתי את HTC ONE V בסכום הזה האם כדאי? המלצות אחרות תודה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  8. מחפש טאבלט שיהיה כמה שיותר זול עם יכולת להתחבר לרשת סלולרית, המכשיר מיועד לאימיילים ותמונות... אנדרואיד כמובן, עדיפות ל4. נא להמליץ רק על מכשירים שאפשר לרכוש בארץ (מדובר בחברה והם לא מתעסקים ברכישות מחו"ל).

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by Sargon,

אני צריך מטען לרכב לאנדרויד GALAXY NOTE N7000 אבל אני לא סגור מה לקנות. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  10. שלום חברים... אני מחפש מכשיר קומפקטי, עד היום לא היה לי סמארטפון אז כל סמארטפון מבחינתי הוא קפיצת מדרגה. עדיפות לאנדרואיד. סקר שוק קטן שעשיתי הביא אותי למכשיר xpiria ray שנראה לי מאוד קומפקטי וסביר מבחינת המחיר. אשמח לשמוע את דעתכם או הצעות נספות. במידה ואמור לצאת מכשיר יותר מתאים בתקופה הקרובה אני גמיש ויכול לחכות. בנוסף הבנתי שבקרוב אמור לעבור חוק בקשר למכסי ייבוא על פלאפונים, אמור להשפיע על מחירי המכשירים שנמכרים כיום? או רק על מכשירים שייובאו אחרי הצעת החוק? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  11. שלום חברי הפורום. היום בזמן טיול שהיה לאחי הוא עשה קאייקים עם הטלפון שלו בכיס (MEIZU M9) והוא מת מוות אכזרי במיוחד. אי לכך ובהתאם לזאת, אחי זקוק לטלפון חדש, בתקציב שפוי הנע בין 1500-1700 ש"ח. כמה שיותר עוצמתי, כמה שיותר משתלם, כמה שפחות תקלות. שמתי עין על כמה מכשירים מחו"ל כגון הSony Xperia S http://www.clove.co.uk/sony-xperia-s אבל הבנתי שהוא יחסית מיושן מבחינת המעבד. שמתי עין גם על הMEIZU MX המעודכן (גרסת 2 ליבות חדשה) http://meizumxon.com/meizu-mx-new-2-core-16gb-hk.html אך יחס צפיפות המסך טיפה מאכזב אותי. בחיפוש קצר בפורום גם שמעתי על הטלפון הזה: (Xiaomi M2) http://www.ugoodbuy.com/xiaomi-m2-android-40-3g-smart-phone_g3223.html שרשמית נמכר היום ובמחיר הגיו…

12. [move][tt][glow=red,2,300]שבוע טוב לכולם ,[/glow][/tt][/move] אני מחפש נגן עם נפח גדול אחרי שהתמלא לי האייפוד טאצ' [64 ג'יגה]. אני צריך אותו רק למוזיקה עקרונית [סרטים זה סתם אם יש מקום מיותר], אז מבחינת מסך לא צריך משהו איכותי במיוחד, רק שיראה תפריט ודברים כאלה. התלהבתי שחשבתי על אייפוד קלאסיק, שיש לו הרבה מקום וסוללה טובה, אבל מסתבר שאין לו עברית משום מה - לא עוזר לי. כמובן כמה שיותר זול אבל עדיין איכותי, אז אני מקווה שיש משהו שהמחיר שלו לא יעבור, מקסימום, 1000. אם אין נגן כזה במחירים האלה אז מה שהכי קרוב לזה, אבל אני אחפש גם יד 2 אם יש משהו במצב טוב. עדיף מהארץ, אבל אם יש משהו ממש ממש טוב אז אני אשקול אם שווה להזמין מחו"ל, למרות שאני מעדיף שלא. אז סיכום - נגן עם …

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  13. שלום, איך אני יכול להשתמש בתקשורת טורית (סריאל פורט) באמצעות Bluetooth כדי לשלוח נתונים? אני צריך לשלוח נתונים טוריים (serial) דרך מכשיר אנדרואיד למודל בלוטות' (BlueSMiRF silver) (שמחובר ללוח Arduino). אני כבר יושב שלושה ימים מנסה להבין איך לעשות את זה.... אז בבקשה אל תתנו לי לי קישורים מגוגל כי כבר ניסיתי הכל. אני צריך קוד (לאנדרואיד). תודה רבה מראש...

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by ilanb0,

קרוב מגיע מארה"ב. מוכן להביא לי טאבלט. אני רוצה לרכוש ובוחן בין סמסונג לאייפד 3. כשאני מחפש באיביי אני מצליח להתבלבל מהשפע ומהשוני במחירים, אך דבר ראשון - לא הצלחתי להבין מה הגרסה החדשה ביותר של סמסונג טאב? באייפד זה קל - דור 3 עם מחיר המשתנה לפי נפח הזכרון . בסמסונג יש מגוון דגמים ואני אובד עצות. מישהו יכול לעשות לי סדר בדגמים של סמסונג כך שאדע מה לחפש ולהשוות מחירים כמו שצריך?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי מה קורה? ברשותי גאלאקסי S3 עם ICS, רום של אומגה. השפה שהוא נמצא עליה היא US וזה מעולה לי וככה אני רוצה שזה ישאר. הבעיה שלי היא שהגדרות השפה לא טובות לי, כי למשל בלוח שנה הוא צובע את ימי ראשון באדום ולא את ימי שבת. (הצלחתי לגרום לו להתחיל את השבוע מיום ראשון על ידי ההגדרות של התוכנה הזו) או למשל בשעון המעורר השבוע מתחיל מיום שני. האם יש דרך לגרום לו להתייחס להגדרות הזמן כמו בישראל אבל בלי להחליף את שפת הממשק? תודה.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by RandomWinds,

שלום לכולם, מתלבט בין הטאבלטים שבכותרת שימוש: אינטרנט, GPS, קריאת\כתיבת מסמכים, דוא"ל, העברת קבצים וסנכרון עם מחשב דרישות: זמן סוללה ארוך, USB. אני נוטה לפסול את ה ASUS בגלל בעיות יציבות ואטיות דפדפן - חפשו "Slow" בביקורות (השליליות) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=34-230-394&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Keywords=%28keywords%29&Page=1#scrollFullInfo עקר ההבדלים בין ה Galaxy ל XOOM : Galaxy - זמן סוללה ארוך יותר, Android 4 ( הZOOM צריך שדרוג מיד כשמוציאים מהניילון), משקל XOOM: זמן טעינה קצר יותר, HDMI ( ה Galaxy צריך מתא…

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  17. יש לי אפליקציה שמחברת שני טלפונים כדי להתחיל chat שניהם scoket server וממתינים לפניות וזה עובד בסדר ב 2 emulators הבעיה היא שאני מנסה לקבל את ה ip של הטלפון אני מקבל IP לוקלי 10.X.X.X (ברשת של הטלפון לא ב wifi ) ואני לא מצליח להתחבר יש דרך לפנות שירות לטלפון או שזה לא אפשרי? ניסיתי 2 דרכים לקבל את ה ip public static String getLocalIpAddress() { try { Socket socket = new Socket("[url]www.google.com"[/url], 80); Log.i("iptest", socket.getLocalAddress().toString().substring(1)); String ip=socket.getLocalAddress().toString().substring(1); socket.close(); return ip; } catch (Exception e) { Log.i("", e.getMessage()); retur…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by bbtb,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט בסיסי ביותר שכל מה שאני רוצה לעשות איתו זה לגלוש באינטרנט ומדי לראות סרטים או לשמוע מוזיקה חשוב לי שתהיה לו קליטה טובה של wifi והתקציב שיש לי הוא עד 1000 ש"ח תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by sagigi21,

היי... קודם כל אפתח ואתנצל אם אני מפרסם לא בפורום הנכון פשוט לא מצאתי את המקום המתאים. ברשותי טאבלט 7" של TEAC....מערכת ICS 4.0.3 בכללי אני מרוצה מאוד מהמכשיר והוא עובד מצויין. רק בעיה אחת אני מוצא...לא ניתן להוריד יישומים למכשיר בנפח כולל של מעל ל-500MB...בי שום קשר לזיכרון המכשיר או ה-SD. יש דרך כלשהי או אפליקציה שבה ניתן לנהל את הקצאות הזיכרון למכשיר,להרחיב או להקטין. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  20. אם יש למישהו נסיון עם מכשיר המולטימדיה של MAG אשמח לקבל חוות דעת וביקורת http://buydotnet.net/pl_product~bdn-1315~30~0.htm?x=1

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Bakshi1,

בסמארטפון שלי נתמכים התדרים 2100/900, בלבד ב 3G. האם אני אוכל לפתוח בעזרת האפליקציה את התדר 850/2100? או שהדבר מוגבל חומרתית ואינו קשור לתוכנה?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by mrraz,

המלצות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. מחפש טלפון שמקליט וידאו בFHD בתקציב נמוך. תודה. בנוסף, אשמח לשמוע איזה פלאפונים הכי קטנים (פיסית) מסוגלים להקליט בFHD. תודה ויום מצויין!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by itsik1231995,

אני מחפש אנרואיד 4.1 ל SGS2 שלי אפשר לקבל המלצות על מערכות יציבות וטובות ? ומדריך איך עושים את ההתקנה והכול .... תודה

25. שלום כחלק מהדיל של צה"ל וסלקום אני מנסה להחליט איזה מכשיר לקנות - אני לא בעניינים ולא בקי בכל היכולות והאפליקציות הקיימות. השימושים למכשיר מעבר לשימוש סלולרי הם סנכרון מיילים ויומן של גוגל (ג'ימייל וגוגל קלנדר), שמיעת מוזיקה, ואפליקציות שימושיות כמו WAZE, אפליקציות כושר גופני וכו'. מעבר לזה המכשיר צריך להיות עמיד יחסית - גם בהיבטי ילדים בבית שיכולים "לגנוב" אותו וגם בהיבט נפילות וכדומה. בעבר היה לי אייפוד טאץ' ואני פשוט לא סובל את הממשק של אייטיונס שצריך לעבור דרכו כדי לשמור קבצים על המכשיר. אמרו לי שהיום אין צורך בזה ולא ברור לי איך מסנכרנים את כל המידע עם מכשיר של אפל. ההתלבטות היא קודם כל בין סוני אריקסון W19 לבין הסמסונג/אייפון כשההבדל במחיר ביניהם אינו משמעותי מבחינת…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים