עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by SpLAsH,

שלום, אני מתעניין בכרטיס אלחוטי עם זיכרון SD למחשב כף יד מדגם Mio168 מחיפוש בזאפ ראיתי שיש הרבה חברות שמציעות כרטיס כזה על איזה מהכרטיסים אתם ממליצים ללכת? (אני מעוניין בכרטיס עם זיכרון של 256 מגה לפחות) האם מישהו התנסה בשימוש בכרטיס כזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by Bartleby,

ידוע שהמצלמה ממוקמת בגב המכשיר, ובכל זאת, הייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהיא תוכנת צד שלישי שמאפשרת שיחות וידאו? תודה.

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by Demagh,

האם האפשרות היחידה תהיה להזמין עם כובת מארה"ב עם אחת מחברות השילוח? מישהו מכיר חנות \ אתר שמוכרים בישראל? תודות!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by leornadav,

למי שלא יודע בגירסה הקוריאנית של הפלאפון אפשר להסיר את הסוללה ויש אפשרות להרחבת זיכרון. אז האם אפשר להפעיל LG G2 קוריאני בארץ? למרות שהסוללה היא 2600mH ולא 3000mH בגירסה הנ"ל אני עדיין מעדיפ אותה.

5. טיזר רשמי עבור שירות ה-Google Play Pass עולה לרשת - בינתיים ללא פרטים נוספים אודות התוכנית לתחרות הן מול ה-Apple Arcade והן מול שירות ה-Stadia המבטיח של גוגל עצמה לכתבה

6. Started by ackohen,

שלום לכולם.. לפני מספר חודשים קניתי בארה"ב מוטורולה אטריקס (2.2 בוטלאודר נעול).. מאז לא עשיתי לו ROOT ורק עדכונים רשמיים OTA מהאוויר... קראתי היום שסוף סוף בחודש יולי הוא יקבל עדכון ל - 2.3, כאשר ה - treat האמיתי הוא שהבוטלאודר לא נעול מה שאומר שסוף סוף יהיה אפשר להפעיל עליו ROMS והתאמות אישיות למינהן. רציתי לשאול פה איזה ROM מומלץ לדעתכם.. חשוב לי שעברית תהיה מאד נוחה. (המערכת הפעלה עצמה לא צריכה להיות בעברית, אפילו עדיף אנגלית - אבל שעברית בתוכנות כמו GMAIL לוח שנה וכו' יעבדו כמו שצריך).. כמו כן האם יש מקום שעושה את ההתאמות האלה בצורה אמינה וזולה שהייתם ממליצים עליו? אני מסוגל לעשות זאת בעצמי אבל בהחלט אשמח גם לשמוע על אופציות של אנשים שמתעסקים עם זה יותר.. תודה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by Cirrus,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט זול ופשוט לצורכי העבודה. המטרה העיקרית של הטאבלט היא להראות ללקוחות את האתרים של החברה שבה אני עובד, כיוון שלהעביר מחשב נייד בין כל הלקוחות זה מסורבל מידי. אני צריך שהטאבלט יהיה עם כרטיס סים, על מנת שלא יהיו בעיות אינטרנט במקרה ולא יהיה וויפיי במקום. הגודל צריך להיות סביר (רק לא קטן מידי, אחרת מה ההבדל בינו לבין הפלאפון). ואמינות סבבה ומערכת הפעלה נוחה ולא איטית להחריד, על מנת להראות ללקוחות שהאתרים עולים מהר. כרגע התקציה הוא 300 ש"ח אבל אפשר להתפשר עד 600 ש"ח (זול אמרתי?). תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by eegg,

ראיתי את הנגן ויש עליו ביקורות דיי טובים אבל רציתי לדעת אם למישהו היה חוויה אישית איתו או יש להם אותו

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  9. ה-OnePlus Pad עתיד להתחיל להימכר ברחבי אירופה בעוד כמה ימים - האם הוא יגיע גם אלינו במסגרת המהלך?לכתבה

10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%91%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%9f-4-%d7%a0%d7%94%d7%93%d7%a8-%d7%9e%d7%a6%d7%91%d7%9d-%d7%a9%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הי, קבלתי מהעבודה טלפון ללא בלוטות'. מכיוון שיש לי כבר דיבורית בלוטות' לאוטו אני רוצה שיהיה לו בלוטות' ולכן חשבתי על לרכוש מתאם. ראיתי שיש דגם של ג'ברה ודגם של קארדו. מישהו השתמש בזה פעם? זה עובד? עד כמה זה מסורבל? המלצות?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  12. שלום לכם אני מצאתי את הטלפון באלי אקספרס ​http://www.aliexpress.com/item/Huawei-Honor-6-plus-Dual-SIM-4G-FDD-LTE-phone-Octa-core-CPU-3GB-Ram-16/1947806001.html ואשמח להמלצות על המכשיר לפני רכישתו תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by auditor,

שלום לחברי הפורום, אני טס בקרוב לחו"ל ומעוניין לקנות את ה6 EDGE בצבע ירוק ולא רוצה להסתפק בצבעים בארץ. השאלה שלי זה לגבי העברית. האם ה6 EDGE שיקנה בחו"ל יתמוך בעברית או שצריך יהיה לעשות צריבה. כמוכן מה לגבי הנעילה, בעבר למשל הטלפונים היו נעולים לאיזורים אירופה אסיה וכו'. מה קורה עם גרסת ה6? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by natan805,

וכמה שיותר זול הרי זה משובח. אני רוצה שיהיה שקוף אבל אני לא רוצה משהו דפוק שיקרע אחרי כמה ימים, פשוט מצאתי ב ebay כמה ב 2 ש"ח ואני לא יודע עד כמה הוא יהיה סביר . תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. חבר שלי הביא לי מחשב כף יד IPAQ ישן יחסית יש עליו WINDOWS MOBILE 2003 רציתי לשאול אם אפשר לשדרג את זה למשהו חדש יותר? או לפחות האם אפשר להוסיף לזה עברית תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  16. קניתי כזה לפני זמן די רב. האם מישהו מכיר? האם ישנה דרך להעלות עליו אפליקציות? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by xlSnaK,

עשיתי היום אינטרנט ובאתי הביתה והכל נכנסתי לאינטרנט וכתבתי למשל NOKIA.COM ואז עשה כאילו זה טוען ואז מראה דף לבן ואני יכול להזיז תחץ וזהו X: לא נכנס לשום אתר מה זה יכול להיות ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  18. היי, קניתי צמיד כושר מסין בנוסף לספירת צעדים הוא מודד לחץ דם ודופק. את השניים האחרונים הוא מודד והכל תקין אך משום מה לספור צעדים הוא לא מצליח . לצמיד ישנה אפליקציה, עשיתי צימוד בין הסמארטפוון אנדרואיד שלי לצמיד על פי חוברת הוראות המצורפת לצמיד. מה לדעתכם גורם לתקלה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by רן200,

היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by bzizoo,

אהלן לכולם אני צריך המלצה לטבאלט, יש לי אפשרות לקנות טאבלט כלשהו דרך הדיוטי פרי כי אחי הגדול טס בעוד כמה ימים לצרפת אני צריך טאבלט שיוכל להציג קבצי וורד/ אקסל/ מצגות וכו לאו דווקא בשביל עריכה מטורפת אלא בעיקר בשביל לקרוא קבצים שכבר יש לי (שיעורים שהקלדתי דרך הוורד באוניברסיטה) כמובן שיהיה נחמד אם יהיה אפשרות להשיג לו אפליקציות מגניבות מסך של בין 9-10 אינץ' והתקציב שלי זה עד 2000 שקל דרך אגב ראיתי את הגוגל נקסוס 7 שהוא זול בטירוף אבל אני דואג מזה שהוא רק מסך של 7 אינץ וזה יכול להרוס לי את כל העניין שלשמו אני קונה (וורד, מצגות וכאלה..), מה אומרים עליו? יש למישהו המלצה טובה בשבילי?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by ziv0798,

בנובמבר האחרון(11/08) שידרגתי בחוסר רצוני למכשיר סוני אריקסון K660 (מכשיר נחמד, לא בשבילי...), עוד מעט מסתיים החוזה של השנה וחצי מנובמבר (עד 04/09) ואני רוצה לקבל המלצות לגבי פלאפונים מהחברת סלולר (orange,סלקום, פלאפון) ה"דרישות" שלי הם: -התחייבות לתוכנית למשך 18 חודש בלבד! -מכשיר כולל חבילה -לא Sony Ericsson -מצלמה, לפחות 3.2MP כאשר 5MP עדיף - לא כל כך חשוב לי הרמקולים העיקר שבאוזניות ישמעו טוב... שוטטתי ברשת וראיתי את הSamsung Soul ב אורנג' במחיר ממש זול של 130 לחודש לחבילה שכוללת:200 דקות שיחה, 200 SMSים מכשיר (בתוספת של 200 ש"ח חד פעמי) וחבילת גלישה אשמח לקבל חו"ד על המכשיר SOUL או מכשירים טובים אחרים במחיר טוב תודה וערב טוב![br]פורסם בתאריך: 14.09.2009 בשעה 18:…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  22. היי חברים יש לי oneplus 7 pro android 9 רכשתי את האפלקציה הזאת. הלכתי ליוטיוב לראות סירטונים ועדיין אותה בעיה=אני שומע רק את עצמי בהקלטה. רכשתי אותה בעלות של 35 שקל לשנה וזה לא עוזר. אשמח לעזרה

23. Started by Php-Styler,

שלום , יש ברשותי מחשב כף יד hp hx2700 ואני מעוניין לצפות סירטונים איתו בYOUTUBE וכו ... עכשיו שאני מנסה לצפות בYOUTUBE הוא רושם שגיאה מסיבה שאין את הרכיבים המספקים ומראהלי סיומת של הסרט 3GP ונכסתי לאתר אחר שמנגן בתוך האתר עם מדיה פלייר קטן ואני לא רואה במחשב כף יד את המדיה פלייר ולא מנגן כלום הינה לזה האתר : http://limelinx.com//media/647a0edfbed4437ba4697f7900d99b8c.aspx

24. סוני עתידה לאמץ את שבב ה-Snapdragon 690 הטרי - אולי עבור הדור השלישי של מכשיר ה-Xperia 10 שלהלכתבה

25. Started by avivkah,

אני צריכה טלפון אמין, הצרכים שלי הם כמובןשיחות וסמסים, אפליקציות מעטות - ווצאפ, ווייז, פייסבוק, פאנגו כמו כן חשוב מאד שתהיה לו מצלמה טובה כדי שאוכל להשתמש בה גם לצרכי עבודה. אני מחפשת טלפון לא יקר, המליצו לי על גלאקסי 3. יש לכם המלצות נוספות למשהו באותה רמה ויותר זול?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.