גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי ראיתי שהמליצו כאן בפורום על הטאבלטים הסימניים של Ainol אבל יש להם כל מיני גרסאות וסוגים וגם המחירים של אותם דגמים באתרים שונים שונה. מה הדגם המומלץ שלהם עד 150 דולר כמו כן עם יש חברה סינית אחרת באותו תקציב שיש להם מכשיר מומלץ אשמח מאוד. חשוב שיהיה תמיכה קלה בעברית אפילו מובנית ולא אצטרך לפרוץ רומים וכאלו.. זה יותר לשימוש בייתי מיילים משחקים לילד וכו. כמו כן אשמח להמלצה על אתר שאפשר לסמוך עליו שיגיע מקורי ובזמן כמו אליאקספרס פנדהוויל ודומיו תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים... עדכנתי גרסה ל4.0.4 של רשת פלאפון הכל הלך מצויין הסתיים אבל במסך הראשי תקוע לי חלק מאודות הטלפון ואין לי אפשרות למחוק להעביר או לעשות משהו אםזה...מישהו מכיר ת'בעיה ויודע איך להעיף מהמסך את זה הנה תמונה להמחשה מצורפת[ATTACH=CONFIG]3192[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הלן חבר'ה, בהמשך לאפליקציה שפיתחתי בשם Subwoofer Vibrator, שמפעילה את הרטט לפי הקצב של המוזיקה שאתם שומעים, עכשיו פיתחתי אחת שעובדת אך ורק על הרטט. הכוונה היא שברגע שמתקשרים אליכם, לא יהיה עוד את הרטט הרגיל והמשעמם, אלא ממש את קצב הבאסים של השיר ! אשמח לקבל חוות דעת שלכם ההורדה כמובן בחינם מהמרקט: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.vibetone סרטון קטן שיראה לכם איך זה עובד:
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים חיפשתי בגוגל דרך המחשב ובמקרה ראיתי שבגאלקסי של אחי מופיע החיפושים האחרונים שאני חיפשתי במחשב זאת אומרת שאני לוחץ על שורת החיפוש נפתחת שורה שיש בה חיפושים קודמים (כמו בגוגל ויוטיוב ). הגאלקסי לא קשור לאותו חשבון גימייל. בנוסף הורדתי את הדפדפן של פיירפוקס לגאלקסי ובאתר של פיירפוקס במחשב הוא מציין שמותקן פייפוקס על המכשיר.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות מערכת סטריאו לסלון אשר תורכב מרמקולים Microlab solo7c המחוברים לטאבלט אשר ישמש כמקור להשמעת מוסיקה. (וגם רדיו וכו' דרך אפליקציות). השאלה היא איזה טאבלט במינימום מחיר יתן לי את הסטריאו (מיציאת האוזניות) הטוב ביותר. אין חשיבות לאיכות המסך וגודלו או מעבד מהיר במיוחד. אני מעדיף אנדרואיד אבל אם מוצרי אפל יתנו לי תוצאה הרבה יותר טובה במחיר נמוך נלך על זה. ואולי בכלל אין הבדל תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני טסה בקרוב לארה"ב ורציתי להתחדש במכשיר פלאפון חדש. בארץ אני בחברת הוט מובייל והבנתי שחשוב שתהיה תמיכה לתדר 850. ידיד המליץ לי על המכשיר lg optimus 4x hd הוא אומר שזה המכשיר שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף. רציתי לדעת אם באמת זה המצב או שזו הבחירה הטובה ביותר. תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אהלן, שיחררתי היום גרסא ראשונה לאפליקציה חדשה שלי - סימולצייה למסחר בבורסה. הרעיון שלה נורא פשוט, מסחר בבורסה עם כסף מדומה, על בסיס מידע אמיתי. ניתן להוריד אותה מכאן: https://play.google.com/store/apps/d...stocksimulator אשמח לקבל פידבק על האפליקציה, ואשמח גם אם תתנו לה דירוג חיובי במארקט. תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הייתי בהוט מובייל והתנסיתי במכשיר, גיליתי שדגמו של המכשיר לפי ההגדרות הוא I9505X. איזה דגם זה בדיוק? ובמה הוא שונה מגרסת ה-I9500 הרגילה? הגודל שונה? הביצועים שונים? המסך? או שזה הכל בדיוק אותו הדבר רק שפשוט ללא שיחות ואסמסמים וזה רק להתנסות? כי ניסיתי אותו שם ונורא אהבתי, הוא היה נורא מהיר ולא נתקע, כמעט ולא התחמם, מסך מדהים וכו'.. ואני חושש שבמידה ואקנה את ה-I9500 זה לא יהיה אותו הדבר וכמו שאהבתי את זה. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכם, אני כותב כבר כמה שנים בלוג קטן בשם mobilize בנושא מובייל. בעיקר עסקים הקשורים לעולם המובייל כגון תוכן סלולרי, שיווק, פרסום ואפליקציות מצליחות (לא מתעסק בסקירות מכשירים חדשים ונושאים דומים). אני קורא המון מידע הקשור להפצה ושיווק של אפליקציות ומשום כך, החלטתי לייצר מדריך קצר בנושא. המדריך יעזור לכם לייצר את הדף המתאים באפסטור או בחנות היישומים של גוגל פליי, ייתן לכם טיפים לגבי הטקסט, הקישורים, האייקון וכן הלאה. בנוסף, הוא יציע לכם דרכים להתמודד עם שיווק האפליקציה - האתגר האמיתי העומד בפני כל מפתח כיום. המדריך הוא חינמי לחלוטין וללא כוונה מסחרית כלשהי. אני מקווה שהוא יעזור לכם: http://mobilize.co.il/wp-content/uploads/2013/07/app-marketing-for-developers.pdf …
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר גלקסי 2. כחלק מהעבודה שלי אני משמיעה קבצי מוסיקה מתוך מאגר מוסיקה דרך המדיה פלייר בלפטופ קטן. אני מעוניינת להשתמש בגלקסי כבגיבוי לבנייה ועבודה עם קבצי מוסיקה ומאגר מוסיקה, במקרה והמחשב שלי מתקלקל. אם כן, האם יש תוכנה כמו מדיה פלייר או איטיונס שאפשר לעבוד אתה בצורה קלה, מסודרת ומקצועית ??
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יבקר בניו יורק + קליפורניה. תודה?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
גלאקסי S3 דואר של 012 מוגדר להורדת הדוא"ל למכשיר (לא קריאה בשרת). מחקתי הכל מהמכשיר מכל התיקיות ועדיין מופיע החיוי שלילי על מספר הודעות כפי שרשום בכותרת. החיווי לא מופיע במחשבים אחרים אלהם אני ניגש לאותה תיבת דואר. מישהוא נתקל ?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לבקשך להשתתף במחקר הבודק כדאיות כניסת מוצר חדש בתחום האפליקציות. השאלון הינו חסוי ואנונימי ותשובותיך לא יחשפו בפני איש. התוצאות ישמשו אך ורק לצרכי מחקר אקדמי ולא יועברו לאף ארגון בתחום פיתוח האפליקציות או מחוצה לו. ישנה חשיבות לכך שתשובותיך תהיינה כנות ואמיתיות. השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים. תודה רבה על נכונותך להשתתף במחקר! קישור לשאלון: https://docs.google.com/forms/d/1i0Jr9fiJ6Y-LZWEMLxDxZzN9d9-Ju72ohOAQsYgKpNY/viewform תודה רבה על נכונתיכם לעזור.. אני מעריך את זה מאוד!
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן לכולם אני צריך המלצה לטבאלט, יש לי אפשרות לקנות טאבלט כלשהו דרך הדיוטי פרי כי אחי הגדול טס בעוד כמה ימים לצרפת אני צריך טאבלט שיוכל להציג קבצי וורד/ אקסל/ מצגות וכו לאו דווקא בשביל עריכה מטורפת אלא בעיקר בשביל לקרוא קבצים שכבר יש לי (שיעורים שהקלדתי דרך הוורד באוניברסיטה) כמובן שיהיה נחמד אם יהיה אפשרות להשיג לו אפליקציות מגניבות מסך של בין 9-10 אינץ' והתקציב שלי זה עד 2000 שקל דרך אגב ראיתי את הגוגל נקסוס 7 שהוא זול בטירוף אבל אני דואג מזה שהוא רק מסך של 7 אינץ וזה יכול להרוס לי את כל העניין שלשמו אני קונה (וורד, מצגות וכאלה..), מה אומרים עליו? יש למישהו המלצה טובה בשבילי?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. יש לי HTC SENSATION 4G של T-MOBILE. הוא כבר הרבה זמן כותב לי שיש עדכון (אני עכשיו על גרסה מקורית של אנדרואיד). כל פעם שאני הייתי מנסה לעדכן, הוא היה נתקע בשלב כלשהו, עד שהיתי צריך להוציא סוללה ואז הוא היה חוזר ל factory defaults. שאלתי את גוגל איך מעדכנים במקרה כזה וממש קשה להבין מה צריך לעשות. לפני שאני אתחנן למדריך, יש לי שאלה: העדכון לא מצליח כי אני לא ב T-MOBILE? אני נוסע ללונדון עוד מעט. אם אני אקנה שם SIM של החברה הנ"ל, העדכון יצליח? תודה מראש על התשובות.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת מה הדרך הכי טובה והקלה ביותר להזמין את הנקסוס מהחנות של גוגל ובאיזה תוכנות להשתמש על מנת להסוות את עצמי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מכשיר סללולר זול לקנות לאבא שלי. חשבתי על משהו בסגנון Nokia 105... דרישות למכשיר: תומך בעברית לא טאצ' מכיר עד 200 ש"ח אשמח לקבל המלצות וקישורים לחנויות. אין בעיה להזמין מחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
נמכר במחסני חשמל/שקם אלקטריק ב-1000 ש"ח. המחיר מתאים, איך המכשיר? . נראה לי מחיר זול יחסית למפרט. אני לא מעוניין לרכוש בחו"ל, אלטרנטיבות לרכישה בארץ עד 1000 שח?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי לכולם אני עוזרת לחבר שעומד לקנות לאשתו sgs3 כרגע מבחינת המכשיר עושה רושם שהיא נעולה ואין על מה לדבר ולכן זה מה שיהיה. השאלה היא האם הוא צריך לשים לב למשהו בקניית המכשיר בחנויות בארץ או שפשוט ילך על החנות שמציעה את המכשיר במחיר הזול ביותר? בנוסף, המלצות לחנויות בת"א וסביבתה תתקבלנה בשמחה. תודה ושבש.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי את הטלפון Nokia 7230 ויש בו מערכת תזכורות טובה: כשקובעים תזכורת זה מצלצל כשמגיעה התזכורת, אפשר לקבוע שהתזכורת תהיה יומית, שבועית וכו', ועוד. יש לי עוד טלפון ישן של נוקיה עם מערכת תזכורות דומה. נראה שזה משותף לטלפונים של נוקיה. מישהו מכיר מכשירים עם מערכת תזכורות דומה או אפילו טובה יותר ושטח אחסון גדול יותר לתזכורות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
היי, קיבלתי בהשאלה teac tc-7120. איפסתי אותו להגדרות ייצרן ועכשיו אני רוצה להגדיר בו את תיבת המייל שלי + יומן וכו'. אני עובד עם gmail - אז הוספתי תחת הגדרות - חשבונות וסנכרון את המייל שלי (כחשבון google- אולי הייתי צריך להגדיר אותו כ"תאגידי" כמו שהייתי בעבר צריך לעשות בטלפון נוקיה שהיה לי?). בכל מקרה - עכשיו כאשר מגיע מייל חדש - קופצת לי התראה ואם אני לוחץ עליה הוא פותח לי את המייל בגי'מל בממשק שדי דומה לאפליקציה שיש לי באייפון - אבל לא הצלחתי לאתר קיצור דרך לאפליקציה הזו באחד המסכים - הדבר היחיד שנראה רלוונטי הוא הצלמית של דוא"ל שיש אם אני לוחץ בצד הימני העליון על הריבועים כדי לעבור לרשימת היישומים. הבעיה שאם אני לוחץ על דוא"ל - נפתח לי שוב חלון של להגדיר דואר - אבל מאחר…
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות סמארטפון חדש (כרגע אני עם N95 עתיק). פזלתי לכיוון ה-SGS3 או ה-NEXUS 4 אך במחשבה שנייה וכנה אין לי ממש צורך בהם (האירו את עיניי אם כן). אני מחפש מכשיר ש: יפעיל WHATSAPP סרטון יוטיוב מעת לעת כשמשעמם, בצורה חלקה קריאת טקסט מרובה באינטרנט מערכת תזכורות והערות יעילה (יעזור בלימודים) יפעיל WAZE או כל תכנה בסגנון בצורה טובה מסך שלא יהיה בומבסטי בגודלו במקובל היום. מפריע לי מאוד נושא הסוללות כיום אך אני מאמין שעם ניתוק הקישוריות בעת שאין צורך, המנעות מהתקנת והפעלת יישומים מיותרים והורדת בהירות המסך למינימום שמספיק לי, אוכל להאריך את חיי הסוללה לרמה סבירה. משיטוט זריז ברחבי הרשת נדמה לי כי הגלקסי S2 יכול להתאים לי. אני מתחבר לאפשרות הרחבת הזיכרון והחלפת\הוצאת…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין ללמוד כיצד לעדן את גרסת האנדרואיד שברשותי במכשיר מוטורולה רייזר XT910 של אורנג. המכישר עודכן כעת לגרסת 4.0.4 ואני לומד שיש כיום כבר גרסת 4.3 בשוק האנדרואיד. האם ניתן לעדכן לגרסאות יותר עדכניות וכיצד אני מנתק את ההתקשרות של המכשיר שלי לאורנג' בכל פעם שאני עושה שחזור נתוני יצרן לצורך איפוס המכשיר. הבנתי שניתן לעשות את כל העדכונים האלה באופן עצמאי לבד בבית בלי צורך בטכנאי, האם יש אתר או בלו שמלמד כיצד ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-