עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ofcourse,

היי, אני מחפש טבלט שישמש בעיקר לגלישה וניגון מוסיקה וקצת סרטים. היה לי טבלט סיני של רמוס W41ת אבל הממשק לא היה חלק והאינטרנט היה נתקע. מה דעתכם על הנוק HD 8.9 ? עכשיו ב 150$ אשמח להמלצה על טבלט עם קהילה מאחוריו. תודה, רון.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  2. אני מחפש תוכנה להקלטת שיחות הטלפון שלי במוטורולה דיפיי פלוס. התקנתי כבר הרבה תוכנות ואף אחת לא עובדת. יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום חבר'ה, פתחתי אפליקציה, אשמח אם תנסו... האפליקציה מאפשרת ביצוע מגוון של פקודות קוליות בעברית, ובהגדרה אישית. ניתן לחייג, לשלוח אסאמס, להשתמש בוייז, לשלוח מייל,לשלוח ווטסאפ, להפעיל אפליקציות, להפעיל שעון מעורר ועוד... הכל ע"י דיבור, ללא לחיצות כפתור מיותרות. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.HC.hebrewcommands

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום הטלפון הנוכחי שלי הוא עם מסך Touch מלא, ויש לו גם מסביב למסגרת הטלפון(בצדדים) מגוון כפתורים להפעלה ישירה של תוכנות שימושיות, כגון: - מצלמה - יומן - ספר טלפונים - מקליט כמו כן הכפתורים ניתנים לתכנות, כך שמי שלמשל לא משתמש ממש ב-Sound Recorder, אבל כן צריך את ה-Calculator למשל הרבה, אז הוא יכול לשנות שהכפתור הנ"ל יפעיל את המחשבון. ברוב הטלפונים היום, אני רואה שיש מעט מאד כפתורים יעודיים כאלה.. האם מישהו מכיר טלפון ש-כן כולל מגוון כפתורים כאלה מסביב? (ורצוי גם שניתנים לשינוי, לפי העדפת המשתמש..) תודה רבה card

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by רן200,

היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by Msys,

כמו שהכותרת מצביעה, אני מתלבט האם להוסיף 400 ש"ח ולקנות את המייזו עם המפרט הבהרבה יותר חזק? מה דעתכם? אני בגולן טלקום(אף על פי שאני חושב על לעבור להוט\מפעילה רלוונטית אחרת כמו 012) תודה נוסף להתלבטות גם הנקסוס 4. מאחר ואין לו micro memory card slot הוא מעט פחות קורץ לי. האם מנסיונכם זה מהווה בעיה רצינית או לא? תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by duk4u,

האוזניה צריכה להיות קלה נוחה והדגש על איכות הסאונד. אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  8. שלום לכולם, שאלה הזויה אני יודע, אבל יש באפשרותי לקבל אייפון S4 חדש דנדש בחינם (לא יודע כמה נפח), וההצעה הזאת בדיוק באה לי בזמן שחשבתי לקנות גלקסי 3 (או 4, אין לי מושג מה ההבדל ביניהם בכלל), מה דעתכם? אגב עוד משהו שמאוד חשוב לי ולא גרם לי לקפוץ על האייפון זה נושא הקרינה שהוא פולט, הבנתי שכמות הקרינה באייפון היא בשמיים לעומת מה שהגלקסי פולט, האם זה נכון? ההבדלים באמת כאלה משמעותיים?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by kobibo,

האם יש דרך או אפליקציה של שעון מעורר שבה ניתן יהיה לשנות את עוצמת הווליום של השעון מזו של המכשיר ? לא רוצה לקום בבהלה כל פעם שהשעון המעורר פועל יש דרך להנמיך את העוצמה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כאשר אני כותב על גבי הטאבלט בonenote הטקסט יוצא מאוד "מרובע" ולא חלק כמו כתב יד, בעוד שכשאני מוסיף הערות על גבי קבצים עם תוכנה אחרת היא כנראה עושה קצת עבודה ברקע והכל יוצא חלק כמעט כמו כתב יד. האם קיימת אפשרות לעשות אותו הדבר בone note? במידה וכן איך מאפשרים זאת (לא מצאתי אפשרות כזו)? במידה ולא, האם קיים תוסף כלשהו שיכול להוסיף אופציה כזו? בנוסף, יש לי בעיה עם זיהוי פרק היד בתור העט כאשר אני שם את היד על גבי המסך (בדיוק כפי שהייתי מצפה שמסך קיבולי יעשה). האם יש אפשרות לעשות שזה לא יזוהה כקלט? אני מניח שיש פה הרבה ענייין של סוג המסך (אני משתמש באסוס vivotab smart), האם יש לו אפשרות כזו (אם כן איך להפעיל אותה?)? במידה ולא, האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת (או לפחות להוסיף איזו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, לאחרונה יש פרסומות של יבואנית סמסונג על עדכוני תוכנה אוטומטיים למי שקנה את המכשירים שלה, באמצעות תוכנת ה FOTA. האם ניתן להתקין גם על מכשיר שלא יובא ע"י היבואן, ואם כן, כיצד (לא ראיתי את התוכנה באתר ההורדות של סמסונג). תודה, אורן

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by ziko,

שלום לכולם כנראה שהשבוע המזל שלי על הפנים נקסוס 4 שהזמנתי חדש תקול ועכשיו הטאבלט התקלקל אז הבעייה היא כזאת : למכשיר לוקח הרבה זמן לעלות וכאשר הוא עולה אני מנסה פעולה כלשהיא ולפתע המסך נהייה עפ פסים כחולים ולא רואים כלום חוץ מהפסים 1- האם החלפת הרום יכולה לעזור 2- איך עושים זאת האם יש מדריך כמה זה מסובך למי שלא ביצע זאת אף פעם האם יש לכם פתרונות אחרים תודה צביקה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by mrraz,

עברתי עכשיו בסניף של באג יש להם גלאקסי S4 לבן במבצע עם אחריות של היבואן הרשמי שיחקתי עם הטלפון, מגיב מהר. בדקתי את שם החומרה מסתבר שזה I9505 מוזר, בטוח שזה לא יבוא של היבואן הרשמי שאלתי זה המודל שמקבלים ? אה..לא.. מקבלים משהו אחר, אבל זה אותו הדבר...

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  14. איך מקליטים שיחה ברומים של (CM(10.1? - עבור SGS2

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by vincecarter,

החלטתי בכל זאת לפחות דיון חדש בקשר למכשיר הנ"ל אז ככה בגדול אני מחפש לשדרג את ה Xperia S שלי . מה שאני מחפש במכשיר החדש זה שיעבוד חלק ולא יתקע בהפעלת אפיקציות ( וואטסאפ, פייסבוק,וייז) אני לא משחק יותר מידי במחשבים בטלפון במיוחד לא במשחקים FHD וכו. מה שחשוב לי זה שהמסך יהיה איכותי ושיהיה 5 אינץ. זמן סוללה חשוב אבל לא יותר מידי( שיהיה סביר) מישהו הזמין או מכיר את המכשיר שכתבתי בכותרת? אני יודע שהוא חדש אבל בכל מקרה מה ידוע על החברה? אמינה? ומה ידוע על המעבד טורבו שיש בתוכו? תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Moshiko Hertz,

יום טוב חבר'ה יקרים!! אני לקראת קניית פלא חדש ואני אשמח לשמוע המלצות שלכם... הצרכים שלי מהפלאפון הם: סוללה חזקה,הרצת מספפר אפליקציות במקביל ושעדיין הפלא ירוץ באופן די חלק,תגובת מגע טובה מהירה ומדויקת,תגובת פלאפון מהירה וזהו...לא חשובה לי המצלמה ואם הפלאפון יכול להריץ משחקים כבדים..תקציב עד 2100 שח!! תודה לכל העוזרים!!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש מטען לרכב (מיקרו USB, למכשיר HTC) עם כבל שנכנס לגוף המטען עצמו ע"י קפיץ, ככה שכשאני צריך יש לי כבל ארוך, וכשאני לא צריך אני יכול ללחוץ על כפתור ושלא יהייה לי 4 מטר כבל מתחת לרגליים. עכשו יש לי את זה - http://www.amazon.com/Cellet-Retractable-Blackberry-Compatible-Smartphones/dp/B00176SQ3Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1372175609&sr=8-1&keywords=retractable+car+charger אבל בזמן האחרון הוא כנראה מקצר או משהו כזה. הייתי קונה אחד כזה שוב, אבל נראה לי שחבל על הכסף אם האיכות שלהם כל כך נמוכה... אשמח אם תמליצו לי על משהו עד 20$ שיהייה איכותי מספיק כדי לא להרוס לי את הרכב. אין לי בעיה גם אם תמליצו על משהו בארץ או על דברים באמזון (אני יודע שהם לא שולחים ל…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by יודוקוליס,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש את הפלאפון הר"מ ,למישהו יש חוות דעת עדכנית ?חנות מומלצת לרכישה בחו"ל? מה לגבי אחריות? האם מתאים לרשת פלאפון? תודה מראש

19. רק מאלה ואם אפשר גם להגיד למה.. תודה

20. Started by Black_Citadel,

לפני חודש בערך הזמנתי מהGoogle Play Store את הנקסוס 4 16gb מארה"ב ב1450 ש"ח לאחר שהיועצתי בכם כאן בפורום. הוא אמור להגיע אליי עם בן משפחה ב4 ליולי ככה שהוא עדיין חדש.. אבל לפני מספר ימים ראיתי שיצא בהודו הXPERIA ZR שהוא בערך החיה לה חיכיתי כל הזמן הזה! זהה לחלוטין לנקסוס 4 כמעט בהכל, למעט המצלמה העדיפה שלו והחסינות המוחלטת שלו למים - שאלו שתי התכונות אולי הכי חשובות לי כשאני בחו"ל. ראיתי שהוא עולה בהודו משהו כמו 1900 שקל ככה שזה 450 ש"ח יותר ממה שהוצאתי. הבאסה היחידה אצלו זה שזה כמובן לא אנדרואיד נקי ומשום מה גם העיצוב של הנקסוס לדעתי הרבה יותר מרשים. ובכל זאת, כבר שנתיים שאני מחכה לטלפון-מצלמה סביר חסין מים לחלוטין, ככה שנראה לי שאסע לקנות אותו. למישהו יצא לראות ב…

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by Lirans,

היי יש לי בעיה ברמקול אוזן של הטלפון - שומעים ממש חלש ואני רוצה להחליף אותו. בארץ מן הסתם עולה מאוד יקר. ראיתי בחול שעולה 8 דולר להזמין את החלק וההתקנה לא נראית מסובכת. רק שמתי לב לדבר אחד: החלק של הרמקול כולל גם את חיבור האוזניות ושם הפלאג שחור לעומת הפלאג המקורי שבטלפון שהוא כסוף. האם זה יכול להעיד על איכות נמוכה? תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  22. מי מבינכם שמכיר את התמונה הזו יודע שכאשר האייקון מופיע (במידה ויש סמארט TV) ניתן בלחיצת כפתור להציג תכני מדיה מסלולר על הטלויזיה.הבעיה שלי היא שהאייקון הזה לא מופיע לי כאשר אני נמצא על הרשת הסלולרית ורציתי לדעת האם יש סיבה לזה?נ.ב - ניסיתי לעשות את זה לאחר שפתחתי נקודת גישה אישית בסלולר .

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by Doron.C,

אני שוקל את להחליף את ה S1 שלי ששירת אותי בנאמנה תקופה ארוכה החל מימי GB העליזים ועד ICS הנהדרים . הגיע הזמן להחליף פלאפון והדילמה שלי היא כזו : במצד אחד אני מחפש המכשיר הכי חזק בשוק ובזה אין ספק S4 , אבל אני גם מחפש מכשיר שיהיה מגניב ולכן אני גם נוטה לכיוון ה אייפון 5 אבל הוא לא כזה חזק ואין בו לרגע זה פונקציות נוספות (והמבין יבין ) . לכן אני רוצה את דעתכם , המלצתכם . בתודה ושבת שלום .

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. שלום חברים יקרים אין הרבה מה לפרט המצב הוא שיש לי מלא כפילויות בסים, במכשיר ובגיבוי של גוגל אני מחפש דרך שפויה לבצע איזשהו מיון ידני, ולבצע סינכרון מחדש ביניהם! תודה רבה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  25. [TABLE] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%] היי פתחתי הראשות רוט ואני מנסה להתקין משהו חמוד בגלאקסי 3 ינטו שהמכשיר עולה זה יעבוד מערכת הפעלה כזאת עם סאונד אני לא מצליח להתקין דרך cwm. תמונה: [/TD] [/TR] [/TABLE] קישור גם להורדה למי שרוצה מ xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2102572&highlight=bootanimation תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים