גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
איך להוסיף רינגטונים לNOKIA 6600? יש לי קבצי MP3 והוספה שלהם לתקיית MUSIC לא עושה את העבודה
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מכשיר ניווט שמותקנת עליו תוכנת IGO 8, שמדברת בעברית ובנאגלית כי נקנתה בארץ. גם כאשר אני בוחר את שפת הממשק לרוסית, שפת הדיבור היא עדיין או עברית או אנגלית. האם ניתן להוריד ולהתקין מאיפהשהו קבצי שפה שידבר ברוסית? תודה לעונים. נ.ב. המכשיר הוא MIO 320 אם זה חשוב.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי משקפי תלת מימד של חברת סמסונג שקיבלנו יחד עם טלוויזיות סמסונג שרכשנו. בכל זוג משקפיים יש סוללה, ואת החלקים של המשקפיים, אז זהו, חיברתי את החלקים, הכנסתי את הסוללה למקומה, ולחצתי על כפתור ההפעלה שמעל המשקפיים, אך דבר לא קרה, התוכלו לעזור לי עם כך? אולי זה קשור לסוללה (צורת הכנסתה) או למשהו אחר. אשמח שתכתבו לי בנוסף איך משתמשים בהם עם טלוויזיות של סמסונג וגם אם זה משנה בין דגם (שנה) של טלוויזיה מסויימת.(צירפתי צילומים של המשקפיים).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השנה הקרובה עתידה להעניק לנו משפחת של דגמי Redmi Note 6, סדרת S טרייה, דגם Mi Mix נוסף - וגם גרסת Lite של מוצר הדגל Mi 7 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לקנות מכשיר GPS. אני לא המבין הכי גדול בתחום אבל כרגע השאלה היא, האם לקנות רק את הGPS עצמו, או כבר לקנות מחשב כף יד משולב עם GPS. ולהשקיע כמה שקלים שאין לי בעייה. האם זה כדאי? מכשיר משולב? וזה לא מאט ועושה בעיות? יש לכם משהו מומלץ? אני מאמין שאשקיע סביבות ה-1500-2000 שח איזו חברה, ואיזה תוכנת GPS מוממלצות כרגע? תדוה מראש
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מבולבלים מההיצע הקיים? היכונו לבואם של עוד דגמי ביניים מסקרנים וכנראה גם משתלמים מאוד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. האייפד של חמי נעול ע"י ICLOUD. הוא אינו זוכר את הסיסמה והאימייל לשיחזור היה על מקום עבודה ישן שהוא כבר לא עובד שם. חפרתי על זה בגוגל וכל מיני שיטות הזויות ביוטיוב וכלום לא עוזר. מישהו מכיר שיטה שיכולה לעזור? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה לסמארטפון לאחי הקטן, שיהיה לפי קריטריונים מסוימים - מסך 4" לפחות, שיהיה מצלמה קדמית ואחורית סבירות, שלאחורית תהיה פלאש, שיהיה אפשרות לצילום וידאו 720, 8 ג'יגה זכרון, שיריץ משחקים בצורה סבירה ושיהיה 8 ג'יגה זכרון לפחות. די הרבה קריטריונים, הכי זול שקופץ לי זה הגלאקסי 2, אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שואל אותכם כי אני כרגע במן עבודה בשמירה ויש לי זמן לשחק ואני חייב להעביר את הזמן, האם כדאי לקנות אחד כזה ? אני ראיתי את זה המכשיר בגירסה החדשה SLIM http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=2680 מה שלא הבנתי כשהתקשרתי אליהם הם אמרו לי המחיר 1900 שקל, ובאתר רשום 1700 , מה הגיוני בזה? הם הוסיפו בטלפון ואמרו שאני מקבל קופסא קשיחה בנוסף והיא עולה לבד 80 שקל, משחק מתנה וכרטיס זיכרון, אבל מה ששונה שלא רשום באתר זה הקופסא הקשיחה, לאן הלך ה 200 שקל הנוספים ? ועוד כשאמרתי שישלם במזומן אז הם אמרו 1850, מה שהם הוסיפו ואמרו שהם שמו גירסה פרוצה למכשיר, על זה הם כנראה לוקחים את השאר, האם זה כדאי ? משחקים אין לי בעייה להשיג. מה שבנוסף אני יצטרך זיכרון 4גיג'ה שבסביבות עולה 279 שקל ש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות משדר FM לרכב, אני יודע שזה לא הפתרון האידיאלי אבל אין לי דרך אחרת לנגן MP3. האם יש לכם המלצות, או על מה אני בכלל צריך להסתכל כשאני קונה? יש הבדל באיכויות של חברות/דגמים? אם למישהו יש נסיון ורוצה לספר חוות דעת גם מוזמן. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר מבוסס מערכת הפעלה של win6 עכשיו אני מתלבט לגבי שני מכשירים ובנוסף אני מחזיק כמה שאלות שאשמח לקבל עליהם תושובות אם למישהו יש. מכשיר ראשון HTC Touch DUAL - http://www.htc.com/product/03-product_htctouch_dual.htm מכשיר שני HTC Touch - http://www.htc.com/product/03-product_htctouch.htm מה מבין המכשירים הנ"ל נראה לכם יותר טוב? אם אני מביא אותו לארץ האם זו בעיה לעברת אותו? האם איירון או איך שלא קוראים להם תומך בזה? האם אורנג'/סלקום יאפשרו שימוש במכשיר ע"ג הרשת שלהם? ואם יש לכם מכשיר אחר מומלץ יותר אשמח לשמוע על כך תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תקציב: 300 שח חריגה: 50 שח שימוש: ספורט בעיקר זיכרון: לא משהוא ענק גודל: משהוא שיהיה נוח לשימוש בספורט (ריצות כושר) אם יש אופציה לכרטיס זיכרון זה יהיה מצויין.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם קיים איזהשהו גאדג'ט שיכול לתפקד בתור קורא ebooks בצורה סבירה? כלומר מסך גדול, קונטרסט טוב אבל בלי יכולות וידאו וכאלה.. מצידי שיהיה שחור לבן. מצאתי בגוגל כמה מכשירים יעודיים, אבל אני לא חושב שהם קיימים בארץ והם יקרים בטירוף
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר - דגם nokia 6630. הייתה לי בעיה בהפעלת תוכנות והחלטתי לפרמט את המכשיר. לאחר הפרמוט כאשר אני מנסה לכתוב הודעה כלשהי זה רושם לי במספרים ואני לא מצליח להחליף לאותיות. לפני הפרמוט היה בצד סמל של מספרים/אותיות בהתאם למצב הכתב ויכולתי להחליף. כעת זה לא מופיע. עריכה: עניין האותיות והמספרים הסתדר איכשהו ועכשיו אני יכול להחליף. הבעיה המקורית שניסיתי לפתור לא נפתרה - תוכנות של חברת psiloc מסרבות לעבוד (בעבר עבדו) כאשר אני מנסה להפעיל תוכנה של החברה הנ"ל אני מקבל מסך שחור שכתוב בו protected by drm ואחרי זה המכשיר פשוט חוזר לתפריט שממנו בחרתי בהפעלת התוכנה ושום דבר אחר לא קורה. האם מישהו יודע מה ניתן לעשות בעניין? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היי, יש לי תלושי שי לאמזון וחבר שמביא מארה"ב, אני חושב לקנות גלקסי S4 מאחד הקישורים הבאים, אבל לא יודע מי מהם מתאים לכל הרשתות בישראל: http://www.amazon.com/gp/product/B00CIZFK9G/ref=cm_cd_asin_lnk http://www.amazon.com/gp/product/B00BV1MVJ0/ref=gno_cart_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2NRA1VO2B7B2X בקישור הראשון יש I9505 שזה 4G/LTE, ובקישור השני יש I9500 שזה 3G. בישראל מוכרים את שניהם, כשה-4G זול יותר. איזה מהם יתאים לכל הרשתות בישראל? אם שניהם, האם עדיף לקנות 4G לתאימות עתידית? עריכה: מההשוואה שיש כאן, אני מסיק שיש בעיה רצינית עם חיי סוללה לשיחות ב-I9505, על אף או מפני שיש לו כפליים ליבות לעומת I9500. זה לא בא בחשבון... אשמח גם להמלצה על קייס טוב לגלקסי S4 מהמבחר …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב המעבר לסלקום... אני גם מחליפה מכשיר. יש לי את הסוני אריקסון W910i.... כשבחרתי אותו חשבתי שהלכתי על הטוב ביותר אבל טעיתי. המכשיר נורא אכזב אותי מבחינת מהירות [מעבר בין תמונות וכ'ו], מבחינת מצלמה...[על הפנים..], מבחינת רמקול, וכנראה שיש עוד כמה דברים ששכחתי כרגע. אחרי ההתנסות עם הפלאפון הנוכחי, אני יודעת בדיוק מה אני צריכה מהמכשיר הבא שלי: - מצלמה איכותית. - מהירות. -רמקולים איכותיים, כי אני מתכוונת להשתמש בו גם כנגן. - שהמסך לא יהיה קטן מידי ושהצבעים יהיו איכותיים. -דור 3.5 ואולי הכי חשוב, שיהיה סליידר. אני נורא אוהבת פלאפון שהוא סליידר...[בגלל זה לקחתי את האריקסון הנוכחי שלי...]. אשמח להמלצות נ.ב יהיו גם הרבה משחקים ;D
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נקסוס 4 יד שניה שקניתי לפני חודש. עובד מצויין חוץ מהמטען שהחל מאתמול לא מטעין....לא יודע אם הבעיה היא במטען עצמו (אורגינלי של גוגל- המכשיר נקנה בגוגל פליי), או במתאם לשקע. הטלפון והכבל תקינים, כי דרך המחשב זה נטען. אז יש רעיון איפה לקנות מתאם טוב ומהיר שלא יהרוס לי את הטלפון? עדיפות לחנות בחיפה והקריות, כדי שלא אצטרך להמתין למשלוח. תודה לעונים ולמתעניינים!
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אופס: באתר הרשמי של סמסונג באוקראינה נמצאו תמונות של מכשיר הדגל העתידי אשר לא היו אמורות להיות שם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אני מנסה לשדרג את ה-I9500 ל-FIRMWARE הרוסי שמסתובב ברשת... אני מריץ ODIN 3.09 במצב רגיל הוא מזהה את המכשיר אני עובר למצב Download והוא לא מזהה אותו. הוצאתי את הבטריה ופתאום הוא כן מזהה אותו. (הבטרייה לא מקורית) האם משהו מכיר מצב כזה ? האם להסתכן ולעשות התקנה על המתח של המחשב ?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש לקנות טלפון חדש עד 1000 ש״ח. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש טאבלט לילדה בכדי שהיא תוכל לראות סרטים בזמן הנסיעה. השימוש יהיה בעיקר יוטיוב וכל מיני סרטונים וסדרות שאעלה לטאבלט. חשוב לי שיהיה לו אפשרות להתחבר ל hot spot בטלפון,, טעינה מהירה (יחסית), רזולוציה טוב וסאונד. מבחינת תקציב, אני לא יודע בכמה אפשר לקנות משהו סביר, אבל השימושים הם בסיסיים ביותר כך שאין צורך להשתגע. תודה,
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות, אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי. 1. בspec של המכשיר כתוב שצריך להשתמש במטען של 1.2 A מה אמור לקרות אם אני מחבר מטען א. עם 2A (במצב הזה המכשיר משתגע..) זה לא אמור להטעין כרגיל? ב. עם 0.7-1 A (זה לא אמור להיטען רק לאט יותר? ) 2. הזמנתי מטען לא מקורי באיביי, מלבד שוני בנתונים של זרם מתח מה יכול לגרום למטען להתחמם ולמכשיר להשתגע (לדוגמה כשמקלידים SMS הוא מקליד כל מיני אותיות שונות ומכפיל חלק מההקלדות בזמן שהמטען מחובר)? למעשה השאלה : איך אפשר לדעת שמזמינים מטען טוב שלא עלול להתפוצץ לי בקיר? תודה
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני בת 16 ועכשיו אני עוברת לסלקום. אני רוצה את הפלאפון נוקיה נ97 ואני לא יודעת אם הוא בשבילי.. אני נכנסת הרבה לאינטרנט. ויש כאלה שממליצים לי לקחת אותו וישנם כאלה שאומרים לי שהוא לא מתאים לי. מה לעשות? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים אחרי שאת העיניין של סרטים באורך מלא חקרתי והצלחתי,וגם את העיניין של מוסיקה חקרתי באורך מלא...יש לי שאלות נוספות בקשר לנוקיה 5800: 1.כדאי לשים את נגן המוסיקה powermp3?הוא שונה במשהו מנגן המוסיקה הדיפולטי? 2.איפה יש אתרים שבהם אני אוכל למצוא כמות גדולה של משחקים להורדה,שלא צריכים החתמה?כי אני יודע להחתים אבל לא תמיד זה עובד,אז יכול להיות שזה בגלל הסיבה הפשוטה שהטלפון שלי לא פר** אבל אני לא רוצה לדבר על זה כאן... תודה לעונים לילה טוב
-
- 11 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
http://blog.iphone-dev.org/ target release date for the unlock is New Years Eve 2008 רק קחו בחשבון שזה רק לגרסת מודם 2.11.07 שזה גרסה 2.1 ומטה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-