גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מכשיר TY TN . הותקן עליו תוכנת Push email של emoze. אך הוא לא דוחף אלא רק על ידי פתיחת האייקון הוא מקבל דואר - אך לא בצורה אוטומטית . למי יש פיתרון תודה . . שאלה שניה כיצד אני מגדיר במכשיר את נושא של גלישה / איטרנט אך ורק דרך WI FI .ולא דרך ספק הסלולר - אורנג'
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
מסך בינוני ואפילו אפשר בלי, ללא רדיו או הקלטה של כל דבר, הרבה שעות ניגון. קטן ואיכותי (: שיהיה GB 30 או ל-60 GB. מוזיקה נטו, זה מה שחשוב לי.
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו איימייל מZAGG והם הביאו לי שני קופונים (חד פעמיים) ל25% הנחה, הם תקפים לשבוע, אז השתיים הראשונים שמבקשים זוכים..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה להחליף את mini opera?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר להזמין מזאפ אני יודע .. אבל אני רוצה ללכת לחנות ולראות שזה מתאים לי , בנוסף אני לא רוצה לחכות עוד כמה ימים .. למשהו יש מושג איזה חנויות מחזיקות קייסים כאלה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על פלא עד 1400 ש"ח באורנג' אולי קצת חריגה שתיהיה מצלמה טובה.העדפה על 3 MP MP3 וכו' תודה D:
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
דו"ח חדש מעריך כי בקרוב מאוד שלושה מכל ארבעה מכשירים שמחוברים לרשת יהיה מכשיר חכם נייד, באופן שיחייב את העולם המקוון להמשיך ולהתאים את עצמו למציאות השונה לכתבה
-
אני צריך תוכנה לקריאת קבצי DOC לפאלפון של סוני אריקסון w705 הרזולוציה שלו היא 240x320 זה די דחוף אשמח לקבל תשובה בהקדם
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המכשיר הנ"ל http://www.gadgety.co.il/157348/xiaomi-mi-max/
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי חברים! אני מעונין לרכוש טלפון DUAL SIM מאחת החנויות הסיניות pandawill, DX וכד' רציתי להתייעץ איתכם בנושא, יש ברשותי שני סימים עם מספרים שונים, אחד של אורנג' והשני של פלאפון, האם שני הקווים יעבדו כראוי על אותו המכשיר? שאלה נוספת היא איזה מכשיר יתאים לי מבחינת תאימות לארץ (תדרים וכד') אשמח אם תמליצו לי על מכשיר טוב, ושיהיה די חזק, גודל המסך לא ממש משנה לי, ושיהיה בעל מצלמה טובה התקציב הוא עד 350-400$ תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אבל לא עם חוט לחבר לרדיו דיסק שזה יהיה יפה כזה מחובר קבוע גם אם זה עם רדיו דיסק שלפחות זה יהיה מחובר מבפנים ולא מבחוץ עם חוט
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באיחור קל, הנה מידע על כמה גאדג'טים מענינים שמצאתי בתערכות CES כמו תא דלק מימני שיטען את הטלפון החכם שלכם, אנטי-וירוס בחומרה שמתחבר בממשק USB, סוללת AA נשלטת על ידי טלפון חכם וכיוב'. http://www.netcheif.com/blog/?p=3239 http://www.netcheif.com/blog/?p=3257
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . מספר שאלות על הפלאפון Motorola Z3: 1.האם יהיה אותו גם בפלאפון ומתי? 2.מישהו ניסה אותו בחו"ל?(אין עוד בארץ..)
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
איך להוסיף רינגטונים לNOKIA 6600? יש לי קבצי MP3 והוספה שלהם לתקיית MUSIC לא עושה את העבודה
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מכשיר ניווט שמותקנת עליו תוכנת IGO 8, שמדברת בעברית ובנאגלית כי נקנתה בארץ. גם כאשר אני בוחר את שפת הממשק לרוסית, שפת הדיבור היא עדיין או עברית או אנגלית. האם ניתן להוריד ולהתקין מאיפהשהו קבצי שפה שידבר ברוסית? תודה לעונים. נ.ב. המכשיר הוא MIO 320 אם זה חשוב.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי משקפי תלת מימד של חברת סמסונג שקיבלנו יחד עם טלוויזיות סמסונג שרכשנו. בכל זוג משקפיים יש סוללה, ואת החלקים של המשקפיים, אז זהו, חיברתי את החלקים, הכנסתי את הסוללה למקומה, ולחצתי על כפתור ההפעלה שמעל המשקפיים, אך דבר לא קרה, התוכלו לעזור לי עם כך? אולי זה קשור לסוללה (צורת הכנסתה) או למשהו אחר. אשמח שתכתבו לי בנוסף איך משתמשים בהם עם טלוויזיות של סמסונג וגם אם זה משנה בין דגם (שנה) של טלוויזיה מסויימת.(צירפתי צילומים של המשקפיים).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השנה הקרובה עתידה להעניק לנו משפחת של דגמי Redmi Note 6, סדרת S טרייה, דגם Mi Mix נוסף - וגם גרסת Lite של מוצר הדגל Mi 7 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לקנות מכשיר GPS. אני לא המבין הכי גדול בתחום אבל כרגע השאלה היא, האם לקנות רק את הGPS עצמו, או כבר לקנות מחשב כף יד משולב עם GPS. ולהשקיע כמה שקלים שאין לי בעייה. האם זה כדאי? מכשיר משולב? וזה לא מאט ועושה בעיות? יש לכם משהו מומלץ? אני מאמין שאשקיע סביבות ה-1500-2000 שח איזו חברה, ואיזה תוכנת GPS מוממלצות כרגע? תדוה מראש
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מבולבלים מההיצע הקיים? היכונו לבואם של עוד דגמי ביניים מסקרנים וכנראה גם משתלמים מאוד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. האייפד של חמי נעול ע"י ICLOUD. הוא אינו זוכר את הסיסמה והאימייל לשיחזור היה על מקום עבודה ישן שהוא כבר לא עובד שם. חפרתי על זה בגוגל וכל מיני שיטות הזויות ביוטיוב וכלום לא עוזר. מישהו מכיר שיטה שיכולה לעזור? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה לסמארטפון לאחי הקטן, שיהיה לפי קריטריונים מסוימים - מסך 4" לפחות, שיהיה מצלמה קדמית ואחורית סבירות, שלאחורית תהיה פלאש, שיהיה אפשרות לצילום וידאו 720, 8 ג'יגה זכרון, שיריץ משחקים בצורה סבירה ושיהיה 8 ג'יגה זכרון לפחות. די הרבה קריטריונים, הכי זול שקופץ לי זה הגלאקסי 2, אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שואל אותכם כי אני כרגע במן עבודה בשמירה ויש לי זמן לשחק ואני חייב להעביר את הזמן, האם כדאי לקנות אחד כזה ? אני ראיתי את זה המכשיר בגירסה החדשה SLIM http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=2680 מה שלא הבנתי כשהתקשרתי אליהם הם אמרו לי המחיר 1900 שקל, ובאתר רשום 1700 , מה הגיוני בזה? הם הוסיפו בטלפון ואמרו שאני מקבל קופסא קשיחה בנוסף והיא עולה לבד 80 שקל, משחק מתנה וכרטיס זיכרון, אבל מה ששונה שלא רשום באתר זה הקופסא הקשיחה, לאן הלך ה 200 שקל הנוספים ? ועוד כשאמרתי שישלם במזומן אז הם אמרו 1850, מה שהם הוסיפו ואמרו שהם שמו גירסה פרוצה למכשיר, על זה הם כנראה לוקחים את השאר, האם זה כדאי ? משחקים אין לי בעייה להשיג. מה שבנוסף אני יצטרך זיכרון 4גיג'ה שבסביבות עולה 279 שקל ש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות משדר FM לרכב, אני יודע שזה לא הפתרון האידיאלי אבל אין לי דרך אחרת לנגן MP3. האם יש לכם המלצות, או על מה אני בכלל צריך להסתכל כשאני קונה? יש הבדל באיכויות של חברות/דגמים? אם למישהו יש נסיון ורוצה לספר חוות דעת גם מוזמן. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר מבוסס מערכת הפעלה של win6 עכשיו אני מתלבט לגבי שני מכשירים ובנוסף אני מחזיק כמה שאלות שאשמח לקבל עליהם תושובות אם למישהו יש. מכשיר ראשון HTC Touch DUAL - http://www.htc.com/product/03-product_htctouch_dual.htm מכשיר שני HTC Touch - http://www.htc.com/product/03-product_htctouch.htm מה מבין המכשירים הנ"ל נראה לכם יותר טוב? אם אני מביא אותו לארץ האם זו בעיה לעברת אותו? האם איירון או איך שלא קוראים להם תומך בזה? האם אורנג'/סלקום יאפשרו שימוש במכשיר ע"ג הרשת שלהם? ואם יש לכם מכשיר אחר מומלץ יותר אשמח לשמוע על כך תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תקציב: 300 שח חריגה: 50 שח שימוש: ספורט בעיקר זיכרון: לא משהוא ענק גודל: משהוא שיהיה נוח לשימוש בספורט (ריצות כושר) אם יש אופציה לכרטיס זיכרון זה יהיה מצויין.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-