גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
גוגל מפסיקה למכור באופן רשמי גם את דגם הדור השני של טאבלט הנקסוס 7 - האם חשיפה של טאבלט נקסוס חדש וחדיש היא רק עניין של זמן? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-7-%d7%96%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט בין הטאבלטים שבכותרת שימוש: אינטרנט, GPS, קריאת\כתיבת מסמכים, דוא"ל, העברת קבצים וסנכרון עם מחשב דרישות: זמן סוללה ארוך, USB. אני נוטה לפסול את ה ASUS בגלל בעיות יציבות ואטיות דפדפן - חפשו "Slow" בביקורות (השליליות) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=34-230-394&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Keywords=%28keywords%29&Page=1#scrollFullInfo עקר ההבדלים בין ה Galaxy ל XOOM : Galaxy - זמן סוללה ארוך יותר, Android 4 ( הZOOM צריך שדרוג מיד כשמוציאים מהניילון), משקל XOOM: זמן טעינה קצר יותר, HDMI ( ה Galaxy צריך מתא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! באתר bang god יש קופון הנחה בכתובת הזאת- http://goo.gl/VFOI8H (Discount Code - miband27 - Limited Codes valid till July 31st) שמוריד את המחיר מ50 דולר ל35 דולר... מחיר מעולה! הדבר היחיד שעד עכשיו מנע ממני את השעון זה שהוא עלה פי 2(!) מהמחיר שהוא אמור לעלות בסין וההנחה הזאת שכנעה אותי סוף סוף לקנות, חשבתי שאני לא אהיה היחיד אז החלטתי לשתף פה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, פירסמו את אפליקצית המצלמה החדשה של אנדראויד 4.2. אמור לעבוד על כל המכשירים. http://www.androidpolice.com/2012/11/01/download-the-android-4-2-cameragallery-app-with-new-ui-editing-photo-sphere/ עריכה: פה יש גם את המקלדת ואת החנות: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1964726
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נגן של IRIVER, ראיתי שיש 2 סוגי נגנים, כאלה המבוססים על כונן קשיח וכאלה שמבוססים על זכרון פנימי, מה ההבדל אם בכלל קיים? דבר שני איזה דגם שלהם מומלץ לקניה, האם קיימת תמיכה בעברית? האם בניגוד ל IPOD יש אופציה להטענה חיצונית ולא רק דרך USB? ובכלל האם יש נגן, אפילו של חברה אחרת שמומלץ, אני גם אשמח לשמוע. טווח המחירים נע בין 300-600 שקל. רצוי שיוכל להציג תמונות/וידאו (לא חובה) תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
המצב הנוכחי הוא שאם אני כרגע צופה בקובץ וידאו ולא רואה אותו עד הסוף אז בפעם הבאה שאני בא להפעיל את הקובץ אני נשאל האם לנגן את הקובץ מהתחלה או מהמקום שהוא הפסיק בפעם הקודמת. אני מעוניין לבטל את האפשרות הזו ושתמיד תמיד הקובץ יתנגן מהתחלה כאשר אני מפעיל אותו.האם ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ידידה שלי צריכה מחשב כף יד עם התכונות הבאות: מסך טוב, מערכת הפעלה וינ' מובייל, ויי פיי וג'י פי אס. כל זאת בעד 2000 ש"ח (הצעה: אולי כדאי לעשות סטיקי עם המלצות)
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
שלום. רציתי לדעת אם החיבור מיקרו USB שיוצא למתאם MHL שונה מחיבור מיקרו USB רגיל. העיניין הוא שקניתי לא מזמן מתאם MHL אבל החיבור מיקרו USB שלו לא טוב- ורציתי לנסות להחליף אותו- אז לפני רציתי לדעת אם החיבור הוא מיקרו USB רגיל או משהו מיוחד. (חשוב לי להדגיש שאני מדבר על ה"תקע" של הUSB מהמתאם ולא על השקע של הפלאפון) תודה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לפני חודש בערך הזמנתי מהGoogle Play Store את הנקסוס 4 16gb מארה"ב ב1450 ש"ח לאחר שהיועצתי בכם כאן בפורום. הוא אמור להגיע אליי עם בן משפחה ב4 ליולי ככה שהוא עדיין חדש.. אבל לפני מספר ימים ראיתי שיצא בהודו הXPERIA ZR שהוא בערך החיה לה חיכיתי כל הזמן הזה! זהה לחלוטין לנקסוס 4 כמעט בהכל, למעט המצלמה העדיפה שלו והחסינות המוחלטת שלו למים - שאלו שתי התכונות אולי הכי חשובות לי כשאני בחו"ל. ראיתי שהוא עולה בהודו משהו כמו 1900 שקל ככה שזה 450 ש"ח יותר ממה שהוצאתי. הבאסה היחידה אצלו זה שזה כמובן לא אנדרואיד נקי ומשום מה גם העיצוב של הנקסוס לדעתי הרבה יותר מרשים. ובכל זאת, כבר שנתיים שאני מחכה לטלפון-מצלמה סביר חסין מים לחלוטין, ככה שנראה לי שאסע לקנות אותו. למישהו יצא לראות ב…
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חבר של אבא שלי בקוריאה ואני רוצה לקנות את הנגן COWON Q5 אז מי שיודע כתובות או מספר טלפון או שניהם או כל פרט שיכול לעזור אני ישמח תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כבל USB המחבר בין מכשיר הפלאפון שלי לבין המחשב. באמצעות כבל זה, ניתן להעביר נתונים בין המחשב והפלאפון. הבעייה היא שאיני מוצא את הדרייבר המתאים לקשר בין החומרה (הכבל) לבין התוכנה (נתונים) אשמח לקבל קישורים לדרייבר זה. רועי.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב מבקש לרכוש טאבלט אשר ישמש גננת לאיחסון מוזיקה (חוקית שנרכשה ולא חו"ח הפרה זכויות יוצרים) ושידורה דרך בלוטות לרמקול נייד. הדגשים הוא נפח מספק, הוספה והורדה של שירים (ממחשב שולחני/נייד) קלה ומהירה ואם אפשר גם ניהול הרשימה באפליקציה נוחה וידידותית. מערכת הפעלה יציבה וטובה, כמובן תמיכה בעברית ומחיר זול ככל שאפשר. המלצות לגבי יצרן ודגם, דיס המלצות ודגשים או אינפוטים יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מכשירי הדגל החדשים של היצרנית הסינית הגדולה מביאים איתם חומרה מרשימה, אך נאלצים להתמודד גם עם אתגרים בלתי צפויים בשל החרם האמריקאי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נוקיה (אורנג') 6230, עכשיו אני מעוניין לאפס את הגדרות היצרן אבל הוא נעול על ידי קוד אבטחה. איך אני יכול לפתוח את הקוד הזה??? צריך עזרה ודחוף.... האם יש קוד טכנאי לנוקיה 6230?? תודה רבה רבה רבה!!!! המספר הסידורי של הפלאפון שלי הוא 353768005574855
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! כבר זמן רב מאוד שאני מחפש לiPhone 4 שלי מקלדת נורמאלית להקליד איתה SMSים. אני די בטוח שבעיית הSMSים באייפון היא אצל רבים, ולא רק אותי מעצבן להקליד הודעות במקלדת QWERTY זעירה. מה שאני מחפש זה איזה משהו שאפשר אולי להוריד מה-Cydia שמשנה את המקלדת של ההודעות באייפון למקלדת רגילה כמו בכל סלולרי, מקלדת שלוחצים על מספר מסויים כמה פעמים עד לבחירת האות הנכונה (למשל לחיצה על 3 פעמיים בשביל האות ב'). אם קיים משהו כזה אשמח להיות מעודכן. תודה מראש והמשך ערב מצויין, חנן.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות סטרימר HD שאני יוכל לראות את התכנים שיש לי במחשב נייד ובסמארטפון שלי ישירות לטלויזיה באיכות HD טובה אשמח לקבל הצעות לסטרימר טוב ואיכותי. חשוב שיהיה זול וטוב. מכשיר נייד : NEXUS5 תקציב: אני לא כל כך יודע מה המחיר פחות או יותר לכן אני מבקש שתציעו לי משהו זול וטוב. ראיתי כל כך הרבה סוגים באינטרנט ואני כבר מבולבל. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגמי ה-Realme 9 Pro וה-Realme 9 Pro Plus זוכים להשקה מקומית רשמית - לפני המתחרה המרכזי הישיר של Xiaomiלכתבה
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני יכול לחבר את השלט XBOX 360 לNEXUS 7 2013 שלי דרך המיקרו USB עם מתאם לUSB וזה עובד חלק. אבל הייתי רוצה להיות מסוגל לשחק עם שני שלטים על הNEXUS 7 והאם אפשר גם לחבר במקביל את הNEXUS 7 למסך הטלווזיה דרך הHDMI?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Kyocera היפנית מציגה את הסמארטפון הראשון שלא רק מוגן בפני מים, אלא גם מעוניין וממליץ שתשטפו אותו בסבון בכדי לוודא שהוא נקי ומצוחצח בכל עת לא בכל יום נתקלים בגימיקים ומאפיינים ייחודיים בעולם הסמארטפונים, אך נראה ש-Kyocera הצליחה לעשות זאת עם סמארטפון חדש שעונה לשם המוזר Digno Rafre – שמתואר כמכשיר החכם הראשון שבטוח לשטיפה עם סבון. מסכי המכשירים החכמים שלנו ידועים כבר מזמן בתור מרבצי חיידקים עסיסיים, אותם אנחנו מצמידים לפנינו באופן יומיומי, ובעוד שחלק מהיצרניות ניסו להציע פתרון לבעיה זו עם גימורים וחיפויים אנטי-מיקרוביאליים למיניהם – הפתרון הנוכחי שמאפשר לקרצף ולנקות את הסמארטפון הוא כנראה אפקטיבי הרבה יותר, לפחות ברמת תחושת הנקיון של המשתמש עצמו. …
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום חברים. בימים האחרונים כשאני מתחבר לרשת WIFI כלשהי, הוא מתחבר אבל אין אינטרנט. בחיבור לרשת ה WIFI מקבל IP, רשום CONNECTED אבל רשום ליד NO INTERNET. הבעיה לא ב WIFI, מכיוון שפלאפון אחר וטבלט אחר כן מצליחים לקבל גישה לאינרטנט באותה רשת WIFI. הבעיה בוודאות במכשיר כי גם ברשתות WIFI אחרות ישנה את אותה התופעה. המכשיר הוא נקסוס 6 מעודכן לגירסת מערכת ההפעלה אחרונה (6.0.1) דברים שכבר ניסיתי: 1. העברת ה WIFI במכשיר ל OFF וחזרה ל ON. 2. מחיקת רשת ה WIFI וזיהוייה מחדש. 3. איתחול המכשיר. 4. הורדה של ישומיים שאמורים לסדר את ה WIFI במכשיר (FXR WiFi fix and rescue) הדבר האחרון שלא ניסיתי למיטב ידיעתי הוא איפוס המכשיר להגדרות יצרן - דבר שאעדיף לעשות כמוצא אחרון, אלא אם כ…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שלמוטורולה יש כמה דגמים טובים? תודה נ.ב. מה אתם אומרים? לא להינעל על זה? http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-7082-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%9F-%D7%97%D7%9B%D7%9D-Motorola-Moto-360-2-Watch-SIlver-%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%94.aspx
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיל את גודל האייקונים בטאבלט?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בטעות נמחקו לי כמה קבצים בזיכרון של המכשיר עצמו (לא בכרטיס) ועכשיו הוא פשוט לא עולה, רק מראה לי שהוא צריך שאני אחבר אותו למחשב. מה אני יכול לעשות? איך אפשר לשחזר את זה? בבקשה, זה ממש דחוף!!! תודה רבה רבה מראש לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 5.12.2010 בשעה 15:40:23 לא משנה, הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-