גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מחפש אפליקצייה לאייפון שאני יכול להגדיר בה אתר אינטרנט (אחד או יותר) שברגע שהאתר מתעדכן בלדוגמא כתבה חדשה היא תקפיץ לי על כך הודעה. יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הי. יש ברשותי תקציב 2000 שח לקנייה של טאבלט, הדברים החשובים: הכי אמין, ידידותי וקל להפעלה. מסך הכי גדול. זהו פחות או יותר. אשמח לשמוע על אופציה הכי מתאימה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש עדכון לגבי הטאבלטים מבוססי אנדרואיד שאסוס מוציאה השנה ? בעקבות כל ההתפתחויות והוצאה של מכשירים החדשים בשוק ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט 10 אינץ ורציתי לשאול מה כדאי: יש את ASUS שהיא חברה ידועה ויש את הסיניים שהבנתי שאינול ואונדה הכי מומלצות. אני מצרף לינקים. אני מתלבט כי יש פער משמעותי במחירים של האיינול והאונדה לעומת ה ASUS ולא ברור לי מה פשר ההפרש הזה במחיר מה גם שהמפרטים של הסינים נראים לי טובים. אשמח לקבל עזרה. תודה http://www.aliexpress.com/item/in-stock-9-7-inch-Multi-Touch-Screen-Android-4-1-Tablet-PC-Ainol-Novo9-Firewire/731388572.html http://www.merimobiles.com/onda-v972-quad-core-32gb-9-7-inch-retina-screen-2048-1536-android-4-1-dual-camera_p/meri7367.htm
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למקרן פיקו, האם הVivtek Qumi q2 עדיין מחזיק בתואר תפו"א הלוהט בקטגורייה הזו? אם לא, אשמח להמלצות נוספות על מקרנים בקליבר דומה, אני הולך לצפות ממרחק של כ2-3 מטר או אפילו קצת פחות.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טאבלט בגודל 10 אינצ' יד שנייה.השימוש לגלישה כללית, אימייל ולא למשחקים. מעדיף אנדרואיד אבל גם אייפד בא בחשבון.אני נוסע לארה"ב עוד שבועיים אז ההתלבטות קודם כל אם עדיף לקנות בארץ או בחו"ל.ההנחה היא שאם מדובר ביד2 אז לרוב אין משמעות לאחריות. האם המחירים בארה"ב זולים משמעותית ?איזה דגם הייתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שיצא רום רשמי לHTC EVO 3D אנדרואיד 4 ICE CREAM
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להתקין עברית לבלאקברי 9800?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מתנה לחג מהעבודה טאבלט סיני כזה CROWN דגם CR9A13. הטאבלט מגיע עם אנדרואיד 4.0.4 הטאבלט עצמו די זוחל (לא מצפה שהוא יהיה שיא החוזק אבל אפילו גלישה הוא בקושי סוחב). אני לא משתמש אנדרואיד ולכן אין לי ניסיון. רציתי לדעת אם יש איזו אפשרות להחליף אולי את המערכת אולי למשהו יותר קל שהטאבלט יידע להתמודד איתו ואיך עושים זאת. ואם יש איזה מקום שאפשר ללמוד בו על אנדרואיד מאפס כי בחיים לא היה לי מכשיר אנדרואיד.
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קיבלתי מעבודה טאבלט סיני של "CROWN" מדגם CR9A13 שמגיע עם אנדרואיד 4.0.4 . אני מודע לזה שזה טאבלט לא חזק במיוחד ואני לא מצפה ליותר מדי אבל אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להחליף לו את הרום /לשנות בו משהו כך שהוא יעבוד יותר מהר (הוא בקושי סוחב דפדפן והטאצ' מגיב לאט). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש טאבלט שיהווה טאבלט שני בבית אחרי ה-IPAD. היעוד הוא לילדים למשלחקים בסיסיים ואינטרנט. כלומר, הטאבלט לא חייב להיות של אפל ולכן אני מחפש טאבלט יחסית זול אבל שעדיין יהיה טוב, חזק, אמין ויהיה רלוונטי לעוד כמה שנים. יש משהו כזה ב-KSP למשל ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, (פרסמתי את השאלה במספר אתרים ונראה כאילו אין כזה מתאם) לפני זמן מה קניתי כזה מתאם בלוטוט להעברת שמע מהמחשב לרמקולים: http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-V2...item33806cfdf0 אני מחבר אותו לכל מקור מתח : שנאי רשת עם יציאה USB , מארז בטריות עם יציאה USB, שקע USB במחשב וכד' , ויכול לשמוע ברמקולים או אוזניה ללא כבלים. המתאם הזה הוא חד כיווני ,כלומר מקלט בלבד. שאלתי היא : האם מישהו מכיר כזה מתאם בלוטוט , שהוא דו כיווני ,כלומר משדר ומקלט (כמו דיבורית לרכב) שיכול להתחבר לסמרטפון\טלפון סלולרי? (עם שקע של 3 או 4 טבעות או עם חיבורים לדוגמה כמו שכאן : http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-To-3...item1e7607db5b) חיפשתי ברשת אולם לא מצאתי ,יכול להיות גם שאינני יודע איך…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, התחלתי לפתח אפליקציה לאנדרואיד ואני מתלבט לגבי הDESIGN הנכון. אני רוצה שכל משתמש יכניס בהתחלה העדפות אישיות (לדוגמה סוג ספורט מועדף) ואז בכל כניסה יקבל מהשרת רק את המידע הרלוונטי אליו (לדוגמה כתבות רק בסוג הספורט המסוים). אני מתלבט לגבי איך לממש את זה: איפה לשמור את המידע של כל משתמש? איך אני דואג שכל הזמן יהיה לו את המידע העדכני כך שברגע שיכנס לאפליקציה כבר יהיו לו הנתונים והוא לא יצטרך לחכות לקבל אותם אונליין? ובכלל, אני חדש בפיתוח אפליקציות אז אם למישהו יש קישור גם להסברים איך ממש לממש את הקוד הזה אני אשמח. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בע"ה אני מקבל בקרוב נקסוס 4, כרגע אני עם נוקיה E72 שיש לו אופציה שלי אישית מאוד חשובה והיא צלצול בודד, כשהטלפון מקבל שיחה הוא מצלצל פעם אחת. האם מישהו מכיר אפליקציה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי איפון אם הגירסה העדכנית של איטונס איך אפשר להפוך שיר לרינגטון כמו שהיה גיתן בגירסה הראשונה של איטונס מודה על עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הגרסה הנ"ל יצאה לפני חודש +- וכרגע רק המכשירים הסינים של החברה מקבלים באופן רשמי את הגרסה החדשה. הפיתוח הרשמי לשאר המכשירים בשוק ש-Xiaomi תמכה בהם עד כה צפוי להמשך עוד זמן רב לדעתי, ועל המכשירים הלא רשמיים/כאלה שננטשו בגרסה מסוימת בכלל אין על מה לדבר, עד עכשיו. מה שהם עשו זה לאגד פורטים שמפתחים לא רשמים עבדו עליהם על בסיס ה-v5, חילקו אותם בבטא סגורה למשך שבוע ואז שחררו אותם לציבור. שימו לב שהרומים לא 100% אבל אני מאמין שב-xda ידאגו לזה ניתן להוריד כאן en.miui.com/thread-2651-1-1.html
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1811325 P509 תודה!
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, איך מגדירים הורדת תכנים לכרטיס הזיכרון הנוסף (SD CARD) ולא לזכרון הפנימי של המכשיר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, מי שבעניין לשלוח לי הודעה פרטית, תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש לקנות בתקציב נמוך ככל האפשר (עד 500 ש"ח זה סביר?) מכשיר טאבלט שכל ייעודו - סקירת תמונות ממצלמת goPro לה אין מסך. באופן ספציפי: 1. מסך טוב. 7" 2. יכולת להריץ וידיאו בפורמט MP4, גם וידיאו slowmotion בקצב 60-120fps. 3. יכולת לחבר את המצלמה ישירות ב-USB או בכבל HDMI ולקלוט אותה ככונן נייד. לחלופין (פחות טוב) יכולת קריאת כרטיס SD. יכולת לטפל בקבצים כמו במחשב (מחיקה, שינוי שם, עריכה). 4. חיבור WiFi וגלישה נוחה באינטרנט, להעלאת התמונות לאתר אחסון. 5. יכולת להריץ תוכנת עריכת תמונות כגון snapseed. אני לא צריך הרצת משחקים, תוכנות כבדות. אני כן אשמח ליכולת לקריאת ספרים, whatsapp, facebook, mail. GPS הוא לא בגדר חובה. הקאץ': צריך לקנות תוך שלושה שבועות (קניית Ainol בעייתית)…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות TF700 והבנתי שיש בעיה עם קפיאות במכשיר - במעבר בין דפי אינטרנט (טאבים) טעינות וכו. למשהו יש נסיון עם המכשיר הזה ? האם באמת יש בעיה במכשיר ? משהו המליץ לי בכלל לחכות / להזמין NEXUS 10 -אבל נראה לי שמסובך להזמין את זה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם החיבור מיקרו USB שיוצא למתאם MHL שונה מחיבור מיקרו USB רגיל. העיניין הוא שקניתי לא מזמן מתאם MHL אבל החיבור מיקרו USB שלו לא טוב- ורציתי לנסות להחליף אותו- אז לפני רציתי לדעת אם החיבור הוא מיקרו USB רגיל או משהו מיוחד. (חשוב לי להדגיש שאני מדבר על ה"תקע" של הUSB מהמתאם ולא על השקע של הפלאפון) תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ובכן, ה Cowon C2 שלי חטף מכה והחליט להתפגר, אין לי עליו אחריות ואני בספק אם שווה לשלם על התיקון (אמרו שיכול להגיע ל-300 ש"ח) במקום לקנות אחד חדש. האם יש נגן בשוק שמגיע גם לאיכויות הסאונד של הנגן הנ"ל, גם לזמן הסוללה שלו, גם לפשטות וגם למחיר? או שאולי כדאי לי לקנות C2 חדש וזהו? או אולי ללכת בכיוון של ה D20 הטרי שיצא לשוק, אם יגיע לארץ? חוות דעתכם תתקבל בברכות!
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש טאבלט לצרכי לימודים. חייב ווינדוס 8 (הרבה מהאתרי אינטרנט של האוניברסיטה דורשים ג'אווה) טאבלט כמה שיותר חזק (2 גיגה ראם לפחות, ובמעבדים של טאבלטים עדיין לא הספקתי להתעניין בגלל זה צריך עזרה) כפי שכתבתי, התקציב הוא עד 3000 וזה בגלל שראיתי טאבלט שממש הרשים אותי, ATIV של סמסונג כמובן שאם יש משהו זול יותר ועדיין מתאים לי אני אשמח לשמוע עליו. תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-