גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, יש לי שתי שאלות. נתחיל בראשונה, יש לי את הפלאפון Nokia 6120 Classic שהוא סימביאני (S60). רציתי לדעת מה התוכנות המומלצות וגם איזה גרסא הכי טובה ומה אני צריך לעשות כדי להפוך אותו למכשיר יותר טוב ? (כרגע הוא עם Firmware סטוק של אורנג'). תודה לעוזרים :] שאלה שנייה, בקשר ליציאה באייפוד. לחבר שלי יש iPod Video דור חמישי 30GB, והיציאה של האוזניות שלו נדפקה. אני יודע שיש דבר כזה שמחברים לחיבור USB וזה נותן יציאה נוספת לאוזניות. רציתי לדעת כמה דבר כזה עולה והאם זה שווה את זה? תודה לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום כולם... אני מתכנן חודש הבא לקנות IPHONE, בשביל הרבה שימושים שונים, וגם כדי לגלוש לפעמים באינטרנט הסלולרי. השאלה היא - כמה זה יעלה לי?? ממה שהצלחתי להבין משלמים מחיר על כל KB אחד, ולפי האתר של CELLCOM (דרך שם אני אתחבר) זה עולה 3 או 9 אגורות... זה כאילו לפחות 3 שקל על דקה! ולא מצאתי שום חבילת גלישה שם... ואני פשוט מאוד רוצה לגלוש באינטרנט הסלולרי, ואני לא יכול להוציא יותר מ50-100 שקל על האינטרנט בחודש... מישהו יודע כמה זה יעלה לי? תודה...
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות GPS טוב, ידידותי- לא מסובך, שיתאים מצידי רק לישראל, שיתחבר להרבה לווינים, מהיר, איכותי, שיגיע עם מטען ביתי ועוד כמה תוספות, ושיהיה לו עיברית. מה דעתכם? http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=519&AuctionId=7327515
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חשוב שיהיה GPS טוב אם תמיכה במפות של ישראל
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מכשיר ASUS A696 עם WM2006 שרכשתי לפני מספר חודשים. למכשיר יש בעיה ידועה שהוא מאבד את הקשר עם כרטיס הזיכרון אחרי השהייה. באתר של אסוס יש עדכון רום להתקנה עצמית שאמור לפתור בעיה זו (וכתוב מפורשות שהוא מתאים לגרסה העברית). שוחחתי עם נציגת שירות של חברת רונלייט והיא טענה שחל איסור להתקין עדכוני רום מהאתר של אסוס באופן עצמאי, מאחר וזה עשוי לגרום לנזק בלתי הפיך למכשיר. לטענתה הפתרון היחידי במסגרת האחריות הוא לשלוח את המכשיר אליהם לתיקון שעשוי לארוך עד 10 ימי עבודה. מאחר ואני משתמש במכשיר באופן יומיומי, ברצוני לברר מנסיונם של אחרים בעלי מכשיר זה, אשר התקינו את העדכון מהאינטרנט, אם נתקלו בבעיות כלשהן, עם התמיכה בעברית או בכלל. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ברשותי הנגן iAudio i7 למישהו יש מושג איך אני טוען אותו? קיבלתי רק כבל USB למחשב. (חיבור כמו של מצלמה) והקטע שהוא היה מחובר כמה שעות והסוללה לא עלתה, למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הי, אני שוקל לקנות איפון מחו"ל במחיר של 400$~ אבל לא מצאתי בשום מקום אפשרות לקנות אותו. אפילו ב- Ebay אין כלום. מישהו יודע? ולא אין לי קרובי משפחה בחו"ל או משהו בסגנון. עריכה: לא משנה, איכשהו פתאום אני כן מצליח למצוא ב- EBay.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי SONY ERICSON K610I הוא של אורנג ויש לי כרטיס של סלקום היתי רוצה לדעת איך לפרוץ את הפלאפון לסלקום
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הפלאפון k800i של סוני אריקסון,אני מעוניין לפתוח אותו שזה אומר שיש סיסמא מתי שאני פותח את הפלאפון ואני לא יודע איך לעבור אותה כאילו לבטל את הסיסמא או כול דבר אחר שיעזור לי לפתוח את המכשיר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש משחקים לפלאפון עם אפשרות לריבוי משתתפים דרך BLUETOOTH. הפלאפון שלי הוא K610i. המטרה העיקרית זה להעביר את השיעמום של שיעורי הסטוריה (הטניס המובנה בפלאפון די מעפן...) מחכה לתגובות 8)
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש נגן שגם מציג ווידאו ובעל איכות סאוונד טובה,מה עדיף את הזן : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=598024 שהוא 16 ג'יגה וחוץ מזה אני לא מכיר אותו או את הD2 8 ג'יגה עם כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה? את הD2 אני מכיר פחות או יותר ואני יודע שהוא מומלץ ואיכותי. הנגן ביעקר יחובר למערכת ברמה גבוהה ברכב אז הדגש על האיכות. המחיר אותו דבר פחות או יותר ,מה יותר מומלץ? עד 1300 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי בעיית קליטה בפאלפון לפעמים יש קליטה לפעמים אין בכלל מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה??? תודה לעוזרים?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לא מתכנן לקנות מאורנג' לכן לא מעניינות הפונקציות של דור 3. ראיתי שה-6120 מאוד מומלץ. האם יש עוד מומלצים בתקציב הנ"ל? אילו חנויות מומלצות ומאילו כדאי להתרחק על סמך חוויות קניה שלכם? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב מעט רקע יש לי מישהו שכנראה נוסע לאמריקה שיכול להביא לי אייפוד שזה כמובן אני מתכוון לקלאסיק וידאו 80 ג'יגה ששם זה עולה 800-900 שקל אני אחד ששומע הרבה מוזיקה ואני משתע שאני שומע ממקור לא איכותי אני רוצה בכנות לדעת עם האייפוד באמת מעביר סאונד בצורה מעולה. עוד דבר אני רוצה לדעת אם הוא מגיע לווליום נחמד ואם אני אביא לו אוזניות סטייל הג'ייביאל באמת אני אהנה מחווית סאונד מעולה. תודה לעוזרים נ.ב. הוא מגיע עם כבל למחשב?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם התוכנה הנ"ל עובדת על הPDA הזה: http://www.shopping.hp.com/store/product/product_detail/FA979AA%2523ABA? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון, אז ככה קניתי לפני חודשיים xbox 360 premium, שיש לו גם יציאת hdmi. השבוע קניתי טלויזית lcd של toshiba דגם 42x3000, הטלויזיה תומכת בfull hd 1080p. קניתי בbigbox כבל hdmi פשוט שבא בשקית ניילון פשוטה, הכבל עלה לי כ170 שקל. באתי הביתה וחיברתי את הקונסולה לטלויזיה והגדרתי בxbox שהוא ישדר ב1080i (שזה לא fullhd), הכל עובד טוב ויפה, לאחר מכן שיניתי את ההגדרה ל1080p (שזה full hd), הטלויזיה מציגה את התמונה לכמה שנייות, ואז התמונה מתחילה להבהב (רואים תמונה לשניה, ואז לא רואים, רואים לשניה וכו'....). חזרתי לbigbox וניגש שם למוכר אז הוא אומר לי שהכבל שקניתי זה לא כבל שתומך ב1080p, עכשיו הוא הראה לי כבל hdmi של monster cable שעולה כ500 שקל למטר, והוא אמ…
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התחלתי להשתעשע ברעיון של קניית iPhone/iPod Touch למעשה, אין לי כלל צורך בiPhone אבל אני מתעניין ביכולות שלו מעבר ליכולות של הiPod Touch. כמובן שאני לא מתייחס פה לעניין שiPhone הוא גם טלפון, אלא יכולות אחרות. למיטב ידיעתי המכשירים זהים מבחינת היכולת שלהם. לשניהם אותה החומרה בדיוק מלבד הטלפון שבאחד יש ובשני אין. אשמח אם תוכלו לחדד לי את הנקודה הנ"ל. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, קניתי בתאילנד סוני אריקסון W880 עם תמיכה מלאה בעברית. עידכנתי אותו לפירמוור הכי עדכני שלא כולל תמיכה מלאה בעברית אלא רק הצגה של הודעות בעברית. למישהו יש מושג איך אני יכול להוסיף עברית לגרסה החדשה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי סגור על הw910i אבל בזאפ כולם העלו את המחיר, היו כמה חנויות של "קנייה חכמה" ב1520 והעלו ל1700 =\\ בכל מקרה, יש פלאפון אחר עם איכות רמקול טובה, זמן דיבור גבוה, ומצלמה לא כלכך חשוב.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שאלה דחופה!!!!! קיבלתי את האייפון 16 גיגה עכשיו העניין הוא שהמכשיר לא נפתח ומצויר לי הכבל USB+I-TUNES ושם הוא אומר לי להירשם ל IT&T מה לסמן??? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי SANSA e270 של SanDisc עם 6 GB, ולפני כמה זמן התחילו לי בעיות עם הגלגלת (זו שזוהרת בכחול, למי שלא מכיר). בהתחלה חשבתי שאולי נתפס שם אבק, אבל זה לא זה. הדבר מקשה מאוד על העבודה עם הנגן כי כל פעם שמסובבים את הגלגלת או שזה קופץ קדימה יותר מידי או שזה בכלל מסובב אחורה. מה אפשר לעשות? יש לי את הנגן מנובמבר 2006 והאחריות נגמרה ואני לא יודע אם שווה לפתוח את זה ולראות מה הולך, לשלוח לתיקון או לא לעשות כלום. חבל, הוא נגן מעולה ואני ממליץ עליו! אם זה קרה לעוד מישהו שיגיב. תודה מראש: TMRider
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
^ לא מחפש אחד עם קליטה טובה, מחפש אחד עם יכולת קליטה מדהימה. אם מישהו נתקל או התנסה באחד כזה, אשמח שימליץ. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך אני שם THEMES, SKINS , תוכנות ומשחקים ב- MOTOROLA Z6M ? זה אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אם אני קונה מכשיר בארץ באחת מהחברות הפרטיות,כשאני אכניס סים של סלקום אני פשוט יכול לדבר? כאילו הם בכלל לא צריכים לדעת מזה? לצורך העניין זה המכשיר http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/7498.php
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-