עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך אני מתקין adobe flash player על הטאבלט כי ניסיתי להוריד ולהתקין דרך האתר וזה אפילו לא פותח את ההתקנה,אם יש אפשרות אחרת להתקין אשמח לדעת. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  2. שלום לכולם, ברצוני לקנות פלאפון חדש, התקציב הוא באיזור ה1500 ש"ח. ה HTC - Wildfire עומד במסגרת התקציב, ראיתי אותו בחנות והוא היה נחמד מאד. האם יש לHTC - Wildfire יכולת של זיהוי קולי כמו של נוקיה בדגש על תמיכה בעברית? למשל כשאר אומרים את שם המשתמש והוא יודע לבד לחייג לפי רשימת הקשר אפילו שהשם רשום בעברית. זאת התכונה החשובה ביותר כי הוא יתחבר לדיבורית לרכב ע"י bluetooth. במידה ואין האם יש אפליקציה שמבצעת את התכונה הנ"ל? בנוסף הייתי רוצה לדעת איך אנטנת הGPS שלו? האם היא טובה , כלומר קולטת מהר ויחסית מדויקת? האם יהיה ניתן להתקין עליו את גרסה 2.2 של אנרואיד? אשמח לשמוע על עוד דגמים או אופציות קיימות בשוק במסגרת התקציב ( ניתן לחרוג אך לא בהרבה). תודה מראש, גל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Hellgrace,

אני צריך נגן עם איכות וידאו טובה,שיהיה ניתן לראות עליו סרטים,ולקרוא כתוביות (כלומר,שיהיה מסך גדול עם רזולוציה טובה) חיי בטריה לא מאוד חשובים לי,אני אשתמש בו רק כשעתיים שאני אסע ברכבת לבסיס בינתים creative zen נראה לי אחלה,וגם המחיר שלו ממש זול באמזון,אבל אני לא בטוח שהמסך גדול מספיק (2.5 אינץ מספיק טוב בשביל שכתוביות יהיו קריאות?) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by sagi_10,

שלום, יש ברשותי נייד מדגם Nokia 5800 ובדרך כזו או אחרת נמחק הלוח שנה,האם יש דרך לשחזר אותו? תודה מראש,שגיא

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Born2Kill,

שלום לכולם (הרבה זמן לא ביקרתי בפורום!), אשמח לקבל מכם המלצה לסמארטפון עד 500 יורו (קונה את המכשיר בגרמניה) עם אפשרות לחריגה קלה (אם שווה את התוספת). יש לי כרגע גלאקסי S8, מרוצה ממנו. הבעיה היא שהסוללה נגמרת דיי מהר (אני איתו כבר שנה וחצי לפחות). התחשק לי גם משהו אחר... אז לא חייב גלאקסי חדש או משהו בסגנון, ממש לא, אבל בגדול מעדיף אנדרוייד. השימושים שלי בגדול: מולטיטאסקינג, צילום, פייסבוק ואינסטגרם. חשוב לי(!) סוללה שמחזיקה משמעותית יותר זמן (לפחות 20% יותר זמן). עדיפות למסך טוב (OLED) ומצלמה טובה. לא חייב מערכת שבבים הכי טובה כי אני לא משחק במכשיר, כמעט בכלל לא, אבל כן משהו שהוא נחשב מעל לסביר של ימינו. תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  6. call filter siesta היינו אפליקציה ייחודית ושימושית אשר מאפשרת לך להעביר את הפלאפון למצב שקט ועדיין לקבל שיחות מקבוצות אנשים או מאנשים בודדים אשר הגדרת כ"שוברי" מצב השקט שהפלאפון יצלצל כרגיל למרות שהוא נמצא על מצב שקט. https://market.android.com/details?id=com.popolomedia.android&feature=search_result תכונות: הגדרת קבוצת מתקשרים :לכל קבוצה ניתן להוסיף אנשי קשר שתרצה לאפשר להם להתקשר. ניתן ליצור קבוצות עסקים/ עבודה/ משפחה וכו. הפעלה מהירה : אין לך זמן ליצור קבוצת אנשי קשר ? אתה עומד להיכנס לישיבה בעוד כדקה ? השתמש בהפעלה מהירה על מנת לבחור למי מהמתקשרים אתה מאפשר להפריע לישיבה. העברת הפלאפון למצב רגיל באמצעות sms : הפלאפון במצב שקט/ רטט ? אתה לא זוכר איפה שכחת את הפלאפו…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  7. היי. קניתי מאמאזון ארה"ב Tab S6 בגודל 10". המטען הגיע עם שקע אמריקאי. יש לי מטען של טבלט ישן Tab A בגודל 8". האם אפשר להשתמש במטען הישן עם הטבלט החדש? לשם השוואה הנה התמונה (הישן שבו אני ארצה להשתמש נמצא למעלה) תמונה: https://i.imagesup.co/images2/8e4cf44d98a413c104f6d10f1b5db208c372f41c.jpg

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לאחר דחייה קלה בשל ביקוש גדול מהצפוי - כעת צרכנים בצפון אמריקה יכולים לבחור בתשלום של 1,500 דולר עבור המכשיר החכם הקומפקטי שמחזיר את המותג Razr אל מרכז הבמה לכתבה

9. Started by dolypooh,

אהלן חברים. העליתי את השאלה הזו בפורום הסלולאר ולא קיבלתי תשובה, אני מקווה שמכאן אקבל מידע רלבנטי. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב של 500 ש"ח, מצאתי שני מכשירים שיכולים להתאים עבורי: Lenovo A369i Samsung Galaxy Mini 2 S6500 לגבי הגלקסי קראתי ביקורות מאוד טובות ממשתמשים (זאפ) ולגבי הלנובו לא מצאתי תיעוד לאמינות שלו. כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו (את הלנובו) בעיקר כי המסך שלו גדול יותר, למישהו יש מידע עליו? מישהו יכול לומר לי מה איכות המכשיר? אשמח לכל עצה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מכשיר ה-Poco M4 Pro קרוב להשקה ומקבל חשיפה מורחבת עם תמונות ומפרט - שנשמע דומה מאוד לכל מה שקיים ב-Redmi Note 11 הטרילכתבה

11. Started by yossi_b,

חזרתי מארה"ב ולקראת נסיעות נוספות. במקום היותי בארה"ב (יוסטון/טקסס) אין אפשרות להסתדר בלי GPS. נזכרתי שקניתי בארץ לפני כמה שנים מכשיר של QUE דגם NQ503 ועליו תוכנת IGO עם מפות ישראל ואירופה. אני רוצה להפעיל המכשיר כ-GPS עם מפות יוסטון/טקסס ארה"ב.. כשביררתי ב-IGO בארץ הבנתי מהם שמעבר לעובדה שמחירי המפות שלהם מאוד גבוהים, אין להם את מפות יוסטון/טקסס בארה"ב בין בקניית המפות (300 ש"ח) ובין בהשכרתם (100 ש"ח לחודש) . איך ממשיכים בכל זאת ומגיעים למצב שיהיו לי את מפות ארה"ב (בדגש על יוסטון) על המכשיר? צריך לפרוץ את המכשיר ?(איך עושים את זה?) להוריד מפות של ארה"ב ולהתקין אותם על המכשיר? (ומאיפה מורידים? ואיך מתקינים?) כל עזרה תתקבל בברכה. יוסי

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by tood24,

כותרת, נא לכתוב אימייל בהודעה פרטית ההזמנות מוגבלות בימים ספורים בין 3-6 ימים

13. שלום לכולם ברשותי איפון אם הגירסה העדכנית של איטונס איך אפשר להפוך שיר לרינגטון כמו שהיה גיתן בגירסה הראשונה של איטונס מודה על עזרתכם

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by RL,

רציתי לדעת אם יש קובץ קריאה שניתן להעביר לפלאפון ולקרוא אותו.. (word או כל דבר אחר) ואם כן אז איזה? זה דיי חשוב לי.. תודה מראש =]

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  15. אהלן, שיחררתי היום גרסא ראשונה לאפליקציה חדשה שלי - סימולצייה למסחר בבורסה. הרעיון שלה נורא פשוט, מסחר בבורסה עם כסף מדומה, על בסיס מידע אמיתי. ניתן להוריד אותה מכאן: https://play.google.com/store/apps/d...stocksimulator אשמח לקבל פידבק על האפליקציה, ואשמח גם אם תתנו לה דירוג חיובי במארקט. תודה !

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. כידוע לי יש עיזה שהיא בעיה עם מכשירי כף יד של ASUS עם הI-GO וצריך להוסיף לתוכנה איזה קובץ TXT בשביל שהתוכנה תעבוד על המחשב כף יד. משהו בבקשה יכול להביא לי את הקובץ TXT הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by id3232,

שלום אני צריך לקנות למישו מכשיר (עדיף פלאפון) שיכול להציג בשידור חי מצלמות אבטחה ממקום כלשהו. המכשיר צריך להיות אמין מהיר ואיכותי. עדיפות לפלא' ולא למחשב כף יד(nokia גם עדיף). תודה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  18. חשיבות גבוהה - איכות ועוצמת סאונד טובה (ללא מגבר) - ממשק משתמש נוח - תמיכה בעברית - רדיו - אפשרות העתקת קבצים ממצלמה דיגיטלית - זמן סוללה של לפחות 10 שעות חשיבות בינונית - תמיכה ב-OGG - קומפקטיות ומשקל (אני יכול להסתדר עם נגן בגודל של פאלם/פוקט-פיסי ואפילו קצת יותר) - אפשרות להחלפה עצמית של הסוללה - מסך שאינו מסנוור במקומות חשוכים חשיבות נמוכה עד אפסית - תמיכה בווידאו או תמונות - תמיכה ב-WMA, AAC - עיצוב חיצוני אסתטי - איכות האוזניות המצורפות (אני מתכוון ממילא להשתמש באוזניות שלי) - יומן, משחקים ושאר גימיקים התקציב המקסימלי הוא 2000 ש"ח לנגן עם דיסק 60GB ו-1500 ש"ח לנגן עם דיסק 30GB. ממה שראיתי בינתיים, ה-Zen Vision:M נראה מבטיח (במיוחד במחיר מפתה של 100…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by urich,

טוב יש לי את הנגן בערף שנה באמת מומלץ אבל עדכנתי קשוחה מ 1.01.29 ל 1.01.30 אין אפשרות לבחור את האזור כמו עם התוכנה הישנה של העדכון והוא לא נתן לבחור את ישראל ועברית לכן אין תמיכה בעברית אלא רק הפוכה וגם לא בתפריטים האם אפשר למצוא ולעדכן ידנית את הנגן 1.01.29 ידנית איכשהו.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by malcolmx9,

אני רוצה לקנות אייפון גרסת 32GB או 16GB. דרך המפעילים הסלולריים בארץ המכשיר יעלה 2500+ שקלים, והבנתי שמחו"ל אפשר להזמין זול בהרבה! אני הולך להזמין כנראה שני מכשירים, לי ולאחותי, כך שאני צריך חנות אמינה עם סכום כל כך גדול שנוציא. איזה חנות אמינה ומומלצת יכולה לעמוד ב"משימה"? כמובן אחת שעושה משלוחים לישראל. אני יודע לקראת האייפון החדש אגב, יקר לי מדי. לחכות עד שהמחירים יוזלו, גם של הגרסאות הישנות, אני לא רוצה כי הזמן לא ידוע!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הסמארטפון המוביל החדש של סוני נחשף בסרטון, אשר גם מאשר לכאורה את הפרטים המבטיחים ששמענו בימים האחרונים לכתבה: http://hwzone.co.il/רגע-לפני-החשיפה-המיועדת-צפו-ב-xperia-z5-בפעולה/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Guarding angel,

http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/motorola-milestone-xt720-694979/review אחלה מכשיר בהחלט,אך שכחו לציין כמה דברים חשובים : * איכות השיחה * איכות הספיקר * רגישות המסך * קליטה * האם יהיה ניתן לשדרג לאנדו 2.3 סקירה נחמדה,אך נחכה לסקירות של ההוא עם הקול הסקסי מ-PhoneArena ו-GSMArena

23. Started by iem,

לאחר שעיינתי בכמה תגובות על הנגן של קריאייטיב Zen Vision M, שיש לו בעיות קיפאון ושהאחריות האמריקאית לא משהו עליו מה חוות דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  24. הדיווחים אודות מכשירי הדגל הבאים של היצרנית הקוריאנית מתגברים, עם עיבוד דיגיטלי חדש למראה המיועד וגם הצהרה על טכנולוגיית מגע מתקדמת שתיתן פייט ליריבה הגדולה ביותר שנת 2016 אוטוטו כאן, וזה אומר שהשמועות אודות מכשירים חכמים חדשים מתחילות לצבור תאוצה עוד הרבה יותר מכל מה שקיבלנו במהלך החודשים האחרונים. מי שמובילה את החבורה, באופן די מתבקש, היא סמסונג ומכשירי ה-Galaxy S המיועדים שלה, שמהם אנחנו עשויים לקבל ארבעה בבת אחת(!) בחודשים הקרובים, כשראוי לציין כי חשיפה ב-CES 2016 בעוד כמה שבועות נראית כמו אפשרות עם סיכוי קטן, והאופציות הבאות בתור הן בתערוכת MWC 2016 בפברואר או באירוע ייעודי נפרד כלשהו במרץ 2016. לפי דיווח עדכני שעושה סבבים ברחבי הרשת, הסמארטפונים המוב…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  25. אחרי 10 שנים (כן, החזקתי את אותו טלפון נייד במשך עשור) התקלקל לי הטלפון הנייד והחלפתי במכשיר חדש. לקחתי את samsung x200 וראיתי שיש לו אפשרות לשחק משחקי java. איך אני מעביר משחקים מהמחשב אל הטלפון הנייד שלי? איזה משחקים אני יכול לשחק במכשיר שלי? אין לי שמץ של מושג ואני מאוד אודה למידע שיעזור לי

• 0 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.