עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Ovid,

משום מה לפני כחודש התחילה לי בעייה מאוד מוזרה. המטען מטעין ממש ממש לאט את הטלפון. לפעמים הוא אפילו פשוט מפסיק להטעין אותו. החלפתי הרבה מטענים, ניסיתי להחליף סוללה (עם הסוללה שלי אדם אחר כן הצליח להטעין רגיל ואני עם שלו עדיין לא) ,וכשהגעתי לחנות לנסות להחליף את השקע בטלפון עצמו, אמרו לי שזאת לא הבעיה. הקטע הוא שיש כמה מטענים שאיתם הוא כן מטעין לי נורמלי, והוא גם מטעין לי אותו נורמלי דרך כבל USB למחשב. אני על גרסה רשמית רגילה 4.1.2. יעזור אם אני אצרוב איזה רום (חשבתי על MIUI) ?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by roe10,

היי אני מקווה שזה הפורום המתאים. רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים על המכשיר הזה? האם החברה אמינה? (כי אני יודע שהם טובים בחומרה למחשבים השאלה איך הם עם סמארטפונים) האם למישהו יש את המכשיר הזה? ובשורה התחתונה, כדאי או לא? (בהנחה שמבחינת הנתונים היבשים הוא סבבה בשבילי) המחיר שלו הוא 1,000 ש"ח בארץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by brighi,

אהלן, עד לא מזמן הייתי סגור על טאבלט וינדואס, אבל אחרי שימוש לפטופ עם מסך מגע אני לא בטוח שהשימוש בטאבלט יהיה לי נוח. עד כמה הממשק של טאבלט יהיה שונה מאשר הלפטופ? יש מקום שאפשר לראות בו איזה טאבלטים של וינדאוס עתידים לצאת (או טאבלטים בכלל?), גם עניין האפליקציות בוינדאוס קצת מדאיג (יש דברים שיותר נוח לעשות באפליקציה מותאמת מאשר באתר אינטרנט) חשבתי על האייפד אייר, יוצא לייבא אותו 2400 ש"ח בערך ואני מאמין שהמחיר בארץ לא יהיה זול יותר. האם יהיה לי עליו אחריות בארץ? ואולי בכלל כדאי לי טאבלט אנדרואיד? (השתמשתי גם בIOS וגם באנדרואיד, ככה שזה לא ממש משנה לי) בעיקרון, השימושים העיקריים שלי יהיו צפייה בוידאו (כנראה שעות), גלישה באינטרנט, מייל וקריאת מסמכים (אולי טיפה לערוך, אבל לא …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by oren12,

שלום לכם, יש לי מערכת קולנוע של סמסונג בעלת יציאת HDMI אחת אני מעוניין לשמוע מהמערכת גם מהמחשב וגם מהטלוויזיה הבעיה היא כזאת: יש לי ממיר HD של הוט שמחובר לטלוויזיה (משמע אני רואה ושומע HOT רק מהטלוויזיה) - גם הממיר בעל יציאת HDMI אחת ואני צריך איזשהי דרך לחבר גם את הממיר של הוט אל המערכת קולנוע, ואני צריך גם לראות בטלוויזיה (המחשב שלי מחובר למערכת קולנוע באמצעות PL בלבד ומחובר לטלוויזיה באמצעות VGA) אם אני יקנה את המפצל הבא: ואני יחבר את המפצל אל הממיר, ואני יחבר יציאה אחת לטלוויזיה ויציאה אחת למערכת קולנוע, האם אני אראה בטלוויזיה וישמע מהמערכת קולנוע או שHDMI לא יודע לעבוד במקביל ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי GPS C520 עם IGO 6. יש לי שאלה, האם מישהו הצליח להכניס לשם מכונות מהירות? אם כן בבקשה תפרטו איזה קובץ שמתם ומאיפה? תודה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by taltarablus,

הוכיחו את כישורי הצליפה שלכם על ברווזים, נסו להתנגש ולהתהפך בצורה המרהיבה ביותר ושחקו פוקר בסגנון Far Cry 4 - זאת ועוד במשחקים החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-47/

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  7. שלום וחג שמח אני שוקל לרכוש אחד משני המכשירים הנ"ל שהם מכשירים משולבים וקלים הכוללים תמיכה ברשת אלחוטית, gps, בלוטות, ובה בעת הם גם טלפונים סלולריים. קישורים לדוגמה: http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?ProductID=463 http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?ProductID=466 מה דעתכם על שני המכשירים האלה, מה הסיכון שבהשקעה, מי מבין שניהם עדיף (ל-ETEN Glofiish M700 יש מקלדת פיזית ואילו ל-ETEN Glofiish X500 אין מקלדת כזו).

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by Lidor2000,

מישו יודע אולי איך ניתן להפעיל את הנוטיפייקשן של הודעה חדשה בצורה ידנית באנדרואיד? תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יצרנית המכשירים החכמים העולה מצהירה כי תשיק בעוד כמה חודשים סמארטפון דגל חדש ומתקדם, שיבוסס על שבב ה-Helio X20 בעל עשר ליבות העיבוד לכתבה: http://hwzone.co.il/elephone-p9000-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9c-%d7%a2%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%99%d7%91/

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  10. לפי דיווחים ברחבי הרשת, נראה כי קיימת תקלה מערכתית במפעילת הסלולר גולן טלקום אשר מקשה או לא מאפשרת קבלה של שיחות נכנסות אצל חלק מן המנויים לכתבה: http://hwzone.co.il/תקלה-ברשת-גולן-טלקום-לא-מאפשרת-קבלת-שיח/

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by onetwo,

שלום, יש לי LG G2 כמה חודשים והייתי מרוצה עד הגג. הבטריה החזיקה לי יותר מיומיים והייתי שמח ומאושר. לפני כמה ימים, לפתע פתאום, הבטריה החלה ליפול כמו זבובים. כל כמה דקות יורד אחוז. ניסיתי את כל הטריקים - לכבות ולהדליק, לסגור אפליקציות, תוכנות של בטריה, למחוק את הCACHE, לסגור אפליקציות דרך ההגדרות ועוד - ללא הועיל. בתוכנה של הבטריה הוא כותב שמערכת אנדרואיד לוקחת מעל 30% ואין לי מושג על מה. אני משתמש בLG רק לצורכי עבודה - סמסים, ווטסאפ, קצת סרטונים וזהו. שום אפליקציות מיותרות, כלום. אני לא יודע מה לעשות - איך אני מחזיר את הLG להיות כפי שהייתה. כרגע הבטריה נגמרת צ'יק צ'ק, ואין לי מושג למה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by timac,

איך אני משנה תפונט של העברית הוא על הפנים.. ניסיתי לעדכן גרסא לא עזר מה עושים?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by SLI/CF,

האם כוח העיבוד (על פי השערה מושכלת בלבד) של ה-iPhone 5 עולה על יכולת העיבוד של ה-S3? אם כן - אז איך זה יכול להיות שה-S3 יותר טוב מה-HTC One S בכוח העיבוד הרי ה-HTC One Sמבוסס על A15 כמו ה-iPhone 5? אם לא - אפשר הוכחות?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  14. בעיקר רציתי לגבות את הודעות ה-SMS (אנשי הקשר פחות חשובים) ורציתי לדעת האם יש תוכנה או משהו דומה שמאפשר לי לעשות דבר כזה. אני לא מדבר על השירות בתשלום שמציעות החברות הסלולריות

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  15. אני מעוניינת לרכוש מחשב כף יד ואני מתלבטת בין שני המכשירים של asus 696 או asus 639 . מבחינת התקציב שניהם פחות או יותר אותו מחיר (הבדל זניח). אני יודעת שצורתם שונה במקצת אך מה עדיף מבחינת איכות ,פחות תקלות ,קליטה טובה של gps ,זמן סוללה,ואריכות חיים. בקיצור אם יש לכם אפשרות לציין הבדלים בין המכשירים ולבסוף לתת המלצה מה עדיף ?. תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  16. אני מנסה "לשדר" את מסך הפלאפון שלי(LG G5) לטלווזיה בכך שאני עושה MIRROR על FIRE TV STICK שמחובר לטלווזיה. זה עובד אבל... יש לאג של איזה שניה 1. כלומר מהרגע שאני לוחץ על כפתור בפלאפון ועד שאני רואה את זה על המסך עוברת בערך שניה. ניסיתי גם דרך הראוטר וגם להפוך את הפלאפון שלי לHOT SPOT ושהAMAZON FIRE TV STICK יתחבר לפלפאון. איך אפשר לעשות SCREEN CASTING מהפלאפון שלי שיעבוד בלי LAG? למה בכלל יש LAG? אין מספיק כח עיבוד? הWIFI באמת כזה לאגי? לא ברור למה...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by KF,

כמה שאלות בנוגע לגלקסי 8 : * האם בטוח להכניס את המכשיר למים ? * במידה והמכשיר היה במגע של מים , מתי יהיה מותר לחבר את המכשיר לחשמל * האם ניתן לחבר מוט סלפי (שמתחבר לשקע אוזניות) ולהרטיב במים ? - האם זה יעבוד ? תודה

18. שלושה יישומים נסיוניים של הענקית זמינים כעת להורדה - אחד לאנדרואיד, אחד ל-iOS ועוד אחד עבור שתיהן יחד לכתבה

19. אחרי זינוק מרשים קדימה בשנת 2017 ומכירות שתפחו - אנחנו מתוכננים לקבל עוד מכשירי נוקיה מסדרה 6, ואולי גם סדרות חדשות שטרם יצאו לדרך לכתבה

20. הדור החמישי והשישי של הכרומבוקים מבית היצרנית האמריקאית מגיעים ללא יומרות, אך מיועדים לשרוד גם את סביבות השימוש האכזריות ביותר לכתבה

21. Started by danikos,

שלום , קיבלתי את הדגם הנ"ל עם WM5 גרסא 5.1.525 אבל אין בו עברית , רקאנגלית ובלוקלים אין ישראל . איך אני מוסיף לו עברית וראיתי גם שיש כבר WM6 איפה אפשר לשדרג ? תודה .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by e.s,

אני קונה מחר ipod touch מבנאדם ביד שנייה: הוא יכול למכיר לי מכשיר נעול או חסום או משהו שאני לא יכול לבדוק במקום? מה אני צריך לבדוק במכשיר ואיך אני יכול לברר שלא דפקו אותי כי כבר קניתי ipod נאנו שכשחיברתי אותו למחשב בפעם הראשונה הוא ננעל לי דחוף מאודד!!

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by UVnet,

מישהו יודע איזה מכשירי DVD אפשר לקנות בארץ שעושים Upscaling (שיפור איכות התמונה), אם בכלל אפשר להשיג כאלה?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by Atom Mother Heart,

המכשיר לא היה בשימוש בכלל במשך חצי שנה ועכשיו הוא לא מגיב כלל מה אתם אומרים הלכה הסוללה או משהו אחר?

25. המכשיר התקציבי הטרי מבית Xiaomi יהיה אחד מהראשונים לעשות שימוש ב-Helio G99 המשופר של Mediatek - אך האם זה יהיה מספיק בכדי להיות רלוונטי בסביבה התחרותית שאליה הוא מגיע?לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.