עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, יש ברשותי מכשיר סמסונג גלקסי s3 חדש. העברתי זמנית את כרטיס הסים שלי מהנייד הקודם (נוקיה ישן) לסמסונג החדש אחרי שקצצו לי אותו כדי שיתאים למיקרו סים של הסמסונג (לא לדאוג כבר יש לי מיקרו סים חדש) סיבת ההעברה היא כדי להעביר את אנשי הקשר שהיו לי על הסים למכשיר החדש. ניסיתי את האופציה של "יבוא נתונים מכרטיס סים" בסמסונג. אך ללא הועיל. כשניסיתי לבצע את הפעולה לא ראיתי אף איש קשר על כרטיס הסים האם מישהו מכיר דרך אחרת יעילה יותר לעשות זאת. תודה, שבת שלום

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by rams99,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16659

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. המקלדת הוירטואלית במסך מגע של הטוארג (2012) מוצגת בסידור ABC, יש לכם מושג אם יש אפשרות להחליף את הסידור ל-Qwerty ? תודה! (:

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. הימים בשבוע (א, ב, ג...) הולכים מימין לשמאל ומספרי הימים בחודש הולכים משמאל לימין. איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by rahr,

שלום קיבלתי את הטאבלט אתמול ואני לא מבין הרבה במחשבים אבל כאשר אני נכנס ל WIFI כדי לאתר רשתות פתוחות הטאבלט מראה שהוא מאתר רשתות פתוחות אך הוא לא מצליח להתחבר ואני לא רואה את הסימן (שאמור להיות בצבע ירוק או כחול) שהוא מחובר לרשת. האם הבעיה היא בטאבלט או בהגדרות שצריך לשנות לקליטה של אינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by alexsajno,

מישהו מכיר אתר שמאפשר בניית אפליקציה חינמית סטנדרטים שכבר באה אם כל מיני אופציות וזה ללא תשלום? אני צריך רק קובץ APK שלא מוגבל בUSERS בלי פרסומות שאני יכול להביא פשוט מבן אדם לבן אדם ע''י סריקת קוד או מייל ולא שיהיה פתוח חינם בGOOGLE PLAY בכל אתר עושים קומבינה ממקום אחר. כתוב חינם ואז צריך לשלם משהו....

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. אם אני יעבור את החבילה מעונין שתהיה האטה בגלישה

• 0 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. אני מתלבט בין שני סמארטפונים, עוד שבועיים אני בארה"ב ואקנה אחד מהם. השאלה היא פשוטה. ב SPEC של המכשירים בין היתר יש ערכי SAR. על האוזן 0.48 לפי תקן אירופאי ו 0.96 לפי התקן האמריקאי. למה אני צריך להתייחס ? האם אלו אותם ערכים שנמדדים לפי תקנים שונים בין 2 היבשות ? האם מכשירים שנמכרים בארה"ב משדרים יותר חזר ולכן הערכים שלהם יותר גבוהים? תודה רבה לעוזרים. ליאור.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  9. זה אפשרי לשנות את השפה מאנגלית לעברית דרך MORE LOCAL כמו שאפשר בגרסה 4.2.2 בגרסה 4.3 בגלאקסי 4 דגם 9505 אני רוצה לשנות גרסה ל-4.3 אבל אין גרסה רשמית בארץ לדגם זה ואני רוצה לשים גרסה מחול אז אפשרי לשנות לעברית תשפה דרך MORE LOCALE בגרסה 4.3 ?? זה אפשרי ?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Yaniv,

יש כאלה שאין להם כרטיס אשראי או בעלי מסגרת קטנה, לפני כ-חמישה ימים גולן טלקום הוסיפו אפשרות להוראת קבע בלי עוד תשלום על עמלה או עוד אקסטרה כסף. לדעתי גולן רק תופסת תאוצה ומשתפרת , מצד אחד היא מפעילה וירטואלית בעלת כמות אנטנות קטנה משלה והרבה טוענים שהיא "גוזרת קופון" על האנשים אבל לי אישית אין בעיה עם זה, אך מצד שני היא מביאה הרבה שירותים ונוחות שלא היו קיימות עד עכשיו במפעילות. http://www.themarker.com/technation/1.2173210

• 0 תגובות
    • 6.1k צפיות
  11. חגשמח לכולם נפל לידי נרתיק חדש באריזה ואשמח לתת אותו דמי חנוכה לאחד מחברי הפורום. מדובר עלcm case-mate barley there 4 blackberry bold 9000 בצבעי -אדום-יין שחור (דו צבעי) לדעתי מאוד יפה ויכול בהחלט להתאים הן לגברים והן לנשים. מגיע עם מגן מסך ומטלית ניקוי. למסירה בת"א.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by harap,

היי חברים, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת אלחוטית בתקציב של עד 500 ש"ח לבית. אני לא מדפיס הרבה וחשוב שתהיה צבעונית. ואשמח שלא תציעו לי מדפסת שאם חסר לה צבע אחד היא מושבתת. אשמח להמלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, התחלתי במסע שכנוע על אבא שלי - כך שיעביר אותו, את אמא שלי ואת אחי מפלאפון לגולן. החסכון החודשי יצא הרבה מאוד כסף, אבא שלי עושה שיחות לארהב ובגולן זה חינם ובכלליות, אני מתעב את פלאפון. הוא די מסכים, רק שכרגע יש את סוגית המכשירים באוטו. גולן מספקים סים כפול, אבל אני צריך לבדוק כמה דברים: האם המכשיר Motorola M800 (אני די בטוח שזה הדגם) - זה שנקרא בארץ Spirit - יכול להפתח לרשתות אחרות? האם תומך בתדרים שלך גולן/סלקום? משום מה לא הצלחתי למצוא את המידע. האם המכשיר Alcatel CP-100 יכול להפתח לחברות אחרות? הנציגה שלהם טענה שמכשירי רכב נעולים ואין מה לעשות עם זה? נשמע לי לא הגיוני. רעיונות? אם אין ברירה ויש בזה טעם, אני מוכן לשלם כמה דולרים בשביל לפתוח אותם. יש אתרים מומלצים?…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי, הייתי רוצה להמליץ לכם על אפליקציה חדשה שיצאה נקראת "גלגל הצלה" מבית Lawya היא אפליקציה משפטית שנותנת לך יעוץ משפטי חינם, בשפה פשוטה ומובנת, ומקשרת אותך עם עורכי-דין ממגוון תחומים. האפליקציה נורא פשוטה ו"ידידותית למשתמש" והמטרה היא להרחיב את הידע על האפשרויות המשפטיות העומדות לרשותכם, (כרגע זמינה לאנדרואיד ובהמשך גם לאיפון) וניתן להוריד אותה דרך הפליי סטור של גוגל בקישור הבא: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lawyadroidru.app&hl=en

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Zeev86,

אהלן. ברשותי S4 מספר חודשים. לאחרונה יש לי מספר בעיות: 1. אני מרוקן משחקים (על ידי ניהול היישומים של מערכת ההפעלה), וקורה דבר הבא: מתפנה לי המקום ב - "יישומים ומקורות" אבל שדה ה- "שטח פנוי" לא משתנה ואיני יכול להתקין יישומים נוספים. 2. בשימוש במצלמה לפעמים אני מקבל מסך שחור ולוקח למצלמה לטעון כדקה אם לא יותר, ואז - או שהתוכנה קורסת, או שאני נכנס למצב בו אני יכול לצלם. עשיתי restart, וגם כיבוי והדלקה מלא. לא עוזר. המכשיר עם רוט. בלי שום רום. אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  16. שלום, אני לקוח חדש של חברת סלקום. כעת אני מחפש להתאים לעצמי את המודם הטוב ביותר... אך אני די טובע במגוון המודמים שיש, ומתאימים לרשת סלקום. אשמח לדעת מה לדעתכם ייתן את הביצועים הטובים ביותר (ומבחינתי שיזלול סוללה - רק שתהייה לי קליטת אינטרנט איכותית). שימו לב: הדגם שברשותי הוא ה-i9100 הרגיל ולא דגם ה-T! הבנתי שיש מודמים שלא יעבדו כראוי על דגם שאינו T כך שאשמח אם תתחשבו בזה. תודה רבה למסייעים!

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. וכמות שליחת הסמסים? כלומר שתגיד לי כמה דקות השתמשתי מתאריך מסויים ועד תאריך מסויים. אנדרואיד

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by zabal12,

שלום , רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה עולה samsung galaxy s4 בברלין ? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by pepener,

שלום לכל המנווטים, אני עורך מחקר בנוגע לאפליקציות שיתופיות כמו וייז ואשמח אם תוכלו לפנות 5 דקות לסקר בנושא. כל השאלות "סגורות" וקצרות. http://bit.ly/wazeformil תודה על שיתוף הפעולה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by yaelkam,

אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון לגלקסי S4 שלי. איך שני הכרטיסים האלה, והאם המעט יקר יותר (הראשון) באמת יעבוד בצורה מהירה יותר? חיפוש קצר ברשת לגבי כרטיסי זיכרון העלה בעיות עם כרטיסי זיכרון שונים, ביניהם של סן דיסק, על מכשירי גלקסי, האם יש כרטיס שידוע שעובד טוב יותר? אם למישהו יש דגם מומלץ, אשמח לשמוע ותודה [h=1] 45MB/sec‏ Transcend 32[/h] [h=1]Transcend 32[/h]

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  21. 1.האם קיימות מספר גרסאות שלו בעניין היכולת לעבוד עם סים? 2.האם למישהו יש והוא יכול להמליץ עליו? 3.בכללי, איזה טאבלטים טובים בגודל 10 אינץ' יש שיעבדו ברשת סלולארית? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי, ברשותי נגן cowon ותיק D2. מעונין לשדרג ורכוש נגן cowon z2. האם למישהו יש כזה בשימוש? אשמח לקבל חוות דעת על המכשיר. בנוסף שלאה: האם יש הבדל ברכישת המכשיר בה"ק או ארה"ב? מבחינת הגרסאות של המכשיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by TUTURU,

מתלבט בין שתי המכשירים האלו פתוח לשמוע דעות. האמת זה שהZ1 עמיד במים מאוד נשמע לי טוב במיוחד שבעבודה בתפקיד אצלי בצבא יוצא לי לעבוד בחדר ניקוי דבר שלא כול כך מתחשק לקנות G2 וידפק אחרי זה קצר.. אך ממשק ההפעלה בZ1 עובד?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by רותם123,

חוות דעת לNOKIA ASHA 202 לצורך בסיסי בטלפון נייד, החשוב מהכל שהשמיעה תהא מעולה ושיתמוך ב2 סימים ואיך הוא לעומת NOKIA X2-02 תודה רבה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אשמח לקבל את עזרתכם אם תוכלו להמליץ על חנות במיאמי לקנית טאבלט טוב במחיר עודפים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים