עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כותרת... ועוד שאלה.. למישהו יש מדריך איך מעבירים שירים מהמחשב לאייפוד? עכשיו תיראו מה הבעיה בעצם.. גנבו לדודה שלי את המחשב והיא רוצה להוסיף שירים לאייפוד ועד כמה שאני יודע מתי שמעבירים ממחשב אחר אז כל השירים באייפוד נמחקים.. בגלל זה שאלתי אם אפשר קודם להעביר למחשב ואז עוד פעם לאייפוד.. האם יש אפשרות שהשירים לא ימחקו כאשר אני מעביר ממחשב אחר? תודה..

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. קיבלתי את הV2 MODEL ואי אפשר להתקין ROCKBOX ! מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by yochze,

לפני דקות אחדות סטיב ג'ובס, מהל Apple ירד מהבמה לאחר שהציג את ה-iPhone 3G שיושק לראשונה ב-11 ביולי ב22 מדינות. ה-IPHONE החדש יכלול GPS, ומהירותו באינטרנט עולה ב-36% על המתחרים - N95 וכו' וחוץ מזה "הוא יפה יותר" הוא יושק בשני גרסאות של 8GB ו-16GB כאשר גרסאת ה-8GB תתומחר במחיר לא יאמן של 199$ !! וגרסאת ה-16GB ב 299$ !! בין השאר ג'ובס הציג את ה-iPhone 2.0 שעודכנה ושופרה בהרבה. לשם השוואה: ה-IPHONE עולה 661 ש"ח(ע"פ שער הדולר כיום) ואילו מוטורולה V9 שנמכר בין השאר בפלאפון עולה 39*.36=1436 (מחיר לאחר זיכוי)

• 151 תגובות
    • 15.2k צפיות
  4. פלאפון עם מסך רגיל לא עם מסך מגע או משהו. זה מחיר קבוע או משתנה בדגם לדגם בהתאם לגודל המסך או החברה שמיצרת את הפלאפון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by J0n1,

יש לי שולחן זכוכית עם מסגרת בקצוות, אז שאני רוצה להעיף כל מיני לכלוכים כמו מחיקות/פירורים זה נתקע במסגרת. חשבתי לקנות אחד כזה, לפי הביקורות הם יעשו את העבודה, אחרי הכל אני רוצה לשאוב דברים מיניטורים (אולי זה יהיה טוב גם למחשב, מי יודע) קיצר איזה שואב לדעתכם עדיף? מישהו קנה פעם משהו כזה? אני נוטה לכיוון הכחול http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.635 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3551 ואיך זה עובד?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  6. שלום לכולם! אז ככה.... אני צריך לעדכן FIRMWIRE לאחרון? אם כן אז איך? יש איזה קודים או משהו להגברה ? תודה= )

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. שלום לכולם, אכן ה IPHONE לא יעלה 199$ בארץ אבל כנראה גם לא ימכר בשנים בקרובות באופן רשמי (כמו הדגם הנוכחי), כנראה ש IDIGITAL לא טובים יותר מידע. אני קורא לכולם לשלוח מיילים בשאלה איך הם מחליטים לא ליבא את ה IPHONE 3G בעת יציאתו לעולם, גם אם לא הם החליטו אולי מספיק לחץ יביא ליבוא רשמי מספר חודשים לאחר ההשקה הרשמית ולא שנים. פרטי קשר מהאתר של IDIGITAL: פקס : 03-9027788 מרכזיה: 03-9005353 מייל: feedback@idigital.co.il הגיע הזמן שהתודעה הצרכנית של הישראלי הממוצע קצת תשתפר, לעשות חרם אנחנו לא יודעים אבל אולי בלדרוש עוד מוצרים במחיר מופקע תהיה הצלחה. ;D

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אין לי מושג איזה עדיף - מישהו אמר לי איתורן, האם הוא באמת יותר טוב? אני צריך כמה שיותר נוח ופשוט , עדיף ללא גאגטים מיותרים תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  9. הבנתי שניתן יהיה לרכוש את הגרסא החדשה במהלך החודש הזה, מישהו יודע תאריך יציאה מדויק?

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by yaarix,

שלום לכולם. לאבא שלי יש יומולדת בקרוב וחשבתי לקנות לו GPS. האם יש GPS שהוא גם נייד (שניתן ללכת איתו ברגל ולמדוד שטחים) וגם ניתן לשים אותו לע סטנד ברכב ולקבל הנחיות בזמן הנהיגה? אם כן מה טווח המחירים ועל איזה מכשיר הייתם ממליצים? בעיקרון הייתי רוצה לבזבז עד 1200 שקל אולי טיפונת יותר תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  11. יש לי מערכת ניידת (בלי רמקולים רציניים) של ARTECH http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27096 מישהו יודע אם היא תיקרא דיסק של שירים ישראליים ששמות הקבצים מורכבים מאותיות בעברית?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by david86,

קניתי נוקיה 6280 ואני רוצה לקנות כרטיס זיכרון ואמרו לי שזה MiniSD סוג הכרטיס אבל אני לא מוצא בzap את סוג הכרטיס מי שהוא יכול לימצוא לי הוא לערות לי[br]פורסם בתאריך: 10.06.2008 בשעה 09:35:47 סמתי תמונה של כול סוגי הזיכרון ככה תרשמו לי איזה מתי לפאלפון שלי כי אני לא מצאתי אתו[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  13. Started by sagi_10,

שלום אני עומד לקבל N95 משומש מאבא שלי , ואני מאוד מאוד רוצה להחליף את המערכת הפעלה במערכת הפעלה המקורית של נוקיה . ללא כל הקיצורי דרך /תוכנות של אורנג . האם זה אפשרי ? או שאורנג נעלו את המכשיר או משהו בסיגנון ? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מתלבט איזה מבין שני המכשירים הנ"ל לקנות והחלטתי להתייעץ איתכם, Qtec T168: מידע עליו- http://www.shopy.co.il/groupsales/7360 Meizu M6: מידע עליו- http://www.elecom.co.il/product_info.php?cPath=47&products_id=1469 ההבדלים הגדולים ביניהם: לQtec רשום שיש תמיכה מלאה בעברית (אם מישהו יודע על זה שגם לMeizu יש שיגיד, כי זה חשוב לי כי אני שומע הרבה עברית), בנוסף המסך שלו יותר גדול (הQtec 2.8 מול 2.4 בMeizu). הMeizu הוא לא מסך מגע (אני דיי נגד מסך מגע כי אני מפחד שהוא יהרס לי מהר), מישהו יודע עד כמה המסכי מגע האלה איכותיים (של הQtec)? או מכיר מישהו שיש לו את המכשיר זמן ומה ונהרס/לא נהרס לו המסך מגע? מישהו יודע בערך מה זמן החיים של הסוללה של הQtec? לא מצאתי בשום מקום למישהו …

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. שלום לכולם אני צריך המלצה לנגן MP3, סתם בשביל לשמוע ובשביל ספורט. ראיתי בתקציב הזה את הSAN DISK ואת הMEIZU? מה יותר מומלץ? (ואיזה דגם הכי מומלץ מבחינת הSAN DISK?) כמו כן, יש לי אפשרות להשיג נגן יד שנייה (שנקנה מחו"ל), שלא היה בשימוש הרבה זמן, CREATIVE ZEN VISION 8 GIGA (בהנחה שאני לא טועה בדגם) בכ270 שקל... מה כדאי לעשות?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by yossi20,

אהלן, אני מתלבט בין 2 נגנים. meizu m6 או Iriver clix2 u20 מספיק לי 2GB והשימוש הוא למוזיקה ופחות לסרטים אם בכלל. מה היתרונות של אחד על פני השני מה בתכלס עדיף? המחיר מתגלגל בין 300 לIriver ב2GB לבין 400 של המייזו ב4GB אבל לא משנה לי 2 או 4 כבר. עוד שאלה, מישהו יודע מה לגבי עברית בתפריטים של הIriver?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by dsane,

אני יכול לקנות כל אחד משלושת המכשירים הללו באותו המכיר. מה מהם כדי לי? הכי חשוב לי עמידות, זמן סוללה ואיכות שיחה אח"כ מכשיר אמ פי שלוש נורמלי ומצלמה סבירה בסוף הגודל והמשקל לא פקטור בכלל. מה כדאי לי לקנות? תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  18. הקדמה: שלום לכולם היום נעשה ביקורת על נגן MP4 שונה, נגן MP4 הכל כלול: בתחילתו של דור הmp3, היו לנו נגנים גדולים ומגושמים עם מסך קטן, בהמשך, התחלנו לצפות בנגנים אופנתיים קומפקטיים, ולבסוף, גם קטנים. הmp3 שיגע את העולם וגם את ישראל, אך זה לא סיפק את היצרנים, הם פיתחו דור חדש, הmp4, נגן הmp4 יכול היה להציג סרטים וקליפים באורך מלא, אך דיי קצרים, לאחר מכן, באו הנגנים עם הנפח הגדול יותר, ואז גם המסך הגדול יותר, ובחלקם אפילו הייתה אפשרות לרדיו. אך עדיין, היצרניות לא הסתפקו בזה, כאן אנחנו מגיעים לנגן שלנו... הנגן עצמו הנגן מיוצר תחת חברת IKO, ונמכר במחיר של 619 ¤, נפחו של הנגן עומד על 512MB, אשר לא מספק את צרכי היום יום, לכן, יש אפשרות להרחיב את הנגן באמצעות כ…

• 38 תגובות
    • 8.5k צפיות
  19. אהלן ברשותי פלאפון יחסית פשוט של SONY ERICSSON מדגם K610i, זה שיש להרבה וכולם מכירים.. הבעיה איתו היא שהחיבור בין האוזניות לפלא' רגיש נורא, והוא יוצא מכל מכה קטנה. לפעמים הוא יוצא קצת ואז השמע מתעוות, ולפעמים יוצא לחלוטין וכמובן שלא שומעים כלום. המצב כ"כ חמור שהגעתי למצב שאני לא יכול לשמוע איתו כשהוא בכיס, חייב להחזיק אותו ביד. (וזה לא בעיה באוזניות ספציפיות, החלפתי כבר 3 פעמים וזה ממשיך לקרות) האם ידוע לכם איזה פתרון? מכירים עוד אנשים שיש להם את הבעיה? אני דיי מיואש ואני לא מאמין שאפשר לעשות עם זה משהו, אז חשבתי לקנות לעצמי נגן ב300-400 שקל שיספק את צרכי, אבל אני שואל כי אולי יש פתרון, הייתי מעדיף להשאר עם המצב הנוכחי, אם לא הייתה כזאת בעיית מגעים.. אם כבר קונים נגן, אני…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. יש לחבר שלי MIO חדש שהוא קנה במתנה לאבא שלו, הבעיה שכשהוא מכניס אותו לרכב יש שמש חזקה ולא רואים כ"כ. מישהו יודע אם יש פתרון אלגנטי לזה ע"H מדבקות או משהו אחר שייתן ראיה טובה למכשיר גם ביום שמשי?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  21. רצוי מעל 5 ג'יגה עדיף זיכרון פנימי ולא הארדיסק רוצה משהו איכותי ולא סתם זבל איכות שמע טובה שתהיה מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  22. הזן עולה על ה סנסה מבחינת איכות שמע ? הסנסה כבר נמאס עליי... ו הזן נראה ממש טוב

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  23. שלום. קניתי נגן סאן דיסק E280 חדש. חיברתי אותו חיבור ראשון למחשב והוא פשוט לא מזוהה ע''י המחשב. הלכתי למנהל החומרה דרך המחשב שלי, ראיתי שהנגן עם סימן שאלה צהוב. לחצתי על מקש ימני ועדכן דרייברים, הנגן זוהה לחצי דקה אפילו פחות ושוב חזק להיות לא מזוהה. עכשיו על המסך רשום CONNECTED. ולא נראה לי שזה טוען את הבטרייה כי אין את הסימן של הברק ליד. בבקשה עזרה זה דחוף. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3 ואוזניות עד 400 שקל לשניהם. מכיוון שעיקר השימוש יהיה ריצות אני צריך נגן עם תפס ליד/קליפס ואוזניות שיושבות טוב על האוזן. חשבתי על הSansa Clip 2GB בגלל הקליפס והאיכות הטובה ועל Sennheiser CX300 בגלל שהן יושבות טוב באוזן עם האטמים ולפי מה שהבנתי יש להן גם איכות מצויינת. הבחירה שלי טובה או שיש לכם משהו יותר יעיל וטוב להציע בגדר המחיר שלי?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by -LosNir-,

שלום, אני מתכנן לעבוד בקיץ ולקנות iPhone, אז יש לי כמה שאלות: 1) בקיץ (יולי אוגוסט) כמה יעלה ה iPhone2? 2) האם המחיר של ה iPhone "הרגיל" ירד בקיץ לאחר ההשקה של המכשיר החדש? אם כן, מה המחיר המשוער? 3) איפה כדאי לקנות אותו בחו"ל, והאם ה iPhone "הרגיל" יהיה במלאי. (לפי מה שהבנתי אין כמעט מלאי כרגע). תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים