גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מוטו ג'י 2015 שהזמנתי מספרד קיבלתי אותו רק לא מזמן ועבד טוב. כרגע האינטרנט הסלולרי לא ממש זז כמעט רשום למעלה רק את האות G במקום 4GEN לפני כמה זמן. אני על הוט מובייל. מה זה יכול להיות דוקטורים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אין לי סמארטפון והייתי רוצה להתחיל עם משהו פשוט וזול יחסית, בהחלט אין צורך ב"צעקה האחרונה". אשמח לקבל המלצות והכוונה למקומות בו אוכל לרכוש אותו במחיר הזול ביותר. תודה
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחזיק בs24 ultra. עם זום אופטי פי 10. אני רואה שמהs21 ultra הזום האופטי בגלקסי לא השתפר. האם יש מכשיר אחר שתומך בזום אופטי גדול יותר? או משהו שמתוכנן לצאת בשנה הקרובה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! לאחרונה שמעתי ש- MOTO X FORCE הוא בעל מסך בלתי שביר - הראשון והיחיד בשוק. האם הוא באמת היחיד? בנוסף, האם יש כיום מגן מסך שמאפשר ביטחון קרוב למוחלט שהמסך לא יישבר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אחד מהם כבר יצא לשוק ? הבנתי שאפשר לצרוב Ubuntu על כמה דגמי טלפונים של סמסונג, יש למישהו מידע על זה ? ובכלליות כל מידע חדש על אחת מהאופציות הנ"ל יעזור. אני לא מעוניין להעביר את החיים הדיגיטליים שלי בטלפון לגן הסגור של אפל או לגן הפתוח של גוגל, לא סומך על אף אחת מהן, או על כל חברה מסחרית שלא תחשוב פעמיים לפני שהיא תנצל את העובדה שיש לה סוכן אישי אצלי בכיס.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחדש בסמארטפון High-end, וחשוב לי שימלא את הקריטריונים הבאים: תאימות לכל העולם, לרבות אירופה, ארה"ב, מזרח רחוק וישראל. מסך עד 5.5 אינץ'. סוללה חזקה שמחזיקה לפחות יום בשימוש יותר מבינוני, במיוחד ניווט, גלישה ויוטיוב. מצלמה מהירה. אני מניח שסמארטפון כזה ממילא בא עם מעבד חזק, הרבה זכרון יחסית, ולפחות 32 ג"ב אחסון. אני גר עכשיו בדנמרק, אז אשמח למשל לקנות מספק רשמי באירופה או מאמזון גרמניה, לפי המבחר הקיים באירופה. תקציב: נניח לא יותר מ-3000 ש"ח במושגים אירופים, אבל יש מקום להתגמשות. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, חשוב לי לקנות פלאפון שיאפשר תמונות ברמה גבוהה ביותר, לצורך עריכה ותחרויות. יחד עם זאת מחיר שפוי. האם קיים דבר כזה? בנוסף, אשמח לחוו"ד על המכשירים הבאים: Huawei P20 Pro Apple iPhone X Google Pixel 2 מי המכשירים עדיף? האם הייתם ממליצים על סמארטפון אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי מחפשת מכשיר חדש, אחרי שהנוקיה 6070 הגוסס שלה סוף סוף נכנע ומת. אנחנו מחפשים מכשיר עמיד, והשאלה היא האם יש בכלל מכשירים עמידים חוץ מ-Motorola Defy. סה"כ שמענו עליו ביקורות טובות... למישהו יש עוד חוות דעת עליו? חוץ מזה, אנחנו מחפשים חנות טובה לקנייה באיזור המרכז. תודה!
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הי, מעוניינת לקנות סמארטפון לאחי הקטן- הוא כרגע בצבא ולכן זקוק למכשיר עמיד יחסית, ובנוסף רצוי גם מכשיר לא יקר מאוד- כדי שלא יתבאס יותר מדי אם משהו יקרה לו- ישבר, יאבד וכדו'. מכאן הדרישות העיקריות- עמיד יחסית ועד 1500 ש"ח (לא חייבים לנצל את כל התקציב) הדרישות לפי סדר החשיבות (ברור לי שעל משהו יהיה צריך להתפשר...): 1- מכשיר עמיד, לא חייב להיות ממש נגד מים וכו' אבל רצוי איכות בניה טובה ככל האפשר שלא יתפרק בנפילה הראשונה... 2- חיי סוללה טובים- לא תמיד יהיה לאח שלי שקע זמין להטענה, אולי עדיף סוללה נשלפת שאפשר לקנות עוד אחת ספייר 3- מהיר ונוח לשימוש בגלישה בעיקר, לא ישמש כל כך למשחקים 4- סאונד טוב- אח שלי אוהב מאוד להקשיב למוזיקה 5- אחסון של 16 ג'יגה לפחות או אפשרות לכרטיס ה…
-
- 9 תגובות
- 5k צפיות
-
-
הגלקסי האולטימטיבי? סמסונג משיקה רשמית גירסה קשוחה ומוקשחת למכשיר הדגל שלה, שמכילה (כמעט) את כל מה שהמקור איבד באייפוניזציה שעבר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a7%d7%95%d7%9e%d7%a0%d7%93%d7%95-%d7%94-galaxy-s6-active-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש סמארטפון מתנה לאימא שלי. היא לא מסתדרת כל כך עם טכנולוגיה אז רצוי שיהיה ידידותי למשתמש. הדרישות היחידות הן משקל נמוך וקרינה סלולארית נמוכה. כל השאר פחות חשוב התקציב הוא עד 500 ש"ח. כרגע חשבתי על המוטורולה דיפיי מיני http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835023 מה דעתכם?
-
- 27 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אתמול קיבלתי הודעה מצערת, שה-Nexus 4 שהזמנתי לא יספיק להגיע בזמן לקרובים שלי לפני שהם יגיעו לארץ, ולכן אני נאלץ למצוא פיתרון אחר אחרי אינסוף שנים עם טלפונים מעאפנים, אני מחפש סמארטפון נורמלי. המטרה היא מחירים לא גובהים במיוחד, משהו בסביבות ה-1800 ש"ח, או לחילופין מכשיר שאפשר לרכוש בארה"ב בבערך 400$ (אבל משהו שיש במלאי, ואם אפשר אז גם המלצה לאיפה לקנות). מבחינת רשת - כנראה Hot mobile, אבל לא קריטי (כל עוד זה לא רק אורנג', האינטרנט שלהם איטי לאללה) חשוב: קליטה טובה מסך חד (לא חייב להיות ענק, נראה לי ש4'' זה מספיק) שלא ירגיש שהוא נתקע/נחנק לפחות 16GB, או לחילופין מקום לכרטיס הרחבה (או גם וגם) סוללה סבירה+ (לא כזאת שצריך לטעון באמצע היום) שלא יהיה כבד בטירוף…
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום אני מחפש סמארטפון מבוסס אנדרואיד באיזור ה-1000₪ לגלישה באינטרנט קודם כל, ולצפייה בוידיאו ולמשחקים. הכי חשוב שכמות הזיכרון והמעבד יאפשרו גלישה חלקה בלי יותר מדי בעיות. תיתכן גם אפשרות לקנייה בארה"ב במקרה שההבדל במחיר מאוד משמעותי.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לאבא יש יומולדת - והחלטנו כמשפחה שעליו להיפרד מהנוקיה המדהים והסופר ישן - ולהצטרף לוואטסאפ המשפחתי... דרישות לא גבוהות: שישמעו טוב (האיכות לא קריטית כמו הווליום עצמו), ג'יפיאס מתפקד, סוללה שלא תיגמר אחרי חצי יום, מסך לא מהקטנים (אם כי עדיף שמשקל המכשיר לא יהיה מוגזם), סקייפ למשפחה בארנגנטינה. מניחה שהשימוש יהיה בעיקר לחדשות, אולי איזה משחק ספורט בלייב פעם ב, בטח יוריד איזה סוליטר\ששבש קיצר, בסיסי חשבנו שסכום מתאים יהיה עד 1000 ש"ח (אפשר לחרוג, אבל לא רואה סיבה כי גם ככה הדרישות לא בשמיים). נשמח להמלצות ספציפיות עם נימוקים... תודה רבה ויום מקסים!
-
- 23 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, עד היום היה לה מכשיר פומית של samsung, מחפש לה סמארטפון כשהשיקולים הם: 1) מסך גדול 2) ממשק נוח להוצאת שיחות ושליחת הודעות 3) מחיר עד 750, עדיפות לכמה שיותר זול ראיתי שכל מיני סמסונגים נופלים בטווח הזה אבל הלכתי לאיבוד עם הדגמים...עזרה, מישהו? :s05: תודה
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הגיע השלב שאני מתחיל להבין שאין ברירה יותר. זה אמנם נפלא לקנות ב-100 שקל טלפון שאפשר לדפוק איתו מסמרים וצריך חשמל פעם בשבוע, אבל נראה שזה כבר לא מספיק. אנשים מתחלחלים לשמוע שאין לי קליטת וואטסאפ. מה שאני מקווה זה קודם כל לקבל רעיון כללי על איך לבחור תקציב לזה. השימוש הצפוי עד כמה שאני יכול להגיד כרגע זה וייז, מיילים, אינטרנט וכו'. אולי כל מיני אפליקציות של הבנק, טרמפים ושטויות בסגנון. אני לא מבקש שיריץ משחקים כבדים, אבל דברים בסיסיים אני רוצה שיעשה בצורה חלקה. אין טעם לקנוצ משהו שתוך חצי שנה מקרטע. חשוב לי שהטלפון יהיה עמיד ועם סוללה חזקה. חוץ מזה, מבין האופציות של לקנות בארץ, בהזמנה מחו"ל, או לבקש ממישהו שיקנה לי בחו"ל - מה כדאי ולמה? אז כמה יעלה דבר כזה ואיזה מכשירים מת…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש ברשת לא מעט הוכחות לכך שאפילו סמארטפונים עדכניים עם 6GB של זכרון RAM מתקשים להביא אותו לידי שימוש וביטוי משמעותי, אך לפי הדיווחים זה לא ממש מפחיד את היצרנית הסינית העולה LeEco, אשר לכאורה מתכננת להשיק סמארטפון עם 8GB של זכרון LPDDR4 עוד השנה - ממש כמו שתוכלו למצוא במחשב נייד קומפקטי מודרני. אנחנו לא מכירים אף יצרנית שמציעה נפח שכזה עבור סמארטפונים כרגע, אך סביר להניח שאם זה אכן יקרה תהיה זו מובילת התחום, סמסונג, שתגרום לזה להפוך למציאות. גימיק מיותר לגמרי, או צעד נוסף אל העתיד הבלתי נמנע שבו סמארטפונים יוכלו להחליף באופן מלא את המחשבים האישיים? https://goo.gl/8t5PLH
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום! כבר 7 שנים שאני עם הנוקיה 5120 שלי 3> 3> 3> בשעה טובה ומסיבות שונות אני מבין שאני צריך לעבור לסמארטפון (בעיקר בשביל ווטסאפ שיש אותו לכל חבריי ומשפחתי). עכשיו, לא אכפת לי בכלל מכל הדברים מסביב - מפרטים, רזולוציה וכו'. אכפת לי מהדברים המהותיים - שהכל יתקתק מהר בפלאפון בלי תקלות, איכות שמיעה ודיבור *מעולה*, שלא יתחמם או דברים כאלה, שהוויז יעבוד, שיהיה רדיו עם קליטה מעולה, בטריה שמחזיקה לזמן רב, שיהיה שעון מעורר מעולה ושכל הדברים המהותיים שאמורים לעבוד יעבדו. במהלך השנים שמעתי תשבחות רבות על G2, האם פשוט לקנות אותו? עוד נקודות - כסף זה לא פקטור בשבילי וכמו"כ אני רוצה סמארטפון לא גדול - אחד שאני יכול להחזיק ביד ולתפעל בלי שום בעיה. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מכירים את Maze? גם אנחנו לא - אבל המוצר הראשון שלה מכוון לצלול אל המים העמוקים על ידי חיקוי של ה-Mi Mix המדליק לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
צריך סמארטפון לאימא שלי. היא חייבת WAZE (או תוכנה אחרת לניווט ) + מצלמה סבירה. מעדיף ממשק כמה שיותר פשוט שגרף הלמידה יהיה קצר. היא לא טובה עם גאדג'טים. לא היה לה סמארטפון. חומרה בסיסית משנת 2012 תספיק בהחלט למשימה. הנה האופציות שחשבתי עליהן. 1. MEIZO MX2 ׁ 2. LUMIA 625 3. SGS3 + התקנת BIG launcher מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לרכוש מכשיר לאשתו. מחפש המלצות. תקציב: 500 חריגה: 100 שימוש ברשת רמי לוי. שימוש פשוט עם קצת אינטרנט. אולי סקייפ. זמן סוללה ממוצע + ( 6 שעות ויותר) שיהיה נוח לא מסובך לשימוש (בשביל האישה) מבוסס אנדרואיד. תודה מראש. קצת דחוף העניין. יש לי כמה דגמים שמצאתי ברשת : xperia x10 mini Sony Ericsson Samsung mini touch s3370e Huawei ideos u8150 Huawei u8180 משהו שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מכשיר עם התכונות הבאות: 1. סוללה שאפשר להחליף 2. מסך עד 4.3'', עם ממשק כמה שיותר טוב. זה הכי גדול שמרגיש לי נוח ביד. הגלקסי S3 גדול מידי... 3. זיכרון 16GB- בתאכלס לא צריך יותר, אבל לא יזיק 4. רצוי עם תקשורת 4G 5. סאונד לא מעניין 6. חזק. כמה? מספיק כדי להריץ את האנדרואיד החדש 7. מעדיף לא אייפון. שמעתי דברים רעים על סוני. אשמח לשמוע דעתכם על המכשיר של MEIZU. 8. קנייה בארה"ב (כנראה אמזון) עד 700$ תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני רוצה סמארטפון נורמלי (כיום אני עם גלקסי מיני ומאוכזב מאוד). בעוד חודש אני נוסע ליפן למשך שלושה חודשים, ולאור העובדה שזו בכל זאת ממלכת גאדג'טים אני מתלבט אם לחכות ולקנות שם. הבעיה היא שחברה שלי, שנמצאת שם כבר חודשיים והגיעה לשם עם אייפון 4 או 4S (לא זוכר איזה), סיפרה לי שאמרו לה שם ששום טלפון שמביאים ליפן לא עובד שם, ושככה היה גם עם המכרים שלה שהגיעו לשם. זה לא מה שמפריע לי בסיפור, ולא מה שימנע ממני לקנות מכשיר שם. מה שכן ימנע ממני, הוא אם זה קורה גם באופן הפוך (כלומר, שאם קונים מכשיר ביפן הוא לא יעבוד לי בארץ או בשאר העולם). מישהו מכיר את הנושא? אני צריך לשם סמארטפון בכל מקרה, שביל מוזיקה ומצלמה, אבל לא יודע אם עדיף כבר לקנות אותם בארץ שגם ישמשו אות…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-