עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by TripMan,

משהו יודע האם יש חנות פרטית בב"ש שמוכרת I PHONE? מהם ההבדלים בין הדור ה-1 ,2 ,3 של האייפונים ? אם נגיד אני אקנה יד שנייה ממשהו, יש אפשרות לבדוק שהכל בסדר איתו? או לבדוק האם זה מקורי ולא חיקוי? תודה מראש ^^

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by sof,

שלום.. נתקלתי בבעיה דיי מעצבנת, אני ממש מתקשה להוסיף Playlist לתוך הנגן שלי... משום מה ה Media Player לא מסתנכרן באופן תמידי עם הנגן שלי.. מישהו יכול ללמד אותי איך מוסיפים Playlist בצורה סדירה כדיי שכל פעם שאני אוסיף , באמת אני אראה אותו מופיע בתוך הנגן לדוגמא הורדתי Playlist ואני לא מצליח להחזיר אותה בחזרה. ועוד משהו... כל פעם שאני מוריד שיר ב Media Player הנגן מסתנכרן איתו ומוריד אותו אוטומטית גם מהזכרון שלו... יש אפשרות לבטל את זה? אני ממש מיואש, תודה לכל העוזרים..

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  3. מותג ה-Xperia Compact של החברה היפנית, עם מסכי 5.5 "זערוריים", עשוי להיות בדרכו אל קאמבק מודרני בנישה ללא תחרות רבהלכתבה

4. לא יודע מה לבחור, אני צריך מכשיר פשוט, למטרות דיבור ( רמקול טוב וכו' ), אני רוצה שיהיה אמין עם סוללה שמחזיקה הרבה. מצלמה צריך רק בסיסית למקרי חירום של תאונת דרכים או משהו בסגנון זה. מבחינת נגן, מיותר, צריך רק שיידע לנגן MP3 כרינגטון, כלומר גם לא צריך זיכרון של יותר מ - 10 מגה. צריך שיהיה בלוטות' ולשלותם יש. שלושת המכשירים שכתבתי בכותרת, עונים על הדרישה שלי מבחינת המפרט, שלושתם עולים פחות מ - 500 שקל, אבל על שלושתם קראתי תגובות נוראיות, של בעיות קליטה, נכבים מעצמם, עוצמת שמע נוראית וכו'. מישהו מכיר אותם ויכול להמליץ לי על אחד מהם על סמך ניסיון חיובי ? תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  5. אם דגמי ה-Poco הראשונים לשנה הנוכחית לא הרשימו אתכם באופן מספק, כעת הם מקבלים חיזוק עם ארבעה דגמים נוספים ברמות מחיר של כ-2,000 שקלים או פחות מאותה יצרנית נודעתלכתבה

6. פורום פיתוח אפליקציות אינו המקום לפרסם הצעות עבודה. לשם כך קיים פורום הצעות עבודה. עקב ריבוי פרסום הצעות עבודה בפורום פיתוח אפליקציות, הצעות עבודה שיפורסמו פה לא יועברו לפורום המתאים, אלא ימחקו ללא אזהרה. תודה רבה, הנהלת הפורום.

• 0 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. צריך תוכנת המרת וידאו לנגן MP4 2.8inch (חיקוי לipod) התוכנה שמגיעה לא עובדת כראוי. מדובר על: עם מסך מגע iPod touch 4 gb/2.8inchmp3mp4 Clubin iTouch 4GB תיאור המוצר מסך מגע באמצעות עט מצורף או במגע אצבע - מסך גדול מאד 2.8 אינץ כולל זיכרון מובנה של 4GB מאפשר איכסון קליפים סרטים תמונות שירים ועוד כולל חריץ mini-sd להוספת עוד 2GB מנגן שירי mp3/wma , כולל ספיקר מובנה לשמיעת mp3 ללא אוזניות. מציג וידאו בפורמט AVI (מצורף תוכנת המרה) כולל טיפ מנהלים ממיקרופון מובנה כולל רדיו עם שמירת תחנות PRODUCT FEATURES 2.83" 260k colors QVGA TFT screen 320*240 . Touchscreen with graphical interface . Support for MP3 (8~448kbps), WMA (32~348kbps) , APE and FLAC. Support for AVI…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by nati086,

שלום לכולם, לאבא שלי יש ברכב טלפון קבוע של חברת מוטורולה מדגם m990 שנרכש מחברת סלקום. לפני כחודש אבא שלי עבר לחברת אורנג' ורציתי לדעת איך אוכל להחליף את הסלקום נויגייטור בתוכנת הניווט של אורנג' (אורנג' gps) שניהם של חברת טלמפ. תודה רבה לכל העוזרים!v

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by mar_ar,

שלום, אחרי חיפוש פה ובמקומות אחרים, החלטתי להתייעץ איתכם לגבי טאבלט שיתאים לי. אני מחפש טאבלט. המחיר הוא פונקציה משמעותית ולכן אני לא מכוון לאייפד החדש ולמקביליו באנדרואיד. הטאבלט ישמש בעיקר ל: - גלישה באינטרנט - הרצת אפליצקיות בינוניות (בעיקר Evernote ו- Gmail) - צפיה בסרטים (עם כתוביות) אשמח מאוד אם הוא יריץ אנדרואיד עם מרקט מלא. נפח האחסון לא קריטי - לא אכפת לי להרחיב עם כרטיס מצלמה (קדמית, אחורית) - לא חשובות בכלל. אם יש יבואן/חנות שמסוגלים לתקן אם יש תקלות (בתשלום) - זה מצוין. האם אתם מכירים מכשיר שיענו על הצרכים האלו ולא מתומחרים ברמות הגבוהות? אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  10. בעיקרון עדיף במקסיקו כי שם אני אהיה במשך שבועיים. בספרד אני אהיה רק במדריד ליום אחד(טיסת CONNECTION) לא משנה לי אם נעול או לא. כמה שיותר זול. אפילו יד שנייה. ללא חוזה. יש מקומות שאתם ממליצים לקנות מהם שם? תודה מאש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מתלבט בין 2 מכשירים בעלי תכונות דומות 1. ASUS A696 2. MIO P550L הם עולים די דומה ה מיו מעט יקר יותר אך מגיע עם 2 גיגה זיכרון , בכל מקרה אני צריך עוד זיכרון ולכן אוסיף כרטיס SD חיצוני גדול . אני צריך אותם הן לקריאת טקסט, מחשבונים, מדיה (MP3) והן כמכשירי ניווט . אני רוצה WIFI לצורך עידכונים מהאינטרנט ושימוש ב SKYPE . ה 550L יחסית חדש אבל הבנתי שלקודמו ה P550 היו לא מעט בעיות ..... מי נראה לכם עדיף ? האם האסוס אמין יותר ? אני יודע שהאסוס אמור לתמוך ב WM6 האם גם המיו ?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  12. היצרנית הסינית מנצלת את הברית שכרתה עם חברת קוואלקום בכדי להציע לנו מוצר רלוונטי ותחרותי עד מאוד לכתבה

13. לאחרונה שמעתי שיצא מכשיר חדש, אשר נראה כמו, מאוד פשוט, אשר נראה קצת כמו TabletPC, אבל אינו מחשב מחברת. המכשיר מאפשר רק לקרוא מסמכים והעלות המדוברת הייתה כ-150$ האם מישהו שמע על המכשיר הזה/יודע במה מדובר? איפה ניתן להשיגו?

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  14. יש שם מגוון טאבלטים חסרי שם (ולא) ב-50%, אמנם זה לא 50% אמיתי כי המשלוח קצת יותר יקר מהרגיל אבל השאלה עדיין קיימת, האם שווה ? יש שם מכשיר ששווה להביא ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by iib,

בקיצור אני צריך לבחור בין הפלאפונים הנ"ל בחבילה סלולרית שהמשפחה מקבלת מאגד. מה שחשוב לי זה נוחות שימוש (בתור פלפון בסיסי) וגודל. אני משתמש סלולרי די פשוט... אם למישהו יש תובנות, אשמח.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by אביהרץ,

נכנסתי סתם לאתר הזה: http://www.iphones.co.il/ תראו מה יש לאיפון: -תוכנה שאפשר דרכה להתחבר למחשב מרחוק -משחק רשת ממש טוב האיפון הזה.. וחשבתי שאני עם N95 ולא יחסר לי שום דבר, אני קצת מצטער

17. שלום לכולם, אני קיבלתי פלאפון מהעבודה ואני רוצה לרכוש פלאפון DUAL SIM בשביל הנוחות שלי... אשמח לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  19. חשבתם שה-Snapdragon 810 מרשים? תוכניותיה של קוואלקום להמשך השנה כוללות קפיצה לייצור טרנזיסטורים תלת מימדיים ב-14 ננומטר, ארכיטקטורה ייחודית חדשה עבור ליבות עיבוד ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%95%d7%96%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%a0/

20. Started by D-M-X,

מישה אולי יודע איזה דגם האוזניות שבאות עם IAUDIO A3 או עם הSANDISK SANSA CLIP?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את הנגן האמור לעיל לצערי נשבר לי כפתור ההדלקה כך שאני יכול להדליק אותו רק דרך השלט יאמר שאינני מעוניין לתן אותו בבאג מסיבות אילו ואחרות לכן רציתי לדעת האם אתם מכירים חנות שדרכה אוכל לתקן את הנגן או לחילופין עדיף לי לקנות רק את הכפתור האם ניתן והיכן בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by GaLmgnT,

שלום. בזמן האחרון התחלתי להשתמש הרבה יותר ב-Google Calendar, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לסנכרן בינו לבין ה-W705 שברשותי. אין לי חבילת גלישה לפלאפון, אז הכוונה שלי היא שאוכל לחבר את הפלאפון למחשב ובעזרת תוכנת צד שלישי או משהו בסגנון לעדכן את הפלאפון לפי Google Calendar. זה אפשרי...?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by דובי770,

היייי נגנב לי הנגן ( )(sansa fuze+) ואני רוצה לקנות חדש (לשמיעת מוזיקה). אני רוצה נגן איכותי (בינתיים אני שומע בנקסוס, אבל זה לא מספיק) לפחות כמו הקודם, אבל בלי כפתורי טאצ'. זיכרון של 8 ג'יגה ומעלה (ועם אפשרות לכרטיס הרחבה) ויכולת לנגן קבצי flac אני משתמש באוזניות clipsch s4 התקציב הוא 100$ בערך, אני יכול להזמין גם מארה"ב. שבוע טוב עריכה: בינתיים לקחתי לאחי את הנגן עד שאקנה חדש (אותו דבר כמו שלי)...

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by maoram9,

היי שלום לכם ברשותי גלקסי 5 SM-G900F LTE 16 GB ולפני בערך חודש עידכנתי לגרסאת לוליפופ בזמן האחרון הפלאפון מתחיל להתחמם עד רמות מטורפות שאני צריך להוציא את הבטריה ולתת לו איזה 20 דקות לנוח ככה או להכניס אותו למקפיא חחח זה מטורף. עוד בעיה קטנה שהוא מתחיל להיות איטי.... אשמח לעזרה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by F430,

משהו יכול להסביר לי בפרוט בפרטי או במסנג'ר זאת עזרה לחייל צהל שחוזר פעם ב200 שנה לבית ורוצה לעביר את הזמן בכייף שיש לו פה ושם...

• 0 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.