עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by RONIABRAHAM,

שלום. אני מחפש רינגטון של התינוק שבוכה בדיכאון. אימייל:RONIABRAHAM@WALLA.COM. תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by fayev0,

היי, לא מזמן קיבלתי את האומניה שלי, ורציתי לדעת אם יש מקום שאפשר להזמין ממנו עריסה יפה עם חיבור לחשמל בשביל להטעין אותו הייתי מעדיף מקום ישראלי, אבל אם אין ברירה אז אתר בינ"ל שאפשר להזמין ממנו משהו כזה תודה מראש וכאלה

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by eyaldar,

אני מחפש טלפון שעונה לדרישות הבאות: -טלפון שאפשר למצוא בשבילו משחקים ברשת -בעל ספיקר טוב ואיכות שמע טובה, גם לניגון מוזיקה וגם לדיבור -לא עבה מדי(n95 נשמע נחמד, אבל הוא מקרר, ולא רוצה משו כזה גדול) -לא יקר מדי -לא טאצ' סקרין -בעל אפשרות להרחבת זיכרון(עם עדיפות למיקרוsd, אבל גם אם יהיה משהו אחר זה לא נורא) -wifi יהיה נחמד, אבל לא חובה. -שיעבוד עם כרטיס סים של אורנג'(אני מניח שזה לא ממש קשור לסוג הטלפון, אבל אני לא באמת מבין בזה...) דיי התרשמתי מהe71, בגלל התכונות הנוספות וגם זה שניתן למצוא אותו יחסית זול יד שניה, אבל ראיתי תגובות מעורבבות בקשר לאיכות שמע שלו וגם עושה רושם שאין הרבה משחקים, אז אני כבר לא יודע =\. יש טלפון שיכול להתאים לדרישות שלי? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  4. הענקית הקוריאנית לא מסוגלת להמתין לאירוע ה-Galaxy Unpacked הרשמי שקבעה לשעות הערב היום - ומעלה לאוויר סרטון מעניין עבור המכשיר הגמיש החדש שלה לכתבה

5. התקנתי Windows 7 אחרי פרמוט ועכשיו לצערי כשאני מנסה לסנכרן בין האייפוד ל-iTunes, האייטונס רוצה למחוק לי את כל האייפוד... אני לא מצליח להעתיק את השירים מהאייפוד למחשב כי זה מוחבא וגם 'Show Hidden Files' לא עוזר, יש תוכנה טובה שיכולה לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  6. המלצות לפלאפון עד 1000 שקל,ומה אתם אומרים על קנייה בEBAY?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by דניאל123,

מי עדיף?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  8. Started by Avnerbel,

אחי שלח לי שני מכשירים שהיו ברשותו בתאילנד לבנות לצערי השפות הן תאילנדית ואנגלית רציתילדעת האם יש קודים לעברית עבור המכשירים האלו והאם מישהו יהיה מוכן לעשות זאת עבורי תמורת סכום סביר תודה אבנר

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  9. קיבלתי היום את הH700 והוא עובד על הסוני אריקסון K610I של אחותי ועל הV3 של אחותי השניה אבל הפלאפון שלי E770 לא עובד. יש לי רק את השליש המסך הימני (סיפור ארוך) ורשום (במה שאני מצליח לראות) שלא ניתן לקשר אותו. מה עושים? :'( והאם אפשר להשתמש בה באוזניה ומיקרופון במחשב?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by Gil28,

רוצה לקנות את ה-N82 אבל לא יודע מאיפה (כמובן ארה"ב) דודה שלי מגיעה לארץ בעוד שבועיים אני רוצה רשימה של חנויות(אתרים) אמינים וזולים (עדיף את הגרסא השחורה)

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  11. השאלה בגוף הכותרת (רומים רישמיים של המפעילות), ואין סיבה לדיבורים על רומים אחרים, זה לא הנושא כרגע.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  12. שלום, אז ככה, אני מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל לקבלת את המוצר שמתאים לי. 1. קטן אבל לא צעצוע - רצוי מאוד שיהיה עם מסך ו\או שלט כמו שהיה במינידיקים 2. זמן סוללה מקסימלי - כמה שיותר יותר טוב 3. איכות ללא פשרות - מאוד מאוד רצוי תמיכה ב flac 4. לפחות 2גיגה (אין לי צורך בממש הרבה זיכרון אבל גם לא מפריע) 5. שמות שירים בעברית ו\או רוסית (לפחות אחד משניהם) נ.ב מוכן להזמין מחו"ל אם צריך תודה.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  13. חברת הענק הסינית מתכננת להשיק תת-מותג חדש, שמוצרים ראשונים ממנו עשויים להופיע כבר בחודש אפריל הקרוב, על מנת לחקות ולהתחרות בהצלחה המטאורית של חברת Xiaomi הסינית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%a0/

14. Started by Bebush,

אני יכול לצפות בסרטונים בYOUTUBE אבל זה עם האפליקציה של YOUTUBE בפלאפון. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לצפות בעוד סרטונים אבל באתרים שונים? בנתיים ממה שבדקתי לא הצלחתי אז חשבתי אולי יש איזה אפשרות להתקין פלאש בפלאפון..?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by pAnAhI,

היי, אשמח לקבל המלצה לטאבלט לצורך גלישה, פייסבוק, צפיה בתמונות וכו'. הדרישות הן: מסך בערך 10' אנדרואיד מהיר כמה שניתן תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by bg1987,

הי חברה, בזמן האחרון הN73 מגזים עם הבעיות שהוא עושה (בין עם זה לגמור את הסוללה תוך פחות מיום, ובין אם זה סתם להחילט שהוא מפסיק להגיב למשך דקה או שתיים אחרי שלחצתי שוב בטעות על כפתורה הגלריה בצד, שאגב מי שחשב עליו צריך למות). והחלטתי שהגיע הזמן לחפש לו מחליף. אני מחפש פלאפון יותר עסקי מאשר מולטימדיה. אני רוצה שהוא יהיה עם 1.מקלדת מלאה (או מקלדת רחבה כלשהיא בשביל סמסים נוחים) 2.יומן פגישות נוח לשימוש 3.גישה לאינטרנט בשביל לקרוא מיילים. 4.בעל סוללה חזקה. זה הכל. תמיכה בMP3\מצלמות שמצלמות לא מעניין אותי, תוספת מבורכת תהיה GPS אבל זה אופציונלי לחלוטין. כמו שהכותר אומרת אני כנראה אקנה אותו מאורנג' אלא אם יש הצעות למקומות יותר משתלמים.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  17. סמארטפון ה-ZTE My Prague החדש עדיין מגיע אלינו מסין הרחוקה, אבל זה לא מונע ממנו להישמע כמו עסקה מעניינת מאוד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הסמארטפון-החדש-של-zte-מנסה-להתחזות-לאירו/

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  18. כפתור בית פיזי א-לה סמסונג, חיבור USB Type C ושבב Snapdragon 820: זהו המפרט העדכני אותו מנבאים ברשת עבור ה-Mi 5 של היצרנית הסינית. ויש גם תמונות Huawei עקפה אותה וגם לנובו מעניקה לה קרב לא פשוט, אך שיאומי (Xiaomi) הסינית הצעירה ממשיכה להתקדם, להשתדרג ולקבע את מעמדה כיצרנית שראויה להתייחסות וגם להערכה. המכשיר הבא שאמור לשמור את שמה בכותרות הוא ה-Mi 5 לכאורה, אשר יגיע להחליף את ה-Mi 4 אחרי הפסקה ארוכה למדי וששמועות שונות ומשונות עליו מסתובבות ברשת כבר המון זמן. עכשיו יש לנו מספר דיווחים מרוכזים חדשים אודותיו, אולי לקראת השקה אפשרית במהלך חודש ינואר הקרוב. לפי כל הפרטים העדכניים, ה-Mi 5 עתיד להיות מכשיר מתקדם מאוד שיזכיר במידה מתחרה סיני עתידי אחר ששמו על…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by SemteX,

שלום. בשל היותי אדם דפוק, אני התיישבתי על הנגן E280 שלי על כיסא כשהנגן בכיס האחורי שלי.. גיליתי את זה שניה אחרי כשהרגשתי שיש שם משהו.. בקיצור זה היה מאוחר מדי. נוצר מן סדק קטן ומכוער על השכבה העליונה של הנגן. אני לא חושב שזה סדק פנימי, זה נראה כמו סדק חיצוני על הפלסטיק השקוף של המסך. השאלה שלי היא האם יש אחריות על כאלה דברים? ואם אין, יש אפשרות של רכישת מכסה פלסטיק חדש לנגן שאני יכול להבריג בעצמי?? שוב פעם - זה לא נראה כמו סדק במסך עצמו, זה סדק בפלסטיק החיצוני של הנגן בחלק השקוף. אני אודה למי שיענה.

20. היי, אני מעוניין לקנות פלאפון חדש והמכשיר שאותו אני רוצה לקנות הוא ה-n73. לא מזמן גיליתי שרמת הקרינה שלו היא מאוד(!) גבוהה- 1.12. הדבר הזה מרתיע אותי ואף מונע ממני לקנות את המכשיר ( בצער רב מאוד! ). אולם הבנתי ממה שקראתי פה בפורום שביטול ה-3g במכשיר יוריד בצורה משמעותית את רמת הקרינה. יש לי כמה שאלות על כך: - עד כמה זה יוריד את הקרינה? האם זה יוריד לרמה של כ-0.8? והאם זה יוריד באופן קובע ( כל עוד אני לא מחזיר את ה-3g ) או משתנה ותלוי במשהו ספציפי? - איך בדיוק אני מבטל ומחזיר את מצב ה-3g? אני רוצה להוסיף שבאותה בעיה נמצאת אחותי הקטנה שרוצה את ה-6120, אם יש משהו שלא מתקיים גם על ה-6120 אז תצינו זאת בבקשה. תודה מראש, יובל.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by kbm1,

שלום לכולם! אני מחפש היכן אפשר לקנות אייפון במנהטן בלי התחייבות ובלי תעודת תושב תודה רבה. נ.ב iphone 3gs

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by i-pink,

מחפשת עכבר קטן קטן קטן. כמה קטן: אחד כזה שניכס לתוך חריץ PCI אקספרס הקטן. רצוי אחד שיכול להטען שהוא בתוך הסלוט. (מצאת רק כזה שנכנס לPCMCIA) (לא ממש ידעתי אם לכתוב את זה כן או בציוד הקייפי - כתבתי את זה כאן כי זה יותר מידי גאג'טי בשביל ציוד הקיפי..)

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by shovel_xxx,

למישהו יש מוג אם אפשר לקנות את הגומי שיש על האוזניות של ה W800I ?!!? או שמקבלים 2 זוגות בערכה שלו למה נאבד לי גומי אחד ואין לי מוסג מה לעשות ( לא אוזניות שלי הלוותי אותם )

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by yaron881,

ישנה גירסת winndows 8 Pro שלפי מיטב הבנתי היא מערכת חלונות כמו במחשב שולחני או נייד שרצה על מכשירי טאבלט. כלומר, מערכת הפעלה שניתן להתקין בה תוכנות ולא רק אפליקציות מהחנות. שאלתי, קודם כל האם זה מדויק ? כמו כן, האם יש הבדל מהבחינה הזאת אם המכשיר הוא טאבלט שמריץ windows 8 pro כמו של asus או מכשיר surface של מיקרוסופט ?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by Tomerico,

אני לא מבין איך המחירים זולים בצורה כ"כ משמעותית פה: http://www.amazon.com/gp/product/B004HFS6Z0/ref=famstripe_kk לעומת בארץ: http://www.kindle.co.il/?page_id=64 אם חבר יכול להביא לי את זה מארה"ב בדרך חזרה למשל.. יש הבדל בין המוצרים עצמם? בין שני הלינקים תודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.