גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי אייריבר h10 ובזמן האחרון יש בעיה מוזרה עם הנגן אני מכניס את האוזניות אבל או שהסאונד רק באוזן אחת רגיל ובאוזן השניה חלש או שיש רעשים שהאוזניות זזות ואי אפשר לשמוע נורמלי בנגן איך פותרים את הבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי, אני הכנסתי את ה-SD Card החדש לנגן.. אני מחבר למחשב כדי לשים בכרטיס סרטים.. ושאני מדליק את הנגן אני מחפש את מה שהכנסתי בSD ואני לא רואה אותם..למרות שהוא מזהה את הכרטיס ב-Settings ומראה לי כמה מקום נשאר בו והכל.. נ.ב.. שירים הנגן קורא ומזהה בלי שום בעיה! מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לתשובות מהירות כי אני חייב את זה דחוף..
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי חברה, חבר שלי רוצה להוריד לאיזה בחור דתי הרצאות של איזה רב, כדי שהוא יוכל לשמוע ב-MP3 שלו (כן אני יודע שזה מוזר... ). הבעיה היא שיש איזה 600 הרצאות כאלו - יש אפשרות במקום להוריד למחשב ואז להעביר לנגן את הקבצים, פשוט להעביר אותם ישירות מהאינטרנט לנגן? קיימת כזאת אפשרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
החברה היפנית הוותיקה מחליטה לפנק אותנו במנה הגונה של נוסטלגיה מתוקה עם מיזם חדש שמקבל את השם Sega Forever לכתבה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, אז ככה, אני כבר הרבה זמן מחפש נגן שיהיה טוב ואיכותי, חיכיתי שיגיעו מסכי הטאצ' ויתקדמו קצת, שקלתי לקנות Iphone/Ipod Touch אבל אם יקרה להם משהו אכלתי אותה כי לתקן אותם בארץ זה כאב ראש, בנוסף המחירים שלהם די גבוהים ולא ממש יש בארץ את הדור החדש. אז מה צריך להיות בנגן/פאלם: קודם כל העדיפות היא לנגן איכותי ופחות לפאלם. 1. איכות סאונד טובה 2. מסך מגע 3. גודל לפחות של 16GB 4. ניגון סרטים זה + אבל לא חובה 5. WIFI אם יש בנגן זה מעולה, אם לא לא נורא, בפאלם חובה WIFI זהו לדעתי, קראתי ביקורות טובות על הנגן Cowon S9 שנראה לי כבחירה טובה אבל אני אשמח לעוד הצעות... תודה.
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום , לא יודע אם זה המקום , אבל יש לי 6280 בן שנה ופתאם (לא בהדרגה) הסוללה שלו מתרוקנת לי אחרי 4 שעות ( לאחר הטענה מלאה). קניתי סוללה חדשה , קניתי מטען חדש , וזה לא עוזר.. אפשר לתקן את המכשיר במחיר משתלם? אפשר למכור אותו ? חבל לי עליו ... שילמתי בזמנו 1800 שקל ! תודה חברים !
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב לאמריקה, וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהצטרף סוף סוף לחגיגת הסמארטפונים. אני לא ממש מכיר את התחום ויש לי כמה שאלות 1. האם יש יתרון משמעותי במחיר לקנות שם, או שהמחיר דומה לחנויות פרטיות בארץ? כי בשביל 100 שקל חיסכון כבר עדיף לקנות בארץ ולקבל קצת יותר תמיכה ואחריות. 2. אני לא מחפש את המכשיר הכי חדש ומהיר, וצריך עזרה לגבי איזה מכשיר יתאים לי. הדרישות מהמכשיר: לא יקר מדי.פחות מ 400$ לא גדול. הסמסונג החדש גבוה ובעיקר רחב מידי. אני מחפש משהוא בגודל האיפון4 או פחות (115mm*60mm או פחות) משקל ועובי קצת פחות חשובים נוחות שימוש. אין לי בעיה אם התקנה וקינפוג "מסובכים" בהתחלה, אבל חשוב שהשימוש יהיה כמה שיותר פשוט ונח זמן סוללה כמה שיותר ארוך, לפחות יומיים-שלושה אם משתמשים…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
המכשירים הם : 1. GPS QUE NQ430 mio moov 360 .2 HP IPAQ 314 .3 ASUS R-700 GPS .4 תודה רבה לעורים אני רוצה לדעת איזה gps הכי טוב ובמה הוא יותר טוב מהאחרים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות MP3 חדש, ויש לי רק 150~200 שקל. אני כנראה הולך על זה: http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=676681 או זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=693374 שהשני זה אותו נגן רק עם כפול זכרון. P: זה נחשב נגן טוב? ואם כן, האם כדאי לי לקנות מאייבורי? אני מודע לזה שזאת חרא חברה, אבל האם הם באמת יכולים להתעסק עם MP ולהרוס אותו? או שזה בא חדש מהחברה? כי אני באמת לא רוצה לקנות MP ושהוא ידפק. ואני אפילו יותר אשמח אם מישהו שקנה כבר משם MP יוכל להגיד לי האם הכל בסדר. (:
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
איך אני מעלה סרטים ומוזיקה ל-gps שלי? יש לי gps novogo בעל התוכנה igo8
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
עיבוד דיגיטלי חדש שמתבסס על שמועות עדכניות מספק לנו הצצה ל-V20 המסקרן של היצרנית הקוריאנית לכתבה
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מבקש המלצות מאנשים שיצא להם כבר להזמין.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
דגם ה-Snapdragon 845 הראשון של אסוס מגיע סוף סוף לישראל, ומעניק לנו תקווה גם עבור ה-ROG Phone המשוכלל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם האם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר GPS Logger? האם מישהו יודע אתר שב ניתן לקרוא ביקורות על GPS loggers שונים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, מציעים לי בפלאפון את המסלול הבא: דמי שימוש:268.90 1000 דקות ז"א חינם לכל היעדים 500 בין מנויי המשפחה ללא עלות (תחת אותו מספר לקוח) 500 SMS ללא עלות. ש"ת ללא עלות (19.90 ¤) NAVIGATOR ללא עלות (19.90) מכשיר E71: החזר מלא על המכשיר השדרוגים לא כוללים חבילת גלישה, חובה שיהיה חבילת גלישה בשדרוג המכשירים מה אתם אומרים, זה באמת הכי טוב שאני יכול לקבל או שהגיע הזמן לעבור חברה?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
משפחת ה-P40 נחשפת עם שלושה דגמים שונים - עדיין ללא השירותים הרשמיים מבית גוגל, אבל עם הבטחות ליכולות צילום בלתי רגילות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
על פי האתר http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=5137 iPhone OS 3.1. ירידת מחירים ל IPOD TOUCH. מהאתר של אפל - http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?mco=Nzk2MDUxNQ מצלמת ווידאו ל IPOD NANO והגדלת המסך ל2.2. מהאתר של אפל - http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_nano?mco=Nzk2MDUyMg iTunes 9.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
החיישן החדש והמשוכלל מבית סמסונג נכנס לראשונה גם למכשיר חכם מתוצרתה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לבצע שיחה ולהקליט אותה. הטלפונים שיש לי בבית הם נוקיה 5110 ו-1280 (הם פשוטים אז אני מניח שזה לא אפשרי בהם) ומוטורולה Defy. חיפשתי באפשרויות של ה-Defy אבל לא מצאתי את האופציה הזו. האם זה אומר שאני צריך להוריד אפליקציה כדי שתהיה לי את האופציה הזו? אם כן, איזו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
חברה אני מתכוון להתדרג למכשיר סלולרי חדש ומתקדם ואני מתלבט בין כמה מכשירים: -iphone 3gs -htc HD -nokia n900 -nokia n97 -sony ericsson satio **אם יש לכם עוד דגמים דומים שמומלצים אשמח לשמוע.... מה שאני מחפש במכיש הסלולרי שלי הם הדברים הבאים: הכי חשוב שנגן המוסיקה שלו יהיה הכי טוב כלומר ברגע שאני אחבר אוזניות אני אשמע הכי טוב והכי איכותי (באייפון יש אייפוד נראה לי הכי טוב), מצלמה טובה.., מסך גדול, מסך מגע, שלא יהיה מגושם מידי שיהיה מהיר קיצור אתם יודעיםהפלאפון הכי הכי טוב! אל תגידו לי רק שם של פלאפון שאתםממליצים תרשמו גם למה תסבירו למה הוא ולא מכשירים אחרים תודה
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי חבר'ס.. בת דודה שלי נוסעת לניו זילנד שבוע הבא לתקופה של חודשיים וצריכה המלצה למכשיר חדש ואיכותי. אני לא כזה מעודכן במה רץ עכשיו חזק בשוק אז אשמח לשמוע המלצות שלכם. מאוד חשוב שיהיה זמן סוללה ארוך ביותר, כי היא גם תצטרך את הנגן בטרקים, יכול להיות שאפשרות להחליף סוללות תקסום לנו. מבין הדברים שראיתי רצים בפורום בין השאר שמתי לב לנגנים של iAudio כמו ה-D2 (עם הזמן ניגון המאודדד ארוך שלו) וה-X5L. אהבתי ב-D2 שיש אופציה להוציא וידיאו לטלוויזיה (אני מכיר מישהי עם A2 וזה מאוד שימושי בשבילה) - האם הוא מתמודד עם כל סרטון divx/xvid ומריץ אותם בצורה נורמלית? לבעלי הניסיון פה - הוא תומך ב-SD 4GB שהוא לא SDHC? גם החברות הפוחות מוכרות כמו ה-Transcend X150? האם הוא תומך בעיברית?…
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
http://bit.ly/d3Lj5n כן אני הבנתי שרק סדרת N תעבור לmeego אבל...למה להם להשקיע בסימביאן 4 עכשיו? אגב אני חושב שזה נורא משמח בעלי N900, שהמכשיר שלהם יקבל בתקווה המשכיות כלשהי.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי את האיפון הראשון שיצא, המהדורה הזאת שלא היית לאף ערס שלא כמו היום... בכול מקרה היות והוא כל כך עתיק לא עדכנתי את הגרסה שלו כבר קרוב לשנתיים וכמו כן לא גיבתי שום דבר, אני מפחד לחבר אותו לאיטונס שלא ישאב לי את הנשמה האחרונה שלו. הייתי רוצה לשאול כיצד אני יכול לגבות את אנשי הקשר, לקובץ שאני יוכל להעביר אותו בבו היום לגלקסי 2 המיועד בעבר הצלחתי לעשות גיבוייים דרך יאהו וגוגל קונטקס אבל אני לא יודע אם עדיין אפשר לעשות את זה איתו. תודה
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני עתיד לקנות טלפון בדור 2.75 עם WiFi. כידוע לא בכל מקום יש אינטרנט אלחוטי ואז יהיו מקרים שאהיה תלוי באינטרנט הרגיל של הטלפון השאלה היא עד כמה גרוע זה לגלוש ב2.75 לשימושים מזדמנים (חדשות, פייסבוק, מיילים)? וזה יעלה לי הרבה? (גם המחיר/מגה וגם כמה מגה יקחו לי כל אחד מהשימושים האלה) האם כדאי במקום אותו טלפון (נוקיה C3) לקנות סוני אריקסון ישן יותר (K770, חדש מהאריזה כמובן) שיש לו דור 3 אבל אין לו WiFi?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-