גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מחשב כולל תוכנה וכולל הכל אם אתם מכירים מקומות שמוכרים שמות של תוכנות וכמובן מחירים חשוב שהמחשב יוכל לשמש כGPS ויעבוד עם התכנה מהר וגם כיומן וכמקבל מיילים. תקציב כ2000-2500 שקל תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לאחרונה נאבד לי ( :'() הנגן הישן, והדי עלוב שלי. אז לאור האירוע, חשבתי להשתדרג. אני עדיין לא סגור על גודל, אבל נוטה לכיוון 2GB, בטווח מחירים של 600-800 ש"ח (מוזיקה בלבד), כאשר אם הוא נושק ל-800 ש"ח הוא צריך להיות ממש טוב. אם אין משהו טוב בטוח המחירים הזה (אני מודע לכך שהכל יחסי, אני מתכוון לאיכות שמצדיקה את המחיר, ממשק נוח, וזמן סוללה סביר), אז אסתפק ב-1GB עד 600 ש"ח, ואז כבר אעדיף להשקיע במוצר איכותי. ניסיתי לבדוק קצת בעצמי, ראיתי קצת Mpio, ו-Iaudio, אבל על שניהם אני לא ממש בטוח, ורציתי לדעת אם יש אופציות טובות יותר. אם יש לכם רעינות, אודה לכם מאוד
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
נפח רצוי 8 עד 16 GB, אם אפשר יותר מזה בנגן איכותי יבוא בטוב, חשוב לי שיהיה קל, קל לתפעול (לא בא לי להתחיל להיזכר למה הוא לא עושה את מה שאני רוצה תוך כדי ריצה) וחובה שיהיה לו נרתיק לזרוע. חשבתי על איפוד נאנו דור 4 ו COWON I7. לא יודע מה לבחור (אם יש עוד הצעות אני אשמח) הנגן ישולב או עם האוזניות המקוריות שלו או עם AKG412P בחוץ או עם sennheiser hd280pro ומגבר cMOY בבית תודה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום , החלטתי להתקדם אחרי חמש שנים עם מכשיר גרוע .. הדרישות מהמכשיר : * נגן מוזיקה איכותי ( עם חיבור לאוזניות רגילות ). * wifi * מצלמה * עדיף שיהיה gps מובנה שניתן להפעיל ללא צורך בחבילת גלישה אני כרגע לקוח פלאפון cdma ללא כרטיס סים , אני לא מעוניין לכלול חבילת גלישה ושיחות אלה לקנות מכשיר בלבד . אשמח לקבל המלצות למכשירים העונים לדרישות ובנוסף היכן הכי משתלם לרכוש מכשיר זה ( חנות פרטית , דרך החברה הסלולרית, )? תודה מראש למגיבים ..
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, נרשמתי כי ראיתי שאנשים פה מבינים עניין ואני זקוק להתיעצות לגבי רכישת נגן חדש הסתובבתי הרבה וראיתי את הS9 של Cowon, שנראה מעולה ולמיטב הבנתי נשמע יותר טוב מכל נגן אחר (תקנו אותי אם אני טועה, באמת שאין לי מושג) הZUNE HD נראה מעניין גם, למרות שבכל הביקורות שראיתי לא אמרו משהו מיוחד על הסאונד הטאץ' גם קורץ לי, אמנם פחות כי הבנתי שהסאונד ירוד ביחס לS9, וסאונד זה פקטור רציני אצלי התקציב הוא בערך כמו של הטאץ' והS9, אפשר להתגמש קצת אבל זה באופן כללי. הנפח הרצוי הוא לא פחות מ16 ג'יגה, מעדיף 32 ומעלה תמיכה במשחקים, וידאו ושאר צעצועים זה גם בונוס טוב ועד כמה שהבנתי הS9 לוקה בחסר בעניין האפליקציות בכל אופן אשמח להנחיה והמלצות לדברים שאולי לא ציינתי פה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס סים של דור 2 אני חושב (בכל אופן לא דור 3) אם אני שם אותו בN95 אז לא תהיה לי אפשרות ל WIFI או שאין קשר בין הדברים... אם ישנו קשר ואין אפשרות ל WIFI מה אפשר לעשות ואיך אני רוכש סים דור 3 מבלי להתחייב או משהו כזה ? \\ והאם ישנו דפדפן שאפשר להוריד לN95 שאפשר לגלוש רגיל כמו באינטרנט במחשב או שצריך להיתקע עם התצוגה ה'מיניאטורית' של הדפדפן של הפלאפון ?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אז ככה יש לי N95 של אורנג' (לא ה 8GB) בקיצור יש לי ראוטר בבית ואני מתחבר אליו עם המחשב הנייד שלי עכשיו אני מצליח להתחבר גם עם הפלא פון אבל כאשר אני מתרחק למרחק של אולי 10 מרחק ממש אפסי ואז הוא מתנתק ולא קולט. מה המרחק כזה אפסי או שיש לי איזה בעייה או שיש איזה הגדרה? כי זה ממש לא לעניין זה לא שימושי בכלל כי לפי מה שקורה אצלי אני צריך לשבת ממש ליד הראוטר. תודה רן
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, לא מזמן קיבלתי את האומניה שלי, ורציתי לדעת אם יש מקום שאפשר להזמין ממנו עריסה יפה עם חיבור לחשמל בשביל להטעין אותו הייתי מעדיף מקום ישראלי, אבל אם אין ברירה אז אתר בינ"ל שאפשר להזמין ממנו משהו כזה תודה מראש וכאלה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם: 1. זה באמת עמיד במים\זיעה 2. אין ניתוקים בזמן הליכה,נסיעה, או כל זמן שהטלפון לא נמצא במצב נייח. 3. זה עובד על SONY ERICSSON ? תודה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני שולח אותו לסלקום שיפרמטו את המכשיר מחשש למזיקים, איך לדעת שהם פירמטו ולא עשו שיחזור הגדרות יצרן? האם שידרוג גירסא מחייב מחיקה מושלמת של כל התוכן הקודם? איך אפשר לבצע מחיקה כזאת לבד בבית?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
מחפשת עכבר קטן קטן קטן. כמה קטן: אחד כזה שניכס לתוך חריץ PCI אקספרס הקטן. רצוי אחד שיכול להטען שהוא בתוך הסלוט. (מצאת רק כזה שנכנס לPCMCIA) (לא ממש ידעתי אם לכתוב את זה כן או בציוד הקייפי - כתבתי את זה כאן כי זה יותר מידי גאג'טי בשביל ציוד הקיפי..)
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האם לדעתכם הוא נגן טוב לוידאו ולטקסט? שמתי לב לדבר חשוב-הוא מסוגל לקרוא טקסט בעברית שזה דבר נדיר מאוד למצוא ידוע לכם אם זה נכון?והאם הוא תומך בDOC וPDF? יש בו תמיכה בפלאש ופורמט FLV? יש אפשרות להכניס אליו סרטים בלי המרה?כולל פורמט RM?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האם יש הבדל מורגש בין כרטיסי הזיכרון במהירויות השונות (60,133,200) כי המחיר מאוד מורגש? אם יש תשובה כללית בנוגע ג'י פי אסים או פרטנית למכשיר מיו 350 תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אילו מחשבי כף יד תומכים ב GPS וסלולר? האם מחשבי כף יד תומכים בעריכה/יצירת קבצי וורד?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי פה אצלי ויש לו פלאפון חדש והוא רוצה לחבר אותו למחשב דרך IR כדי להעביר צלצולים\תמונות מהמחשב הנייד.(שכח את הUSB בבית ואין לי פה אחד ). למחשב הנייד יש IR מובנה כזה אך אני ממש בטוח שכשאני יפעיל IR בפלאפון המחשב לא יזהה אותו יש איזשהי תוכנה מיוחדת או שזה בכלל בלתי אפשרי? תודה !
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מצאתי את זה איך הוא? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=377686
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מישהו מהמשפחה שלי טס שבוע הבא לסינגפור, ושאל אותי אם אני רוצה משהו. אני כבר הרבה זמן חשבתי על לקנות PMP. קראתי את כל התגובות לגבי הנגנים של creative zen vision w, cowon a2, archos av500,archos 604 השאלה שלי האם בחו"ל(בדגש על סינגפור) שווה אולי לקנות דגמים יותר טובים/מתקדמים? והאם זה בכלל משתלם לקנות את זה בחו"ל בגלל בעיות אחריות, הפרשי מחירים לא כל כך משמעותיים וכו'? המון תודה, ניב..
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מתעניין לגבי סלולרי של נוקיה לאבא שלי במחיר זול (200-400 ש"ח מקסימום) תכונות: - מקשים רגילים (לא טאצ') - מבנה רגיל או צדפה - עמיד לזעזועים שלא יתפרק בקלות - מסך כמה שיותר עמיד שלא ייהרס/יישבר בקלות - אטום כמה שאפשר נגד מים (בגלל ההזעה) תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%a8-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מכשיר חדש וורדרד תועד ומצא את דרכו אל הרשת. האם זה ה-Xperia C6 המיועד? זה כמעט בלתי אפשרי למצוא אותם כאן בארץ, אך שנת 2015 בכל זאת סיפקה לנו שני מכשירי ביניים מסקרנים בהחלט מבית סוני – ה-Xperia M5 חסין המים והאבק, וה-Xperia C5 Ultra בעל המסך הגדול ומעטפת המסך הזערורית. אם להתבסס על תצלומים חדשים שהופצו במרשתת כעת, בשנת 2016 מצפה לנו המשכיות, לכל הפחות עבור אחד מהדגמים. בתמונות ניתן לראות מכשיר בעל מעטפת ורודה ומסך שנמתח מקצה אחד עד לקצה השני, באופן שמעלים למעשה את כל המעטפת הדקה שאנחנו רגילים לראות מצידי מסך הסמארטפון שלנו. החסכון במקום אינו משמעותי לכאורה, אך מדובר במראה ייחודי ונאה למדי אשר ללא ספק מזכיר את מה שראינו ב-Xperia C5 Ultra, וגורם לרבים להאמין כי מד…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בעוד שהאח הגדול OnePlus 8 Pro יכלול הגנת IP68 רשמית בכל גרסה ובכל מקום בעולם - האח הקטן יציע את המאפיין הנחשק רק בגרסאות הייעודיות של Verizon ו-T-Mobile לכתבה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
Teracube הוא מכשיר ביניים במחיר שפוי שמתיימר לספק מערכת אנדרואיד ללא תוספות מיותרות ואפשרויות זולות ופשוטות לתיקון - ממש כמו בסמארטפונים של פעם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
סרטון קצרצר חדש מעניק לנו הצצה אל העתיד המסקרן של עולם אמצעי התצוגה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
- 2 followers
-
-
ה-Axon M המוזר של חברת ZTE הושק, ועכשיו הגיע הזמן לתהות האם הוא סנונית ראשונה לאופנה חדשה או סתם נסיון חלש שיתפוגג במהירות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
- 2 followers
-
-
אוהבים את Fortnite Battle Royale ומתקשים להפסיק ולשחק? מעכשיו תוכלו לעשות זאת כמעט בכל מקום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-