גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום אילו אפליקציות אתם מכירים שקיימות רק לטאבלטים וסמארטפונים ולא לPC? (אני רוצה לחגוג עם BlueStacks ... ;D ). יש את אינסטגרם... מה עוד?
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שאני אוכל לכתוב לה הודעה ומס', עם תאריך ושעה. שהיא תשלח את ההודעה בצורה רגילה, פשוט מתוזמנת. לסימביאן 9.1 אני רק זקוק לשם, אם זה לא FREEWARE אז כמובן לא כדאי לצרף לינק להורדה וכו'... תודה רבה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
חזרתי מארה"ב ולקראת נסיעות נוספות. במקום היותי בארה"ב (יוסטון/טקסס) אין אפשרות להסתדר בלי GPS. נזכרתי שקניתי בארץ לפני כמה שנים מכשיר של QUE דגם NQ503 ועליו תוכנת IGO עם מפות ישראל ואירופה. אני רוצה להפעיל המכשיר כ-GPS עם מפות יוסטון/טקסס ארה"ב.. כשביררתי ב-IGO בארץ הבנתי מהם שמעבר לעובדה שמחירי המפות שלהם מאוד גבוהים, אין להם את מפות יוסטון/טקסס בארה"ב בין בקניית המפות (300 ש"ח) ובין בהשכרתם (100 ש"ח לחודש) . איך ממשיכים בכל זאת ומגיעים למצב שיהיו לי את מפות ארה"ב (בדגש על יוסטון) על המכשיר? צריך לפרוץ את המכשיר ?(איך עושים את זה?) להוריד מפות של ארה"ב ולהתקין אותם על המכשיר? (ומאיפה מורידים? ואיך מתקינים?) כל עזרה תתקבל בברכה. יוסי
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום , באתר DEALEXTREME.COM מציעים פלאפונים למכירה עכשיו זה פלאפונים מקוריים או חיקויים סיניים? כי זה נראה לי חיקויים... תקנו אותי אם אני טועה... לדוגמא: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32689 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31556 וראשי פלאפונים: http://www.dealextreme.com/products.dx/category.511
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
מחשב כולל תוכנה וכולל הכל אם אתם מכירים מקומות שמוכרים שמות של תוכנות וכמובן מחירים חשוב שהמחשב יוכל לשמש כGPS ויעבוד עם התכנה מהר וגם כיומן וכמקבל מיילים. תקציב כ2000-2500 שקל תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כרגע אני די כבול בחברת פלאפון. המכשיר שברשותי הוא TELIT X170 ואני נמצא בהתחייבות עד סוף מרץ 09' לתוכנית חיילים ולמכשיר עצמו. למכשיר אני משלם 30 שקל :\ ולחבילת דקות אני חושב שהתחייבתי מינימום 10 בחודש. כלומר 40 בחודש אם אני עובר למפעילה אחרת. המכשיר נדפק לי - המסך פתאום נהיה שחור או נצבע בכל מיני צבעים וקווים. אין לי ביטוח ואחריות נגמרה לי. מה אתם מציעים לעשות?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
השקתו של הפאבלט החדש והמסקרן מגיעה בעוד ימים ספורים, והרשת עמוסה באינספור פרטי מידע שמתיימרים להוציא את העוקץ מהאירוע הגדול של סמסונג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מכשיר חדש וורדרד תועד ומצא את דרכו אל הרשת. האם זה ה-Xperia C6 המיועד? זה כמעט בלתי אפשרי למצוא אותם כאן בארץ, אך שנת 2015 בכל זאת סיפקה לנו שני מכשירי ביניים מסקרנים בהחלט מבית סוני – ה-Xperia M5 חסין המים והאבק, וה-Xperia C5 Ultra בעל המסך הגדול ומעטפת המסך הזערורית. אם להתבסס על תצלומים חדשים שהופצו במרשתת כעת, בשנת 2016 מצפה לנו המשכיות, לכל הפחות עבור אחד מהדגמים. בתמונות ניתן לראות מכשיר בעל מעטפת ורודה ומסך שנמתח מקצה אחד עד לקצה השני, באופן שמעלים למעשה את כל המעטפת הדקה שאנחנו רגילים לראות מצידי מסך הסמארטפון שלנו. החסכון במקום אינו משמעותי לכאורה, אך מדובר במראה ייחודי ונאה למדי אשר ללא ספק מזכיר את מה שראינו ב-Xperia C5 Ultra, וגורם לרבים להאמין כי מד…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
למישהו יש מוג אם אפשר לקנות את הגומי שיש על האוזניות של ה W800I ?!!? או שמקבלים 2 זוגות בערכה שלו למה נאבד לי גומי אחד ואין לי מוסג מה לעשות ( לא אוזניות שלי הלוותי אותם )
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני חורש פה על GOOGLE ולא מוצא אתר אחד אפילו של פלאפונים ביפן שמרה גם את המחיר של המכשיר.... מישהו אולי יודע?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קראו כאן: http://www.glouds.com/geekbox/ מדובר בסטרימר קוד פתוח וחומרה פתוחה שמיועד למשתמשים רגילים וגם למפתחים
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין 2 נגנים. meizu m6 או Iriver clix2 u20 מספיק לי 2GB והשימוש הוא למוזיקה ופחות לסרטים אם בכלל. מה היתרונות של אחד על פני השני מה בתכלס עדיף? המחיר מתגלגל בין 300 לIriver ב2GB לבין 400 של המייזו ב4GB אבל לא משנה לי 2 או 4 כבר. עוד שאלה, מישהו יודע מה לגבי עברית בתפריטים של הIriver?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
האח הבלתי רשמי של המכשיר המוקשח מבית לנד רובר מגיע עם מד טווח לייזר, מצלמת אינפרא-אדום ועוד הפתעות לאנשי מקצוע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן שסמסונג ו-Huawei נאבקות בחוקי הפיזיקה בנסיון ליצור מכשירים חכמים עם מסכים גמישים ומתקפלים - ב-LG מסתפקים בהשקת דגם דגל חדש שאליו תוכלו לחבר בקלילות מסך משני נוסף במידה ותזקקו לכך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
תיעוד תהליך הפירוק של הדגם המתקפל עלה לאתר הפופולרי, עם עדות נוספת לחולשה המכאנית היחסית שלו - ואז נעלם, לבקשתו של השותף אשר סיפק את החומרה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.gsmarena.com/yahoo_launching_an_android_phone_in_japan-news-3024.php
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בארגון אנשים עם נוקיה E71 יש תמיכה ב WAV אני מקבל מיילים והם לא נפתחים עם קבצי מייל WAV יש פתרון???
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
דגם ה-Snapdragon 845 הראשון של אסוס מגיע סוף סוף לישראל, ומעניק לנו תקווה גם עבור ה-ROG Phone המשוכלל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
- 1 follower
-
-
רוצה לקנות את ה-N82 אבל לא יודע מאיפה (כמובן ארה"ב) דודה שלי מגיעה לארץ בעוד שבועיים אני רוצה רשימה של חנויות(אתרים) אמינים וזולים (עדיף את הגרסא השחורה)
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בבקשה תתנו לי תשובה... אני לא יודע אם להביא את המכשיר או לא בגלל הבעיות תוכנה שהיו ועם הזמן תוקנו בעדכונים (אבל בגלל שאנחנו חיים בישראל, אני חיים בדיליי מטורף...) בבקשה אני צריך תשובה....!! זה כל כך פשוט וקל ויעזור לי מאוד!
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 המכשרים. הבדלים א. האריה יותר קטן, ואני אוהב מכשירים קטנים ובגלל זה כל החדשים סטייל SGS נפסלים על הגודל, הדזייר גדול ב1.5 ס"מ ולא יודע כמה עקרוני ב. הדזייר יותר חדש, מעבד, זכרון וכו', עד כמה זה באמת עקרוני? אני לא מתכוון לראות סרטי HD בפלאפון או להריץ דברים מוזרים, לשימוש סטנדרטי האם גם האריה יספיק? ג. עדכונים וקהילה, הדזייר עבר עליה בצורה יותר פפולארית ומסודרת ד. פלאש במצלמה ה. $$$$- אני לא במצב של כסף פנוי, והאריה זול בכ30% (מביאים לי מחו"ל), מצד אחר אני אגרד עוד 150$ במקום להתחרט על זה בהמשך אה וגם ו. רזולוציה וגודל מסך, מצד אחד פה זה 3.7 עם רזולוציה יותר גדולה, ומצד שני גם 3.2 יספיק לי ונראה לי שהרזולוציה הזאת יכולה להספיק (או שלא?), במיוחד שאני חובב מכשיר…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
אני שולח אותו לסלקום שיפרמטו את המכשיר מחשש למזיקים, איך לדעת שהם פירמטו ולא עשו שיחזור הגדרות יצרן? האם שידרוג גירסא מחייב מחיקה מושלמת של כל התוכן הקודם? איך אפשר לבצע מחיקה כזאת לבד בבית?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
עד היום היה לי Creative Muvo Sport C100 והחבר האהבל שלי רוקן עליו בקבוק ספריי צבע ועכשיו אי אפשר לראות כלום גם אחרי טרמפנטין בכל מקרה הוא היה ממש מעולה ולא אכפת לי לקנות עוד אחד כזה, בכיף. השאלה היא אם אפשר לקנות משהו באותו מחיר שהוא קצת יותר מתקדם ועם אותן פונקציות בסיסיות כי אני בן אדם שאוהב להתחדש. בכל מקרה זה הדברים החשובים: -נגן FLASH בלבד, כל המטרה של הנגן הזה זה ספורט, וואחד ספורט, נונ סטופ, ולא סתם ריצה, הרבה יותר מזה, בוא נגיד שהכוחות G שיפעלו עליו יהיו עצומים, המובו ספורט עשה זאת בהצלחה. עכשיו לפי הגיון נגן HDD יהרס מהתזוזות הקבועות האלה, אולי זה רק מיתוס, מישהו יכול לשפוך אור בעניין? -מגיע עם רצועת זרוע\קיימת רצועת זרוע לקנייה -לא חייב אוזניות - לא …
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
האם קיימות מצלמות וויפי שניתן להתחבר אליהן מהסמרטפון ולראות וידאו בלייב בלי דיליי? אני יודע שיש מצלמות אבטחה אבל הרעיון כאן הוא שלא יהיה דיליי בכלל ושניתן יהיה ממש להניח את המצלמה, לרקוד ולראות במשקפי VR איך הדברים נראים מהזוית של הקהל בכל רגע. אשמח לכל רעיון איך עושים את זה ומה דרוש
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-