גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מחפשת עכבר קטן קטן קטן. כמה קטן: אחד כזה שניכס לתוך חריץ PCI אקספרס הקטן. רצוי אחד שיכול להטען שהוא בתוך הסלוט. (מצאת רק כזה שנכנס לPCMCIA) (לא ממש ידעתי אם לכתוב את זה כן או בציוד הקייפי - כתבתי את זה כאן כי זה יותר מידי גאג'טי בשביל ציוד הקיפי..)
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
Teracube הוא מכשיר ביניים במחיר שפוי שמתיימר לספק מערכת אנדרואיד ללא תוספות מיותרות ואפשרויות זולות ופשוטות לתיקון - ממש כמו בסמארטפונים של פעם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
קראו כאן: http://www.glouds.com/geekbox/ מדובר בסטרימר קוד פתוח וחומרה פתוחה שמיועד למשתמשים רגילים וגם למפתחים
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אני לא מבין איך המחירים זולים בצורה כ"כ משמעותית פה: http://www.amazon.com/gp/product/B004HFS6Z0/ref=famstripe_kk לעומת בארץ: http://www.kindle.co.il/?page_id=64 אם חבר יכול להביא לי את זה מארה"ב בדרך חזרה למשל.. יש הבדל בין המוצרים עצמם? בין שני הלינקים תודה מראש, תומר
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
-
הי ההורים שלי נוסעים לארצות הברית וחשבתי לבקש מהם טאבלט. השאלה אם יש אחריות לאיזה טאבלטים יש אחריות בארץ (אם הם ניקנים בחו"ל) והאם זה בכלל צריך להיות שיקול לדעתכם? והאם פשוט לתקן טאבלט במעבדה פרטית או שזה בעייתי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
תכננתי לקנות השבוע פלאפון חדש אבל חבר אמר לי שבעוד חודשיים בערך מוזילים איזשהו מס ואז אני יכול לחסוך כמה מאות שקלים מישהו שמע על הדבר הזה ויכול לתת לי מידע על זה?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
תקציב:200 יש מצב לחריגה? כן, 50. יד ראשונה\שניה: ראשונה. חברת הנגן: לא משנה, שתהיה איכותית. זיכרון: 2GB או יותר. גודל הצג: כמה שיותר קטן. מסך מגע/או לא: לא. גודל הנגן: הכי קטן שאפשר. תכונות מיוחדות: ניתן להרחבה,תומך עברית. (לא כ"כ חשוב לי). אני רוצה אחד לריצה, אז הכי קטן שאפשר עם ווליום גבוה ואיכותי. עדיף אחד עם איזה קליפס שאני יוכל לחבר לחולצה או משהו, כי אני לא רוצה להחזיק ביד ואין לי כיס במכנסיים. תודה רבה רבה.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
המלצות לפלאפון עד 1000 שקל,ומה אתם אומרים על קנייה בEBAY?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
אהלן. לא מזמן התקנתי על הגלאקסי הראשון מערכת הפעלה שדומה למערכת של גלאקסי 3. בכל מקרה, אני מחפש נגן מוזיקה (אפליקציה) שיהיה ניתן לראות את התיקיות שפתחתי
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה יש לי N95 של אורנג' (לא ה 8GB) בקיצור יש לי ראוטר בבית ואני מתחבר אליו עם המחשב הנייד שלי עכשיו אני מצליח להתחבר גם עם הפלא פון אבל כאשר אני מתרחק למרחק של אולי 10 מרחק ממש אפסי ואז הוא מתנתק ולא קולט. מה המרחק כזה אפסי או שיש לי איזה בעייה או שיש איזה הגדרה? כי זה ממש לא לעניין זה לא שימושי בכלל כי לפי מה שקורה אצלי אני צריך לשבת ממש ליד הראוטר. תודה רן
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר GPS Logger? האם מישהו יודע אתר שב ניתן לקרוא ביקורות על GPS loggers שונים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אוהבים את Fortnite Battle Royale ומתקשים להפסיק ולשחק? מעכשיו תוכלו לעשות זאת כמעט בכל מקום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב כולל תוכנה וכולל הכל אם אתם מכירים מקומות שמוכרים שמות של תוכנות וכמובן מחירים חשוב שהמחשב יוכל לשמש כGPS ויעבוד עם התכנה מהר וגם כיומן וכמקבל מיילים. תקציב כ2000-2500 שקל תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כפתור בית פיזי א-לה סמסונג, חיבור USB Type C ושבב Snapdragon 820: זהו המפרט העדכני אותו מנבאים ברשת עבור ה-Mi 5 של היצרנית הסינית. ויש גם תמונות Huawei עקפה אותה וגם לנובו מעניקה לה קרב לא פשוט, אך שיאומי (Xiaomi) הסינית הצעירה ממשיכה להתקדם, להשתדרג ולקבע את מעמדה כיצרנית שראויה להתייחסות וגם להערכה. המכשיר הבא שאמור לשמור את שמה בכותרות הוא ה-Mi 5 לכאורה, אשר יגיע להחליף את ה-Mi 4 אחרי הפסקה ארוכה למדי וששמועות שונות ומשונות עליו מסתובבות ברשת כבר המון זמן. עכשיו יש לנו מספר דיווחים מרוכזים חדשים אודותיו, אולי לקראת השקה אפשרית במהלך חודש ינואר הקרוב. לפי כל הפרטים העדכניים, ה-Mi 5 עתיד להיות מכשיר מתקדם מאוד שיזכיר במידה מתחרה סיני עתידי אחר ששמו על…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי IPOD 30 גיגה ואני רוצה להעביר סרטים מהמחשב לאייפוד אבל לא מצליח עם הITUNES , מישהו יכול בבקשה להסביר כיצד מעבירים סרטים תודה
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אשית יכול להיות שאני הייחידי שמתלהב מזה , אבל לדעתי זה אמור להיות אחלה מכשיר לתקציבים נמוכים , נראה עמיד, טוב לריצות , יש לו גם מספיק מקום לדי הרבה שירים(1000 בערך..), הסאונד שלו אמור להיות טוב...אמממ זהו בערך.. הנגן המדובר היה אמור לצאת באמצע חודש פבואר , אך הייתה דחיה. אחרי שחיפשתי רבות מצאתי עדות לעובדה המשמחת כי המכשיר יצא היום לאור. http://forums.sandisk.com/sansa/boar...cending&page=4 "And now it's here. " בתירגום מלעז- "ועכשיו הוא כאן" " בכל מקרה כמובן אין את הנגן עוד בארץ , אז אפשר או לנסות לרכוש מחו"ל , אם מישהו מכיר חנות טובה אני אשמח. או לחכות שהיבואנים יתחילו ליבא את המכשיר. לפני כמה ימיים שלחתי אימייל לחברה שמייבאת את המכשיר שקוראים לה , ושאלתי מתי הם חוש…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום 1.אני רוצה לשים סירטונים במכשיר מהמחשב לפלפון דרך USB ולכרטיס זיכרון ולא מצליח לי או שזה לא רואה בפלפון או שזה לא עובד לי? 2.וגם איזה דברים אפשר לעשות לפלפון של מבחינת הגברה ושיפור המצלמה וכול הדברים שיש בפלפון ומישהו שניסה את זה בארץ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חברת Energizer מציגה סמארטפון טרי שנושא את שמה, ועשוי להוות אופציה מעניינת לאלו שמעוניינים בזמני עבודה מירביים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש אנרואיד 4.1 ל SGS2 שלי אפשר לקבל המלצות על מערכות יציבות וטובות ? ומדריך איך עושים את ההתקנה והכול .... תודה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
\ככה יש לי N70 שנשבר אני מחפש מכשיר חדש לא חייב מ אורנג סלקום וכאלה אפשר גם מחנויות פרטיות העיקר בארץ מה שאני מחפש במכשיר 1.בטריה חזקה 2.יפה 3.מצלמה טובה 4.שיהיה עם כמה שיותר פיצ'רים 5.עדיף נוקייה 6.שלא יהיה יקר קניתי ת N70 רק לפני שנה!!
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
עיבוד דיגיטלי חדש שמתבסס על שמועות עדכניות מספק לנו הצצה ל-V20 המסקרן של היצרנית הקוריאנית לכתבה
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
התקנתי Windows 7 אחרי פרמוט ועכשיו לצערי כשאני מנסה לסנכרן בין האייפוד ל-iTunes, האייטונס רוצה למחוק לי את כל האייפוד... אני לא מצליח להעתיק את השירים מהאייפוד למחשב כי זה מוחבא וגם 'Show Hidden Files' לא עוזר, יש תוכנה טובה שיכולה לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש נגן מולטימדיה, ואני מתלבט בין הארוקס 605 לקווון איי3. לבעלי הארקוס, בדגש על אנשים שבאמת יש להם את הנגן, האם איכות הסאונד עד כדי כך ירודה ביחס לאיי3? האם עדכון הקושחה 1.2 שיפר במעט את האיכות? למי יש איכות וידאו טובה יותר? אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-