עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by wow,

אני מחפש אוזניות כפתור אבל מאלו שנכנסות לתוך האוזן אלו עם המתאמים בגדלים שונים מגומי אבל חשוב מאוד ששני האוזניות יהיו באותו האורך, זה ממש לא נוח לי אלו שבאות בשני אורכים שונים (אחד אמור לבוא מאחורי הראש) קניתי לא מזמן סנהייזר אבל התכאזבתי כשפתחתי את האריזה וראיתי שהם לא באותו האורך ואי אפשר לעכשיו להחזיר תקציב 150-200 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by arik100,

שלום , באתר DEALEXTREME.COM מציעים פלאפונים למכירה עכשיו זה פלאפונים מקוריים או חיקויים סיניים? כי זה נראה לי חיקויים... תקנו אותי אם אני טועה... לדוגמא: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32689 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31556 וראשי פלאפונים: http://www.dealextreme.com/products.dx/category.511

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  3. היצרנית הסינית מתכוננת להשקת מכשירי הדגל שלה מחוץ לסין כבר בתחילת החודש הבא - ורמות המחירים יהיו קרובות הרבה יותר מבעבר לאלו שאנו רגילים לקבל מאפל, סמסונג ו-Huawei לכתבה

4. Started by r.b.y,

בוקר טוב מחפש כבל לחיבור הנוקיה לטלויזיה באיכות HD

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by xlSnaK,

אני שומע איך אני מעביר בין הדברים אבל אין שום דבר על המסך...ולא יודע ניסיתי ללחוץ הכל ניסיתי לכבות אבל עדיין הוא פועל.. חיברתי אותו למחשב וכאילו הכל בסדר מזהה אבל אין שום דבר במסך מה לעשות!?!?!? אני משתגע כבר.....! אולי יש פה מישהו שיש לו אותו ? עריכה: חבר שלי שיחק בו ואולי הוא מחק תתיקיית system כי במחשב היא ריקה. יכול להיות שזה הסיבה? אם כה מה לעשות ? או שצריך ללכת לחנות תודה זה דחוף!

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by PCall,

שלום! יש לי NOKIA 6230 , הביאו לי לפלאפון הזה 512MB זיכרון! ויש לי כמה שירים , כשאני מעביר אותם יש לי סימן שאלה עליהם וכתוב , שהפורמט לא תומך,אז איך אני יכול להפוך את זה לתומך MP3?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  7. ראיתי שתי סקירות על המסך של האייפון החדש, והמסקנה של שתיהן הוא שהוא מעולה. עכשיו מישהו יודע אם האייפוד טאצ' יקבל אותו דגם בדיוק של מסך, או דגם נחות כמו שהוא קיבל בדגמים הקודמים שלו (לא מבחינת רזולוציה, אלא מבחינת ניגודיות, צבע, דיוק וכד')?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  8. אני חורש פה על GOOGLE ולא מוצא אתר אחד אפילו של פלאפונים ביפן שמרה גם את המחיר של המכשיר.... מישהו אולי יודע?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by yossi20,

אהלן, אני מתלבט בין 2 נגנים. meizu m6 או Iriver clix2 u20 מספיק לי 2GB והשימוש הוא למוזיקה ופחות לסרטים אם בכלל. מה היתרונות של אחד על פני השני מה בתכלס עדיף? המחיר מתגלגל בין 300 לIriver ב2GB לבין 400 של המייזו ב4GB אבל לא משנה לי 2 או 4 כבר. עוד שאלה, מישהו יודע מה לגבי עברית בתפריטים של הIriver?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by Ben N,

דבר ראשון, אני מצטער אם פתחתי את הת'רד במקום הלא נכון. לא הייתי פעיל פה בפורום כבר הרבה מאוד זמן ואני לא ממש יודע איפה המקום הכי מתאים לזה (גם אחרי שקראתי את הכללים). קיימת תוכנה או משהו אוטומטי כלשהו להכניס Lyrics של שירים לאייפון?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום, רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לזה. 1) האם הוא שווה את המחיר (באופן כללי)? 2) האם יש לו GPS? 3) איך איכות הגלישה באינטרנט באופן כללי (פתיחת אתרים, ממשק נוח לשימוש וכו'...)? (יש במכללה שאני לומד בה אינטרנט אלחוטי). 4) האם שווה להוסיף כסף ולקנות כבר iPhone? 5) לקנות משומש או חדש (אחריות וכדומה...)? 6) האם יש לו חסרונות שכדאי להיזהר מהן? כעיקרון התקציב שלי הוא סביב ה-1000 ש"ח (אם תמליצו לי להתקדם לאייפון אז אני אחכה עם הקנייה). כמובן שמעבר לשאלות אתם יכולים להעיר על כל מיני דברים עליו.

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  12. קיבלתי את ה redmi note 3 החדש סנסור טביעת האצבע לא עובד . אז בחנות (GeekBuying) שלחו לי לניק להחלפת ה Firmware ואמרו שזה אמור לתקן את העניין. זהו הלינק: http://blog.geekbuying.com/index.php/2016/01/21/xiaomi-redmi-note-3-helio-x10-smartphone-firmware-update-160121/ אבל אין לי מושג איך עושים זאת. מישהו אולי בבקשה יכול לעזור. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  13. אך אני יכול להוסיף לאנגלית גם עברית במקלדת, שדרגתי מהאתר של בלאקבריי?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  14. Started by DyNast,

אני רוצה לקנות אייפון עוד כמה חודשים שאני טס לארה"ב לחופשה, והמחיר שם זול בגלל הדולר הנמוך (בערך 1700 לאייפון עם 16 ג'יגה) אבל קודם רציתי לדעת אם זה בכלל כדאי לי דבר ראשון, שמעתי שצריך לפרוץ אותו בשביל להפעיל אותו בארץ (אני באורנג')... אפשר לעשות את זה לבד או שלא כדאי להתעסק עם זה וצריך ללכת למקום שיפרצו לי אותו (אם כן כמה זה עולה) גם יש לי כרטיס סים דור שלישי (שלפי מה שכתוב יכול לעבוד רק על פלאפונים דור שלישי) אז זה יפעל עם האייפון? גם קראתי ש-iPhone לא תומך ב g3 ו MMS, זה אמור להיות בעיה? צילום סרטונים דיי חשוב אבל לא חובה, וגם קראתי שאי אפשר לצלם סרטונים אלא רק תמונות, אבל אני גם זוכר משהו על פריצה שיכולה לעשות צילום סרטונים עם האייפון... יש דבר כזה? ואיך הוא בקשר…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  15. המלצות לפלאפון עד 1000 שקל,ומה אתם אומרים על קנייה בEBAY?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by Zeev86,

אז ככה, יש לי Samsung Galaxy S4. אני יודע שהסוללה אמורה להתרוקן מהר, אבל אני חושש שזה מתרוקן מהר מדי. ואני בקושי משתמש בו. בימים האחרונים בלי שיחות כמעט. אתמול בעבודה (חצי יום) רוב שעות העבודה המכשיר היה בטעינה והגיע רק ל73 אחוז. הגעתי הביתה - 63 אחוז. ואז לאחר מספר שעות ירד ל30-40 בלי שנגעתי בו. היום בבוקר 6 אחוז. מכל 21 רכיבים/פונקציות פועלים אצלי רק Wi-Fi, צליל, וחיסכון בסוללה. ומותקן לי אנטיוירוס AVG (החינמי). יש איזשהי דרך לבדוק את רמת החיים של הסוללה? המכשיר נקנה לפני כחודש. לא נפרץ, ללא שום רוט. רום. וכו. שוב, בבדיקת הסוללה ביומיים האחרונים בקושי גלשתי (אולי רבע שעה), בקושי התבצעו שיחות, לא נגעתי כמעט במכשיר. רק הטענתי בעבודה וזהו. מתוך פרטי סוללה: 18% מסך 17% שיחו…

17. Started by Ovid,

ההתלבטות העיקרית שלי היא בין S3 ל X. ועכשיו קראתי שיוצא עוד חודשיים גרסה משופרת של ה X http://www.gadgety.co.il/46340/דיווח-htc-תחשוף-בקרוב-את-one-x-plus-עם-מעבד-tegra-3-משופר/ מבחינת דברים כמו תדר המעבד וכו' זה לא ממש מעניין אותי, גם כפול ליבה מספיק לי עם 1GHZ מצדי, העניין שכתוב שיהיה שם את מעבד TEGRA המשופר ,מה שיכול להיות ישפר את הסוללה שלו. מצד שני, הוא יוצא רק עוד חודשיים אז האם שווה לחכות? (בהנחה שהשמועות האלה באמת נכונות)/ עוד דבר , כשאני בצבא אני חייב להוציא את הסוללה מהמכשיר, איך אני עושה את זה עם ONE X?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by omri_ro,

מצאתי איזו תוכנה נחמדה שבשביל להתקין אותה צריך לבצע רישום שלה באתר www.symbiansigned.com. אני לא מצלךיח להרשם באתר (הוא לא מקבל את הDOMAINים של האימיילים שלי, ניסיתי את GMAIL INTERMAIL וגם את NET.IL (בזקבינלאומי)) אם מישהו יוכל ליצור עבורי חשבון אודה לו. אגב, הנה לינק לתוכנה: http://news.mobile9.com/s60apps/2007/07/02/nstarter-by-nomiel/

19. Started by SinMaker,

השני משמאל, שנראה כמו ריבוע עם קווים יוצאים ממנו.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  20. מישהו יודע איך להעלים בחיפוש באנשי קשר אנשים שאין להם מספר טלפון ? כל שיטות "העלמת" ה-Contacts עובדות רק כשמציגים את כל ספר הכתובות. ברגע שעושים חיפוש כל האנשים בלי המספר חוזרים לתצוגה וזה פשוט לא נוח וטפשי.

21. רק מאלה ואם אפשר גם להגיד למה.. תודה

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  22. היצרנית הטאיוואנית לא מצליחה למצוא פתרון הולם להפסדים הכספיים שלה ובוחנת אפשרות למציאת רוכש לעצמה - או לחטיבת המציאות המדומה המוצלחת שלה לכתבה

23. Started by izhark,

אני נוסע בקרוב לאמריקה, וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהצטרף סוף סוף לחגיגת הסמארטפונים. אני לא ממש מכיר את התחום ויש לי כמה שאלות 1. האם יש יתרון משמעותי במחיר לקנות שם, או שהמחיר דומה לחנויות פרטיות בארץ? כי בשביל 100 שקל חיסכון כבר עדיף לקנות בארץ ולקבל קצת יותר תמיכה ואחריות. 2. אני לא מחפש את המכשיר הכי חדש ומהיר, וצריך עזרה לגבי איזה מכשיר יתאים לי. הדרישות מהמכשיר: לא יקר מדי.פחות מ 400$ לא גדול. הסמסונג החדש גבוה ובעיקר רחב מידי. אני מחפש משהוא בגודל האיפון4 או פחות (115mm*60mm או פחות) משקל ועובי קצת פחות חשובים נוחות שימוש. אין לי בעיה אם התקנה וקינפוג "מסובכים" בהתחלה, אבל חשוב שהשימוש יהיה כמה שיותר פשוט ונח זמן סוללה כמה שיותר ארוך, לפחות יומיים-שלושה אם משתמשים…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by huber,

בשבועות האחרונים מפזרת Creative הרבה מאוד טיזרים על "מוצר/טכנולוגיה" חדשה שאמורה להיות משוקת תחת השם Zii (ולא להתבלבל עם ה Wii ). הסיבה לעיניין הרבה במוצר היא הידיעה כי החברה השקיעה מספר רב של שנים וכמיליארד דולר בפיתוחו של המוצר ולפי דברי החברה המוצר אמור להיות הדבר הבא מבית Creative (חברה שלא הציגה שום חידוש רציני עוד מימי ב SOUND BLASTER לצערה). אז מסתבר שהחברה פיתחה מעבד רב יישומי חכם שיודע לתכנת את עצמו בהתאם לצרכי היישום, יודע לכבות ולהדליק את הליבות שלו בהתאם לצורך (על מנת לחסוך בחיי סוללה) ובאופן כללי לפי הצהרת החברה גם יעשה לכם נעים בגב אם תבקשו החברה פיתחה את המעבד כשבב שאמור להיות ה"מוח" של אינספור גדג'טים החל מניידים וכלה במצלמות - מה שאומר שהחברה לא מנסים…

• 1 תגובה
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.