גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את ה redmi note 3 החדש סנסור טביעת האצבע לא עובד . אז בחנות (GeekBuying) שלחו לי לניק להחלפת ה Firmware ואמרו שזה אמור לתקן את העניין. זהו הלינק: http://blog.geekbuying.com/index.php/2016/01/21/xiaomi-redmi-note-3-helio-x10-smartphone-firmware-update-160121/ אבל אין לי מושג איך עושים זאת. מישהו אולי בבקשה יכול לעזור. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש נגן מארה"ב שהתקציב יעמוד על סכום של עד 300$. הדרישות שלי הם: איכות שמע גבוהה איכות תמונה גבוהה נפח גדול ממשק נוח יציאה לחיבור טלוויזיה (אם אפשר אז גם ניגון ב-HD) תקשורת אלחוטית תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום. לפני כחודש וחצי קניתי את הנגן המדור עם נפח של 4GB. תכונות: לוח שנה, שעון, כל מיני תצוגות של השירים (להלן רצועות== טראקים...), רדיו FM, יש אפשרויות מיון של הרצועות לפי כל מיני דברים, יש אפשרות להגביר באס וטראבל לפי איך שרוצים, יש איזה אפקט סאונד נוסף שאני אישית לא אהבתי, אבל זה עושה צליל הקפי, הד ועוד כל מיני- לפי דעתי מיותר, יש אפשרות הקלטה, הצגת תמונות, קריאת קבצי TXT, יש אפשרות לנגן וידאו, ועוד כמה ששכחתי איכות: הנגן יודע לנגן הרבה סוגי קבצים כולל FLAC, האיכות לא רעה בכלל לפי דעתי, אם כי לא עשיתי מבחן האזנה "מקצועי", כולל השוואה למקורות אחרים שיש לי, אבל עד כמה שאני מכיר את המקורות האחרים, האיכות של נגן לא פחות טובה (או לא יותר טובה) משל הSB LIVE שלי (שהוא ל…
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
יש לי שאלה : *האם איפון 4 יכול להוציא שיחות עם 2.5G SIM - {חתוך כמובן} *וכיצד זה משפיע על האיפון אם כן זה פועל {חוץ מרשת 3G של השיחות שלא ניראה לי שכזה כזה משנה התדרים -תקנו אותי אם כן ומהירות גלישה ברשת סלולרית} תודה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אם יש לי קובץ JAR, ואני רוצה לראות את "המקור שלו" משהו יודע איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
נפח רצוי 8 עד 16 GB, אם אפשר יותר מזה בנגן איכותי יבוא בטוב, חשוב לי שיהיה קל, קל לתפעול (לא בא לי להתחיל להיזכר למה הוא לא עושה את מה שאני רוצה תוך כדי ריצה) וחובה שיהיה לו נרתיק לזרוע. חשבתי על איפוד נאנו דור 4 ו COWON I7. לא יודע מה לבחור (אם יש עוד הצעות אני אשמח) הנגן ישולב או עם האוזניות המקוריות שלו או עם AKG412P בחוץ או עם sennheiser hd280pro ומגבר cMOY בבית תודה
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מה דעתכם על הטלפון הבא Moto X Pure Edition Unlocked Smartphone, 32GB Black (U.S. Warranty - XT1575) http://www.amazon.com/gp/product/B013SGP23M/ref=ox_sc_imb_mini_detail?tag=slicinc-20&ascsubtag=bb28ede0a4a311e58a76d65dc129ded70001&ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER 350 דולר לפני מכס ומשלוח
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
מצד אחד המסך קטן וקצת קשה לקרוא PDFים סרוקים או ספרים גדולים. מצד שני המסך נוח לקריאה ואם יש לי מסמך ארוך אני יכול להגדיר אותו על דפים קטנים ואז יהיה לי טקסט גדול ואני אוכללקרוא כמו מנייר. אבל הבעיה היחידה שבאמת מפריעה לי היא שבחיבור למחשב הוא לא מזוהה ככונןן חיצוני או כל דבר כזה ואני לא יכול להעביר אליו מסמכים ישירות. אני חייב לשלוף את כרטיס ה SD, להעביר את המידע אליו ולהחזיר אותו. זה לא נורא אבל קצת מעצבן כי אין לי קורא SD במחשב הנייח אלא רק בנייד. יש למישהו כבר אחד כזה והוא נתקל, או לא נתקל בבעיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
ההתלבטות העיקרית שלי היא בין S3 ל X. ועכשיו קראתי שיוצא עוד חודשיים גרסה משופרת של ה X http://www.gadgety.co.il/46340/דיווח-htc-תחשוף-בקרוב-את-one-x-plus-עם-מעבד-tegra-3-משופר/ מבחינת דברים כמו תדר המעבד וכו' זה לא ממש מעניין אותי, גם כפול ליבה מספיק לי עם 1GHZ מצדי, העניין שכתוב שיהיה שם את מעבד TEGRA המשופר ,מה שיכול להיות ישפר את הסוללה שלו. מצד שני, הוא יוצא רק עוד חודשיים אז האם שווה לחכות? (בהנחה שהשמועות האלה באמת נכונות)/ עוד דבר , כשאני בצבא אני חייב להוציא את הסוללה מהמכשיר, איך אני עושה את זה עם ONE X?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אני מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל לקבלת את המוצר שמתאים לי. 1. קטן אבל לא צעצוע - רצוי מאוד שיהיה עם מסך ו\או שלט כמו שהיה במינידיקים 2. זמן סוללה מקסימלי - כמה שיותר יותר טוב 3. איכות ללא פשרות - מאוד מאוד רצוי תמיכה ב flac 4. לפחות 2גיגה (אין לי צורך בממש הרבה זיכרון אבל גם לא מפריע) 5. שמות שירים בעברית ו\או רוסית (לפחות אחד משניהם) נ.ב מוכן להזמין מחו"ל אם צריך תודה.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום , החלטתי להתקדם אחרי חמש שנים עם מכשיר גרוע .. הדרישות מהמכשיר : * נגן מוזיקה איכותי ( עם חיבור לאוזניות רגילות ). * wifi * מצלמה * עדיף שיהיה gps מובנה שניתן להפעיל ללא צורך בחבילת גלישה אני כרגע לקוח פלאפון cdma ללא כרטיס סים , אני לא מעוניין לכלול חבילת גלישה ושיחות אלה לקנות מכשיר בלבד . אשמח לקבל המלצות למכשירים העונים לדרישות ובנוסף היכן הכי משתלם לרכוש מכשיר זה ( חנות פרטית , דרך החברה הסלולרית, )? תודה מראש למגיבים ..
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום , רכשתי לאחרונה אוזניית BT מוטורולה H350 בצעתי את שלב ה PARSING עם מכשיר הנוקיה N95 הכול זוהה בהצלחה. רק יש לי תופעה מוזרה עכשיו כאשר אני מקבל שיחה או מנסה להוציא שיחה האוזניה מתנתקת !!!! דורש ממני לבצע שוב את תהליך התחברות להתקן שמע שעובר בהצלחה שוב.. אבל כאשר אני מנסה לבצע את השיחה עוד פעם זה מתנתק האם האוזניה לא תקינה או שזאת תופעה ידועה בין N95 לסוג אוזניה זה ? אודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
חזרתי מארה"ב ולקראת נסיעות נוספות. במקום היותי בארה"ב (יוסטון/טקסס) אין אפשרות להסתדר בלי GPS. נזכרתי שקניתי בארץ לפני כמה שנים מכשיר של QUE דגם NQ503 ועליו תוכנת IGO עם מפות ישראל ואירופה. אני רוצה להפעיל המכשיר כ-GPS עם מפות יוסטון/טקסס ארה"ב.. כשביררתי ב-IGO בארץ הבנתי מהם שמעבר לעובדה שמחירי המפות שלהם מאוד גבוהים, אין להם את מפות יוסטון/טקסס בארה"ב בין בקניית המפות (300 ש"ח) ובין בהשכרתם (100 ש"ח לחודש) . איך ממשיכים בכל זאת ומגיעים למצב שיהיו לי את מפות ארה"ב (בדגש על יוסטון) על המכשיר? צריך לפרוץ את המכשיר ?(איך עושים את זה?) להוריד מפות של ארה"ב ולהתקין אותם על המכשיר? (ומאיפה מורידים? ואיך מתקינים?) כל עזרה תתקבל בברכה. יוסי
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
סמארטפון ה-ZTE My Prague החדש עדיין מגיע אלינו מסין הרחוקה, אבל זה לא מונע ממנו להישמע כמו עסקה מעניינת מאוד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הסמארטפון-החדש-של-zte-מנסה-להתחזות-לאירו/
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
קניתי את הנגן הנ"ל, ולא קיבלתי איתו מטען לשקע, אלא רק למחשב...... ואני רוצה גם לשקע, אז מישהו יכול להמליץ לי על מטען טוב שיתאים למכשיר הזה+לינק לקנייה. ולא חובה שיהיה מטען רשמי של קרייטיב, כי הם קצת יקרים.... האם המטען הזה יתאים לי? http://www.gadget4us.co.il/insideProd.aspx?IDP=301 כי מטען של קרייטיב ראיתי רק ב-160 שקל....... תודה.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום. בשל היותי אדם דפוק, אני התיישבתי על הנגן E280 שלי על כיסא כשהנגן בכיס האחורי שלי.. גיליתי את זה שניה אחרי כשהרגשתי שיש שם משהו.. בקיצור זה היה מאוחר מדי. נוצר מן סדק קטן ומכוער על השכבה העליונה של הנגן. אני לא חושב שזה סדק פנימי, זה נראה כמו סדק חיצוני על הפלסטיק השקוף של המסך. השאלה שלי היא האם יש אחריות על כאלה דברים? ואם אין, יש אפשרות של רכישת מכסה פלסטיק חדש לנגן שאני יכול להבריג בעצמי?? שוב פעם - זה לא נראה כמו סדק במסך עצמו, זה סדק בפלסטיק החיצוני של הנגן בחלק השקוף. אני אודה למי שיענה.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי חבר'ס.. בת דודה שלי נוסעת לניו זילנד שבוע הבא לתקופה של חודשיים וצריכה המלצה למכשיר חדש ואיכותי. אני לא כזה מעודכן במה רץ עכשיו חזק בשוק אז אשמח לשמוע המלצות שלכם. מאוד חשוב שיהיה זמן סוללה ארוך ביותר, כי היא גם תצטרך את הנגן בטרקים, יכול להיות שאפשרות להחליף סוללות תקסום לנו. מבין הדברים שראיתי רצים בפורום בין השאר שמתי לב לנגנים של iAudio כמו ה-D2 (עם הזמן ניגון המאודדד ארוך שלו) וה-X5L. אהבתי ב-D2 שיש אופציה להוציא וידיאו לטלוויזיה (אני מכיר מישהי עם A2 וזה מאוד שימושי בשבילה) - האם הוא מתמודד עם כל סרטון divx/xvid ומריץ אותם בצורה נורמלית? לבעלי הניסיון פה - הוא תומך ב-SD 4GB שהוא לא SDHC? גם החברות הפוחות מוכרות כמו ה-Transcend X150? האם הוא תומך בעיברית?…
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מה הסיכויים שהחבילה תלך לאיבוד אם שולחים בדואר אויר רשום עם מספר מעקב? המוכר אמר לי שהוא לא יהיה אחראי אם זה ילך לאיבוד האם מספר מעקב יכול לעזור לי לאתר את החבילה במקרה כזה? האם יכול להיות מצב שזה ילך לאיבוד ובגלל שהוא אמר מראש שהוא לא אחראי במקרה כזה אני לא אקבל את החבילה ולא יהיה לי למי לפנות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
מישהו יודע מה מחירו של אייפון 3GS בתאילנד?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני שומע איך אני מעביר בין הדברים אבל אין שום דבר על המסך...ולא יודע ניסיתי ללחוץ הכל ניסיתי לכבות אבל עדיין הוא פועל.. חיברתי אותו למחשב וכאילו הכל בסדר מזהה אבל אין שום דבר במסך מה לעשות!?!?!? אני משתגע כבר.....! אולי יש פה מישהו שיש לו אותו ? עריכה: חבר שלי שיחק בו ואולי הוא מחק תתיקיית system כי במחשב היא ריקה. יכול להיות שזה הסיבה? אם כה מה לעשות ? או שצריך ללכת לחנות תודה זה דחוף!
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, בינואר רכשתי 2 יחידות של איינול פייר. באחת מהיחידות מסך המגע הפסיק להגיב (קיבלתי אותו עם גירסת 20121211tm) קראתי בכל מיני מקומות על firmware שאמור לתקן - http://www.slatedroid.com/topic/40033-solved-touch-screen-failures/ אבל זה לא עזר לי. ניסיתי גם כל מיני firmwares ישנים ולא עזר. למישהו זה קרה? מישהו הצליח להתגבר? האם ניתן לתקן בארץ? אשמח לעצות תודה, ליאור
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_2-8014.php
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי Samsung Galaxy S4. אני יודע שהסוללה אמורה להתרוקן מהר, אבל אני חושש שזה מתרוקן מהר מדי. ואני בקושי משתמש בו. בימים האחרונים בלי שיחות כמעט. אתמול בעבודה (חצי יום) רוב שעות העבודה המכשיר היה בטעינה והגיע רק ל73 אחוז. הגעתי הביתה - 63 אחוז. ואז לאחר מספר שעות ירד ל30-40 בלי שנגעתי בו. היום בבוקר 6 אחוז. מכל 21 רכיבים/פונקציות פועלים אצלי רק Wi-Fi, צליל, וחיסכון בסוללה. ומותקן לי אנטיוירוס AVG (החינמי). יש איזשהי דרך לבדוק את רמת החיים של הסוללה? המכשיר נקנה לפני כחודש. לא נפרץ, ללא שום רוט. רום. וכו. שוב, בבדיקת הסוללה ביומיים האחרונים בקושי גלשתי (אולי רבע שעה), בקושי התבצעו שיחות, לא נגעתי כמעט במכשיר. רק הטענתי בעבודה וזהו. מתוך פרטי סוללה: 18% מסך 17% שיחו…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אחי שלח לי שני מכשירים שהיו ברשותו בתאילנד לבנות לצערי השפות הן תאילנדית ואנגלית רציתילדעת האם יש קודים לעברית עבור המכשירים האלו והאם מישהו יהיה מוכן לעשות זאת עבורי תמורת סכום סביר תודה אבנר
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
חברים שלום, רציתי להתייעץ אתכם האם יש אפשרות להתקין על מכשיר Xaomi M1 MIUI רום אחר? הפלאפון עם הרום שתורגם לעברית מסינית נתקע כמה פעמים ביום ורק הוצאת הסוללה מאתחלת אותו. הבטרייה נגמרת מהר ואי אפשר לענות תמיד לשיחות. הייתי רוצה את עזרתכם במציאת רום אמין ונוח, לא בהכרח הכי מטריף, אבל אחד שייתן למכשיר הבאמת חזק לתת עבודה טובה. בתודה ענקית מראש.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-