גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
-
היי תגידו יש חנות בארץ שמוכרים בה אביזרים ל-SANSA (נרתיקים סוללות וכו') ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מוכרח להודות שבכאלו דברים המון זמן לא נתקלתי, ואני כבר חשבתי שראיתי הכל בשוק הישראלי. הכל התחיל בחברה שרצתה מכשיר פשוט. היא קנתה מכשיר ברשת גדולה ומוכרת, ואז התברר שהמכשיר הזה לא מקבל הודעות MMS בסלקום. למה? ככה. סלקום לא תומכת. מישהו חשב להגיד לה את זה ברשת? לא. לאחר מכן, החלטנו לקנות לה דגם אחר. נבחרה חנות גדולה בתל אביב מוכרת וידועה שהיא גם משווק מורשה של סלקום. אחרי שקנינו את המכשיר הגענו למרכז שירות כי הייתה זקוקה להחלפת SIM. הסתבר לנו אז שהברזל רשום כבר על שם לקוח עסקי בסלקום (חברת ענק) וכנראה המשווק קנה מכשירים מהחברה הזאת ומכר הלאה. כשחזרנו אליו הוא טען שהמכשיר לא משומש! ושהוא בכלל לא צריך לידע אותי על כזה דבר. למרות המכשיר כבר נמכר ללקוח פעם. החזירו לנו את ה…
-
- 40 תגובות
- 8k צפיות
-
-
איזה smartphone הכי חזק היום מבחינת זיכרון,מעבד,מצלמה וסלולה עד 4.2 אינטצ מסך? חוץ מ APPEL (לא סובל אותם)
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני טס מחר לאנגליה (מנצ'סטר) ואני רוצה לקנות לאמא שלי סמארטפון עד 200-220 פאונד. אני מחפש משהו שגם יהיה טוב אבל אם אפשר עם מסך כמה שיותר גדול (כלומר, לא גלקסי מיני). כדי שתוכלו לראות מה יש בטווח המחירים, עזרתי לכם לסנן את זה באיביי: http://www.ebay.co.uk/sch/Mobile-Smart-Phones-/9355/i.html?_dcat=9355&LH_BIN=1&LH_ItemCondition=1000&SIM%2520Lock=Unlocked&LH_PrefLoc=1&_mPrRngCbx=1&_udlo=108&_udhi=229 אשמח גם לקבל את חוות דעתכם על הפלאפון הבא: http://www.ebay.co.uk/itm/2013-5-0-THL-W8-MTK6589-QUADCORE-DUALSIM-IPS-3G-ANDROID-PHONE-MOBILE-UNLOCKED-/230970153248?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item35c6e4d920 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מבין מגוון המכשירים הרחב שיש באורנג' אני צריך לבחור מכשיר אחד ולהנות מ50% הנחה, עכשיו אני ממש מעוניין להתקדם למכשיר מסך מגע חדש, השאלה שלי אם ממה שמוצע באורנג' יש משהו שממש שווה ללכת עליו (אני אישית חשבתי על הN97). או שלחילופין להביא מכשיר זול יותר (או לא להביא בכלל) ולחכות שיגיעו לארץ דגמים חדשים (שזה אומר או לקנות מחנות פרטית או מאורנג' רק שאז לא תהיה לי הנחה). בעיקרון מה שאני מחפש במכשיר, שתהיה לו מצלמה טובה, נגן מוזיקה איכותי (כמובן לא ברמה של נגני על או משהו כזה...), מסך מגע זה כמובן יתרון, WIFI, וכמובן כל האפשרויות גלישה/מייל דרך הטלפון ודברים כאלה. ובעיקרון אין לי בעיה להשקיע 2.5K (שזה פחות או יותר המחיר של רוב המכשירים המתקדמים). מחכה לתשובות שלכם, תודה.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
טוב.. קודם כל שלום. יש לי באיזור ה1200 שקל והחלטתי ללכת על הE270 (שש ג'יגה) בזמן שהייתי מאושר מההחלטה שלי שמתי לב להמון דיונים שמדברים על בעיות עם הנגנים.. לדוגמא ראיתי המון דיונים על נגנים שלא נפתחו.. זה משהו שכיח? או שאפשר להזמין בראש שקט? ואם אפשר אוזניות שיהיו יותר טובים מהאוזניות סטוק עד 100 שקל (שנכנסות לתוך האוזן.. לא היותר עבות) מפנדה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איבדתי את המכשיר שלי(sony ericsson w660i) ועשיתי לו גיבוי.. יש לי motorola v3i, אפשר להכניס את המספרים למוטורולה???
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
תוצאות ראשונות של סמארטפון הגיימינג האימתני מבית אסוס במבחן ה-Geekbench מבהירות שהוא עוצמתי מכל מתחריו, אם כי בהפרש צנוע יחסית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
הסנסה שלי פשוט הפסיק להגיב הוא לא נדלק ואם מחברים אותו למחשב אז המחשב לא רואה שיש משהו מחובר בכלל... הדגם הוא Sansa e270-FM 6GB Sandisk זה ממש מוזר אתם חושבים שצריך להפעיל את האחריות או שיש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
החלטתי שנמאס מהסוני אריקסון Z610 שהיה לי, ונמאס טיפה גם מהמערכות הפעלה של סוני אריקסון שלא מתחלפות בכלל חשבתי שהגיע הזמן לפלאפון חדש. אלה הדרישות: =פלאפון דק יחסית, לא אנורקס אבל גם לא שמן, הסוני אריקסון שלי היה 20 מ"מ וזה יותר מדי שמן בשבילי =מערכת הפעלה פתוחה וסבבה כזאת כמו אייפון, N97 וכל אלה (הגזמה), שאפשר להתקין בהם הרבה דברים ושיש במה לחבל ולשחק =מצלמה סבירה (מינימום 3.2 עם פלאש ופוקוס) =חיבור אוזנייה 3.5 מ"מ, ולא איזה חיבור מעפן =מחיר: גג 2200 שקל (69-59 כפול 36 במונחים של אורנג') =ברשת אורנג' בינתיים הציעו לי שם את הN85+כרטיס 8GB ב59*39 שזה 2100 שקל, ואם אני מדבר מעל 100 ש"ח זה 1044 שקל. מה דעתכם על המכשיר שהציעו לי ואיזה מכשירים אתם מציעים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את הפלאפון למחשב (והפלאםון נטען) אבל לא ניתן להעביר אליו קבצים. ריתי בחוברת שקיבלתי עם הפלאפון שצריך להתקין איזושהי תוכנה אבל איבדתעי את החוברת ואני לא זוכר את שם התוכנה... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-x6 nokia x6 VS N97
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי רבותי וגבירותי יש ברשותי כרגע מכשיר דגל, סוני XZP עם מעבד 835. הכל נפלא, אבל הוא גדול לי מדי. אהבתי בזמנו את הIPHONE SE אבל אף אחד לא מייצר את הגדלים האלה עם מעבדים נורמלים (חוץ מסוני XZ2 שמעל לתקציב שלי ולא קיים בארץ) ולכן אני מסתכל כרגע על הS8 שהוא מבין הטלפונים הקומפקטיים ביותר בשוק. שמעתי על מספר בעיות... 1. נאמר שהמסך שלו נשבר ביתר קלות, יותר מכל שאר המכשירים בגלל בעיות תכנון 2. נאמר שהמערכת הפעלה שלו לא זזה בגלל תוכנות של סמסונג 3. נאמר שהכפתור ביגסבי הורס את חווית השימוש, ולא ניתן לבטלו. כל פעם כשנוגעים בוולים הוא נלחץ בטעות וכו' וכו' 4. נאמר שסמסונג לא יעדכנו יותר במכוון את הS8 והוא ישאר על מערכת הפעלה 8 לעד. …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מישהו שמתכנן רכישה קבוצתית של זה ? שהוא בעל עסק או משהו ... נראה לי ראיתי פה פעם דיונים של רכישות קבוצתיות כמו של כסא מחשב מחו"ל לא נראה לי שיש פה מישהו שיסרב למוצר הזה כל עוד 1000 שקל אפשר להשיג תוך שבוע ימים עבודה או להוציא מהחסכונות , כי זה ג'אדג'ט של פעם בחיים.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אסוס מקווה לבצע קאמבק בעולם המכשירים החכמים עם דגם מתקדם בעל מצלמה בתצורה מיוחדת וסוללה גדולה יותר מזו של כל המתחרים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון הסיני שמציע שבב Snapdragon 675 עדכני ו-128GB לאחסון במחיר תחרותי במיוחד זמין לרכישה ברשת חנויות באג לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש צמיד בריאות שמנטר את הפעילות שאני עושה במהלך היום. מחיפוש שעשיתי מצאתי 5 אפשרויות JAWBONW UP, FITBIT, NIKE FUEL, BASIS WATCH, AMIIGO אשמח לשמוע חוות דעת ולקבל המלצה על אחד מהם.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
-
הMP3 שלו טוב,איכותי(יחסית לפלאפון)?והאם שומעים חזק?כ"ל לגבי הLG 8300.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניינים בטאבלט של אפל במחיר מוזל? תוכלו למצוא אותו בחנויות, אך אל תופתעו אם לא תצליחו להבין בהבדלים בינו לבין קודמו מהשנה שעברה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
פרטים ראשונים אודות דגם ה-CC9 Pro מצהירים על שימוש בשבב גיימינג עדכני של קוואלקום ובחיישן הצילום המתקדם ביותר שיש לסמסונג להציע לעולם המובייל - בתוספת למצלמה שמספקת תקריב אופטי של פי 5 וסוללה מפתיעה לטובה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש טלוויזיה 32 אינץ, שתהיה איכותית עד 1500 שקל. חשוב שתתמוך בLED . ויהיה כמה שיותר טכנולוגיה.. אני ישתמש בטלוזיה כמסך למחשב גם. חשוב שיהיה לפחות 3 יציאות HDMI . (אין לי בעיה לחרוג מהמחיר ב300 שקל) שאלה נוספת מה זה hd ready? והאם זה יותר טוב מFULL HD? מה יותר כדאי? תודה מה אתם אומרים על זאת: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=YZUA32F5300
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מי פה יודע איך להתקין רום אנדרואיד 10 עם רוט על טאבלט Samsun Galaxy Tab A 2016 SM-T580 !! תודה ניסיתי להתקין ולא הצלחתי בכלל.. ואני לא מצליח למצוא מדריך על זה בעברית.. כל המדריכים באנגלית וזה לא מובן לי.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=//1031209 מוצר השנה הוא הארכוס 604?!?! הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-