עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כחלק ממוצריה החדשים שמציגה Huawei בתערוכת MWC השנתית, הציגה החברה סמארטפון עוצמתי לשוק הנמוך, טאבלט חדש בעל עיצוב מלוטש ותמיכה ב-LTE, זאת בנוסף לשעון חכם מהנאים ביותר שראינו עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%a2%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%95%d7%94%d7%a9%d7%a2/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. דיווחים עדכניים טוענים שהגירסה היקרה יותר וקמורת המסך של מכשיר הדגל נמכרת טוב יותר באופן משמעותי לעומת הגירסה הסטנדרטית, ושתיהן ביחד בדרך לשבור את שיאי ההזמנות המוקדמות עוד בשנה שעברה ראינו את גירסת ה-Galaxy S6 Edge של מכשיר הדגל מבית סמסונג מפתיעה את נציגי החברה עם התעניינות ודרישה בהיקף שלא ממה צפו אותו מראש – ונראה שבדור החדש המגמה מתרחבת עוד יותר, כאשר גירסת ה-Edge של ה-Galaxy S7 נהנית מדרישה גדולה הרבה יותר מזו של הדגם הסטנדרטי בעל המסך המוקטן והשטוח. את הדברים מצהיר המדליף הרוסי הנודע אלדר מורטזין בחשבון הטוויטר שלו, שבו הוא טוען כי הצמד החדש מבית סמסונג שובר שיאי הזמנות מוקדמות בכל רחבי העולם, וגם בארץ המוצא שלו – בתוספת לנתון לפיו 64 אחוזים מההזמנות הן ד…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. חברה טאיוואנית אלמונית אלמונית למדי עבור הצרכן המערבי הממוצע משיקה טאבלט מרשים במיוחד, אשר מתבסס על שבב הדגל הקודם מבית סמסונג אין יותר מדי טאבלטים עוצמתיים באמת שמתבססים על מערכת האנדרואיד בשוק נכון להיום – ואנחנו לא בטוחים שזה נובע מהיעדר מוחלט של התעניינות. חברה אחת שמוכנה לבחון את הנושא הלכה למעשה מגיעה מטאיוואן ועונה לשם BungBungame – משיקה כעת טאבלט בשם Kalos 2, שמרגיש כמעט כמו Galaxy S6 אשר ניפחו את מימדיו. ה-Kalos 2 מציע מסך 10.5 אינץ' שמבוסס על פאנל Super AMOLED ברזולוציה של 2,560×1,600 פיקסלים, בתוספת שבב Exynos 7420 מתומן ליבות שזהה לזה אשר כיכב ב-Galaxy S6 וב-Galaxy S6 Edge בשנה שעברה, זכרון DDR4 בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה של 64GB שניתן להרחיב …

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  4. אני מעוניין בנגן MP4 איכותי בעל התכונות הבאות: זיכרון פלאש בגודל של 8GB. יכולת הרחבת זיכרון באמצעות כרטיס microSD. רמקולים סטריאופוניים מובנים וחזקים, ובעלי איכות סאונד טובה. עיצוב יפה, קומפקטי ודק, וצבע שחור. הצגת שמות של קבצים בעברית. חיבור למחשב וטעינה באמצעות כבל USB, וזיהוי הנגן במחשב ככונן חיצוני להעברה נוחה של קבצים. תמיכה בתיקיות, ואפשרות ניגון של תיקייה מסויימת. ממשק נוח לשימוש. זמן סוללה ארוך. תמיכה בקבצי MP3 וJPG (רצוי גם OGG וFLAC, אבל לא חובה). אופציונלי (לא חובה) - Bluetooth שמאפשר חיבור של אוזניות אלחוטיות והעברת קבצים. מצאתי באינטרנט את iRiver X20 שיש לו עיצוב יפה, אבל הוא הושק לפני כשנתיים, ואני לא מוצא אותו. אפשר להשיג אותו? יש גם את iRiver E100 8GB שיש …

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  5. היומן שיחות של ה 6120c יכול לשמור שיחות מקסימום עד 30 ימים (בהגדרות אפשר לבחור ללא יומן\יום\10 ימים\30 ימים), שלאחריהם הרישומים נמחקים. אני מעוניין שהמספרים ישמרו ללא הגבלה של זמן (כל פלאפון, שהיה לי עד עכשיו, עשה את זה). עד כמה שהבנתי, אין מה לעשות ברמת הטלפון כדי לאפשר את זה, אבל מכיוון שהמכשיר הוא סימביאני, אני מניח שקיימת תוכנה שתוכל לעשות זאת. אשמח לקבל המלצות לתוכנות כאלה (עם נטיה לתוכנות חינמיות) או אפילו פתרונות אחרים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by Cheetah,

היי חברים, הטאבלט הפסיק פתאום להגיב למגע, ניתן לכבות אותו רק ע"י לחיצה ביחד של כיבוי ופלוס בווליום. כאשר נדלק מחדש שוב אין אפשרות לפתוח את הנעילה (ע"י החלקה ימינה) , הטאץ' פשוט לא מתפקד. מה האופציות שלי?? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by musicfreak,

שלום חבר'ה, רכשתי לא מזמן את נגן הזון של מייקרוסופט ואני מאוד מתקשה לתפעל אותו (את התוכנה שלו). אשמח אם מישהו כאן יוכל לתת לי מדריך שימוש מקוצר לתוכנה, זה מאוד יעזור לי. הבעיות העיקריות שלי הם בנושאים כגון: א.סנכרון נכון של המחשב עם הנגן. ב.איך אני מונע מהמחשב לסנכרן עם הזון בזמן כל התחברות - בעיה שלעיתים או שיוצרת תקיות מיותרות בנגן (מכפילה אותן) או תקיות לא פעילות כאשר היא לא מוצאת את הקובץ במחשב (כיוון שאני מוחק אותם לאחר שאני מעביר אותם לזון). ג. בעיה עם העברת סרטים לזון ד. האם אפשרי להגביר את צליל השמע של השירים בנגן כי הווליום המקסימלי לא תמיד מספיק. (אני יודע שבאיי פוד זה היה אפשרי). ה. בכללי מדריך מקוצר לשימוש יעיל בתוכנה. אני מודה לכם מראש...

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. גרסת ה-Lite המוזלת של מכשיר הדגל תפנק עם תצוגה בקצב רענון של 120 הרץ מצד אחד, אך תסתפק בשבב עיבוד וותיק יחסית עם תמיכה עד לדור הרביעי בלבד מהצד השנילכתבה

9. Started by danezeq,

היי עבר הרבה זמן מאז שעסקתי בנושא ונראה שאני לא בעניינים. אני מחפש טלפון עם התכונות הבאות: - שני SIM - מצלמה רחבת זווית - NFC - אנדרואיד בגרסה עדכנית. לא משהו ישן. עדיף גם: - עמיד ככל הניתן לנפילות, ואם אפשר גם למים. מה המכשיר הזול ביותר שכולל את התכונות האלה? תודה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  10. Started by Theflutist,

שלום. אני מתעניין בקניית ג'ויסטיק ויש לי כמה דרישות: 1. שיהיה מתאים למחשב(שאוכל לשחק איתו FIFA 14 למשל) 2. שיהיה זול 3.והאם אפשר לחבר שני ג'ויסטיקים ביחד שיהיה מתאים לשני שחקנים? אני מזכיר שכל השאלות הם לגבי מחשב בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by o07,

האם למישהו יש מושג? אני צריך לבחור משם פלאפון בזמן הקרוב ואני רוצה לדעת אם הוא ימכר שם. קראתי שהוא ממש עדיף מה- N97...

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by SilentBob,

לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%95%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by b3ta0,

אם זה לא הפורום המתאים, אנא העבירו. רציתי להבין איך מהירות האינטרנט בסמארטפון לעומת מחשב נייח. במחשב אנחנו משלמים על חבילת גלישה של X מהירות, ולא תמיד מנצלים את המהירות המקסימלית, זה תלוי בכל מני דברים. בסמארטפון אנחנו משלמים על חבילת גלישה של עד X ג'יגה (רק הורדה, העלאה או יחד?) וגולשים באיזו מהירות? אפשר לדעת? אני לאחרונה בדקתי איך stream מסוים שמישהו מעביר, רץ, וזה רץ חלק בסמארטפון אך לא רץ חלק (יש הפסקות טעינה) במחשב. איך אפשר לדעת היכן הבעיה, ומדוע זה רץ חלק יותר בסמארטפון מאשר למחשב? לכאורה בסמארטפון מהירות ההורדה יותר גבוהה מהמחשב. סתם מעניין... אני פותח את הדיון אם יש מה להגיב בכלל...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by gkman,

כבר הרבה זמן שאני משתמש ברומים של cm, ואני אוהב את הממשק והאפשרויות שלו. אבל אני לא ממש מרוצה מהיציבות שלו. לפני כמה חודשים התקנתי את הרום של cm בגרסת הסנאפשוט האחרונה שלו(12), והיציבות שלו היא הכי נוראית שהיה לי. אני רוצה להחליף לטלפון רום ואני ממש בכיוון של miui אבל אני לא ממש מכיר כמה היא יציבה, הממשק שלה ואת תהליך ההתקנה. הmiui יציבה יותר מcm? אני מוכרח לציין שגם כשהיה לי את הגרסה cm 10.3 stable לא הייתי מרוצה מהיציבות של המערכת. הmiui ירצה אותי או שאני עם ציפיות לא ראליסטיות? אני גם לא סגור על ההתקנה- יש את האתר של הרום בעברית ויש את האתר שלה הרשמי שלה באנגלית מאיפה כדאי להוריד? גם מה תהליך ההתקנה? התחלתי לקרוא אותה והיא היתה לי מסובכת- עד עכשיו הייתי רגיל פשוט לה…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום לכולם, אני עובד על פיתוח אפליקציה עם מספר שותפים (מתכנתים,מעצב,מתכנת צד שרת, איש שיווק) הרעיון מאוד מבוסס כמו גם המודל העסקי, כרגע המטרה שלנו היא להגיע ל MVP או יותר לפי המשאבים שיש ברשותינו על מנת להוכיח למשקיע ש "We can deliver" ושהרעיון שלנו שלם ועובד. למדתי כבר המון על פיתוח אפליקציות דרך גוגל אך עדיין אני מנסה לסגור את כל החורים והשאלות שעללות לקפוץ לכן חסרים לי מדריכים לאיפיון \ שיווק \ פיתוח (לא קוד) \ פרסום ושאר טיפים היות ורוב החיפושים מובילים למידע פרסומי. אם יש לכם קישורים לכך אני אשמח מאוד. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by oren12,

אני רוצה לקנות פלאפון חדש מרשת אורנג' שיהיה עם איכות קול טובה, איכות מצלמה טובה, ואורך חיי סוללה ארוך.. כרגע אני עם E65 אני רוצה לשדרג אותו התקציב לא מוגבל תודה. נ.ב. אני סטודנט עתודאי שנכנס למסלול חיילים אז שיהיה פלאפון שיתמוך לי במסלול

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by DaTHE,

שלום רב, סדר העדיפיות של המכשיר: 1. סוללה שתחזיק לי יום שלם בשימוש סביר. 2. גודל מסך. 3. GPS - חשוב שמקלט GPS בטלפון יהיה אמין, אחד שלא עושה בעיות. 4. בהתאם למחיר, מכשיר ללא תקיעות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. חיפשתי באופיס דיפו וחיפשתי בבאג ללא הצלחה אני מחפש מגן סילקון ואת הדבר הזה שאפשר לאבטח את הנגן ליד ולרוץ איתו אם יש למישו לינק לחנות או משו אני אודה לו מאוד מאוד!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  19. שלום חברים! זכיתי להיות בארהב לכמה חודשים והיתי רוצה להתחדש בפלאפון ומחשב נייד. לגבי הפלאפון - איזה בידיוק טכנולוגיות מתאימות ומה בכלל כדאי ושווה? אתרים זולים במיוחד? חברות זולות? יש לציין שאני בסלקום. כמו כן מה עם תמיכה בעיברית? נייד - אני הכי בור בזה! אין לי מושג מה הטכנולוגיות מה כדאי ומה טווח המחירים. אני פשוט צריך מחשב נייד טוב שיוכל לשמש אותי גם בלימודים וגם למולטימדיה עם זמן סוללה סביר וביצועים טובים. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  20. סמארטפון ה-Power 50 של היצרנית הצרפתית מרגיש כמו מתחרה מעניין לבינונים והסבירים שמציפים אותנו מכיוון סין ארקוס (Archos) היא כנראה אחת מהיצרניות האחרונות בשוק המכשירים החכמים שעוד מנסה להתחרות ברמות העלות-תועלת של היצרניות הסיניות – ובאופן די מפתיע, היא מצליחה לעשות את זה באופן לגמרי לא רע. ב-CES 2016 קיבלנו מהשחקנית הצרפתית מספר הכרזות על סמארטפונים חדשים ופשוטים, אם כי רק אחד מביניהם הצליח לתפוס את תשומת הלב שלנו באמת – ה-Archos Power 50, שמתיימר לספק חיי סוללה מרשימים תודות למפרט חומרתי צנוע. ב-Power 50 תמצאו מסך 5 אינץ' מסוג IPS וברזולוציה של 720x,1280 פיקסלים, שבב MT6735 מרובע ליבות Cortex A53 של Mediatek, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שאו…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. דיווח חדש מסוכנות אנליסטים טוען שהסמארטפונים החדשים מבית אפל יספקו הגנה ממים, שבב עם תדר פעולה גבוה במיוחד ועוד הפתעות לכתבה

22. Started by bm1125,

למישהו יש ניסיון ? איך הרמקול ? חזק ? איזה בעיות יש בו ? תודה!

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  23. כיצד אני מפרמט את זיכרון הפלאש N95 8gb? דרך אגב, מדובר בכרטיס זיכרון מבוסס פלאש מובנה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by idan8871,

אהלן חברים , צריך מכם עזרה קטנה . המכשיר הישן של אבא שלי רגע לפני קריסה . עכשיו הצרכים שלו בטלפון הם לא בשמיים , הוא לא משחק משחקים מטורפים , או שאפליקציות כבדות . פשוט פלאפון לצרכים הבסייסים ביותר. התקציב שלו למכשיר הוא 700ש"ח בגג . כמו שאמרתי , הפאלפון הוא לצרכים בסיסיים לכן אני חושב שאפשר למצוא אחלה דברים חשוב : גודל מסך - עדיף לא יותר מ5" נפח אחסון - עדיף 32GB , אם זה מגביל אפשר להתפשר על 16 סוללה - שתהיה חזקה . חשבתי על הטלפון Xiaomi Redmi 4X , הבעיה היא שלא מצאתי חנות נורמלית שמוכרת אותו . הוא נראלי טלפון שיתאים לו . אה שכחתי לציין , עדיף שיהיה שיומ…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by J S Bach,

היי, ברשותי דור שני של סנסה קליפ. אני עדכנתי אותו כאשר היה עליו כ-2GB של מוסיקה ומאז, כאשר הנגן מחובר למחשב אני לא יכול לראות את הקבצים שעליו דרך המחשב, אבל אני כן יכול להקשיב להם דרך הנגן. איך אני יכול למחוק את הקבצים? [לא מצאתי דרך לפרמט אותו] בתודה מראש. עריכה: הבעיה נפתרה. אפשר למחוק/לנעול וכו'.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.