גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
המתחרה של קוואלקום ממשיכה את הדחיפה שלה גם אל תחום המחשבים הניידים עם דגם 6 ננומטר מחוזק, אשר ימשיך להסתפק בתמיכה רשמית במערכת ההפעלה של גוגל אך לא בגרסה המותאמת ל-ARM של חלונותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
- 1 follower
-
-
שהחיבור למצלמה יהיה הברגה למצלמות דיגיטליות ותופסן למצלמת פלאפון. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי אני חדש פה חבר שלי המליץ לי לשאול אתכם כי יש לכם הרבה יותר ממני ההתלבטות היא כזו האם עדיף לקנות טאבלט 10 אינצ עם מקלדת BT או שעדיף לי לקנות לפטופ 13 אינץ עם מקלדת מובנית אין לי בעיה לעשות הזמנה מחול אם נדרש להביא משהו יותר טוב במסגרת התקציב רק השאלה אם אני לא יקבל מס על הקניה בארץ אני ראיתי שהגלאקסי טאב S הוא משהו שהומלץ בעבר השאלה האם הוא שווה את ה1700 שקלים או שאפשרי להסתפק במשהו יותר זול כמו הASUS MEMO PAS A102 ודומיו תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
האם זו תהיה המהדורה של מכשיר הביניים שתקבל השקה בינלאומית רחבת היקף?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 326 צפיות
- 1 follower
-
-
ההצפנה, שמגיעה תחילה לפלטפורמת האנדרואיד עם העדכון האחרון של האפליקציה, תוודא כי רק המוען והנמען יוכלו לראות את תוכן ההודעות לכתבה: http://hwzone.co.il/whatsapp-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%a4%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%94%d7%95%d7%93%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ענקית התוכנה אישרה באופן רשמי כי העוזרת הוירטואלית תגיע השנה גם למערכות ההפעלה המתחרות, iOS ואנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a2%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כמה זמן מרגע ההשקה יהיה ניתן לרכוש את המכשיר בארץ? .. למשל את ה oneplus 2 שמושק החודש..
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לקוח ברשת סלקום ואני תקוע עם מה שללא ספק הפלאפון הכי גרוע שאי פעם נוצר שזה כמובן ה-6280 השברירי פלאפון ה3 חלקים ונופל המקשים עכשיו הגעתי למסקנה שאני לא צריך הרבה מהפלאפון שיהיה חזק פשוט אני מעדיף בלי סליידרים צדפות וכדומה ודק. שיטטתי לי באתר של סלקום וראיתי כמה אפשריות ועכשיו נאי מביא את זה אליכם שתעזרו לי להחליט, אז האפשריות הם: 1) Nokia 6500 Classic 2) Sony Ericsson T700 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson W902 עכשיו אף פעם לא היה לי סוני ארקיסון אך המכשירים שלהם? מבחינת הנוחות הממשק העמידות קרינה וכדומה. אם כמובן אתם מכירים מכשירים נוספים אשמח לשמוע על רעיונות נוספים תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה NOOK HD 10" של B&N, טאבלט 10" (במקור היה קורא ספרים בלבד אך התקנתי אנדרואיד) שמרגיש איטי ועלוב. בפסח אהיה בארה"ב לשבועיים וחשבתי למצל את ההזדמנות ולרכוש טאבלט אחר. -האם ניתן לרכוש לכתובת המלון ממקומות כגון אמאזון? אם ההפרש מתבטא באחוזים אעדיף לרכוש בחנות אבל בכל מקרה, מה המקום המומלץ לרכישה(אינטרנט/רשתות גדולות)? -הדרישות שלי הן פשוטות: *טאבלט 10" (או גדול יותר אם ניתן) *חזק (נמאס לי לחכות שניות במעבר בין אפליקציות). *מסך איכותי (רצוי ללא השתקפות) שיאפשר קריאה ואולי גם קצת סרטים. *זמן עבודה (קריאה /ואו מוזיקה) של 8-10 שעות (ה NOOK מחזיק בקושי 5 שעות) *כרטיס SD (אני רוצה לקחת את הספרים שלי איתי) *WIFI כמובן. …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. איזה כרטיס זיכון דורש המכשיר של MIO P360 ? SD או MiniSD ? תודה מראש, שרון.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מדובר בבלוג חדש יחסית שאני עובד עליו בימים אלו שמסקר תוכנות ומשחקים המתאימים לנוקיה 5800, שזהו טלפון המסך-מגע הראשון של נוקיה שבכל מה שקשור לעלות/תועלת מנצח כל טלפון אחר בתחום שלו. מכיוון שמערכת ההפעלה חדשה (S60v5) יש לא מעט דברים שצריך לבצע בצורה קצת שונה, ויש למכשיר הרבה יתרונות חדשים לצד מספר חסרונות. הבלוג נועד קודם כל לשמש כמענה לשוק הישראלי, וכדי שכולנו נוכל להוציא מהמכשיר הזה את המיטב. מקווה שתהנו blog.tapuz.co.il/schpitz
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
דובר מטעם ענקית הטכנולוגיה אישר כי החברה זנחה את פרויקט Ara החדשני - המכשיר המודולרי באמת שאותו תיכננה להשיק לצרכנים בשנה הבאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם קיימת דרך לדעת מתי יוצא עדכון גרסה לפלאפון מסויים? הפלאפון במקרה הזה הוא סמסונג L760. תודה.
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הדור השני של ה-Elite x2 מבית היצרנית האמריקאית הבכירה לא מוותר על השימוש ב-Thunderbolt 3 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בפסח אני נוסע לארה"ב (ניו יורק) ורוצה להתפנק על מכשיר סלולרי חדש. לאחר קראית חומר רב והתנסות שלי עם חלק מהמכשירים החלתתי ללכת על HTC DESIRE HD. עכשיו נשאלת השאלה: איפה עדיף לקנות? דרך אתר או חנויות? האם תהיה אחראיות למכשיר גם בארץ ואיפה? בנוסף ראיתי מכשיר חדש GALAXY ACE, מה דעתכם עליו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר באייפון 4, כשאני מחבר אותו למחשב נשמע צליל שחיברתי משהו בUSB אבל האייפון לא מראה כלום ורק שאני מנתק ומחזיר פעם-פעמיים אז הוא מתחבר כמו שצריך עם האייטונס והכל.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, יש לי one plus 6t שמעולה בשבילי, החיסרון שלו זה שאין לו טעינה אלחוטית, שוקל לקנות מתאם? כדאי? חברות מומלצות? למה לשים דגש?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אם זה לא הפורום הנכון תעבירו אותי בבקשה לנכון...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כרגע ברשותי galaxy s2 שמתחיל להידפק, ואני מחפש מכשיר חדש. אני לא רוצה להשתגע יותר מדי עם המחיר ולא מחפש flagship. מקצת קריאה פה ושם הפלאפון שהכי משך לי את העין הוא ה motorola moto G, שכל ביקורת עליו אומרת שהוא ממש משתלם למחיר שלו. מה אתם אומרים עליו? הוא נראה טוב מכדי להיות כל מה שהוא מתיימר להיות עם המחיר הזה... הדבר העיקרי שאני מחפש בפלאפון זה מסך טוב וגדול, כי השימוש העיקרי שלי הוא גלישה באינטרנט, סירטונים ביוטיוב ומוזיקה. לא אכפת לי בכלל לגבי מצלמה. בנוסף - ראיתי שהוא לא מגיע עם ADAPTER לחשמל, אני יכול להשתמש במטען (המקורי) של ה galaxy s2 שלי או שזה ידפוק לי את הסוללה? במידה ולא, אשמח לקבל עצה על איפה אני יכול לקנות מתאם וכמה זה יעלה לי. תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היכונו לנחיתתו האפשרית של דגם ביניים ראשון עם אחד השבבים הבכירים במשפחת Snapdragon 700לכתבה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
- 1 follower
-
-
זוכרים את הרומן מהעבר בין גוגל ל-Huawei אשר הוליד לנו סמארטפון עם בליטת מצלמה אופקית גדולה לכל אורכו? נראה כי העיצוב הזה עומד לעשות קאמבק בלתי צפוי ב-2022לכתבה
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי ה-Dimensity 8000 ו-Dimensity 8100 מיועדים לספק את רף הביצועים הגבוה ביותר בשוק למכשירים שאינם ספינות דגל מובחרותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 349 צפיות
- 1 follower
-
-
פיתחתי כמה וכמה משחקים, בעיקר לפלאפונים וטאבלטים. החלום הוא כמובן להתפרנס מפיתוח משחקים אבל זה לא פשוט כמו שזה נראה. לאחרונה אני שוקל לפתח משחק PC וללכת על INDIEGOGO וSTEAM ואוליי EARLY ACCESS וככה לממן את החלום. מה אתכם? פיתחתם משחקים? יש לכם הצלחות? משחק שפיתחתי לא מזמן וכשל כמו רוב המשחקים שלי: https://play.google.com/store/apps/details?id=pompipompi.platformer.afternoonhero&hl=en
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אסוס ממשיכה להרחיב את היצע הטאבלטים שלה עם זוג מכשירי ZenPad, שמנסים להחזיר לחיים את השיק והסטייל של קטגוריית המכשירים הזו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביצרנית הסינית אישרו כי הם מתכננים להפסיק להשתמש במותג אשר יצר את עולם המכשירים הסלולריים חדשות קצת עצובות מגיעות אלינו מסין הרחוקה, שם אנשיה של לנובו אישרו את כוונתם להעלים בהדרגתיות את שם המותג מוטורולה, החברה אותה קנו מגוגל בתחילת 2014. מדובר במהלך קצת מוזר, שכן בלנובו בהחלט מתכננים להמשיך ולפתח את קו מוצרי המוטו (Moto) של החברה האמריקאית לשעבר אשר מלווה אותנו בשנים האחרונות, יחד עם לוגו ה-M האיקוני – אך ללא השם המלא מוטורולה, אלא כ-'Moto by Lenovo'. בכל מקרה, מדובר בהתפתחות עצומה יחסית לכל הנוסטלגים שבינינו – אחרי הכל מוטורולה הוא שמה של חברה שהוקמה לפני כמעט 90 שנה, ובהובלתו של מרטין קופר הייתה זו שפיתחה בשנות השבעים את כל הקונספט של רשת תקשורת סלולרית…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-