עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%a9-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9b%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%92-%d7%94-honor-%d7%a9%d7%9c-huawei-%d7%96%d7%95%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%9b%d7%91/

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה להביא טלפון קטן, מהצד הנמוך על סקאלת היוקרתיות, לאחותי בת ה 12. הדרישה העיקרית ואולי היחידה היא לפחות דור 3. שמעתי על מותג Blu ומכשירים סינים כאלה ואחרים... אצטרך להזמין אותו כבר בימים הקרובים כדי שיוכלו להביא לי אותו מארצות הברית. תודה לכל המגיבים.

3. שלום לכולם יש לי חבר שהיה לו את הנגן Q5W בערך שנה והוא נהרס לו (נדרס עלידי טיולית) אל תשאלו איך.. בכל מקרה הוא רוצה משהו חדש אבל הוא לא רוצה לקנות שוב את הQ5W, אז מה אתם אומרים על ה-W2? האם הוא מכשיר טוב? בעיקרון מה שחבר שלי צריך זה איחסון גדול, מסך גדול, מגע חשוב, וWIN OS זה בונוס כי הוא אוהב לגלוש דרך הווינדוס ולשחק במשחקים שם ואלוהים יודע מה... מה יותר טוב משניהם? או שיש לכם נגן אחר בסדר גודל כזה? דרך אגב אין בעיה להזמין מחו''ל אבל רק מארצות הברית.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  4. שלום. כשאני באקליפס ועורך את האפליקציה עם האמולטור, אני רואה ג'יבריש במקום עברית. כשאני מפעיל את האימולטור לראות האפליקציה אני רואה עברית, אבל בעריכה- לא. איך אני מסדר את זה שאראה עברית גם בעריכה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כל 5 דקות הפלאפון שלי מצלצל בגלל איזה שטות בפוקר, יש דרך להפסיק את זה בלי להסיר את התוכנה? תודה.

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  6. אני מעוניין לרכוש מכשיר GPS עדיין לא החלטתי עם מחשב כף יד בתוכו או לא אבקש את המצלתכם למכשירים סדר גודל של 3000 ש"ח כמו כן אני מעוניין לקבל מידע מה עדיף רק GPS או משולב עם כף יד דבר הכרחי שיהיה בתוכו מפות של מערב אירופה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  7. הסמארטפונים הראשונים של מוטורולה תחת שרביטה של לנובו הסינית עתידים להיחשף בעוד מספר ימים, עם שידרוג חומרה משמעותי וקונספט מרענן למודולריות ביום שלישי הקרוב, ה-17 במאי, מוטורולה עתידה לחשוף את הסמארטפונים החדשים שלה לשנת 2016 – אשר יהיו גם הראשונים שלה שפותחו ועוצבו מאז שלנובו השלימה את רכישתה מידיה של גוגל בשנה שעברה. האם יהיה מדובר בדרך חדשה ומסקרנת עבור המותג מוטו? אנחנו מחזיקים אצבעות לתשובה חיובית. נכון לעכשיו, בקלפים נצפים לפחות שלושה דגמים שונים, כשאת המתקפה יוביל ה-Moto X החדש אשר יהיה דגם דגל במלוא איבריו עם שבב Snapdragon 820 מתקדם, זכרון RAM של 3GB או 4GB, מסך Super AMOLED בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציית QHD (עם חיפוי בלתי ניתן לניתוץ כמו ב-Moto X Force?),…

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by The incredible,

אני בפנימייה ואני רוצה לקנות טאבלט חדש. אני לא יודע איזה לקנות ואני מתלבט בין IPad או טאבלט מחברה שמוכיחה את עצמה. יש לי Xiaomi Redmi Note 3 Pro שהוא מכשיר מעולה מהרבה בחינות, אבל כשאני מריץ עליו משחקים אני לא יודע אם כמות ה FPS שאני מקבל היא טובה ונחשבת לחלקה. לא בדקתי את כמות ה FPS, אבל כשאני מכוון או לא יודע מה במשחקים שנחשבים ל''כבדים'' הוא זז לא חלק כל כך אבל לא בלאגים ולא באיטיות, באמצע כזה. נראה לי ששיחקתי מיינקראפט ורשום שם FPS קיבלתי מקסימום 60 וציפיתי שבמשחק כזה אני אקבל יותר, אבל אולי זה תלוי בסוג המשחק וכ'ו. כמו במחשב אופטימיזציה וכל זה. בגלל זה בא לי להתעסק עם משהו נקי ופשוט בלי הרבה משחקים (הכוונה בלי שטויות) ולא עמוס מדי. הצרכים העי…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by SagroN,

שלום לכולם. לא מזמן קניתי פלאפון חדש והוא w660i עכשיו אני מאוד אוהב את הפלאפון, שמתרגלים אליו הוא אחלה והכל. בMP3 שומעים פצצה, ממש חזק ואיכותי. עכשיו הבעיה היחידה היא הרינגטונים, שאותם שומעים ממש חלש. הורדתי כמה רינגטונים מהאינטרנט שהם .mid ואני שם אותם על ההכי חזק ושומעים ממש ממש חלש, אבל קבצי MP3 וMID שמקבלים עם הפלאפון, ושומעים על ההכי חזק - שומעים חזק וכמו שצריך. עכשיו אני לא מבין מה הבעיה? לאחותי יש את הפלאפון Nokia XpressMusic 5310, שלחתי לה את הצלצולים האלה גם שאצלי שומעים חלש מאוד, אצלה שמעו חזק וכמו שצריך. למי יש מושג מה הבעיה? ואם אפשר לסדר את זה דרך הגדרות או משהו ;\ זה ממש מעצבן.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by kfir_dnd,

אהלן, היום נשבר לי סופית מכמות המחברות בתיק שלי והחלטתי לקנות cyberpad. עכשיו קודם כל רציתי לדעת איך קוראים לזה בעברית והאם יש חברה שמייבאת אותם לארץ שכן אין לי כרטיס אשראי. אח"כ הייתי רוצה לשמוע איזה סוג אתם ממליצים לי לקנות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  11. הגרסה המערבית של דגם ה-CC9 מבית החברה תתומחר ב-320 יורו לכתבה

12. Started by serg90,

אהלן, ברשותי SGS3 כבר זמן מה והחלטתי שהגיע הזמן לשים עליו רום מקוסטם. יצא לי לעשות פעם אחת רוט במכשיר עם CF-ROOT ולהתקין CM10, אבל עכשיו כשאני עומד לעשות את זה למכשיר שלי, אני רוצה לקבל הבנה מלאה בנוגע למה שאני עושה.. נתחיל מהרוט עצמו. הבנתי שיש סוגים שונים של קבצים שאפשר לצרוב בכדי לעשות רוט (כמו ה-CF-ROOT), השאלה היא מה ההבדל בינהם והאם ביצוע רוט זה בעצם התקנת ריקברי מקוסטם? והאם לפני שאני עושה רוט אני צריך לעשות גיבוי כלשהו בכדי שאוכל בהמשך לעשות unroot? דבר שני זה הקרנלים. יש להם קשר כלשהו לכל תהליך הרוט או שצורבים אותם בנפרד? האם יש הכרח לצרוב קרנל במקרה ואני מחליט להתקין ROM כלשהו או שזה משהו שלאו דווקא הכרחי לשנות? אם יש צורך, איך אני יודע איזה קרנל אני צריך ולפי מ…

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום יש לי נוקיה 6280 ואמרו לי שאפשר להעביר וידאו דרך המחשב אבל אני לא יודע איך אני מעביר ואו כותב לי כשאני מנסה להפעיל את הודאו או כותב תבנית משהו וגם אמרו לי שצריך לשנות רזולוזיה של הקובץ כדי שזה יעבוד מישהו יודע איך אני יכול להפעיל וידאו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  14. משהו מדהים עיצוב אישי לכל מכשיר ומכשיר בחירה אישית ועיצוב מדהים כנסו לכאן !!! http://www.wesell.co.il/click/tsnFYFrbKVAjj79/JLV4VxacGhbHdhP/TstsnFYFrbKVAjj79tS

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-%d7%9c%d7%90-%d7%9c%d7%91%d7%93-mediatek-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99/

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by tmpusr,

אשמח לחוות דעת של מישהו שמכיר את המוצר: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1860

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  17. הגלגול החדש והמשוכלל של נגן ה-XBMC זוכה לגירסה חדשה, יוצא משלב הבטא וזמין כעת להורדה רשמית עבור מכשירי האנדרואיד, בחנות האפליקציות הרשמית של גוגל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אפליקציית-מרכז-המדיה-kodi-זמינה-לאנדרואי/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. תמונות עדכניות מאשרות לנו את השם OnePlus 3, ומציעות מספר הצצות על העיצוב הצפוי של המכשיר הדיווחים והמידע אודות מכשיר הדגל הבא של חברת OnePlus ממשיכים לזרום אלינו, כשהפעם מדובר בכמה סטים של צילומים בלתי רשמיים אשר מציגים את המראה המיועד, לצד כמה עיבודי קונספט למארז שלו אשר מאשרים, לכאורה, את שם הדגם OnePlus 3 שילווה אותו. מהצילומים הזמינים נראה כי ה-OnePlus 3 החדש לא ימשיך את הכיוון הויזואלי שראינו ב-OnePlus X המוזל בסוף השנה שעברה, אלא יאמץ לעצמו מראה שמרגיש מעט כמו שילוב בין ה-OnePlus 2 לבין מכשירי ה-One M9 וה-10 של HTC. הוריאציות האפשריות לאריזה שבה ישווק ה-OnePlus החדש – הפעם ללא צורך בכל מיני הזמנות והמתנות בתורים וירטואליים, אנחנו מקווים …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מכשיר הדגל המשתלם הבא של היצרנית הסינית הצעירה יגיע ככל הנראה ב-14 ביוני, ובינתיים אנחנו נהנים מירידת מחיר של 50 דולר עבור צמד הדגמים שלה משנה שעברה קיצוץ במחירים היא לרוב אחד מהסימנים הברורים ביותר לכך שדגם עדכני יותר נמצא בדרך, ויש עניין לדלל את המלאים הקיימים – ולכן נראה שאנחנו מקבלים עתה סימן נוסף לכךשה-OnePlus 3 המסקרן נמצא ממש מעבר לפינה, כשגם ה-OnePlus 2 וגם ה-OnePlus X מקבלים קיצוץ במחיר הרשמי שלהם. ה-OnePlus 2, בגירסת ה-64GB שלו, זמין מעכשיו באתר הרשמי של היצרנית בעבור תג מחיר של 300 דולר בלבד, לעומת 350 דולר קודם לכם ו-390 דולר בהשקה – מה שהופך אותו לעסקה מעניינת מאוד, אפילו אם לוקחים בחשבון את שבב ה-Snapdragon 810 הלא-ממש-אידאלי שבו. הוזלה משמעותית עו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הסמארטפון החדש מתת המותג של ZTE מתיימר לספק מאפיינים ויכולות שקשה למצוא בשוק הביניים כרגע לכתבה

21. הנגן פתאום הפסיק להגיב. אני רוצה לפתוח אותתו לראות מה קורה איתו. אם איזה מברג אני יכול לפתוח אותו?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

עריכה: אם אפשר לנעול בבקשה שחכתי שכתבתי את הנושא הזה מצטער

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  23. היןם בשעה 8 עד 9 בערב היה כנס המוזיקה של אפל בו אפל שיחררה את iTunes 9, iPhone OS 3.1.1, איפוד נאנו עם מצלמה, איפוד קלאסיק 160GB, iPod Touch חדשים עם דגם 64GB וחומרה משודרגת כמו לאיפון 3GS. כל המוצרים החדשים זמינים החל מהיום. עריכה: וואוו הGenius Mixes פשוט גאוני!

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  24. אחרי ה-S3 שלי (שהתפגר), המסך של הנקסוס 7 שלי נשבר. ככל הנראה הזכוכית נשברה וזה אינו סדק, יש תמונה, אבל באזור השבור הטאצ' לא עובד. אין לי ידע בנושא התיקונים ואני לא מתכוון לנסות לתקן אותו בבית, אני צריך כיוון לכמה דבר כזה יעלה והמלצה למעבדות באזור רחובות והסביבה, כאשר אין בעיה גם באשדוד (אם צריך). תודה לעונים. אני יכול להעלות תמונה של המסך ושבר אם המצלמה הישנה שלי (צריך לחפור קצת ואני ימצא אותה). - - - תגובה אוחדה: - - - חיפשתי קצת ומצאתי את זה: יכול להיות שאני יעדיף לעשות את זה בעצמי אם זה יהיה זול, כמה בערך הדבר הזה (screen and digitizer) עולה, אין לי בעיה עם EBAY? - - - תגובה אוחדה: - - - זה מתאים? http://www.ebay.com/itm/ASUS-Google-Nexus-7-Touch-Scr…

25. Started by zolder,

למי שלא יודע זה המכשיר פלאפון + GPS החדש שאורנג' התחילו למכור. האם לתוכנת ניווט יש גם ניווט קולי ?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.