עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ad112,

הטענתי את האיפוד בשירים, האיטונס מזהה שיש שירים באייפוד. אני מכניס את האוזניות, מעביר את הכפתור לON ולוחץ PLAY, והנגן "תקוע" יש נורה כתומה למעלה שמהבהבת כמה שניות וזהו. מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by eran256,

איזה טלפון עדיף? או שבכלל יש המלצות לטלפונים אחרים ברשת סלקום, אבל לא סימסיאן חוץ מ6120 בעיקר למוזיקה, רצוי סוללה חזקה כמה שניתן וספיקר/רמקול חזק ואיכותי. תודה מראש ערן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם... אני צריך נגן מוסיקה טוב עדיף מציג וידיאו אבל אם יש נגן טוב יותר... בקיצור לא חובה. הנגן צריך להיות עם 2 GB זיכרון לפחות (עדיף יותר). אז כמו שאמרתי נגן בתקציב של 350 שקל (גג 400 אל תציעו מעל, אם יש בפחות עדיף) טוב מחכה להמלצות...

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. יש לי מכשיר N95 וכשאני מעביר שירים דרך התוכנה אז הוא מעביר לי את השירים לתיקיה בשם MUSIC אבל אני לא רואה אותם בנגן אלא רק דרך החיפוש המובנה של המכשיר, או בדרך אחרת- אם אני מעביר אותה לתיקיה SOUNDS אז אני רואה אותם ישר. מה בדיוק אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by MetalB,

יש לי נוקיה 6288 ומתאם בלוטות של edimax האם יש אפשרות לנווט בקבצים של הפלאפון כמו כונן חיצוני רגיל דרך הבלוטות (כמו שמחברים אותו עם הכבל USB למשל) יש איזה תוכנות שאתם יכולים להמליץ לי? אני גם מחבר אוזניות סטראופוניות של מוטורולה S9

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by eranmor,

ערב טוב לכולם ההורים שלי רוצים לטוס לשוודיה לעשות טיול עצמאי הם ביקשו ממני לברר על GPS שיהיה איכותי ועמיד בשביל הטיול שלהם התקציב הוא בערך 1500 ש"ח מומלץ משהו עם מסך מגע גדול וברור ובעל ממשק נוח ואם אפשר שיהיה אפשר להטעין לו מפות מהאינטרנט ללא תשלום נוסף

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by TPack,

שלום, ידידה שלי קנתה נגן MP3 בגרמניה (מהדגמים הנפוצים פה בארץ) וביחד העברנו משהו כמו 700MB של MP3 לנגן מתוך 1GB שיש לו. משום מה בשלב מסויים כאשר ניסינו להעביר עוד קבצים המחשב הציג את הerror הבא: http://i38.tinypic.com/6yfj9f.jpg עדיין לא נתקלתי ב error כזה ..מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הנגן מסרב להעתיק עוד קבצים כאשר יש בערך 300MB פנויים. תודה

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by eli89z,

שלום לכולם! יש ברשותי מחשב כף יד של hp אני מעוניין להתקין לו תוכנת ניווט של igo אני ישמח עם תעזרו לי למצוא את התוכנה + מדריך איך להתקין אותה תודה...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה אני יודע שפלאפון זאת לא החברה הכי "טובה " שיש אבל עברנו עליה . כמובן עם כול הדעות הקדומות שהיו לי על החברה לא רציתי לעבור , אבל בסוף עברנו . אני רוצה להמליץ לכם על המכשיר מוטורולה Z6M . רק עכשיו קיבלתי אותו ולפי דעתי זה פלאפון מצוין . לי אישית יש עדיין נוקיה 6120 קלסיק (שגם פלאפון מעולה) . היה לי גם סוני אריקסון K610I וגם נוקיה 6131 וגם נוקיה 6280 . אז יש לי למה להשוות אותו . MP3 : הנגן במכשיר הוא נגן די טוב לא מסורבל והשליטה בו טובה . 7\10 רמקול : הרמקול במכשיר חזק קצת יותר חזק מה 6120 ומנוקיה 6280 אבל הרמקול יותר איכותי . 8\10 מסך: המסך עצמו טוב בערך בגודל של ה6120 . סוללה: לצערי עכשיו הוא באעינה אז אני יוכל להגיד על הסוללה רק בעוד כמ…

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by djelectric,

ב spmark רשום לי שהמעבד פועל ב206 MHZ אבל בכל האתרים רשום - Dual ARM 11 332 MHz CPU למה להאמין? (חשוב לי כי אולי אתקין לינוקס עליו בהמשך, אל תדאגו איך אני יעשה את זה יש לי חבר שהתקין לינוקס על מצלמה דיגיטלית)

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש נגן למטרות MP3 בלבד (סרטים לא מעניינים אותי בנגן), שיהיה איכותי ונוח לשימוש עדיפות לאחד שיש לו אופציה לנרתיק/רצועה ליד היות ואני מעוניין להשתמש בו לספורט (רכיבה). חשבתי על SANDISK קליפ, אבל הוא קטן מידי. אני מתלבט המון לגבי הSANSA E250. יש למישהו המלצה יותר איכותית?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by שליש אלף,

מישהו יודע מה נסגר עם הדגם הזה? הבנתי שהוא יצא,אבל לא הצלחתי למצוא אותו למכירה אפילו בEBAY! יש חיזוי למתי הוא יגיע ארצה(אם בכלל?) ואם כבר...אז מישהו יודע משהו חדש לגבי N98 או שהוא עדיין מיתוס?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by djelectric,

אולי לא כולם יודעים על זה אבל במכשירים מסויימים של נוקיה יש accelerometer accelerometer הוא חיישן תנועה שמזהה 3 זוויות שבהם נמצא המכשיר (N95 במקרה שלי) הדוגמא הכי טובה היא כדור שנמצא על המסך והוא מתגלגל לפי תנועות המכשיר אם מקפיצים את המכשיר אז גם הוא קופץ למה נוקיה לא פירסמה את זה?!? מה הם מפחדים ממשהו?! אני לא מבין, יש דבר כזה מגניב ולא אכפת להם?! יכלו להיות לזה כל כך הרבה שימושים, IPHONE עשו הרבה שימושים למערכת הזאת רק עכשיו מתחילים להתעורר ולפתח דברים למערכת החיישן

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by Spitted,

יש לי נגן iRiver Clix2 8GB... לפני כמה זמן הוא נפל ונדפק לו המסך... כל מה שראיתי זה אור ירוק זוהר המכשיר עוד עבד, ואם זכרתי את התפריטים בעל-פה הייתי יכול לדפדף ולשמוע מוזיקה, אבל אי אפשר באמת לתפקד ככה הזנחתי את העיניין כי לא היה לי כוח להתעסק עם זה, הנחתי את המכשיר בצד ומאז עברו כמה שבועות... עכשיו הוא בכלל לא נדלק, לא רואים כלום בקיצור יש לי הרבה בעיות איתו, אבל הבעיה הכי גדולה היא שאין לי מושג מה לעשות למי לפנות? איפה מתקנים דברים כאלה? קניתי את המכשיר בבאג, ושם בטח ישחטו אותי במחיר על כל שטות... אז רציתי לבדוק פה, מישהו יודע לאן ללכת בשביל לתקן את המכשיר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by חן מ,

בספטמבר אבא שלי יטוס לצרפת.רציתי לדעת אם שווה לי לבקש ממנו שיקנה לי שם אייפון?מה מיוחד בו?האם עדיין מוכרים בכלל את האייפון הרגיל בחול?כאילו בגלל שיצא ה3G אני לא ידוע אם מוכרים. אם כן איפה מוכרים?בחנויות אלקטרוניקה?חנויות פרטיות?נגיד אם הוא ילך שם באיזשהו קניון ויכנס לחנות אלקטרוניקה הוא יראה אייפון?מה יש למכשיר אייפון שעושה אותו טוב מאוד?והאם יש הבדל בין האייפון לאייפוד טאץ?כי ראיתי שיש להם ממש אותו ממשק ואותה מערכת הפעלה,אז בעצם מה ההבדל ביניהם?מי מביניהים יותר טוב? תודה לעונים,ולילה טוב!

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by J0n1,

לאחרונה מספר השלטים אצלי בחדר ובבית בכללי גדל, המחשב,טלוויזיה,DVD,מזגן וכדומה, נמאס להסחב עם מלא שלטים, להפיל,לשבור,לאבד ומה לא... לכן חשבתי על האופציה של שלט חכם, כדוגמת סדרת ההרמיוני של לוג'יטק. אבל אני לא יודע למה משמשים השלטים האלו, ואם הם יוכלו לעזור לי, לכן הכנתי מקבץ שאלות קטנות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: בשאלות אתייחס לשלטים כדוגמת הLogitech Harmony 895 1. איך השימוש הכללי בשלט כזה? נוח? אפשר להשתמש רק במסך במקום בכפתורים? זה נוח בלילה... 2. כמה שלטים אפשר "להכניס" לתוכו? איך אני מלמד אותו? 3. אני מרבה להשתמש בפונקציות שבד"כ יחודיות לשלט המקורי, כמו כיוון ערוצים,שליטה על עוצמת האור,וכדומה, האם זה מופיע גם בשלט החכם? 4. מה לגבי חברות שכוחות אל? לדוגמא מזגני א…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי נוקיה N73 כבר הרבה זמן לא מזמן התחילה לי בעיה כל פעם שהטלפון היה במצב המתנה שהייתי רוצ לחייג או כל דבר אחר המסך היה מעוות מטושטש מלא נקודות וכל התמונה הייתה קופצת, הייתי מכבה מדליק והכול חוזר להיות טוב התמונה חלקה היום כיביתי הדלקתי איך שני מדליק המסך קופץ מטושטש כזה מכבה מדליק נשאר אותו הדבר פירקתי את המסך חיברתי נישאר אותו דבר רוב הסיכויים שהלך מסך מישהו יודע האם זה הגיוני שילך מסך? ואם כן כמה עולה לדעתכם מסך חדש? או משומש? תודה לעוזרים ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by guynemni,

היי קניתי אתמול את ה- sansa fuze 2 GB וכשהכנסתי את השירים אני רוצה שיראו את התמונה של האלבום. מישהוא יודע אולי מה צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  19. Started by The Dom,

כרגע יש לי N95. הפלאפון הזה עדין כמו לא יודע מה, כמובן שיש לו את האיכויות שלו. אבל מאז שאורנג' עידכנו לי אותו הוא פשוט עושה לי צרות מטורפות. מאתחל את עצמו פעמיים ביום,לפעמים הוא נכבה ונשאר רק מסך לבן שכתוב בכחול נוקיה שזה מבזבז בטריה כמובן, או כשאני שומע שיר, הפלאפון פתאום עובר לסך שחור ועושה צליל מחריש אוזניים ואז שוב הופך למסך הלבן הנ"ל. או שאני משחק בו והוא נכבה, או באמצע שיחה. זה מטריף כבר. שלחתי אותו פעמיים לתיקון, פעמים אחת "תיקנו אותו" ופעם שניה החליפו לי אותו והוא חזר עם אותם בעיות. כמה שאלות: 1) האם זה רק אצלי ככה(מהעידכון גירסא)? 2)האם יש פלאפון לא סימביאן שיש לו רמקולים חזקים כמו של הN95 ומצלמה סבירה+?(שמוכרים באורנג')

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by sh0ck3r,

סתם רציתי לדעת איזה רינגטון יש לכם ולראות אם יש להיטים או משהוא כזה ואולי גם להעתיק מכם אם אני ימצא משהוא מתאים . אהה ודרך אגב הרינגטון שלי זה : Finger Eleven - Paralyzer . http://www.youtube.com/watch?v=QgaCHmxmeUo

• 42 תגובות
    • 5.8k צפיות
  21. יש לי תמכשיר של סמסונג R500 הקלטתי בו בצילום וידאו סרטון הכל סבבה אני מפעיל אותו בפלאפון הוא עובד ושומעים ורואים העברתי את הקובץ ה MP4 למחשב דרך הכרטיס זיכרון ובמחשב רק רואים את הוידאו ולא שומעים תקול בכלל התקנתי מקודדים וכל מיני חבילות והסרות והתקנות ורק רואים ולא שומעים מה הבעיה?!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Yuron,

שלום לכולם. אני מחפש DVD נייד מכיוון שבצבא חלק מהזמן אפשר לראות סרטים. אני רוצה שהמסך יהי 10' אינץ' זה באצם הכי חשוב בישבילי שיהי מסך גדול.... מחכה להצעות שלכם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. שלום לכולם. כן, אני יודע שבארץ עכשיו עוד מעט 4 בבוקר. אבל כאן בניו יורק עוד לא 9 בערב. החנות של האפל בניו יורק מדהימה, אין מילים בכלל! אבל לצערי לאחר דיבור עם המוכרים בחנות לא ניתן לקנות את האייפון בשום צורה שהיא לא משנה בכמה כסף תשלמו לחנות. צריך להציג תעודת זהות, צריך להתחייב למפעילה at&t לשנתיים לפחות! שהחבילה הכי בסיסית היא 70$ לחודש. זה אפילו לא משתלם לאמריקאים חחח. בכל מקרה, ברחוב מסתובבים מלא חנויות אלקטרוניקה זרוקות כאלה שמוכרות iPhoneים למינהם. המוכרים קצת בררנים ולחלק מהאנשים (נראה לי לפחות) הם אומרים שאין להם במלאי. הייתי אצל אחד המוכרים שאמר לי שיש לו ושבקשתי לראות הוא הראה לי חיקוי קשה שקוראים לו HiPhone. ממש צחקתי.. הוא טוען שזה של מיקרוסופט. בכל מקרה זה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. תקציב גג אלפיה. אני מחפש פלאפון שישמש אותי בעיקר לשמיעת שירים וחשוב שתהיה לו סוללה חזקה. רזולוציית מסך צריכה להיות 320X240 ומצלמה באיכות 2MP. מכשיר סליידר או לבנה צריך גם שיהיה תומך ג'אווה ובלוטות' להעברת קבצים. האם הנוקיה 6120 עונה על הצרכים שלי? יש לו סוללה חזקה? עד כמה זיכרון הוא תומך?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Burkey,

היי, יש לי בעיה רצינית. אתמול קניתי מכשיר מסוג מוטורולה C390 ( די פשוט ), ונאמר לי במפורש כי ניתן לחבר אותו למחשב על ידי כבל USB רגיל ( כמו במצלמה ). למכשיר אכן יש יציאה כזו, אולם המחשב לא מזהה אותו. הורדתי איזה דרייבר מהאינטרנט מאיזה אתר, אבל זה עזר, אחרי התקנה המחשב עדיין לא מזהה אותו. מישהו פה מכיר את המכשיר ? איך אני יכול לחבר אותו למחשב ? למכשיר יש יכולת לנגן MP3 בתור רינגטון, מה הקטע אם אני לא יכול לחבר אותו למחשב ולהעתיק קובץ כזה ? פשוט בזבוז של כסף :-\

• 1 תגובה
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים