עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by huber,

כמובן שישראל לא אחת מהן: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=311135

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by iakovl,

כרגע אני הבעלים של נגן COWON D2 4G, אחד הנגנים הכי טובים שיש בעולם הזה (לדעתי) נקודה. למה טוב? 2.5" מסך מגע, מנגן כל פורמט אודיו שיש אבל מה? אני צריך יותר, לצערי התחביב העיקרי שלי (אנימה) דורש מסכים בעלי פורמט 16:9 ולא 3:4 כמו הD2, בנוסף כל הסרטים היום בפורמט רחב... אני עומד כרגע בפני ההחלטה האם לקנות או לא לקנות את הA3 הנה האפשרויות שיש לי 1. למכור D2 ולקנות A3 = משתלם 2. לקנות A2 יד שניה = נשאר עם שני נגנים אבל הA2 לא עוזר לי הרבה (לעומת הA3) 3. לקנות A3 ולהשאיר את הD2 = יקר אבל כיף ולסיכום המחיר... את הA3 אני יכול לקנות ב1300 ש"ח, 1370 אם מחשיבים את הנרתיק (חובה תמיד) מה אתם אומרים? איך לפעול?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by bezangeloo,

הA2 של אחי החליט היום לפרוש, אני חושד בדיסק הקשיח שלו. הסימפטומים הם אלו- כשמנסים להדליק אותו, הוא מראה אחרי מסך הפתיחה הכחול תמונה של הנגן שעלייה איקס (קרה לי בעבר, אחרי שפירמטו אותו במערכת קבצים NTFS ולא FAT32) כשמחברים אותו למחשב, הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" ובמנהל הדיסקים, אבל במנהל ההתקנים מופיע דיסק קשיח עם שם בשלל תווים שמעולם לא היה להם קשר לנגן. לכן אני חושד שהדיסק הקשיח שלו הלך. אז השאלות שלי הן האם מישהו חווה את הבעייה הזו בעבר, האם מישהו חושב אחרת ממני, והאם מישהו יודע איזה הארד דיסק מותקן בתוך הנגן כרגע, ואם הוא יסכים לקבל דיסק קשיח בנפח גדול יותר. תודה, בז'נגלו.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by enzo,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5802&perur=2&t=12&c=390 פלוס כרטיס MICRO SD 4GB במחיר של 200 דולרים ? המבצע בדיוטי פרי. האם המבצע שווה את המחיר? והאם הנגן מוצלח יחסית למתחרים בשוק? קראתי בזאפ ביקורות ואני צריך המלצות נוספות.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by sagi_10,

שלום לכולם אני הנוב הכי גדול בעולם בנושא פלאפוונים.. ולכן אני שואל אתכם - אני יכול לקבל כל אחד מהם בחינם 100% מאמא שלי שקיבלה סטוק שלהם... איזה אחד לבחור ? על הנייר נראה שעדיף לבחור ב- 6500 אבל מה אתם אומרים ? תודה זה חשוב חברה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by devilh,

אני מעוניין בטלפון אלחוטי איכותי ולא יקר מדי (עד 300) הדבר הכי הכי חשוב-לא משנה באיזה מצב-צריך איכות שמע גבוהה גם ממרחק של כ-20 מטר מתחנת העגינה(עכשיו אנחנו משתגעים פה בבית-אף אחד לא שומע אותנו גם כשאנחנו צמודים לאנטנה) תכונות נוספות שמעניינות אותי: ספר טלפונים,שיחה מזוהה,כמה צלצולים אפשריים,תאורה לצג,ווליום לצד,ניגודיות גבוהה לצג(שגם עם מעט אור יהיה ניתן לראות טוב) אני חשבתי בכיוון סדרת OMEGA 2000 של UNIDEN,אבל אני פתוח להצעות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by liav12,

היי, קניתי היום את המכשיר הנ"ל ושמתי לב ש"קיצצו" את מה שמתלווה אליוף כלומר חיפוי + פאוץ' קטן לנגן. הבנתי כבר שתמיד אוהבים בארץ להוריד את התוספות שמביאים למכשיר מתנה, ואז למכור אותם בכסף (כמו שעושים עם הרכבים למשל). בכל מקרה, צריך לדעת איזה חיפוי פלסטיק / סיליקון יגן בצורה טובה על המכשיר..חבל לי לזרוק 400 ש"ח על מכשיר ואז לראות את כולו למחרת בשריטות מעצבנות TNX!

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  8. samsung f480 מתי מגיע והאם יש וGPS

9. הי!. רכשתי לאחרונה מכשיר htc דיימונד, בעל מערכת הפעלה wm6.1 . אין לו עברית בכלל ואני רוצה עברית מלאה או חלקית. מישהו יכול לעזור לי? וגם אני מחפש תוכנה ל gps מכיוון שאין לו כרטיס זיכרון (אין יציאה) אני לא יוכל להתקין עלוי כל תוכנת gps אז אני מחפש תוכנה שהמכשיר "יחשוב" שיש בפנים כרטיס זיכרון ויצליח להריץ אותה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Jenia24,

אוקע אני מתגייס עוד עוד שבועיים , חשבתי להחליף את הפלאפון לאיזה משו חדשני , עד עכשיו היה לי Z610i ודווקא נהנתי ממנו אבל אני רוצה פלאפון שיהיה טוב גם בתחום האמפי , ושיחסוך לי את התרחה להסתובב עם שניהם. למישהו יש המלצה על פלאפון כזה ברשת אורנג'?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  11. האם יש לכם עדיין את המכשיר ? האם מכרתם אותו ? האם שידרגתם אותו ? האם לאחר תקופה של כמה חודשים אתם חושבים שהוא גימיק ולא יותר מזה ? האם היתרון היחידי שלו בתכלס זה הנגן מוזיקה והדפדפן אינטרנט ? האם החלפתם אותו במכשיר אחר ?

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  12. Started by best_shredder,

לאחרונה החלטתי שאני קונה אייפוד של 160GB, והחלטתי שאני קונה או מIVORY או מ KSP, כי לשתי החברות יש את המחירים הכי זולים שמצאתי. עכשיו מבחינת אמינות וזה, יש מצב שאני מקבל את האייפוד מאחת משתי החברות משומש? או שרוט או משהו? או שהם נותנים לי אותו חדש מהחברה APPLE? זה מאוד חשוב לי, אני לא רוצה אייפוד דפוק ומשומש , וגם קטע האחריות מאוד חשוב לי, אם זה יתקלקל מי יתן לי יחס חם יותר? תכלס חברים, על מה אתם ממליצים ? זה אותו מחיר, IVORY או KSP? הנה קישור לשתי החברות : IVORY - http://ivory.co.il/product.asp?productid=1622&CatCode=330 KSP - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 נ.ב- מדובר בסניפים של חיפה

13. Started by liav12,

היי, מתכוון להשקיע בסכום המדובר לאחר שכבר פתחתי בקשה על נגן אחר, שלא מצא חן בעיני לסופו של דבר. שמעתי יותר המלצות על ה iRiver E100 2GB, מה שכן גם אפשרי להוסיף לו עוד 8 GB בכרטיס זכרון למקרה שאני אצטרך בעתיד. לא ראיתי שאפשר לעשות את זה ב Meizu M6 4GB. אם כך מה עדיף? תודה!

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by Lost Spirit,

שלום לכולם, אני צריך תוכנה שתאפשר לעשות פשוט העתק-הדבק למכשיר של חבר שלי, שכן אני ממש לא רוצה להסתבך עם אייטונס וכל הקטע של יצירת הפרופיל מה שמצריך אותי לגבות את כל האייפוד שלו במחשב שלי וזה לא מקובל עלי : כמובן שהמטרה היא להעתיק קבצים [וידאו ליתר דיוק] ושהנגן גם יזהה אותם ויפעיל אותם ולא ישמש ככונן חיצוני בלבד. תודה.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by ad112,

הטענתי את האיפוד בשירים, האיטונס מזהה שיש שירים באייפוד. אני מכניס את האוזניות, מעביר את הכפתור לON ולוחץ PLAY, והנגן "תקוע" יש נורה כתומה למעלה שמהבהבת כמה שניות וזהו. מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by sh0ck3r,

סתם רציתי לדעת איזה רינגטון יש לכם ולראות אם יש להיטים או משהוא כזה ואולי גם להעתיק מכם אם אני ימצא משהוא מתאים . אהה ודרך אגב הרינגטון שלי זה : Finger Eleven - Paralyzer . http://www.youtube.com/watch?v=QgaCHmxmeUo

• 42 תגובות
    • 5.8k צפיות
  17. Started by AVISHAI12,

האם כדאי IPHONE??ואם כן איזה IPHONE החדש או הישן??

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by leoleo,

מה זה RIP מ-CD ומתי אני משתמש בו? האם להעברה לנגן?

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. שלום לכולם... אני צריך נגן מוסיקה טוב עדיף מציג וידיאו אבל אם יש נגן טוב יותר... בקיצור לא חובה. הנגן צריך להיות עם 2 GB זיכרון לפחות (עדיף יותר). אז כמו שאמרתי נגן בתקציב של 350 שקל (גג 400 אל תציעו מעל, אם יש בפחות עדיף) טוב מחכה להמלצות...

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. איזה פולט הכי מעט קרינה: נוקיה 6230I מוטרולה W375

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by J0n1,

לאחרונה מספר השלטים אצלי בחדר ובבית בכללי גדל, המחשב,טלוויזיה,DVD,מזגן וכדומה, נמאס להסחב עם מלא שלטים, להפיל,לשבור,לאבד ומה לא... לכן חשבתי על האופציה של שלט חכם, כדוגמת סדרת ההרמיוני של לוג'יטק. אבל אני לא יודע למה משמשים השלטים האלו, ואם הם יוכלו לעזור לי, לכן הכנתי מקבץ שאלות קטנות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: בשאלות אתייחס לשלטים כדוגמת הLogitech Harmony 895 1. איך השימוש הכללי בשלט כזה? נוח? אפשר להשתמש רק במסך במקום בכפתורים? זה נוח בלילה... 2. כמה שלטים אפשר "להכניס" לתוכו? איך אני מלמד אותו? 3. אני מרבה להשתמש בפונקציות שבד"כ יחודיות לשלט המקורי, כמו כיוון ערוצים,שליטה על עוצמת האור,וכדומה, האם זה מופיע גם בשלט החכם? 4. מה לגבי חברות שכוחות אל? לדוגמא מזגני א…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by מיה16,

או הדגם שסלקום ואורנג' מוכרים אך ורק עם עברית או 8300 אגב אני אך ורק באימייל לא בודקת פה הודעות yakor@013.net.il תודה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  23. כ300 של IRIVER E100 של 2GIGA כ250 לMEIZU M3 כ300 לMEIZU M6 (מחירים בבאג, מבצע חדש)

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  24. כותרת. מאחר שהנגן המובנה יודע לעשות רק random שהוא כבר קבוע מראש ( נגיד תמיד יהיה 21 - 77 - 15 - 90 וככה הלאה..) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by Tomm90,

קניתי GPS חדש מדגם מערכת ניווט GPSוC320וMio שמתחבר לחיבור של המצית ברכב רציתי לדעת שכאשר אני מכניס שירים לGPS בכרטיס זיכרון ומשמיע..אם אפשר בעזרת זה שזה מתחבר לאוטו לשמוע ברמקולים של האוטו את המוזיקה מהGPS ? אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים