עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מצלמה זערורית שניתן לשלב בכל זוג משקפיים היא הדבר הגדול הבא עבור חובבי הרשתות החברתיות? לכתבה

2. Started by ranyr,

אני מחפש נגן עם יציאת ווידאו משהו שגם אפשר להכניס לכיס....

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by יודוקוליס,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש את הפלאפון הר"מ ,למישהו יש חוות דעת עדכנית ?חנות מומלצת לרכישה בחו"ל? מה לגבי אחריות? האם מתאים לרשת פלאפון? תודה מראש

4. Started by Screw_Master,

ערב טוב לכולם, יש לי דוד עם SGS3MINI, שרוצה לחבר אותו לטלויזיה. הוא כבר קנה כאבל או קונסולה שמחברת בין ה-MicroUSB במכשיר לבין ה-HDMI לטלויזיה, אבל לא עבד. SGS3 כן עבד. בדקתי ב-GSM Arena - מסתבר שיש הבדל בין חיבור ה-MicroUSB ב-SGS2 ו-3 לבין החיבור שיש ב-SGS3MINI. מה שאני צריך זה המלצה לכבל או קונסולה שכן יעבוד. קיים כזה? בתודה, נ.ב בדקתי את דיון איזה-דיון-שייך-לאיזה-פורום, והפורום המתאים נראה לי פה. במקור חשבתי לפרסם את הדיון בתמיכה טכנית, שכן משהו לא עובד פה. אם שגיתי, אשמח אם יועבר הדיון לפורום הנכון.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  5. שלום אנשים, אבא שלי איבד את ה-H500 שלו (שגם ככה הייתה לא משהו ועשה קצת בעיות). הוא רוצה שאני אמליץ לו על מכשיר שיהיה כמה שיותר אמין, שיישב מאחורי האוזן (ולא עם גומי בתוך האוזן - מטעמי נוחות), ושיהיו לה כמה שפחות ניתוקים (ה-H500 התנתקה מדיי פעם וזה היה ממש מעצבן). מבחינת מחיר, 200 נראה לי כמו מחיר הגיוני לדבר הזה. קצת לפה או לשם אין בעיה אם יש משהו עדיף משמעותית. אגב, המכשיר הוא הנוקיה 6230i. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by alon4256,

קיבלתי היום את הגלקסי אייס, נכנסתי למוזיקה ושמעתי טוב והכל אבל פתאום הרמקול הפסיק להשמיע.. ואני לא מצליח לסדר את זה. אני יכול לשמוע רק דרך האוזניות. ואני לא יודע אם זה קשור אבל אני החלפתי את הכרטיס זכרון לכרטיס של הטלפון הקודם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Dor_15,

שלום כולם שבוע הבא בע״ה אני מגיע להונג קונג ומתכנן לקנות את האייפון 5s. רציתי לשאול איזה דגם אני צריך לקנות שיעבוד בארץ ויהיה מסוגל גם לעבוד בעתיד עם רשת דור 4 שתעבוד בארץ. אשמח גם אם מישהו שקנה שם ימליץ לי על חנות ספציפית בהונג קונג. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הסמארטפון הבכיר הבא של היצרנית הסינית המוכרת ממשיך להיראות מבטיח עוד בטרם הוכרז רשמיתלכתבה

9. לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%9e%d7%93%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  10. זה כל הזמן מבקש ממני לחתון את התמונה ופורס את כל התמונה כשהיא מתחלקת בין המסכים שמזיזים מימין לשמאל. מה שאני רוצה זה שאותה תמונה בגודל רגיל תהיה בכל מסך בנפרד, איך עושים את זה? (אם זה משנה, המכשיר הוא GALAXY NEXUS אז זה ב4.0).

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  11. התקציב יכול להמתח עד ל700 שקלים +- הן צריכות להיות קונכייה שתכסה את כל האוזן מסביב. המלצות? תודה(: עריכה: טעות בפורום, פורסמה הודעה במקום המתאים.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  12. הסרטונים ביוטיוב לא עוזרים...לא מצליח...

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  13. תמיד שיוצא מכשר הדגל אני שומע שבחים על המכשירים של סאמסונג, אך לאחר כמה חודשים אנשים טוענים שהמכשיר מתחיל להיתקע. אני אישית סובל מזה עם הגלקסי s3 שגם בזמנו היה נחשב לאחד המכשירים המתקדמים בשוק. השאלה שלי זה האם זה קיים גם ב6. עוד שאלה, האם יש פתרון לחי הסוללה הגרועים ב6, ל G4 למשל יש פתרון של סוללה נוספת, כך שגם אם אני אהיה בטיול יום שלם ואצלם הרבה, תמיד הסוללה נוספת תגבה אותי. לכן אני מתלבט בין ה6 ל g4, הכיוון שלי היה יותר ל6 ומה שמונע אותי זה החשש לתקיעות וחיי סוללה. לגבי דגמים אחרים אני לא חושב, כי מצלמה אצלי זה בראש ובראשונה, ואני יודע שלא חסר מכשירים עם מצלמה טובה, אבל אף אחד לא יכל להתחרות ב G4 וה s6.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Kukishin,

חם עליו...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by baz0r-,

חשוב שיהיה אמין ומהיר, לא כמו הN73 שיש לי שהוא ממש סיוט מצלמה לא הכי חשובה אבל רצוי 3.2 מגהפיקסל ויותר לא חשוב מוזיקה עדיף יש ראשונה (אורנג') אבל אם שווה מאד יד שנייה אז גם בא בחשבון. תקציב 1300 ש''ח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  16. לנובו מציגה מכשיר חכם חדש עם מפרט בינוני, מחיר תחרותי ושאיפות בינלאומיות בתקופה האחרונה אנחנו רואים עוד ועוד סמארטפונים אשר מצליחים להציע תמורה פשוט נהדרת בעבור עלות שנעה סביב איזור ה-200 דולרים, או קצת יותר מ-1,000 ש"ח אם כוללים מע"מ ומסי רכישה – משהו שהיה יכול להיחשב בגדר מציאות מדומה רק לפני מספר שנים בתחום. כעת, בלנובו מציגים תוספת חדשה לקבוצה החמה הזאת עם ה-Vibe S1 Lite, אשר מנסה להתבדל עם הצהרה על יכולות צילום איכותיות, יחסית. ב-Vibe S1 Lite תמצאו מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 1,920×1,080 פיקסלים, שבב MT6753 מתומן ליבות Cortex A53 של Mediatek בשילוב עם ליבת Mali-T760MP2 גראפית, זכרון RAM של 2GB וגם 16GB של אחסון מובנה עם חריץ להרחבה, שהם כנראה המאפיי…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. חברה הלוותי מחבר את האמפי שלו F2 4GBוiAudio/Cowonו והוא נהרס לי יותר נכון אמא שלי שטפה לי את התיק ובטוח התיק היה את האמפי.. :kopfpatsch: עכשיו אני רוצה ליקנות לו אמפי חדש בסביבות המחיר 500 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. במפתחת השבבים הטאיוואנית מצהירים על פופולריות גבוהה במיוחד ל-Helio P10 מתומן הליבות שלהם שנת 2015 ללא ספק הייתה שנה גדולה עבור חברת Mediatek, שהפכה בה למתחרה הראשית של קוואלקום, אשר נוגסת לה באופן בלתי מבוטל מהשוק הנמוך והשוק הבינוני של שבבי ה-ARM עם דגמי ה-MT6735 וה-MT6753 שלה. אפילו יצרניות וותיקות ובולטות כמו סוני ו-HTC השתכנעו לבצע הגירה לשבבי Mediatek בחלק ממכשיריהן וזה היה צעד משמעותי, אפילו אם התוצאות בפועל היו מעורבות. כעת במפתחת השבבים מצהירים כי הם מוכנים לשנת 2016 – עם מעל ל-100 דגמי סמארטפונים שונים שכבר סוכמו להכיל את שבב ה-MT6755 החדש של החברה, אשר ידוע יותר בשם Helio P10. השבב המדובר מציע 8 ליבות Cortex A53 בתדר עבודה של עד 2GHz, לצד ליבה גראפית מ…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by zglazer,

אני יהיה שבוע הבא בפרנקפורט וחשבתי לרכוש שם למישהוא יש המלצה על חנות זולה ומ הכי משתלם לקנות באזור ה 400 דולר תודה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by timac,

שלום אני מחפש אפליקציה שתקליט ותצלם את מה שאני כותב.. לדוגמא אני רוצה לשבת בבית לרשום תרגילים על האייפד ותוך כדי להקליט אותי מדבר ומסביר. צריך עט מיוחד? מישהו מכיר? יש ברשותי טאבלט מסוג asus טרנספורמר.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by swg,

^ תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by fungiman,

המכשיר שלי LG630 עבר תלאות רבות, אבל נראה שאתמול הגיעו מים עד נפש. המכשיר מוכן להדלק רק שהוא מחובר לחשמל, נורת הסוללה מהבהבת וברגע שמנתקים אותו מהמטען הוא כבה. אני חושש שהסוללה שבקה חיים. לפני שאני ניגש לתחנת שירות של פלאפון, יש למישהו מושג איפה מוכרים סוללות לטלפון הזה (לא מצאתי בחיפוש ברשת) בשביל שאני אוכל להשוות מחירים? מישהו יודע אם אני יכול לנייד מספר מפלאפון (יש לי מספר קליט) לתוכנית שכבר יש לי בסלקום (שאני לא משתמש בה כרגע) מבלי להתחייב מחדש?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם (במיוחד למי שיש אייפון/אייפוד ) אתמול סיימתי (סוף סוף...) את התוכנה שלי לבניית שירים ל-Tap Tap Revenge 2. בניתי בעבר תוכנה ל-Tap Tap הראשון, אבל השני מסובך הרבה יותר ורק שלשום הבנתי איך צריך להתעסק עם זה.. יש עדיין כמה דברים שאפשר להוסיף מבחינת הנוחות, אבל עכשיו זה כבר מספיק מוכן לשחרור. תורידו את התוכנה, תתקינו, תנסו, ותגיבו! בהצלחה... הלינקים הם: http://rapidshare.com/files/255690693/Setup_-_Tap_Tap_Sandbox.exe.html http://www.mediafire.com/?kygzoyq1ohz http://www.sendspace.com/file/6m5il2

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by spaltiel,

שלום לכם, האם זה שיש לי אפשרות לBT בסלולרי מאפשר לי לחבר מקלט GPS אליו ובצורה זאת להשתמש בסלולרי כמערכת ניווט לוויני? אם כן איפ האפשר למצוא כזה?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  25. הכנתי עבור האנשים שביקשו מדריך אז בבקשה פרגנו בלייק זה בחינם

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.