גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
היום עכשיו יתרחש יש את כנס "Lets Rock" של אפל, ובו צפויים להיות הכרזות של איפודים מעודכנים (Classic 2g,touch 2g,nano 4g), וגירסה חדשה של איטונס, איטונס 8 שתביא שיפורים חדשים הוכרזה גירסא חדשה של איטונס, איטונס 8. הכנס יתחיל היום בשעה 8 בערב לפי שעון ישראל התחיל ! עידכונים חיים לאורך הכנס מאתר ENGADGET: http://www.engadget.com/2008/09/09/live-from-apples-lets-rock-event-in-san-francisco/
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כדי לעביר שירים מהמחשב לאייפוד אני יהיה חייב תוכנה מסויימת שעושה את זה? או שיש אייפודים שחייבים תתוכנה הזאת וחלק שלא חייבים
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מכשיר חדש(הגיע הזמן לשדרג את הnokia 3100 ) הדילמה היא N95 או אייפון.... לn95 יש מצלמה מדהימה(והיא אכן תחליף למצלמה ביתית פשוטה) ולאייפון מצלמה בסיסית גם האייפון וגם הנוקיה נגניי מוזיקה בעליי הרבה מקום....לא יודע מה לגביי איכות האודיו בנוקיה אבל.... מבחינת דפדפן אינטרנט וסרטים אייפון לוקח בגדול..... מבחינת משחקים אני חושב שמחינה גראפית המשחקים באייפון יותר טובים וחוץ מזה גם יותר מבדרים בגלל ה"אקסולורמטר" ששולטים במשחק בעזרת הטיית המכשיר(זה נהדר זה!) לי חשוב מכשיר עם נגן נורמלי....שיהיה אפשר לצפות בסרטים במהלך נסיעה שיהיה מצלמה נורמלית ושיבדר(משחקים מספקים) מצד אחד אייפון:סרטים ומשחקים אבל מצלמה לא רצינית מצד שני נוקיה: מצלמה מדהימה ונגן נורמלי(לפי מ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692276 אני צריך לדעת כמה זמן הוא מחזיק בוידיאו וכמה באודיו אם אפשר ובכל מקרה יש לכם משו יותר טוב עד 500 שקל? שיהיה 4 גיגה שיהיה מסך מעל 2 אם אפשר Mp4 כמובן
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי סמסונג 770 ועד שעברתי לויסטה העברתי שירים בכיף לפלאפון בעזרת pclink 2003 (התוכנה הרשמית של סמסונג) מאז שעברתי לויסטה לא הצלחתי לסנכרן בין המכשיר למחשב. נציג של סמסונג אמר לי שהתוכנה לא תומכת בויסטה וכרגע, רשמית, אין תוכנה לפלאפון הזה שתומך בויסטה בכדי להעביר שירים לפלאפון. מה שכן הוא אמר שיש תוכנה אחרת שמאפשרת לעשות את זה בויסטה אבל הוא לא ידע בדיוק את השם שלה... מישהו מכיר תוכנה שיכולה להחליף את pclink בויסטה?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה זה אומר?, אני משתמש בפלאפון סימביין עם הדפדפן שמגיע איתו.נוקיה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, יש לי iPod Nano 4GB. העברתי שירים אליו עם התוכנה iTunes והכל עבר כבלאגן אחד גדול. לפני זה, הכל היה מסודר בתיקיות. רציתי לדעת אם אין אפשרות להעביר תיקיות מסודרות לאיפוד? אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת? ובנוסף רציתי לדעת, המכשיר לא תומך בעברית, אפשר לעדכן אותו? אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת? תודה רבה לכם והמשך יום נעים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצים לקנות נגן?! מתלבטים בין ipod touch לX-FI או כל נגן אחר?! עצה שלי שכחו הכול וחקו לחודש הבא , שני נגנים חדשים הולכים להיכנס ולהרעיד את השוק כל כך חזק שAPLLE יעשו במכנסיים וCREATIVE יצטרכו ללבוש חיתולים אני מציג בזאת , את שני הנגנים שועים רעש (רעש איכותי כמובן ) עוד לפניי שיצאו! S9 של COWON O2 של COWON עוד תמונות , וכל הפרטים באתר הרישמי http://www.cowonglobal.com ונגן חדש שגם הולך לשבור כמה חלומות iRiver Spinn קישור לצפיית הנגן בפעולה ביוטיוב גם אם לא התרשמתם ואתם עדיין ממהרים לקנות , חדשו לחודש הבא כי גם המכירים של הנגנים הישנים הולכים לצנוח
-
- 27 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
במה עדיף להשקיע? בn95 הרגיל? או ה8GB?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם הייתי מעוניין לשמוע את חוות דעתכם על המכשיר הנ"ל הוא הוצע לי בסלקום במסלול של 30 שח לחודש
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ערכתי את ההודעה. רציתי ללכת על פלאפון חדש עד שראיתי שיש בישראל: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711528 תמיד קראתי, שאין בישראל, ושהכי טוב להשיג מחו"ל... אז ירדתי מהנושא... אז מה זה מה שיש בזאפ? האם זה אותו אחד כמו שנמכר בחו"ל?... תודה.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ה-treo שלי טבע היום בים... יש סיכוי שהתוכנת סינכון עם המחשב, Microsoft ActiveSync שמרה את הזיכרונות שלי איפשהו? אם כן, איפה אני מוצא את זה? אם לא, יש אפשרות לשחזר זיכרונות ממכשיר שנירטב ולא עובד?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי ככה רכשתי לפני מספר ימים בארץ את הנגן Iriver Clix של 2 ג'יגה חיברתי אותו למחשב המחשב קלט אותו והראה לי את הספריה שלו במחשב הבעיה היא שהמסך שלו לא נדלק מה שלא ניסיתי לעשות הוא לא מראה לי שהוא נטען והמסך לא עובד ניסיתי ללחוץ על כל מיני כפתורים וזה לא מגיב יכול להיות שיש תקלה במכשיר או שאני עושה משהו לא נכון? תודה ענקית ענקית מראש כפיר
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי דיבורית כזאת: http://www.made-in-china.com/showroom/hisungtech/offer-detailMqUnvfGOhakB/Sell-Bluetooth-Handsfree-Car-Kit-Speaker-HS-AU500-.html ושכחתי את קוד האבטחה כדילעשות זיווג עם הפלאפון(אין לי גם את חוברת ההוראות של המכשיר) אם למישהו יש מכשיר דומה ויוכל לעזור לי או שיודע על שיטה כלשהי לברר את הקוד אודה לו(המכשיר לא חדש ואנני זוכר מהיכן נקנה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ברשותי הנגן COWON D2 שקניתי לפני כחודש. גרסת הקושחה שבאה איתו היא 2.57 העברתי שירים לנגן, ומשום מה הוא מציג עברית הפוכה. מה הדרך לפתור זאת? גיגלתי ולא ממש מצאתי תודה לעוזרים, עידן.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
שלום , לאחר הנושא הקודם שפתחתי הבנתי שאת הX-FI פשוט לא משתלם לקחת. אז אני מבקש המלצה לנגן של 8GB עם אופציה של סרטים , מה שאני מחפש זה איכות סאונד גבוה וסוללה שמספיקה להרבה. חייב לציין שאני בעל גאה של ZVM ועכשיו מחפש לו מחליף ,הנגנים שחשבתי הם הCREATIV ZEN (הדגם שלפניי הX-FI) וD2 הישן והטוב. אשמח לקבל עוד הצעות והמצלות נ.ב שמעתי שיש נגד חדש ונחמד בשם DIMOND שגם צורתו קצת מזכירה יהלום, תודה לעוזרים. [br]פורסם בתאריך: 6.09.2008 בשעה 02:25:36 אם אני לא טועה זה הנגן שציינת קודם אבל אני ממש לא בטוח http://alycate.com/catalog/product_info.php?products_id=166
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שמעתי על החנות הזו http://www.beeu.co.il/index.aspx המוצרים שלהם נראים די טוב השאלה איך האיכות. אם למישהו יש הצעה אחרת אשמח. אם יש בגבול התקציב נגן של 4 GB אשמח אם לא אז נתפשר על 2. מסך יחסית גדול כדי שיהיה אפשר לראות את הקליפים בברור. כניסת מיני USB עדיפה-לנוחות. סוללה חזקה-דגש חזק על זה!- סוללת ליתיום שתחזיק לפחות 8 שעות וזהו נראה לי אם יש עוד מאפיינים אפשר לשאול.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי נגן של sandisk מדגם sansa e280 8gb. עשיתי לו עדכון קושחה וכרגע הוא מעודכן בגרסא האחרונה שיש כולל תפריטים בעברית. שמתי לב למשהו מאוד מרגיז בנגן...ברשימות ההשמעה הוא מסדר את השירים לפי סדר ABC או א-ב, ללא הבחנה בין התיקיות (העתקתי תיקיות לתוך ספרית ה-MUSIC שלו אבל הוא מתעלם מהן לחלוטין). מה שאני מקבל זאת רשימה ענקית של שירים מסודרים לפי סדר אלפביתי, בלי קשר לאומנים/להקות, וללא יכולת להשמיע תיקיות (שהן למעשה האלבומים). הנגן מחליט לבד על הפרדת אלבומים ללא כל סדר. המליצו לי להתקין עליו את מערכת ההפעלה rockbox בטענה שזה יכול לפתור את בעיות רשימת ההשמעה המאוד מוזרות של הנגן הזה, שלכאורה הוא מאוד איכותי אבל ברגע שכל רשימות ההשמעה מתחרבשות זה מביא רק עצבים וחוסר …
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
סלולארי מתקדם עם כל השכלולים האפשריים בחינם . איפה ה-catch ? דגם : Samsung s179 ראו את דף הפרסום שקיבלתי בסופרמרקט של מגה, שסרקתי והעליתי אותו לכאן . שימו לב שמקבלים את הפלאפון טעון ב-400 ¤ זמן אוויר . אז נכון שזמן האוויר במסלול pre-paid הוא פי שניים יותר יקר לעומת מסלול רגיל , כך שבעצם הפלאפון עולה כ-200 ¤ ,אבל עושה רושם שזה עדיין משתלם לאלו שצריכים סלולארי שישמש כקו נוסף או כגיבוי . לי זה נראה, משהו כמו :" Too good to be true" כנראה שפספסתי משהו במבצע הזה מפני שבמדינה שהיא גן עדן לאנשי השיווק הממולחים והחלקלקים , שממציאים כל יום שיטות חדשות איך לתחמן לרוקן את ארנקיהם של הלקוחות ולהעביר את הכסף אליהם , מעולם לא נתקלתי עד כה ב- "מבצע " כלשהוא שלא מנסים לזיין…
-
- 142 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
למישהו יש המלצה למסגרת תמונות דיגיטלית איכותית? לא צריך גימיקים כמו ניגון וידאו וסאונד, או WIFI, שתהיה פשוטה ובעלת תצוגה איכותית.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלומות, לאחרונה שידרגתי את הסלולארי המזדקן שלי לLG Viewty(KU 990). אתמול, בחוכמתי כי רבה, איבדתי את הכבל USB שלו. הייתי בדוכן של "דינמיקה"(אני בסלקום) בקניון רמת אביב וביקשתי כבל חלופי, שלא היה בנמצא. השאלה שלי היא - איפה אני יכול למצוא כבל חלופי? כמובן שאני לא יכול סתם לקנות כבל MINI USB כי לViewty יש חיבור מיוחד. איזה כיף לי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום , אני עומד לרכוש נגן בטוח עוד משהו כשבועיים אולי טיפה יותר ורציתי לקבל חוות דעת בעניין מאנשים שמבינים בנושא. אז מה דעתכם ? IPOD touch המפורסם או ה Creative X-Fi החדש שעושה רעש!? נ.ב עם זה חשוב הנפח שאני מתכוון לקנות הוא 8 GB , תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי מכשיר MIO עם GPד לא מהכי חדשים אבל עובד מעולה. לפני כמה זמן ניסיתי להתקין עליו iGO8 ולקראת סוף ההתקנה הוא הוא שיש לו בעיה להעתיק את iGOToday. אם מישהו יכול לעזור לי, כי זה מראה כאילו זה על המכשיר אבל זה לא מותקן כתוכנה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קצת חדש בנושא של מחשבי כף יד טוב אז כמה שאלות איך אני רואה איזה גירסא של ווינודס יש לי? איפה אני יכול להוריד מקלדת בעיברית ואיך אני מתקין את כל הדברים שאני מוריד?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-