גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב כף יד דגם - HPrx5940-. יחד עם תוכנת ניוט מדגם Tom TOM NAVIGATOR 6 -. כרטיס המחשב הינו בנפח 1.76 gb כעת יש לו נפח פנוי של 256 mb אני זקוק למפות של טומטום לצפון מזרח ארה"ב וכן אונטריו וקוויבק בקנדה. נא עצתכם. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב כף ידוiPAQ RX5940וHP/Compaq ויש בו כל מיני תוכנות של מי שהביא לי אותו ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין לו IGO GPS . הבעיה היא שאני לא יודע איך מפרמטים אותו ואיך מתקינים IGO חדש ואם העברית נמחקת בפרמוט או שהיא מובנת בתוך המכשיר. *אם יש לכם המלצה לתוכנת ניווט אחרת שעובדת עם המכשיר הזה אז אפשר קישור ומדריך. אשמח לכל עזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
נוח לעבודה (בעיקר העברת קבצים ממנו/אליו) אפשרות להקלטה באיכות טובה ושיהיה איכותי (טייפ מנהלים זה לא מספיק טוב - צריך גם אפשרות לשמוע מוסיקה, ועדיף שגם זה יהיה באיכות טובה) אין צורך באפשרות לנגן וידאו לא בשבילי כמובן תודה איל
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי יש לי 6500 סליידר המערכת של המכשיר רגילה ולא סימביאן השאלה איזה תוכנות שימושיות בכלל אפשר להתקין עליו ואיפה אני יכול לראות או להוריד ואם אפשר להוריד עליו את התכונה של באריקסונים TRACKID הורדתי גרסא אחת והיא לא עובדת טוב על המכשיר..זה לא מתליח להוציא את החיפוש לאנטרנט תודה
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניינת למצוא כאבל שידע לחבל בין האייפוד שאפל שלי לבין שקע החשמל. האם כאבל כזה קיים? אם כן, איפה קונים וכמה עולה? תודה, ויום מצוין לכולם,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני לא מתעסק במחיר אני שואל איזה מכשיר של אורנג' כדאי לי להביא... 1.לא מסך מגע לא רוצה בעיות 2.לא אכפת לי הגודל שלו 3.סימביאן טוב 4.Wifi טוב ומהיר 4.מצלמה טובה 5.ממשק נוח 6.עמיד שלא מתקלקל כל שניה אני מחליף עכשיו K800I אז אני רוצה משהו שיש לו רמקול חזק לא כמו הנוכחי שלי ושהוא יהיה סימביאן סדרה 9
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לפני כמה ימים קניתי את המכשיר MIO ב520 עם IGO8 התוכנה עובדת כמו שצריך אבל זה מראה שאין לי קליטה של הלווין ושאני מנסה לעשות את זה ידנית זה אומר שהוא לא מוצא לווינים. לא משנה מה אני מנסה לעשות זה אומר שאני נמצא ברחוב אלנבי בתל אביב וכמובן אני לא שם. אם מישהו יוכל לעזור אז בבקשה. תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש טלפון אלחוטי לבית DECT ראיתי שיש שני סוגים DECT ו DECT 6 מה ההבדל ? והאם זה שווה לטלפונים אלחוטיים 5.8 GHZ או 2.4 GHZ
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
טוב, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בארהב בתקציב של סביב ה120-150 דולר... יש המלצות? האמת ששמתי עין על הIPOD NANO 3rd gen... יש לכם המלצות אחרות? תודה
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הגלגלת נעשתה קשה והנגן נקנה בארצות הברית,מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הנגן ישמש בעיקר לריצה הקריטריונים הם: איכות שמיעה טובה אוזניות נוחות לריצה (מקסימום לא אז אפשר להוסיף במסגרת התקציב) ניווט קל בתפריטים (שיהיה אפשר לרוץ ועדיין יהיה אפשר להשתמש בו בנוחות) בלי שטויות כמו וידאו, תמונות, רדיו, ושאר ירקות תקציב של 500 ש"ח המון תודה על העזרה שתהיה שבת שלום
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש נגגנים עם הסאונד הכי טוב שאפשר למצוא לא חובה וידיאו
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=kMSmfycAzRQ כנסו לפרופיל שלו לעוד... אותי קרע האחרון
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמחפש GPS אשאלה שלי היא אם כדאי לו לקנות מחשב כף יד ושם שיתקין תוכנה ואז תהיה לו עוד אפשרות לשימוש במכשיר (אינטרנט, מוסיקה, סרטים) החבר לא כל כך מבין במחשבים אז אולי ההצעה שלי לא טובה בשבילו לכן אני צריך את עזרתכם: השימוש העיקרי הוא ניווט. מה יותר נוח מבחינת גודל מסך, נוחות שימוש, שמיעת הוראות, תוכנה ומחיר האם יש יתרון משמעותי לGPS או ששווה בכמעט אותו מחיר לקבל גם יכולות של PC? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי מ95 והיה לי ערכת נושא של סלקום שאיתה בא שומר מסך שכל פעם שלא משתמשים בטלפון יש אותו החלפתי ערכת נושא אבל השומר מסך נשאר עדיין. איך אני יכול לבטל אותו או להחליף אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם לדעתכם אפשר לשים " סים" לפלאפון samsung r500 או האם יש אפשרות כזאת . כי אני לא מצאתי את המקום בפלאפון היכן לשים את" הסים" בתודה מראש על העזרה ממני : FALKON5
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר לשים " סים " לפלאפון ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה פלאפון כדאי לי אני לא גולש לא מצלם לא משתמש בשירים רק רוצה שישמעו כמו שצריך בפלאפון שהוא יהיה מהיר !!!! ושחיי הסוללה שלו יהיו ארוכים כמובן כדאי שיהיה כמה שיותר עמיד כי הוא נופל לי הרבה ;D יש הצעות? תתעלמו מתקציב רגע תנו את כל האופציות ונמשיך משם תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אהלן, לאחר התלבטות רבה, החלטתי סוף סוף לשדרג את הSony Ericsson K700 העתיק שלי במכשיר חדש... לאחר שהתחבטתי בין מספר מכשירים, החלטתי ללכת על הC902...מכשיר ה"דגל" [לכאורה] של SE בתחום הצילום. המכשיר החדש, ממותג CYBERSHOT הנו מכשיר 5MP עם פיצ'ר חדשני ומיוחד הכולל כפתורי מגע על המסך לתפעול המצלמה. לאלו שאינו מכירים את המכשיר, להלן פרטים טכניים קצרים: מצלמה: 5MP, אוטופוקוס, מקרו, תוכנת CYBERSHOT [הכוללת מיצב תמונה, תוכנת זיהוי פנים ועוד כל מיני דברים מגניבים של מצלמות דיגיטאליות] מסך: 2 אינצ', 256K צבעים, רזולוציה 240X320 משקל: 105 גרם מימדים: 108X49X10.5 תמונה: לפני שנתחיל נתייחס לעיצוב המכשיר - המכשיר עצמו, כפי שציינתי, דק להפליא, ומכיל כמה ריענונים חדשים של SE…
-
- 22 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
האם עדיף לי לקנות בארץ או בניו יורק? תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את האייפוד החדש. אני רק לא מוצא שום חנות חוץ משל אפל, והם רוצים שישלמו להם עם כרטיס של ארה"ב שאין לי. כבר התפשרתי על להשתמש בMUSTOP למשלוח אפילו. כל מחיר עד ה500$ כולל מיסים מתקבל. אני פשוט רוצה לקנות אותו לפני שמתחיל לי הקד"צ ב18 ואני רוצה לקבל אותו כמה שיותר מוקדם.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברור לי שהוא לא טלפון מולטמדיה כמו ה N95 ולא משוכלל יותר מדי כמו דגמים אחרים, אבל משום מה הוא נראה לי פלאפון ממש משתלם. מעניין אותי לדעת התנסות שלכם אם יש, ובעיקר: - איך הנגן מולטימדיה שלו (עד כמה הממשק ניגון שירים דומה לנגני MP3) ? - איך הדפדפן אינטרנט שלו ואיך דפים נראים על המסך שלו ? - כמה זמן סוללה יש לו ? - מה החסרונות שלו ? - עד כמה המקלדת שלו נוחה / פרקטית ? - איך האיכות של המצלמה שלו ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיברתי אותו דרך כמה usbים במחשב ויש את הצליל שכונן חדש התחבר למחשב ונפתח לי החלון של השמע שירים אל תעשה כלום ובמחשב שלי הנגן בכלל לא מופיע מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, ברשותי Sony Ericsson C902 הכל אחלה במכשיר, אם כי אני מעוניין לקנות כמה אביזרים שמופיעים באתר של SE, ואין לי מושג איפה. האביזרים שאני מעוניין לקנות: MMR 70 - משדר רדיו - מחברים אותו למכשיר, מכוונים על תחנת רדיו והמכשיר משדר על התדר הזה...מעולה לנסיעה ברכב MPH 77 - אוזניות IN EAR + שלט עם צג לשליטה במוסיקה *פלאש נייד - לא זוכר את שם הדגם - מחברים אותו למכשיר והוא מתפקד כפלאש לכל דבר...עדיף על מנורות הLED שנמצאות ע"ג המכשיר... יש לכם מושג איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בוקר טוב. אחרי הרבה זמן של מחשבה, החלטתי ללכת על מחשב כף יד, שישמש בנוסף כפלאפון.[שיחות. SMS, וכ'ו]. אני מתכוונת למשהו בסגנון של iphone, אבל של חברה אחרת. התקציב שלי הוא 4,000 ש"ח. אפשר לחרוג בקצת אבל אני לא מאמינה שזה יעלה יותר מ-4,000. נורא קשה לי לבחור את הדברים האלה לבד כי אני לא מבינה בזה, אז הינה רשימה של הדברים החשובים שאני מחפשת במכשיר: - שישמש כפלאפון. - מוזיקה. שיהיה ממש כמו נגן אייפוד. שיהיה הרבה זיכרון. אני חושבת שיהיו בו מקסימום 50 שירים. שיהיו רמקולים טובים. - משחקים. שתיהיה אפשרות לשחק במשחקים, אז שהמסך והצבעים יהיו איכותיים. - אינטרנט. - שתיהיה אפשרות של תוספת זכרון. [גם אם אני לא אצטרך, פשוט לדעת שיש לי אפשרות להרחיב, "למקרה ש...".] - מקלדת... אני לא יודע…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-