גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני נוסע בקרוב לאמריקה, וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהצטרף סוף סוף לחגיגת הסמארטפונים. אני לא ממש מכיר את התחום ויש לי כמה שאלות 1. האם יש יתרון משמעותי במחיר לקנות שם, או שהמחיר דומה לחנויות פרטיות בארץ? כי בשביל 100 שקל חיסכון כבר עדיף לקנות בארץ ולקבל קצת יותר תמיכה ואחריות. 2. אני לא מחפש את המכשיר הכי חדש ומהיר, וצריך עזרה לגבי איזה מכשיר יתאים לי. הדרישות מהמכשיר: לא יקר מדי.פחות מ 400$ לא גדול. הסמסונג החדש גבוה ובעיקר רחב מידי. אני מחפש משהוא בגודל האיפון4 או פחות (115mm*60mm או פחות) משקל ועובי קצת פחות חשובים נוחות שימוש. אין לי בעיה אם התקנה וקינפוג "מסובכים" בהתחלה, אבל חשוב שהשימוש יהיה כמה שיותר פשוט ונח זמן סוללה כמה שיותר ארוך, לפחות יומיים-שלושה אם משתמשים…
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
השתמשתי בעבר בMIO MOOV BLACK שעליו הותקנה IGO8 והייתי די מרוצה, אז אם יש משהו טוב באותה מידה או יותר אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי GPS של MIO C320 עכשיו אני רוצה כשאני מעביר קבצים או שהוא סתם מחובר למחשב אני יוכל להשתמש בGPS עצמו בלי שיהיה במצב של העברת קבצים אם יש דרך לבטל את המצב הזה של העברת קבצים ושרק יטעין אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, התחדשתי לאחרונה במכשיר Desire HD ,המכשיר מצוין אבל עניין העברית בו משגעת אותי לגמרי,סימני פיסוק עוברים להתחלה,מספרים ב SMS מתחלפים הודעות לא תמיד מובנות וכו'. הבנתי שעל מנת לסדר את הבעיה צריך ל"פרוץ" את המכשיר ולהחליף רום. האם זה הבדבר היחידי שניתן לעשות על מנת לפתור את בעיית העברית? האם יש מאמר מסודר ומובן לביצוע שלבים אלו ? בעיקרון לא בא לי להתעסק עם זה אבל זה דיי מציק כל העניין עם העברית. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האם יש רום מומלץ עם עברית למכשיר? איך אני מתקין רום על המכשיר הנ"ל? יש מדריך טוב? האם כדאי לי להתעסק עם החלפות רומים במכשיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את האפליקציה והכל טוב ואני מרוצה. העניין הוא כשאני נכנס להודעות, ואז לוחץ על איש קשר שאיתו כבר התחלתי "שיחה", המקלדת עדיין לא מופיע לי ואני צריך ללחוץ על החלונית הלבנה שבה מכניסים את הטקטסט כדי שהמקלדת תצוץ לה "מלמטה". זה משהו שיש בכל המקלדות? משום מה נדמה לי שב-Smart Keyboard זה לא כך, אבל אולי אני טועה. אשמח לדעת אם אני טועה או לא ואם זה רק בסלייד - האם ואיך אפשר "לתקן" את זה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכשיר: galaxy S1plus אנדרואיד: 2.3.3 תוכנת מחשבים: win XP וכן win vista במחשב אחר עם אותן תוצאות המכשיר פרוץ וחדש מחו"ל ויש לי כמה בעיות: 1. בניסיון להתקין pilotX או כל רום אחר במספר גרסאות של אודין (1, 1.3, 1.7, 1.82, מולטי 3.95, 4.3, EZ 1.7 ועוד) אין התקדמות אחרי שלב ה-SetupConnection.., לא מופיע פרוגרס בר או משהו אחר. 2. בניסיון רוט דרך superoneclick 2.1 כשיואסבי דבגינג במצב פעיל, הוא נתקע במשך חצי שעה בשלב 7 של enabling root. את הרוט ניסיתי לבצע בשביל לגבות את הרום הקיים. 3. אין גישה לרקוברי ב3 כפתורים וגם לא בדרך קונבנציונלית אחרת - יש הודעת ramdump mode, cause: force upload. האם להתקין Modified-SBL [בהנחה שהאודין כן יקבל את זה]? 4. בעיית דרייברים: על אף התקנת קיז וא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אם מישהו יכול להעלות לאנשהו או לתת לי לינק להורדה, אשמח. ב samfirmware.com יש רק את ה Kernel ומשהו נדפק לי במכשיר ואני צריך את הגירסא המלאה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה בדיוק לכתוב בדרישות חוץ מזה שיביא אותי למקום הנכון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן, די פשוט בסה"כ, נפח 8 או 16 GB, משהו סגנון sansa clip, ושלא יהיה לו מיקרופון או שום יכולת הקלטה מכל סוג. עדיף לא ipod כי זה סתם יקר בעיני ואני אלרגי לitunes תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבקש את חוות דעתכם על 4 טאלבטים אלו שמחירם נראה די מפתה... כמו כן האם אפשר להטמיע בהם עברית. בהנחה שלא יגבו מכס תודה מראש! http://www.ebay.com/itm/Google-Android-2-3-10-2-Touchscreen-Tablet-PC-4GB-GPS-/280734556201?pt=DE_iPad_Tablets_PCs_eReaders&hash=item415d156029 http://www.ebay.com/itm/10-2-ANDROID-2-2-TABLET-EPAD-APAD-WiFi-MID-GPS-HDMI-/190547817655?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item2c5d88f4b7 http://www.ebay.com/itm/8-LCD-Google-Android-2-2-Tablet-PC-MID-WM8650-WiFi-Camera-4GB-HDD-External-3G-/220855133263?pt=US_Tablets&hash=item336bfde44f http://www.ebay.com/itm/New-7-Android-2-2-ePad-WiFi-256MB-Flash-Camera-Tablet-/250884798605?pt=UK_iPad_Tablet…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
איזה יופי, http://anythingbutipod.com/2011/10/cowon-d3-plenue-review/ ועוד, http://www.headfonia.com/hifi-dap-comparison-hm-801-hm-602-qa350-boomslang/
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
טוב שלום.. אני קצת בבעיה רצינית ניראה איך נפתור זה.. ככה האיפון שלי נפל לי אתמול וכניראה הלך בנתיים הוא במעבדה.... עכשיו הגיבוי של האיפון שעשיתי זה נמצא במחשב הנייח שבו הוינדוס נידפק אז רציתי לשאול אם אני מעלה את הארד דיסק במחשב אחר איך אני יכול להוציא את הגיבוי של הקבצים של האיפון ולשמור את זה במקום אחר ואז להעביר למחשב הנייד שאני יכול לעשות שיחזור?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היום נדפק לי המסך של האייפון + הרמקול שלו(EAR SPEAKER) . ממה שהבנתי אני צריך החלפה של כל היחידה ה"עליונה" כולה שכוללת את: שכבת "מסך המגע" את המסך עצמו + כל הרכיבים שיש על שכבת המסך מגע שהם הסנסורים, מסך הבית , והרמקול (שנדפק). ממה שראיתי במספר חנויות בחיפוש מהיר בגוגל, המחירים פשוט מטורפים. האם יהיה לי הכי זול להזמין מפה את היחידה כולה מורכבת עם כל החלקים ב150 ש"ח ? http://www.ebay.com/itm/White-Touch-Screen-Digitizer-LCD-Display-Full-Assembly-Replacement-iphone-3G-/220848260908?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item336b95072c תודה ^^
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קיבלתי פלאפון מהעבודה ואני רוצה לרכוש פלאפון DUAL SIM בשביל הנוחות שלי... אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צעצוע לא זול יחסית לנטבוקים בנוי מפלסטיק בלבד ומרגיש מאוד זול(מרגיש כמו יציקה סינית זולה), אין חיבור רשת LAN, מצלמה על הפנים, 400 פאונד לדגם עם 3G... ולא הוא לא עולה ב-8 שניות, אפילו לא קרוב לזה... סקירה קצת יותר מלאה כאשר יהיה לי זמן, וכוח לחזור לPC World שבוע הבא... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
דרישות: עד 250 ש"ח נוקיה קל (לא יותר מ 90 גרם) תומך ב utms 850/2100 יש מכשירים סבירים העונים לדרישות? אפשר ואף רצוי להציע גם דגמים ישנים תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן לכולם,חג שמח אני מתכנן לקנות אייפד 2,זאת אומרת הייתי אמור היום אבל התור בKSפ היה נורא ארוך ככה שזה יהיה שבוע הבא... בכל מקרה,מספר שאלות: 1.האם האייפד ניתן לפריצה?או שלא קיימת אפשרות לפרוץ אותו? 2.אני מקבל את האייפד עם הIOS5,או שאני צריך לעשות את העידכון לבד בבית? 3.קיימת תוכנה לאייפד שהיא כמו האופיס במחשב?זאת אומרת שאני יכול לשאת אותו איתי לאוניברסיטה,ולסכם שיעורים וכו'? 4.איך הגראפיקה במשחקים?יותר טובה משל האייפון 4?דומה? 5.מה זה יתן לי אם אקנה את האייפד שכולל גם 3G?אני אוכל להתקשר ממנו,או שזה פשוט ייתן לי שרותי אינטרנט בכל מקום ללא תלות באם יש רשת אלחוטית או אין רשת אלחוטית במקום שאני הולך אליו? 6.אפשר לראות עליו סרטים עם כתוביות בעברית?ואם כן,איך מתבצעת הע…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן חברים לאחרונה קניתי קינדל ואני ממש ממש מרוצה ממנו, באמת המחיר ממש לא בשמיים והמכשיר פשוט עובד טוב וממש נח לקריאה. הדבר היחיד שחסר לי זה תמיכה בעברית, אני יודע שאין תמיכה רשמית, אבל רציתי לדעת אם מישהו במקרה מכיר דרך כלשהי לקבל תמיכה בעברית? הבנתי שאם אני פשוט מעלה למכשיר קובץ PDF בלי המרה, אז אני אראה עברית, אבל הבנתי שלראות PDF בלי המרה זה ממש לא נח... האם יש עוד אלטרנטיבות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם איך מעבירים פליי-ליסטים ממדייה פלייר לגלקסי אס 2? תודה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום! יש לי מכשיר ניווט שמריץ win ce 5 ואני רוצה להוסיף לו פונטים בעברית. הבעייה שאין תיקיית font ב windows וגם כשהוספתי פונטים עבריים לתוך התיקייה, זה לא עזר. איך אני יכול לדעת אם המערכת הפעלה "פתוחה" או "סגורה" ואיך אפשר לפתוח אותה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי ב ZTE Skate, שעולה ב ebay UK כ 150 פאונד + משלוח. זה יוצא בערך 1200 שקל, אחרי מסים והכל. על פניו, בסה"כ גרושים עבור מכשיר עם מסך כזה גדול, אשר לכאורה סה"כ עושה את העבודה טוב. זה גם יותר זול מחלופות זולות אחרות כגון ה DEFY , ה ACE וה C7. האם למישהו יצא פה להתקל במכשיר? להחזיק אותו במציאות? אשמח לחוות דעת על המכשיר ולמה שיש לכם להגיד עליו. נ"ב: אני לא מעוניין להפוך את הדיון לדיון המלצת קניה (לאנשים פה יש נטיה לגרור את הדיון לזה). אנא השאירו את הדיון על המכשיר הזה בלבד, באופן כללי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הכתבה באתר על המכשיר הזה, וביחד עם העובדה שאני בקרוב טס לארה"ב.. אני שוקל לקנות אותו. רציתי להבין כמה דברים - המחיר שלו יקר מאד - 250 דולר, אבל אני מבין שזה "כמעט" מכשיר אנדוראידי שיכול להסתנכרן עם האנדוראיד שלי ב - WIFI. כמו כן יש לו קישוריות Bluetooth. בכל מקרה - רציתי לשאול - האם יש דרכים נוספות מעבר לרכישות אוזניות במעל 100 דולר בשביל לסנכרן אותו עם מד דופק כלשהו? קראתי באתר הזה: http://www.dcrainmaker.com/2011/10/motorola-motoactv-thoughts-and-analysis.html אבל לא ממש הצלחתי להבין את הדקויות בין BTLE ל - Ant+. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי פה מה בדיוק המכשיר הזה מסוגל לעשות ואילו אפשרויות עומדות בפני. תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
8 גיגה, עם אפשרות להרחבה. מסך סביבות 2-2.4 INCH... איכות סאונד טובה. איך איכות הסאונד של נגני סנדיסק לאומת הI7 שלי?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי גלקסי 2 שקניתי בתאילנד.. ושמתי את ההגדרות של פלאפון כמו שאמרו לי כאן לעשות.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-