גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מטען לרכב (מיקרו USB, למכשיר HTC) עם כבל שנכנס לגוף המטען עצמו ע"י קפיץ, ככה שכשאני צריך יש לי כבל ארוך, וכשאני לא צריך אני יכול ללחוץ על כפתור ושלא יהייה לי 4 מטר כבל מתחת לרגליים. עכשו יש לי את זה - http://www.amazon.com/Cellet-Retractable-Blackberry-Compatible-Smartphones/dp/B00176SQ3Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1372175609&sr=8-1&keywords=retractable+car+charger אבל בזמן האחרון הוא כנראה מקצר או משהו כזה. הייתי קונה אחד כזה שוב, אבל נראה לי שחבל על הכסף אם האיכות שלהם כל כך נמוכה... אשמח אם תמליצו לי על משהו עד 20$ שיהייה איכותי מספיק כדי לא להרוס לי את הרכב. אין לי בעיה גם אם תמליצו על משהו בארץ או על דברים באמזון (אני יודע שהם לא שולחים ל…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה שנים Palm Zire 71 ובגלל פירמוטים למיניהם של המחשב איבדתי את הקובץ של hebrew.prc התואם למכשיר שלי. לא ניתן ליצור קשר עם החברה ("כלנית") כי היא פשטה את הרגל. כך שנותרתי בלי עברית במכשיר שכן תומך בעברית פשוט חסר לי הקובץ הבודד המפעיל את ממשק העברית. כל מי שיש לו מכשיר של פאלם זייר 71 התומך בעברית בבקשה שיישלח תגובה או יצור איתי קשר באימייל rjjb7@walla.co.il השימוש במכשיר ללא תמיכה בעברית גורם למגבלות רבות. בנוסף, כל מי שמצליח למצוא ברחבי האינטרנט קישור כלשהו לעברית לפאלם זייר 71 (לא גרסת הנסיון של PiLoc אלא גרסה מלאה) אודה לו מאוד. זה בסה"כ קובץ קטנטן של כמה ק"ב-ים שנקרא hebrew.prc העניין הבעייתי הוא למצוא קובץ כזה שתואם בדיוק ל Palm Zire 71. תודה רבה, …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המכשיר הגיע מסין, ואין עליו את הPLAY STORE. אני לא מצליח למצוא מדריך נורמאלי כדי לבצע לו ROOT. בינתיים, אפשר להתקין את הAPK של המרקט, אבל הוא פשוט לא מפעיל את התוכנה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לדגם דיבורית Bluetooth לרכב, בעלות של כ 300 - 350 ש"ח. (לא חובה מכשיר מתוחכם, עם מסך צבעוני וכו', אלא מכשיר טוב בתקציב הנ"ל) תודה.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי באיביי את הנגן הזה משומש ממישהי מישראל. היום קיבלתי אותו, ולהפתעתי השלט לא עובד. אני לא יודע אם הבעיה היא בחיבור של השלט במכשיר, או בשלט עצמו (כשמחברים את האוזניות ישירות לנגן הכל עובד טוב - מלבד השלט שאינו מחובר, כשמחברים לשלט יש גם בעיה של שמיעה באוזניות). ניסיתי לעשות למכשירreset, זה לא עזר. ניסיתי לשחק עם החיבור קצת, זה לא עזר. רציתי לדעת האם למישהו הייתה בעיה כזו, ויודע ממה היא נגרמת? כמו כן, מי היבואן ש לiaudio בארץ, ומה המספר שלו? אני רוצה ליצור קשר, ולברר האם אפשר לבדוק את זה ולתקן. דבר אחרון, יש פה מישהו שיש לו את הנגן הזה? אני אשמח אם תהייה לי אפשרות לבדוק את המכשיר שלי עם שלט של מישהו אחר. עריכה: היבואן הוא באג מסתבר, אך לצערי אין להם שלטים כא…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
היי, אם מישהו יכול להעלות לאנשהו או לתת לי לינק להורדה, אשמח. ב samfirmware.com יש רק את ה Kernel ומשהו נדפק לי במכשיר ואני צריך את הגירסא המלאה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. לא עדכנתי את המכשיר מאז שעשיתי לו ROOT והוא בגרסה 4.2.2 האם אני יכול לעדכן לו את מערכת ההפעלה? אם לא, איך אני מסיר ROOT?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. במכשיר שלי, I AUDIO X5 יש בעיה שהחיבור של האוזניות או משהו, רופף ויש בעיה בשמיעה באוזניות בגלל זה. עכשיו, האחריות נגמרה בדיוק לפני חודש ואני לא יכול להגיע למקום בגלל שהם פתוחים עד 4 בצהריים ובימי שישי לא עובדים כלל. אתם אולי מכירים מקומות לתיקון מכשירים כאלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כל חודש אתם חותמים על דו"ח שעות בעבודה לפני קבלת התלוש. אז לפני שאתם חותמים למעסיק - תבדקו אם לא "התבלבלו" בחישוב ורישום השעות שלכם! האפליציה הכי מעודכנת והכי מדוייקת לחישובי שכר ושעות עבודה- מתעדכנת לפי השינויים בחוק בזמן אמת. מבטיח לכם שהיא עושה הרבה יותר מאפליקציות אחרות שבתשלום. *הדפסת שעות העבודה לפי כניסה ויציאה(קיימת אפשרות להדפסה ידנית או אוטומטית ע"י החתמת האצבע. *הוספת מס' עבודות ללא הגבלה! והגדרות לפני התאמה אישית. *מעבר בין עבודות ברשימה בצורה נוחה. * זיהוי אוטומטי של משמרות, הגדרה אישית וצבע לכל משמרת (רגילה, לילה, שבת..). * הוספת בונוסים /תוספות/ והורדות. * חישוב ניכויי חובה (מס הכנסה, ביטוח לאומי, ביטוח בריאות, פנסיה וקה"ל) -לכל עובד, …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הטאבלט הזה. הוא עולה בסביבות 500 שקלים. האם הוא אמין? או שכדאי להשקיע יותר ולקנות טאבלט מחברה ידועה (אסוס, מסמונג)? תודה, מיכל
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-tizen-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה של הסינכרון אבל המכשיר לא מתחבר אליו כתוב not conected הוא מחובר עם כברל USB ומזוהה במערכת הפעלה XP רק שהוא לא מצליח להתחבר יש עוד משהו שצריך לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך בתקופות האחרונות שכאשר אני משוחח עם חלק מאנשי הקשר שלי בטלפון הקווי (הן בבתים של הוריי והן באיזור שבו אני גר), שומעים את הצד השני "באיכות של מכשיר קשר" ("ווקי טוקי", "מירס", צליל מונוכרומטי [חד גווני] עם הרבה קטיעות, לעיתים לא שומעים כלל או יש ניתוקים). מבדיקה קטנה יחסית הגעתי למסקנה, כי התופעה הזו של איכות השמע המזוויעה בצד השני של הקו, קורית במצב רגיל רק כאשר אני מדבר עם אנשי קשר בעלי מכשיר אייפון (כאשר שאני משוחח עם איש קשר שאני יודע שיש לו טלפון סלולרי רגיל או מכשיר סלולרי שאיננו אייפון, שומעים אותו כמו שצריך). מהתרשמות זו, ששיחות באיכות נחותה קורות לי באופן קבוע רק עם בעלי אייפון, אני מניח שאיכות המיקרופון או האנטנה (או שניהם יחד) היא קטסטרופלית. ה…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מחיר: עד 3500 חריגה: 1000 חברה מפעילה: פלא-פון זמן קניה: השבוע הזה דרישות מיוחדות: זמן סוללה ארוך, צפיה בהעלאות שלי לערוץ באיכות 4K ביוטיוב, משיבון, איכות שמע טובה, פחות חשוב לי: איכות מצמה, סוג מערכת הפעלה, אני לא משתמש בהרבה אפליקציות על המכשירים. יש לי אקספריה S ולפני כן היה לי אריקסון ווקמן & לייף ולפני כן היה לי אקספריה X1. כך שאני רוצה לשמור על הרצף.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היצרנית הסינית תחשוף בקרוב מאוד סמארטפון חדש, שיהיה הראשון להתבסס על שבב ה-Helio X25 ונראה לא רע בכלל בהתבסס על הדלפות עדכניות רק לפני כמה ימים הזדמן לנו להכיר את ה-m3 Note החדש מבית Meizu, שמציע חומרת ביניים סבירה בבהחלט בעבור כמה מאות שקלים בלבד – אך נראה כי זהו רק הסיפתח עבור היצרנית הסינית ששואפת להיכנס אל הליגה של הגדולים, כשמחר (יום רביעי, ה-13 באפריל) אמורה להתקיים חשיפה רשמית למכשיר ביניים חדש נוסף, שיקבל את השם Pro 6. ה-Meizu Pro 6 עתיד להציע מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p שיכלול יכולות חישת תלת מימד מסויימות בדומה למכשירי האייפון העדכניים של אפל, מצלמת 21 מגה פיקסל ראשית (מבית סוני?) עם מערכת ייצוב תמונה אופטית, מצלמת 5 מגה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שצריך לצאת גירסה 4 ויהיו כמה שיפורים ב Wi-Fi ועוד ועוד האם נכון אם כן שווה לחכות
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אחי טס לדרום אמריקה והביא לי את האייפון 4 שלו עד שיחזור. אני צריך לגבות את המכשיר לפני שאני משתמש בו. המכשיר פרוץ(יש cydia). ביצעתי backup דרך האייטונס כולל גיבוי של כל האפליקציות(purchase transfer) למחשב. כמה שאלות: 1. מה כולל הגיבוי כפי שביצעתי ? אנשי קשר ? יוזר וסיסמא לאפליקציות ? 2. אחרי שגיבתי, אוריד אפליקציות, בחיבור הבא לאייטונס במחשב בו נמצא הגיבוי ידרוך לי את הגיבוי שעשיתי. איך ניתן לפתור את זה ? לשמור על הגיבוי עד שאחי יחזור ובנתיים להמשיך לעבור כרגיל ? 3. המכשיר הוא עם IOS5, אוכל לשדרג את המערכת הפעלה ל-IOS6 ואח"כ כשאצטרך לשחזר לגיבוי שעשיתי עם IOS5 ? 4. אחרי ששמרתי את הגיבוי, אני רוצה לעבוד על המכשיר בצורה נקיה, כמו חדש. איך ניתן לבצע restore default ? רוב תו…
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כמה בעיות שקשורות לIAUDIO U3 :האם משהו נתקל בבעיה שהנגן מנגן קבצי שמע עם רעשי רקע כמו עיוותים כאלה..? מה עושים לגבי זה?ולמה זה קשור? ולגבי התוכנה שממירה לוידאו JETAUDIO אני מנסה להמיר סרט אחרי ששינתי בהגדרות לU3 לוחץ STart ושום דבר לא קורה .משהו מכיר טוב את התוכנה ? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל באוקטובר לימודי הנדסת מחשבים ומחפש כרגע לפטופ טוב בשביל לימודים. עלה לי רעיון של לקנות טבלט של מייקרוסופט surface pro 4 שמצאתי באתר שעושה מישלוחים לארץ במחיר ממש טוב. הטבלט ישמש אותו לטובת הלימודים עצמם בקמפוס כלפטופ וגם כמחברת (אני כרגע סיימתי מכינה והיה איתי בחור שהיה לו טבלט שהוא השתמש בו כמחברת וזה נראה מאוד נוח וחוסך מקום) ובבית אשתמש במחשב הנייח שלי שעדיין עובד טוב וישמש אותי לתכנות הרציני יותר. מה דעתכם על הרעיון הזה והאם יש מישהו שיכול לדבר מניסיון אישי לטובה או לרעה. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני כבר זמן מה מעוניין להשתדרג, וראיתי בסמארטפונים של החברה בכותרת אלטרנטיבה טובה לפני שאני מתחיל להתייעץ על דגם וכו', אני רוצה לדעת אם הציפיות שלי ריאליות התקציב שלי הוא 2000 שקלים (על הכל, כולל משלוח ומיסוי בארץ) ואם כן, איפה אני יכול לקנות מכשיר כזה (אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר אמין) ומה עלי לדעת לפני קנייה כמו כן, רציתי לדעת אם לPHONE S 1 שלהם יש בעיות עם תאימות לעברית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה איני מצליח להתחבר עם המכשיר שלי N95 למחשב המחשב פשוט לא מזהה את המכשיר מחקתי את תוכנת pc suit הישנה של נוקיה והורדתי את התוכנה בגירסה החדשה עם תמיכה מאורנ'ג גם קיבלתי מאתר נוקיה תוכנה לניקוי הרגיסטרי גם זה לא עוזר אני מקבל שגיאה שיש קובץ אחד שנעול ע"י windows ואני לא מצליח להתגבר איך מוחקים אותו האם מישהו יכול לעזור בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כשנה קליפ 2 GB מ KSP עשיתי את כל העדכוני קושחה עד לעדכני ביותר אם זיכרוני לא מטעה אותי היה לי רדיו הרדיו אינו מופיע בתפריט האם יכול להיות? מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני עם רום MIUI [לא הכי חדש כי יש בעיות עם העברית שלו] והוא פשוט לא מוכן להטען כשהוא דלוק. לילה שלם מ5% ל15% ו50 מעלות. כשהוא מכובה הוא נטען רגיל. עשיתי קאליבירייט לבטריה, מה זה עוד יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות בארץ סוללות גיבוי שכאלה ממותג אמין ולא זבל סיני. זה בשביל חבר, שהתלהב מה- IOGEAR GMP10K GearPower שלי (סוללת גיבוי דיי גדולה, 11,000mAh) אני לא רואה בארץ לדוגמא את Patriot שמאוד התלהבתי מסדרת ה-Fuel+ שלה. ראיתי באייבורי ו-KSP מותג בשם Powerocks וב-KSP מותג בשם iWalk. הבטריות שלהם אמינות מבחינת נפח ואיכות? אם לא, מה האלטרנטיבה? לחבר יש אייפון 5C, אבל מטען עם 2.1A עושה פלאים עם אייפון.
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-