עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלושת מערכות ההפעלה המרכזיות בשוק הסמארטפונים הן אנדרואיד, iOS ו-Windows Phone, ולמרות זאת, ווינדוס פון היא המערכת היחידה שלא מקבל את הכבוד שמגיע לה, דבר שלפי דעתי הוא לא צודק, והנה למה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%92%d7%93-%d7%94%d7%96%d7%a8%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%91%d7%97%d7%a8%d7%aa%d7%99-%d7%91%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9c-%d7%a4%d7%a0%d7%99-ios/

2. ipad 2 נקרא טאבלט נכון? ואיזה עוד טאבלטים יש? ומה ההבדל ביניהם?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. שלום, אז אחרי הרבה זמן שרציתי להחליף פלאפון יש לי סוף סוף קצת כסף. הדרישות הן מסך גדול קריאת קבצי word \ pdf GPS מצלמה איכותית תאורה (משהו כמו של המצלמה שיכול לשמש כפנס) וכל הדברים הרגילים שכבר צריכים להיות בפלאפון איכותי, לגבי ה Iphone האם יש תוכנה בפלאפון עצמו שאפשר להוריד והיא תוכל לקרוא קבצי word? ולא דרך האינטרנט וגוגל... לגבי ה GPS שמעתי שיש משהו בתיכנון לא ? . לגבי ה N95, שמעתי שיש המון בעיות עם הגרסה הישנה, איך הגרסה החדשה ? האם מוכרים אותה כבר בארץ ? והאם היא לא עולה כמו מחשב נייד ? תודה חברים. אני לקוח עסקי באורנג' ד"א אם זה משנה משהו.

• 76 תגובות
    • 10.2k צפיות
  4. Started by AtomiX,

אחד עד 400$ והשני עד 300$

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by Kukishin,

חוץ מלשלוט בעוצמות החשמל כדי לעשות אובר, מה עוד יש לי שם למעשה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
    • 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Nasok,

אני צריך נגן MP3 לאמא שלי ליום הולדת שיהיה עד 10 ג'יגה וקל לשימוש ותפעול. הכסף לא חשוב העיקר שיהיה נגן ממש טוב ובאיכות שמע מאוד גבוהה . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. יש לי מספר רב של אלבומים שבהם יש מספר אמנים. כשאר אני נכנס לרשימת האלבומים הוא מציג לי מספר פעמים את אותו האלבום רק תחת אמן אחר. איך אני פותר את הבעיה וגורם לו להציג לי רק את האלבומים ולא אלבומים ע"פ אמנים? תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by orendia,

למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את העדכון? הטלפון לא אורגינל,כלומר הוא תואם iphone

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכולם... לפני מספר ימים האייפוד שלי קצת התחרפן...פתאום כשאני מחבר אליו את הכבל להעברת מידע המחשב לא מזהה אותו וגם האייפוד לא מגיב... ניסיתי בכמה מחשבים וזה אותו דבר...אז אמרתי בטח הכבל נדפק...החלפתי כבל ואותו הדבר!! אמרתי יש מצב הכניס באיפוד בטח איתה בעיות ואז ניסיתי לחבר מטען חשמל לאייפוד ואותו האייפוד זיהה.... אז לא יכול להיות שזאת הכניסה של האייפוד...אז מה נישאר?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  10. יש הבדל משמעותי בין לקנות מטען USB בDX: http://www.dealextreme.com/p/1000ma-usb-ac-adapter-european-2381 או בארץ אצל אייבורי מחשבים של חברת HAMA שאני מניח חברה גרמנית אבל כרגע כנראה לא נמצא במלאי ובמקומו נמצא של SIGNET ב-29 ש"ח: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6986 אני יודע שסינים מייצרים בקפדנות נמוכה על בקרת איכות ועם חלקים באיכות נמוכה בעיקרון. אני לא רוצה לסכן את סמארטפון שלי ומוכן להשקיע אם זה הכרחי. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by DAVIDKI19,

6700 קלאסיק 6700 סליידר 6600 סליידר 6303 אני קונה את המכשיר בחו"ל..... מה שאני צריך מהמכשיר זה מצלמה טובה איכות בניה טובה אמינות ועיצוב גם יהיה טוב.... עכשיו יש לי כמה שאלות מה ההבדל בין ב6700 סליידר לבין ה6600 סליידר? אם יש המלצה למשהו אחר אשמח לשמוע אם אפשר נוקיה תודה.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by TicTacToe,

אשמח לשמוע חוות דעת ממשתמשים שכבר התניידו. שוקל מעבר בעצמי בקרוב ורציתי לשמוע את דעתכם.

• 18 תגובות
    • 13k צפיות
  13. היי, אשמח לקבל המלצות לאפליקציה לניגון וידיאו לאנדרואיד. תודה !

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום אני טס לחו"ל עוד כמה ימים ורציתי להתקין סקייפ על המחשב כף יד.. מסתבר שסקייפ כבר לא תומכים בWM אז אני צריך למצוא חלופה.. כזאת שגם יכולה להיות מותקנת על המחשב המטרה היא לבצע שיחות דרך WIFI מהמחשב כף יד למחשב בבית. יש תוכנה שמסוגלת לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by Biatch,

מה ההבדל בין Mobile ל Plus ? לחבר שלי יש 6230i והיה לו כרטיס זכרון של גיגה של kingston mobile מתאילנד חח קיצר הוא לא יכול למחוק דברים ולהעביר הוא יכול רק לשמוע שירים שיש בכ. זכרון הכרטיס נדפק ?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by watch out,

הי אני רוצה לקנות סמארטפון במחיר בין 1500-2000 ש"ח קראתי כמה ביקורות ברשת. על LG 3 קראתי שהמסך שלו זולל את הסוללה על galaxy 5 קראתי שהוא לא מחדש הרבה והעיצוב שלו פשוט אני מחפש סמארטפון מהיר חזק בעל מצלמה טובה תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. סמארטפון ה-Rome החדש של Umi הסינית הוא בינוני וסביר מבפנים ויוקרתי מבחוץ, בשילוב עם תג מחיר תחרותי במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-הסמארטפון-המתכתי-הקשוח-שיעלה/

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  18. Started by yoavbd123,

אני כותב בדולרים כי אני בארה"ב עכשיו ואני ממש אעדיף לקנות את זה בארהב שמשמעותית יותר זול. הMP3 שלי SANA E280 של SANDISK כבר חצי מת, המסך גמור והאיכות כבר לא משהו, אז אני אשמח לשדרוג אני מחפש MP3 פשוט וגם לא גדול במיוחד (לא צריך יותר מ8GB וגם 4 נראה לי מספיק) אני אשמח לנגן קטן יחסית עם ממשק נח ואיכות שמע טובה. אני לא מחפש לראות סרטים או כל דבר אחר, רק לשמוע מוזיקה... ואני לא רוצה שום דבר שקשור לAPPLE כי אני לא רוצה להשתמש בITUNES ... גם אוזניות אני מחפש, כי אם כבר MP3 חדש, אז למה לא גם אוזניות נורמאליות אני לא אוהב אוזניות שנכנסות לתוך האוזן(IN EAR) ככה שזו פחות או יותר הדרישה היחידה שלי, לא הסוג הזה התקציב הוא סדר גודל של עד 200$ אבל מקצת התעניינות ראיתי שאפשר ג…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. זה כמו להיות בחנות ממתקים שאתה ילד בן 6 ששוקל 50 קילו ואתה לא יודע מה לבחור יש כל כך הרבה מכשירים היום טובים ואין לי מושג איזה טלפון לבחור אני נדלקתי קצת על הN97 ולפי מה שקראתי באינטרנט זה כנראה הפאלפון בשבילי אבל לא יודע חשבתי לבדוק אופציות אחרות כשראיתי את המחיר בחברת פלאפון(החברה שלי) בכל מקרה אני רוצה לוח מקשים אינטרנט עדיפות ענקית לWIFI מסך מגע אפשרות לראייה של סרטםי אל אכפת לי רזולוציה או שמע טוב רק שיהיה אפשר לראות מצלמה פצצתית באיכות מעולה בנוסף לזה אני רוצה גם וידיאו באיכות מעולה שיהיה אפשר להתקין עליו מערכות הפעלה שונות או שלפחות יוציאו עידכונים כל הזמן למערכת הפעלה ולטלפון הזה בכלליות והכי חשוב לי מוזיקה! אני רוצה מוזיקה באיכות הכי טובה שיש עם כל התוס…

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. שלום לכולם חג שמח ושנה טובה! אני רוצה לקנות כמה דברים מהמרקט באנדרואיד ויש לי ויזה נטען. מה אני עושה? כשאני מגיע ל-google checkout אז הוא מבקש ממני פרטי משלם, כתובת, וכו' וכו' ויש לי רק את המספר של הויזה, תוקף ו-CVC. אין פרטי משלם כי זה ויזה נטען ואני לא יודע מה לרשום שם בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לאחרונה רכשתי חצובה לצילום עצמי של XSHOT ובכדי לחבר את ה-PIXON12 לא צריך פתרון יצירתי. מצאתי ב-EBAY התקן לחיבור מכשיר סלולרי. ההתקן נשלח מסין, עלה 9 דולר אוסטרלי, הגיע תוך שבוע. איתו מקבלים גם חצובה קטנה(ראה תמונה) ניתן לחבר כמעט כל מכשיר, מאוד פרקטי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by EyEOnE,

מה ההיתרונות של גרסא 2.2 על פני 2.1?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. גלקסי 3 של חזר מתיקון, החליפו לו המסך, רק עכשיו שמתי שהוא הגיע בלי המגן מסך המדבקה הזאת למרות שנתתי להם אותו עם, מהם גם קניתי אתהמגן . הסתכלתי על המסך ושמתי לב למטה לשריטה קטנה, זה לא מוזר שעל גוריל גלאס 2 אחרי יומיים תופיע שריטה?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by davidreznic,

שלוםץ יש לי מחשב כף יד של DELL מדגם AXIM X50. עם מערכת WINDOWS MOBILE 5 בויסטה, אין את התוכנה ACTIVESYNC,, כשמחברים מחשב כף יד, מותקנת באופן אוטומטי התוכנה , Windows Mobile Device Center ואחרי שהיא מתקינה את המכשב במערכ, הסנכרון אמור להתבצע דרך SYNC CENTER. הבעיה היא שהתוכנה הראשונה לא פועלת, היא מראה לי שהמכשיר מחובר, שאולת אם אני רוצה להירשם לנויזלטר, ואחרי שאני בוחר כן או לא, היא נסגרת ואין ממנה שום זכר. ב SYNC CENTER המכשיר לא מופיע. בXP צריך להוריד את התוכנה ACTIVESYNC, הורדתי אותה ובXP הכל ובד כמו שצריך. מה צריך לעשות? להוריד עדכונים לPDA? תודה מראש http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/f611d649-a80f-4172-bb98-ade6b6cf62801033.mspx#E3C לינק לאתר של MS …

• 0 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.