עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Freeze,

היי, כיום אני משתמש בנגן מוזיקה מיושן (מאוד) של Sandisk עם נפח של ג'יגה... יש לי אותו כבר כמה שנים אז החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי, אז אני מחפש נגן מוזיקה חדש...! למען האמת אין לי מושג מה הכי כדאי ומה בכלל השוק מציע, ולכן אני שואל פה... הנגן צריך להיות בעל נפח גדול (8 ג'יגה מינימום - ראיתי נגן עם 80 ג'יגה?! מה נסגר עם זה?!?), במחיר של מקסימום 800 שקל. לא חייב אפשרות להצגת תמונות וכאלה (אבל בונוס אם כן). יותר מהכל, הוא צריך להיות נוח להחזיק ביד או בכיס, ובעל ממשק נוח. מעדיף לא לקנות נגן שצריך "להתאמץ" עוד יותר כדי שהוא יעבוד עם כל הפיצרים שלו, אבל אם ההצעה הכי כדאית היא נגן שכזה, אז למה לא... כמו כן, נא לא לפרט על נגנים שיצאו בעתיד - אני צריך משהו במיידי, ולא לעוד ח…

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by RAPIDFIRE,

שלום , התקנתי אצלי בנוקיה N95 את GyPSii Mobile כאשר הכנסתי לו מיקומים שונים הוא התריע שזה יעלה לי בפעימת שיחה האם זה יחשב כשיחה לחו"ל או מקומי ? למישהו יש ניסיון אם זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  3. היי, יצאה גרסה חדשה של WM6.1 ל-HTC Cruise. מלבד העובדה שאני לא מצליח להתקין אותה (מקבל הודעה: "Sorry, this software download is not suitable for your device.") אני גם חושש להתקין שלא יעשה לי בעיות עם העברית של PDAC או דברים אחרים שאי אפשר לחזות. אז השאלה מופיעה בכותרת. האם מישהו ניסה להתקין והאם הוא יכול לדווח על תוצאות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by Sheik Yerbouti,

נא להכיר T-Mobile G1 או HTC Dream, המכשיר הסלולרי הראשון עם מערכת ההפעלה Android. [table] [tr] [td][/td] [td][/td] [/tr] [/table] למי שלא יודע/שמע ANDROID הם חברה שנרכשה ע"י גוגל לפני כמה שנים במטרה לפתח מ"ה מבוססת לינוקס לסלולרים. היוזמה התפתחה לתאגיד של חברות (תוכנה, חומרה ושירותים) הנקרא Open Handset Alliance. ערכת הפיתוח (SDK) שוחררה לחופשי (כמעט לגמרי) לפני יותר משנה חינם, ומפתחים יכולים לשחרר ישומים למערכת כבר עכשיו. פרטים טכניים (מעבד/שבבים/מסך) עדיין לא יצאו רשמית אבל התמונות מדברות בעד עצמן, מקלדת qwerty מלאה, מסך מגע רחב (קיבולי כנראה), מכשיר דור שלישי עם WIFI ן- BT, עם GPS ומצלמה 3MP, מד תאוצה שיכול לשמש כמצפן. אינטגרציה מלאה עם שירותי גוגל (ללא MS E…

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by tom892,

שלום לכולם! שני הנגנים הנ"ל בגרסת 8GB... חשובה לי אמינות, נוחות שימוש מבחינת חיבור למחשב, וסוללה חזקה (!). אני מתלבט בין שניהם. איזה מהם עדיף ומומלץ? אשמח לשמוע את דעתכם ... (אגב , אם למישהו יש המלצה לנגן 8GB במחיר של עד 600 לכו על זה ) תודה

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  6. יש לי אייפוד קלאסיק, 80 ג'יגה. שיחקתי איתו קצת, נכנסתי להגדרות, היה כתוב לנעול את האייפון, אמרתי מגניב ! שמתי סיסמה, עשיתי אוקיי, שבאתי לפתוח הוא לא נותן !! הוא אומר שהסיסמה לא נכונה ! מה עושים ? עזרה בבקשה !

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by kip,

אוזניות כמה שיותר קטנות, ניידות, בעיקר לשמיעת טקסט תוך כדי נסיעה באוטובוס וגם מוזיקה.... כמובן שאני מעונין בכמה שיותר איכות ובכמה שפחות כסף... האוזניות שהגיעו עם הנגן זוועה ואני בפול ווליום ולא שומע. הן לא נוחות ו... זהו. מקסימום 80 ש"ח, הנגן לא עלה הרבה יותר... תודה

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by amit_R,

יש לי נוקיה 7610 (ישן אני יודע חח) היו לי עוד שנים V3X וK610 מתים (על תשאלו למה) בקיצור חזרתי לנוקיה אבל יש איתו בעייה ... אני בא להדליק אותו הוא עושה מסך לבן ולא עולה .. מה יכולה ליהיות הבעייה? שאלה 2 מאיפה אני מביא עדכון גירסה? לא מוצא בשום מקום .. והאנגלית שלי לא הכי טובה אפשר להגיד.. תודה מראש לעוזרים:]

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, יש לי בעיה קטנה עם הפלא: יומן השיחות נדפק לגמרי, כאילו כל פעם שאני מתקשר לאנשהוא זה לא מראה את זה ביומן שיחות, וכל פעם שמתקשרים אליי זה גם לא מראה, ויוצר מצבים של שיחות שלא נענו ואני אפילו לא יודע מי התקשר זה לא היה קודם, פשוט יום בהיר אחד הפסיק לעבוד. מדובר בפלאפון מסוג סוני אריקסון k610i ברשת סלקום. מה אפשר לעשות? תודה

10. Started by Spook,

שלום, קניתי מכשיר HTC Cruise אתמול. כל פעם שאני מחבר אותו למחשב לסנכרון הוא עובר לשעה אחת אחורה. המחשב שלי מראה את השעה הנכונה ומסומן בו גם תיאום לשעון קיץ. נכון שמחר בערב זה כבר לא יהיה אקטואלי. אבל עוד חצי שנה שוב יגיע שעון קיץ ואני אתקל באותה הבעיה. אז האם יש למישהו פתרון? תודה

11. Started by nitro_6,

אז בקיצור אני לא מצליח להעביר תמונות מן המחשב אל ה-ipod touch :s05: תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by winil,

למישהו יש אותו? אני כנראה קונה אותו עוד יומיים. איך המכשיר הוא איטי ויש לו הרבה באגים כמו לשאר הנוקיות עם הסמביאן? איך איכות הרמקול והמצלמה?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by ori14,

הי, אני מתלבט אם לקנות את הנגן הזה או לא, החלטתי אותו ולא את האייפודטאץ', אבל עדיין יש לי כמה ספקות. ראיתי שבCNET (אל תדאגו, רק בשביל התמונות!) קוראים ל120 דור שלישי, אבל הוא שייך לאותו הדור של ה80 ו30 2, אני מעדיף את ה80 בגלל המראה וה40 ג'יגה האלו לא ממש משנים לי, האם למישהו ידוע בוודאות שהחומרה זהה חוץ מהHDD והאם מייקרוסופט הצהירה שהיא תתמוך בשניהם יחד? אם אני לא טועה בABI אמרו שאין אקולייזר, זה נכון? אם כן הייתי רוצה לשמעו את דעת בעלי הנגן שפה על הסאונד בלי אקולייזר. ואם יש איזשהם חסרונות או יתרונות מיוחדים שבעלי הנגן יוכלו לציין, יעזור לי מאוד תודה מראש, אורי

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by iib,

בקיצור אני צריך לבחור בין הפלאפונים הנ"ל בחבילה סלולרית שהמשפחה מקבלת מאגד. מה שחשוב לי זה נוחות שימוש (בתור פלפון בסיסי) וגודל. אני משתמש סלולרי די פשוט... אם למישהו יש תובנות, אשמח.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by dudimalka,

היי ראיתי אייפוד טאצ' דור שני בחנות שנקראת ישראמרקט ב1400 שקל את הדור הישן מוכרים בארץ ב1300 בדקתי גם בEBAY את המחירים של הדור השני והראשון די דומה לארץ,בארץ יותר יקר ב200 שקל בקיצור מה אתם אומרים שווה ללכת על זה? זה האתר: http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=8135

• 40 תגובות
    • 7.6k צפיות
  16. Started by Avivf88,

שלום, יש לי שאלות בקשר לאייפון... כנראה שאני הולך להביא אייפון מארה"ב לישראל בקרוב... עכשיו השאלות שלי הן: א': איך אני פורץ אותו בארץ? כי לפי מה שאני יודע אין אייפונים שהם SIMFREE בארה"ב, וגם אם כן יהיה לי קשה להשיג, בכל מקרה דיברתי עם אורנג' והם אמרו שהם לא עושים את זה אז אני אשמח לקבל תשובה ב: אחרי שפרצתי אותו איזה SIM אני שם בו? דור 3 רגיל (אני באורנג') וזה עובד? או שצריך משהו מיוחד? המון תודה לעוזרים, שבת שלום וגמר חתימה טובה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MalGano,

אהלן. ברשותי מכשיר SE c702 (שהוא די דומה ל-k800i). ניסיתי להתקין עליו miniOpera דרך האתר שלהם, ועד כה לא היו בעיות. התוכנה עובדת סבבה לגמרי עם אתרים באנגלית, אבל ברגע שאני עובר לאתר בעברית האתר כולו מתהפך ומתבלגן. זה קורה בגרסה האנגלית של הדפדפן. אילו אני מתקין את הגרסה העברית אני רואה את הטקסט בתוכנה עצמה הפוך. האם זו בעיה במכשיר והאם יש דרך לעקוף את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  18. שלום! האם מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעזור לי לנגן סרטים עם התמיכה ב divx למחשבי כף-יד?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by dj_horse,

בנוסף לכך,האם ניווט בסלולרי עובד בחו"ל?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by t-macc,

האלן אני לא יודע איזה נגן לבחור יש את ה U20 שמצד אחד אין את גרסאת הא 8 גיגה אז זה בעייתי לי.הוא היה מושלם מכל הבחינות. אני קונה נגן לסאונד נטו,השאלה איך ה U20 ביחס ל D2 מבחינת גודל. ועוד שאלה אני חייב ללחוץ עם המקל על המסך כדי להעביר שירים ? תודה

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by bezadon,

אני יודע מה אני רוצה : זרוע + מטען לרכב הסתנכרנות מהירה מול לווין. דיוק קליטה טובה (אנטנה ומקלט מובנה) רמקולים חזקים פשוטות בשימוש מוצא רחובות עם שמות דומים (חשמונאים/ החשמונאים, עצמאות / דרך העצמאות). מביא מסלולים מהירים כולל כביש 6 או אפשרות לבטל כביש 6 / כבישי עפר. מציע מסלול הכי מהיר / מסלול הכי קצר. אפשרות לעדכן מפות . וזה סתם נחמד אם יהיה, אבל ממש לא חובה - אפשרות לחפש אטרקציות (בתי מלון, בנקים, פארקים, מסעדות וכו'). זה באמת סתם. חשבתי על זה, מה אתם אומרים : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713700

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Avivf88,

ידידה שלי קנתה את הנגן, האמת הוא אחלה יחסית למחיר הזול שלו, הדבר היחידי שמפריע קצת זה המערכת הפעלה שלו, יעני, התפריטים דיי לא נוחים, רציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף אותם במשהו נוח יותר על ידי התקנה של משהו על הנגן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הגיע הזמן להתקדם מה.. טוב זה פשוט מביך, וגיבשתי תקציב של 1800 שקל, וזה המקסימום של המקסימום. חשוב בפלאפון: *סאונד טוב *BT *מסך גדול (לא חייב גדול אבל לא קטן מידיי) *מצלמה איכותית... (מעל 2.0) *הרבה מקום אחסון *אני אחד שאוהב כל מיניי תוכנות וגאדג'טים בפלא אז זה יהיה +... לא מפריע לי הגודל או העיצוב שלו ככה שלא צריך להתחשב בזה. בנתיים שמתי את העין שלי על הN95 8G, אני לא יודע מתי זה יתאפשר מבחינת התקציב לקנות חדש אבל תמיד אפשר לקנות "יד שניה" חדש מכאלה שהביאו מחו"ל למכור בארץ... יש עוד הצעות? או חיזוקים לN95 8G? אוליי אפשר לפרט עליו?.. או שבכלל שווה לי לחכות למשהו? או לחכות לתקציב יותר גדול?

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  24. Started by Roni_H,

שלום , לא יודע אם זה המקום , אבל יש לי 6280 בן שנה ופתאם (לא בהדרגה) הסוללה שלו מתרוקנת לי אחרי 4 שעות ( לאחר הטענה מלאה). קניתי סוללה חדשה , קניתי מטען חדש , וזה לא עוזר.. אפשר לתקן את המכשיר במחיר משתלם? אפשר למכור אותו ? חבל לי עליו ... שילמתי בזמנו 1800 שקל ! תודה חברים !

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by aviz,

אני מחפש מכשיר נוקיה סימיבאני עם wifi חדש שיעלה בארה"ב בסביבות ה350 דולר יש לכם הצעות אחרות ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים