גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לקנות MP3 חדש, אני חושב ללכת על Sansa Clip Plus(אם למישהו יש הצעה טובה יותר אני אשמח לשמוע), ורציתי לקנות גם כרטיס זכרון של 32GB ולהוסיף לו. השאלה שלי היא האם ניתן בכלל להוסיף כרטיס זכרון של 32GB למכשיר או ש-16GB לדוגמא זה המקסימום. אני לא ממש בקיא בכל עניין ההרחבות. עוד שאלה, נתקלתי בשני כרטיסי זכרון - שניהם של 32GB, כפי שציינתי אני לא מבין גדול ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהם ואיזה כרטיס עדיף לקחת. אולי אחד מהם מתאים לדברים אחרים ולאו דווקא ל-MP3. אז פשוט רציתי להתייעץ לפני שאני מבצע קנייה. הנה שני הכרטיסים: הראשון, והשני. תודה מראש, מיקי.
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
בדגמים של נוקיה (לא היקרים) אם אתה מחפש באנשי קשר שם מסוים, כדי למצוא אותו אתה חייב להקליד את השם הראשון שהוא מופיע באנשי קשר, למשל אם יש לך שם יורם כהן, הוא יכול למצוא לך אותו רק אם רשמת יורם, אם תרשום כהן הוא לא ימצא. באיזה דגמים של טלפון (לא היקרים) יש אפשרות חיפוש באנשי קשר בין על ידי שם משפחה בין ע"י שם פרטי?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
16G\8G עם אפשרות הרחבה. שיהיה כמה שיותר דומה מבחינת השליטה לI7, ושאיכות השמיע לא תהיה יותר גרוע. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ההתלבטות העיקרית שלי בין האייפון ל-S2 היא המחיר(אם לא היה הבדל כבר הייתי קונה אייפון) לכן החלטתי לעשות בדיקת מחירים קטנה- יש סיכוי שמישהו יוכל להביא לי את המכשיר הנבחר מארה"ב את האייפון אין שום בעיה- פשוט מאפל-סטור כלשהוא לגבי ה-S2, מאיפה מומלץ לקנות ומה טווח המחירים פחות או יותר ? מצאתי בסביבות ה-440 דולר באמאזון..איך זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אפשר לעשות לטלפון UNLOCK אם צורבים רום חדש? כלומר קנו טלפון בחו"ל עם קוד ל UNLOCK צפויה איזושהי בעיה עם זה מבחינת תפעול\עברית?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לאחרונה ביטלתי את הסים של ה netstick שלי שנרכש בפלאפון, שילמתי עליו 79 שקל כל חודש אין לי אייפון, אני מנוי בהוט מובייל עם החבילה של ה 89 ש"ח לחודש. ניסיתי לשים את הסים ב netstick והוא עבד. הבנתי שבהוט מובייל אין חיוב על חריגה אלא מהירות הגלישה נהיית איטית, האם זה נכון? ודבר שני, ה netstick גולש עם הגדרות של פלאפון, זאת אומרת יש שם בהגדרות שם משתמש וסיסמא ו APN של פלאפון. ניסיתי להתחבר ל "Office Connection" ששם לא מופיע שם משתמש וסיסמא וזה לא מצליח להתחבר. האם גלישה על סים של הוט עם המכשיר הזה תקינה או שפתאום יצוצו לי חיובים מפלאפון?
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אחרי שהתלבטתי המון, ירדתי מהאנדרואידים וכל המכשירים היקרים. הבנתי שלי זה לא מתאים, יש לי מחשב נייד צמוד אליי ואין לי באמת צורך בכל המכשור המתקדם. הדרישות שלי הם אמינות, מצלמה יחסית סבירה , זכרון שאוכל לשים בו מוזיקה (בין אם זה פנימי או בעזרת הרחבה) ויציאת 3.5. שמתי עין על הנוקיה X2 שעולה כ500 ש"ח. ראיתי קצת ביקורות עליו ואומרים שהמצלמה לא משהו, למרות שבמחיר הזה אני לא יכול לצפות למשהו איכותי באמת. האם מבחינת זכרון מול המכשיר צפויים בעיות? אני הולך לשמוע במכשיר כמעט כל יום. אם למישהו יש הצעה טובה אשמח לשמוע, אולי פלאפון שקיים כמה שנים אבל ידוע באמינותו ולא מתקשה בקריאת קבצים מכרטיס זכרון.. בברכה, שי
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה קיבלתי את האייפד החדש שהזמנתי ואני מעוניין להגן על הבייבי החדש שלי. חיפוש קל באינטרנט העלה אינספור סוגים של נרתיקים. ראיתי נרתיק מעניין שנראה לי די איכותי ופונקציונלי: http://www.mobilementor.co.il/apple-all/ipad-accesories-all/c-e-o-hybrid-for-ipad-marware.html האם יש לכם עוד המלצות לנרתיקים בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כשאני מחבר את האייפד אני בוחר סינק פוטוס ואז בוחר מאיזה תיקיה להעביר תמונות. אחרי שאני מעביר ויש את התמונות על האייפד, איך אני בדיוק מוסיף תמונות נוספות שיהיו באייפד מבלי לדרוס את התמונות הקיימות?! תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש בשביל חבר מכשיר טלפון סלולרי שישרת אותו בעבודתו (עבודה פיזית). עברתי על המכשירים בהיצא, והבנתי שאני מתמצא ב- SP עדינים ולא מכשירים שניתן לעבוד איתם בעבודה פיזית. הוא צריך מכשיר אמין עמיד (עדיפות למכשיר עם מקשים רגילים), עם סוללה חזקה (שתחזיק 2-3 ימי עבודה, רק שיחות ואולי קצת ניווט). המכשיר צריך לכלול מסך ברור, GPS, WIFI, BT וכפי שציינתי זמן סוללה ארוך. התקציב הוא עד כ- 2,200ש"ח. קיימת כזו חיה או שכל המכשירים הזמינים עכשיו הם מכשירי SP עם מסך רגיש (לנפילות) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן האם ניתן להתקין בצורה קלה מקלדת אחרת ו/או מערכת הפעלה על שפה אחרת לא מדובר בעברית אלא בשפה מבוססת LTR
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הבנתי שיש עדכון OS6 למכשיר שלי 9300 רציתי לדעת אם כדיי לי לשדרג? ויש תמיכה בעברית?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אפשרי דפדפן שיפעל על מכשיר הסטרימר?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מודם סלולרי שתומך ב QUAD BAND והכי חשוב שיעבוד עם WINDOWS SERVER 2008 R2 המודם יכול להיות בעל חיבור USB או PCMCIA EXPRESS א רגיל תודה מראש אבי
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני לפני גיוס, ככה שרציתי להתחדש בנגן מולטימדיה חדש. יש לי את cowon d2 שנהניתי מאוד ממנו ככה שיש לי רושם טוב מהחברה. הדבר הכי חשוב לי בנגן זה איכות השמע. וזהו גם היישום העיקרי בו אשתמש. חשוב לי גם שיהיה אפשרות לניגון וידאו(בעיקר סדרות ולא סרטים). עיינתי בכמה דגמים של החברה ומצאתי את אלה הכי מתאימים cowon v5/ cowon o2/ cowon j3/ cowon s9/ cowon x7/ cowon d3 אני יודע שמדובר בשישה מכשירים מעולים, אבל רציתי לשמוע את הדעות שלכם. איפה יש את איכות השמע הטובה ביותר? איפה יש עדכון עברית? הcowon d3 החדש-מישהו קרא המלצות עליו? בקיצור כל מידע יעזור לי להכריע, תודה רבה! ואני גם מחפש אוזניות. חשבתי על PX100 Sennheiser, PortaPro Koss כשכרגע הנטייה היא לאוזניות של קוס. יש לציין שהייעוד ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל יש לי חבר טוב שמעוניין לקנות טאבלט הטאבלט נועד בעיקר כדי להעביר את הזמן בנסיעות ברכבת (ב"ש-ת"א) השימוש העיקרי הוא לצרכי עבודה - אינטרנט, מיילים וכתיבה ועריכה של מסמכים (אופיס) בנוסף גם קצת משחקים במידת האפשר הוא הבין ממספר אנשים שה IPAD לא יענה על צרכיו ושגם בענייני עריכה וכתיבת מסמכים התמיכה בעיברית היא בעייתי ביותר הוא מבקש המלצה על הטאבלט של חברת Archos 101 האם זו חברה אמינה? האם הטאבלט הזה עונה על הצרכים שלו? מצורף קישור של המוצר בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10121&perur=2&t=1&c=613 אשמח מאוד לכל מי שיוכל לעזור!! אין לנו הרבה ידע בתחום של הטאבלטים ואנחנו לא רוצים לקנות IPAD רק בגלל שזה IPAD תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חבר שחוזר בקרוב מקנדה ואני רוצה שיביא לי מכשיר . כרגע אני מתלבט (דיי הרבה זמן ) בין ה SGS לNEXUS S , מה המחירים שלהם בקנדה ? וכמו כן , מה המחירים של איפון 4 סימפרי ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני נוסע לח"ול ורציתי לקנות GPS אחרי שהאסוס r300 שלי מת... אשמח להמלצות. דרישות - שיהיה נוח לתפעול ברכב - מטען מספיק ארוך, תושבת איכותית וחזקה. מפות מעודכנות כולל מקומות בילוי וכו'. מחיר - גמיש. אשמח להמלצות לגבי המחירים הזולים יותר וכן לגבי היקרים.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנדרואיד עקפה את המערכת הפופולרית ביותר בארה"ב בגזרת הסמארטפונים ובכך הפכה לנמכרת ביותר. [move][glow=yellow,2,300]מקורות:[/glow][/move] http://www.gottabemobile.com/wp-content/uploads/comScore-U.S.-mobile-market-shares-Jan1.jpg http://www.zdnet.com/blog/mobile-news/android-on-top-in-the-us-microsoft-in-decline/1288?tag=mantle_skin;content http://blog.seattlepi.com/microsoft/2011/03/07/windows-phone-7-not-reversing-microsofts-mobile-slide/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוזניית BT שתומכת ב-A2DP. מבחינת עלות/תועלת נראית לי הכי משתלמת. למישהו יש אותה ויכול להמליץ/לבקר אותה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בפסח אני נוסע לארה"ב (ניו יורק) ורוצה להתפנק על מכשיר סלולרי חדש. לאחר קראית חומר רב והתנסות שלי עם חלק מהמכשירים החלתתי ללכת על HTC DESIRE HD. עכשיו נשאלת השאלה: איפה עדיף לקנות? דרך אתר או חנויות? האם תהיה אחראיות למכשיר גם בארץ ואיפה? בנוסף ראיתי מכשיר חדש GALAXY ACE, מה דעתכם עליו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרטים כאן - קישור (אני רק לקוח כמוכם, הזמנתי אחד וצריך שעוד אנשים יזמינו כדי שהעסקה תכנס לתוקף)
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
היי, מחפש gps בסכום של עד 700 ש"ח, עם מערכת הפעלה שתוכל להריץ i-go 8, שגודל המסך יהיה כמה שיותר גדול ושהמכשיר יהיה איכותי כמה שיותר. אם יש מכשירים שעולים מעט יותר, אבל הם גם טובים, אשמח להצעות. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/htc_announces_evo_3d_with_3d_screen_evo_view_4g_tablet-news-2446.php נראה מכשיר חזק מאד. שיצא בגירסת GSM ועם מחיר שפוי ואני מחליף ת'נקסוס
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-