גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה! אני מחפש לי מכשיר MP3 מתקדם לרגל יום ההולדת שלי! בדקתי המון מכשירים ופסלתי הרבה,נעצרתי על מכשיר שיש בחו"ל שהוא Creative Zen X-Fi... המכשיר בא בנפחים 8,16 ו-32. אני ננעלתי על ה 32 ויש בו אפשרות להוסיף כרטיס זכרון עד 16GB שעולה 280 ש"ח,שטויות... אהבתי את המכשיר מבחינת הכל,כל האופציות וכל הסקירות עליו. הבעיה היא שהוא לא קיים בארץ וצריך להזמין ואני עוד בסימן שאלה עם הקטע של המכס וכו'. שאלתי אנשים ואני מחכה לתשובה. המחיר הוא 330 דולר כולל משלוח. והמכשיר השני הוא ה-Archos WiFi 605,נפח עוד לא החלטתי. שבו הסוללה חלשה יותר,אין אפשרות הרחבת זכרון והזכרון שם הוא הארדיסק פנימי והוא יותר עדין לעומת הפלאש של הקריאייטיב. אני אישית חושב שאם לא יצא לי לקנות את הקריאייטיב אז אנ…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלומות, ברשותי LG Viewty וכן את התוכנה המצורפת לו(LG PC SUITE). אני מעוניין לגבות את כל ההודעות SMS שעליו(שכן יש לו מגבלה מטומטמת של בערך 130 הודעות שנובעת מכך שהוא מתעקש לשמור הודעות רק על הסים והזיכרון הפנימי של הטלפון, ולא על הג'יגה וחצי הפנויים שיש בכרטיס Micro SD ><) - לפי המדריך של הטלפון אני יכול לעשות זאת בערת הPC Suite תחת הקטגוריה Messages. רק מה, כאשר אני נכנס לMessages, לא מופיע לי כלום... נאדה... אף לא הודעה אחת. וזו בטוח לא בעיה של חיבור, שכן הכל מופיע כהלכה בContens ובContacts... תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מכשיר ניווט קולי. אין לי כל ידע והבנה בנושא , ולכן אשמח אם תמליצו לי על מכשיר מוצלח.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון חדש במסגרת השידרוג החדש שסלקום מציעה לכן, אני רוצה לדעת מאיזה רמת קרינה כבר אסור / לא מומלץ לקנות פלאפון מקווה שיענו לי מהר (לא כמו שאר האשכולות שפתחתי וענו לי אחרי שבוע...)
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 בנפח 4GB, ובעלות של עד 500 ש"ח (ללא כל שום צורך בתמיכה בוידאו). מבין הנגנים שעונים על הדרישות הללו, אני מתלבט בין SanDisk Sansa Fuze לבין Cowon iAudio i7. ממה שהצלחתי להבין, היתרונות של הi7 על הפיוז הם איכות סאונד טובה יותר וחיי סוללה ארוכים יותר (פי 2-3), ומצד שני היתרונות של הפיוז על הi7 הם ממשק יותר נוח, ומחיר זול יותר בכ-80 ש"ח. אני מניח שאם ההבדלים הניכרים היחידים בין שני הנגנים היו הבדלי איכות סאונד ומחיר, הייתי מעדיף את הזול יותר והפחות איכותי, בהנחה ואיכות הסאונד שלו מספיקה (ועד כמה שהבנתי, איכות הסאונד של הפיוז אכן מספיקה). ההתלבטות היא בעקבות ההבדלים בחיי הסוללה ובממשק. חשוב לי ממשק נוח עם אפשרות לסדר את השירים תחת אלבומים/אמנים/ואולי אף סידור-ע…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם אפשר להעתיק לסימביאן קוד משלט כלשהו. הכוונה היא לכוון את השלט אותו רוצים להעתיק לכיוון האינפרא של הפלאפון, ללחוץ על הכפתור הרצוי בשלט, ולהעתיק את הקוד שלו לפלאפון לשימוש, לגיבוי. מדובר בשלט לשער חשמלי או סתם שלט שלט שהכנתי בעצמי. תודה רבה ושבת שלום! מושיקו
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי אייפוד לפני יומיים דור 2 לא 3G מבן אדם בעל נפח של 16GB אשר מעודכן לגרסא 1.1.14.ראיתי ברשת כבר עידכונים של גרסא 2.1.13 שמשפרים מהירות תגובה/מגע ועוד הרבה מאוד תוספות אשמח אם אפשרי להפנות אותי לבן אדם/ חנות שיחסית זולים ונותנים תמורה טובה למחיר. דבר שני קיבלתי איתו ת הכבל USB והמחשב לא מזהה אותו ככונן נוסף(דוגמת DOK) איך אפשרי לעלות אליו תמונות ותוכנות מהITUNES אשמח למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אם מה שרשום הוא נכון אז המחיר יהיה גבוה במיוחד ולא משתלם כלל-אכזבה מבחינתי. 330$ ל-8GB ......אבל אלו עדיין השערות נחכה ונראה. תקראו עוד: http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/10/cowon-o2-gets-release-date-and-pricing.php
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קרוב משפחה שלי נוסע לארה"ב שבוע הבא, ורציתי לדעת כמה דברים: מישהו במקרה יודע כמה עולה היום אייפון 3G 16GB באוגוסט מישהו בירר לי ואמר לי ב900$ ברור שהחלטתי לוותר והאם כדאי לקנות בחנות פרטית או שכדאי לחכות שאפל יוציעו אייפון בלי התחייבות? אהה ותגידו לי מחירים של חנויות פרטיות רק בניו יורק... גם ה900$ היה בניו יורק...
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, נהרס לי הפלאפון הקודם E250 של סמסונג שהיה דיי רע, יותר נכון מאוד רע. אני מעוניין בקנייה של פלאפון מגע, סגנון האייפון, LG KU990, סמסונג וכו'. (N95 אני לא אוהב את הסגנון הזה, למרות שאני יודע שהוא מעולה מכולם) איזה המלצות אתם יכולים לתת? האייפון החדש 3G אין לי ממש אפשרות להביא כיוון שאין לי איזה דודים שטסים לחו"ל בזמן הקרוב או משפחה, או בכלל אני, וממה שהבנתי אין הרבה מה להתלהב ממנו. תודה. עריכה: היי, השמטתי פרט חשוב לגבי מה יהיו השימושים, בכל מקרה אני משתמש המון באינטרנט, משחק לפעמים במכשיר ושימוש ב GPS ומוזיקה כמובן, מצלמה טובה גם יתרון. לרוב מה שהאייפון מציע הכי טוב. לחבר שלי למשל יש את ה KU 990 ומבחינת הפיצ'רים האלו הוא ממש נחמד, אך נראה שהמערכת שלו קצת "עייפה" וכבד…
-
- 58 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות 1) עד כמה אני אני יכול להרחיב את בזיכרון בו? 2) האם יש בשביל פלפון זה כבל שאוכל לחבר אותו לטלויזיה אם יש אז איפו אפשר לקנות? 3)האים יש מתאם לאוזניות רגילות אם שלט? 4) אם יש לכם עוד דברים מגניבים בשביל פלפון זה אז בקשה להגיד אותם NOKIA E65 תודה.
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אבא שלי קנה לפני כמה ימים מחשב כף יד עם גי פי אס מובנה . השם של המחשב P360 ורציתי לדעת איך המחשב הזה עם הוא טוב? והגירסאת ווינדוס שלו היא Windows Mobile 6 ומעבד 400MHz. אלה הפרטים שאני יודע עליו כי אין לידי את אריזה.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש לי MP3, Sansa 240c. כשאני מחבר את הכבל מ-MP3 למחשב הוא רק טוען אותו אך לא מזהה אותו (מבחינת הופעת הכונן במחשב), זאת אומרת שאי אפשר להעביר שירים וכו'.... יש דרך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי ZVM 30GB ואני מעוניין לרוץ איתו. השאלה היא האם הקפיצות לא ייקצרו את חיי הדיסק הקשיח. אשמח לשמוע דיעות בנושא, במיוחד מאלה שרצים עם נגנים מבוססי דיסק-קשיח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אולי טחנו את זה מספיק..אבל כבר זמן מה אין תזוזה בנושא וזהממש מתחיל לעצבן. מישהו יודע אם כבר יצאה תמיכה של עברית או שלא? בזמנו שלחתי להם כמה מיילים והם ניסו להתחמק עם התשובות, אבל כבר השימוש באייפוד נעשה מסובך מדי וכל החוויה שבו נהרסת בגלל העברית. האם יש עוד אנשים שזה מפריע להם? לפי דעתי צריך להגיש לאיידיגיטלבקשה ייצוגית עם הרבה חתימות כדי שיתחילו לזוז פה עניינים.
-
- 34 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי לא יודע עם כללי כולל פלאפונים אבל קניתי לפני כמה ימים N95 של אורנג ואמרו לי שיש מלא תוכנות מגניבות לפון שאפשר להשיג מהאינטרנט בחינם ....כמו GPS ודפדפנים מיוחדים וכל מיני כאלו אז אם מישהו מכיר ויודע ויכול לקשר ואתי למקומות האלו אני ישמח רצוי כמובן שיהיה בחינם חחח
-
- 9 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום.. חבר בא אליי עם המכשיר הזה iAudio A3 80GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6403 ולא עבד לו שם איזה כמה קבצים אז אני עשיתי לו איתחול ושחכתי שנימחקת המערכת הפעלה שיש עליה ועכשיו אין לי כלום בפנים, איך אני מתקין שוב את התוכנה שלה?! תודה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה סיומת של המשחקים למכשיר הנ''ל כי אני מת למצוא משחקים וכל מיני תוכונות ואני לא יודע איפה להוריד
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
הלכתי לחנות בכדי לקנות אייפוד טאצ דור אחד הייתי למעשה במסני חשמל והוא אמר לי שהם לא אפילו ימכרו את הנגן הזה הגלל החיסרונות שלו א אין רדיו אין טפ מנהלים ב הוא זכה בסך הכל במקום 129 שזה נמוך קיצר הוא שיכנע אותי כמעט .לכן כגע אני שול גבי הדור 2 האם שיפרו את החיסונות הנ"ל . האם קיים לאייפוד הזה מתחרה בסכם הזה {חשוב לי גודל מסך איכות תמונה רדיו ושיהיה אמין עם סאונד איכותי} ]
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש משדר FM ל-IPOD TOUCH, אחד כזה שבאמת יהיה אפשר לשמוע ממנו במערכת של הרכב. יהיה נחמד אם המשדר יהיה בלי סוללות, ואולי אפילו יצרוך חשמל מהאייפוד... חשבתי על המשדר הזה מהחנות הרשמית של אפל בישראל: http://store.idigital.co.il/product.php?productid=1192 (נראה לי הכי נורמלי מבין כל המשדרים, צורך חשמל מהאייפוד מתחבר לכניסת 30 הפינים ולא האוזניות אז כנראה זה איכותי, אבל החיסרון הוא שזה המשדר הכי יקר מבין כולם... ) או האם כדאי אחד מאלה: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=345&t=12 למישהו יש ניסיון עם אחד ממשדרי ה-FM שהצעתי כאן, או שמישהו יוכל להמליץ לי אחד טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
??? :s05: מישהו יכול לעזור לי פליססססססססססססססססססססססססססססססס קיבלתי היום את הGPS TOPNAV שמתי לו SD 1 GIGA שהיה לי לפני כן הורדתי לSD את תוכנת הIGO 8 את שני התיקיות 2577 ו IGO הכנסתי ל GPS עשיתי RESTART וזה לא זיהה לי כלום ולא ביקש ממני להתקין או משהו כזה מה לעשות עזרה בבקשה :-\ תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בנגן mp4 וחושב לקנות iriver cowon a3 אבל האם יש מישהו שהתנסה כבר ב myvu ויכול לתת חוות דעת :s05: תודה
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכם לאחר זמן מה שהsansa שלי כבר לא מספיק לי אז החלטתי להתקדם אני מתלבט בין שני מכשירים (כרגע אני בארה"ב) 1)archos the new 5 generation http://www.archos.com/products/imt/archos_5/index.html?country=global〈=en 2)ipod touch (כי אין את הiphone בsimfree( 3)אם יש לכם משהו אחר להציע תודה לעוזרים (ההתלבטות גם היא מכיוון שלארכוס יותר מהיר להעביר תוכן לא חייב את הitunes )
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממה שראיתי, שוק הPDA בארץ נראה קטן, מפגר, ובכל זאת מבולבל. כרגע המכשיר הכי מבטיח שראיתי זה ASUS 696A, שיש לו bluetooth וגם WIFI, וגם GPS. גם יש לו עברית אבל בכלל לא ברור לי אם היא צרובה ב-firmware, ומאיזה חברה היא. לפי האתר של היבואן העברית למכשירי ASUS היא רק ל-windows mobile 2005 (ראו http://www.ronlight.co.il/category.asp?cid=144) ומצד שני המכשיר לפי אתר היצרן הוא עם Windows Mobile 6, ואילו מצד שלישי (?) באתר של היצרן המכשיר מתואר כבעל עברית עם windows mobile 2006 (שאגב אין כזה דבר, אבל מילא: http://www.ronlight.co.il/category.asp?cid=200). יש גם שמועות על כך שיש עדכון FIRMWARE שפותר בעיות איטיות, אבל דופק דברים אחרים. יש למישהו מכשיר כזה ויכול לעדכן אותי קצת? גם עם מכ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לאחרונה מכשירGPS של אסוס ויש לי כמה שאלות. בגדול, המכשיר טוב וקל ושימוש, אך יש כמה רחובות/מתחמים שלא מעודכנים בתוכנה. אני לא בטוחה אבל כנראה שתכנת הניווט שלנו היא IGO6 (בדקתי ב"אודות" של התכנה, ורשום ASUS GO NAVIGATION SOFTWARE 200). איך ניתן לוודא באיזה גרסה מדובר, ואיך ניתן לעדכן את רשימת הרחובות/אזורים? למישהו יש ניסיון עם המכשיר/יודע איך הוא לעומת אחרים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-