גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר מקום טוב שמוכר נגנים ניידים באילת? ספציפית אני מחפש מקום שמוכר COWON C2. תודה
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
חשבתי לקנות בטופ סלולר בהוד השרון אבל אז ראיתי כל מיני תגובות של אנשים בזאפ שטוענים למטענים מזויפים ובכללי בעיות בשרות אני מחפש לקנות גלקסי ניוט ולא רוצה חנויות שפותחות את הקופסא ועושות קומבינות יש הרבה חנויות שמוכרות סביב ה2700 שקל אבל אין לי מושג מי מוכרת אותו סגור עם יש לכם חנות מומלצת זה יעזור מאוד
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
דגם N7000 קראתי קצת חומר ברשת ואני לא היחיד עם הבעיה בגדול הכרטיס רשת שלו מזה רשתות ובגלל שיש לי סיסמה רק לרשת שלי אז רק לזה אני מנסה ליתחבר וזה לא מצליח לפי מה שהבנתי צריך לעשות משהו בראוטר אבל לא יודע מה בתודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני זקוק ל kernel של הגרסה הזאת אני ישמח עם תוכלו לעזור לי kenel לגרסת מכשיר 2.6.35.7-i900tjikj1
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע עברתי מפלאפון להוט מובייל ,יש לי דיברות ברכב של פלאפון .בגלל המעבר היא לא עובדת איך אפשר לגרום לה לעבוד? (נשארתי עם אותו מספר, והדיבורית ללא סים) תודה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה, חשבתי לאתגר אתכם, אולי מישהו נתקל בה בעבר. יש לי מכשיר מסוג LG OPTIMUS ONE עם מערכת הפעלה אנדרויד 2.2.1. עם רכישתו הכנסתי שמות ומספרים לזיכרון, וכאשר אחד מאנשי הקשר מתקשרים, אני רואה שם ומספר, כנדרש. אולם, לאחרונה כל איש קשר חדש שאני מכניס, כאשר הוא מתקשר אני רואה רק מספר ולא את השם, כמו כן בשיחות אחרונות, רק מספר ולא שם, אבל אם הוא שולח SMS, אני כן רואה שם. יש למישהו מידע לגבי הבאג הזה ואיך ניתן לפתור אותו, זה מוציא אותי מדעתי. תודה !
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי בלקברי ואני מחפש אתר לצפייה ישירה במשחקי כדורגל(בספורט 5 זה לא עובד לי...), מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן. לא מזמן התקנתי על הגלאקסי הראשון מערכת הפעלה שדומה למערכת של גלאקסי 3. בכל מקרה, אני מחפש נגן מוזיקה (אפליקציה) שיהיה ניתן לראות את התיקיות שפתחתי
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי סמסונג גלאקסי טאב ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט דרך המחשב הביתי, האם יש אפשרות כזאת? חשוב להדגיש שאין לי אינטרנט אלחוטי אלא חיבור רגיל עם מודם השאלה האם יש אפשרות להתחבר למודם עם גלאקסי דרך המחשב הביתי? בנוסף יש לי בעיה שהמחשב שלי לא מצליח לקרוא את הטאבלט. כשאני מחבר את המכשיר למחשב נשמע צליל חיבור ובטאבלט מופיעה הודעה שהמכשיר מחובר דרך USB וגם מופיע איקס אדום על הסימן של הסוללה, אבל המחשב עצמו לא מזהה את המכשיר האם יש דרך אחרת להעביר את כל התמונות והקבצים שיש על הטאבלט למחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כלשהיא בעזרתה גם מישהו ללא ידע בתכנות אך כן ידע בעיצוב, יוכל לבנות אפליקציה לסלולר שתהיה למעשה גרסא אינטראקטיבית של ספר ילדים עם ליווי מוזיקלי ראיתי את התוכנה הזאת שהשתמשו בה לפיתוח כמה ספרי ילדים אינטראקטיביים לסלולר http://www.kickstarter.com/projects/1653587994/create-your-own-interactive-childrens-books?ref=home_location http://www.kickstarter.com/start
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן לקנות galaxy s 3 בארה"ב בקרוב , רציתי לשאול אם מישהו מכיר חברה בישראל (אמינה) שמוכרת אחריות על מכשירי אלקטרוניקה חדשים שנקנו בחו"ל. אני מחפש תקופה של 12 חודשים , לא צריך יותר מזה... תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי גלקסי s1. התקנתי עליו סיאנוגן 9 .גרסאות לילה. אני לא מוצא אופציה להשתיק או להנמיך את הווליום של אפליקציות שעובדות ברקע בזמן שיחה נכנסת. יש לי רדיו שמופעל ואם נכנסת שיחה אז אני גם שומע את הרדיו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה משהו "נחמד" לכל רוכשי גלקסי אס 3 באשר הם. לאחר חיפוש בגוגל עלה לפני כי החיבור הישן (MHL) של הגלקסי אס 2 לטלוויזיה אינו רלוונטי לגלקסי החדש בשל שינוי סדר פינים במכשיר החדש (ככל הנראה דרך נוספת להזרים כסף לסמסונג), אז תשימו לב אם ברצונכם לרכוש את התוסף הנחמד למכשיר...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שראיתם את המגנים שאנחנו מחלקים חינם: http://hwzone.co.il/gadgets/wrapsolcontest
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הבנתי שאמורה להגיע לארץ גרסא רשמית של אנדרואיד 4 לפלאפון הזה, רציתי לדעת האם כל הממשק של סוני הולך להשתנות, או שזה הולך להיות דומה למה שעשו ב ICS של סמסונג? (רוב הממשק נהיה זהה חוץ מכמה תפריטים ) בנוסף באפן כללי הטלפון נורא איטי, האם התקנת הגירסא החדשה גורמת לפלאפון לעבוד יותר מהר, או לא משנה כלום? ושאלה אחרונה , האם סוף סוף נראה אפשרות להדליק WIFI BLUETOOTH וכל מה שיש בסמסונג דרך התפריט שנגלל מלמעלה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבטת בין sony xperia arc s לבין samsung galaxy ace 2. אשמח לשמוע את דעתכם על המכשירים הללו. המכשיר ייקנה בארצות הברית, תקציב 300$. במידה ויש לכם מכשירים אחרים בסגנון - אשמח לשמוע המלצות גם. חשוב מאוד - אפשרות להפוך את הממשק לעברית ולהתקין מקלדת בעברית (האם במכשירים שציינתי יש אפשרות?)! תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, הכוונה היא לחבר את המכשיר למסך '42 FHD עם מערכת רמקולים נפרדת. חשובים לי הדברים הבאים: # מחיר - עד 1400 ש"ח (במחיר הזה אני יכול לקנות מחשב נייד שיענה על כל הדרישות - אסוס X101CH - בו לי את כל הבונוסים של מערכת ניידת לחלוטין לנסיעות וכו') # אינטרנט מלא ע"י wifi: לבדוק דואר, יוטיוב, פייסבוק וצפייה ישירה כמו גם סתם לגלוש באתרים (עדיף גם מצלמת רשת לשיחות סקייפ). # תמיכה מלאה בווידאו FHD על כל הפורמטים המקובלים כיום ב- 1080. # חיבור HDMI. # כניסה לדיסק נייד חיצוני. # מקלדת ועכבר אלחוטיים. # שקט, לא מתחמם וחסכוני בחשמל (פועל ללא הפסקה, כנראה בתוך ארון סגור) שמעתי שיש מכשירים מבוססי אנדרואיד כגון FASTGO MK802 שיכולים להתאים - האם הם עונים על הנ"ל? אילו אופציות אחרות קיימו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להתקין במכשיר רדיו FM אמיתי? יש לי רום hebmiui מהגרסה האחרונה.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי לאחרונה באפליקציה מגניבה, שימושית למי שיש מנוי למפעל הפיס. לינק לכתבה שם מצאתי את האפליקציה לינק לאתר של מפתחת האפליקציה שם ניתן למצוא פירוט ותמונות של האפליקציה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מחפש קורא ספרים עם מאפיינים הבאים: * יכולת לקרוא פורמט PDF, ובפרט אפשרות להגדיל את הגופן. * שמעתי לא מעט על מסכים שבירים ממש של חברות מסויימות. האם זה נכון? אם כן, נא לדלג על הדגמים האלה. זהו, בעצם..
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
זה הסמראטפון הראשון שלי אז קצת קשה לי לתת חוות דעת איך הוא כי אין לי בסיס להשוות אותו עם שום דבר כמעט... אני יכול לציין שהמסך שלו מרשים מאוד, המצלמה מתקתקת תמונות בקצב היסטרי והגודל שלו... ובכן, דורש התרגלות, פתאום כשאני מחזיק אייפון ביד הוא ממש מרגיש לי קטן וקומפקטי, כשלפני 3 שנים אני בטוח שהוא נחשב גדול ורחב, פתאום אני מסתכל עליו ואני שם לב שהוא יושב בול בכף היד, לא גדול מדי לא רזה מדי ולא שמן מדי - ב-ד-י-ו-ק, והHTC ONE X (וכך גם הGALAXY SIII) מרגישים לי עדיין קצת מגושמים בגודלם, אבל כמו שאני רואה את זה המגמה בשוק היא דווקא ללכת על מסכים גדולים יותר ויותר אז אני מניח שזה יהיה עניין של זמן עד שאני כבר ארגיש בבית עם גודל המכשיר אבל יש סיכוי שאם הייתי מודע לגודלו ביחס לאיי…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
קניתי אוזניות עם מיקרופון ולא מצליחה שישמעו אותי. האוזניות של muller ווינדוס 7 אם זה משנה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הדגם המצויין בכותרת הכל נראה עובד המסך עובד האודיו עובד אבל המכשיר לא מגיב לשום מגע במסך הוא נפל לי למים לפניי שבועיים ואז בכלל המסך לא עבד פתחתי אותו ובתהליך נראה לי קרעתי איזה כבל דק שחיבר בין המסך לכל הרכיבים הפנימיים ובאותו הזמן עדיין לא ראו שום דבר במסך עכשיו אתמול סתם נזכרתי בפלאפון והחלטתי להדליק אותו שוב והמסך עובד ורואים מצויין כמו פעם אבל עכשיו המגע לא קיים ואני משער כנראה זה החוט הזה שקרעתי למישהו יש מושג טווח מחיר של תיקון? כי לפי דעתי זה רק חיבור פשוט ולא רכיב כמו המסך עצמו שעובד
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש סמראטפון של אנדרואיד (סמארטפון ראשון, אני עדיין עם נוקיה מיושן..) חשוב לי שיהיה מסך איכותי, יגיב מהר, ומצלמה לא גרועה. ראיתי שאפשר לרכוש מכשירים סינים עם נתונים ממש גבוהים, שעולים לי לדרישות, במחיר מצחיק. 2000 שח זה התקרה שאני מוכן להוציא על פלאפון, אבל אני מעדיף לחסוך ולקנות מכשיר סיני בסביבות האלף שח, אם הוא מרשים ועל רמה. ראיתי שיש סתם מכשירים סינים בebay, ויש מותגים סינים כמו zopo וmeizu מומלץ בכל זאת מותג? או שזה אותה רמה? והבנתי שכדאי לבחור מכשיר עם מעבד טוב, כמו MTK6575, וגרסת אנדרואיד 4 ומעלה, יש עוד משהו שכדאי לשים לב עליו? וכדאי לחכות ליציאת מעבד חדש (עוד חודש?), או שיהיה בגרסה 4.1 (יצא לפני שבוע) או שזה לא כזה משמעותי? מה שאהבתי באתר של zopo, זה…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי פלאפון NOKIA 300 ולאחרונה החלטתי לעשות לו עדכון תוכנה, לא נראה שהעדכון הועיל במיוחד למשהו, אבל הבעיה היא שכשאני כותב טקסט לא מופיע לי אם זה עברית\אנגלית\מספרים אם יש חיזוי טקסט או אין, המקום שזה אמור להופיע פשוט ריק...... בתוכנה של נוקיה אין אפשרות לשחזר את התוכנה של המכשיר אלא רק את האנשי קשר. 1. איך אפשר לפתור את הבעיה? 2.האם יש ענין בכלל לעדכן את התוכנה של המכשיר מדי כמה חודשים?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-