גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש המלצה לטאבלט בגודל 9.7 או 10.1 בעל 2GB זיכרון עם נתונים טכניים טובים אין צורך ב GPS או 3G תקציב 200--220$ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לינק לאפליקציה - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grinzone.incallrecorder לינק לסרטון- בשוק הרווי באפליקציות להקלטות שיחה אשר מספקות רק חלק קטן מדרישות המשתמש ולא נותנות הרבה מקום להתערבות, נכנסת אפליקציה חדשה ואיכותית הנקראת InCall Recorder העונה על כל הדרישות. InCall Recorder מאפשרת שליטה מלאה על הקלטת שיחות. ניתן לבחור מתי להתחיל את ההקלטה ובכך לחסוך בסוללה ובגודל קובץ השמע. קיימת אף אפשרות לבחור במצב הקלטה אוטומטי שיקליט את כל השיחות ללא התערבות. ניתן להקליט קבצי שמע ברשמקול בהפעלה מהירה ובאיכות גבוהה. InCall Recorder מאפשרת לנהל את כל קבצי השמע בנוחות וביעילות. ניתן לבחור היכן למקם את לחצן הפעלת ההקלטה. באפשרותכם להקשיב, לשתף או להוס…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טלפון Sony W902, והשמות של השירים בעברית מופיעים בנגן בג'יבריש. יש אפשרות לסדר את זה, או לחילופין מישהו מכיר אולי נגן מדיה חלופי שאפשר להתקין בטלפון הזה שמציג שמות של קבצים בעברית (רצוי לא הפוכה)? נ.ב. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג לטלפון הזה מתאם לאוזניות סטנדרטיות (3.5mm)? אני צריך רק מתאם בלי אוזניות, ולא מצאתי בחנויות של רשתות הסלולאר, וגם לא בחנויות פרטיות. זה ממש מעצבן שסוני מתעקשת על חיבור לא סטנדרטי.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16659
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה עם ה ZVP החדש שלי: למרות שהוספתי album art לקבצים (ניסיתי עם mp3Tag, Creative MediaSource 5 Organizer, MediaMonkey) הנגן לא מציג את התמונות. הקטנתי את התמונות ל 128x128 לפני ש"הטבעתי" אותן בקבצים. ניסיתי לעדכן firmware לגירסה האחרונה (1.32.01) והתמונות עדיין לא מוצגות. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה עריכה: הבעיה נפתרה. הבעיה הייתה באג ב Zen Media Explorer שנפתרה ע"י עדכון מהאתר של קריאטיב.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמה של canon דגם powershot1000 היא דורשת 2 סוללות AA. אז היה לי מטען סוללות של GP powerbank 2700 וזה היה סבבה במשך 3 שנים. לאחרונה הוא לא היה אמין, ועכשיו כבר לא מוכן להטעין - מהבהב כשאני שם בו בטריות... השאלה אם הבעייה במטען או בסוללות (כי זה לא עובד עם עבור סוללות אחרות שיש לי של GP2000 אז נראה שהבעייה במטען) בהנחה ועליי באמת לקנות מטען חדש - אשמח להמלצה כך שהסוללות תהיינה חזקות, ואוכל לצלם כל היום ללא חשש (אין לי בעייה להטעין כל לילה את 4 הסוללות, אבל שזה יטעין טוב..) אשמח להמלצתכם לדגם מסויים. יש כאלה שתומכים גם ב-AAA על הדרך, אז למה לא.. תקציב : עד 150 וגם זה כבר הרבה... האם להתרחק מ-GP? שמעתי ש-GP-Recyko טוב? או ש- sanyo eneloop לוקחים את כולם? אשמח …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. האם מישהו יכול להמליץ על מצלמת אבטחה חיצונית שלא מחייבת חיבור בכבל לחשמל עם יכולות wifi. אם אפשר להימנע מקדיחה בכלל טוב . ראיתי הרבה מוצרים היום. חלקם זולים חלקם לא. (אגב מה זה אומר התקנה ללא כבלים p2p?). תודה לממליצים
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
דגם הביניים הבכיר הבא מבית OnePlus מאמץ מצלמה וטעינה של מכשירי דגל על מנת לגרום למתחרים הרבים שלו להזיעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
- 1 follower
-
-
מה השם ה"מקצועי" של אוזניות עם קשת קטנה מעל האוזן למניעת בריחה של האוזניה מהאוזן? האם יש משהו מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 338 צפיות
- 1 follower
-
-
קוואלקום מאשרת סוף סוף את התדרים בהם יפעל שבב ה-64 ביט מתומן הליבות המתקדם שלה, שינסה לכבוש את השוק במהלך החודשים הקרובים לכתבה: http://hwzone.co.il/snapdragon-810-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95-%d7%94%d7%aa%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7/
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/arch-%d7%94%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%98-%d7%94%d7%a7%d7%9e%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-xiaomi/
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%93%d7%99%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש בקרוב נגן מוזיקה שיתמוך בכל הקבצים (כולל flac) , והדגש הכי חשוב זה איכות הסאונד - שעליה אני לא מוכן להתפשר , וכמובן שבנוסף לנגן יצטרפו גם אוזניות איכותיות אחרי הרבה חיפושים ברשת ובפורומים התרשמתי בעיקר משני הנגנים הנ"ל , רק שההבדל במכיר בקנייה בארץ הוא פי שתיים (הנגן של קריאייטיב יקר יותר ) , אך מבחינת התשבוחות שקראתי מדובר באחד הנגנים הטובים ביותר שנמצאים בארץ. בהתחשב בשימוש הרב שלי בנגנים , אני שם את המחיר בצד - אך הדילמה היא האם בעצם מדובר בהבדל עד כדי כך משמעותי ? http://asia.creative.com/products/product.asp?category=948&subcategory=958&product=17810 תודה לכולם ..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני אומר מראש שאני לא אפרסם פה את האפליקציה כדי לא להפר בטעות איזשהו כלל של הפורום. אני בשלבים מאד מתקדמים בפיתוח של מקלדת לאנדרויד ויש לה כבר עכשיו כמה פיצ׳רים ממש מגניבים. בשביל שאנשים ישתמשו בה, אני מחפש אנשים שינסו גרסאות שאני מוציא פעם ב ויתנו לי איזשהו פידבאק לגבי מה חסר להם בשביל להמשיך להשתמש באפליקציה. בכל מקרה - זה יותר לענות על כמה שאלות לא מסובכות שאני שואל לפעמים, אז לא לחשוש מהקטע של המשוב. בתמורה אני מציע לכם להיות בין הראשונים לקחת חלק בפיתוח של מה שעתיד להיות מהפך בחווית ההקלדה על הסמארטפונים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה GPS יש שהוא טוב וזול והאם אפשר לפרוץ אותו ולשים תוכנה ישראלית (מתכוון לרכוש מחול)
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
היי חברים רכשתי אתמל את התוכנה wolfram alpha לאנדרואיד. משום מה המקלדת המיוחדת שלהם לא עובדת, אני מקיש על המקשים אבל זה לא כותב כלום ולכן אין אפשרות לחפש שום דבר. ניסיתי ליצור איתם קשר אך הם לא מגיבים. מישהו מכיר פתרון לבעייה? אם לא איך אני מקבל את הכסף חזרה?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יצרנית השבבים האמריקאית החליטה לשנות את שמותיהם של שבבי הביניים שלה לשנת 2016, ובצדק שנת 2015 לא הייתה שנת השיא של קוואלקום בתור יצרנית מערכות על שבב עבור סמארטפונים וטאבלטים, אך אם לשפוט לפי חלקיקי המידע שאנחנו מקבלים בשבועות האחרונים – שנת 2016 כבר נראית הרבה יותר מבטיחה וטובה מבחינתה. אולי במטרה להמשיך עם ההתנתקות הזאת מההווה הלא ממש מזהיר (אם כי הוא לא גרוע בשום אופן, כדאי לציין), בחברהמשיקים כעת מחדש את מעבדי הביניים החדשים ממשפחת ה-Snapdragon 600, עם שמות דגם מעודכנים. הכירו את ה-Snapdragon 650, שהוא ה-Snapdragon 618 לשעבר, וה-Snapdragon 652, שעד היום היה ידוע בשםSnapdragon 620. שינוי השמות הזה הוא צעד מתבקש בהחלט לטעמנו, אם להתבסס על כך שדגמי ה-Snapdragon…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום כחלק מהדיל של צה"ל וסלקום אני מנסה להחליט איזה מכשיר לקנות - אני לא בעניינים ולא בקי בכל היכולות והאפליקציות הקיימות. השימושים למכשיר מעבר לשימוש סלולרי הם סנכרון מיילים ויומן של גוגל (ג'ימייל וגוגל קלנדר), שמיעת מוזיקה, ואפליקציות שימושיות כמו WAZE, אפליקציות כושר גופני וכו'. מעבר לזה המכשיר צריך להיות עמיד יחסית - גם בהיבטי ילדים בבית שיכולים "לגנוב" אותו וגם בהיבט נפילות וכדומה. בעבר היה לי אייפוד טאץ' ואני פשוט לא סובל את הממשק של אייטיונס שצריך לעבור דרכו כדי לשמור קבצים על המכשיר. אמרו לי שהיום אין צורך בזה ולא ברור לי איך מסנכרנים את כל המידע עם מכשיר של אפל. ההתלבטות היא קודם כל בין סוני אריקסון W19 לבין הסמסונג/אייפון כשההבדל במחיר ביניהם אינו משמעותי מבחינת…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
עם גוף מתכתי, הגנה מפני מים ושבב חסכוני חדש של קוואלקום - ה-Moto X4 עשוי להיות קאמבק מוצלח עבור המותג שליווה אותנו בימיה של מוטורולה וגוגל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר אתר שמאפשר בניית אפליקציה חינמית סטנדרטים שכבר באה אם כל מיני אופציות וזה ללא תשלום? אני צריך רק קובץ APK שלא מוגבל בUSERS בלי פרסומות שאני יכול להביא פשוט מבן אדם לבן אדם ע''י סריקת קוד או מייל ולא שיהיה פתוח חינם בGOOGLE PLAY בכל אתר עושים קומבינה ממקום אחר. כתוב חינם ואז צריך לשלם משהו....
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, התחלתי במסע שכנוע על אבא שלי - כך שיעביר אותו, את אמא שלי ואת אחי מפלאפון לגולן. החסכון החודשי יצא הרבה מאוד כסף, אבא שלי עושה שיחות לארהב ובגולן זה חינם ובכלליות, אני מתעב את פלאפון. הוא די מסכים, רק שכרגע יש את סוגית המכשירים באוטו. גולן מספקים סים כפול, אבל אני צריך לבדוק כמה דברים: האם המכשיר Motorola M800 (אני די בטוח שזה הדגם) - זה שנקרא בארץ Spirit - יכול להפתח לרשתות אחרות? האם תומך בתדרים שלך גולן/סלקום? משום מה לא הצלחתי למצוא את המידע. האם המכשיר Alcatel CP-100 יכול להפתח לחברות אחרות? הנציגה שלהם טענה שמכשירי רכב נעולים ואין מה לעשות עם זה? נשמע לי לא הגיוני. רעיונות? אם אין ברירה ויש בזה טעם, אני מוכן לשלם כמה דולרים בשביל לפתוח אותם. יש אתרים מומלצים?…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימושים:בעיקר אינטרנט וgps לרכב,אפשרות לשדרוג עתידי ל-win8 . כרגע ההתלבטות היא בין אסוס טרנספורמר למוטורולהxoom .אני פתוח לכל הצעה שהיא,העיקר זה שימוש בgps ואינרנט ביתי עם חיבור אלחוטי.תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מכשירי הדגל החדשים החלו להימכר בישראל מיד עם החשיפה העולמית, בחבילות שכוללות הטבה מקורית לממהרים ולזריזיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%90%d7%9d-xiaomi-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%95%d7%a1%d7%91%d7%99%d7%a8-%d7%91-65-%d7%93%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-