גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
הולה חברים! אני מעוניין לרכוש נגן MP4 ואני די מתלבט. מחיפוש שערכתי בפורום, יש קרב ראש בראש של iPod ו- Sansa. יש מספר שאלות שמעניינות אותי: - מהם ההבדלים העיקריים בין נגן איכותי (כמו הנ"ל) לעומת נגן זול מחברה קטנה? (ברור שאיכות סאונד פחות טובה ואולי מוצר שברירי יותר, אך מה עוד?) - מהו הסטנדרט מבחינת גודל מסך לנגן? האם זה 1.5 אינץ'? - האם יש המלצה לנגן איכותי עם מסך גדול יותר? - המלצותיכם לנגן MP4 התקציב הוא עד 600 שקל. כמובן שאני שואל האם שווה להשקיע את מלוא הסכום?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני מדליק את הנגן (Sansa M250) הוא נתקע במסך הפתיחה, ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלכבות אותו. כשאני מחבר אותו למחשב זה בכלל לא מזהה שהוא התחבר. אתמול הוא פעל, והוא לא קיבל אף מכה מאז. מישהו יודע איך לסדר דבר כזה? או שחייבים לממש אחריות?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש נגן אודיו עד 350 שקל. חשוב לי שתהייה אפשרות להוסיף סימניות לקבצים(יותר מאחת לקובץ) ואם אפשר גם רמקול. תודה
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מחפש נגן אודיו/וידאו לקנות, ההורים נמצאים בארה"ב ולכן המבחר גדול יותר, והמחירים נמוכים יותר. חשוב לי ווליום גבוה, זמן בטריה מכובד ונוחות, החל מהשימוש במכשיר עצמו עד להעברת קבצים אליו. אשמח לקבל המלצות, עד עכשיו ראיתי את ה IRIVER CLIX, שנראה ממש חמוד וקיבל ביקורות טובות, עולה 150-170 דולר בארה"ב, ואני אוסיף את ACCESSORIES KIT, עוד 20 דולר ואולי גם את הCRADLE. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מכשיר אחר, או לתת ביקורת על המכשיר הזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן שגם מציג ווידאו ובעל איכות סאוונד טובה,מה עדיף את הזן : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=598024 שהוא 16 ג'יגה וחוץ מזה אני לא מכיר אותו או את הD2 8 ג'יגה עם כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה? את הD2 אני מכיר פחות או יותר ואני יודע שהוא מומלץ ואיכותי. הנגן ביעקר יחובר למערכת ברמה גבוהה ברכב אז הדגש על האיכות. המחיר אותו דבר פחות או יותר ,מה יותר מומלץ? עד 1300 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בוקר! לפני כמה ימים החלטתי שה-iPod Touch 2G שלי מיצה את עצמו עם חצי מסך עובד וג'ק אוזניות רעוע ובכך הגעתי למסקנה שאני צריך נגן חדש. מה אני לא רוצה: - עוד מוצר של חברת התפוח. - מסך מגע מגניב עם טריליון אפליקציות. מה אני כן רוצה: - מחיר זול יחסית לסדרת ה-Pod. - שיהיה נוח לשימוש (שיקטלג הכל לאומנים ושאר ירקות כמו ה-iPod). - מהיר (מה שכנראה כולל זכרון פלאש). - חיי סוללה ארוכים. - אם אפשר קומפקטי. - סינכרון עם אייטיונס (אפציונלי). אני יודע שאני מחפש אייפוד שלא יהיה כתוב עליו Apple וציור של תפוח. אבל אני יודע שאני לא מכיר כמעט נגנים אחרים כמו iRiver ו-Creative ועוד מתחרות רבות בשוק. הצעות לפה! תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. אני שוקל רכישה של נגן אפל ואני רוצה לעשות בו מוד קטן בתוכנה. ידוע לי שיש לאיפוד מערכת הפעלה אלטרנטיבית שפותחת בו אופציות נוספות בתוכנה ומשפרת את הממשק עבודה איתו. אשמח לדעת מה השם שלה ומאיפה מורידים אותה.התוכנה היא קוד פתוח על בסיס לינוקס ומתעדכנת מעת לעת.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי sansa 8 ג'יגה עם רוקבוקס. מבחינת פיצ'רס הוא מספק לי את כל צרכי. עברית מלאה, העברת קבצים באקספלורר (כלמר לגרור לתוך החלון של הנגן), והוא גם מראה את הקבצים לפי התקיות, ולא צריך שום database וid tag, שזה מאד חשוב בשבילי. הבעיה היא שהנפח שלו כבר לא כל כך מספיק לי. יש לי h120 ישן (מאד) של אייריבר שכבר בקושי עובד, בעיקר בהעברת קבצים. יש היום נגן בנפח של 20 ג'יגה ומעלה שעונה על הדרישות האלה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נגנים ( לא ג'נריים חבר'ה ) ראיתי דגמים של SANDISK SANSA - C100 C200 איזה מהם יותר טוב.....הבנתי שהC200 הוא עם סוללה מובנית ( מה שמהווה בעיה כי אי אפשר להטעין בטיולים.משהו שאני עושה הרבה מאוד במידה וההטענה היא דרך USB).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קיימים נגני "כיס" חוץ מהאייפוד בעלי נפח גדול מ 100GB? (הארכוסים לא באים בחשבון, גדולים מדי ויקרים מדי)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש דבר כזה בשוק הישראלי? ובנוסף, יש חברות סלולר שמציעות חבילות אינטרנט ללא דקות וסמסים? הסיבה שאני שואל היא, כי אני לא זקוק לסלולר, ו WIFI אין בכל מקום (עדיין). אפשר כמובן להשתמש בנייד+נטסטיק, אבל זה גדול מדי.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ישמש לטיול בחול, עדיפות למכשיר עמיד יחסית ואפשרות לצפייה סבירה בסרטים המלצות?
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה, לקראת גיוסי הקרב ובא (לא בטוב), הגעתי למסקנה שאולי אני כן צריך נגן mp3. אין לי ממש תקציב ואני לא ודע מה מומלץ ומה לא, אז בואו נגיד שיש לי איזה 2000 שקל לשים על זה, עכשיו אני לא יודע בדיוק מה הצרכים שלי. אני צריך באיזור ה10 ג'יגה למוזיקה שלי, ועדיף שהוא יהיה צבעוני, כי לא כדאי להישאר מאחורה, כן? והסוללה צריכה להיות סבבה (בסבבה הכוונה היא לאחת מהיותר חזקות בשוק) ואיכות שמע- טוב, ברוב הנגנים היום כבר כמעט אין הבדל לא? שיהיה בעל ממשק נוח, ושיקרא עברית. איך האייפודים החדשים? קוראים עברית? הבנתי שיש להם תצוגה נורא בהירה ובטריה שמחזיקה עד 20 שעות רצוף. תודה מראש לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קניתי נגן דיוידי נייד LG DP271B, אך כאשר אני מכניס בתוכו דיסק בעל יותר מ SESSION אחד, הוא קורא רק את הראשון. האם יש מה לעשות בנידון? זה נגן איכותי..לא דרק ב 500 שח.. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות נגן PMP. יש כמה נגני PMP טובים כיום ואני מתלבט איזה לקנות. יש שלוש חברות מובילות בתחום: Creative, IAudio/Cowon, Archos התקציב שלי הוא עד 1550 (מקסימום, ולא שקל יותר), הזמנה מחו"ל אפשרית ואף רצויה, אבל שוב, שהסכום הכולל (כולל משלוח) לא יעלה על הסכום 1550. לאיזה מהחברות יש את הנגן PMP הכי טוב כיום, ואם יש נגן שהוא ממש טוב ובמחיר נמוך יותר כמובן שאני אשמח לשמוע. הערה: Creative zen vision:M יכול להחש עם הנגנים האלה למרות שלא נחשב PMP, אבל אם יגידו לי שהוא הכי טוב מכולם זה יהיה מעולה. תודה רבה לכולם שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי את נגן הPMP הקטן iAudio D2, כעיקרון הוא בעל רק מקום אחסון נמוך יחסית, אבל חוץ מזה, מה דעתכם עליו ? מה אתם חושבים על הנגן בכללי ? הבנתי שיש לו בטריה שמחזיקה 50 שעות שזה מדהים בכל מיקרה מה דעתכם עליו ? שווה את ה900 שקל ? יש משהו ב900 שקל בעל תכונות דומות ? עריכה: חח מצאתי את התשובות בדיון שהיה עליו כבר בעל 9 עמודים...אפשר לנעול/למחוק, מצטער על הספאם.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
כמו שנכתב בכותרת, דרוש נגן המתאים לשחיה (ז"א עמיד לחלוטין למים, כולל אוזניות מתאימות), האם קיימת חיה כזאת? האם למישהו יש ניסיון עם נגן כזה וכמה תענוג כזה יעלה?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש נגן וידאו שיכול לקרוא קבצים של RM/RMVB ועוד פורמטים רבים ונגן טוב? חשוב שיהיה מסך גדול ואיכותי מעל 3.3אינץ' יש סיכוי שאייפוד טאץ' קורא RM RMVB אפילו עם המרה? תקציב עד 900 שקל
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
בשקט בשקט בלי לשים לב עלה לו למדפים דגם חדש לבית משפחת קאון- J3. מדובר בעוד סוג של מתחרה לאייפוד טאץ', הוא מאוד מזכיר שילוב של D2 בתכונות הטובות שלו (זמן סוללה ארוך וחריץ הרחבה) ושל ה-S9 (מסך מגע 3.3"{הפתעה-מולטי טאץ'!}, עיצוב מרשים ויוקרתי). הוא מגיע בצבע שחור/ לבן, תומך בפורמטים הרגילים של COWON (זאת אומרת- המון למי שמכיר את החברה), יש לו רמקול פנימי, אקסלומטר, חריץ הרבה, 64 שעות האזנה למוזיקה(עקף את "השיא" של ה-I7 לשעבר), והוא דק ושוקל 74 גרם. כרגע נמכר על פי מה שידוע ונראה אך ורק בבאג ב-"999 שקלים" ל-16GB ותמיד היום ניתן לקנות בפחות מ-100 שקל 8GB נוספים ולצאת עם 24 ג'יגה של מוזיקה ב-1100 שקל (כיום בעוד 200 שקלים נוספים ניתן להשיג אייפוד טאץ' 32GB לצורך השוואה). עכ…
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים!! שנה טובה.. (אחרי הרבה מאוד זמן לא הייתי פעיל - בעיקר בגלל מגבלות הצבא) שתהיה לכולנו דבר ראשון שנה של שקט ושל מלאא גאג'טס ועכשיו לעניין.. עוד שבוע בעזרת השם אני מגיע לתפוח הגדול ואני רוצה להחליף את ה-IPOD MINI שלי בנגן 30 ג'יגה חדש עכשיו, קיימת ההתלבטות שהבנתי שמטרידה את כל הפורום IPOD video מול ה-zen Visio:M של קרייאטיב.. מי עדיף?? ועוד חשוב.. תמליצו בבקשה על מקום זול וטוב להביא משם את המכשיר! בברכה, נועם
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המתחרה של השפאל ה-אבן http://www.icell.co.il/article_96.html
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הגיע הזמן להיתחדש לטובה בנגן חדש לאחר שהנגן שיש בידי- ML100 של חברת MPIO יחגוג בקרוב שנה. החלטתי להיתחדש ולעלות קצת בנפח ו"במטלות" שעל הנגן לעשות. הנגן ירכש בקנדה ככה שמלבד ההמלצה על הנגן אני אשמח להמלצות לחנויות בקנדה, אזור טורנטו ואוקביל. חשבתי אולי על WALMART אבל אין להם מגוון רחב של נגנים. להלן הסדר עדיפויות שלי שחשובות לי מהנגן שיעשה(כרונולוגי): *אייכות סאונד כמה שיותר גבוה, מאוד חשוב לי. *נפח הנגן, חובה מעל ל-8 ג'יגה ורצון ל-16 (עם אופציה להרחבה) *זמן סוללה כמה שיותר גבוה- חייב להיות מעל 20 שעות שזה ממוצע להיום. *אשמח לפיצ'רים שבאים מהצד. חשבתי כבר כמה חודשים טובים וחקרתי טוב מאוד את השוק ומה קיים ומה מומלץ וכמה מהנגנים שמצאתי לנכון להכניס לרשימה ומה הייתרונו…
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.icell.co.il/article_53.html נראה מכשיר מדהים! מחכה להכרזה הרשמית... רק שלא יהיה ענק כמו ה-AV700.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-