עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by pavelr,

יש דבר כזה בשוק הישראלי? ובנוסף, יש חברות סלולר שמציעות חבילות אינטרנט ללא דקות וסמסים? הסיבה שאני שואל היא, כי אני לא זקוק לסלולר, ו WIFI אין בכל מקום (עדיין). אפשר כמובן להשתמש בנייד+נטסטיק, אבל זה גדול מדי.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  2. ישמש לטיול בחול, עדיפות למכשיר עמיד יחסית ואפשרות לצפייה סבירה בסרטים המלצות?

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by asaf16,

אז ככה, לקראת גיוסי הקרב ובא (לא בטוב), הגעתי למסקנה שאולי אני כן צריך נגן mp3. אין לי ממש תקציב ואני לא ודע מה מומלץ ומה לא, אז בואו נגיד שיש לי איזה 2000 שקל לשים על זה, עכשיו אני לא יודע בדיוק מה הצרכים שלי. אני צריך באיזור ה10 ג'יגה למוזיקה שלי, ועדיף שהוא יהיה צבעוני, כי לא כדאי להישאר מאחורה, כן? והסוללה צריכה להיות סבבה (בסבבה הכוונה היא לאחת מהיותר חזקות בשוק) ואיכות שמע- טוב, ברוב הנגנים היום כבר כמעט אין הבדל לא? שיהיה בעל ממשק נוח, ושיקרא עברית. איך האייפודים החדשים? קוראים עברית? הבנתי שיש להם תצוגה נורא בהירה ובטריה שמחזיקה עד 20 שעות רצוף. תודה מראש לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם. לא מזמן קניתי נגן דיוידי נייד LG DP271B, אך כאשר אני מכניס בתוכו דיסק בעל יותר מ SESSION אחד, הוא קורא רק את הראשון. האם יש מה לעשות בנידון? זה נגן איכותי..לא דרק ב 500 שח.. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by Pc1ko,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות נגן PMP. יש כמה נגני PMP טובים כיום ואני מתלבט איזה לקנות. יש שלוש חברות מובילות בתחום: Creative, IAudio/Cowon, Archos התקציב שלי הוא עד 1550 (מקסימום, ולא שקל יותר), הזמנה מחו"ל אפשרית ואף רצויה, אבל שוב, שהסכום הכולל (כולל משלוח) לא יעלה על הסכום 1550. לאיזה מהחברות יש את הנגן PMP הכי טוב כיום, ואם יש נגן שהוא ממש טוב ובמחיר נמוך יותר כמובן שאני אשמח לשמוע. הערה: Creative zen vision:M יכול להחש עם הנגנים האלה למרות שלא נחשב PMP, אבל אם יגידו לי שהוא הכי טוב מכולם זה יהיה מעולה. תודה רבה לכולם שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by taimor,

מצאתי את נגן הPMP הקטן iAudio D2, כעיקרון הוא בעל רק מקום אחסון נמוך יחסית, אבל חוץ מזה, מה דעתכם עליו ? מה אתם חושבים על הנגן בכללי ? הבנתי שיש לו בטריה שמחזיקה 50 שעות שזה מדהים בכל מיקרה מה דעתכם עליו ? שווה את ה900 שקל ? יש משהו ב900 שקל בעל תכונות דומות ? עריכה: חח מצאתי את התשובות בדיון שהיה עליו כבר בעל 9 עמודים...אפשר לנעול/למחוק, מצטער על הספאם.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by dddddd,

איזה נגן הכי איכותי בעולם מכינת סאונד נטו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Moon-Mage,

כמו שנכתב בכותרת, דרוש נגן המתאים לשחיה (ז"א עמיד לחלוטין למים, כולל אוזניות מתאימות), האם קיימת חיה כזאת? האם למישהו יש ניסיון עם נגן כזה וכמה תענוג כזה יעלה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. יש נגן וידאו שיכול לקרוא קבצים של RM/RMVB ועוד פורמטים רבים ונגן טוב? חשוב שיהיה מסך גדול ואיכותי מעל 3.3אינץ' יש סיכוי שאייפוד טאץ' קורא RM RMVB אפילו עם המרה? תקציב עד 900 שקל

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  10. Started by YogiBear,

בשקט בשקט בלי לשים לב עלה לו למדפים דגם חדש לבית משפחת קאון- J3. מדובר בעוד סוג של מתחרה לאייפוד טאץ', הוא מאוד מזכיר שילוב של D2 בתכונות הטובות שלו (זמן סוללה ארוך וחריץ הרחבה) ושל ה-S9 (מסך מגע 3.3"{הפתעה-מולטי טאץ'!}, עיצוב מרשים ויוקרתי). הוא מגיע בצבע שחור/ לבן, תומך בפורמטים הרגילים של COWON (זאת אומרת- המון למי שמכיר את החברה), יש לו רמקול פנימי, אקסלומטר, חריץ הרבה, 64 שעות האזנה למוזיקה(עקף את "השיא" של ה-I7 לשעבר), והוא דק ושוקל 74 גרם. כרגע נמכר על פי מה שידוע ונראה אך ורק בבאג ב-"999 שקלים" ל-16GB ותמיד היום ניתן לקנות בפחות מ-100 שקל 8GB נוספים ולצאת עם 24 ג'יגה של מוזיקה ב-1100 שקל (כיום בעוד 200 שקלים נוספים ניתן להשיג אייפוד טאץ' 32GB לצורך השוואה). עכ…

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by Access Denied,

אהלן אנשים!! שנה טובה.. (אחרי הרבה מאוד זמן לא הייתי פעיל - בעיקר בגלל מגבלות הצבא) שתהיה לכולנו דבר ראשון שנה של שקט ושל מלאא גאג'טס ועכשיו לעניין.. עוד שבוע בעזרת השם אני מגיע לתפוח הגדול ואני רוצה להחליף את ה-IPOD MINI שלי בנגן 30 ג'יגה חדש עכשיו, קיימת ההתלבטות שהבנתי שמטרידה את כל הפורום IPOD video מול ה-zen Visio:M של קרייאטיב.. מי עדיף?? ועוד חשוב.. תמליצו בבקשה על מקום זול וטוב להביא משם את המכשיר! בברכה, נועם

12. Started by gbox,

המתחרה של השפאל ה-אבן http://www.icell.co.il/article_96.html

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  13. הגיע הזמן להיתחדש לטובה בנגן חדש לאחר שהנגן שיש בידי- ML100 של חברת MPIO יחגוג בקרוב שנה. החלטתי להיתחדש ולעלות קצת בנפח ו"במטלות" שעל הנגן לעשות. הנגן ירכש בקנדה ככה שמלבד ההמלצה על הנגן אני אשמח להמלצות לחנויות בקנדה, אזור טורנטו ואוקביל. חשבתי אולי על WALMART אבל אין להם מגוון רחב של נגנים. להלן הסדר עדיפויות שלי שחשובות לי מהנגן שיעשה(כרונולוגי): *אייכות סאונד כמה שיותר גבוה, מאוד חשוב לי. *נפח הנגן, חובה מעל ל-8 ג'יגה ורצון ל-16 (עם אופציה להרחבה) *זמן סוללה כמה שיותר גבוה- חייב להיות מעל 20 שעות שזה ממוצע להיום. *אשמח לפיצ'רים שבאים מהצד. חשבתי כבר כמה חודשים טובים וחקרתי טוב מאוד את השוק ומה קיים ומה מומלץ וכמה מהנגנים שמצאתי לנכון להכניס לרשימה ומה הייתרונו…

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by SpaZamm,

http://www.icell.co.il/article_53.html נראה מכשיר מדהים! מחכה להכרזה הרשמית... רק שלא יהיה ענק כמו ה-AV700.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. צריך איכות שמע כמה שיותר טובה, אפשרות לניגון קליפים - לא צריך להיות איכות גבוהה, אבל שתהיה האפשרות נפח של לפחת 16 ג'יגה תקציב - 1000 ש"ח תודה מראש - איל

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by LiorP23,

רצוי כמה שיותר דומה לאיי פוד נפח 1GB חובה מחיר כמה שפחות איכות לפחות סבירה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

שם הנגן: sandsik express הוא מראה רק את הlogo של סאנדיסק ושוב מתכבה מה יכולה להיות הבעיה?

18. Started by urich,

אני יוצא לטיול של אחרי הצבא לדרום אמריקה ואני צריך (רוצה לא באמת צריך) נגן. 8 גיגה יספיק לי! תומך עברית חשוב לי מאוד שיציג שמות בעברית ללא הפיכה. פשוט מאוד בלי מסכי מגע מסך צבעוני או גימיקים אחרים. אמין ואיכותי (איכות סאונד חשובה לי) ולא יקר כמובן. חיי סוללה ארוכים כמה שיותר במידה והוא נטען או- האם יש עדיין להשיג נגנים של סוללות AA (ווהכוונה לא לזבל)? כרגע הנגן שלי הוא SANSA CLIP שתי גיגה וזה הנגן האידאלי עבורי ביום יום שעונה על רוב הדרישותלמעלה הבעייה היא: נפח אחסון 2 לעומת 8 גיגה שביום יום לא בעייתי. סוללה של 10-12 שעות שזה לא יספיק לי בחו"ל כשלא יהיה לי איפה להטעין כל הזמן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Shafoiir,

שלום לכולם, אני מחפש נגן טוב עמיד לא ג'נרי . לא מעניין אותי וידאו .. אך ורק הצליל ושיחזיק הרבה זמן מבחינת הסוללה. עד 600 ש"ח בלי חריגות 4GB לפחות . תודה

20. Started by Cereal Killer,

נפח רצוי 8 עד 16 GB, אם אפשר יותר מזה בנגן איכותי יבוא בטוב, חשוב לי שיהיה קל, קל לתפעול (לא בא לי להתחיל להיזכר למה הוא לא עושה את מה שאני רוצה תוך כדי ריצה) וחובה שיהיה לו נרתיק לזרוע. חשבתי על איפוד נאנו דור 4 ו COWON I7. לא יודע מה לבחור (אם יש עוד הצעות אני אשמח) הנגן ישולב או עם האוזניות המקוריות שלו או עם AKG412P בחוץ או עם sennheiser hd280pro ומגבר cMOY בבית תודה

21. Started by Hayabusa,

ביום שני הקרוב אני מתגייס להנדסה קרבית, ואני חייב נגן וידאו לנסיעות , 4-6 שעות נסיעה לכיוון יהרגו אותי משעמום אני מחפש נגן שיוכל להחזיק לפחות 6 שעות ניגון וידאו , עם הטענה בחיבור לחשמל , ויכולת להריץ סדרות [לא משנה SD או HD] טוב. התקציב הוא גג 1000 שקל.

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by tuli13,

vהאם מישהו יוכל לומר לי יאזה נגן כדאי לקנות בלי להתייחס למחיר.אני מחפש נגן שיתן לי מענה הן ברמת האינטרנט והן ברמת קבצי הוידאו והמוזיקה. תודה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by WarBeast,

אהלן, אני מחפש נגן מדיה איכותי בסביבות ה 2000 שקל.. חשוב שיהיה: מבוסס HD, לפחות בגודל של 30GB. שהמסך יהיה איכותי ולפחות בגודל של 4".. תמיכה בפורמטים פופולריים עבור וידאו ואודיו (DIVX/XVID וכו') שיוכל בקלות להכנס לכיס ושלא יהיה כבד מדי. חיבור למחשב וכמובן יציאה לאוזניות. נחמד שיהיה: חריצי הרחבה לכרטיסים מסוג SD או MEMORY STICK כמה שיותר יציאות, אם יש אפשרות ל Bluetooth ו/או WiFi. אורך חיי סוללה לפחות 4 שעות של וידאו. תמיכה בכמה שיותר פורמטים. יש המלצות למישהו?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  24. יש לי סנסה קליפ+ ואני בסה"כ מאוד מרוצה ממנו, אבל בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב לוקח לו אח"כ איזה 10 דקות לעדכן את הדאטה-בייס (גם אם לא הוספתי שירים). זה מאוד מעצבן, כי אני ממילא מעדיף להשתמש בתיקיות ולא בתגיות. בעיה נוספת היא שלוקח הרבה זמן לעשות סקרול, כי אין גלגל. יש נגן שפותר את הבעיות האלה?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  25. היי לכולם אני מחפשת נגן מוזיקה +רדיו נייד חשוב שיהיה איכותי שייתמוך במגוון פורמטים ייאפשר הכנסת כרטיס זכרון + ייכולות הקלטה מהרדיו (עדיף גם מתוזמנות) אם אפשר שגם יאפשר תכנות לכמה שעונים מעוררים עם תזכורות שונות. חשוב שהשליטה תהה נוחה וטובה שזמן הסוללות יהיה סביר (עדיף ++) רצוי גם שניתן יהיה להחליף את הסוללות. יהיה נחמד אם במקרה מגיע עם נרתיק / ניתן למצא נרתיק שאיכשהו יתאים לו ובמחיר נמוך - עדיף גם מהסוג שמתאים לפעילויות ספורט - פחות לריצה. פיצ'רים נוספים שיהיו נחמדים אולם אינם העיקר למשל: WIF, מבוסס אנדרואיד עם אפליקציות, אפשרות הקלטת הודעות לעצמי, BT? אני בטוחה שלא ניתן את כולם, בטח שלא במחיר סביר (ועם דגש על איכות ולא רק ריבוי הקישקושים) אבל אתם יודעים.. א…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.