עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היצרנית המוכרת בעיקר תודות לטלוויזיות שלה מאמינה כי תצליח לאתגר גם את עולם המכשירים החכמים עם ה-U30 החדש שלה לכתבה

2. טיזרים ושלטי חוצות מאשרים לנו כי המכשיר המתקפל הייחודי של חברת הענק אכן יוצג במלואו באירוע ה-Unpacked המתקרב לכתבה

3. היצרנית האמריקאית מצהירה על חיי סוללה של עד 24.5 שעות עבור המוצר הטרי והנאה שלה - עם טעינה של 50 אחוז מהקיבולת חזרה בחצי שעה בלבד לכתבה

4. Started by yonatan.mendelson,

מתרבים הדיווחים אודות ה-Meizu 16, מכשיר הדגל השאפתני החדש של היצרנית עם הנוכחות המשמעותית בשוק הישראלי לכתבה

5. Started by Adi Bernstein,

מה דעתכם על כל המכשיר הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by AVI G,

אשמח לעזרה ברכישת טאבלט, הדרישות, 1 כמה שיותר קטן 2 עם סים ולא רק עם ויפי 3 אשמח גם לקורא טביעת אצבע אם יש כזה דבר תודה רבה

7. האם הסמארטפון הזול ביותר מבית גוגל יכיל יותר זכרון דינאמי מאשר גרסאות היוקרה משנה שעברה? השיח סביב המכשיר המסקרן הופך למשמעותי במיוחד תודות לסרטון הדגמה בלתי רשמי טרי לכתבה

8. שלום לכולם, בקצרה, אמא שלי הביאה איתי כל מיני מכשירים מספרד שהיו אצלה בשימוש בשנים האחרונות. אחד מהם הוא Sony Ericsson T303, ומוטבע עליו הלוגו של Movistar (מפעיל סלולרי ספרדי) (המכשיר יהיה בשימוש אחותי הקטנה, עד כמה שזה משנה) אני רוצה לדעת אם הוא נתמך על ידי המפעילים בארץ ובפרט גולן טלקום? אעריך כל עזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  9. אהלן, יש לי התלבטות קטנה והיא גם דיי דחופה עבוריי. אני מתלבט אם לקנות LG G 3, גלאקסי 5S או כל פלאפון אחר עד 2,500 ש"ח. אני באמת רוצה פלאפון שיעבוד לי, עם מצלמה טובה (לא חייב מצלמה מצויינת, העיקר שתהיה טובה), והכי חשוב שלא יהרס לי תוך חצי שנה. אני רוצה שישאר אצלי הרבה זמן. אני שומע הרבה ביקורות טובות על הLG G3, שמעתי גם על ה-Z3 ביקורות טובות, אבל אני לא מכיר את הפלאפון ולא מכיר מישהו מהמשפחה\חברים שיש לו את הפלאפון הזה ככה שקשה לי לבחור. אני אשמח לעצות טובות מה לקנות, התקציב שלי הוא עד 2,500 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by ^pb^,

היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר אנדרואיד זול. אז התקציב שלי די נמוך (באיזור ה-750), אבל אני גם צריך מכשיר מאוד פשוט. אנדרואיד שהמכשיר יעבוד חלק - בלי תקיעות ובלי לחכות המון זמן בין לחיצה למתי שקורה משהו. עם זאת - השימושים שלי במכשיר ממש דלים, אני רוצה שידע להתמודד עם פייסבוק רץ ברקע ואולי איזה אנגרי בירדס. זהו. דור שלישי (של גולן טלקום) עם כמה שאפשר - שיהיה חסכוני בסוללה מצלמה יכולה להיות זבל רמקול חזק - חובה מעדיף אנדרואיד 4 ולא 2.3 שלא יהיה גדול! הגלקסי 3 עצום בעיניי. אני רוצה משהו בגודל סביר שנכנס לכיס רגיל. אין לי בעיה לקנות מחודש, או מEBAY, אם זה יוזיל עלויות. לא מפחיד אותי לקנות מותגים סיניים אם אנשים כאן בפורום ניסו אותם ויודעים שהם טובים. יש משהו בסגנון? …

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by gkman,

שלום. רציתי לדעת אם החיבור מיקרו USB שיוצא למתאם MHL שונה מחיבור מיקרו USB רגיל. העיניין הוא שקניתי לא מזמן מתאם MHL אבל החיבור מיקרו USB שלו לא טוב- ורציתי לנסות להחליף אותו- אז לפני רציתי לדעת אם החיבור הוא מיקרו USB רגיל או משהו מיוחד. (חשוב לי להדגיש שאני מדבר על ה"תקע" של הUSB מהמתאם ולא על השקע של הפלאפון) תודה

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  12. בוקר טוב ושבוע טוב, יש ברשותי קובץ תמונה שאני רוצה שהיה לו קיצור דרך על שולחן העבודה ובלחיצה אחת יפתח לי את התמונה במלואה (מערכת שעות...) לא הצלחתי לאתר שום אפליקציה שיודעת לעשות את זה, האייפון jailbreak אם זה רלוונטי. הצעות?!

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by lompy,

האם קימת תוכנה שמתקנת עיניים אדומות בצילומים לsymbian הכוונה לתוכנה לסלולר שתתקן את זה ישירות על גבי הנייד ללא צורך של חיבור הנייד למחשב

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by gimimix,

אני צריך GPS בערך ב1000 שקל שיהיה ידידותי,נטען,ברכב,מסך 5 ומעלה,ברור להבנה ושיקלוט לוויינים בצורה טובה כמובן הכי טוב תשובה מניסיון

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  15. אמא שלי טסה השבוע לפראג וביקשתי ממנה שתקנה לי i-phone משם כי שם זה אמור ליהיות סימפרי וגם זה יותר זול בהרבה מבארץ... בקיצור אני צריך למצוא חנות שתיהיה קרובה למלון שהיא תיהיה בו, היא תיהיה במלון Clarion Congress. אני צריך למצוא חנויות באזור ואם אפשר את הכתובת המדויקת של החנות ואת האתר...

16. שלום יש לי 5800 וגילתי שכאשר משהו מצלצל ואני לא עונה מופיע לי שיש שיחה שלא נענתה אני לוחץ הצג ואז הוא רושם אין שיחות שלא נענו כלומר אני לא יכול לדעת מי צלצל מרגע שלחצתי הצג אין שום זכר לשיחה שלא נענתה האם זה באג?עוד משהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  17. דרישות: ====== כפתורים נוחים לתפעול מצלמה סבירה (3 מ"פ לפחות) נגן MP3 טוב יציאת 3.5 מ"מ לאוזניות העדפה לנוקיה סינביאנית אך גם סוני אריקסון בא בחשבון תקציב: גמיש - כמובן עדיף כמה שפחות אך לא על חשבון אמינות ואיכות שום רכיבי טאץ' (בשום פנים ואופן) מבנה: לא משנה (צדפה, סליידר, קנדי-בר... הכל זורם) BT: חובה WIFI: רצוי GPS: רצוי

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  18. לאחר שהפלאפון שלי נפל לאסלה ולקחתי אותו למרכז שירות של אורנג' הם אמרו שמכיוון שאין להם חלפים לדגם הזה יותר הם לא יכולים לקחת אותו לתיקון (לא שצריך חלפים אבל אי אפשר להתווכח איתם על דברים כאלו...). בכל מקרה, הם מציעים לי להחליף ללא תשלום ל nokia 3120c או ל SE G502. אני לא מצליח למצוא מספיק מידע על אף אחד מהם, אבל מהמעט שהצלחתי להסיק הבנתי שה K530i יותר טוב מהם (הצד של השמע הוא הכי קריטי בשבילי) האם זה נכון? ומבין השניים, מהו העדיף יותר בכל מקרה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by slip,

לא מזמן קניתי את הG3 של COWON ואני ממש מרוצה אבל בטעות כנראה מחקתי איזה קובץ הגדרות מהתיקייה של הRECORD שיש בנגן אחרי שחיברתי אותו למחשב ועכשיו אני לא יכול להקליט ותמיד שאני מנסה להקליט הוא מקליט איזה שנייה ואז הוא עוצר והוא גם לא יכול לשמור את ההקלטה.אז אם מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה אז הוא מבורך

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

אני כבר ים זמן משתמש ב IPODHE בשביל שהאיפוד יוכל לקרוא שמות שירים בעברית, אבל בגרסא החדשה פתאום שמתי לב שבתפריט שפות יש גם עברית, באמת מתרגם את רוב התפריט. א. לידיעתכם (: ב. האם מישהו מצא כבר באגים בעיברות התפריטים? איטיות? צריכת סוללה מופרזת? משהו?... תודה (:

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  21. Started by Bear Cub,

אני מתכנן לקנות את הנגן IAUDIO G3 רק מספר שאלות: 1. האם דגם האוזניות המתקבל הינו אכן סנהייזר MX500 כמו שפורסם פה? http://hwzone.co.il:80/reviews/iaudio_flash/3/ 2. איזה אוזניות כדאי לי לרכוש עד 150 ש"ח?. חשוב אוזניות כפתור שלא יפלו מהאוזן במהלך ריצה, ואיכותיות כמובן.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by Aviko,

יש לי את הN73... כמה שאלות: - איך אני פותח אותו, מוציא את המגן מסך כדי שאוכל לנקות את הליכלוכים שנכנסו בפנים, בין המגן למסך עצמו..? - המכשיר איטי ונוטה להיתקע, האם ישנה דרך בה אוכל לעדכן את גרסאת המכשיר בבית?, אמרו לי שזה פותר הרבה בעיות כאלו. - האם כבר יצאה התוכנה של השלט רחוק לסימביאן 9.1? - האם מומלץ להתקין עלי את הME?, מה זה נותן והאם זה ימגר את התקיעות והאיטיות שלו? - האם ישנה איזושהי חנות באינטרנט שמוכרת את ההאוסינג השחור שלו.? (זה ששיך לME). תודה רבה, אליאב Dont Spam Plz Aviko

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by epichorus,

שמתי לב שבאתר של SANDISK הורידו את העדכון תמיכה בעברית בטענה שהוא אינו יציב... האם ניתן להשיג את העדכון במקום חלופי?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  24. כתבתי כבר נוסח לשאלה על הנגן אז זה יראה קצת מבלבל, מצטער בקשר לGPS, יש לי מכשיר Mio P550L, והDestinator בבחריה האוטומטית כל הזמן בוחר בNMEA (לא Sirf) ובCOM2, הזמן ההתחברות לוקח המווון זמן שבמכשירים אחרים שראיתי מדגמים יורת ישנים משלי זה לקח כמה שניות ולא יותר, מדוע?? איך אפשר לעשות שזה יקלוט ישר ומהר? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 27.11.2007 בשעה 22:46:08 עברו 24 שעות, מקפיץ.[br]פורסם בתאריך: 29.11.2007 בשעה 16:17:51עברו עוד 24 שעות, מקפיץ באישור מנהל הפורום.[br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 14:57:44UP[br]פורסם בתאריך: 2.12.2007 בשעה 16:19:39מישהו כאן בקטע של לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  25. Started by Itay_86,

מבין מגוון המכשירים הרחב שיש באורנג' אני צריך לבחור מכשיר אחד ולהנות מ50% הנחה, עכשיו אני ממש מעוניין להתקדם למכשיר מסך מגע חדש, השאלה שלי אם ממה שמוצע באורנג' יש משהו שממש שווה ללכת עליו (אני אישית חשבתי על הN97). או שלחילופין להביא מכשיר זול יותר (או לא להביא בכלל) ולחכות שיגיעו לארץ דגמים חדשים (שזה אומר או לקנות מחנות פרטית או מאורנג' רק שאז לא תהיה לי הנחה). בעיקרון מה שאני מחפש במכשיר, שתהיה לו מצלמה טובה, נגן מוזיקה איכותי (כמובן לא ברמה של נגני על או משהו כזה...), מסך מגע זה כמובן יתרון, WIFI, וכמובן כל האפשרויות גלישה/מייל דרך הטלפון ודברים כאלה. ובעיקרון אין לי בעיה להשקיע 2.5K (שזה פחות או יותר המחיר של רוב המכשירים המתקדמים). מחכה לתשובות שלכם, תודה.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.