גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
הגיע הזמן לשדרג את ה610I שלי למשהו יותר רציני . הדרישות שלי מהמכשיר הן WIFI ומולטימדיה בעיקר ורצוי שיהיה קטן (שיהיה נוח להסתובב איתו בכיס). חשבתי על משוה בסגנון של htc diamond 2 שקראתי עליו ביקורות חיוביות ברשת . איזה עוד מכשירים מתאימים יש בתקציב (ולא להמליץ לי על ה5800 של נוקיה - ממש לא אהבתי אותו).
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית לא מסוגלת להמתין לאירוע ה-Galaxy Unpacked הרשמי שקבעה לשעות הערב היום - ומעלה לאוויר סרטון מעניין עבור המכשיר הגמיש החדש שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בימים אלה הושק האייפון בישראל אני מתכנן לשדרג פלאפון ואני מתלבט האם לשדרג ל5800 של נוקיה שהוא גם עם מסך מגע,או לאייפון 3GS 16 ג'יגה הנוקיה יוצא לי בתוכנית חיילים 140 שח לחודש,אבל זה על 400 דק' שיחות,200 SMSים וגלישה...פלאפון זה כנראה זיכוי... האייפון יוצא לי 194 שח לחודש,30 מגה גלישה חיצונית באינטרנט,ואם אני רוצה 100 מגה זה 20 שח בחודש,אם אני רוצה 5 ג'יגה זה 90 שח בחודש... בעיקרון מעניין אותי מולטימדיה...משחקים,מוזיקה וכו'... אין לי בעייה לקנות את ה5800 למרות שאני רוצה מאוד את האייפון,אבל אני לא יודע אם ה54 שח האלו בחודש,שבסיכום של שנה וחצי יוצא ביניהם הפרש של 900 שח שווים את זה... מה כדאי? תודה
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מתנה לאבא שלי,תקציב עד 2500 מה שחשוב שה GPS יהיה טוב דבר ראשון..
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אין להם אותו? ואם אין למישהו יש מושג מתיי הם יבואו אותו אני דרך דינמיקה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום חברים. רכשתי, את הנגן הנדון, ואני נהנה ממנו כול רגע, למרות המשקל שלו (שלדעתי זו מגרעתו היחידה). בכול מקרה, זה לא הנושא! חשבתי, שמאחר ומותקנת בו מערכת הפעלה , כמו במחשבי כף יד: window ce, היה נחמד אם היו תוכנות / פיצ'רים שימושיים וסתם כאלה שיכולים להעסיק אותך כשמשעמם. האם מישהו מכיר כאלה? או אתר בו אפשר למצוא תוכנות יישומים? נ.ב: ייתכן ויש נושא כזה, אך העדפתי לפתוח חדש, לריענון הנושא, כי לדעתי הנושא חשוב.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ברשותי הנגן בגירסת ה2GB אני לוחץ על כפתור ההדלקה של הנגן אבל לא קורה שום דבר הוא לא מגיב המכשיר לא תקין או שאני עושה משהו לא נכון?? תודה לעוזרים *עריכה: זה הסתדר פשוט לקח לזה המון המון זמן משום מה אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כל הנושא הזה לא ברור לי בכלל. איך עושים זאת ? אני יודעת רק שאני צריכה כבל מיני usb שאותו צריך לחבר מהמחשב לסמארטפון . כרגע אני עם האייפון s4 שישן כבר ואני מתכוונת לקנות סמארטפון חדש. לכן אני שואלת וחשוב לי לדעת בנושא של שירים עדיף מכשיר אנדרואיד לקנות ולא אייפון ? כי אני רואה שבכל הנוגע לתחום הזה הרוב מעדיפים אנדרואיד ולא אייפון , לא ?? עם האייפון שיש לי אני יודעת שיש את תוכנת Ituns אבל זה לא ידוע לי ממש איך משתמשים בה להורדת גם רינגטונים וגם ובעיקר שירים רגילים מלאים של mp3 כי לא הכל חינמי והרוב בתשלום להוריד משם. באנדרואיד גם צריך תוכנות להורדת שירים וגם שם זה כזה עניין להוריד ולא פשוט ומעצבן כי הרוב בתשלום כמו באייפון?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אשתי מעבירה עשרות הרצאות כל חודש וכל פעם עליה להיסחב עם מחשב נייד כדי להציג את המצגות שלה. אני מחפש מכשיר שיהווה תחליף לנייד - אפילו ללא מסך! אין לה צורך בעריכה ONLINE וממילא המחשב מחובר למקרן.... הניידים הזולים הם כבדים וגדולים ולא נוח להיסחב איתם כל היום מהרצאה להרצאה. הניידים הקלים מאוד יקרים וגם מחשבי לוח קטנים כמו ה-Q1 או האסוס R2H מגיעים למחירים של 6-7K ש"ח. אפשר להציג קבצי פאוור פוינט ממחשב כף יד אבל ההמרה לפורמט של מובייל הורסת חצי מהמצגות וגם המתאמים לבדם לא זולים. חשבתי אפילו על נייד קטן ישן ומשומש (P3) אבל קשה למצוא כאלה ורובם יחזיקו לי חצי שנה לכל היותר... יש למישהו רעיון? תודה מראש, TMP
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אחרי הרבה חפירות באינטרנט ובקריאה וצפייה בסקירות על מגוון טלפונים סלולאריים חדשים, וכן גם המלצות באתר, עדיין לא מצאתי את הטלפון הסלולארי שמתאים לי. אני אפרט כאן את המפרט המלא של הטלפון בו אני מעוניין, ואשמח לקבל המלצות על דגמים שעונים על כל הדרישות. במידה ואין כרגע דגם שעונה על כל הדרישות, אז תגידו לי אם ידוע על חברה שצפוייה להשיק בקרוב טלפון סלולארי שעונה על כל הדרישות לי, או שאני אצטרך להתפשר קצת בדרישות. דור 3.5 HSDPA מסך: רצוי מסך מגע רחב בגודל "3.2 שיהיה נוח להשתמש בו ביד אחת אמצעי קלט: מסך מגע + מקלדת QWERTY מלאה נשלפת תמיכה בעברית מראה חיצוני: מראה אטראקטיבי איכות בנייה טובה צבע שחור מחברים: Micro-USB connector, USB 2.0 High Speed Standard audio jack MicroSD card s…
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מתקשר למישהו איני יכול לשמוע אותו אף הוא יכול לשמוע אותי. ואם מתקשרים אליי אותו דבר, איני יכול לשמוע אותו והוא יכול לשמוע אותי. ואם אני עושה את זה על רמקול אני שומע, רק שאני מדבר ללא רמקול אז לא שומעים... מה הבעיה לפי דעתכם? כי הפלאפון נראה שהוא עובד בסדר גמור....
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במצלמה של גלקסי אייס. כל פעם שאני מנסה לצלם אובייקט, המצלמה מכוונת את המיקוד כך שהאובייקט נראה חד, ואז ברגע שהתמונה נלקחת המיקוד חוזר לברירת מחדל והתמונה יוצאת מטושטשת. כלומר המצלמה משנה את המיקוד כך שבתצוגה המקדימה הכל נראה חד, אך ברגע שהיא לוקחת את התמונה היא לא משתמשת במיקוד שמצאה. אני אשמח אם מישהו יאמר לי איפה אני טועה. בתודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 3 מכשירים של סוני אריקסון הם נמצאים תחת אותה קטגוריה ואין בינהם כמעט הבדל מהותי Sony-Ericsson C902 Sony-Ericsson G900 Sony-Ericsson W760i אשמח לקבל המלצה מי מבין השלושה יותר ממולץ ההתלבטות הגדולה יותר היא בין G900 ל C902 תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
איזה דיבורית + אוזניות כמוזיקה הכי איכותית לסלולרי העדפה לאוזניות של Sennheiserוהאים אוזניות כאלו יפעלו בכול טלפון סלולרי עים חיבור 3.5 או שצריך התאמה מיוחדת לאוזניות כאלו?ןהאים אוזניות שרשום עליהן שהם מתאימים למשל לאייפון ,יכולים להתאים לסלולרי של נוקיה? אשמח לתשובה ברורה תודה.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות לאבא שלי נגן MP3 במתנה. לאחר חיפושים והשוואות החלטתי על הנגן של sandisk, אבל כשבאתי לקנות אותו גיליתי שהוא מסדר את הקבצים רק לפי תווית ה- ID3 ואינו יכול לסדר את הקבצים על פי שם הקובץ (ואינו מתייחס גם לספריות). השאלה שלי היא אם יש נגן טוב (הכוונה מ"בית טוב") שמסדר את הקבצים על פי השם והתיקייה, ולא על פי ה- ID3. תודה.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
קיבלתי איפון 4s חדש וחיברתי אותו למחשב עם הכבל שהגיע באריזה המחשב לא מזהה את האיפון לא ב-itunes ולא במנהל ההתקנים, האיפון מקבל חשמל ונטען. (ניסיתי לעשות הפעלה מחדש למחשב ולאיפון וחיברתי לכל יציאת USB שקיימת במחשב, לא החלפתי כבל כי אין לי עוד כבל) פתחתי apple ID והוא דורש כרטיס אשראי, יש אפשרות לפתוח apple ID ללא כרטיס אשראי, (או להגביל את הכרטיס אשראי לסכום מסוים, למקרה שאני אהיה קצת שיכור)
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב אי אפשרות לקנות את ה-samsung x820 מסיבות אישיות אז חשבתי לקנות nokia 6230 מה אתם אומרים על המכשיר תודה לכולם eli_Asus .
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
קניתי אותו עם נרטיק ואוזניות, השאלה שלי האם כדאי לי לקנות לו מגן מסך חדש (ואולי טוב יותר) או להשאר עם המגן מסך שקבלתי?
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי את הN73... כמה שאלות: - איך אני פותח אותו, מוציא את המגן מסך כדי שאוכל לנקות את הליכלוכים שנכנסו בפנים, בין המגן למסך עצמו..? - המכשיר איטי ונוטה להיתקע, האם ישנה דרך בה אוכל לעדכן את גרסאת המכשיר בבית?, אמרו לי שזה פותר הרבה בעיות כאלו. - האם כבר יצאה התוכנה של השלט רחוק לסימביאן 9.1? - האם מומלץ להתקין עלי את הME?, מה זה נותן והאם זה ימגר את התקיעות והאיטיות שלו? - האם ישנה איזושהי חנות באינטרנט שמוכרת את ההאוסינג השחור שלו.? (זה ששיך לME). תודה רבה, אליאב Dont Spam Plz Aviko
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן IRIVER 10S ויש לי בו עברית והיא מופיעה הפוך? איך ניתן לסדר זאת? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בכל הנוגע לסלולר אני לא ממש מעודכן כבר שנים, ואני פונה שוב לחברי הפורום בבקשה לעזרה. אני מחפש smartphone (מבוסס אנדרואיד כמובן) שמיועד להינתן כמתנה. הדרישות לא דיי ממוצעות: - מחיר של עד 2000 שח. - מבוסס אנדרואיד. - שלא יהיה גדול מדיי (לא משהו בגודל של ה-galaxy 2). - שיהיה מכשיר אמין. - שיחזיק סוללה לפחות יום שלם של שימוש סביר. מבחינת ביצועים אין צורך במפלצת, הוא לא ישמש ליישומים כבדים מדיי. לי יש Motorola Defy ואני מאוד מרוצה ממנו בדיוק עבור אותם הצרכים. אופציה אחת שעלתה בראש היא ה-Defy+ שנראה לי כמו אופציה טובה לאור החיבה שיש לי ל-Defy המקורי. עם זאת כיוון שאני לא באמת מעודכן בכל הדגמים שקיימים בשוק אשמח להצעות נוספות. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מה עדיף משתי המכשירים? אני יכול לקחת מאורנג' את שתי אלה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות.. אם אני מתקין ROCKBOX מתבטלת האחריות? אני אוכל לחזור לתוכנה הרגילה של SANDISK? איך מתבצעת התקנה של ROCKBOX? ומה השינויים שROCKBOX נותן?
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי שתי מכשירי אקספריה של סוני אריקסון X1 + X8 הבעיה היא שבX1 יש מערכת חלונות 6.5 בעברית שבא פועלת אפליקציית המשיבון iSecretary, אבל כשאני מעביר את הכרטיס זיכרון 8GB של סנדיסק למכשיר X8 עם מערכת הפעלה אנרואיד אני רק שומע את ההודעות דרך הנגן של הX8 והמשיבון לא פועל וviber וסקייפ כן פועלים. הורדתי את אפליקציית סקייפ של חלונות 6.5 מהאתר של מיקורוסופט לכרטיס זיכרון אבל סוני אריקסון מודיע לי שהאפליקצייה לא חוקית. מה אני יעשה כדי גם לדבר בחינם וגם לא לצלצל בתשלום כדי לקבל הודעות קוליות מהמשיבון?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-