גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, חברה של אימא שלי שולחת לי מתנה לארץ מארה"ב, והיא ביקשה שאני יגיד לה מה אני רוצה. התלבטתי, די הרבה, והחלטתי שהגיע הזמן להחליף את הU10 512MB שלי, כי הנפח כבר ממש מגביל אותי. כרגע שמתי עין על אייריבר קליקס מהדור השני, שנקרא גם U20, בגירסת ה2 ג'יגה (די והותר בשבילי)... רציתי לדעת, אפשר למצוא אותו בארה"ב? כי בארץ אני לא מוצא אותו כבר, חוץ מהמבצע שהיה לפני חודש או חודשיים בבאג, והוא נגמר... ואם כן, באיזה מחיר בדולרים? עוד שאלה קטנה, לגבי המסך שלו, הוא יותר טוב ממה שיש בU10? קראתי משהו על איזה מסך בטכנולוגיה חדשה...
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2448887 צירפתי וידאו לאיך עושים ROOT לסלולר LG G2 יש לי שאלות : 1. לא ברור איך הוא עשה CMD למכשיר 2. נתקעתי בממשק מהמחשב לסלולר 3. לא הבנתי איך תמונה הסלולר הגיע למחשב שלו ? 4. את התוכנה הורדתי לא נתן לי כלום http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2482750
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בוקר טוב אני רציתי לקנות איייפון חדש מחו"ל חיפשתי וחיפשתי ומצאתי 2 אפשרויות הראשונה http://www.good2gomobiles.com/apple-iphone-16gb-unlock16.html והשנייה http://phoneassureltd.com/apple-iphone-1616.html עכשיו הענייו הוא שהשנייה המחיר עוד נראה בהתאם אבל השני המחיר נורא זולזה האייפון האמיתי או חיקוי ואם כן למה כזה זול? למישהו יצא אולי לקנות מהחנות הנ"ל או שמע עליה? תודה אם יש עוד חנויות לקנייה מחו"ל זולות אשמח
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מדובר בחנות שגם מתקנת מכשירים . בהתחלה היה לי בעיה ברמקול שמע והחליפו לי לרמקול חדש.לאחר מכן היה בעיה בצבעים כשאני פותח חצי סליידר הצבעים במסך משתבשים ונמחקים .ואכן גם זה סודר וכנראה זה מה שיצר את הבעיה עכשיו שמקשי הניווט לא עובדים רק כשהסלידר פתוח על החצי וזה מוזר. אשמח לקבל יעוץ מה אוכל לעשות .המכשיר נקנה לפני שבוע באחריות של שלושה חודשים ונמאס לי ללכת אליו שוב שיסדר
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום,הזמנתי IRIVER U10 ,אבל אין אותו במלאי ויש לי אופציה לבחור משהו אחר, חשבתי על 2 אלה מה מהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
טוב ישלי בעיה, אני קיבלתי את הטלפון מאח שלי והוא לא זוכר תסיסמה של הפאלפון, יש סיסמה לאנשי קשר הודעות תמונות בקיצור להכל!! עכשיו אני לא יודע איך לגלות תסיסמה ואמרו לי שאני יכול לעשות לו פירמות כאילו להתקין תתוכנה של הפאלפון מחדש. יש מישהוא שיכול לעזור לי בנושא הזה?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי באתר של באג דיוטי פרי שיש שם את הMP3 הנ"ל במחיר הזה המחיר ל16 ג'יגה הוא זול במיוחד מה שמעלה קצת שאלות אם זה נגן שאמור לשרוד יותר משנה ואם הוא בכלל איכותי? אחרי הכל sandisk זו חברה טובה.. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על הנגן וכמה שיותר מהר מכיוון שאני טס בימים הקרובים. תודה רבה מראש והמשך יום טוב!
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מתקשר למישהו איני יכול לשמוע אותו אף הוא יכול לשמוע אותי. ואם מתקשרים אליי אותו דבר, איני יכול לשמוע אותו והוא יכול לשמוע אותי. ואם אני עושה את זה על רמקול אני שומע, רק שאני מדבר ללא רמקול אז לא שומעים... מה הבעיה לפי דעתכם? כי הפלאפון נראה שהוא עובד בסדר גמור....
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
דרישות: ====== כפתורים נוחים לתפעול מצלמה סבירה (3 מ"פ לפחות) נגן MP3 טוב יציאת 3.5 מ"מ לאוזניות העדפה לנוקיה סינביאנית אך גם סוני אריקסון בא בחשבון תקציב: גמיש - כמובן עדיף כמה שפחות אך לא על חשבון אמינות ואיכות שום רכיבי טאץ' (בשום פנים ואופן) מבנה: לא משנה (צדפה, סליידר, קנדי-בר... הכל זורם) BT: חובה WIFI: רצוי GPS: רצוי
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בנובמבר האחרון(11/08) שידרגתי בחוסר רצוני למכשיר סוני אריקסון K660 (מכשיר נחמד, לא בשבילי...), עוד מעט מסתיים החוזה של השנה וחצי מנובמבר (עד 04/09) ואני רוצה לקבל המלצות לגבי פלאפונים מהחברת סלולר (orange,סלקום, פלאפון) ה"דרישות" שלי הם: -התחייבות לתוכנית למשך 18 חודש בלבד! -מכשיר כולל חבילה -לא Sony Ericsson -מצלמה, לפחות 3.2MP כאשר 5MP עדיף - לא כל כך חשוב לי הרמקולים העיקר שבאוזניות ישמעו טוב... שוטטתי ברשת וראיתי את הSamsung Soul ב אורנג' במחיר ממש זול של 130 לחודש לחבילה שכוללת:200 דקות שיחה, 200 SMSים מכשיר (בתוספת של 200 ש"ח חד פעמי) וחבילת גלישה אשמח לקבל חו"ד על המכשיר SOUL או מכשירים טובים אחרים במחיר טוב תודה וערב טוב![br]פורסם בתאריך: 14.09.2009 בשעה 18:…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אך אני יודע ומה אני צריך לבקש 5.5 ..זה הגירסא החדשה? לא יודע כל כך ..
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכםהרכיב פלאש (רום) נשרף לי והמעבדות http://www.cellfi.co.il/ וhttp://www.mt-mobile.co.il/אמרו לי שהם לא מחליפים את זה כי אין להם או כנראה שהם לא רוצים אני לא יודעידוע לכם איזה מעבדות עוד יש שמתקנים את המכשיר הזה?תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה, אמא שלי הביאה איתי כל מיני מכשירים מספרד שהיו אצלה בשימוש בשנים האחרונות. אחד מהם הוא Sony Ericsson T303, ומוטבע עליו הלוגו של Movistar (מפעיל סלולרי ספרדי) (המכשיר יהיה בשימוש אחותי הקטנה, עד כמה שזה משנה) אני רוצה לדעת אם הוא נתמך על ידי המפעילים בארץ ובפרט גולן טלקום? אעריך כל עזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות בלוטוס סטריאופוניות. השימוש העיקרי שלהן יהיה למכון הכושר, נמאס לי לקשור סביב הגוף כל מיני נגנים ולהתעסק עם כבלים. מבחינתי התקציב יכול להיות יותר גבוהה אם ההשקעה שווה את זה. האוזניות צריכות להיות הכי קטנות שאפשר (לא המפלצת הזאת של מוטורולה), וגם כמובן שאפשר יהיה לנהל איתן גם שיחה רגילה בפלאפון. ד"א האם מניסיונכם הם עמידות במים - לא בריכה אלא הזעה וכו'. כי חבל שאני אקנה אותן רק בשביל שיהרסו לי מקורוזיה או משהו אחרי שבוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
רוב המעבדות הנורמליות מחליפות מסך ב 300 שקל באותו המקום ואיי דיגטל ב690 שקל ולוקחים למעבדה שלהם שאלות שלי לאנשים מביני עניין ( אני כן ביררתי אצל הטכנאים אבל אני רוצה עוד חוות דעת אובייקטיביות ) - האם ב 300 שקל אני מקבל מסך מקורי או לפחות של מפעל מזוהה עם אפל, או שזה פשוט העתק ממפעל לא קשור - האם צריך להחליף את כל המסך או רק את הזכוכית , ואם מדובר ב6s אז האם העניין של 3d touch הוא משחק תפקיד פה - האם שווה להשקיע בלהחליף אצל אידיגיטול ? - המלצה למקום עדיף בצפון שידוע שעושה את העבודה הכי טובה ,חוץ מאידיגטול תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש קבצי JAR וJAD, מה אני עושה איתם ואיך מתקינים בV3X משחקים?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כרגע יש לי LG G2 שבגדול אני מרוצה ממנו אבל אני מחפש להשתדרג. הדרישות שלי הן מסך איכותי בהרבה ומצלמה איכותית בהרבה, כמו כן גם רמקול טוב משמעותית. מצד אחד אני רוצה לקנות נקסוס כי סוף סוף אקבל עדכונים מהירים, ומצד שני אני שוקל אם לחכות ל-LG G5 או גלקסי 7 עם מפרטים הרבה יותר טובים, מה גם שאני חושש שאני רגיל ללחצנים מאחורה ב-G2. מה דעתכם? האם כדאי כרגע לרכוש נקסוס כלשהו או לחכות לדור הבא? אני שמתי עין על 6P אבל הדברים שהפריעו לי בו הם שהוא מגיע עם סנאפ 810 הבעייתי וגם איכות הבנייה שלו, שהבנתי שהוא מתקפל די בקלות. כמובן שתקציב לא מוגבל כרגע... תודה!
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחבר שלי מחו"ל טלפון sony ericsson w810i, שאים עליו עברית. הבנתי שזו לא בעיה לצרוב עברית על הפלאפון, רק צריל ללכת לחנות פרטית שתשים לי עברית ואני אהיה מסודר. הבעיה שנשארתי איתה היא עם שהמקשים הם באנגלית, בלי עברית (תמונה למטה). האם ניתן ללכת לחנות מסויימת שמוכרת מקשים בעברית לדגם הספציפי הזה? תודה גדולה לעוזרים. עוד תמונה:
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות פלאפון חדש ברשת אורנג' , וכמו שאמרתי יש לי עד 1K . דברים שחשובים לי בפלאפון זה איכות שמע טובה , אפשרות לMP3 נורמאלי שיכיל 2GB או יותר(עם כרטיס זיכרון כמובן) יכול להיות נחמד וזהו גודל לא הכי מפריע לי יש לי עכשיו V3X (ואני צריך להחליף אותו) והגודל לא ממש הציק לי. חשבתי על Motorola V6 maxx או K3 למשל אבל לא ממש יודע מה יהיה הכי טוב .
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
עזרה בבחירת אוזניות !!!(בפנים הרשימה) Koss PortaPro Sennheiser PX100 Sennheiser CX300 AKG - K26P AKG - K24P זהו אלה הדגמים שאני מתלבט בניהם
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
העברתי לאייפוד שירים (לא לתוך ה-itunes אלא לתוכו כדיסק קשיח) במטרה להעביר אותם למחשב אחר. כשהתחלתי להעביר למחשב השני מופיעה לי השגיאה: cannot copy... ...: data error (cyclic redundacy check) מה עושים עם זה?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
דגמי ביניים מעודכנים במחירים מעניינים מאת סמסונג נוחתים בישראל - ומצטרפים אל ה-Galaxy Note 10 Lite לכתבה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Circular Devices הפינלנדית מפתחת את סמארטפון ה-PuzzlePhone עם חלקים שניתן להחליף ולשדרג (אם הם תקולים וגם אם לא), בדומה לקונספט שראינו בעבר בפרוייקט Ara של גוגל וב-Blocks לשעונים מודולרים לכתבה: http://hwzone.co.il/puzzlephone-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%92%d7%a9-%d7%a2%d7%9c-%d7%97%d7%a1%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34038 מעניין מתי יכנס לייצור המוני והאם נראה קונסולות ניידות עם הטכנולוגיה הזו בקרוב.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם היום אבא שלי טס לארצות הברית ואני מתלבט מה להביא - iPOD 80gb או אם למישהו יש המלצה לנגן יותר חזק? בעקרון הייתי שמח לנגן אם כמה שיותר אפשריות וכמה שיותר נוח.. אם יש המלצות בנוסף לאייפוד אני אשמח תודה
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-