גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב אני רציתי לקנות איייפון חדש מחו"ל חיפשתי וחיפשתי ומצאתי 2 אפשרויות הראשונה http://www.good2gomobiles.com/apple-iphone-16gb-unlock16.html והשנייה http://phoneassureltd.com/apple-iphone-1616.html עכשיו הענייו הוא שהשנייה המחיר עוד נראה בהתאם אבל השני המחיר נורא זולזה האייפון האמיתי או חיקוי ואם כן למה כזה זול? למישהו יצא אולי לקנות מהחנות הנ"ל או שמע עליה? תודה אם יש עוד חנויות לקנייה מחו"ל זולות אשמח
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחבר שלי מחו"ל טלפון sony ericsson w810i, שאים עליו עברית. הבנתי שזו לא בעיה לצרוב עברית על הפלאפון, רק צריל ללכת לחנות פרטית שתשים לי עברית ואני אהיה מסודר. הבעיה שנשארתי איתה היא עם שהמקשים הם באנגלית, בלי עברית (תמונה למטה). האם ניתן ללכת לחנות מסויימת שמוכרת מקשים בעברית לדגם הספציפי הזה? תודה גדולה לעוזרים. עוד תמונה:
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, מדובר על טאבלט שנקנה מסלקום לפני כשנה כולל מודם סלולרי. המחיר בזאפ 2580 שימוש: אינטרנט ומעט סרטים לנסיעה ארוכה ברכבת (באר שבע- תל אביב) האם כדאי? לתשובתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ההורים שלי בארה"ב, הם אמורים כבר לקנות לי A3 תוך כמה ימים, רק שעכשיו חבר של אח שלי טוען שיש לו תA3 והוא נהרס הרבה (ככה שזה בעייה לשלוח אותו מחדש לארה"ב כל פעם שיתקנו) ובQ5 תיקנו הכל. עכשיו אין לי ממש מושג מה ההבדלים ביניהם (ובשביל זה אני פותח תדיון הזה..), מישהו יכול להגיד לי מהם? גם שמעתי שעד עכשיו הQ5 מאוד מאכזב ושיש עליו ביקורות רעות, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר אנדרואיד זול. אז התקציב שלי די נמוך (באיזור ה-750), אבל אני גם צריך מכשיר מאוד פשוט. אנדרואיד שהמכשיר יעבוד חלק - בלי תקיעות ובלי לחכות המון זמן בין לחיצה למתי שקורה משהו. עם זאת - השימושים שלי במכשיר ממש דלים, אני רוצה שידע להתמודד עם פייסבוק רץ ברקע ואולי איזה אנגרי בירדס. זהו. דור שלישי (של גולן טלקום) עם כמה שאפשר - שיהיה חסכוני בסוללה מצלמה יכולה להיות זבל רמקול חזק - חובה מעדיף אנדרואיד 4 ולא 2.3 שלא יהיה גדול! הגלקסי 3 עצום בעיניי. אני רוצה משהו בגודל סביר שנכנס לכיס רגיל. אין לי בעיה לקנות מחודש, או מEBAY, אם זה יוזיל עלויות. לא מפחיד אותי לקנות מותגים סיניים אם אנשים כאן בפורום ניסו אותם ויודעים שהם טובים. יש משהו בסגנון? …
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הכי חשוב זה איכות שמע, כל שאר הפונקציות כמו וידאו , עברית ועוד כל מיני דברים זניחים. גודל של 3-4 ג'גיה תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום מחפש סמארטפון במחיר של עד 300-350$, יש לי חבר שיהיה בארה"ב ובהונגריה .. מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? 2800 כולל מיסים יש היום את הנקסוס החדש , שהוא נחשב יותר חזק ויותר זול . אבל המכשיר הזה נראה טוב. ה T מה לגבי עברית? יהיה אפשרי לסדר בו ?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר אנדרואיד מזה שנתיים, אני מנוי בסלקום בחבילת גלישה של 300 מגה (וזה מספיק בהחלט - מטרת החבילה היא בעיקר מיילים), מעולם לא יצא שחרגתי אפילו ב-K אחד, אני מקפיד תמיד לוודא שאני נמצא במסגרת החבילה שכן חריגה ממנה גוררת חשבון של מאות שקלים. שלשום הייתי בשימוש של 148 מגה ומשום מה רוב היום לא היה לי אינטנט במכשיר, חשבתי שיש בסלקום תקלה והתעלמתי מזה, בערב אכן חזר האינטרנט ואיתו הודעה שאני גולש בתעריף מזדמן ושהחשבון עלול להגיע לאלפי שקלים. בדקתי את מצב החשבון שלי וראיתי שאכן יש לי חשבון של 600 ש"ח (שזה רק על הגלישה) ושצרכתי קרוב ל 500 מגה של גלישה. המכשיר שלי במוניטור עדיין מראה 170 מגה וחשבתי לעצמי שיש טעות. התקשרתי לסלקום, הם מתעקשים שהתבצעה גלישה בכמות המצ…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
: 1920*1080 רמת קרינה 0 סוללה מעל 4000 mAh אם יש כזה דבר או דומה לזה אתם מוזמנים להעלות כנראה שאין כזה בארץ מצאתי 4000 mAh אבל רזולוציה נמוכה רמת קרינה אני מחזיק בפלא עם 0.12 שואף ליותר נמוך רזולוציה 1920*1080 ומעלה אם יש תודה רבה רבה רבה לעוזרים אשמח להששתתף בדיון על הנתונים הבאים
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות פלאפון חדש. אני ממש לא בקטע של הHTC וכל הגאדג'טים המגניבים. מבחינתי רצוי שהמכשיר יהיה קודם כל עמיד יחסית, עם מצלמה פשוטה (לצלם דברים יומיומיים),חיי בטריה נורמליים ואם אפשר אז נגן MP3 גם יעזור. חשוב כמובן שיהיה נוח לתפעול ולניווט ולא פלצני ועדיפות כמובן למחיר זול יותר. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
תמיד שיוצא סמארטפון, מצלמה או גאדג'ט חדש שמעניין אותי, הוא היוטיובר הראשון ולרוב היחידי שאני צופה בסקירות המעולות שלו. למה הם מעולות? ובכן, הבחור הצעיר הזה מאוד חכם, רהוט, ואובייקטיבי. תמציתי מאוד ומדבר לעניין, לא הולך סחור סחור. תוסיפו לזה עריכה יפה ונקייה לעין ולאוזן. לא סתם יש לו את הערוץ השני בגודלו ביוטיוב בתחום, עם 3.6 מליון מנויים. אגב, הבחור הזה חובב-אוהד מכשירי אנדרואיד ידוע, אבל עדיין בכל סיקורי מכשירי אפל שהוא עושה, הוא מאוד מאוד אובייקטיבי ונותן קרדיט שצריך.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן לשחזר מהמכשיר הסלולרי N95 8GB הודעת טיוטה שנמחקה בטעות ע"י?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב אי אפשרות לקנות את ה-samsung x820 מסיבות אישיות אז חשבתי לקנות nokia 6230 מה אתם אומרים על המכשיר תודה לכולם eli_Asus .
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לאחר שהפלאפון שלי נפל לאסלה ולקחתי אותו למרכז שירות של אורנג' הם אמרו שמכיוון שאין להם חלפים לדגם הזה יותר הם לא יכולים לקחת אותו לתיקון (לא שצריך חלפים אבל אי אפשר להתווכח איתם על דברים כאלו...). בכל מקרה, הם מציעים לי להחליף ללא תשלום ל nokia 3120c או ל SE G502. אני לא מצליח למצוא מספיק מידע על אף אחד מהם, אבל מהמעט שהצלחתי להסיק הבנתי שה K530i יותר טוב מהם (הצד של השמע הוא הכי קריטי בשבילי) האם זה נכון? ומבין השניים, מהו העדיף יותר בכל מקרה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בעוד כחודש בערך, אתם חושבים שהמחיר ירד בצורה משמעותית לפי ניסיון עבר עם S3 לדוגמה? אני שם לב שהמחיר יורד במעט מיום ליום, כרגע הוא עולה כ- 2814 ב-VMOBILE. מה דעתכם? והיכן הכי משתלם לבצע רכישה של המכשיר? האם יהיה משתלם לרכוש אותו בתשלומים?
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
האם קימת תוכנה שמתקנת עיניים אדומות בצילומים לsymbian הכוונה לתוכנה לסלולר שתתקן את זה ישירות על גבי הנייד ללא צורך של חיבור הנייד למחשב
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
העברתי את ערכות הנושא לפלא וכשאני מנסה להתקין אותם(קיבצי SIS) הפלא רושם לי שזה לא מתאים לגירסה שלי... **אלה ערכות נושא שמיועדות לnokia 5800 -לפחות זה משרשום באתר בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אהלן שמתי לב שהרטט באס 4 שלי מרגיש שונה מכל אס 4 אחר שיצא לי לראות. אני מדבר על הרטט פידבק בזמן שלוחצים על כפתור הBACK לדוגמא.. הוא מרגיש בדיוק כמו שהיה באס 3. קצר וחד כזה בזמן שבאס 4 הוא אמור להרגיש כאילו יש שם איזה "קפיץ משוחרר" שנותן ויברציות דואכות כאלה.. קצת קשה להסביר במילים אבל זה הרעיון בכללי.. קניתי אותו בE-LINE בחיפה לפני שבועיים בערך.. יש לכם מושג? גם לא קיבלתי מטען 2.0A כמו שכולם מקבלים.. רק כבל סנכרון לבן ומטען 0.7A שחור ואיטי. כמו כן כל ההוראות והדפים שהיו בקופסא היו בצרפתית.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
כרגע יש לי LG G2 שבגדול אני מרוצה ממנו אבל אני מחפש להשתדרג. הדרישות שלי הן מסך איכותי בהרבה ומצלמה איכותית בהרבה, כמו כן גם רמקול טוב משמעותית. מצד אחד אני רוצה לקנות נקסוס כי סוף סוף אקבל עדכונים מהירים, ומצד שני אני שוקל אם לחכות ל-LG G5 או גלקסי 7 עם מפרטים הרבה יותר טובים, מה גם שאני חושש שאני רגיל ללחצנים מאחורה ב-G2. מה דעתכם? האם כדאי כרגע לרכוש נקסוס כלשהו או לחכות לדור הבא? אני שמתי עין על 6P אבל הדברים שהפריעו לי בו הם שהוא מגיע עם סנאפ 810 הבעייתי וגם איכות הבנייה שלו, שהבנתי שהוא מתקפל די בקלות. כמובן שתקציב לא מוגבל כרגע... תודה!
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מכשיר אייפון מחברת אורנג׳. הורדתי את האפליקציה של הפייסבוק אך יש לי בעיה קטנה איתה. בכל פעם שהפלאפון ננעל או בכל פעם שברצוני להיכנס לאפליקציה אחרת הצ׳אט של הפייסבוק מתנתק... האם זה יכול להיות שהאפליקציה של הפייסבוק כל כך גרועה או שזה טעות כלשהי שלי? יש אפשרות לסדר את העניין הזה? שאלה נוספת, אם אני אתקין סידיה ואז אעדכן את גירסאת האייפון הסידיה תמחק?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אם אני קונה פלאפון שלא מאורנג' אז אני לא יוכל לגלוש באינטרנט שלו ולא יהיה לי שיחות וידאו בקיצור הוא לא יהיה דור 3... האם זה נכון? למרות שיש לי כרטיס סים דור 3
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
פלאפלון מציעים אוזניית BT חינם לכל מי שמזמין את אחד ממכשירי ה-GSM שלהם דרך האינטרנט. אפשר לבחור אחת מאלו: LG HBM-760 או Motorola H375 איזו עדיפה?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום,הזמנתי IRIVER U10 ,אבל אין אותו במלאי ויש לי אופציה לבחור משהו אחר, חשבתי על 2 אלה מה מהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אחרי לנובו, מגיע תורה של ZTE הסינית להציג סמארטפון חדש אשר דומה באופן מחשיד למכשירי הדגל מבית המפלצת מקופרטינו, עם שבב Snapdragon מתומן ליבות, אנדרואיד לוליפופ ותג מחיר של כ-250 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a8%d7%92%d7%9c-%d7%a9%d7%a7%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%98%d7%a8-%d7%9e%d7%9e%d7%a0%d7%95-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-