גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין לקנות gps בתקציב של 1000 ש"ח התיעצתי עם כמה מחברי ורק יצאתי מבולבל.האחד הציע לי לקנות gps רגיל השני אמר שעדיף לקנות כבר מחשב כף יד משולב gps . איזו מהאופציה עדיפה ואם אפשר גם קישור לקניית המכשיר. תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
האם ניתן לשחזר מהמכשיר הסלולרי N95 8GB הודעת טיוטה שנמחקה בטעות ע"י?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
רוב המעבדות הנורמליות מחליפות מסך ב 300 שקל באותו המקום ואיי דיגטל ב690 שקל ולוקחים למעבדה שלהם שאלות שלי לאנשים מביני עניין ( אני כן ביררתי אצל הטכנאים אבל אני רוצה עוד חוות דעת אובייקטיביות ) - האם ב 300 שקל אני מקבל מסך מקורי או לפחות של מפעל מזוהה עם אפל, או שזה פשוט העתק ממפעל לא קשור - האם צריך להחליף את כל המסך או רק את הזכוכית , ואם מדובר ב6s אז האם העניין של 3d touch הוא משחק תפקיד פה - האם שווה להשקיע בלהחליף אצל אידיגיטול ? - המלצה למקום עדיף בצפון שידוע שעושה את העבודה הכי טובה ,חוץ מאידיגטול תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי את הN73... כמה שאלות: - איך אני פותח אותו, מוציא את המגן מסך כדי שאוכל לנקות את הליכלוכים שנכנסו בפנים, בין המגן למסך עצמו..? - המכשיר איטי ונוטה להיתקע, האם ישנה דרך בה אוכל לעדכן את גרסאת המכשיר בבית?, אמרו לי שזה פותר הרבה בעיות כאלו. - האם כבר יצאה התוכנה של השלט רחוק לסימביאן 9.1? - האם מומלץ להתקין עלי את הME?, מה זה נותן והאם זה ימגר את התקיעות והאיטיות שלו? - האם ישנה איזושהי חנות באינטרנט שמוכרת את ההאוסינג השחור שלו.? (זה ששיך לME). תודה רבה, אליאב Dont Spam Plz Aviko
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מתרבים הדיווחים אודות ה-Meizu 16, מכשיר הדגל השאפתני החדש של היצרנית עם הנוכחות המשמעותית בשוק הישראלי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2448887 צירפתי וידאו לאיך עושים ROOT לסלולר LG G2 יש לי שאלות : 1. לא ברור איך הוא עשה CMD למכשיר 2. נתקעתי בממשק מהמחשב לסלולר 3. לא הבנתי איך תמונה הסלולר הגיע למחשב שלו ? 4. את התוכנה הורדתי לא נתן לי כלום http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2482750
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מכשיר אייפון מחברת אורנג׳. הורדתי את האפליקציה של הפייסבוק אך יש לי בעיה קטנה איתה. בכל פעם שהפלאפון ננעל או בכל פעם שברצוני להיכנס לאפליקציה אחרת הצ׳אט של הפייסבוק מתנתק... האם זה יכול להיות שהאפליקציה של הפייסבוק כל כך גרועה או שזה טעות כלשהי שלי? יש אפשרות לסדר את העניין הזה? שאלה נוספת, אם אני אתקין סידיה ואז אעדכן את גירסאת האייפון הסידיה תמחק?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
מדובר בחנות שגם מתקנת מכשירים . בהתחלה היה לי בעיה ברמקול שמע והחליפו לי לרמקול חדש.לאחר מכן היה בעיה בצבעים כשאני פותח חצי סליידר הצבעים במסך משתבשים ונמחקים .ואכן גם זה סודר וכנראה זה מה שיצר את הבעיה עכשיו שמקשי הניווט לא עובדים רק כשהסלידר פתוח על החצי וזה מוזר. אשמח לקבל יעוץ מה אוכל לעשות .המכשיר נקנה לפני שבוע באחריות של שלושה חודשים ונמאס לי ללכת אליו שוב שיסדר
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
ההורים שלי בארה"ב, הם אמורים כבר לקנות לי A3 תוך כמה ימים, רק שעכשיו חבר של אח שלי טוען שיש לו תA3 והוא נהרס הרבה (ככה שזה בעייה לשלוח אותו מחדש לארה"ב כל פעם שיתקנו) ובQ5 תיקנו הכל. עכשיו אין לי ממש מושג מה ההבדלים ביניהם (ובשביל זה אני פותח תדיון הזה..), מישהו יכול להגיד לי מהם? גם שמעתי שעד עכשיו הQ5 מאוד מאכזב ושיש עליו ביקורות רעות, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
טוב ישלי בעיה, אני קיבלתי את הטלפון מאח שלי והוא לא זוכר תסיסמה של הפאלפון, יש סיסמה לאנשי קשר הודעות תמונות בקיצור להכל!! עכשיו אני לא יודע איך לגלות תסיסמה ואמרו לי שאני יכול לעשות לו פירמות כאילו להתקין תתוכנה של הפאלפון מחדש. יש מישהוא שיכול לעזור לי בנושא הזה?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות לנגן מפי 3 בתקציב הנ"ל בשביל לעשות ספורט וסתם שימוש יומיומי לפחות 1gb זיכרון ואיכות שמיעה טובה + (כמובן בהתאם לתקציב) תודה מראש. אלכס.
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
העברתי לאייפוד שירים (לא לתוך ה-itunes אלא לתוכו כדיסק קשיח) במטרה להעביר אותם למחשב אחר. כשהתחלתי להעביר למחשב השני מופיעה לי השגיאה: cannot copy... ...: data error (cyclic redundacy check) מה עושים עם זה?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
-
לגבי מהירות mbps ניקח לדוגמא את הוט מובייל כי היא יותר רלוונטית כלפיי .. הנתונים : החברה תספק 42Mbps מהירות עד 3 GB ולאחר מכן תואט ל512 kbps וב tethering - 64kbps אני רוצה להבין מה זה אומר MBPS ? megabyte per second או מגה ביט ( מה שדומה לשיטת החישוב של ספקיות אינטרנט ואז מהירות הורדה יוצאת לי בערך 5 מגה לשנייה ) אם זאת השיטה אז יוצא שאני מוריד אחרי 3GB במהירות של 64 קילו לשנייה וכמודם סלולרי 8 קילו לשנייה זה נשמע לי איטי ביותר וקצת מוגזם אפשר להסביר לי בבקשה איך הולך כל הקטע הזה?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הי, לא מזמן התחלתי את השירות הצבאי שלי והולכות להיות לי נסיעות של לפחות שעה כל יום לכל כיוון, לכן אני מחפש Mp3/Mp4 שישרת אותי טוב במהלך הנסיעות האלה. בעיקרון התקציב לא כל כך משנה כל עוד המכשיר יתאים לי. אני לא חושב שאני אצטרך הרבה מקום איכסון, אוסף המוזיקה שלי לא גדול במיוחד, אבל אולי אני אצטרך מקום בשביל קצת סרטים או סדרות (כמה שוקלת סדרה ממוצעת בפורמט של נגנים כאלה?). עוד משהו שיכול להיות די נחמד ולפעמים אפילו חשוב לי זה גלישה באינטרנט באמצעות Wifi, ורדיו יהיה ממש נחמד. בעיקרון חשבתי על ה- Ipod Touch אבל החיסרון העיקרי שלו הוא שאין בו רדיו,אבל זה לא מאוד קריטי. (אולי יש אפשרות להוסיף לו רדיו איכשהו?) מקווה שהייתי ברור מספיק (אני חצי ישן פה) ותודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי נוקיה 5800 שרכשתי מאורנג',הבנתי שיש לו יכולות gps אני אשמח לקבל הסבר עם איזו תוכנה הכי טוב לעבוד איך מתקינים וכו' כי אני די חדש בנושא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי מכשיר GALAXY I7500. בחבילה שלי עם גולן טלקום יש לי גלישה ללא הגבלה אם אני מחבר את הגלקסי למחשב אני יכול לגלוש דרך הסמארטפון? והאם צריך איזה שהוא דרייבר או תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה בנגן - הוא לא מציג לי שירים בתפריט. כשאני מחבר למחשב, אני רואה שהם קיימים על הנגן, אבל בתפריט של הנגן השירים/אומנים לא מופיעים בתפריט. בנוסף, אם אני מוחק שירים מהנגן, הנגן עדיין מציג לי אותם בתפריט. יש לציין ששלשום המכשיר עבד בסדר גמור, והבעיה התגלתה רק עכשיו בלי שום פגיעה במכשיר או משהו כזה. ועוד דבר.. יש לי את הגרסה המאוד ישנה של הפירמוור (משהו כמו לפני חצי שנה) ומאז לא עידכנתי בכלל... האם יכול להיות שזה כתוצאה מכך? או שעידכון יוכל לפתור את הבעיה? כי לא נראה לי שיש כאן משהו דפוק בחומרה של המכשיר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
האפליקציה החדשה של ענקית הטכנולוגיה תביא את פלטפורמת הוידאו הגדולה מכולן גם לצרכנים שאין להם גישה קבועה לחבילת גלישה סלולרית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
...אבל יותר טובה. אחותי רוצה להחליף את ה iPhone SE שלה במכשיר אנרואיד יש לה חנות וירטואלית והסטטיסטיקה שלה מראה שרוב הלקוחות שלה משתמשים במכשיר iPhone היא מעדיפה מכשיר אנדרואיד, אבל חשוב לה איכות התמונה ואיך הן ייראו ללקוחות שלה. לפני מה שמספרים לי השוואת מצלמות מסובכת אפילו יותר מהפרמטרים שמפרסמים (focal length וכו' למיטב זכרוני). באייפון SE, המצלמה האחורית היא 12 מגהפיקסל, f/2.2, 29mm, 1.22micro-meters, PDAF אז העדיפות הראשונה היא שמה שהיא תצלם ייראה כמה שיותר דומה למה שמישהו עם אייפון יראה כשהוא מצלם בעצמו. אני לא מבין בתחום, אבל אני מניח שרזולוציה גבוהה יותר לא תזיק. אני יודע שבאנדרואיד אפשר תמיד …
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הענקית מקוריאה משיקה צמד סמארטפונים חדשים עבור סדרת ה-Galaxy J הפופולרית שלה, כולל הופעת אורח מפתיעה בגזרת שבבי העיבוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אבא שלי מחפש מכשיר GPS לקראת טיסה לאירופה, ואין לי (ובטח לו) שום מושג בתחום, וגם לא זמן ללמוד. הוא מחפש מכשיר עם מסך גדול ככל האפשר (לא חייבים להגזים אם זה הופך את המכשיר למסורבל מדי), אני לא בטוח עד כמה משתמשים במסכי מגע - אבל אם זה עוזר אז שיהיה גם, ובעיקר ממשק הפעלה נוח ככל האפשר - הכי חשוב כי אבא שלי ואלקטרוניקה לא הולכים טוב ביחד. אני יודע שמצחיק לנסח את זה ככה, אבל התקציב לא ממש משנה. אני מחפש המלצה טובה לצרכים הללו, לא צריך להתפרע, אבל גם לא להתאמץ לחסוך אם נראה שהמכשיר הוא בדיוק מה שאני מחפש. תודה רבה על העזרה, ערן
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הנגן IAUDIO G3 רק מספר שאלות: 1. האם דגם האוזניות המתקבל הינו אכן סנהייזר MX500 כמו שפורסם פה? http://hwzone.co.il:80/reviews/iaudio_flash/3/ 2. איזה אוזניות כדאי לי לרכוש עד 150 ש"ח?. חשוב אוזניות כפתור שלא יפלו מהאוזן במהלך ריצה, ואיכותיות כמובן.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
עזרה בבחירת אוזניות !!!(בפנים הרשימה) Koss PortaPro Sennheiser PX100 Sennheiser CX300 AKG - K26P AKG - K24P זהו אלה הדגמים שאני מתלבט בניהם
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום. מה שחשוב לי זה זמן סוללה ארוך, אמינות (שלא ישבר מכל מכה קטנה ושלא יפסיק לפעול אחרי שנה) ואיכות שמע טובה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-