גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שבמכשיר אין רכיב של IR אז רציתי לדעת אם אפשר להוסיף. אני זוכר שב2010 היו מוכרים רכיב זהה לאייפון בשביל להפוך אותו לשלט. אני רוצה לדעת עם אני יקנה IR to 3.5 (שקע האוזניות) אז הוא יעבוד עם watch ON של סמסונג (הורדה דרך APK למכשיר מן הסתם). נראה ככה יש לכם רעיון לפתרון יותר טוב? בין היתר הייתי רוצה לדעת אילו עוד חסרונות יש למכשיר הזה ואלו מהם אפשר לפתור.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן IRIVER 10S ויש לי בו עברית והיא מופיעה הפוך? איך ניתן לסדר זאת? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי כולם, אני מחפש פלאפון חדש כי שלי התקלקל אחרי כמה שנים של שימוש :-\ . קראתי קצת על כמה טלפונים וה HTC One V התאים לי מבחינת מפרט ומחיר. 1. מה דעתכם על המכשיר? 2. מצאתי אותו באמאזון ב 1250 שקלים. האם במחיר הזה יש מכשיר אחר שכדאי לי לקנות? (כמובן שאפשר גם להציע מכשיר טוב יותר במחיר זול יותר). 3. האם למכשיר הזה מומלץ לקנות כיסוי / מגן מסך? אם כן אז על איזה אתם ממליצים. תודה מראש. נ.ב אם אני עובר על חוק כלשהו (בדקתי ואני לא חושב שאני עובר) בבקשה תעירו לי ואני אערוך
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חרשתי בכל האתר ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שמתי לב שאורנג' התחילו למכור את הME.. זה באמת עם הפאנל השחור והסקסי הזה? לדעתכם אפשר יהיה לקנות מהם?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש ברשותי טאבלט Archos 70 internet tablet הבעיה שלי היא כזאת: הסוללה הנוכחית שלי נהרסה, והזמנתי סוללה חדשה מebay. עכשיו, הסוללה הנוכחית מולחמת עם 3 חוטים ללוח(אדום, שחור, ולבן), ובסוללה החדשה יש רק שני חוטים(אדום ושחור). מה תפקידו של החוט הלבן? הכרחי לחבר אותו גם?תודה גדולה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מדובר בחנות שגם מתקנת מכשירים . בהתחלה היה לי בעיה ברמקול שמע והחליפו לי לרמקול חדש.לאחר מכן היה בעיה בצבעים כשאני פותח חצי סליידר הצבעים במסך משתבשים ונמחקים .ואכן גם זה סודר וכנראה זה מה שיצר את הבעיה עכשיו שמקשי הניווט לא עובדים רק כשהסלידר פתוח על החצי וזה מוזר. אשמח לקבל יעוץ מה אוכל לעשות .המכשיר נקנה לפני שבוע באחריות של שלושה חודשים ונמאס לי ללכת אליו שוב שיסדר
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
מישהו יודע אם צריך לצאת בזמן הקרוב PSP2 כי אני מעוניין לקנות PSP ... בזמן הקרוב אני מתכוון 3חודשים... תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלפון סלולרי E325 עם מצלמה מובנית.צילמתי מספר תמונות שלא ניתן לשמור על כרטיס זיכרון,רק על הזיכרון של המצלמה,בנוסף לא ניתן להעביר את התמונות למחשב. התקנתי את התוכנה של מוטורולה,מתקבלת תשובה על שגיאה. התקשרתי למוטורולה ושם צחקו ממני "כאילו איזה פרייר" המכשיר עלה לי בסביבות 700 ש"ח, לטענת החברה ממוטורולה לא ניתן בשום אופן לשמור תמונות בכרטיס זכרון. שאלתי היא האם מישהו מכיר תוכנה חינמית שתאפשר לשמור את התמונות בכרטיס הזכרון ולהעביר למחשב כמו כל טלפון נורמלי.אגב המכשיר אצלי כבר למעלה משנתיים.יצויין כי שירים כן ניתן לשמור בכרטיס הזכרון תודה לכל המשיבים וחג פסח שמח שימי71
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
שלום. אנחנו במשפחה מנויים בפלאפון ואנחנו רוצים להחליף מכשירים (ומעדיפים לעבור חברה). אני בעיקרון חושב ללכת על N85/96(תלוי בחבילה שיצעו לנו)... עכשיו רציתי לדעת איזה מכישר של סוני אריקסון ברמה של המכישרים האלה? ד"א: סלקום/אורנג'?
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום התחדשתי באייפון אני צריך להתקין עליו תוכנות מסוימות שיתנו לי אפשרויות שחסרות באייפון (כמו הספר טלפונים בסים ושעון מעורר וכו..)אבל אני לא יודע איך מתקינים שמעתי שיש תוכנה בשם Installer שדרכה מתקינים את הכל היא חינמית? אם כן איך אני יכול להשיג אותה? אני ישמח לעזרה תודה! ואני מקווה שהדיון הזה לא אסור או משהו פשוט אין לי מושג אם זה חוקי או לא
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הדלפת מחירי ה-Xiaomi 12 וה-Xiaomi 12 Pro המיועדים במערב מבהירה לנו כי היצרנית הסינית הגדולה השלימה את המהפך שלה לחברת סופר פרימיום שאינה חוששת לגבות סכומים דומים או גבוהים יותר מאלו של המתחרות מחוץ לסיןלכתבה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכולם, אולי מי שהוא נתקל בסיטואציה, אני רוצה להזמין טלפון מאמזון של גרמניה לפריז, אבל האם אני יכול לקבל החזר מס בצרפת, על מה שהוא שקניתי בגרמניה, אני יודע שכל האירופה מקושרת, אבל האם גם בהחזרי מס ? תודה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
המחירים של Galaxy s7 Edge רק בישראל לא שמעו על המחיר החדש ראו : http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S7-Edge-SM-G935F-32GB-Factory-GSM-Unlocked-12MP-Smartphone-/322104163841?var=&hash=item4afee77e01:m:mpYswH3bVAe4RduiHNQ0A1w ב- ש"ח EBAY 2170 אותו דגם בישראל 3659 ש"ח http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7768843&came=2729&gclid=CjwKEAjwiru9BRDwyKmR08L3iS0SJABN8T4vuyTs5aLLlmoMcnCJNL9vXxOCwsGQ7_PJ-U5p6_8whRoC21jw_wcB שימו לב אותו דגם מדוייק כמו בישראל Edge SM-G935F 32GB
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
כמו שאפשר באנדרואיד? ובכלל - אפשר להתעסק עם הסימביאן הזאת?
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב אי אפשרות לקנות את ה-samsung x820 מסיבות אישיות אז חשבתי לקנות nokia 6230 מה אתם אומרים על המכשיר תודה לכולם eli_Asus .
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מישהו מכיר סוללות של e cell שיש להזמנה ב ebay? http://www.ebay.com/itm/190759359279?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 אני רוצה כזו לxperia sola השאלה אם הם טובות ואמינות והקיבולת שלהם אמיתית?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, חברה של אימא שלי שולחת לי מתנה לארץ מארה"ב, והיא ביקשה שאני יגיד לה מה אני רוצה. התלבטתי, די הרבה, והחלטתי שהגיע הזמן להחליף את הU10 512MB שלי, כי הנפח כבר ממש מגביל אותי. כרגע שמתי עין על אייריבר קליקס מהדור השני, שנקרא גם U20, בגירסת ה2 ג'יגה (די והותר בשבילי)... רציתי לדעת, אפשר למצוא אותו בארה"ב? כי בארץ אני לא מוצא אותו כבר, חוץ מהמבצע שהיה לפני חודש או חודשיים בבאג, והוא נגמר... ואם כן, באיזה מחיר בדולרים? עוד שאלה קטנה, לגבי המסך שלו, הוא יותר טוב ממה שיש בU10? קראתי משהו על איזה מסך בטכנולוגיה חדשה...
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הבכירה חוטפת את המקום השני בשוק הסמארטפונים מידיה של אפל בפעם הראשונה, והתוכניות להמשך כוללות גם חלום של נצחון על סמסונג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מפעיל waze פעמים קורה לי באמצע נסיעה שפתאום התוכנה משתבשת ואז האייקון של הwaze מהבהב-אין קליטה,האם האנטנה של הs3 כזאת דפוקה?כי באייפון של אחי זה לא קורה,או שאולי בגלל בעיות אינטרנט?(רימון).
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
רכשתי סמארטפון אינפינטי אורנג ואני לא מצליח להוריד תמונה מהגלריה להיות תמונת נושא ב ווטאס אפ או ב וייבר כל פעם שאני מנסה להוריד יש הודעה נסה מאוחר יותר ב ווטאס אפ ו בוייבר יש הודעה המראה שיש בעיה בחיתוך התמונה תודה על עזרה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כרגע יש לי LG G2 שבגדול אני מרוצה ממנו אבל אני מחפש להשתדרג. הדרישות שלי הן מסך איכותי בהרבה ומצלמה איכותית בהרבה, כמו כן גם רמקול טוב משמעותית. מצד אחד אני רוצה לקנות נקסוס כי סוף סוף אקבל עדכונים מהירים, ומצד שני אני שוקל אם לחכות ל-LG G5 או גלקסי 7 עם מפרטים הרבה יותר טובים, מה גם שאני חושש שאני רגיל ללחצנים מאחורה ב-G2. מה דעתכם? האם כדאי כרגע לרכוש נקסוס כלשהו או לחכות לדור הבא? אני שמתי עין על 6P אבל הדברים שהפריעו לי בו הם שהוא מגיע עם סנאפ 810 הבעייתי וגם איכות הבנייה שלו, שהבנתי שהוא מתקפל די בקלות. כמובן שתקציב לא מוגבל כרגע... תודה!
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן טוב עמיד לא ג'נרי . לא מעניין אותי וידאו .. אך ורק הצליל ושיחזיק הרבה זמן מבחינת הסוללה. עד 600 ש"ח בלי חריגות 4GB לפחות . תודה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-