גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מכשיר TY TN . הותקן עליו תוכנת Push email של emoze. אך הוא לא דוחף אלא רק על ידי פתיחת האייקון הוא מקבל דואר - אך לא בצורה אוטומטית . למי יש פיתרון תודה . . שאלה שניה כיצד אני מגדיר במכשיר את נושא של גלישה / איטרנט אך ורק דרך WI FI .ולא דרך ספק הסלולר - אורנג'
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן טוב עמיד לא ג'נרי . לא מעניין אותי וידאו .. אך ורק הצליל ושיחזיק הרבה זמן מבחינת הסוללה. עד 600 ש"ח בלי חריגות 4GB לפחות . תודה
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מדובר בחנות שגם מתקנת מכשירים . בהתחלה היה לי בעיה ברמקול שמע והחליפו לי לרמקול חדש.לאחר מכן היה בעיה בצבעים כשאני פותח חצי סליידר הצבעים במסך משתבשים ונמחקים .ואכן גם זה סודר וכנראה זה מה שיצר את הבעיה עכשיו שמקשי הניווט לא עובדים רק כשהסלידר פתוח על החצי וזה מוזר. אשמח לקבל יעוץ מה אוכל לעשות .המכשיר נקנה לפני שבוע באחריות של שלושה חודשים ונמאס לי ללכת אליו שוב שיסדר
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי באתר של באג דיוטי פרי שיש שם את הMP3 הנ"ל במחיר הזה המחיר ל16 ג'יגה הוא זול במיוחד מה שמעלה קצת שאלות אם זה נגן שאמור לשרוד יותר משנה ואם הוא בכלל איכותי? אחרי הכל sandisk זו חברה טובה.. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על הנגן וכמה שיותר מהר מכיוון שאני טס בימים הקרובים. תודה רבה מראש והמשך יום טוב!
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שני המכשירים מאוד טובים באמת שאין לי מושג מה לקחת. לגבי המחירים זאת לא הבעיה אלה רק נטו המכשיר עצמו. מה יותר מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הפלאפונים של נוקיה מצויינים העיצוב יפה המצלמה מצויינת המערכת ממש זורמת אבל למה אין אפליקציות? למה מייקרוסופט לא מזרימה מיליונים למפתחים שיוציאו גם להם אפליקציות? זה מתסכל יש NOKIA LUMIA 520 ב 860 שקל אבל נכון לעכשיו וינדוס פון ממש חדלת אפליקציות! איך היגיוני שהמערכת קיימת כבר שנה +- שלא לדבר שלפני זה היה את ה וינדוס 7.5 באותו ממשק ועדין אין אפליקציות באסה
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
האם משהו יודע כיצד אוכל במכשיר שנקנה במזרח להכניס אפשרות לראות עברית? על המכשיר עצמו אפשר לראות עברית אינדונזית סינית תילנדית וכו'אבל עברית לא! תודה
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, אולי מי שהוא נתקל בסיטואציה, אני רוצה להזמין טלפון מאמזון של גרמניה לפריז, אבל האם אני יכול לקבל החזר מס בצרפת, על מה שהוא שקניתי בגרמניה, אני יודע שכל האירופה מקושרת, אבל האם גם בהחזרי מס ? תודה
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כמה עולה לי לתקן בחנות מסך סדוק של אייפון עריכה: איפה יהיה הכי זול לטפל בו?
-
אני עושה לפעמים הליכה אני מחפש אפליקציה עם לווין שיוציין מה המרחק שהלכתי כמה זמן אני הולך בפועל כמה קלוריות שרפתי חפשתי ומצאתי המון אבל אני לא יודע מה כדי, חשבתי אולי שיש כאן מישהו שמשתמש באפליקציה כזאת, או מכיר אחת כאזת.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות לאבא שלי נגן MP3 במתנה. לאחר חיפושים והשוואות החלטתי על הנגן של sandisk, אבל כשבאתי לקנות אותו גיליתי שהוא מסדר את הקבצים רק לפי תווית ה- ID3 ואינו יכול לסדר את הקבצים על פי שם הקובץ (ואינו מתייחס גם לספריות). השאלה שלי היא אם יש נגן טוב (הכוונה מ"בית טוב") שמסדר את הקבצים על פי השם והתיקייה, ולא על פי ה- ID3. תודה.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הבנתי שבמכשיר אין רכיב של IR אז רציתי לדעת אם אפשר להוסיף. אני זוכר שב2010 היו מוכרים רכיב זהה לאייפון בשביל להפוך אותו לשלט. אני רוצה לדעת עם אני יקנה IR to 3.5 (שקע האוזניות) אז הוא יעבוד עם watch ON של סמסונג (הורדה דרך APK למכשיר מן הסתם). נראה ככה יש לכם רעיון לפתרון יותר טוב? בין היתר הייתי רוצה לדעת אילו עוד חסרונות יש למכשיר הזה ואלו מהם אפשר לפתור.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הסמארטפון שמוכר במערב בתור ה-Mi 9T Pro זוכה לגרסה משופרת עם נפחים גדולים במיוחד של זכרון ואחסון לכתבה
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין במכשיר שייתן מענה לצרכים הבאים: 1) אינטרנט אלחוטי עם תמיכה בפלאש לצורך גלישה ביוטיוב 2)מצלמה סבירה , כל אחת עם 5 מגה פיקסל תענה לדרישה 3)חיבור אוזניות 3.5 שכמו שהבנתי נמצא בכל מכשיר כמעט 4)רמת קרינה סבירה. הקנייה תעשה בחנות פרטית. דבר שמדאיג אותי, הוא עניין האחריות, שלפי מה שהבנתי לא תקיפה ברגע שמתחילים לשחק עם המכשיר. לא שיש לי צורך בהתקנות כלשהן, אבל ארצה כמובן עברית במכשיר וראיתי שכל חברה לוקחת המון כסף על ההתקנה הפשוטה הזאת. התקציב בעקרון בין 1500 עד ל2200 שקלים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מתרבים הדיווחים אודות ה-Meizu 16, מכשיר הדגל השאפתני החדש של היצרנית עם הנוכחות המשמעותית בשוק הישראלי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב שאורנג' התחילו למכור את הME.. זה באמת עם הפאנל השחור והסקסי הזה? לדעתכם אפשר יהיה לקנות מהם?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, יש לי פלאפון סאמסונג E250 והיום הוא נפל לי לחול ומאז הסליידר שלו ממש קשה, ושפותחים וסגורים יש רעש כזה של חול.. יש דרך לתקן את זה בלי ללכת לסלקום? ואם אני הולך לסלקום הם לוקחים לי על זה כסף?
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
במחיר של הN95, שווה לקנות N95? תנו גם לדגם של ה8GB וגם לשני או שעדיף פלאפון אחר? גם מבחינת רמת הקרינה. אפשר למצוא טבלה בCNET (הגעתי דרך חיפוש בגוגל, cell phone radiation chart). איזה GPS מומלץ לקנות? אין הגבלה על תקציב, רק צריך שיכלול את התוכנה הכי יעילה (אמרו לי שiGo כרגע הכי מומלצת) ושיחס עלות/ביצוע יהיה טוב. לא צריך שיהיה חלק ממחשב כף יד, יהיה נחמד אם זה ינגן מוזיקה.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות טאבלט לאבא שלי: 1. תמיכה בעברית 2. 3G (מאוד רצוי אבל לא חובה) 3. אפשרות להרחבה 4. 9-10 אינץ' אשמח להמלצות וגם המלצות איפה לקנות.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
העברתי לאייפוד שירים (לא לתוך ה-itunes אלא לתוכו כדיסק קשיח) במטרה להעביר אותם למחשב אחר. כשהתחלתי להעביר למחשב השני מופיעה לי השגיאה: cannot copy... ...: data error (cyclic redundacy check) מה עושים עם זה?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן נגן IAUDIO U3, ואני לא מרוצה מאיך שהוא נשמע.. לדעתי הצלילים לא מספיק מדויקים והרבה פשוט הולך לאיבוד. אני מחפשת משהו יותר טוב. האם נגני הדיסקשיח נותנים ביצועים טובים יותר מנגני הפלאש מבחינת איכות השמע? אני שוקלת את ה H10 של אייריבר, מכיוון שאין לי צורך בנפח גדול, והבנתי שהוא מגיע גם בנפח של 6GB. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
Xiaomi משיקה סמארטפון חדש וזול במיוחד שינסה להמשיך את הצלחתו הכבירה של ה-Redmi 4A לכתבה
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר הדגל Nokia 9 היה אחד המבטיחים ביותר אך מסתמן כמאכזב מכולם - ולצד בעיות מערך המצלמות המיוחד גם סורק טביעות האצבע שלו הופך כעת למושא לעג לכתבה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
תמיד שיוצא סמארטפון, מצלמה או גאדג'ט חדש שמעניין אותי, הוא היוטיובר הראשון ולרוב היחידי שאני צופה בסקירות המעולות שלו. למה הם מעולות? ובכן, הבחור הצעיר הזה מאוד חכם, רהוט, ואובייקטיבי. תמציתי מאוד ומדבר לעניין, לא הולך סחור סחור. תוסיפו לזה עריכה יפה ונקייה לעין ולאוזן. לא סתם יש לו את הערוץ השני בגודלו ביוטיוב בתחום, עם 3.6 מליון מנויים. אגב, הבחור הזה חובב-אוהד מכשירי אנדרואיד ידוע, אבל עדיין בכל סיקורי מכשירי אפל שהוא עושה, הוא מאוד מאוד אובייקטיבי ונותן קרדיט שצריך.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-