עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3 ואוזניות עד 400 שקל לשניהם. מכיוון שעיקר השימוש יהיה ריצות אני צריך נגן עם תפס ליד/קליפס ואוזניות שיושבות טוב על האוזן. חשבתי על הSansa Clip 2GB בגלל הקליפס והאיכות הטובה ועל Sennheiser CX300 בגלל שהן יושבות טוב באוזן עם האטמים ולפי מה שהבנתי יש להן גם איכות מצויינת. הבחירה שלי טובה או שיש לכם משהו יותר יעיל וטוב להציע בגדר המחיר שלי?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by igor gumush,

היי אני רוצה לקנות לחבר נגן כזה לרכב הבעיה רק שלא ראיתי את זה אצל אף אחד , אז לא יודע עד כמה טוב זה עובד יש מישהו שניסה את הדבר הזה ? http://www.e-usb.co.il/products/227446 אשמח לדעת על איכות ועל אורך חיים תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Pika007,

שלום ושבוע טוב לכולם מסתבר שלאבא שלי יש כרגע עובד שעומד לחזור מארה"ב, ואני בדיוק צריך נגן MP3. התקציב בכותרת. דרישות- -איכות שמע מעל לכל. אוזניות כבר בדרך מאיביי, אז לא לדאוג לגבי זה. -לא חייב להיות פצפון, אבל לא גודל מוגזם. -נפח 4 ג'יגה ומעלה (גם 2 אפשרי, אבל שתהיה סיבה מוצדקת למה נפח קטן במחיר כזה) -רצוי שיהיה Line in -כדאי שידע לנגן קליפים, לא חובה. -זמן סוללה -חובה- מעל 20 שעות (גם 20 מתקבל כמובן) -לא אייפוד. אני לא מתכוון לשלם יותר בשביל לקבל פחות, במחיר של אייפוד נאנו בד"כ מקבלים נגנים פי 3 יותר טובים עם פי 3 יותר נפח. אפשר לחרוג טיפה עם המחיר, אבל רק אם שווה את זה. מועדף ממקום שאפשר לקנות בו ישירות (וול מארט, JR, B&H, סירקט סיטי, וכדומה) תודה מראש ל…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי, אני בארצות הברית עכשיו ורוצה לחזור עם נגן MP3. אני מחפש המלצה לאחד שיכול להציג שמות של שירית בעברית. מעבר לזה אם תהייה לו אפשרות לחיבור אוזניות אל חוטיות זה יהיה בונוס ענק. ממה שאני רואה הנגנים של סמסונג נראים ממש חמודים, מישהו יודע משהו על התמיכה שלהם בהצגת שמות שירים בעברית? התקצב הוא בין 100 ל-300 דולר. תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

עדיין קיים יצור כזה? אני "רואה" רק Ipodים כאלה... וכל הנגנים המבוססים זיכרון פלאש נורא יקרים יחסית לכמות האחסון שהם מציעים...

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by Sven,

לפני מספר ימים ה- Cowon i7 האהוב שלי חדל מלעבוד, אני חושב שזו בעיה עם הסוללה שלו או עם המגעים לסוללה כי כשניסיתי להדליק אותו הסוללה פתאום התרוקנה והוא סירב להטען בשום מצב. כרגע אני בצבא אז אין לי יותר מדי מה לעשות עם זה, מה גם שיש לי את הנגן מעל שנה אז אני בספק אם עדיין קיימת עליו אחריות. אני מאד מרוצה מהנגן אבל ממה שראיתי בזאפ הוא נמכר רק בחנות אחת ובמחיר הפקר (הרבה יותר יקר ממה שקניתי את שלי). על כן, אני רוצה לקנות נגן שלא ירד ברמתו מה- i7. הבנתי שיש נגן חדש יותר כדוגמתו, ה- i9, שתומך ביותר פורמטים ויש לו הגברה קצת טובה יותר.. אבל זמן סוללה נחות. מה שחשוב לי בנגן זה בעצם שלושת הקטגוריות האלה - הגברה, תמיכה נרחבת בפורמטים שונים (כגון FLAC) וזמן סוללה. התקציב שלי נכון לעכ…

7. Started by Animor,

אהלן, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן MP3 לפעילות ספורטיבית: 1. קומפקטי ונוח לנשיאה. 2. תמיכה בעברית. 3. רדיו FM עם קליטה טובה. 4. פשטות הפעלה (מיועד לאימא שלי). 5. 2-4GB עשיתי חיפוש בפורום וראיתי הרבה המלצות על ה-salsa clip, אבל בביקורות נטען שהרדיו שלו לא משהו, אז אני לא רוצה ללכת עליו. בנוסף, איך האוזניות שהנגנים מגיעים אתם? האם כדאי להשקיע גם באוזניות איכותיות, או שהאיכות מספקת למישהו שאינו אודיופיל? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by gjook,

שלום , אני מחפש נגן שיהיה איכותי , עמיד , סאונד טוב ואם יהיה בו גם ווידאו זה יכול להיות נחמד , מדובר על נפח של נניח 8 ג'יגה, ושיהיה מבוסס זיכרון פלאש. חשבתי על הנגן Sandisk Sansa Fuze 8GB. שעולה 380 ש"ח. http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=8417 דבר ראשון אשמח לשמוע עם הוא ממולץ או שיש משהו עדיף. מה שכן ראיתי שצריך להוריד לו עידכון לעיברית , ולפי מה שאני זוכר מהסאנסה שיש לאחותי הe260 אם אני לא טועה , אז העידכון ביעקר עשה נזק למכשיר , השאלה אם גם בפיוז העידכון עושה צרות , או שאפשר לסמוך עליו..? [br]פורסם בתאריך: 9.12.2009 בשעה 23:13:51 מישהו?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by cold fire,

לא התמזל מזלי וכל נגני הסנסה e250 נגמרו בksp (ועוד ב480 ש"ח...זיל הזול) אני צריך נגן די מהר כי לגנרי נשבר הכפתור של הווליום אני רוצה נגן עם 1GB לפחות איכותי ובעל רדיו(ואפשרות להקלטה), בנוגע לmp4 ושאר הקישקושים ממש לא מעניין אותי. יש אולי דגמים של iaudio או סנסה אחרים? אני יכול לקנות רק בירושלים... תודה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by cold fire,

חבר שלי רוצה לקנות mp3 (היה לו נגן מעפן-גנרי) שיהיה כמה שיותר איכותי ובעל קיבולת של לפחות 2GB הוא חשב בכיוון של e250 או נגן של kingston http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2991292&refid=6 תודה על התגובות

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by doronz,

שלום רב, אבקש את עזרתכם בקניית נגן MP3. הנגן מיועד בעיקר לריצה ולכן עליו להיות קל משקל. על הנגן להכיל מסך לבחירת השירים. היה לי בעבר IPOD SHUFFLE ואני מחפש נגן שלא ירד ממנו באיכות הקול, עוצמת השמע וזמן הסוללה. אין לי צורך בסרטוני וידאו. נכון לעכשיו בחנתי את האפשרויות: ipod nano 8GB 4th generation sandisk sansa e-250 האם המתחרים של ה IPOD כדוגמת ה sandisk sansa נותנים את אותה רמת ביצועים הנדרשת? תודה.

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by bluemail,

מחפש 1 רק לשמיעת מוזיקה לא צריך תמונות או וידאו

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by ComputerExpert,

אני מתלבט בין 2: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716354 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739503 אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם ומה עדיף. אם יש לכם המלצה לנגן MP3 טוב יותר עם נפח דומה ובמחיר דומה, אשמח לדעת. (: תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 3d7,

האם קיים נגן MP3 קטן מימדים עם מיני סאב-וופר? אני מעוניין בהמלצה לנגן MP3/MP4 עם רמקולים סטריאופוניים מאוד חזקים (רצוי 2.1), סוללה נטענת שמספיקה להרבה שעות של האזנה למוסיקה (רצוי מעל 20 שעות בלי הטענה), זיכרון פלאש בנפח של 16GB ומעלה, ותמיכה בשירים עם שמות בעברית. התקציב לא מוגבל בגבולות ההיגיון (רצוי לא יותר מאלף ש"ח, אבל אפשר לחרוג).

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by moony123,

היי. צריכה לקנות נגן. כנראה 2GB. לא ממש משנה. הנקודה היא שאני רוצה אחד עם ספיקר ששווה משהו . יש המלצות ? ספיקר מובנה זה טוב ? או נחשב גרוע ועדיף לקנות ספיקר שמתחבר לנגן בנפרד? ואם כן איזה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  16. Started by lior46,

איזה נגן מומלץ למחיר של עד 650 שח.הכי חשובה לי היא האיכות של הסאונד

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by Freemee,

שלום, אני מחפש נגן MP3 פשוט (בלי משחקים וכאלה - העיקר מוזיקה). אז מהניסיון שלי עם SANSA FUZE שהוא סביר מבחינתי, חשבתי ללכת על עוד אחד. עכשיו מגיע הקטע, הנגן הזה בא בגדלים של 2GB, 4GB, 8GB. ה2GB מאוד זול אבל הוא לא מספיק נפח. עכשיו הבנתי שאפשר להרחיב את הזכרון שלו על ידי כרטיס microsd. אז אם אני לוקח נגן של 2GB ומוסיף לו כרטיס של 16GB זה יוצא לי 18GB במחיר כולל של 270 ש"ח. לעומת זאת נגן רגיל של 8GB עולה 300 ש"ח (מחירים הכי זולים בזאפ). אם כך, מה הוא בעצם החסרון בלקחת עם כרטיס הרחבה או שאין חסרון? למה בכלל ללכת על הדגם של 8GB.. מה אתם אומרים עדיף יותר? האם יכולות להיות בעיות עם כרטיס הרחבה? ד"א, אם יש לכם נגן שווה ערך במחיר דומה אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, במכרז של עיתון "כלכלה - ידיעות אחרונות" על נגן MP3 דגם NW-E002FB של סוני, הגיעה למקום ראשון החנות "שלמה סטור" עם מחיר של 300 ש"ח (כולל משלוח). אפשר לראות את הפרטים כאן: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=3878&CatCode=456. אני לא מבין גדול בתחום, אבל בדיוק חשבתי לקנות נגן, אז אשמח לשמוע מה דעתכם. אולי יש דגם עדיף במחיר הזה ? תודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by Holography,

500-550 שקל גג. חשבתי על ה-Meizu M3 8gb או iRiver E100 2GB +4\8GB MEMORY CARD חשוב לי בעיקר שהחיי סוללה יהיו טובים, ושהנגן לא יהיה עדין במיוחד, הוא מיועד לריצות ואימונים. ראיתי את ה-iRiver במציאות והוא נראה מאוד שביר לא יודע למה. והפריע לי גם העובדה שכל הזמן צריך לבחור כל הזמן בן internal memory ל-external memory. שמעתי שצריך לצאת firmwire שיסדר את זה..יש חדש תחת השמש? רב תודות.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by artyom,

זהו נגן משתלם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=12210&PHPSESSID=accc28f6a39459d86650852a0603a561

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  21. שלום, ברצוני לרכוש נגן בתחום מחיר של 1000 שקלים, עם תנודות מעלה ומטה. מה אני מחפש: - איכות שמע - מעל הכל - תפריט נוח, מעבר קל בין אלבומים, כמות שירים גדולה וכו'. - מומלץ מסך מגע אך לא חובה. - שלא יהיה בומבסטי (מבחינת ממדים) מדי ועם זאת שלא יהיה קטן מדי, במיוחד בעובי. - משקל, לא קריטי. שמעתי רק דברים טובים על המוצרים של cowon, אך אני לא בקיא בדגמים ולא סומך על cnet. תודה לכולם ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by coolmeen,

חברה אני צריך נגן איכותי בתקציב של 900-1000 שקל, הכי חשוב לי איכות סאונד כל השאר לא משנה בכלל. נפח הזיכרון הוא בין 2-4 ג'יגה תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by bluemail,

יש המלצות ???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. חבר שלי רוצה לקנות נגן MP3/MP4 בארה"ב. אלה הדרישות שלו: - איכות סאונד טובה , אוזניות טובות יחסית. הוא מתלבט אם לקחת נגן בנפח של 30 GB או קצת פחות באיזור ה- 4GB (כרגע יש לו 2 GB שירים במחשב) בינתיים, הוא חשב על שני הנגנים האלו של Creative : http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15306 zen v plus 4giga http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14331 zen vision m 30 giga הם הכי טובים למחיר או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by AcidBurn10,

שלום חברים !! אני מחפש לקנות נגן mp3/mp4 .. משהו כמו זה http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=3445666844&Cat2Cat1ID=3607&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he נגן של סילבר-ליין MP5 603 אני יודע ש-MP5 זה סתם גימיק שיווק או מה שזה לא יהיה.. אני מחפש נגן יותר איכותי מסילבר ליין , כי לפי מה שהבנתי הנגנים של סילבר ליין "לא משהו". התקציב כמו שרשמתי 400-450 ש"ח . יש המלצות?? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.