גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי אפשרות להביא GPS מדגם G351 ב500 שקל רציתי לדעת אם הוא שוואה לי לקנות אותו? חיפשתי קצת עליו ולא מצאתי עליו ביקורות טובות או רעות אז יש למשהו מידע עליו? שיכול לשתף אותי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי דגם e260 עד אתמול כנראה שלא ידעתי את זה כי ניסתי להוריד עדכון שפה בשביל שזה יוכל לקרוא עברית.. בקיצור הורדתי עדכון לדגם אחר.. ומאז המכשיר לא מגיב.. אלא אם כן מטעינים אותו.. *לפני שכולכם קופצים עם התשובה למכשיר יש בטריה מלאה כי הוא הוטען לפני יומיים הטענה מלאה.. וחוץ מזה גם כשאין לו בטריה הוא נדלק ואז מופיעה הודעה שאין בטריה ואזה ואז הוא נכבה.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום, לפלאפון צריך שיהיה Wi-Fi ומסך גדול ונוח לקריאת ספרים (כנראה בפורמט PDF) עם עדיפות למסך מגע. תודה רבה לכל המגיבים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני הולך היום לאורנג' לשדרג תוכנית ולרכוש מכשיר חדש רציתי לדעת איזה מכשיר הייתם ממליצים אני ממש לא רוצה את הNOKIA N93 וכאלה שממש מאיטים. אבל מצד שני אני מעוניין במכשיר התומך ב WIFI וגלישה סוללרית (עד כמה שאפשר) איזה מכשירים ישנם בשבילי? תודה נ.ב. Navigator 6210 שנראה נחמד. אבל אני ממש מעוניין בניסיון אישי שלכם תודה
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המכשיר הזה? האם שווה לקנות אותו בארץ או בחו"ל בKSP ראיתי אותו 1280
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני כבר שנים רוצה טלפון חדש, אבל אני מניח שקמצנות מסויימת עצרה מבעדי (אז חייל, היום סטודנט). חקרתי במכל מיני אתרים באינטרנט, השוויתי מחירים, הסתכלתי על קטעי וידאו על הממשקים השונים ברחבי יוטיוב, ואני לא יודע מה להחליט... בכל מקרה, התכונות שאני מחפש עושות לי רושם שהולך להיות לי יקר, אבל אני רוצה להגביל את עצמי עד 2800ש"ח, וכבר עכשיו אני אומר שלא חובה צג-מגע, למרות שזו בהחלט תוספת נחמדה (במידה והיא עובדת טוב ולא מקרטעת, כמו בחלק מהסרטונים שראיתי). התכונות לפי סדר החשיבות: נגן MP3 (לא משנה אם זה בא עם 8 ג'יגה או שאפשר להוסיף, העיקר שזה יתמוך במספיק מקום למוסיקה) חיבור WIFI לגלישה באינטרנט (זה גם מקל על החיבור למחשב שלי) משחקים (ופה אני מניח שיש יתרון לנוקיה ולמערכת ההפעלה של…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את אחד הפלאפונים הבאים בחינם ואני לא יודע מה הכי כדאי לי: SE: k530i k660i k800i c702 W760i W880i W910i Nokia: E65 6120 6500s E51 6210 Navigator E65 N76
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ישנו דגם שראיתי באינטרנט GPS דגם 351 Glileo עם מסך 3.5" שבא עם תוכנה לניווט עירוני של GPS2GO ... העסקה היא 500 שקלים במקום 1000 והשאלה האם היא משתלמת שכן הדגם אינו מוכר לי לעומת חברות גדולות כמו mio ו- Assus ...?? עזרה... ???
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב כף יד של IPAQ, ואני רוצה לבדוק איזו גרסה של Windows Mobile מותקנת עליו. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לנגן. חשוב לי שתיהיה איכות מוזיקה גבוהה וממשק נוח, גם איכות ווידאו טובה חשובה לי. כמה שיותר GB יותר טוב, אבל לא להתפשר על שאר הדברים. חשבתי על הCowon D2 אבל אם זו באמת האופציה הכי טובה? עד 900 ש''ח. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האם כדאי ללכת על הנגן הזה? באיזה נפח כדאי? חשבתי על ה16 גיגה כי יש לי כרגע 1600 שקל. מאוד מאוד מאוד חשובה לי איכות המוסיקה. האם הרמה שלו לא יורדת מנגנים אחרים של apple? מה ההבדל בין הגירסה הראשונה לבין השניה ואיך אני יודע שאני אכן קונה את 2? האם יש איזה סימן על הקופסא? תודה רבה רבה ומצטער מראש על עומס השאלות!
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי חבר בארה"ב כרגע {ניו יורק ) מישהו יודע איפה או ממי ניתן לקנות אייפון 3g בלי כל החרא הזה של ההתחיבות במחיר סבבה ??????
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל, במה ה5800 יותר טוב מהאייפון והN95 (אם בכלל)? ואפשר מפרט מדויק של ה5800? יהיה אפשר להתקין על ה5800 דברים כמו N-GAGE (ראיתי משחק ביוטוב שדומה למשחק מכוניות הזה של הN-GAGE, משהו דומה לפחות)? יהיה אפשר להתקין על ה5800 GPS? יהיה אפשר להתקין על ה5800 דברים כמו שיש לאייפון (אימולטורים של GBA וכו')? יש תאריך יציאה מדויק של ה5800 באירופה (בעיקר גרמניה)\ארה"ב, או שעדיין ידוע שהוא יצא רק חודש הבא? ושאלה אחרונה והכי חשובה, אם קונים בחו"ל כל מה שצריך זה לשים SIM של הארץ? או שיש חסימה כלשהי? אני יודע שעל רוב השאלות אי אפשר ממש לענות, אבל גם השערות יתקבלו בברכה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי COWON D2 [מן הסתם] והורדתי אליו הרבה מאוד דיסקים בפורמט FLAC וכמוכן הורדתי דיסק של BERLIOZ מסדרת ה-50 של PHILIPS שמוקלט בפורמט 96KHZ 24 BIT מיוחד, אבל הורדתי את זה למחשב כ-FLAC רגיל [44.1KHZ 16BIT] וכשהעליתי את זה לנגן, כל פעם שאני מנסה לנגן את זה הנגן פשוט נתקע. הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לכבה אותו... יש מספיק מקום ריק ככה שזו אינה הסיבה... כמוכן אני מחקתי את האלבום והעליתי אותו חזרה מספר פעמים ובכל זאת אין הבדל =\ אשמח לקבל פיתרון / תשובה לבעיה.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי את הקריאטיב זן 4GB לאחר שהיה לי בעבר את הזן מיקרו. בישן הייתי מבצע DRAG AND DROP פשוט דרך EXPLORER של ווינדוס,בחדש אני מנסה לבצע את הDRAG לתיקיית ה- MUSIC וכל פעם אני נתקל בהודעה של "הנגן התנתק או לא מחובר" או משהו בסגנון והנגן עצמו מחובר בסדר גמור. מדובר על חלונות XP,ודרך סנכרון של מדיה פלייר הוא מעביר בסדר גמור. האם אני מפספס פה משהו?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל הצעות למכשירים פשוטים ואמינים. אין צורך בפיצ'רים למיניהם ועדיף לא דור 3 (אם כי אפשרי). חשוב שהמכשיר יהיה נוח לשימוש ושהטקסט יהיה ברור. חשבתי על המכשירים 3120 קלאסיק ו- 3500 קלאסיק של נוקיה. אשמח לעוד הצעות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני לא מתכוון ללכלוך ולסימנים של טביעות אצבע, לא מפריע לי לנקות כל חמש דקות. השאלה שלי היא האם זה הורס את הנגן אם אני אשתמש באצבע? או האם זה יכול לגרום ללכלוך שלא ירד? נ.ב אשמח לעצה איך כדאי לנקות את המסך של ה-D2. בתודה אלעד
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
אז ככה הייתי בסין וקניתי נגן MP3 דמוי IPOD שמונה ג'יגה. התוכנה שבMP3 תומכת עברית והיא אותה התוכנה שקיימת בנגנים שנמכרים בארץ.. הבעיה היא שהתוכנה דפוקה ועושה לי ריסטרטים לנגן שאני מנסה להכנס לספריית שירים. חיפשתי בגוגל את התוכנה וכל הזמן הגעתי לאתרים סיניים מה שלא ממש עוזר לי.. משהו אולי מכיר את התוכנה ויודע מאיפה אפשר להוריד אותה? זה מה שמופיעה לי בFIRMWARE VERSION שבנגן: ACI_V3.5.37 DX85001 CM70038 אין לי הרבה תקווה אבל אולי משהו פה יציל אותי....תודה
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
נתתי אותו אתמול לחבר שלי כדי שיגבה דברים לפני פירמוט אחרי שהוא העביר והכל הנגן סרב להתחבר למחשב ככונן אבל לא סרב להיטען מUSB כשניסיתי להדליק הוא לא נדלק ורק הנורה האדומה הבהבה והנגן עשה רעשים של טיקים לעומת זאת, כשניסיתי להדליק על HOLD הוא דווקא ידע להציג יפה HOLD שמתי אותו להיטען בלילה מהUSB קמת בבוקר וניסיתי להדליק, הכל טוב ויפה אבל כשאני מכבה הוא שוב עושה רעש של "טיק" יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב, אבקש את עזרתכם בקניית נגן MP3. הנגן מיועד בעיקר לריצה ולכן עליו להיות קל משקל. על הנגן להכיל מסך לבחירת השירים. היה לי בעבר IPOD SHUFFLE ואני מחפש נגן שלא ירד ממנו באיכות הקול, עוצמת השמע וזמן הסוללה. אין לי צורך בסרטוני וידאו. נכון לעכשיו בחנתי את האפשרויות: ipod nano 8GB 4th generation sandisk sansa e-250 האם המתחרים של ה IPOD כדוגמת ה sandisk sansa נותנים את אותה רמת ביצועים הנדרשת? תודה.
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
קניתי אתמול GPS של QUE דגם NQ430 הGPS מגיע בלי מטען ביתי אלה רק עם USB למחשב ומטען רכב לי זה לא עוזר כי אני עם אופנוע וכתוב שבפעם ראשונה חשוב להטעין עם המטען הביתי (DC) נסיתי להטעין כל הלילה עם ה USB של המחשב אבל לא עזר בקושי מילא חצי מהבטריה בקיצור אני מחפש מטען עם אפשרות חיבור USB בעל הנתונים הבאים AC/DC Adapter Input AC 110~240V Output DC +5V, 1.5A, via USB תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב מגיע יום ההולדת שלי (בעוד שבוע וקצת יותר נכון), והחלטתי שאני זקוק לפלאפון חדש. בעיקרון, הדברים שאני הכי זקוק להם: - מוזיקה: איכות של 64 פולי ומעלה, לא מתפשר. רמקולים חזקים, כמה שיותר, ועדיף מאוד סטראו (2 רמקולים). - מצלמה: 3.2MP לפחות. - זמן סוללה: סוללה שתחזיק נגינה רצופה של 12-14 שעות לפחות. - גודל מסך: מסך כמה שיותר גדול (לצורך גלישה באינטרנט בעיקר), מינימום 2.4". - מערכת הפעלה שיהיה ניתן להתקין עליה ישומים דוגמת Opera Mini. אין צורך לזיכרון פנימי או מה שלא יהיה, אעדיף לקנות כרטיסי זיכרון. אופציות- N85 (ברגע שהמחיר יירד), N82, N79, אולי גם את ה-C902.
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל... גרסת 30 GB... יש לי אפשרות להשיג 605 Archos יד שניה במצב טוב ב 800 שקל, כדאי ללכת על זה? איך הסוללות שלהם? תודה!
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-