עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אשמח לקבל עזרתכם לאפלקציה שציינתי שאפשר לצלם צילום פנורמה וניתן לקבל 2 אפשרויות ראיה או בתמונה או בוידאו היתה פעם אפלקציה שנקראה view2pano אני לא מצליח למצוא אותה או משהוא דומה מצפה מאד לקבל עזרה ממישהוא

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  2. Started by vitaly87,

שלום לכולם . אני מנסה לנתח קובץ xml. יש לי שגיאה מוזרה בשורה הזאת: saxParser.parse(url.openStream(),handler); השגיאה שלי היא: org.apache.harmony.xml.ExpatParser$ParseException: At line 1, column 87: not well-formed (invalid token) [pre]האפלקציה היא לאנדרואיד. קובץ xml הוא מגיע מurl כאשר יש גישה לאינטרנט ואין בxml &. תודה [/pre]

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. Started by itayky,

שלום חברים, אני רוצה לקחת אתר ולהכניס את המידע במופיע בו לאפליקצית אנדרואיד לאתר הזה יש דף כניסה בו מכניסים שם משתמש סיסמא ות.ז לאחר מכן נכנסים לאתר ושם נמצא המידע שאני רוצה לדלות איך עושים את זה באנדרואיד כלומר איך מתיבות edittext אני יכול להזין לאתר את הפרטים ולקבל דף אינטרנט הכוונה שלי היא למשל לקחת את האתר של בנק הפועלים ולעשות לו אפליקציה שמראה את העובר ושב אני יודע שעושים את זה עם רובוט שקורא את הHTML ומחפש תבניות אבל אני לא יודע באילו מחלקות להשתמש זקוק לעזרה תודה מראש! איתי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by arielman22,

שלום רציתי לשמוע חוות דעת על המכשיר Novogo S800: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815701 אני יכול להביא אותו ב 570 (כולל iGO MORE 7) מה דעתכם על המכשיר ביחס למחיר, האם הוא מספק את הסחורה? אם לא אשמח לשמוע על מכשירים מומלצים אחרים בטווח מחירים זה תודה מראש לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Alexkmr,

חפשתי וחפשתי באיביי ולא מצאתי

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  6. היי שלום, האם לדעתכם המחיר של גלקסי 2 ירד עקב יציאתו של ה-3 היום, או שזה הולך לקחת עוד הרבה זמן? כיום תג המחיר שלו עומד על 2400, וזה נראה לי יחסית יקר לפלאפון שנמצא כל כך הרבה זמן בסביבה. השאלה היא אם המחיר בקרוב עומד לרדת משמעותית, כלומר עדיף לחכות או שזה הולך לקחת זמן. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי אייפד 3 שקניתי בארה"ב והיום קיבלתי כרטיס סים עם חבילת גלישה בשבילו. הכנסתי את הסים ואחרי שהוא כתב NO SERVICE, בדקתי את ההגדרות APN וראיתי שהיה מוגדר לו APN:sphone אז שיניתי את זה לinternetg וגם זה לא עזר.... מישהו? ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. שלום אני רוצה לקנות פלאפון חדש ויש לי תקציב של 900 שקלים... חשוב לי שהמכשיר יאפשר לי גלישה באינטרנט ובעל מסך בינוניי...(יש לי חבילת גלישה ללא הגבלה אז רוצה לנצל את זה..) ויספק לי את הצרכים הבסיסיים כמו מוסיקה מצלמה וכו'... ראיתי שממליצים על SAMSUNG GIO... זקוק לחוות דעת ועוד המלצות...תודה !

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  9. יש לי Nokia E71, והתקנתי עליו Google Maps שגם יודע למצוא אותי, מה שנחמד. יש בעיה קצת מעצבנת עם זה שהעברית הפוכה, אבל לא נורא. בשביל התמצאות כללית זה עדיין כלי לא רע בכלל. השאלה היא - איך הוא יודע איפה אני? כל אפשרויות הGPS במכשיר שלי מבוטלות, וWAZE למשל לא מצליח למצוא אותי, אז השאלה פשוטה: איך גוגל מפס יודע?!#

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. אז... כמו שכתבתי, יש לי אפשרות לקנות או בהונג קונג, או בטאיוואן או בסין (ביג'ינג). אני מתלבט בין ה-S3 ל-OneX, אבל זה שאלה אחרת. למישהו יש ניסיון עם הנושא? איפה אפשר להשוות מחירים, איפה לקנות, מה לקחת וכו'? יש הבדלי מחיר גדולים בין המדינות?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Shoko,

כבר הרבה זמן אני חושב על להחליף את המכשיר שלי. הבקשות שלי הן : - אנדרואיד - מצלמה סבירה - אינטרנט - מוזיקה - יש לי בעיה עם כל המכשירים החדשים שיש להם מסכי ענק... המקסימום שלי הוא באזור ה- 4.3in (כמו ה- S2) התקציב הוא עד 500$ (למרות שלא סגור על זה) מביאים לי מארה"ב. חשבתי על : galaxy s2 - שאני חושב לרדת ממנו כי הוא ישן והוא לא מקבל אפילו ICS htc one s / one v אשמח לשמוע על המכשירים הללו \ אחרים שעונים לדרישות... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  12. יש בזה חוט ירוק ואדום מלופפים יחד על חוט לבן עוד חוט אדום בנפרד ועוד חוט ירוק בנפרד ו2 חוטי נחושת כל אחד בנפרד. קניתי את הבננה השאלה היא איפה אני מחר למה. יש על הבננה 3 מקומות שאפשר להלחים אליהם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, ההתלבטות שלי היא בין שני המכשירים של ASUS: הראשון - TF300 והשני TF201. הדומה: המעבד - Nvidia Tegra 3 Quad Core מערכת הפעלה - אנדרואיד רזלוציית מסך - 1280X800 זיכרון - 1GB אחסון - 32GB Flash מצלמה - קדמית 1.2 מגה-פיקסל ואחורית 8 מגה פיקסל השונה: משקל - TF201 יותר קל ב 52 גרם מסך - מה ההבדל בין שני סוגי המסכים? האם ההבדל משמעותי? TF201 - 10.1’’ WXGA LED Backlight IPS TF300 - 10.1’’ LED Super IPS קישוריות - האם יש הבדל משמעותי בטכנולוגיה של הבלוטוס ומה זה EDR? TF201 - WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth v2.1 + EDR TF300 - WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה - TF201 בעל 10 שעות עבודה לעומת ה12 שעות עבודה של הTF300 - האם זה הבדל משמעותי בפועל? באתר של באג (משם לקחתי את הנתונים לTF…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Symbore,

המספרים הסידוריים שלי: 352749019842216 352749019988266 מחיפוש ברשת לא מצאתי אתרים שעושעם את זה הדגם שלי האם שירות לקוחות יוכל לעזור לי בזה?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  15. אני רוצה לנייד את שני המכשירים שבכותרת מרשת פלאפון לרשת הוטמובייל. בדקתי באתר של פלאפון, שמהם רכשנו את המכשירים, ושם רשום ששניהם תואמים את התדרים 850/2100 HSDPA. לפי זה שניהם כן תומכים ברשת הוטמובייל לפי הבנתי הקטנה, אבל ליתר ביטחון רציתי לשאול אתכם כאן ולוודא את הדבר לפני שאני עובר. עוד שאלה, להזמין את הסימים מהוט מובייל דרך האינטרנט או שיש אפשרות לפנות למרכז שירות שלהם בשביל פעולה מהירה יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shalito,

אבא שלי מחפש טאבלט שיהיה עם מצלמה טובה, הוא נגר והוא עושה מטבחים וזה אז הוא רוצה בעקרון לצלם ולשמור הכל, שיהיה טוב ולא יקר מידי....... אין לי מושג בטאבלטים אז אשמח אם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. מתי אמורים לצאת הטאבלטים החדשים של סמסונג ? (10.1" ) אני לא מצליח למצוא

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  18. שלום לכולם עוד שבועיים אני יורד לאילת ורציתי לקנות בבאג אילת או בקיי אס פי ,מכשיר סמסונג אס 2. הסיבות הם חיסכון של המע"מ , פריסה של תשלומים וצבע לבן ללא תוספת מחיר. השאלה האם החנויות האלה אמינות במכירה של מכשירים סלולארים? תודה שחר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by liiight,

התקנתי DARK KNIGHT 4.0 על הSGS שלי ואני לא יכול להוריד GOOGLE GOGGLES מטעמי תאימות. זה אכן הגבלה של התכנה או שמשהו ספציפית עם הרום שלי?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  20. Started by yossihaz1,

קניתי samsung galaxy young והתקנתי לו כרטיס זיכרון של 8 ג'גה הבעיה שאני מקבל הודעה בפלאפון internal phone storage getting low ואח"כ phone memory is full שאני בודק יש בזיכרון הטלפון 2 מגה ואילו בכרטיס זיכרון נשאר 6 גיגה השאלה שלי איך אני יכול להגדיר כברירת מחדל שכל ההורדות, אפליקציות, תמונות ועוד יישמר ישר לתוך כרטיס הזיכרון? והשאלה הנוספת היא איך יודע מה להעביר והיכן זה נמצא מהטלפון לכרטיס הזיכרון?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  21. אבא שלי לקוח עסקי ויש לו 3 קווים, החשבונית שלנו מגיעה ל500 ש"ח, אנחנו לא משלמים על מכשירים, הבעיה היא שהוא עשה חבילה עסקית לפני פחות משנה. מישהו יודע האם עדיין יש התחייבות וקנסות? אני זוכר שזה היה 8% מהממוצע של החשבוניות כפול כמות החודשים שנשאר לתוכנית, ואז שמעתי שזה מוגבל רק לחצי שנה. ואז שמעתי שביטלו את זה לגמריי, האם אני מחוייב לתוכנית או לחברה? מישהו יכול לחדד את כל הבלבול הזה? אנחנו מאוד רוצים לעבור לגולן. תודה לכל העונים , מרט.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by felakat,

היי, בגלל שלא בא לי להשקיע עכשיו יותר מ3000 ש"ח על סמארטפון, הטלפון הזה צד את עיניי. מההשוואות שראיתי ברשת הוא לא נופל בהרבה מסמארטפונים יקרים בהרבה (HTC ONE X, SGS3) ובכלל הביקורות עליו די טובים. האם מישהו מכיר את איכות הבניה של החברה/השתמש במכשירים של החברה/שמע על הסמארטפון הזה ויכול לחוות דיעה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yuvalm2,

אני מחפש לקנות מכשיר שיאפשר לי להשתמש בסלולרי לטובת הטלפון הביתי. ביתר פירוט, אני חושב על מכשיר שאחבר אליו את הסלולרי שלי / את כרטיס הסים שלי, ויתחבר לשקע הטלפון בבית שלי, ויאפשר לכל הטלפונים בבית שלי לקבל ולהוציא שיחות דרך ה-SIM. אני חושב (לא בטוח עדיין) שמכשיר כזה נקרא gsm gateway. מישהו משתמש בדבר כזה, ויודע לתת המלצות?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  24. Started by yarin153,

אני מעוניין לסיים את העסקה עם פלאפון ולעבור לאחת החברות הללו שמעתי שהוט מובייל אומנם לא כותבים באתר אבל אני חייב לדבר 500 דק' כדי לקבל את החבילה של ה89 שקל האם זה נכון ? אם כן האם הדבר דומה גם אצל גולן טלקום ?? למרות שאני ישאל את הסוכנת בטלפון אני מעדיף לשאול גם צרכנים במידה וינסו "לערבב" אותי חח תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. מאיזה אני משיג FIRMWARE מקורי של סמסונג\אורנג' הכי חדש? אני צריך לדגם Samsung S8300 בגדול יש לי של סלקום "S8300JIIE1" מצאתי את זה בנוסף:S8300XXJA1 שזה "הכי חדש" אבל אני לא יודע אם יש עברית ואם זה יעבוד. רעיונות? בגדול אני רוצה את הכי חדש, בלי כל "הזבל" של סלקום בפלאפון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים