גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי, מחפש מעבדה זולה ו\או אמינה לתיקון נקסוס 4 בתל אביב. עדיפות לצפון תל אביב\רמת אביב. תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר פלאג- אין להפעלה / כיבוי LED ה"פלאש" של מכשיר? אני לא מצליח למצוא משהו כזה. בעיקרון, אני שוקל לכתוב פלאגין בעצמי (לאנדרויד ואייפון) אבל אם כבר קיים משהו כזה אז למה להסתבך....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. דרוש מכשיר סמארטפון עד 1000 שקלים שימושים: מצלמה בעלת תאורה, נח לגלישה באינטרנט, כמה שפחות תקיעות (כמה שיותר חויית שימוש חלקה) WIFI. המכשיר כמובן אנדרואיד, עדיפות למכשיר פריץ ו"עדכין" בקלות. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קניתי באיביי סמרטפון LG G4 32GB H815 חדש באריזה מקורית, ואני מעוניין לדעת כמה אני אשלם במכס + מע"מ אם קניתי אותו במחיר של 1700 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אפל מבקשת מכולם "להתאסף במעגל" סביבה בקמפוס העתידני שבנתה - וברשת כבר הופיעו להן תמונות ראשונות של מכשירי ה-iPhone XS ודור ה-Apple Watch הרביעי שבדרך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מחפש נגן MP3 ללא הגבלת מחיר , לפעילות ספורטיבית כגון ריצה , אופנים וכו'. הדרישות : 1. שיהיה יחסית בעל משקל נמוך 2. איכות סאונד ברמה גבוהה (דגש על באס) 3. אין צורך בתמונות , מסך גדול , וכו' אם זה מתלווה בלית ברירה אז אפשרי 4. שיהיה עמיד במים (זיעה) אני עכשיו עם ה Creative ZVP 2GB מאוד מרוצה , אבל האיכות סאונד והחוזק של הסאונד באוזניות מאוד מאכזב , האוזניות איכותיות(לפחות לכאלו שמיועדות לפעילות ספורטיבית) , נסיתי המון המון אוזניות גם כאלו ב500 שקלים כגון: Altec UHP 303 SENNHEISER LX90 SENNHEISER PMX70 SENNHEISER MX200 ועוד רבים ואחרים , אוזניות ברמה דיי גבוהה אבל הסאונד פשוט חלש לי באוזן , אני מחפש נגן בעל עצימות שמע גבוהה שאיך נגדיר את זה "תקרע לי את האוזניים" ח…
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
העתיד של מערכת חלונות עשוי להיות במכשירים קומפקטיים ומתקפלים עם מסכים כפולים - מבית מיקרוסופט עצמה וגם מבית שותפותיה הגדולות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://space-balloon.net/live/?utm_source=twitter&utm_medium=timeline&utm_campaign=tw_live
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי מכשירי אקספריה של סוני אריקסון X1 + X8 הבעיה היא שבX1 יש מערכת חלונות 6.5 בעברית שבא פועלת אפליקציית המשיבון iSecretary, אבל כשאני מעביר את הכרטיס זיכרון 8GB של סנדיסק למכשיר X8 עם מערכת הפעלה אנרואיד אני רק שומע את ההודעות דרך הנגן של הX8 והמשיבון לא פועל וviber וסקייפ כן פועלים. הורדתי את אפליקציית סקייפ של חלונות 6.5 מהאתר של מיקורוסופט לכרטיס זיכרון אבל סוני אריקסון מודיע לי שהאפליקצייה לא חוקית. מה אני יעשה כדי גם לדבר בחינם וגם לא לצלצל בתשלום כדי לקבל הודעות קוליות מהמשיבון?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19140 והאם יש טאבלט משתלם יותר ומתקדם יותר ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הם אמרו לי בגלל שהוא עשה כל כך הרבה בעיות הפסיקו למכור אותו במרכז שירות הטלפוני כי הוא גורם להרבה אנשים בעיות והוא אמר לי שהם מחכים לN95 שיגיע עוד חודש +- והם ישווקו אותו..
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אין להם אותו? ואם אין למישהו יש מושג מתיי הם יבואו אותו אני דרך דינמיקה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
מזה 6 שנים אני משתמש בנוקיה 6131 ואני ממש מרוצה ממנו ומאיכות הספיקר שלו בשיחה. הטלפון החל להשתגע בזמן האחרון וחשבתי להחליף למשהו אחר שיש לו ספיקר מעולה. רציתי לקנות את אותו הטלפון אך כל מה שמוכרים בארץ הוא מחודש ואני לא יודע אם כדאי להסתכן. חשבתי בינתיים כבר להחליף לסוני אריקסון אקספריה אס ולעשות ניתוק זיקה באורנג' אך ממה שקראתי איכות הספיקר שלו לא משהו ואני גם לא חובב של מסכי מגע וגם אני לא מוצא שום עניין באפליקציות וכל מה שמציע סמארטפון. אני מעדיף טלפון אמין עם מקשים גדולים ונוחים אך אם קיים טלפון עם מסך מגע שיש לו ספיקר מעולה ולא פחות מזה אני אולי אתפשר. השימושים שלי הם רק שיחות (לא חשובים הדברים הבאים: איכות מצלמה, נגן MP3,תמיכה ביישומים ואפליקציות. אך שוב במידה ויהיה…
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
סלולארי חכם מחו"ל (ייבוא אישי) עם אפשרות תמיכה מלאה בעברית עד 1500 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
הסוללה שלי בשלבי גסיסה ואני רוצה לקנות חדשה , יש יצרן של סוללות חלופיות שניתן לסמוך עליו ?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
היום אחרי כמה חודשים שלא נגעתי באייפוד שלי החלטתי לשים עליו כמה שירים (הוא היה ריק לפני) , אז שמתי עליו דרך האייטונס והכל היה סבבה שמה ושהדלקתי אותו לא היו שמה שום שירים והוא נשאר ריק, למרות שבהגדרות-> אודות רשום שהוא לא ריק ויש עליו מידע. מה לעשות?? ניסיתי לעשות איפוס דרך האייפוד עצמו וזה עדין נשאר ריק. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
-
שלום, אני נוסע ב16 באוגוסט ואני רוצה לרכוש לפני הנסיעה טאבלט. את המכשיר אני מזמין מEBAY עם משלוח מהיר. במידה ועוצרים את המכשיר במכס, המכשיר בטוח יגיע לנתב"ג?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר להכניס לSANSA E250 סרט.. ואז להקרין אותו על הטלויזיה? עם קול והכל? השאלה עיקרית היא יענו אם יש כבל ודאו מיוחד שמתחבר לטלויזיה? מה שניראה לי שאי אפשר לעשות עם הנגן הזה.. עם איזה נגנים כן אפשר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
השיקול העיקרי הוא כמובן המחיר. אני מתעניין במודל sony prs t1. המחיר שלו בארץ הוא כ-1300 ש"ח. באיביי הוא עולה 135$+40$. שזה 700 ש"ח מקסימום + מע"מ = 812 ש"ח. יש עוד מס שפספסתי? מישהו התנסה בהזמנה כזו? וגם, האם יתכן מימוש אחריות בארץ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום, אני בעליו של iriver h320 ישן וטוב עם 20 ג'יגה, בואו נגיד שבשנה האחרונה זה לא כ"כ מספיק לי ואני רוצה נגן חדש עם הרבה יותר שטח איחסון. הבנתי בזה פעם הרבהיותר אבל עזבתי את זה מאז שקניתי את שלי לפני כ4 שנים... אשמח להצעות עד כ250 דולר בארה"ב, חשוב לי מאוד נוחות השימוש ואיחסון השירים , אני יודע שכבר השוק שלהם לא מפותח כמו שהיה פעם, אבל זה מה יש.. תודה רבה וחג שמייח!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני זקוק לצילום וידיאו רציף באיכות גבוהה למשך מספר שעות . מצלמות דיגיטליות לא מסריטות יותר מחצי שעה או 4GB ,הנמוך מבינהם. מצלמות וידיאו יעודיות , יקרות ,פגיעות מסורבלות וגדולות מדיי. סמארטפונים כנ"ל . לכן חשבתי על מצלמת action לצרכים שהם לא מקצועיים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
פאבלט ה-V20 של LG זוכה לביקורת פושרות, וגם נתקל בבעיות בלתי צפויות בשל חיפוי זכוכית עדין מדי בחלקו האחורי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחר אני הולך לקנות פלאפון של נוקיה N85 יד 2 שנרכש מרשת אורנג'. הפלאפון פתוח אך ורק לאורנג' ואילו אני שייך לחברת סלקום. האם מישהו יכול לומר לי כיצד אני יכול לפתוח את המכשיר לסים פרי או לסלקום?
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
היי, חשוב לי לקנות פלאפון שיאפשר תמונות ברמה גבוהה ביותר, לצורך עריכה ותחרויות. יחד עם זאת מחיר שפוי. האם קיים דבר כזה? בנוסף, אשמח לחוו"ד על המכשירים הבאים: Huawei P20 Pro Apple iPhone X Google Pixel 2 מי המכשירים עדיף? האם הייתם ממליצים על סמארטפון אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-