עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שיטת המיתוג הבלתי רגילה של נוקיה ממשיכה להסתבך עם דגם ביניים טרי שהוצג עבור השוק הטאיוואני, בתור הקדמה להשקה בינלאומית לכתבה

2. Started by CyberBot,

משהו שאני גם יוכל להשים בזווית שאפשר לצלם (מעין ghetto go pro)

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. סדרות ה-Redmi Note 9 וה-Mi Note 10 מוסיפות לתפוח עם סוללות ענקיות ומחירים מלהיבים לכתבה

4. Huawei מציגה שני מכשירי ביניים מרשימים עם סוללות בקיבולת גבוהה ותגי מחיר תחרותיים במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/huawei-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-honor-4x-%d7%95%d7%91%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a4%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94-6/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. מכשירים חכמים עם מסכים מתקפלים כבר הפכו לדבר שבשגרה במחוזותינו - אבל יש עוד יישומים מלהיבים לטכנולוגיה שמקווים לבצע את הקפיצה משלב הקונספט אל השלב המעשי בעתיד הקרובלכתבה

6. מכשירים חכמים חדשים של היצרנית הסינית המפורסמת שואפים להיות הזולים ביותר עד היום עם תמיכה בטכנולוגיות סלולר של הדור החדש לכתבה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  7. מתגעגעים לטאבלטים וסמארטפונים מבית הענקית מרדמונד? בעוד כחודשיים אנחנו אמורים לראות קאמבק גדול עבור כל המותגים לכתבה: http://hwzone.co.il/מתקפת-המכשירים-החכמים-הגדולה-של-מיקרו/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. משחקים מעידן ה-Xbox המקורי בדרכם לדור החדש, ואולי גם למחשבים האישיים - ואיתם גם בקר המשחק המקורי והמאסיבי שקיבל את הכינוי Duke לכתבה

9. כמה מהמשחקים המשובחים ביותר שנוצרו בעשור ובמילניום הקודם זכו לחיים חדשים - וזמינים עבורכם במרחק לחיצת כפתור במכשיר החכם האישי לכתבה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yosside,

נתבקשתי להכין עבודה באנגלית (עבודת project) והנושא שבחרתי הוא מכשירים סלולארים פרק בעבודה שלי נקרא; cellular phones: the past, present and future ובו בין השאר אני אציין נקודות ציון חשובות בהתפתחות הסלולארי אשמח אם תעזרו לי בכך שתצינו נקודות ציון שנראות לכם חשובות בהתפתחות הסלולארי ופרטים לגביהם. אתן כמה דוגמאות: המכשיר הסלולארי הראשון, שנה:XXXX דגם:XXXX ובמקרה הזה גם הממציא:XXX המכשיר הסלולארי הדיגטלי הראשון(כלומר בדור שני), שנה: XXX דגם:XXX המכשיר דור שלישי הראשון, שנה: XXX דגם: XXX המצלמפון הראשון, שנה:XXX דגם: XXX המכשיר הצבעוני הראשון, שנה: XXX דגם: XXX המכשיר הסימבאיני הראשון, שנה: XXX דגם: XXX מכשיר הפולדר הראשון, "" "" מכשיר הסליידר הראשון, "" "" וכדומה...כל דבר…

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by Cheif,

.

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  12. המחירים של היצרנית הסינית הפופולרית מוסיפים לתפוח, לצד הטכנולוגיות החדישות לכתבה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  13. אהלן חברה, אני גר בצפון, בקריות ליתר דיוק. לאחרונה נשבר לי המסך של מכשיר הנאנו אייפוד דור 3 שברשותי ואני מעוניין לתקנו בבהילות. איפה אוכל לתקנו ובאיזו עלות משוערת? אשמח אם מישהו יעזור לי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלושת מערכות ההפעלה המרכזיות בשוק הסמארטפונים הן אנדרואיד, iOS ו-Windows Phone, ולמרות זאת, ווינדוס פון היא המערכת היחידה שלא מקבל את הכבוד שמגיע לה, דבר שלפי דעתי הוא לא צודק, והנה למה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%92%d7%93-%d7%94%d7%96%d7%a8%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%91%d7%97%d7%a8%d7%aa%d7%99-%d7%91%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9c-%d7%a4%d7%a0%d7%99-ios/

15. סמארטפון ה-Robin של Nextbit, שמתיימר לשלב אחסון ענן כחלק אינטגרלי שלו וזכה להצלחה נאה בפלטפורמת מימון ההמונים, זמין לרכישה בעבור 400 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/נגד-הזרם-סמארטפון-הענן-מקיקסטארטר-זמי/

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  16. מה אז? איך אני מצטרף לאורנג'/סלקום? לשדרג סים? מסלול/חבילה? מישהו יכול להסביר בבקשה? כרגע אני תקוע עם מודו...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by zahiz007,

והוא הגיע אלי. מה אני אמור לעשות על-מנת לפתוח אותו לעברית ולגלישה בארץ?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. הדרך של היצרנית הסינית המובילה אל מכירות שנתיות של 200 מיליון מכשירים תהיה תלויה בפאבלט משוכלל וגדול מאי פעם לכתבה

19. הטאבלט החדש של היצרנית הסינית הוא שיתוף פעולה ראשון עם אינטל, נגיעה ראשונה ומבטיחה במערכת החלונות, וגם מכשיר אנדרואיד משתלם במיוחד כבונוס לכתבה: http://hwzone.co.il/נגיעה-ראשונה-בחלונות-10-xiaomi-מציגה-את-טאבלט/

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by rikus,

לא יודע אם זה תופעה מוכרת(אולי בסין)...אבל מישהו יכול להדריך אותי איך מחליפים בטריה לזה?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. ציפינו לכך שהיצרנית הסינית תכריז על וריאציה של ה-Redmi Note 2 המשתלם עם מעטפת מתכתית, אך מה שקיבלנו בפועל הוא סמארטפון חדש שפשוט לא משאיר שום סיכוי למתחרים לכתבה: http://hwzone.co.il/נגמרו-לנו-התארים-ה-redmi-note-3-של-xiaomi-הוא-מכשיר-חסר/

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by HellBoY,

אני צריך המלצה לנגן MP3 2-4 גיגה תמיכה בעברית חובה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

לאחרונה נאבד לי ה-iAudio S9 32GB הנאמן שלי(דמעה לזכרו :'( ) ואני זקוק למחליף. האם יש בכלל נגן 32GB(או יותר כמובן, אבל 30GB זה המינימום) אחר? טוב ממנו או פחות טוב ממנו? בעיקרון הדרישה העיקרית היא מוזיקה. בונוס נחמד זה וידיאו. עוד בונוס נחמד זה רדיו. יותר מזה אני לא צריך. תודה מראש לעוזרים!

• 43 תגובות
    • 5.4k צפיות
  24. יש לי יום למצוא את הנגן הכי טוב לצרכים שלי דרישות - איכות סאונד לא חשוב לי כל כך Mp4 לא צריך מסך ענק וכאלה נפח - לא צריך 60G נראה איזה הצעות יביאו ואז נגיד אזניות שוב מחפש איכותי שימושים בעיקר מוזיקה - ראפ היפ הופ דאנסים טראקים קצת רוק אפשרות הזנה מחול מאתרםי מוכרםי ebay וכ"ו לא צריך אוזניה עם באס שיחדור לי למוח אוזניה למוזיקה תכנס טוב ותחסום רעש מהסביבה האזניה פחות לחוץ מאשר הנגן ... בתודה ענקית מראש junior_mg ליאור

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by OutRaGe,

שלום עקב כמה אנשים שפתחו לי את הראש והעיניים החלטתי לרדת מהזן ויז'ן M ולקחת משו יותר זול, למרות זאת אני מרגיש צורך בכמות גדולה של מוזיקה ולכן הנגן המתבקש צריך להכיל בערך 20 ג'יגה אמ אין דרישות מיוחדות רציתי לשאול לגבי ה-H10 של ה-20 ג'יגה למה בכל כך קצת חנויות יש אותו ? (לפחות בזאפ) iRiver הפסיקו לייצר אותו ? וגם המחיר שלו לא ירד המון זמן ראיתי את גרסת ה-5 ג'יגה פעם וממש אהבתי בכמה ה-20 יותר גדול פיזית ? וכמובן פתוח להצעות אחרות איך שכחתי מה-X5! מה היתרונות והחסרונות של כל אחד לעומת השני ? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.