עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המחירים של היצרנית הסינית הפופולרית מוסיפים לתפוח, לצד הטכנולוגיות החדישות לכתבה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  2. אהלן חברה, אני גר בצפון, בקריות ליתר דיוק. לאחרונה נשבר לי המסך של מכשיר הנאנו אייפוד דור 3 שברשותי ואני מעוניין לתקנו בבהילות. איפה אוכל לתקנו ובאיזו עלות משוערת? אשמח אם מישהו יעזור לי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלושת מערכות ההפעלה המרכזיות בשוק הסמארטפונים הן אנדרואיד, iOS ו-Windows Phone, ולמרות זאת, ווינדוס פון היא המערכת היחידה שלא מקבל את הכבוד שמגיע לה, דבר שלפי דעתי הוא לא צודק, והנה למה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%92%d7%93-%d7%94%d7%96%d7%a8%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%91%d7%97%d7%a8%d7%aa%d7%99-%d7%91%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9c-%d7%a4%d7%a0%d7%99-ios/

4. סמארטפון ה-Robin של Nextbit, שמתיימר לשלב אחסון ענן כחלק אינטגרלי שלו וזכה להצלחה נאה בפלטפורמת מימון ההמונים, זמין לרכישה בעבור 400 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/נגד-הזרם-סמארטפון-הענן-מקיקסטארטר-זמי/

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. מה אז? איך אני מצטרף לאורנג'/סלקום? לשדרג סים? מסלול/חבילה? מישהו יכול להסביר בבקשה? כרגע אני תקוע עם מודו...

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  6. Started by zahiz007,

והוא הגיע אלי. מה אני אמור לעשות על-מנת לפתוח אותו לעברית ולגלישה בארץ?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. הדרך של היצרנית הסינית המובילה אל מכירות שנתיות של 200 מיליון מכשירים תהיה תלויה בפאבלט משוכלל וגדול מאי פעם לכתבה

8. הטאבלט החדש של היצרנית הסינית הוא שיתוף פעולה ראשון עם אינטל, נגיעה ראשונה ומבטיחה במערכת החלונות, וגם מכשיר אנדרואיד משתלם במיוחד כבונוס לכתבה: http://hwzone.co.il/נגיעה-ראשונה-בחלונות-10-xiaomi-מציגה-את-טאבלט/

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by rikus,

לא יודע אם זה תופעה מוכרת(אולי בסין)...אבל מישהו יכול להדריך אותי איך מחליפים בטריה לזה?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  10. ציפינו לכך שהיצרנית הסינית תכריז על וריאציה של ה-Redmi Note 2 המשתלם עם מעטפת מתכתית, אך מה שקיבלנו בפועל הוא סמארטפון חדש שפשוט לא משאיר שום סיכוי למתחרים לכתבה: http://hwzone.co.il/נגמרו-לנו-התארים-ה-redmi-note-3-של-xiaomi-הוא-מכשיר-חסר/

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by HellBoY,

אני צריך המלצה לנגן MP3 2-4 גיגה תמיכה בעברית חובה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

לאחרונה נאבד לי ה-iAudio S9 32GB הנאמן שלי(דמעה לזכרו :'( ) ואני זקוק למחליף. האם יש בכלל נגן 32GB(או יותר כמובן, אבל 30GB זה המינימום) אחר? טוב ממנו או פחות טוב ממנו? בעיקרון הדרישה העיקרית היא מוזיקה. בונוס נחמד זה וידיאו. עוד בונוס נחמד זה רדיו. יותר מזה אני לא צריך. תודה מראש לעוזרים!

• 43 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. יש לי יום למצוא את הנגן הכי טוב לצרכים שלי דרישות - איכות סאונד לא חשוב לי כל כך Mp4 לא צריך מסך ענק וכאלה נפח - לא צריך 60G נראה איזה הצעות יביאו ואז נגיד אזניות שוב מחפש איכותי שימושים בעיקר מוזיקה - ראפ היפ הופ דאנסים טראקים קצת רוק אפשרות הזנה מחול מאתרםי מוכרםי ebay וכ"ו לא צריך אוזניה עם באס שיחדור לי למוח אוזניה למוזיקה תכנס טוב ותחסום רעש מהסביבה האזניה פחות לחוץ מאשר הנגן ... בתודה ענקית מראש junior_mg ליאור

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by OutRaGe,

שלום עקב כמה אנשים שפתחו לי את הראש והעיניים החלטתי לרדת מהזן ויז'ן M ולקחת משו יותר זול, למרות זאת אני מרגיש צורך בכמות גדולה של מוזיקה ולכן הנגן המתבקש צריך להכיל בערך 20 ג'יגה אמ אין דרישות מיוחדות רציתי לשאול לגבי ה-H10 של ה-20 ג'יגה למה בכל כך קצת חנויות יש אותו ? (לפחות בזאפ) iRiver הפסיקו לייצר אותו ? וגם המחיר שלו לא ירד המון זמן ראיתי את גרסת ה-5 ג'יגה פעם וממש אהבתי בכמה ה-20 יותר גדול פיזית ? וכמובן פתוח להצעות אחרות איך שכחתי מה-X5! מה היתרונות והחסרונות של כל אחד לעומת השני ? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by a-v-i,

היי, אני צריך נגן mp3 בנפח 2GB מינימום שיכול לעבוד גם כ Disk on Key בכמה שפחות כסף. הוא צריך להתאים לריצות.. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 יש לו איזה נרתיק שמתאים לריצות? (כזה ששמים על הזרוע). איך האוזניות שלו? יש משהו עדיף בתקציב הזה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Yoav,

שלום, ידידה שלי מחפשת נגן חדש. הדרישה העיקרית היא לכל הפחות 4GB זיכרון (וכמובן שיותר לא יזיק), ורצוי לא לעבור את ה-400 שקל. גם רדיו ווידיאו זה פיצ'רים נחמדים שכדאי ורצוי שיהיו. היא מאוד אהבה את הסאנסה E260 שעונה על הדרישות האלה. למישהו יש המלצות אחרות/נוספות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tintin,

שלום לכולם. ברשותי נגן COWON A3 כבר חצי שנה, הכל עבד פרפקט עד אתמול. העברתי אליו קבצים מהמחשב ופתאום הוא כבא. כשניסיתי לפתוח אותו הוא הראה מסך לבן ולא נדלק, גם הנורה האדומה בצד לא נדלקת. ניסיתי לחבר למחשב, למחשב ולחשמל, רק לחשמל ועדיין אותו מסך לבן. ניסיתי כמה פעמים ללחוץ על ריסט וזה גם לא עזר. קראתי בעיה דומה באיזה פורם אבל אני לא מוצא את התראד, חיפשתי שעות ולא מצאתי אותו, זה נראה לי היה על גן D2 והפתרון מוצלח מאוד. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by denzel12,

היי אנשים, לא מזמן קניתי נגן מולטימדיה של חברת cowon ומצאתי בו מס' בעיות: 1. כאשר אני עושה המרה נוצרת בעיית סינכרוניזציה בין הקול לוידאו. 2. כאשר אני ממיר קבצי vob רמת ה- bitrate אינה תואמת לרמה בקובץ המקורי. 3. האם ניתן להשיג decoder שמאיץ את ה- frames כך שאוכל לראות כמו במכשיר ה- dvd? אשמח אם תוכלו לסייע לי בעניין.

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by UVnet,

מישהו יודע איזה מכשירי DVD אפשר לקנות בארץ שעושים Upscaling (שיפור איכות התמונה), אם בכלל אפשר להשיג כאלה?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by סער_שי,

אבא רוצה נגן דיוידי לעבודה, לשעות שאין בהן לחץ... חשוב שיקרא DVD צרוב ו-MP3 עשיתי חיפוש: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-DVD&orderby=price&DB4981=5022&DB52461=52462&DB57778=129348 וכולם בעצם נראים אותו דבר, חוץ מהמחיר... ותהיתי מה ההבדלים ומה הכי מומלץ.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by UVnet,

מישהו יודע אם יש מכשירי DVD שאפשר לקנות בארץ שעושים Upscaling (שיפור איכות התמונה)? אם כן אז איפה אפשר להשיג?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by David_Beckham,

איך הוא ? שווה 700 שקל .. רק שירים אני צריך לא יותר ..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by grina,

יש ברשותי נגן ipod touch ואנני מצליחה להכניס לזכרון רשימה של אנשים עם מספרי הטלפון שלהם אני עושה את כל הפעולות הנחוצות ושומרת וכשאני נכנסת לתפריט זה לא נשמר האם מישהוא יכול להסביר לי מה לעשות תודה מראש רינה זכרון האייפוד 16 gb

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  24. יש ברשותי נגן IRiver H140 אשר התקנתי עליו כבר לפני הרבה זמן RockBox. הסיבה להתקנה היתה שעם RockBox המכשיר מתחבר הרבה יותר מהר ל-USB והרבה יותר קל לעבוד איתו כך בתור דיסק נייד. את המוסיקה אני עדיין מקשיב עם ה-Firmware הישן על ידי לחיצה על Record + Play שמעלה אותו. לפני שבוע פתאום בנסיון להעלות את ה-Firmware הישן זה נתקע על הכתובית "Starting Original Firmware" ולא עולה. הדרך היחידה לאפס את המכשיר זה לחכות שתגמר לו הסוללה. האם יש למישהו מושג איך אפשר לתקן את הנגן? אני אשמח אם מישהו יתן לי טיפ טוב כי אני קשור לנגן הזה מסיבות נוסטלגיות. עברתי איתו הרבה טיולים ולא מתאים לי לקנות נגן חדש שלא עומד ברמה של הישן והטוב.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by shibby15,

אשמח להמלצות.. הקניה כנראה מארה"ב.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.