גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הדגם התקציבי המודרני של היצרנית הסינית יהווה את הבכורה המקומית עבור שבב ה-Snapdragon 765G של קוואלקום - וילחם על תואר הסמארטפון הזול ביותר שכולל 256GB לאחסון ו-12GB של זכרון דינאמילכתבה
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
- 2 followers
-
-
הכירו את דגמי Poco ו-Realme החדשים שנחתו על מדפי השוק המקומי - עבור אלו שרוצים לרכוש בזול ולא ממש מתרשמים מכל מה שנוגע לטכנולוגיות הדור החמישילכתבה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש סמארטפון כמתנה לילדה בת 13, שאוהבת לשמוע מוסיקה, לשחק במשחקים ולגלוש, מה מהמכשירים המומלצים בשבילה? ושלא תהיי מגבלה של התקנת אפליקציות על גבי זכרון חיצוני. בעקרון חשבתי על s3 mini, בגלל גודלו הנוח שיתאים לה, השאלה אם יש בטלפון הנ"ל מגבלה מסויימת שלא ידוע לי אליה, כי איני רוצה שתתאכזב אם תוכנה או משחק מסויים לא יעלה לה,
-
- 32 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
רוצים להתחדש בגאדג'טים מהמזרח הרחוק? היום זה אחד מהימים הכי נכונים לעשות זאת, ואנחנו כאן בכדי לסייע לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לא מזמן חבר הזמין raspberry pi סתם לקטע וממש עפנו עליו עם KODI וכו'. בסך הכל נראה חמוד הצעצוע הזה. ואיך לא, באופן אוטומטי הוא גורם לדמיון להתחיל לרוץ קדימה בקיצור, יש איזה רעיון לפרויקט קטן אבל אני לא באמת מבין בזה יותר מידי הבנתי שאפשר לחבר לו מודולים מכל מיני סוגים ובפועל זה יוצא המוח הכי זול, יעיל ורב תכליתי שניתן להשיג. אז מדברים על רובוט עם אולי שני מנועים וחצי + חיישן קירבה כתנאי ללולאה. יצא לי קצת לתכנת ANDROID אבל איך אני בדיוק מביא את העולם הזה לתוך מודל 3rd של raspberry pi ?!~ מישהו אולי מבין בזה קצת ויכול לזרוק לי איזו פיסת מידע ?? צריך גלגלים ממונעים חיישן קירבה ועוד מנוע נוסף בסך הכל. איך…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לזה. 1) האם הוא שווה את המחיר (באופן כללי)? 2) האם יש לו GPS? 3) איך איכות הגלישה באינטרנט באופן כללי (פתיחת אתרים, ממשק נוח לשימוש וכו'...)? (יש במכללה שאני לומד בה אינטרנט אלחוטי). 4) האם שווה להוסיף כסף ולקנות כבר iPhone? 5) לקנות משומש או חדש (אחריות וכדומה...)? 6) האם יש לו חסרונות שכדאי להיזהר מהן? כעיקרון התקציב שלי הוא סביב ה-1000 ש"ח (אם תמליצו לי להתקדם לאייפון אז אני אחכה עם הקנייה). כמובן שמעבר לשאלות אתם יכולים להעיר על כל מיני דברים עליו.
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
: 1920*1080 רמת קרינה 0 סוללה מעל 4000 mAh אם יש כזה דבר או דומה לזה אתם מוזמנים להעלות כנראה שאין כזה בארץ מצאתי 4000 mAh אבל רזולוציה נמוכה רמת קרינה אני מחזיק בפלא עם 0.12 שואף ליותר נמוך רזולוציה 1920*1080 ומעלה אם יש תודה רבה רבה רבה לעוזרים אשמח להששתתף בדיון על הנתונים הבאים
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
ערכתי את ההודעה. רציתי ללכת על פלאפון חדש עד שראיתי שיש בישראל: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711528 תמיד קראתי, שאין בישראל, ושהכי טוב להשיג מחו"ל... אז ירדתי מהנושא... אז מה זה מה שיש בזאפ? האם זה אותו אחד כמו שנמכר בחו"ל?... תודה.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים מפזרת Creative הרבה מאוד טיזרים על "מוצר/טכנולוגיה" חדשה שאמורה להיות משוקת תחת השם Zii (ולא להתבלבל עם ה Wii ). הסיבה לעיניין הרבה במוצר היא הידיעה כי החברה השקיעה מספר רב של שנים וכמיליארד דולר בפיתוחו של המוצר ולפי דברי החברה המוצר אמור להיות הדבר הבא מבית Creative (חברה שלא הציגה שום חידוש רציני עוד מימי ב SOUND BLASTER לצערה). אז מסתבר שהחברה פיתחה מעבד רב יישומי חכם שיודע לתכנת את עצמו בהתאם לצרכי היישום, יודע לכבות ולהדליק את הליבות שלו בהתאם לצורך (על מנת לחסוך בחיי סוללה) ובאופן כללי לפי הצהרת החברה גם יעשה לכם נעים בגב אם תבקשו החברה פיתחה את המעבד כשבב שאמור להיות ה"מוח" של אינספור גדג'טים החל מניידים וכלה במצלמות - מה שאומר שהחברה לא מנסים…
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
ערוץ ה-YouTube המצליח JerryRigEverything אסף את מכשיר הביניים המבקרים לבדיקה - ומעלה שאלות לא פשוטות לגבי איכות הבנייה שלו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
צמד דגמים נוספים מצטרף אל משפחת ה-Realme 9 - עם אפשרות בחירה נוספת בין שבבי Mediatek לבין שבבי Snapdragon ועם מסכי IPS, כולל אחד אשר מגיע לקצב רענון גבוה במיוחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 348 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מחפש מכשיר סלולרי שייספק לי גם משרד נייד(הבנתי שהוא תומך בסנכרון לשרת Exchange), גלישה באינטרנט בצורה נעימה ונוחה וגם מדיה(סרטים ומוזיקה), האם המכשיר יוכל לספק לי את הדברים הנ"ל? האם יש טעם לחכות למכשיר טוב יותר(EVO או האם יש כבר מכשירי HTC אשר מספקים סחורה טובה יותר)?
-
- 37 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
החדש מבית Xiaomi מציע יותר כח עיבוד ונפחי זכרונות מוגדלים, אך כבר לא יוכל לטעון לתואר סמארטפון ה-5G הכי זול בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
- 1 follower
-
-
האם 6,000 שקלים עבור הדגם המשוכלל ביותר של היצרנית הסינית יכולים להוות מחיר מוצדק?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
- 1 follower
-
-
שיטת המיתוג הבלתי רגילה של נוקיה ממשיכה להסתבך עם דגם ביניים טרי שהוצג עבור השוק הטאיוואני, בתור הקדמה להשקה בינלאומית לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
משהו שאני גם יוכל להשים בזווית שאפשר לצלם (מעין ghetto go pro)
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סדרות ה-Redmi Note 9 וה-Mi Note 10 מוסיפות לתפוח עם סוללות ענקיות ומחירים מלהיבים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
Huawei מציגה שני מכשירי ביניים מרשימים עם סוללות בקיבולת גבוהה ותגי מחיר תחרותיים במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/huawei-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-honor-4x-%d7%95%d7%91%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a4%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94-6/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מכשירים חכמים עם מסכים מתקפלים כבר הפכו לדבר שבשגרה במחוזותינו - אבל יש עוד יישומים מלהיבים לטכנולוגיה שמקווים לבצע את הקפיצה משלב הקונספט אל השלב המעשי בעתיד הקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשירים חכמים חדשים של היצרנית הסינית המפורסמת שואפים להיות הזולים ביותר עד היום עם תמיכה בטכנולוגיות סלולר של הדור החדש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מתגעגעים לטאבלטים וסמארטפונים מבית הענקית מרדמונד? בעוד כחודשיים אנחנו אמורים לראות קאמבק גדול עבור כל המותגים לכתבה: http://hwzone.co.il/מתקפת-המכשירים-החכמים-הגדולה-של-מיקרו/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משחקים מעידן ה-Xbox המקורי בדרכם לדור החדש, ואולי גם למחשבים האישיים - ואיתם גם בקר המשחק המקורי והמאסיבי שקיבל את הכינוי Duke לכתבה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה מהמשחקים המשובחים ביותר שנוצרו בעשור ובמילניום הקודם זכו לחיים חדשים - וזמינים עבורכם במרחק לחיצת כפתור במכשיר החכם האישי לכתבה
-
נתבקשתי להכין עבודה באנגלית (עבודת project) והנושא שבחרתי הוא מכשירים סלולארים פרק בעבודה שלי נקרא; cellular phones: the past, present and future ובו בין השאר אני אציין נקודות ציון חשובות בהתפתחות הסלולארי אשמח אם תעזרו לי בכך שתצינו נקודות ציון שנראות לכם חשובות בהתפתחות הסלולארי ופרטים לגביהם. אתן כמה דוגמאות: המכשיר הסלולארי הראשון, שנה:XXXX דגם:XXXX ובמקרה הזה גם הממציא:XXX המכשיר הסלולארי הדיגטלי הראשון(כלומר בדור שני), שנה: XXX דגם:XXX המכשיר דור שלישי הראשון, שנה: XXX דגם: XXX המצלמפון הראשון, שנה:XXX דגם: XXX המכשיר הצבעוני הראשון, שנה: XXX דגם: XXX המכשיר הסימבאיני הראשון, שנה: XXX דגם: XXX מכשיר הפולדר הראשון, "" "" מכשיר הסליידר הראשון, "" "" וכדומה...כל דבר…
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-