גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
מאז שהשתחררתי ואני שומע שירים כל היום ישירות מהitunes שמתי לב שהshuffle בכלל לא רנדומלי, המון שירים חוזרים על עצמם וזאת על אף שיש לי אלפי שירים ברשימה. לא מצאתי שום אפשרות לשנות הגדרות או לעשות משהו כמו "RANDOMIZE" (מקווה שהבנתם). חיפשתי קצת בגוגל, ואכן ראיתי שזה לא קורא רק לי (איזה כיף אני לא משוגע). אין לי פשוט כל כך זמן להתעסק עם זה בגלל הלימודים, אז אני ישמח אם מישהו יתן פה איזה עצה קטנה, או פתרון יצירתי שהוא עשה בשביל שהשירים באמת יהיו רנדומלים. תודה
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
נפח פיזי לא חשוב לי,פשוט יש לי הרבה מאוד מוזיקה ואני מוכן להקריב חלק מהנוחות בשביל זה. אז בואו נניח ואני אמצא חנות שעדיין מוכרת או שמסוגלת לייבא במשלוח iPOD 160GB, יש בו משהו שונה מה-120?מישהו אמר לי שיצא שיפור לכל סדרת ה-classic ורק ל-160 לא יצא,מה זה אומר? ומה זה ה-genuis באייפוד? תודה מראש,זה דיי חשוב,ה-mp3 שלי דופק לי את כל האוזניות עם היציאה לאוזניות הדפוקה שלו וזה מוציא לי את כל ההנאה מהמוזיקה שלי..
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שימוש יומיומי האוזניות שלי הם MX500 של סנהייזר פרמטרים: *איכות שמע מצויינת עם האוזניות *יכולת לנגן קליפים *עדיף שיהיה תמיכה בעיברית (שמות של השירים) *אורך חיי סוללה ארוך (עדיפות) *שיהיה דק יחסית תודה ראש *ערתי על תראדים בפורום אך לא מצאתי תשובה ספציפית למה שאני מחפש אשמח לתגובות ועזרה בנושא אלכס.
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מחפש אתר טוב לקנות את הפלא' X1 בארה"ב יש יום של הנחות בארה"ב,מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מוצא עצמי עובד עצות. חברה שלי נוסעת לטיול בחו"ל לכמה חודשים, ובלי קשר לזה - יש לה יומולדת בעוד חודש. חשבתי לקנות לה נגן MP4 לטיול, שמטרתו תהיה למעשה MP3, אבל יכולת הסרטים היא כדי שאני אוכל לשים לה שם סרטים שלי ושל המשפחה שלה, למקרה שהיא מתגעגעת (והיא מהמתגעגעות . אני מתבלט קצת. אין לי כ"כ בעיה תקציבית. מה שכן - הנגן מוכרח להיות קל, קטן. משהו כמו ה Sansa החדשים או ה iPod nano. בנוסף, חברה שלי אינה חברה טובה של הטכנולוגיה. זה אומר שאי אפשר להפיל עליה משהו כמו iPod, כאשר בשניה שהיא תגיע למחשב של מישהו היא תעשה synch ל itunes שלו והכל ילך קאפוט. אני בעקרון רוצה נגן קל, מתאים לטיול. שיהיה איכותי. שיהיה אפשר דרך ה copy and paste להעתיק אליו mp3, קבצי avi …
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איפה אפשר ליקנות הכי זול כיסוי טוב לנגן. ועוד כמה שאלות בנוגע לנגע: 1. אפשר להגדיל את הכתב? 2. יש אפשרות לשנות סקינים? 3. כשאני נמצא בתיקיה של השירים ואני לוחץ על M זה עושה לי רעש תיקיתיקי ואז אני לוחץ שוב וזה מחזיר אותי לMENU - זה בסדר? 4. העברתי שירים לתיקיית הMUSIC איפה שיש תשיר הדמו, עכשיו כמה לעזזל זמן זה אמור לטעון את הנגן??? זה כבר איזה 5 דקות לא טוען אותו, זה עושה לי STARTING ותוידאו שאחרי.. אבל לא ממשיך הלאה.. - טוב זה התסדר אחרי שמחקתי את תיקיית השירים FLAC שהוספתי.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
היי כולם לפני כמה חודשים הבנתי מארצות הברית טלויזיה של סוני אבל היא לא תומכת בתקן של PAL ניסיתי להתקשר לכל העולם כבר סוני העולמי לא מדברים איתי ישפאר אומרים שאין מה לעשות מצדם ניסיתי להביא את הממיר HD החדש של הוט אבל גם דרכו לא ראו שום דבר היא לא מולטיסיסטם רק NTSC יש פיתרון לבעיה שלי או שנתקעתי עם סתם מלבן שחור על הקיר =\ אני יודע שיש איזו קומבינה שאפשר לקנות ממיר אותות מ-PAL אל NTSC אבל ניסיתי לעשות את זה הממיר היה קטן יחסית ולא עזר בכלל אני חושב שיש ממירים נוספים אבל הם הרבה יותר יקרים (300 דולר) האם הם הפתרון היחיד שלי? תודה רבה לעונים אתם תעשו לי טובה רצינית עם זה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2008/11/28/golden-shellback-weatherproof-coating-now-on-sale/ זה מדהים, הם לוקחים מכשיר (ipod/ black berry/מחשבים ניידים) והופכים אותם לחסיני מים לחלוטין!! זה אפילו לא עולה מליונים...
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא אותו מקנדה ולפרוץ בארץ... האם שווה להתעסק עם כל זה מבחינה כלכלית או שעדיף לקנות בארץ ב3K (מדובר על דור 3 16 GB)
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום! מצאתי אתר שניקרא free1.co.il רציתי לדעת אם אתם ממליצים לקנות דרכו מכשיר חדש. האתר מוכר בגרושים,לא יאומן. זה ניראה חשוד מדי המכרזים שם במחירים כאלו. מה אתם חושבים
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
-
אני מתבלט בין שני המכשירים האלה. שניהם באותו המחיר באורנג' (11 ש'ח לחודש). חשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר ועמיד. בינתיים התרשמתי יותר מהנוקיה, לא אהבתי את הממשק של סמסונג. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן, אחרי כל המכשירי נוקיה שעברו אצלי בא לי קצת לגוון ולקחת סוני אריקסון .. ראיתי כמה מכשירים שנראים מעניינים ורציתי לשמוע מכם מה כדאי לי לקחת. g900 ,c902 או c702 ? (או שיש לכם משו אחר טוב יותר להציע) חשוב לי פלאפון אמין, נוח לשימוש , מצלמה טובה ואיכות סאונד טובה. (לא משנה תקציב) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אין לי אפשרות להעביר קבצים לMP3 כשאני מנסה להעביר את הקבצים הוא אומר לי שאין אפשרות להעתיק ואין אפשרות ליצור את הספריה או את הקובץ מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי אייפוד דור 5.5 (וידאו 30 GB) חשבתי לקנות כבל AV לאייפוד, אבל היום זמין כבל AV שתואם לדגמים החדשים (שהוא מתחבר לאייפוד דרך הDOC) והכבלים הקודמים שבוודאות היו מתאימים לאייפוד כמו שלי היו מתחברים פשוט דרך הPL (השקע של הסאונד) השאלה שלי היא פשוט אם יש מצב שגם הכבל החדש יותר שמתאים לדגמים החדשים אולי בכל זאת יעבוד על שלי? אם אפשר תשובות מבוססות, כי לא בא לי להמר ולראות אם יעבוד או לא חח
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הי חברים, ראיתי את שבאג מוכרים במבצע את הנגן Cowon i7 בנפח 16GB במחיר 500 ש"ח. יש לי מס' שאלות לגבי הנגן: 1. האם המחיר משתלם או שיש נגנים אחרים שמשתווים לו ברמת המחיר הזאת? 2. מה זמן הסוללה? חשוב לי זמן סוללה גדול. 3. איך הוא נטען? USB? 4. איך התמיכה שלו בשמות עבריים? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34038 מעניין מתי יכנס לייצור המוני והאם נראה קונסולות ניידות עם הטכנולוגיה הזו בקרוב.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
__________________________________________________________________________________________________ חיפשתי קצת בארץ ומצאתי את זה: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2628 מה אתם אומרים על הכרטיס והחנות?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי פלאפון נוקיה מדגם 3100 ואני רוצה לפתוח אותו שיהיה sim free (אני יודע שהמכשיר ישן וכל זה...) יש איפשהו מדריך לאיך עושים את זה? או שמישהו מפה יכול לעזור לי למצוא את הקודים שאני צריך? תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
היי, אני צריך פלאפון עם Wi-Fi ומסך מגע. בחנות ב-Minneapolis. התקציב הוא 600$ אך ניתן לחרוג מעט. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי רכשתי N80 (זו הפעם האחרונה בחיי שאני מתקרב למכשירים של נוקיה) במחיר טוב דווקא (600ש"ח) מערכת ההפעלה הזו ממש מאטה את הפלאפון ככה ש6280 ממש מטוס לידו :\ עשיתי לו כמה קומבינות שמצאתי באנטרנט בשינוי הגדרות זה המהיר אותו משמעותית ממצב ברירת המחדל אבל עדיין לטעמי זה לא מספיק. האם ישנה דרך להמהיר את מערכת ההפעלה? או בכלל לעדכן ואם כבר להתקין חדשה?
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום. כבר שנה שיש לי את ה YP-P2 של סאמסונג ואני מבסוט ממנו וכל זה... אבל היומולדת שלי מגיעה ומגיע יומו של כל אדם להשתדרג... יש לי אזניות bluetooth אלחוטיות (אפילו דיי איכותיות הייתי אומר...) וזה חשוב שהנגן החדש יוכל לתמוך בהם איכשהו...(לא משנה ממש איך רק בלי הדוגנלים המעפנים האלא שחייב לטעון כל פעם בנפרד...) יש לי תקציב בסביבות ה200$ חשוב מאוד שהנגן יהיה יפה (למה לא? יפה זאת לא מילה גסה...) כמובן איכותי (היה ספק?) יחסית קומפקטי... אני לא בטוח אבל אולי ה CLASSIC טיפה גדול מידי? חשבתי לקנות IPOD NANO 16 GB ואז לקנות לו מתאם של SONY זאת הייתה המסקנה שלי...(מי שהתייחס לדיון הקודם שלי...) אבל חשבתי שהכי כדאי לפנות ולשאול כאן כי חבל לעשות טעות מפגרת וסתם לקנות משהו מעפן... (אנ…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחדשתי היום לאחר מספר חודשים טוב של תכנון וצפיה לקניה של נגן חדש שיהיה משתלם ועם האייכות סאונד הגבוה ביותר שאני אוכל לקבל קניתי סוף סוף את הנגן המופלא שלי- COWON I7 בצבע כסוף. מה שקרה זה שאיש מהעבודה של אמא שלי הביא אותו מבאג בדיוטי פרי והכל טוב אבל כנראה שכשאמרתי לו מה להביא שכחתי לציין את הצבע שלו שאני רוצה כי הייתי סבור שרק הגירסא של ה-16 מגיעה בצבע אדום, אז מסתבר שלא! ראיתי בהרבה סקירות ותמונות את הגירסא האדומה שהיא מאוד יפה ומרשימה ואני אהבתי אותה. היום אני מסתכל על האריזה לפני שאני פותח אותה ומסתכל על זה שזה באמת נפח של 16GB ורואה מאחורה שרשום SILVER, פתחתי את הקופסא עצמה שלא הייתה מודבקת ככה שזה עדיין "תיקני" לפתוח את האריזה ובדקתי ליתר ביטחון שזה באמת הגירסא ה…
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, מבקש המלצה לנגן MP3/MP4 הכי איכותי שאפשר בסכום עד 1400 שח. כיום יש לי נגן HD400 8GB של חברת MPIO כשנתיים ומאוד מרוצה ממנו. חשוב לי איכות שמיעה ומסך איכותי לוידאו תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-