עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by tfo,

טוב אני מחפש נגן MP4 שגם ישמש אותי כהארד דיסק נייד, חשוב שיוכל לנגן סרטים, ושיהיה מעל 20 גיגה, עזבו תקציב תגידו לי תכלס מה הנגן שעומד בדרישות שלי שהכי שווה, אני מוכן לשלם יותר על משהו איכותי, חיפשתי קצת בפורום ולא ממש מצאתי איזה נגן הכי שווה היום מבחינת התכונות שאני צריך. ועוד משהו חשוב לא חשוב לי איך הוא נראה, לא מעניין אותי שיש לו מסך מגע, או לא, העיקר שמבפנים יהיה טוב.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by oren12,

בחרתי תמתנה הזאת מכל השאר והיום קיבלתי אותה עכשיו אני בא להעביר שירים זה נותן לי את השגיאה הזאת: http://img201.imageshack.us/my.php?image=123pf1.jpg כונן G זה הכונן הוירטואלי היחידי שנפתח לי, ולמרות שלא מופיעים לי שם השירים שיש כבר בתוך ה-MP.. שמו לי שירים של זונות בייבי גירל .. אי אפשר למחוק אותם דחוף עזרה משעמם לי בשיעורי העתודה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  3. Started by sh_bmw,

יש ברשותי את הכשיר ASUS MYPAL A600 עכשיו, לד אדומה דולקת בסטטוס והמכשיר מסרב להדלק... איך אפשר לסדר את זה? ובכללי מה זה אומר הלד האדומה? תודה, שחר.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by B0necrack3R,

שלום חברה, קניתי השבוע D2 4GB שהגיע עם גרסת קושחה 2.57 הורדתי ערכות נושא מאודיופיל שמתאימות לגרסה זו אך כשהתקנתי אותן על המכשיר, אני רואה רק אייקון אחד (של ה music) וזהו.. כמו כן גם כל הכפתורים מוסתרים (לא מראה אייקונים בכלל).. ניסיתי כבר 3 ערכות נושא וכל פעם אותו סיפור.. מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש, סשה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום! יש לי אוזניות בלוטות' של סוני אריקסון שקניתי בהונג קונג, אבל איבדתי את המטען שלהם. והמטען הרגיל של הפלאפונים של סוני שמוכרים בארץ, הוא לא מתאים גדול מדי. יש למישהו מושג אם אפשר להשיג מטען כזה בארץ?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Lethal_Acid,

שלום חברים, אחרי התבלטות רבה בין הIPHONE לHD, דווקא בגלל הממשק של WM ובגלל המפרט החלטתי ללכת על הHD. התחלתי לקרוא באינטרנט על המכשיר. עדיין לא הבנתי על מה עליי להסתכל שאני רוכש אחד. חבר יקנה לי אותו שטס לסן פרנסיסקו בינואר. אני אשמח לטיפים לפני רכישה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  7. היי, איפה מוכרים מתאם מכניסה של סוני אריקסון לאוזניות רגילות? הפלאפון שלי הוא K610 אם זה חשוב. אני צריך חנות בבאר שבע. תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by amit2792,

שלום רציתי לדעת עם ה n95 8gb אין בו תקלות עם הסוללה טובה ? עם המצלמה ? עם שומעים טוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Spitted,

הסיפור העצוב שלי מתחיל לפני כחודש, שאיבדתי iRiver Clix 8GB בטיול עכשיו אני רוצה לקנות נגן חדש, כשהדברים החשובים הם כאלה: 1. זול 2. חיי סוללה 3. נוח לתפעול לא מעניין אותי שום גאדג'טים למינהם, אפילו רדיו אני לא צריך, ובטח שלא MP4 עם מסך משוכלל וגדול בקיצור אני צריך שתמליצו לי על משהו זול ויעיל, שיעבוד טוב ושלא יעלה יותר מידי שיהיה 8GB, ואם יש אפשרות ליותר במחיר דומה אז עדיף, כי 8GB היה לי גבולי [מצד שני לשלם על 16GB נשמע לי מפחיד] האוזניות שלי כרגע הן Grado SR80 ואני מנסה להפטר מהם בשביל לקנות AKG K81DJ [ללא הצלחה בנתיים, יש קונים?] אני מעדיף לא להוציא יותר מ-500, אבל אם זה בלתי אפשרי וממש כדאי לעלות בתקציב - תגידו לי אתם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by gameplan,

העברה של סרטים לusb נייד וצפיה בהם בחיבור לדי וי די, יש המלצות לדגם מסויים? כרגע אני משתמש בקורא כרטיסים וכרטיס SD והתוצאה היא שהשמע מקדים את הוידאו

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by neo690,

אני צריך אותו בשביל לפתוח את נוקיה 6288 SIM FREE ? איפה אפשר להזמין אותו לבית מבלי לתת את פרטי כרטיס האשראי?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by sgt_flippy,

ש לי את A3 , והשאלה האם כדאי לקנות את המכשיר q5W כי עכשיו הוא נמכר בגרסת ה 80 גייגה בייט וכל הפונקציות שיש לו נראות לי מגניבות , ממש מחשב מהלך מה אתם אומרים כדאי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by TaMiRn2,

אני צריך לדעת אם הוא יוצא באהר"ב אחרי חנוכה או לפני... ומתי תהיה תמיכה בעברית... מישהו יודע? מישהו יכול לשער את המחיר באהר"ב?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  14. איזה אוזניות BLUETUTH זולות יש שתומכות בעבודה עם יותר ממכשיר אחד?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  15. קיבלתי את E71 החדש שלי וזה בערך הסלולרי הריאשון שלי שעושה יותר מלחייג ככה שאני לא מבין יותר מדי בתחום. הוא מגיע עם FLASH PLAYER , REAL PLAYER אבל לשניהם יש חיסרון מעצבן אי אפשר להריץ קדימה ואחורה אני מחפש נגן או כמה נגנים שיאפשרו לי לצפות ב DIVX ,FLV וכל פורמט אחר שקיים אבל גם יאפשר להריץ קדימה ואחורה.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  16. יש לי בבית את APEX DVX-811 נגן DVD MPEG4 ניסיתי לצרוב את קובץ השדרוג כקובץ תמונה על דיסק DVD-RW באמצעות התוכנה CDBurnerXP הכנסתי את הדיסק ל DVD וזה רשם CD unknown מה עושים?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by amit2792,

רציתי לדעת מתי ה n96 מגיע לסלקום אני ישמח לשמוע

18. מחפש את הנ"ל -שאוכל להוריד ממנו את מה שכתבתי למחשב ולשנות אני לא ממש מבין בזה מחיר עד 700 שקל משו כזה לא צריך שומדבר מעבר לדבר הזה {וכמובן שאוכל לעלות עליו גם קבצי וורד ולעבוד עליו} תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין בקניית מכשיר PMP בארה"ב. וראיתי את ה- Archos ודיי התלהבתי ממנו וגם המחיר זול כ-170 דולר. העיניין הוא ש-4GB לא מספיק לכלום, השאלה היא אם כדאי לקנות אותו ולהוסיף כרטיס זיכרון של8\16GB? איזה כרטיס SD הכי זול כדאי לקנות שלא יאט את המכשיר? או שבכל מקרה זה יגרום לאיטיות\בעיות, וכדאי מראש ללכת על גירסה עם HD? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by alexbmw,

הבנתי שבישביל ליקנות iphone דור שלישי צריך להיתחייב ל at&t אבל ראיתי כבר בכמה חנויות בארץ את הiphone דור שלישי ולא היה צריך להיתחיב האם זה הגיוני ? ועוד משהוא מה עדיף מבחינת מחיר iphone דור שלוש או ipod touch , וכמה כסף אני צריך בישביל כל אחד מהם (כמובן שאני קונה בחו"ל). תודה .

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  21. שלום לכולם אני יודע שהמכשיר ישן מאוד , אבל יש לנו שלושה מכשירי ניווט בבית ואחרי פישפוש באחד הארונות מצאתי את הבחור הזקן הזה והחלטתי לאמץ אותו . בכל פעם שהסוללה של המכשיר אוזלת - המכשיר מפרמט את עצמו . ממה זה נובע ? האם יש דרך לסדר את הבעיה ? או שזאת בעיה נפוצה ? תודה לעזורים !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Bender Rodriguez,

מעוניין לקנות נגן איכותי שיענה לי על הדרישות - תקציב של 1000 ש"ח, אפשר לחרוג בקצת - יחסית קטן, מיועד לריצות - מאוד חשוב שיהיה מסוגל למחוק שירים ללא חיבור למחשב, שאני אוכל למחוק שירים בדרך (כדי להוריד לשים עליו אלבומים שלמים ולמחוק מה שאני לא אוהב) - שיהיה לו Shuffle אכותי, כמו זה של האייפוד שמרכיב לך פלייליסט שלם רנדומלי ולא חוזר על אותו שיר פעמיים לפני שהוא השמיע לך את כל השאר (נשמע טפשי אבל חשוב) - איכות סאונד טובה מאוד - רק מוזיקה, אין צורך ביכולות ניגון סרטים בכלל - בלי גימיקים כמו שעון, רדיו, מיקרופון הבנתי ש-I7 וה-D2 הם טובים מאוד, אשמח לדעות תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by gameplan,

שוב תודה לכולכם המכשיר מצויין קטן וקל ובאותה מידה נח לשימוש נורא גם מבחינת תוכנה ותפריטים תפעול תיקיות פלייליסטים וכל זה וגם מבחינת החיצוניות שלו הנדסה מעולה פשוט הכל ברור ונוח, השמע בו פשוט מדהים הייתי בשוק מהרמת שמע הגבוהה גם על ווליום הכי גבוהה לא שומעים פגם אחד בקול,פשוט מעולה. הקליפס שימושי מאוד ובסך הכל אני נורא נורא מרוצה מהקניה הזאת והוא הגיע בדיוק בזמן כי יום ראשון יש לי נסיעה שאני צריך אותו אליה חח (רצוי לציין שהגיע הרבה יותר מהר מה14 יום המצויינים וואלהשופס שיחקו אותה) דבר אחד הוא שלמרות שהתקנתי את המכשיר עם דיסק ההתקנה ועדכנתי אותו עם העידכון שהסברתם עליו בפורום מהאתר של סאנדיסק בקשר לעברית עדיין העברית בנגן הפוכה..... אם מישהו יודע איך לפתור אני ישמח לשמוע. א…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. Started by assaf181,

שלום, אני מתכנן לקנות נגן חדש. אני רוצה זיכרון בנפח 8GB. חשוב לי רק המוזיקה - לא סרטים, לא תמונות ולא שאר השטויות שיש בנגנים. איזה מהשניים הכתובים בכותרת נותנים סאונד יותר טוב? או שאולי כדאי להשקיע עוד מאה שקל ולקחת את ה-iAudio i7 (שקורא גם FLAC, וזה יתרון לא קטן...)? אם יש לכם עוד הצעות בתקציב הזה - בסביבות ה-400 שקל, הן יתקבלו בברכה. תודה מראש לעוזרים! ;D נ.ב. גם זמן סוללה משחק תפקיד חשוב, כמובן.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by amit2792,

רציתי לדעת מה כדי לי לשדרג הוא Samsung F480 הוא n95 8gb אני בסלקום וגם רציתי לדעת מה סוללה יותר חזקה אני משדרג את זה אז אין לי בעיה של כסף אני ישמח לשמוע

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים